ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تفاوت cms با php

aliy2324
27-05-2012, 22:40
سلام دوستان من توی طراحی سایت مبتدی هستم می خواهم بدم یه سایت برام طراحی کنند ولی نمی دونم سیستم مدیریت محتوا بزارم یا با php از پایه کد نویسی بشه؟
اگه ممکنه من در این زمینه راهنمایی کنید و بفرمایید فرق این دو تا با هم چیه؟
و از کجا می شه فهمید یه سایت cms داره یا با php از پایه نوشته شده

senaps
27-05-2012, 23:09
دوست عزیز، بیشتر دولوپر های ایرانی با PHP کار میکنن...
اگر سیستم شما یه سیستم معمولیه، مثلا یه سایت معرفی پروداکت و اینا، به نظرم بهتره از CMS استفاده بشه....چون هم قیمت خیلی کمتری میگیرن، هم اینکه میتونید بدین به افراد دیگه که براتون پلاگین و .... نصب کنن....هم از لحاظ امنیتی جوابش رو پس داده....
در مورد سیستمی که دولوپر ها خودشون براتون بنویسن، از یکی از فریم ورک های اماده استفاده میکنن احتمالا که اون هم باز امنیتش خوبه، ولی قیمت رو نجومی میدن...شخصا اگر یه سایت رو با CMS‌راه بندازم، ۲۰۰-۳۰۰ و در همین حدود میگیرم....ولی سایت رو از نو خودم براش درست بکنم، حداقل ۱ تومن طرف رو پیاده میکنم....:31:

aliy2324
28-05-2012, 08:39
ممنون از راهنمایی
یه سایت شبیه ehow.com با قالب اختصاصی و php بنظر شما برای طراحی چه قیمتی بدن منصفانه است

Web Design
28-05-2012, 09:11
این رو خیلی راحت با وردپرس میشه ساخت و فقط یک قالب میخواد که خیلی قیمت بده 200-300 تومان هست حتی کمتر از 200 تومان هم برای وردپرس میتونی طراح گیر بیاری :11:

aliy2324
28-05-2012, 11:11
من خودم خیلی به طراحی وب آشنایی ندارم
ولی همه اولش همین حرف میزنن. یه شرکت قرار بود این قالب با جوملا به هزینه 500 هزار برای من کار کنه ولی موقع قرار داد گفت دقیق که بررسی کردم 4 میلیون هزینه داره. هیچ شرکتی این طرح زیر 1.3 قیمت نمی ده. از رادکام تا اون ریزه میزه ها. کاملا گیج شدم یکی می گه با وردپرس می شه یکی می گه با جوملا هم نمی شه باید از پایه بنویسیم

senaps
28-05-2012, 14:02
سلام....
دوست عزیز مگه میخوای بانک راه بندازی که برا یه قالب میخوان ازت ۴ تومن بگیرن؟!!!دکوراسیون خونه رو عوض کنی ۴ تومن خرج نمیکنی!!!

الان نمیتونم دقیق چک کنم، ولی ظاهرا این سایت مورد نظر شما داره از CMS اختصاصی استفاده میکنه.....کار راه اندازیش با وردپرس یه روز هم طول نمیکشه!!(اگر بخواین عین اینو در بیارین ....و اگر طرفتون یه نفر تنها باشه!!!).....

به نظرم دارن خیلی بد قیمت میدن بهتون....
بگین با وردپرس راش بندازن و براش یه قالب بزنن....قالب هم فوقش دیگه ۲۰۰ تومن....
بچه های خودمون اینجا هم هستن که شاید بتونن برات انجام بدن...

neopersia
28-05-2012, 17:25
درسته بعضیا واقعاً بد قیمت میدن و قیمتهاشون نجومی میشه اما از این طرف هم بعضیا بد تو سر پروژه میزنن و پروژه رو کوچیک میکنن!
مثلاً همین که میگید این پروژه رو میشه با 200 تومن با وردپرس ظرف مدت ۱ روز به تنهایی انجام داد واقعاً حرف بی منطقیه!

حالا با وردپرس یا جوملا یا هر چیز دیگه که انجام بشه احتمالاً باید براش یه مقدار اختصاصی هم کد نویسی بشه. به نظر من همون 500 تومن قیمت بدی نگفته (که پشیمون شده :دی). البته یک مقدار بیشتر از 500 تومن هم جا داره چون این سایت خیلی زیر و بم داره

aliy2324
28-05-2012, 23:13
ممنون از راهنمایی های دوستان
نظر خودم هم همینه
قالب این سایت اونقدر هم در الکی نیست که یه روزه بشه راه انداخت . نصب جوملا با یه قالب رایگان یه روز بیشتر وقت می گیره

aliy2324
29-05-2012, 10:03
بنظر دوستان امنیت و کارآیی جوملا بیشتر از یه سیستم مدیریت محتوای از پایه نوشته شده است؟

neopersia
29-05-2012, 11:06
ببینید سی ام اس های رایگان معمولاً امن هستند ولی این مطلق نیست
هر چند وقت یه بار باگهایی براشون پیدا میشه که در نسخه های بعدی برطرف میشه. پس اگر همیشه آپدیت باشید و باگها رو پیگیری کنید که سورس شما امن بمونه تقریباً‌ امنیت مناسبی دارند (به شرطی که از باگهایی که در آینده کشف خواهند شد در امان باشید :دی)
اما اگر قرار باشه همینطوری رها بشه بعید نیست که ضعف امنیتی داشته باشه مخصوصاً‌ اینکه لیست باگهاشون هم توی وب منتشر میشه و هر جوجه هکری میتونه ازش استفاده کنه چه برسه به هکرهای حرفه ای!

سیستم های اختصاصی هم دیگه بستگی به برنامه نویسش داره. ممکنه امن باشه یا باگ داشته باشه

aliy2324
29-05-2012, 14:06
راهنمایی هاتون خیلی مفیده
در شرایطی که هم cms باگ داره هم سیستم اختصاصی ، بنظر من سیستم اختصاصی امن تره چون جوری نیست که باگش شناخته شده باشد و حتما باید روی اون سیستم کار بشه تا باگ هاش شناخته بشه ولی cms روزانه هزاران نفر برای پیدا کردن باگ هاشون کار می کنند