PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 1. Iphone 4S یا 2. HTC One x یا 3. Galaxy note

mahyar_k3
04-06-2012, 13:45
سلام به همه دوستان
یکی از دوستای عزیزم مشاوره میخواد راجب به خرید یکی از این سه تا گوشی:

Apple Iphone 4S
Samsung Galaxy note
HTC One x

شما کدوم رو پیشنهاد می کنید و چرا ؟ خواهشی که دارم اینه که طرفداری افراطی از یه مدل نکنید و با دلیل راهنمایی کنید.
از این که وقت میزارین ازتون ممنونم. :7:

mahyar_k3
04-06-2012, 13:52
این لینک های مقایسه رو هم ببینید جالبه:
مقایسهHTC One x و Apple Iphone 4S ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مقایسه Samsung Galaxy note و Apple Iphone 4S ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مقایسه Samsung Galaxy note و HTC One x ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

باز هم تشکر

new evil
04-06-2012, 14:25
من موندم بین وان اکس و iphone4s کدومو بخرم
اگه میشه رانماییم کنید
ممنون

Pourya-pc
04-06-2012, 14:57
اگر گوشی خاص با کارایی بالا و همه چی تمام میخواید خب آیفون سرتر هست . هر بازی و برنامه ایی بخواید داره و تمامی اپ هاش مخصوص خودش هست و مثل آندروید کاهش کیفیت نداره ( چون هر برنامه ایی روی هر گوشی آندروییدی با هر رزولیشنی اجرا میشه ) ، دوربینش هم که حرف اول رو میزنه ، سایز گوشی هم بسیار استاندارد هست و البته خیلی ها دوست دارن بزرگتر باشه اما اینطوری بهتر هست و به راحتی با یک دست میشه باهاش کار کرد !
دو گوشی بعدی هم خوبن اما کارایی آیفون رو ندارن و کلاس آیفون رو هم که اصلا ندارن . همینطور کیفیت محصولات اپل که زبان زد همه ی دنیاست .
موفق باشید .

.:PAR3A:.
04-06-2012, 15:13
بستگی به مصرفتون داره.
به شخصه نوت رو توی شرایط فعلی اصلا قبول ندارم ، P/P (نسبت قیمت به کارایی) خوبی نداره اصلا.
به نظر من بین 4S و One X انتخاب کنید.

اگر مصرفتون حالت کاربری حرفه ای داره ، مدام رام عوض میکنید ، گوشی رو بسیار دستکاری میکنید و به قولی خشتکشو سرش میکشید :دی ، One X رو انتخاب کنید.
اگه راحتی استفاده براتون مهمه ، 4S گزینه بهتریه.

amir200812
04-06-2012, 23:22
بستگی به مصرفتون داره.
به شخصه نوت رو توی شرایط فعلی اصلا قبول ندارم ، P/P (نسبت قیمت به کارایی) خوبی نداره اصلا.
به نظر من بین 4S و One X انتخاب کنید.

جناب یک سوال؟
من حرف شما رو قبول دارم که نوت P/P خوبی نداره! پس شما لطف کنید یک گوشی دیگه معرفی کنید که مشخصات زیر رو داشته باشه:

نمایشگر بالای 5 اینچ داشته باشه!
نمایشگرش SUPER AMOLED HD باشه!
فیلمبرداری FULL HD داشته باشه!دوربین 8 مگاپیکسل با کیفیت حداقل برابر نوت! فلاشی با قدرت حداقل برابر نوت!
سیستم موقیت یاب GLONAS رو ساپورت کنه!
پردازنده 2 هسته ای ARM CORTEX A9 1.4 GHz + چیپ گرافیک چهار هسته ای ARM MALI400 MP4 +یک گیگ رم داشته باشه! یا قویتر ...
و...

پس از سری بعد لطف کنید نظر منطقی تری بدید!
نوت در این رده، تنها گزینه منطقی هست!

mahyar_k3
05-06-2012, 01:05
اگر گوشی خاص با کارایی بالا و همه چی تمام میخواید خب آیفون سرتر هست . هر بازی و برنامه ایی بخواید داره و تمامی اپ هاش مخصوص خودش هست و مثل آندروید کاهش کیفیت نداره ( چون هر برنامه ایی روی هر گوشی آندروییدی با هر رزولیشنی اجرا میشه ) ، دوربینش هم که حرف اول رو میزنه ، سایز گوشی هم بسیار استاندارد هست و البته خیلی ها دوست دارن بزرگتر باشه اما اینطوری بهتر هست و به راحتی با یک دست میشه باهاش کار کرد !
دو گوشی بعدی هم خوبن اما کارایی آیفون رو ندارن و کلاس آیفون رو هم که اصلا ندارن . همینطور کیفیت محصولات اپل که زبان زد همه ی دنیاست .
موفق باشید .

دوست عزیزم اول ازت تشکر میکنم که وقت گذاشتی ولی به نظرم شما تعصبی به آیفون رای دادی چون خیلی از عللی که گفتی صحت نداره مثل: تمام اپ هاش مخصوص خودشه یا دوربینش که حرف اولو میزنه یا ...
در اندروید هم مثل ios یا هر سیستم عامل دیگه ای باید اپ رو با ورژن مخصوص همون گوشی نصب کنی تا بهترین پرفورمنس رو داشته باشی.
در آخر هم گفتی دو گوشی دیگه خوبن ولی کارایی آیفون رو ندارن. من دقیقا دنبال همین نکته هانم. میشه ازت خواش کنم برام توضیح بدی دقیقا کدوم کارایی آیفون رو ندارن؟ باز هم از تو و بقیه دوستان که کمک میکنن ممنونم.

SamGun
05-06-2012, 01:34
دوست عزیزم اول ازت تشکر میکنم که وقت گذاشتی ولی به نظرم شما تعصبی به آیفون رای دادی چون خیلی از عللی که گفتی صحت نداره مثل: تمام اپ هاش مخصوص خودشه یا دوربینش که حرف اولو میزنه یا ...
در اندروید هم مثل ios یا هر سیستم عامل دیگه ای باید اپ رو با ورژن مخصوص همون گوشی نصب کنی تا بهترین پرفورمنس رو داشته باشی.
در آخر هم گفتی دو گوشی دیگه خوبن ولی کارایی آیفون رو ندارن. من دقیقا دنبال همین نکته هانم. میشه ازت خواش کنم برام توضیح بدی دقیقا کدوم کارایی آیفون رو ندارن؟ باز هم از تو و بقیه دوستان که کمک میکنن ممنونم.

شما اینطور که معلومه ذهنیتت بیشتر روی Android سوق داره.

پیشنهاد میکنم در صورت امکان اگه شده با گوشی های مذکور کار کنید حتی شده برای 5 دقیقه . مزان تفاوت و کیفیت رو چشم شما تعیین میکنه و همیشه در اکثر نظر سنجی ها ما نظر منطقی نداریم .

شما ذکر کردی کدوم بهتره در صورتی که دیگه این سوال در خیلی از موارد صدق نمیکنه , شما باید نوع کارکرد رو مشخص کنی تا ببینیم اون پلاتفرم نیاز شمارو برآورده میکنه یا نه .

از نظر بنده 4S رقیب نداره ولی خب این نظر منه و بنده هم دلایل خودم رو دارم و بقیه اینطوری فکر نمیکنن !

شما نیازتون رو مشخص کنید سهولت انتخاب بالاتر میره

Pourya-pc
05-06-2012, 05:37
جناب یک سوال؟
من حرف شما رو قبول دارم که نوت P/P خوبی نداره! پس شما لطف کنید یک گوشی دیگه معرفی کنید که مشخصات زیر رو داشته باشه:

فیلمبرداری FULL HD داشته باشه!دوربین 8 مگاپیکسل با کیفیت حداقل برابر نوت! فلاشی با قدرت حداقل برابر نوت!
پردازنده 2 هسته ای ARM CORTEX A9 1.4 GHz + چیپ گرافیک چهار هسته ای ARM MALI400 MP4 +یک گیگ رم داشته باشه! یا قویتر ...
و...

ببخشید شما الان مشخصات نوت رو دادید ؟؟؟

خواهش میکنم . من تعصبی عرض نکردم ، تمامی اپ های آیفون فقط برای آیفون طراحی شدن و روی هیچ گوشی دیگه ایی قابل نصب نیستند ، مطمئن باشید .
من با نوت و اس 2 و لومیا هم عکس گرفتم هم فیلم ، فیلمبرداری توی نوت و اس 2 کاملا فریم ضبط و پخش میشه ، لومیا که اوت هست . اچ تی سی رو نمیدونم . شما از عبور ماشین ها از خیابان فیلم بگیرید متوجه میشید .
من یک نمونه از کارایی آیفون رو میگم . برنامه iMovei یکی از قویترین برنامه ها برای ادیت ویدیوهاتون هست ، یعنی شما میتونید با چند حرکت ساده یک فیلم ساخته خودتون رو طوری منتاژ کنید که باور کردنی نباشه . بدون هیچ گیر و ایرادی فیلمتون رو فول اچ دی تحویل میگیرید ، حتی تا 15 گیگ بدون مشکل رند میکنه . این در حالیه که آندروید ابدا همچین برنامه و کارایی رو نداره و یک برنامه استادیو دیدم روی اس 2 که در مقابل آیفون واقعا خنده آوره ، اونم یه فیلم 500 مگی رو خواست رند که 10 بار کرش کرد .
این فقط یک نمونه کارایی آیفون بود دوست من .
البته شاید از نظر شما من تعصبی نظر بدم چون از نسل اول تا الان آیفون دستم بوده ( بیش از 4 سال ) ولی به قولی :
شنیدن کی بود مانند دیدن ...

amir200812
05-06-2012, 08:20
ببخشید شما الان مشخصات نوت رو دادید ؟؟؟

بنظر شما مشخصات NOTE چی هست؟ شاید من بلد نیستم!

مرد حسابی، تو نمایشگر 3.5 اینچی که HD هم نیست، فیلم FULL HD میخوای نگاه کنی؟ رزولیشن 66% کمتر از note و one x داره!

اجازه بدید کمی هم من از بدی های ایفون بگم!
کلا مموری نمیخوره!
با بلوتوثش فقط میتونید به ایفون های دیگه فایل ارسال و دریافت کنید!(حالا حتما میای میگی میشه این محدودیت رو با فلان روش حذف کرد! اگه میخوای حذف کنی، چرا ایفون خریدی؟)
پردازندش 2 هسته ای 1Ghz از نوع ARM CORTEX A9 هست!(در مقابل پردازنده دو هسته ای 1.4Ghz و چهار هسته ای 1.5Ghz با معماری برابر یعنی ARM CORTEX A9)
حالا لابد میخوای بگی ios فلانه و خیلی بهینه هست و از سخت افزار ،بهتر استفاده میکنه و ...
بی خیال! هر دو سیستم عامل ios و android با هسته لینوکس کار میکنند و در ساختار کلی برابر هستند!
رم 4s هم که بماند نصف رم note و one x هست!

ایفون در 3 سال پیش بی رقیب بود! ولی حالا هیچ حرفی برای گفتن نداره!

.:PAR3A:.
05-06-2012, 10:01
جناب یک سوال؟

و...

صفحه نمایش بزرگ تحت هیچ شرایطی برتری برای نوت نیست. چون شما دارید برای صفحه نمایش بزرگ اندازه گوشی رو فدا میکنید.
شما با 150 تومن بیشتر ، میتونین گوشی بگیرین با صفحه نمایش بهتر ، سخت افزار خیلی بهتر ، دیزاین بهتر ، UI بهتر که همون One X ــه.
یا شما با 100 تومن کمتر میتونین S II یا GNex بگیرید که جز صفحه کوچکتر و اختلاف سخت افزاری جزئی ، هیچ ویژگی نیست که نوت داشته باشه و اون ها نداشته باشن.
ضمنا جی پی یو نوت MP4 نیست ، اون S III هست که MALI400 MP4 ــه.

مرد حسابی، تو نمایشگر 3.5 اینچی که HD هم نیست، فیلم FULL HD میخوای نگاه کنی؟ رزولیشن 66% کمتر از note و one x داره!

کلا مموری نمیخوره!
با بلوتوثش فقط میتونید به ایفون های دیگه فایل ارسال و دریافت کنید!(حالا حتما میای میگی میشه این محدودیت رو با فلان روش حذف کرد! اگه میخوای حذف کنی، چرا ایفون خریدی؟)
پردازندش 2 هسته ای 1Ghz از نوع ARM CORTEX A9 هست!(در مقابل پردازنده دو هسته ای 1.4Ghz و چهار هسته ای 1.5Ghz با معماری برابر یعنی ARM CORTEX A9)
حالا لابد میخوای بگی ios فلانه و خیلی بهینه هست و از سخت افزار ،بهتر استفاده میکنه و ...
بی خیال! هر دو سیستم عامل ios و android با هسته لینوکس کار میکنند و در ساختار کلی برابر هستند!

عزیز چرا خودتو میزنی و شروع به توهین کردن میکنی؟!
هر کاری بکنی ، تمام تست ها نشون دادن که قدرت سخت افزاری 4S از تمام 2 هسته ای ها قوی تره!
و هر کاری هم بکنی ، هر چه قدر هم بگی هم iOS و هم اندروید بر پایه لینوکس هستن ، استفاده از ریسورس ها توی iOS بسیار بسیار بهینه تر از اندرویده و این یکی از ثابت شده ترین گفته ها در دنیای هندهلد هاست . گوشی های قدرتمندی مثل همین نوت هم گاها یه مقداری لگ دارند ، در حالی که شما توی آیفون 4 هم این لگ رو نمیبینین ، چه برسه به 4S !

Pourya-pc
05-06-2012, 11:13

کلا مموری نمیخوره!

دوست عزیز چرا داغ کردید ؟ ببینید آیفون اچ دی هست و رزولیشنش بسیار بالاست . اگر بخواید با نت مقایسه کنید ( رزولیشن ) درست نیست چون نت بیشتر نزدیک به تبلت هست و باید با آیپد مقایسه بشه.
رزولیشن آیپد جدید هم که از بلوری بالاتر هست .
شما کارایی بلوتوث رو برای من شرح بدید ! جز اینکه 4 تا کلیپ و عکس برای دوستانتون بفرستید چیز دیگه ایی نمیخواید . اما واقعیت این هست که بلوتوث برای ارتباط با وسایل جانبی مثل ماشین و پخش موزیک ساخته شده .
اما در کل من این مورد رو ایراد میگیرم گرچه اصلا مشکلی باهاش ندارم .
ایفون هیچ محدودیتی نداره . شما به رستوران رفتید ، سلف سرویس رو دوست دارید یا اینکه کسی از شما پذیرایی کنه ؟ قطعا مورد دوم شاهانست و اپل برای شما همه چیز رو آماده و تدارک دیده .
این روزها سخت افزار فقط عدد شده . البته همیشه هم همینطور بوده ، شما باید بعنوان یک کمپانی بتوانید از کمترین میزان مواد اولیه بیشترین محصول رو دریافت کنید .
مثلا پیکان با موتور 1600 سی سی 75 اسب بخار قدرت داره تولید میکنه ، اما 206 با موتور tu5 1600 سی سی ( با همون حجم ) 110 اسب بخار تولید میکنه ، حتی خودروهایی هستن که با حجم کمتر توان بیشتری تولید میکنن و بلعکس !
در نتیجه دلیل نمیشه که OneX 4 هسته ایی قویتر از A5 آیفون 4 اس باشه .
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید .

new evil
05-06-2012, 12:01
اینم بررسی تخصصی این سه گوشی هستش
4s
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])One X ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Galaxy Note ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SamGun
05-06-2012, 14:01

کلا مموری نمیخوره!

خب قسمت های Bold شده رو کمی بازش میکنم :

کلا مموری نمیخوره :

مموری های موجود در بازار ایران جزو مزخرف ترین مدلها و کلاس هایی هست که شما میتونید پیدا کنید , تماما Fake و غیر استاندارد که در شرایط مختلف امکان از کار افتادن هست.
اگر در این زمینه آشنا داشته باشید میتونید از مموری های Camera استفاده کنید که خب براتون بالای 200-300 آب میخوره
حالا که خوده شرکت اومده و بنا به استاندارد Device برای شما مموری داخلی به حجم های بسیار عالی 32 و 64 گذاشته این مورد رو ایراد میدونید ؟! بنده 32GB دارم موندم چطوری پرش کنم !
50% کارکرد هر سیستم بسته به سرعت Write/Read اون Storage مورد استفاده هست که متاسفانه رعایت نمیشه .

بلوتوث :

شما یک قطعه با ورژن نهایی رو در دستت داری که فقط از نظر نرم افزاری Limite شده و با یک برنامه 3MB ای و یک Tweak میتونید این محدودیت رو بردارید , انقدر آخر جملتون عجیبه که من واقعا نمیدونم چی باید بگم !!

پردازنده :

اولا که فرکانس 1Ghz نیست و 800Mhz هست که این جایی درز نکردن پس در واقع یک سیستم با FSB 800 داره با Quad های 1.5Ghz رقابت میکنه که خب این جای بحث نداره ! مثل اینکه بنده با Corvet z06 برم Buggati رو بگیرم یا مساوی بشم باهاش !
این خیلی افت داره واسه اون مدلی که ادعای بهتری میکنه !!

خب بله وقتی یک سیستم عامل به صورت یکجا کپی برداری بشه از روی دیگری مسلما Kernel هم تغییر نمیکنه !

داستان رم این گوشی هم مربوط به اینه که شما داری با گوشی با هر برنامه اختصاصی کار میکنی و چندین برنامه رو همزمان با هم اجرا نمیکنی که همونطور که دوستان هم اشاره کردن در خیلی از موارد ما Crash و کاهش Performance رو ببینیم .

البته الان Tweak داریم که با 2 تا انگشت شما میتونی بین 100 تا برنامه در فاصله 1 ثانیه Switch کنی بدون اینکه 1 فریم LAG ببینی.

من بازم میگم شما دوست عزیز اگه مشخص کنی بیشتر چه نوع کاربردی از گوشی لازم داری باز بهتر میشه شمارو راهنمایی کرد , شاید نوع کارکرد شما با iOS بیشتر هماهنگ باشه و شاید با Android

8nights&7days
05-06-2012, 14:38
نوت:
چون بزرگ و راحته
سریع هست
...

h!tman
05-06-2012, 15:06
کسی منکر خوب بودن آیفون نمیتونه بشه
ولی طبق سلیقه من 3.5اینچ خیلی کوچیکه
برای وبگردی و ویدئو پلی بک سخته
ولی چیز مسخره ای ه که آیفون رو بهترین گوشی بدونیم چون واقعا نیست! یکی از بهترین گوشی هاست. سال 2012 هستیم نه سال 1954 :دی
توی این سال بهترین وجود نداره! الان Iphone 5 میاد و مثلا روی همه رو کم میکنه . فرداش یک گوشی روی دستش میاد.
دوست عزیزی که قصد خرید دارید. ببینید سلایقتون با چه چیزی سازگاره همون رو بگیرید

در مورد نوت بحث کاملا سلیقه ای میشه! توی 3گوشی بالا بدون شک من نوت رو ورمیدارم چون صفحه S AMoled با این اندازه رو می پسندم
اما برتری های آیفون به One X
1- آی او اس بودنش!!! و بقیه مخلفات :دی( مثل اپ استور و ... )
2-دوربینش! چه فیلم برداری و چه عکس برداری
3-ساپورتش.(اپل توی این مسئله فوق العادس)
4-بازی و نرم افزار خیلی سرتره
5-باطریش
به نظر من کلاسش هم بیشتره :دی

مزایای One X به آیفون
1-صفحه بزرگتر ( این برای خود من! مشکل بزرگیه که کوچیک باشه)
2-صفحه با کیفیت تر
3-قدرت پردازشی بهتر
4-دستتون باز تر از I-os هست و البته این چندان مزیت به حساب نمیاد
5-به نظر من خوش ساخت تره

اما من اینجا یک گوشی دیگه رو به لیستتون اضافه میکنم
Galaxy S III:
و مزایاش به خود one X :
1-دوربین بهتر و در حد Iphone 4S
2-صفحه نمایش شارپ تر و خوانایی بیشتر در زیر آفتاب( به لطف Super Amoled و Gorilla Glass 2)
3- باطری بهتر هم نسبت به 4s و هم نسبت به One X(در حال حاضر در حد 4s هست ولی مطمئنا با رام های کاستوم خیلی بهتر خواهد شد! نشون به این نشون که S2 با رام کاستوم 3روز نگه میداره )
4-سخت افزار قوی تر نسبت به هر دو
5-اسپیکر لاود و با کیفیت تر نسبت به هر دو ( تست Gsmarena)

حالا با فاکتور های بالا هر کدوم رو دوست داشتید تهیه کنید
(اگر قصد خرید s3 رو دارید صبر کنید تا قیمت کاذبش بیاد پایین)

amir200812
05-06-2012, 17:56
صفحه نمایش بزرگ تحت هیچ شرایطی برتری برای نوت نیست. چون شما دارید برای صفحه نمایش بزرگ اندازه گوشی رو فدا میکنید.
ضمنا جی پی یو نوت MP4 نیست ، اون S III هست که MALI400 MP4 ــه.

عزیز من دارم میگم، یک نفر بخواد گوشی داشته باشه که صفحه نمایش بزرگی داشته باشه! حداقل 5 اینچ! بنظر شما این شخص دنبال گوشی با ابعاد کوچیک هست که میگید"چون شما دارید برای صفحه نمایش بزرگ اندازه گوشی رو فدا میکنید."

درضمن توصیه میکنم کمی تحقیق کنید! GALAXY NOTE و GALAXY S3 از GPU برابری استفاده میکنند و هر دو از نوع ARM MALI400 MP4 هست!

ببینید آیفون اچ دی هست و رزولیشنش بسیار بالاست . اگر بخواید با نت مقایسه کنید ( رزولیشن ) درست نیست چون نت بیشتر نزدیک به تبلت هست و باید با آیپد مقایسه بشه.

ایفون HD هست؟ شما HD به چی میگی؟ رزولیشن 640 در 960 بنظر شما HD هست؟

درضمن شما داری NOTE رو با IPAD مقایسه میکنی؟ ابعاد new ipad چهار برابر note هست! طبیعی هست که باید رزولیشنش بالا باشه! ولی بنظر شما از IPAD میشه بعنوان یک گوشی موبایل استفاده کرد؟

کلا این دو در یک رده هستند که شما داری اینارو با هم مقایشه میکنی؟

حرف اخر:
اگه کسی دنبال گوشی باشه که نمایشگر بالای 5 اینچ داشته باشه، بهترین گزینه NOTE هست!
NOTE قابل مقایسه با ONE X و 4s نیست! چون کلا تو یک کاتگوری نیستند!

mahyar_k3
06-06-2012, 00:43
Wow
دوستان از همگی ممنونم دیگه نمی خوام وقتتون رو اینجا بیشتر از این بگیرم.
نتیجه این خرید رو و تجربه استفاده اش رو از طرف دوستم براتون تو همین تاپیک اعلام میکنن.
باز هم از همتون تشکر میکنم.

ashkan8819
06-06-2012, 23:56
با اين كه آيفون نسبت به قيمتش كمي گرونه ولي خداييش ميارزه

SamGun
09-06-2012, 21:56
با اين كه آيفون نسبت به قيمتش كمي گرونه ولي خداييش ميارزه

متاسفانه در خارج از ایران خرید آیفون و متعلقات شرکت Apple در حدی هست که حتی قشر کارگر و ساده زیست هم توانایی خرید رو دارن اما در کشور ما جزء وسایل لوکس و با کلاس حساب میشه !

واقعا جای تأسف داره

Pourya-pc
10-06-2012, 07:50
متاسفانه در خارج از ایران خرید آیفون و متعلقات شرکت Apple در حدی هست که حتی قشر کارگر و ساده زیست هم توانایی خرید رو دارن اما در کشور ما جزء وسایل لوکس و با کلاس حساب میشه !

واقعا جای تأسف داره

خب شاید برای امریکا و کشورهایی که از آیفون حمایت میکنن و این گوشی رو به صورت لاک و با سیم اپراتور خودشون ارائه میکنن ارزون باشه براشون ( چون اقساطی پرداختش میکنن ) ولی آیفون گوشی گرونی هست در همه جای دنیا .

amin-rhmti
16-06-2012, 23:39
شما که اینقد میگی 4s ،من چند روز پیش 4s دوستم رو با One X خودم مقایسه کردم،میتونم بگم 4s خورده شد!
صفحه نمایشش برتری بسیار محسوسی داره،فناوری صدای One X هم که به لطف Beats Audio بسیار بهتره،دوربینشم که کاملا مغلوب شد(نگی که بهتره،4s میتونه تو یه ثانیه 4تا عکس بگیره؟؟؟؟!!! یا میتونه هنگام فیلم برداری عکسم بگیره؟!فیلم برداری با سرعت آهسته داره؟؟؟)
بعد بریم سراغ CPU که کاملا مشخصه One X برتره.در ضمن پردازنده ی گرافیکی که One X داره(به لطف Nvidia) قابل به انجام هر کاری هست.
تز لحاظ طراحی هم که One X شیک تر بود،مخصوصا جلوش.
حالا میریم سراغ سیستم عامل:ببین دوست گلم،َApp Store IOS حدود 500 هزار نرم افزار داره،اندروید حدود 300 هزار.
فک نکنم شما بخوای همشو نصب کنی.در مورد نرم افزارای خوبی که برا IOS هست برا اندرویدم هست،و تنها نقطه ضعفش نرم افزاری تخصصیه پزشکی و مهندسیش هست که خداییش IOS بهتره،ولی فک کنم اونایی هم ک برا اندروید هست برا استفاده عموم کافی باشه
اینا به کنار،شما 400 هزار پول کم تری که نسبت به Iphone 4S میدی رو هم حساب کن...
در مورد SIII نظری نمیدم چون شناختی ندارم
امیدوارم چشمامون رو باز کنیم و بدون تعصب صحبت کنیم...
راستی آخر مقایسه گوشی من و دوستم،وقتی کم آورد گفت ک:آخرش این آیفونه!و این نشون میده ک ما چه قدر ظاهر بینیم...
فعلا