ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در خواندن اطلاعات روی هارد اکسترنال WD

sepand_salehi
11-06-2012, 16:33
با عرض سلام و خسته نباشید
من یک هارد اکسترنال WD مدل passport 0740 دارم. امروز وقتی که داشتم روش یک فایل زیپ شده 2 گیگی می ریختم ، در حین کار یهو روند انتقال داده به هارد متوقف شد. منم مجبور شدم که سیستم رو ریستارت کنم و سیم usb هارد رو. بیرون بکشم. بعد از این واقعه دیگه نمی تونم به هاردم دسترسی داشته باشم. وقتی هارد رو به کیس می زنم ، درایو هارد تو my computer می یاد. اما در ویندوز سون وقتی روش کلیک می کنم ارور می ده که دسترسی به این هارد غیر ممکنه و یا دستگاه خرابه.
رو دو تا سیستم ویندوز 7 امتحان کردم همین ارور رو داد. روی لپ تاپ خودم که ویندوز ویستا هست وقتی امتحان کردم ، بهم پیغام داد که اول باید دستگاه رو فرمت کنی تا بعد بتونی ازش استفاده کنی.
من حدود 630 گیگ اطلاعات رو این هارد 1 ترابایتی دارم و اطلاعاتش برام فوق العاده مهمه و نمی خوام که از بین بره. تو تاپیک ها گشتم و نتونستم دقیقا یه راهکاری هم مشکل خودم پیدا کنم. ولی با توجه به پرسش دوستان مطلع ، یه سری اطلاعات رو می زارم.

این عکس مربوط به disk managment ام هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و دوم اینکه وقتی هارد رو به سیستم می زنم ، چراغ چشمک زنش کار می کنه و موتورش هم کار می کنه (دستم رو روی هارد می زارم لرزش خفیف رو حس می کنم)

برای رفع این مشکل چه کاری می تونم بکنم؟

درضمن این هارد گارانتی سازگارا داره و هنوز گارانتیش تموم نشده. واسه همین مایل نیستم که خودم بازش کنم.

EXTREME
11-06-2012, 16:45
دوست من هاردتون به حالت raw رفته اول با نرم افزار test disk ببینید میتونید هارد رو fix کنید یا نه
درست نشد با نرم افزار easeus recovery wizard از طریق complete recovery اطلاعات هارد رو ریکاوری کنید و سپس هارد رو فرمت کنید
نرم افزار test disk رو براتون الان آپلود میکنم

EXTREME
11-06-2012, 16:49
اینم از نرم افزار test disk یک محیط داس مانند داره هارد خودتون رو انتخاب کنید

sepand_salehi
11-06-2012, 17:09
ممنون. برنامه رو گرفتم و اجرا کردم. هاردم رو می خونه ولی گزینه ای به اسم fix برای هاردم نداره. گزینه های search و option رو داره.

ata.royalfalcon
11-06-2012, 17:36
ممنون. برنامه رو گرفتم و اجرا کردم. هاردم رو می خونه ولی گزینه ای به اسم fix برای هاردم نداره. گزینه های search و option رو داره.
آموزش استفاده از نرم افزار test disk

sepand_salehi
12-06-2012, 19:41
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردند. جهت اطلاع بقیه که شاید به همین مشکل خوردند می گویم که روش های بالا نتیجه ندادند و هنوز هارد من این مشکل رو داره.
من الان دارم با استفاده از برنامه ی معرفی شده از اطلاعاتش ریکاوری می گیرم. فقط یک سری سوال راجع به این برنامه ریکا.ری دارم

الان که برنامه در حال ریکاوری گرفتنه ، یه سری اطلاعات رو نمایش داده. مثلا زده مقدار کل فایل های یافته شده= 46000 فایل های تشخیص داده شده 7700 تا و NTFS file records = 38000
می خواستم بپرسم که این اطلاعات چه معنی می دن. آیا منظور برنامه اینه که از بین کل فایل های پیدا شده که 46هزار تاست ، فقط 7700 تاش قابل بازیابی هست یا نه منظور چیز دیگریست. با تشکر

sepand_salehi
04-07-2012, 19:06
برای اطلاع دیگران می گم که برنامه ی فوق جواب داد و تمامی فایل های من با اسم مخصوص خودشان بازیابی شد. با تشکر از دوستان که من رو راهنمایی کردند.

amir_t6262
04-07-2012, 19:40
حالا که خیالت از بابت اطلاعات راحت شد، برای گارانتی اقدام کن.
احتمال زیاد یک هارد نو به جایش بدهند یا تعمیرش کنند.

sepand_salehi
04-07-2012, 20:17
من هارد رو فرمت کردم درست شد. الان دارم ازش مثل قبل استفاده می کنم.

hadigol500
09-09-2012, 20:55

با سلام من یه هارد WD دارم ولی بالا نمیاره ، اول همین بود ولی بعد چراغ چشمک زنشم که کار می کرد الان کارد نمی کنه نمی دونم چیکار کنم با تشکر اگه راهنماییم کنید

EXTREME
09-09-2012, 21:01
با سلام من یه هارد WD دارم ولی بالا نمیاره ، اول همین بود ولی بعد چراغ چشمک زنشم که کار می کرد الان کارد نمی کنه نمی دونم چیکار کنم با تشکر اگه راهنماییم کنید

بهتر بود یک تاپیک میزدید
هارد دیتکت نمیشه اصلا ؟
روی یک سیستم دیگه هارد تست شده ؟

ashtelepe
07-04-2013, 17:22
salam, rastesh nemidunestam daghigh in moshkeli o ke baram pish umade koja matrah konam. cjon raje be hamin hard e external hast goftam shayd inja jaye khubi bashe!!
rastesh ba'd az inke yeki az dustam felashesho zad be mini laptopam ; har vaght har chizio mesle hard o ke behesh vasl mikonam , vaghti miram tuye hard do ta file faghat hast. yeki $recycle.bin o un yeki shortcute khode hardam hast. vaghti ruye shortcut click mikonam tuye ye new window tamame failham ro baz mikone. vali faghat tu hamin mini injurie. be ye pc ke vasl mikonam faghat un recycle e hast va be hich vajh nemituunam filham ro bebinam. hajme filham hasta, vali nemitunam bazeshun konam chon hich gozine ee nist asan. darmunde shodam, age rahe hali dare plz say!!
thx, and i am waiting...!!

alisaki269
27-04-2014, 01:27
سلام، دوست عزیز چطور تونستی این کار بکنی؟ منم همین مشکل رو دارم.
ممنون میشم جواب بدین

ata.royalfalcon
27-04-2014, 07:58
سلام، دوست عزیز چطور تونستی این کار بکنی؟ منم همین مشکل رو دارم.
ممنون میشم جواب بدین

سلام .

مشكل شما دقيقاً چي هست ؟ پارتيشن هارد ديسك شما RAW شده ؟ نميتونيد هارد ديسك را فرمت كنيد ؟ يك توضيح كامل به همراه عكس از Disk management بديد .

alisaki269
27-04-2014, 21:43
سلام .

مشكل شما دقيقاً چي هست ؟ پارتيشن هارد ديسك شما RAW شده ؟ نميتونيد هارد ديسك را فرمت كنيد ؟ يك توضيح كامل به همراه عكس از Disk management بديد .
یه هارد اکسترنال آشغاله 500 گیگ مای پسپورت وسترن دیجال دارم که داشتم فیلم میدیدم و یهو وسط فیلم هنگ کرد، بعد دیگه هر کاریش کردم فرمت نمیشه، اطلاعات توشم واسم مهم نیست، فقط میخوام فرمت بشه،
وقتی که فرمت رو میزنم بعد چند ثانیه این پیغام رو میده ...

و این هم عکس دیسک منجمنت

این توضیح رو هم بدم که با exfat فرمت میشه و باز هم میشه، ولی سرعت انتقال اطلاعات در حد بایته.

فقط میخوام با ntfs فرمت بشه..
:n28:

ata.royalfalcon
27-04-2014, 22:04
یه هارد اکسترنال آشغاله 500 گیگ مای پسپورت وسترن دیجال دارم که داشتم فیلم میدیدم و یهو وسط فیلم هنگ کرد، بعد دیگه هر کاریش کردم فرمت نمیشه، اطلاعات توشم واسم مهم نیست، فقط میخوام فرمت بشه،
وقتی که فرمت رو میزنم بعد چند ثانیه این پیغام رو میده ...

و این هم عکس دیسک منجمنت

این توضیح رو هم بدم که با exfat فرمت میشه و باز هم میشه، ولی سرعت انتقال اطلاعات در حد بایته.

فقط میخوام با ntfs فرمت بشه..
:n28:

ببينيد ميتونيد با برنامه HDD Low Level Format Tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هارد را فرمت كنيد !؟

البته پیشنهاد میکنم Smart Status هارد اکسترنال مورد نظر را هم چک کنید . از قسمت Health برنامه HDtune میتونید اینکار را انجام بدید (عکس بگذارید) .

alisaki269
27-04-2014, 22:19
ببينيد ميتونيد با برنامه HDD Low Level Format Tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هارد را فرمت كنيد !؟

البته پیشنهاد میکنم Smart Status هارد اکسترنال مورد نظر را هم چک کنید . از قسمت Health برنامه HDtune میتونید اینکار را انجام بدید (عکس بگذارید) .

با نرم افزار hdd low format هم که فرمتش میکنم آخر هر خط مینویسه error I/O

وقتی که با exfat فرمتش میکنم توی نرم افزار HDtune اسمش و میاره و توی قسمتی که گفتین هیچی نیست. عکس زیر

وقتی هم که فرمتش نکنم با exfat نرم افزاره اسمش رو هم نمیاره، دیگه ناچارا exfat فرمتش کردم که حداقل اسمش و نرم افزار نشون بده

EXTREME
28-04-2014, 07:39
با نرم افزار hdd low format هم که فرمتش میکنم آخر هر خط مینویسه error I/O

وقتی که با exfat فرمتش میکنم توی نرم افزار HDtune اسمش و میاره و توی قسمتی که گفتین هیچی نیست. عکس زیر

وقتی هم که فرمتش نکنم با exfat نرم افزاره اسمش رو هم نمیاره، دیگه ناچارا exfat فرمتش کردم که حداقل اسمش و نرم افزار نشون بده

با نرم افزار eases partion master پارتیشن هارد رو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع کنید

@venus
10-02-2015, 10:27
سلام من هم همین هارد را دارم و با همین مشکل روبرو شدم
از راه های پیشنهادی شما استفاده کردم نرم افزار test disk هارد من را شناسایی نکرد
نرم افزار
easeus recovery wizard هارد من را شناسای کرد و تمامی فایلها را نشان داد من یک فولدر را توی درایو c کامپیوترم کپی کردم در حال کپی بودم برنامه easeus recovery wizard را بستم سیستم پیغام عدم انتقال داد دوباره نرم افزار easeus recovery wizard را باز کردم ولی اینبار هارد من را که 2 تا درایو دارد فقط یکی را شناسایی کرد
تمام فولدرهای آن را نشان داد ولی حجم درایو را ولی داخل فولدرها جیزی نیست سیستم را ریستارد کردم اینبار باز یکی از دزایوهای من را شناسای کرد بدون نشان دادن هیچ قایلی هارد را از سیستم جدا کردم دوباره وصل کردم ولی دیگه اصلا هیچی نشان نمیدهد . لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر :n16:

woodi2000
04-03-2015, 10:08
با سلام قبل از هر چیز ورود من به این سایت را اعلام میکنم و از دست اندرکاران این سایت که برای مشکل مردم راه حل ارائه میکنند تشکر میکنم . من هم یک هارد یک ترا ی WD My Passport دارم ، داشتم Encryption فایل انجام می دادم که شارژ باتری لبتاپم تموم شد و بعد که وارد شدم پس از زدن رمز هارد شروع به خواندن و چشمک زن کرد و هارد هم کار مکنه ولی چند ساعت هم منتظر میشم هیچی نمیآید . دارم نرم افزار test disk را از سایت دانلود میکنم تا ببینم چه خواهد آمد .

TS.datarecovery
23-03-2015, 11:34
سلام , هرگونه دستکاری باعث تخریب اطلاعات خواهد شد , نکته قابل توجه این است که به هیچ عنوان فرمت نکنید چون ممکن است دیگر به اطلاعاتتان نرسید بهتر است از کانون بازیابی اطلاعات کمک بگیری .