ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ برای بازی تا 2 ت

Zaghan_13
16-06-2012, 22:40
سلام

لطفا یه لپ تاپ فقط برای بازی معرفی کنین تا سقف 2 تومن.

میخوام همه ی بازیهای روز مثل مدال افتخار جدید و بتلفیلد 3 رو با کیفیت عالی اجرا کنه.

ممنون

biostar
16-06-2012, 23:11
از سری game شرکت های مختلف مثل asus و msi که چیزی گیر نمیاد

مجبوری از سری های مولتی مدیا مثل HP dv6 و ایسوس N55 خرید کنی ، این مدل ها با صفحه نمایش HD هستند و نه FULL HD
با کارت گرافیکشون هم میشه حدودا حرفه ایی بازی کرد اما نه در حد سری Game

afdragon
17-06-2012, 11:11
از سری game شرکت های مختلف مثل asus و msi که چیزی گیر نمیاد

مجبوری از سری های مولتی مدیا مثل HP dv6 و ایسوس N55 خرید کنی ، این مدل ها با صفحه نمایش HD هستند و نه FULL HD
با کارت گرافیکشون هم میشه حدودا حرفه ایی بازی کرد اما نه در حد سری Game

بازی های سنگینی مثل بتلفیلد 3 رو هیچ لپتابی نمیتونه در حد عالی ( فول اچ دی و تنظیمات الترا ) اجرا کنه.
تا دو تومن شما می تونین ASUS N55SL رو بگیرین که بهترین گزینه برا گیمینگ تو این رنج قیمت هستش.

l2eza.d
17-06-2012, 17:30
بازی های سنگینی مثل بتلفیلد 3 رو هیچ لپتابی نمیتونه در حد عالی ( فول اچ دی و تنظیمات الترا ) اجرا کنه.
تا دو تومن شما می تونین ASUS N55SL رو بگیرین که بهترین گزینه برا گیمینگ تو این رنج قیمت هستش.

m18x with crossfire 7970m 4 gig vram
هرچي بخواي رو ultra و fhd اجرا مي كنه /

amin666
17-06-2012, 23:36
به نظر من واسه بازی با حد اقل قیمت Hp dv6 6c45 گزینه خیلی خوبیه با گرافیک amd 7690xt.چون i5 هست قیمتش خیلی عالیه.فکر کنم زیر 1.5 باشه الان.چون کلا تو این رده گرافیک به جز این لپتاپ دیگه ای ندیدم که i5 باشه و همه i7 هستند که واسه بازی همون i5 کفایت می کنه.می تونی رمش رو هم ارتقا بدی که واسه بازی بهتر باشه.من خودم با hp 6070 بتلفیلد رو با تنظیمات high خود بازی خیلی روون بازی کردم.فریم ریت حول و حوش 30 بود و لگ نداشت

Zaghan_13
19-06-2012, 12:55
به نظر من واسه بازی با حد اقل قیمت Hp dv6 6c45 گزینه خیلی خوبیه با گرافیک amd 7690xt.چون i5 هست قیمتش خیلی عالیه.فکر کنم زیر 1.5 باشه الان.چون کلا تو این رده گرافیک به جز این لپتاپ دیگه ای ندیدم که i5 باشه و همه i7 هستند که واسه بازی همون i5 کفایت می کنه.می تونی رمش رو هم ارتقا بدی که واسه بازی بهتر باشه.من خودم با hp 6070 بتلفیلد رو با تنظیمات high خود بازی خیلی روون بازی کردم.فریم ریت حول و حوش 30 بود و لگ نداشت

با تشکر از همگی ..

با Hp dv6 6c45 میشه BF3 رو روی ultra روون بازی کرد؟Hp dv6 6c45 از hp 6070 قوی تره؟

مساله پولش نیست . تا 2 تومن میتونم خرج کنم .. اگه چیز بهتری به ذهنتون رسید دریغ نکینن ..

من 2 هفته دیگه اقدام به خریدش میکنم ..

بازم از همه ممنونم که جواب دادین.

Bruce Wayne
19-06-2012, 13:15
گرافیک 7690M XT خیلی از 540M بالاتره. فکر کنم از 555 هم بهتر باشه
تا 2 تومن میتونید 6C65 رو هم انتخاب کنید. فرقش اینه که فول اچ دی هست ولی خوب نمیشه بازی ها رو به روونی 45 اجرا کرد.

artyst
20-06-2012, 12:19
برای بازی بهتون این رو پیشنهاد می‌کنم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمتش حدود 1 میلیون و هفصد-هشتصد هزار هست. از سری گیم هم هست.

amin666
20-06-2012, 13:40
نه دوست عزیز.Batle filed روی Ultra نمی شه بازی کرد.البته می شه.ولی لگ داره.من با 6770m راحت روی High بازی کردم.ولی روی ultra یه کم لگ داره.البته نه خیلی اسلو موشن.ولی معلومه.می خوای روی ultra بازی کنی باید بری سری گیمینگ که حد اقل gpu gtx560 یا ati 5870 به بالا داشته باشن که قیمتهای این لپتاپها بالای 3 تومنه.در ضمن من تنظیمات رو روی medium , high , ultra کذاشتم تو بتلفیلد.ولی خیلی باید ریز بین باشین تفاوت رو بفهمین!مسلما تاثیر داره ولی خیلی حساس نباشین.واقعا فرقش رو تو طول بازی خیلی احساس نمی کنید.کلا بتلفیلد رو ultra با ریزولوشن fhd فکر نمی کنم به راحتی رو لپتاپهای گیمینگ هم ران بشه!این هم بگم من ریزولوشن لپتاپم که بتلفیلد رو رو High بازی کردم Hd ه (1366*768),مسلما رو Fhd به این راحتی اجرا نمی شه
درسته که گفتی پول برات مهم نیست.ولی به هر حال Fhd هم بگیری یه سری معایب و مزایا داره.دیگه نظر خودته.چون واسه بازی فرقی بین این hp که گفتم با مدل 2 تومنیش نیست.می تونی مدل 6c50 هم برداری که cpu ش i7 هست.با توجه به اینکه بتلفیلد از 4 ]سته استفاده می کنه(خیلی بازیها فقز از همون 2 هسته استفاده می کنند)ولی در کل من فکر نیم کنم فرق محسوسی در اجرای بازی کنه و i5 هم به خوبی جواب می ده.مهم gpu ه اول

Zaghan_13
20-06-2012, 22:23
نه دوست عزیز.Batle filed روی Ultra نمی شه بازی کرد.البته می شه.ولی لگ داره.من با 6770m راحت روی High بازی کردم.ولی روی ultra یه کم لگ داره.البته نه خیلی اسلو موشن.ولی معلومه.می خوای روی ultra بازی کنی باید بری سری گیمینگ که حد اقل gpu gtx560 یا ati 5870 به بالا داشته باشن که قیمتهای این لپتاپها بالای 3 تومنه.در ضمن من تنظیمات رو روی medium , high , ultra کذاشتم تو بتلفیلد.ولی خیلی باید ریز بین باشین تفاوت رو بفهمین!مسلما تاثیر داره ولی خیلی حساس نباشین.واقعا فرقش رو تو طول بازی خیلی احساس نمی کنید.کلا بتلفیلد رو ultra با ریزولوشن fhd فکر نمی کنم به راحتی رو لپتاپهای گیمینگ هم ران بشه!این هم بگم من ریزولوشن لپتاپم که بتلفیلد رو رو High بازی کردم Hd ه (1366*768),مسلما رو Fhd به این راحتی اجرا نمی شه
درسته که گفتی پول برات مهم نیست.ولی به هر حال Fhd هم بگیری یه سری معایب و مزایا داره.دیگه نظر خودته.چون واسه بازی فرقی بین این hp که گفتم با مدل 2 تومنیش نیست.می تونی مدل 6c50 هم برداری که cpu ش i7 هست.با توجه به اینکه بتلفیلد از 4 ]سته استفاده می کنه(خیلی بازیها فقز از همون 2 هسته استفاده می کنند)ولی در کل من فکر نیم کنم فرق محسوسی در اجرای بازی کنه و i5 هم به خوبی جواب می ده.مهم gpu ه اول

یعنی نظر شما روی Hp dv6 6c45 هست که بهتره واسه گیم با این قیمت؟
فقط یه سوال دیگه اینکه این لپتاپ همه ی بازیها تا به امروز به ویژه بازیهای جدید EA که داره با موتور بتلقیلد3 (فراسبایت 2) میسازه رو hd و با کیفیت خوب پشتیبانی میکنه؟
آخه میخوام تا 3 4 سال دیگه اینو عوض نکنم که البته با وجود اینکه نسل جدید کنسولها کم کم داره میاد فکر کنم امکانش نیست که بازیهای نسل بعد رو خیلی عالی ساپورت کنه. ... برای همین میخوام قبل از خرید خوب تحقیق کنم.

خیلی ممنون:11:

Bruce Wayne
20-06-2012, 22:39
فقط یه سوال دیگه اینکه این لپتاپ همه ی بازیها تا به امروز به ویژه بازیهای جدید EA که داره با موتور بتلقیلد3 (فراسبایت 2) میسازه رو hd و با کیفیت خوب پشتیبانی میکنه؟
آخه میخوام تا 3 4 سال دیگه اینو عوض نکنم که البته با وجود اینکه نسل جدید کنسولها کم کم داره میاد فکر کنم امکانش نیست که بازیهای نسل بعد رو خیلی عالی ساپورت کنه. ... برای همین میخوام قبل از خرید خوب تحقیق کنم.

تو این رنج قیمت 7690M XT بهترینه که فقط HP داره از این گرافیک استفاده میکنه. با اختلاف زیادی از 540M که از لحاظ قیمت هم رده 7690M XT محسوب میشه قوی تره. در کل NVidia پول برندش رو هم میگیره و AMD خیلی اقتصادی تره
با توه به اینکه نسل جدید لپ تاپ های HP که 6c45 هم شامل اون میشه سیستم خنک کنندگی خیلی خیلی بهتری نسبت به نسل قبل دارند این نوع لپ تاپ ها رو تبدیل به غول کرده
در کل تو این رنج بهتر از 7690M XT وجود نداره. اگر دارندگان این گرافیک نگران باشن پس 540M دار ها باید لپ تاپشون رو بریزن دور!
نگران نباشید. حتی یه ترفند هست که اگر توی تنظیمات گرافیکی AMD (انویدیا رو تست نکردم) یه سری چیزا رو use application setting بزنید و Anti-Aliasing رو بیارید پایین و بازی کنید هیچ تفاوت گرافیکی احساس نمیشه ولی میتونید با تنظیمات گرافیکی بالا بازی کنید!
من رو 5010 با گرافیک 5470 همین کار رو کردم و دارم L.A. Noire و GTA IV رو با بهترین گرافیک و بدون افت فریم بازی میکنم!

amin666
21-06-2012, 00:07

به نظر من از نظر اقتصادی خیلی به صرفه تره.حالا اگه خیلی سال می خوای نگه داری شاید i7 بگیری تا چند سال دیگه بیشتر به دردت بخوره(شاید هم نخوره).اخه بعضیها فکر می کنند i7 چون چهار هسته ایه پس لابد دو برابر i5 سرعت داره و قویتره و ... .البته خیلی قویتره.ولی نه واسه کارهای عادی مثل وبگردی و فیلم دیدن و کارهای دسکتاپ یا عادی.اصلا خیلی از برنامه ها حد اقل الان از چهار هسته استفاده نمی کنند.مگه برنامه های حرفه ای.یعنی کسانی که برنامه نویسی حرفه ای دارن.همین i5 هم واسه کارهای روزمره غولیه واسه خودش و هیچ فرقی با i7 نداره.ولی خب مثلا همین بتلفیلد از چهار هسته cpu استفاده می کنه.ولی خیلی از بازیها نه.این به این معنی نیست که بتلفیلد هنگام اجرای بازی با i5 کم بیاره یا روون اجرا نشه.شاید یکی دو ثانیه لودش زودتر تموم شه.به هر حال اگه دوست داری می تونی i7 بگیری که بعدا پشیمون نشی.در کل هر سال تکنولو÷ی عوض می شه و شاید تا دو سه سال دیگه اصلا یه سری cpu های دیگه اومد که کلا فرق داشته باشن.الان داره ivy bridge اومده که خب خیلی هم شاید فرقی نکنه.ولی چند سال دیگه معلوم نیست
در مورد بازیهای EA من به جرر بتل بازی دیگه ای رو نکردم که با موتور frostbite 2 باشه.mass effect3 رو خیلی راحت با تنظیمات تقریبا آخر بازی کردم.nfs run رو بازی نکردم چون خوشم نیومد.ولی Hot persuit رو رو ultra بالای 40 فریم می داد.از activision هم cod mw3 رو راحا با تنظیمات بالا بازی کردم.بازیهای آینده رو نمی دونم.اهاه راستی Batman Arkham city رو نتونستم با تنطیمات آخر بازی کنم.مثلا anti alaising رو تا 4x بیشتر نتونستم ببرم بالا.ولی بقیه تا آخر بودن.البته رو directx 11 کلا اسلو موشن بود.چند جا خوندم انگار مشکل از directx 11 بوده.نمی دونم.ولی رو 11 باید تنظیمات رو خیلی میاوردی پایین که ارزش نداشت اصلا.تو بازی فرقشو نمی فهمی.ببین شما کلا تو این رنج قیمت انتخابهای معدود و محدودی داری.این gpu مثل gt555 انویدیاست تقریبا(یه کم قویتر)یعنی این اجرا نکنه اون هم همینه.مگه سری گیم بگیری که به نظرم اشتباهه.مگه واقعا مایه دار باشی و برات مهم نباشه.وگرنه اصراف محضه