مشاهده نسخه کامل
: چند مشکل با پرايد صفر آيا اين مشکلات طبيعي هستند
MicroSystem
15-06-2012, 17:10
درود بر همگي
اول از هر چيز بگم که اطلاعات من در مورد خودرو در حد صفر هست
حدود 5 ماه هست که پرايد صفر هيدروليک خريدم حدود 10-12 تا مشکل داره ولي مشکلات اصليش اينها هستند. در صورت امکان راهنمائي بفرمائيد مشکل تا چه حدي جدي هست. آيا نمايندگي ببرم يا اينکه تا سرويس اوليه 9 ماهه صبر کنم:
1- دور تا دور موتور و محل تلاقي موتور با سر سيلند روغني هست. البته به حدي نيست که روغن ريزي داشته باشه. آيا اين طبيعيه؟
2- موقعي که کولر روشنه با پيچوندن فرمون مخصوصا تا انتها صداي جير جير مياد. نمايندگي بردم گفت تسمت خشکه آب ريکا بزن درست ميشه. گفتم تسمش رو عوض کن گفت شامل گارانتي نميشه. گفتم سفتش کن گفت سفته بيشتر سفتش کنم خراب ميشه. 10 بار آب ريکا زدم درست نشد که نشد؟ آيا بايد تسمه عوض بشه؟
3- هر موقع ماشين رو خاموش ميکنم بوي بنرين از اطراف درب باک مياد.
amir_t6262
15-06-2012, 17:46
در مورد روغن موتور، دقت کن که متاسفانه برخی تعویض روغنی ها، بیشتر از حد لازم روغن میریزند. برای شما چک کن اینطور نباشه. یعنی میزان روغن موتور را چک کن.
در مورد مشکل بوی بنزین هم با توجه به گرمای هوا، فکر میکنم در باکت مشکل داشته باشه. بررسی اش کن. البته در هوای گرم بالاخره یه مقدار بخار بنزین در اطراف باک هست.
MicroSystem
15-06-2012, 18:03
با تشکر
سطح رو غن رو چطور بايد چک کنم؟ اون ميله رو در آوردم اولش که حدود 10-15 سانتش از پائين روغني بود بعد با يک کهنه تميزش کردم دوباره گذاشتم سر جاش و در آوردم حدود يک سانت از پائينش روغني شد.
کدوم ملاکه؟ و اصلا چند سانت از پائين بايد روغني باشه؟
hamidrezavictor
15-06-2012, 18:09
سلام منم در باکو شل میبندم بوی بنزین میکنه باید در باکو که میخوای ببندی اخرش یک صدای تیک بده :D
MicroSystem
15-06-2012, 18:57
سلام منم در باکو شل میبندم بوی بنزین میکنه باید در باکو که میخوای ببندی اخرش یک صدای تیک بده :D
درود
در باک رو من انقدر میچرخونم که ۷ـ۸ بار صدای تیک بده. ظاهرش هم سالمه مشکلی نمیبینم
ارسال شده از ST15i با استفاده از تپاتالک 2
amir_t6262
15-06-2012, 21:01
با تشکر
سطح رو غن رو چطور بايد چک کنم؟ اون ميله رو در آوردم اولش که حدود 10-15 سانتش از پائين روغني بود بعد با يک کهنه تميزش کردم دوباره گذاشتم سر جاش و در آوردم حدود يک سانت از پائينش روغني شد.
کدوم ملاکه؟ و اصلا چند سانت از پائين بايد روغني باشه؟
با توجه به دفترچه راهنما، سطح دقیق روغن را میتوانی پیدا کنی.
ولی معمولا روی گیج روغن، علامت پر و خالی هست که باید سطح روغن بین اونها باشه.
ولی اصل توضیحات دفترچه است.
ess_1362
15-06-2012, 21:15
1- دور تا دور موتور و محل تلاقي موتور با سر سيلند روغني هست. البته به حدي نيست که روغن ريزي داشته باشه. آيا اين طبيعيه؟
برای پراید و پژو تا حدودی طبیعی هست
البته موقع سرویس اولیه این نکته را گوشزد کن تا واشر درب سوپاپ را برات تعویض کنند
2- موقعي که کولر روشنه با پيچوندن فرمون مخصوصا تا انتها صداي جير جير مياد. نمايندگي بردم گفت تسمت خشکه آب ريکا بزن درست ميشه. گفتم تسمش رو عوض کن گفت شامل گارانتي نميشه. گفتم سفتش کن گفت سفته بيشتر سفتش کنم خراب ميشه. 10 بار آب ريکا زدم درست نشد که نشد؟ آيا بايد تسمه عوض بشه؟
اینم باز طبیعی هست
اگر خیلی حساس هستی یک دست تسمه خوب کره ای بگیر ببند روی ماشین(ترجیحا بده بیرون برات ببندند)
زمانی که پراید داشتم موقع گرفتن کولر همچین مشکلی داشت که از نظر من طبیعی بود ولی یکبار در نمایندگی وقتی داشتم می رفتم بیرون این صدا داد و جلوی خروج خودرو را گرفتن و بعد از سفت کردن تسمه اجازه خروج دادن ولی فکر نمی کنم در حال حاضر همچین دلسوزی داشته باشند!!
اگرم خیلی حساس نیستی بده تسمه ها را برات سفت کنند احتمال زیاد هم از تسمه دینام هست
3- هر موقع ماشين رو خاموش ميکنم بوي بنرين از اطراف درب باک مياد.
داخل ماشین و داخل صندوق عقب هم بوی بنزین میاد یا نه؟
اگر میاد باید بدی حباب بنزین را عوض کنند
اگر نمیاد درب باک شل هست
MicroSystem
16-06-2012, 12:40
برای پراید و پژو تا حدودی طبیعی هست
البته موقع سرویس اولیه این نکته را گوشزد کن تا واشر درب سوپاپ را برات تعویض کنند
اینم باز طبیعی هست
اگر خیلی حساس هستی یک دست تسمه خوب کره ای بگیر ببند روی ماشین(ترجیحا بده بیرون برات ببندند)
زمانی که پراید داشتم موقع گرفتن کولر همچین مشکلی داشت که از نظر من طبیعی بود ولی یکبار در نمایندگی وقتی داشتم می رفتم بیرون این صدا داد و جلوی خروج خودرو را گرفتن و بعد از سفت کردن تسمه اجازه خروج دادن ولی فکر نمی کنم در حال حاضر همچین دلسوزی داشته باشند!!
اگرم خیلی حساس نیستی بده تسمه ها را برات سفت کنند احتمال زیاد هم از تسمه دینام هست
داخل ماشین و داخل صندوق عقب هم بوی بنزین میاد یا نه؟
اگر میاد باید بدی حباب بنزین را عوض کنند
اگر نمیاد درب باک شل هست
درود
نه فقط اطراف باک بوي بنزين مياد ولي درب باک ظاهرش سالمه به اندازه کافي هم سفتش ميکنم. يعني به نظر شما درب باک رو عوض کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.