مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید هارد اکسترنال
mehdionline7
19-06-2012, 22:03
خسته نباشید ... از اون جایی که هارد لپ تاپم پر شده و همچنین اطلاعات موجود روی هارد در خطر حذف قرار دارند ، قصد خرید هارد اکسترنال 500 گیگ رو دارم ... می خواستم بدونم کدوم مدل بهترین هست و نیاز من رو رفع می کنه ؟ و حدود قیمت ...؟
ata.royalfalcon
20-06-2012, 07:33
خسته نباشید ... از اون جایی که هارد لپ تاپم پر شده و همچنین اطلاعات موجود روی هارد در خطر حذف قرار دارند ، قصد خرید هارد اکسترنال 500 گیگ رو دارم ... می خواستم بدونم کدوم مدل بهترین هست و نیاز من رو رفع می کنه ؟ و حدود قیمت ...؟
سلام
با توجه به اينكه 500 گيگ لازم داريد بايد هارد پرتابل يا بدون آداپتور رو بخريد . چون فكر نميكنم در بازار هاي ايران هارد اكسترنال آداپتوري با اين حجم پيدا بشه .
با توجه به بازار ايران پيشنهاد اول
سيگيت FreeAgent GoFlex Ultra-portable Drive با اينترفيس usb3
پيشنهاد دوم هم
وسترن ديجيتال My Passport Essential كه usb3 هست .
هر دو مدل پيشنهاد داده شده باكس ظريفي دارند كه به راحتي خط و خش ميافته در نتيجه يه كيف براش بخريد (ضد ضربه هم نيستند) . اگر با اين مسئله مشكل داريد ميتونيد از انواع ضد ضربه رو بخريد مثل silicon power armor a80
mehdionline7
20-06-2012, 08:50
با توجه به اينكه 500 گيگ لازم داريد بايد هارد پرتابل يا بدون آداپتور رو بخريد . چون فكر نميكنم در بازار هاي ايران هارد اكسترنال آداپتوري با اين حجم پيدا بشه .
فرق این مدل ها چیه ؟
--
یه نکته دیگه ... من حدود یک ماه پیش هارد اکسترنال 500 سیلیکون رو قیمت گرفتم حدود 150 بود ، ولی الان تو سایت رایانه هارد H.D.D EXT Seagate Expansion Portable 1TB رو 135 تومن قیمت زده ... قیمت های هارد پایین اومده ؟ یا سیلیکون قیمتش بالاست ؟ نظرتون درباره هارد H.D.D EXT Seagate Expansion Portable 1TB چیه ؟
ata.royalfalcon
20-06-2012, 10:13
فرق این مدل ها چیه ؟
هاردهاي پرتابل همون هاردهاي كوچك قابل حمل و نقل هست كه برق مورد نياز رو usb تامين ميكند . در صورتيكه هاردهاي آداپتوردار بزرگترند و حجم بالاتري هم دارند و براي جابجا كردن مناسب نيستند ، اينجور هاردها آداپتور برق دارند كه بايد به خروجي برق شهر متصل كنيد . شما 500 گيگ ميخواستيد و فكر نميكنم 500 گيگ آداپتوردار در بازار ايران پيدا بشه و اگر هم پيدا بشه از لحاظ قيمتي هم نميارزه و بهتره كه پرتابل رو بخريد .
یه نکته دیگه ... من حدود یک ماه پیش هارد اکسترنال 500 سیلیکون رو قیمت گرفتم حدود 150 بود ، ولی الان تو سایت رایانه هارد H.D.D EXT Seagate Expansion Portable 1TB رو 135 تومن قیمت زده ... قیمت های هارد پایین اومده ؟ یا سیلیکون قیمتش بالاست ؟ نظرتون درباره هارد H.D.D EXT Seagate Expansion Portable 1TB چیه ؟
در مورد سوال دومتان قيمتها تقريبا پايين اومده و ضمن اينكه مدل دقيق سيليكون رو نگفتيد ولي اگر از نوع ضد ضربه باشه قيمتش نسبت به هاردهاي معمولي بالاتر هست .
نظرتون درباره هارد H.D.D EXT Seagate Expansion Portable 1TB چیه ؟
توصيه ميكنم مدل goflex ultra portable رو بخريد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.