مشاهده نسخه کامل
: بایوس
nilofar69
24-05-2012, 05:37
سلام.
چند روز پیش داشتم با یه برنامه تبدیل عکس به نقاشی کار میکردم.یه چند تایی هم تبدیل کردم و کامپیوتر رو خاموش کردم.فرداش دوباره عکس دیگه ای رو داشتم تبدیل میکرد که سیستم یه دفعه خاموش شد ،دوباره خودش روشن شد و دنبال image bios می گشت یه پیغامه atuo recovery هم میداد...(اینم بگم که سیستمم ماله 7 سال پیشه و 512mb رم داشت و موقع تبدیل عکس هم 1 گیگ از هارد استفاده میکرد و به شدت کند شده بود)
دادم بیرون چک کرد و گفت بایوس پریده و باید پروگرم بشه اما چون مادربرد قدیمی هست ارزش نداره.خلاصه برام یه مادربرد دست دوم انداخت با یه رم 1 گیگ.
1-سوالم اینه که چرا بایوس پرید؟به خاطر رم کم سیستم و استفاده از هارد یا اینکه اون برنامه بدافزار بود؟
بعد از تعویض مادربرد وقتی اسپیکر رو روشن کردم از باندها صدای نویز میومد و مثلا یه چیزی رو هارد کپی میکردم صدا بیشتر میشد.
بردم نشون دادم گفت یه جا اتصالی داره که این صدا رو میده.چند جاشو تست کردم و هدستش رو به خروجی صدا پشت کیس زد که دیگه صدایی نمیومد.آوردمش خونه دوباره دیدم از باندها صدا میاد!!!!(وقتی صدا رو تا آخر زیاد میکردم،توو هدست مسلما صدا کمتره اونم فکر کرده بود درست شده) خودم دست به کار شدم اما نمیدونم چی شد که دیگه الان صدایی نمیده!!!!!!!!!!!! چرا؟؟؟؟
در ضمن از وقتی ماردبرد عوض شده صدای فن زیاد شده.یه سره کار میکنه.نمی دونم فن سی پی یو هست یا پاور. قبلا وقتی کامپیوتر رو روشن میکردم تا لحظه نشون دادن لوگوی ویندوز اینقدر صدا داشت یا موقع تعویض ویندوز.
چرا اینطور شده؟
پریدن بایوس علت های مختلف داره مثل افت شدید ولتاژ در آی سی فلش رام که میتونه از ضعیف بودن پاور یا باتری مین باشه یا از خرابی خود آی سی فلش رام و خرابی مین
الان سیستمتون کلا صدا نداره
این موارد رو تست کنید
اول مطمئن بشین که اسپیکرها سالمه و مشکلی نداره و همچنین تنظمیات صدا رو تست کنید که رو حالت mute نباشه و تنظیمات صدا رو به حالت پیش فرض ببرید و درایور صدا رو آپدیت کنید بهتره بایوس مین هم آپدیت بشه و چک بشه که صدا از بایوس فعال باشه
اگه با اینکارا درست نشد مشکل از طرف مین است قبلش با یک پاور سیستم رو تست کنید درست نشد مین ایراد داره یا جک صدا ایراد داره یا خازن های smd پشتی یا کنترلر صدا مشکل داره . کنترلر صدای شما روی مین است ؟
در مورد صدای فن اول باید ببینید کدوم فن داره صدا ایجاد میکنه فن سی پی یو - پاور - گرافیک یا فن کیس
هرکدوم رو که بود اگه صدای خرابی میده باید فن خاک گیری و سپس روغن کاری بشه در صورت لزوم اگه درست نشد فن تعویض بشه
اگه فن سی پی یو است منظورتون و صدای خرابی نمیده و نویزش زیاده اول باید ببینید حالت smart fan در بایوس فعال است یا نه
اگه فعال بود و بازم دور زیاد بود این به دلیل بالا بودن دمای سی پی یو است که دور فن بالا میره و شما باید دمای سی پی یو رو کم کنید
سیستم رو کلا خاک گیری کنید پایه های فن رو چک کنید که محکم باشه و یک خمیر خوب به سی پی یو بزنید و تهویه کیس رو. هم بهتر کنید
چک کنید سیستم ویروسی نباشه
nilofar69
25-05-2012, 04:32
ممنون آقا مهرداد
من فکر کنم بد توضیح دادم.صدا که از اسپیکرها میاد.منظورم این بود که خودش تست کرد چون با هدفونش تست کرد اون صدای نویز توو هدفون مشخص نمی شد اما وقتی کیس رو آوردم خونه و صدای اسپیکر رو تا آخر زیاد کردم دیدم هنوز اون صدای نویز هست.بعد از اینکه خودم دست به کار شدم دیگه اون صدای نویز (که بهم گفته بود یه جا اتصالی داره که این صدا میاد) دیگه نیست. میخوام بدونم چرا اون صدای نویز از اسپیکرها میومد؟واقعا جایی اتصالی داشت؟الان دیگه نویز نداره! چی شد که نداره؟!!
در مورد فن یه باره دیگه بردم دید پایه هاش محکم بود.نمی دونمم چه جور خمیری زده خوب بوده یا بد.به هر حال خودمم می ترسم فن سی پی یو رو در بیارم و .....
صدای خرابی نداره.صدای هوووووووووووووووووو.......... میده!!!!!!!!!!!!!!!!:31:
تنظیمات بایوس رو نگاه می کنم ببینم چی دستگیرم میشه
راستی یه سوال:یعنی شما میگید اون برنامه تبدیل عکس بدافزار نبوده؟
میشه لطفا به اینجا هم سر بزنید؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صدای نویز علت های مختلف داره یکیش میتونه از اسپیکر باشه و تنظیمات صدا یکی بایوس یکی هم از خود مین حالا که درست شده که هیچی
اون صدای فنی هم که شما میگین نویز زیاده به دلیل بالا رفتن دور فن است که این ناشی از دمای بالای سی پی یو است
شما یک عکس از نرم افزار hw monitor بزارید اینجا
مقدار cpu usage در حالت عادی تو سیستم چند درصده
nilofar69
26-05-2012, 00:32
وقتی هیچ کاری با سیستم انجام نمیدم آکثرا روی 0 هست و لحظه ای 22 رو نشون میده.
توو بایوس در مورد smart fan چیزی ندیدم.بعضی کلمه ها اختصاره می ترسم مقادیرشونو تغییر بدم.
نگفتین به نظرتون ممکنه اون برنامه بد افزار بوده باشه؟
عکس اولی برای وقتی هست که هیچ برنامه ای باز نبود اما عکس دومی چند تا برنامه در حال اجرا بود(مرورگر وب،pc suite)
تو بایوس در pc health statuse میتونید حالت اسمارت فن رو بیینید
ممکن است بد افزار باشه باید با آنتی ویروس چکش کنید
موارد یکه باعث افزایش دور فن میشه رو من گفتم دلیل هاشو همرو تست کنید 100% به نتیحه میرسین
nilofar69
28-05-2012, 22:24
خیلی ممنون بابت کمک هاتون.توو بایوس اون گزینه هایی که شما گفتی نبود اما مشابهشون رو یافتم!
وقتی گذاشتم رو silent mode صدای فن به طرز وحشتناکی پایین اومد...اما خب دورش از رو 1500 بالاتر نمی رفت و در نیتیجه دمای سی پی یو به 70 هم می رسید.گذاشتمش رو performance mode الان بهتره صداش متغیر شده.
خلاصه خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون.
فقط اینه دمای سی پی یو تا چه حد باشه نرمال هست؟
خیلی ممنون بابت کمک هاتون.توو بایوس اون گزینه هایی که شما گفتی نبود اما مشابهشون رو یافتم!
وقتی گذاشتم رو silent mode صدای فن به طرز وحشتناکی پایین اومد...اما خب دورش از رو 1500 بالاتر نمی رفت و در نیتیجه دمای سی پی یو به 70 هم می رسید.گذاشتمش رو performance mode الان بهتره صداش متغیر شده.
خلاصه خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون.
فقط اینه دمای سی پی یو تا چه حد باشه نرمال هست؟
الان در حالت بیکاری دمای سی پی یو چنده ؟
معمولا در این قسمت تنظیمات بایوس شما میتونید تنظیم کنید که از فلان دما فن دورش بالا بره و با چه دامنه ای دورش افزایش پیدا کنه
اگه از تو ستاپ نمیتونید دور فن رو تنظیم کنید از نرم افزار speed fan هم میتونید استفاده کنید
nilofar69
28-05-2012, 23:21
الان در حالت بیکاری دمای سی پی یو چنده ؟
معمولا در این قسمت تنظیمات بایوس شما میتونید تنظیم کنید که از فلان دما فن دورش بالا بره و با چه دامنه ای دورش افزایش پیدا کنه
اگه از تو ستاپ نمیتونید دور فن رو تنظیم کنید از نرم افزار speed fan هم میتونید استفاده کنید
در حالت بیکاری متغیر هست بین 47 تا 50
صداش دیگه اذیت نمی کنه.فقط می خوام بدونم تا چه دمایی براش نرمال هست؟
در حالت بیکاری متغیر هست بین 47 تا 50
صداش دیگه اذیت نمی کنه.فقط می خوام بدونم تا چه دمایی براش نرمال هست؟
بستگی به سی پی یو تون داره مدل سی پی یوتون چیه ؟
nilofar69
29-05-2012, 12:24
بستگی به سی پی یو تون داره مدل سی پی یوتون چیه ؟
برای این سی پی یو با فن استوک دمای بین 40 تا 46 در حالت بیکاری طبیعی و عادیه
یک خمیر سیلیکون خوب هم به سی پی یو بزنید و تهویه کیس رو هم بهتر کنید
و سیستم رو هم یک خاک گیری بکنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.