ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید LENOVO"Z570"یا انتخاب گزینه ی دیگر؟؟

flower boy2
03-06-2012, 17:26
من میخوام نهایتا آخر خرداد ماه لپ تاپ بگیرم و بودجه ام حدود 1300-1400 هستش اما بدجوری بین مدل های متفاوت گیر کردم.اینم بگم که انتظاری که از لپ تاپ مورد نظرم دارم کیفیت ساخت و معتبر بودنش هست که در این میان این مدل Z570 لنوو بدجوری به دلم نشسته .

ولی هیچ اطلاعاتی در مورد این مدل که بیشتر کیفیت صفحه نمایش و زاویه دید و مقدار تولید حرارت و چند تا چیز جزیی که یکیش نداشتن USB3 هست منو در خریدش مردد کرده.

حالا میخواستم ببینم نظر شما در مورد این مدل چیه و آیا مدل دیگری در همین حد چی پیشنهاد میکنید.

کانفیگشم اینه:CPU Intel Core i5 2450M@2.5GHz (Turbo Boost 3.1GHz), 3MB L3 CacheMemory DDRIII 4GB 1333MHz (Single Channel)Hard Disk Capacity 750GB SATA 5400RPMOptical Drive Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-
RW)Graphic Nvidia GeForce GT 540M 2GB Intel HD Graphicsدر ضمن برای من در بین گزینه های پیشنهادیتون گرافیک بالاتر در اولویت است چون میخوام بیشتر بازی های روز رو باهاش اجرا کنم

ashkan8819
03-06-2012, 17:55
150 بزار رو پولت يه hp dv6 ram 6 i7 بگير

ulsss
03-06-2012, 17:56
z570 خوبه. اگه بتونی بیشتر هزینه کنی این گرافیکش بهتره usb3 هم داره.:
HP Pavilion dv6-6c50se Steel Grey Intel Core i7-2670M 2.2 GHz 3 MB 4 GB 500 GB 15.6" 7 HP DVD Writer AMD Radeon HD 7690M XT 2048MB Dedicated (DDR5) 2.91 Cam-BT-HDMI-Reader-USB 3.0-FP 16/450,000

flower boy2
04-06-2012, 10:55
150 بزار رو پولت يه hp dv6 ram 6 i7 بگير
نهایت بودجه م 1400 هست اگه میتونستم بیشتر هزینه کنم .میشد یه چیزی گفت

z570 خوبه. اگه بتونی بیشتر هزینه کنی این گرافیکش بهتره usb3 هم داره.:
HP Pavilion dv6-6c50se Steel Grey Intel Core i7-2670M 2.2 GHz 3 MB 4 GB 500 GB 15.6" 7 HP DVD Writer AMD Radeon HD 7690M XT 2048MB Dedicated (DDR5) 2.91 Cam-BT-HDMI-Reader-USB 3.0-FP 16/450,000
نمیدونم usb3ارزش 200 تومن خرج اضافی رو داره یا نه که به نظرم نداره .نظر شما چیه.
از طرفی هم این z570 بد جوری چشمو گرفته .اما هیچ جا ازش تعریف یا انتقادی ندیدم و این منو تو خریدش مردد کرده

Highbury
04-06-2012, 21:52
دوست عزیز شما که آخر خرداد ماه قصد خرید دارین بهتره 25 خرداد تاپیک بزنی. تا اون موقع کی زندست کی مردست. بعضی مدلها تو بازار ممکنه نباشن بعضی ها شاید ارزان و گران و...

نمیدونم usb3ارزش 200 تومن خرج اضافی رو داره یا نه که به نظرم نداره .نظر شما چیه.

نه. هارد خودش 750 گیگ هستش. شما مگه روزانه 500 گیگ اطلاعات جابه جا میکنی که انقدر اهمیت داشته باشه.
یه هارد 500 اکسترنال یه گوشه اتاقمون افتاده که چند ماه پیش نصفش رو پر کردیم و همینطوری داره خاک میخوره
مهمترین معیار در خرید یک لبتاب بنظر من
کیفیت ساخت- زیبایی و تا حدودی قیمت مناسب هست. بعد از این سه مورد شما باید به فکر معیارهاتون باشی مثلا گرافیک بالا، یا هارد یا پردازنده و ...
یعنی شما هر لبتابی که میگیری حداقل این سه فاکتور رو باید داشته باشه که زد 570 هر سه رو داره

ulsss
05-06-2012, 17:23
از طرفی هم این z570 بد جوری چشمو گرفته .اما هیچ جا ازش تعریف یا انتقادی ندیدم و این منو تو خریدش مردد کرده
به گرافیکش نگاه کن.

flower boy2
06-06-2012, 11:10
دوست عزیز شما که آخر خرداد ماه قصد خرید دارین بهتره 25 خرداد تاپیک بزنی. تا اون موقع کی زندست کی مردست. بعضی مدلها تو بازار ممکنه نباشن بعضی ها شاید ارزان و گران و...

نه. هارد خودش 750 گیگ هستش. شما مگه روزانه 500 گیگ اطلاعات جابه جا میکنی که انقدر اهمیت داشته باشه.
یه هارد 500 اکسترنال یه گوشه اتاقمون افتاده که چند ماه پیش نصفش رو پر کردیم و همینطوری داره خاک میخوره
مهمترین معیار در خرید یک لبتاب بنظر من
کیفیت ساخت- زیبایی و تا حدودی قیمت مناسب هست. بعد از این سه مورد شما باید به فکر معیارهاتون باشی مثلا گرافیک بالا، یا هارد یا پردازنده و ...
یعنی شما هر لبتابی که میگیری حداقل این سه فاکتور رو باید داشته باشه که زد 570 هر سه رو داره
باید حق بدین که بین این همه مدل و برند از 2-3هفته قبل به فکر بودن کار اشتباهی نباشه

خوب منم به خاطر کیفیت ساخت لنوو هست که میگم و درمورد usb3به نظرم آینده نگر باید بود چون حداقل باید 5-6 سال با این لپ تاپ کار کنم .حالا نمیدونم بین مدل های موجود لنوو در ایران مدلی هست که گرافیک بالاتر و usb3 هم جزوش باشه؟من که پیدا نکردم!
اگه هم چین موردی باشه شاید بتونم بیشتر م هزینه کنم

flower boy2
07-06-2012, 10:02
دیگه کسی نیست به ما کمک کنه!!!!!!!!!!!!!

3rdoor
08-06-2012, 19:00
با این قیمتی که در نظر دارید بهترین انتخاب رو کردید. این 2 مدل رو هم می تونی ببینی
HP ProBook 4530s-G
Samsung 300V5A S08

flower boy2
10-06-2012, 17:08
امروز رفتم و از نزدیک HP dv6-6c45seرو دیدم و یه جواریی به دلم نشست .مخصوصا کارت گرافیک قدرتمندRadeon HD 7690M XTو پورت USB3و کیفیت ساخت ظاهری.اما یه چیزایی نگرانم کرد اونم اینکه آیا گرافیک های AMD به خوبی nvidiaهستش یا نه؟و چیزی هم هست که زیاد شنیدم میگفتن اچ پی گارانتی درست و حسابی نداره و آیا واقعا اینطوریه؟؟ودر نهایت وزن سنگین این لپ تاپ هست که نزدیک3 کیلو وزنش هست!حالا اگه لطف کنید و به من بگین آیا با این شرایط خرید اچ پی رو صلاح میدونید یا لنووz570?

artyst
10-06-2012, 17:54
سلام , من بهت این 7 تا لپ تاپ رو معرفی میکنم که فکر میکنم به کارت خواهد اومد :

hp 4530

acer 5750

HP Pavilion DV6-6160

Dell Inspiron 5110 Core i7 Ram6

Acer AS 4830TG 2434G50

HP DV6 6120se

البته Lenovo ThinkPad Edge E220s 2KG هم هست که قیمتش حدودا 1480000 است , اگه بودجشو داشتی اونم میتونی بگیری .

flower boy2
11-06-2012, 00:05
سلام , من بهت این 7 تا لپ تاپ رو معرفی میکنم که فکر میکنم به کارت خواهد اومد :hp 4530acer 5750HP Pavilion DV6-6160Dell Inspiron 5110 Core i7 Ram6Acer AS 4830TG 2434G50HP DV6 6120se البته Lenovo ThinkPad Edge E220s 2KG هم هست که قیمتش حدودا 1480000 است , اگه بودجشو داشتی اونم میتونی بگیری . دوست عزیز بابت پیشنهاداتون ممنون.اما دیگه بیشتر از این نمیخوام خودمو درگیر مدلهای زیادی بکنم و بیشتر نظرمو رو دوتا مدلی که تو پست قبلیم گفتم معطوف کردم.البته بین این مدل ها ایسر5750 هم به خاطر قیمت پایین میتونه یکی از گزینه ها باشه.اگه دوستان لطف کنن بگن از بین این 2تا یا 3تا مدل یعنی لنووz570, اچ پیdv6-6c45seو ایسر5750کدومش رو بیشتر صلاح میدونید؟

arashlolos
13-06-2012, 18:19
منم هستم
دقیقا مث استارتر مردد هستم
همین الان میخوام برم بازار رشت ببینم چه خبره
راستی یه سوال:
قیمت تهران و استان های دیگه تفاوت داره؟اگه آره یعنی بیام تهران؟
بعد اینکه از تهران بگیرم چیزیش شه برای گارنتی باید برم تهران دوباره؟

arashlolos
13-06-2012, 18:21
من میخوام نهایتا آخر خرداد ماه لپ تاپ بگیرم و بودجه ام حدود 1300-1400 هستش اما بدجوری بین مدل های متفاوت گیر کردم.اینم بگم که انتظاری که از لپ تاپ مورد نظرم دارم کیفیت ساخت و معتبر بودنش هست که در این میان این مدل Z570 لنوو بدجوری به دلم نشسته .

ولی هیچ اطلاعاتی در مورد این مدل که بیشتر کیفیت صفحه نمایش و زاویه دید و مقدار تولید حرارت و چند تا چیز جزیی که یکیش نداشتن USB3 هست منو در خریدش مردد کرده.

حالا میخواستم ببینم نظر شما در مورد این مدل چیه و آیا مدل دیگری در همین حد چی پیشنهاد میکنید.

کانفیگشم اینه:CPU Intel Core i5 2450M@2.5GHz (Turbo Boost 3.1GHz), 3MB L3 CacheMemory DDRIII 4GB 1333MHz (Single Channel)Hard Disk Capacity 750GB SATA 5400RPMOptical Drive Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-
RW)Graphic Nvidia GeForce GT 540M 2GB Intel HD Graphicsدر ضمن برای من در بین گزینه های پیشنهادیتون گرافیک بالاتر در اولویت است چون میخوام بیشتر بازی های روز رو باهاش اجرا کنم

اونی که قرمز کردم رو یعنی مرددین؟
یعنی کیفیت صفحه نمایش و زاویه دیدیش بده؟ و تولید حرارت میکنه؟
یو اس بی هیچی فدای سرمون.
1 تومن چیه که اینقد واسش غصه بخوریم.هرچند کل زندگیم الان 1 میلیونم نمیرسه

flower boy2
13-06-2012, 23:24
اونی که قرمز کردم رو یعنی مرددین؟یعنی کیفیت صفحه نمایش و زاویه دیدیش بده؟ و تولید حرارت میکنه؟یو اس بی هیچی فدای سرمون.1 تومن چیه که اینقد واسش غصه بخوریم.هرچند کل زندگیم الان 1 میلیونم نمیرسهنه!منظورم از این جمله این بودش که من تو هیچ یک از سایت های ایرانی و حتی همین پی30 خودمون مطللب یا نظری در مورد این خصوصیات که واسه من اهمیت دارن پیدا نکردم.نمیدونم چرا لنوو این مدلش زیاد جا نیافتاده تو ایران وگرنه بین لپ تاپ ها بعد از سونی به اعتقاد من لنوو بهترینه در این زمینه.اگه کسی اینجا پیدا بشه که این مدلو داشته باشه که بشه این سوالاتو ازش پرسید خیلی خوب میشه و من و امثال شما میتونیم تصمیم بگیریم

arashlolos
13-06-2012, 23:57
یه مشکل اساسی این وسط برای مشاوره و نظر دوستان وجود داره
و اون اینه که هرکی که میاد و نظری میده همشون یدونه و نهایتا دوتا لپ تاپ دارندو داشتند!
و هرکی از لپ تاپ خودش تعریف میکنه.
و از دنیای لپ تابهای بالاتر بیخبرند!مث یه ماهی توی آب که از دنیای بیرون آب بیخبره و همرو به درون آب دعوت میکنه!!!
البته دوستان ببخشیدا

و یه مشکل دیگه اینکه هرکی یه استفاده خاص از لپ تاپ میکنه.و این میتونه سنجش رو خراب کنه.

ONLYFARZAD
14-06-2012, 15:09
لنوو z570 چند تا مدل داره i7 i5 و قیمت های مخلف من خودم z570 i7 گرفتم 1800 هرینه کردم از لحاظ کیفیت صفحه نمایش خیالت راحت خوبه hd هست سری z کیفیت تصویر خوبی دارن و کلا صفحه کلید زبیا از لحاظ ساخت و کیفیت خیالت راحت من ک بدی ازش ندیدم اصلا داغ نمیکنه خنک ترین لپتاپ لنوو هست مشکلاتی که داره صفحه کلیدش عربی هست که اگه جای حروف رو بدنی مشکلی نیست و نداشتن usb3 که برای من زیاد مهم نبود چون زیاد اطلاعات جابجا نمیکنم

گرافیکشم تکنولوژی optimize داره از نظر من خوبه همین z570 بگیر پشیمون نمیشی

arashlolos
14-06-2012, 20:29
لنوو z570 چند تا مدل داره i7 i5 و قیمت های مخلف من خودم z570 i7 گرفتم 1800 هرینه کردم از لحاظ کیفیت صفحه نمایش خیالت راحت خوبه hd هست سری z کیفیت تصویر خوبی دارن و کلا صفحه کلید زبیا از لحاظ ساخت و کیفیت خیالت راحت من ک بدی ازش ندیدم اصلا داغ نمیکنه خنک ترین لپتاپ لنوو هست مشکلاتی که داره صفحه کلیدش عربی هست که اگه جای حروف رو بدنی مشکلی نیست و نداشتن usb3 که برای من زیاد مهم نبود چون زیاد اطلاعات جابجا نمیکنم

گرافیکشم تکنولوژی optimize داره از نظر من خوبه همین z570 بگیر پشیمون نمیشی

امروز قیمت زدم همین کانفیگ 1580 بود شنبه میخرم احتمالا.
فقط بلوری نداره.مگه یو اس بیشم 2 هست؟ یعنی 3 نیست اینهمه پول میدیم؟
گرافیکش چنده؟من پرسیدم 2 گیگ gt540 بود.

ONLYFARZAD
15-06-2012, 13:07
من 1 ماه پیش با گارانتی 2 ساله سازگار گرفتم بلوری هم داشت ولی یو اس بی 3 نداره کلا سری z یو اس بی 3 نداره ولی بلوری داره 100 هزار تومان قیمت بلوری هست اگه ایقدر usb3 مهمه برات باید بری y570 بگیری که قیمتش بالاست

اره گرافیکش 2 گیگ gt540 هست

flower boy2
15-06-2012, 14:15
دوست عزیز اگه دقت کرده باشی خود من تو پست اول نوشتم یکی از چیزهایی که منو تو خرید این مدل مردد کرده نداشتن usb3 هست .چون یه جورایی معتقدم تا یکی دو سال آینده همه چی میشه usb3!!!

گرافیکشم که همون جی تی 540 هستش. اما تا حال با بلوری من جایی ندیدم!!!

ONLYFARZAD
15-06-2012, 15:19
CPU
Intel Core i7 2670QM@2.2GHz (Turbo Boost 3.1GHz), 6MB L3 Cache

Memory
DDRIII 6GB 1333MHz (Dual Channel)

Hard Disk Capacity
750GB SATA 5400RPM

Optical Drive
Blu-Ray + Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW)(Combo)

Graphic
Nvidia GeForce GT 540M 2GB
Intel HD Graphics

Display
15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCD

Communication
Intel WiFi Link 1000 BGN Wireless Network Adapter
Realtek PCIe FE Family Ethernet
Camera
Bluetooth

Security
One Key Recovery
Kensington Lock

Ports
3 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
eSATA + USB
Multi Card Reader
HDMI
Headphone
Mic

Others
Keyboard: English & Arabic, Num-Pad
One Key Theater II

Weight
2.6 Kg

Battery
6Cell 48Wh (Up to 4 hours)

Color
Gun Metal

Operating System
DOS

این مدل z570 بابلوری هست تو سایت سازگار هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمتش 1800

خوده من همین مدل رو دارم خوب چرا مرددی برو y570 بگیر usb3 هم داره در عوض باید پول بیشتری بدی

همین جور که usb 3 داره جای usb 2 رو میگیره تا چند سال اینده بلوری هم جای dvd رو میگیره

flower boy2
16-06-2012, 14:21
لنوو z570 چند تا مدل داره i7 i5 و قیمت های مخلف من خودم z570 i7 گرفتم 1800 هرینه کردم از لحاظ کیفیت صفحه نمایش خیالت راحت خوبه hd هست سری z کیفیت تصویر خوبی دارن و کلا صفحه کلید زبیا از لحاظ ساخت و کیفیت خیالت راحت من ک بدی ازش ندیدم اصلا داغ نمیکنه خنک ترین لپتاپ لنوو هست مشکلاتی که داره صفحه کلیدش عربی هست که اگه جای حروف رو بدنی مشکلی نیست و نداشتن usb3 که برای من زیاد مهم نبود چون زیاد اطلاعات جابجا نمیکنمگرافیکشم تکنولوژی optimize داره از نظر من خوبه همین z570 بگیر پشیمون نمیشیخدارو شکر بالاخره اینجا یکی پیدا شد که این مدلو داشته باشین.ازتون چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنین جواب بدین ممنون میشم.با این گفته شما خیالم از بابت صفحه نمایش راحت شد.در مورد صفحه کلید هم که بیشتر جاها نکته تاکیدشون بر این مدل همین کیفیت کیبوردش هست. میمونه اسپیکر هاش که حال زیادم مهم نیست و بحث داغ کردن که واسه من خیلی مهمتراز بقیه است چون میخوام در حد تیم ملی ازش کار بکشم مخصوصا از جهت گیم!حالا شما اگه بتونین یه تست نر م افزاری هم ازش در حالت کار سنگین و یکی دو ساعت بعد از گیم بگیرین و اینجا بذارین خیلی خوب میشه.

flower boy2
16-06-2012, 14:59
CPU
Intel Core i7 2670QM@2.2GHz (Turbo Boost 3.1GHz), 6MB L3 Cache

Memory
DDRIII 6GB 1333MHz (Dual Channel)

Hard Disk Capacity
750GB SATA 5400RPM

Optical Drive
Blu-Ray + Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW)(Combo)

Graphic
Nvidia GeForce GT 540M 2GB
Intel HD Graphics

Display
15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCD

Communication
Intel WiFi Link 1000 BGN Wireless Network Adapter
Realtek PCIe FE Family Ethernet
Camera
Bluetooth

Security
One Key Recovery
Kensington Lock

Ports
3 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
eSATA + USB
Multi Card Reader
HDMI
Headphone
Mic

Others
Keyboard: English & Arabic, Num-Pad
One Key Theater II

Weight
2.6 Kg

Battery
6Cell 48Wh (Up to 4 hours)

Color
Gun Metal

Operating System
DOS

این مدل z570 بابلوری هست تو سایت سازگار هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمتش 1800

خوده من همین مدل رو دارم خوب چرا مرددی برو y570 بگیر usb3 هم داره در عوض باید پول بیشتری بدی

همین جور که usb 3 داره جای usb 2 رو میگیره تا چند سال اینده بلوری هم جای dvd رو میگیره

اگه امکان افزایش بودجه داشتم همین y570میگرفتم.در مورد بلوری هم کاملا حرفتون متینه

arashlolos
19-06-2012, 15:52
این بحث ها به شدت باز منو مردد کرد تو خرید سری z
آخه سری y یکی از خوبیاش همین بلوری یکی یو اس بی 3 و دیگری حافظه ssd هستش.آخه تا اونهمه بریم بالا یه سونی گبیریم بهتر نیست؟
من از 1200 رسیدم به 1600(پول قرض کردم)

Amir-Rainman
19-06-2012, 16:04
با سلام، من میخواستم یه سوالی بپرسم که البته ربطی به عنوان این تاپیک نداره!!!:31:
این مدل Acer 771G کی بیرون میاد؟؟؟ یا اصلا بیرون اومده؟! این از نسل جدید سی پی یو Ivy Bridge . خیلی هم چیز جالبیه
مشخصاتش که دیگه ... :18:
اینم ریویو شه، کلا چیزیه که من چند ماه دنبال یه چیزی مثل این بودم!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arashlolos
19-06-2012, 16:09
با سلام، من میخواستم یه سوالی بپرسم که البته ربطی به عنوان این تاپیک نداره!!!:31:
این مدل Acer 771G کی بیرون میاد؟؟؟ یا اصلا بیرون اومده؟! این از نسل جدید سی پی یو Ivy Bridge . خیلی هم چیز جالبیه
مشخصاتش که دیگه ... :18:
اینم ریویو شه، کلا چیزیه که من چند ماه دنبال یه چیزی مثل این بودم!!!

سلام
ایسر رو اینقد گفتند مث پرایده که بیخیال شدم
میخوام یه پزو بگیرم(لنو یا ایسوس )
همین الان دارم لباس میپوشم برم برای خرید
البته به نیت عید مبعث میرم
خدا کنه همه چی خوب پیش بره د دعا کن میترسم
قیمتش عالی
1550
بدون بلوری
چون بلوری موجود نداره سازگار.
این سری پردازنده رو که نگو.عالیه.فقط من نمیتونم صبر کنم.همین.شما میتونی صبر کنی واستا تا بیاد.هم مصرفش کمه هم قویه هم حجم کم اشغال میکنه
من با لپ تاپ میخوام در/امد کسب کنم.همه کارام لپ تاپیه.واسسه همین عجله دارم.فقط برای نت نمیدونم مبین نت بگیرم یا نه
فعلا

Bruce Wayne
20-06-2012, 13:41
تو این بودجه گرافیکی ترین لپ تاپ 6c45 از HP هست
گرافیک 7690m xt که با اختلاف خیلی زیادی از 540M و حتی 555M بالاتره. کلا غولیه واسه خودش. HP مثل ایسر نیست که پراید باشه. نا سلامتی آمریکاییه

ONLYFARZAD
20-06-2012, 23:20
تو این بودجه گرافیکی ترین لپ تاپ 6c45 از HP هست
گرافیک 7690m xt که با اختلاف خیلی زیادی از 540M و حتی 555M بالاتره. کلا غولیه واسه خودش. HP مثل ایسر نیست که پراید باشه. نا سلامتی آمریکاییه

کیفیت ساخت hp هیچ وقت به لنوو نمیرسه همه لپتاپ ها چینی هستش اگه hp امریکایی لنوو که ماله معتبر ترین شرکت کامپیوتری تو دنیا و امریکا ibm هست شرکتی که وقتی اینتل میخواد cpu عرضه کنه باید ibm اونو تایید کنه

Bruce Wayne
21-06-2012, 00:24
کیفیت ساخت hp هیچ وقت به لنوو نمیرسه همه لپتاپ ها چینی هستش اگه hp امریکایی لنوو که ماله معتبر ترین شرکت کامپیوتری تو دنیا و امریکا ibm هست شرکتی که وقتی اینتل میخواد cpu عرضه کنه باید ibm اونو تایید کنه
رفیق اپل هم آمریکاییه ولی رو گوشی هاش نوشته Made in China. خود آمریکایی ها هم همین نوشته رو میبینند!
وقتی از بازار خبر نداری چرا حرف میزنی؟
1. لنوو خیلی وقته از IBM جدا شده. برو ویکی پدیا. نکته اونم دروغ میگه؟؟؟
2. الان چین به صرفه تره واسه سازنده ها. طرحش رو توی کشور خودشون میریزن (مثلا اپل تو کالیفرنیا) بعد چین براشون میزنه. چون کارگر چینی ارزونه. کمونیستن دیگه!
HP هم خوبه، لنوو هم خوبه. فقط این وسط شما دوست داری IBM رو قاطی لنوو کنی حرفیه که بدرد خودت میخوره!

ONLYFARZAD
21-06-2012, 00:39
رفیق اپل هم آمریکاییه ولی رو گوشی هاش نوشته Made in China. خود آمریکایی ها هم همین نوشته رو میبینند!
وقتی از بازار خبر نداری چرا حرف میزنی؟
1. لنوو خیلی وقته از IBM جدا شده. برو ویکی پدیا. نکته اونم دروغ میگه؟؟؟
2. الان چین به صرفه تره واسه سازنده ها. طرحش رو توی کشور خودشون میریزن (مثلا اپل تو کالیفرنیا) بعد چین براشون میزنه. چون کارگر چینی ارزونه. کمونیستن دیگه!
HP هم خوبه، لنوو هم خوبه. فقط این وسط شما دوست داری IBM رو قاطی لنوو کنی حرفیه که بدرد خودت میخوره!

حالا چرا میزنی عزیز من که حرف بدی نزدم

عزیز تو هم که داری تایید میکنی منم همین رو گفتم همه لپتاپ ها الان ساخت چین هستن حتی اپل لنوو و... غضنفرم میدونه که اپل تو امریکاست مگه کسی گفت تو ایرانه ؟

منم میدونم IBM از لنوو چند ساله جدا شدن همون چند سالی که لنوو رو تولید کرد هیمن واسش افتخاره و همین کیفیتی که لنوو داره مدیون همون چند سال کار کردنی هست که با IBM داشته

حالا بگذریم من نگفتم HP بد هست HP خوبه نسبت به ایسر ولی نه نسبت به لنوو

قصد کل کل ندارم باهات بهتره دیگه کشش ندیم

m.ravan
26-06-2012, 17:40
من توی سایتای خارجی که گشتم مثل toptenreview یا review.cent همه از برند های lenovo و HP خیلی تعریف میکنن ولی یه چیزی که کاملا مشهود اینه که هر شرکتی یه سری مارک خوب داره یه سری مارک بد!!!!!
مثلا همه سری Y,z , e lenovo یکی از بهترین سری ها لپ تاپ ها میدونن
یا سونی فقط از سری f , z تعریف کردن!!!!!!!

m.ravan
26-06-2012, 17:57
یه چیز دیگه این که لنوو مال ibm هست فقط چون ibm باید بابت لنوو مالیات سنگینی پرداخت میکرد یه شرکت جدا به اسم لنوو تاسیس میکنه !!!!!!
این کاری هست که توی تمام دنیا گروه های صنعتی بزرگ انجام میدن!!!!! (شامل ایرانم میشه)