مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان گلستان
در قسمت مشخصات سرویس یه دو دقیقه ایست کن بارگذاری بشه .
برای ما از ساعت 1 تا 7 صبح فریه
دو دقیقه نیاز نیست روی سرویس کلیک کنی میاد، اونو میدونم. میخوام مقدار ترافیک مصرف شده و محاسبه شده رو به صورت مجزا ببینم.
من حس کردم مقداری از دانلود شبانه ی من از ساعت رایگان خارج شده برای همین ساعتشو پرسیدم، ساعت پایان ترافیک رایگان 7 صبحه دقیقا؟
دو دقیقه نیاز نیست روی سرویس کلیک کنی میاد، اونو میدونم. میخوام مقدار ترافیک مصرف شده و محاسبه شده رو به صورت مجزا ببینم.
من حس کردم مقداری از دانلود شبانه ی من از ساعت رایگان خارج شده برای همین ساعتشو پرسیدم، ساعت پایان ترافیک رایگان 7 صبحه دقیقا؟
نه ساعت رایگان از 12:52 شروع میشه تا 6:52
بچه های گنبدی نت شما هم قطه؟ من خونه نبودم ...نتم از دیروز تا الان قطه ..شایدم از قبل ترش قط بوده باشه
alexindar
07-07-2014, 08:46
بچه های گنبدی نت شما هم قطه؟ من خونه نبودم ...نتم از دیروز تا الان قطه ..شایدم از قبل ترش قط بوده باشه
نه نت من كه وصله
Sent from my iPhone using Tapatalk
همه ی استان ها دانلود شبانه دارن فقط گلستان نداره ...باید 6 ماهه بگیری ...خیلی مزخرفه ....
alexindar
10-07-2014, 09:36
همه ی استان ها دانلود شبانه دارن فقط گلستان نداره ...باید 6 ماهه بگیری ...خیلی مزخرفه ....
قيمت 6 ماهه چقده شبانه رايگان با كمترين حجم
قيمت 6 ماهه چقده شبانه رايگان با كمترين حجم
کمترین هزینه طرح 128 -6 ماهه با 18 گیگ حجم هستش . که قیمتش58320 تومنه..اگه میخای شبا دانلود کنی چون 128 هستش سرعتش فک کتم بیشتر از 10-15 نشه که توی 6 ساعت فک نکنم بتونی بیشتر از 200-300 مگ دان کنی
البته من فک کنم یه جا خوندم که به طرح های ماهانه 17 تومن کمتر باشه شبانه تعلق نمیگیره ..البته مطمئن نیستم
معقول ترینش 1 مگ هستش که با 18 گیگ حجم 90 هزار تومنه ...سرعت دانلود شبانه هم 100-120 هستش که میشه تو 6 ساعت حدود 2-3 گیگ حداقل دانلود کرد که با توجه به اینکه 6 ما استفاده میکنی هزینه ی زیادی نیست ..هر وقت که حجمت تموم شد هم میتونی یکی دو گیگ حجم بخری تا تو روزا هم بتونی استفاده کنی
alexindar
12-07-2014, 10:53
آقا من امروز رفتم جهان لپتاپ كه اشتراك ٦ ماهه بگيرم به خاطر شبانه رايگان طرف برميگرده ميگه تا ديروز پريروز داشتيم ولي الان فقط يك ساله شبانه رايگان داره
مسخره كردن خودشونو
alexindar
12-07-2014, 10:54
امروز رفتم جهان لبتاب ميگه فقط يكساله شبانه رايگان داره
اونایی که سرویس رایگان دارن از کدوم شهر هستند؟
سرعت دانلود روزشون چنده؟ سرعت دانلود زمان رایگانشون چنده؟
x fighter
14-07-2014, 18:37
شما هم قطعی زیاد دارید یا مشکل چیز دیگست؟!
Amin4All
15-07-2014, 14:33
قیمت هر گیگی رو قرار نبود مگه بالای 10 گیگ حدود 1600 حساب کنن ؟
یک بگیری گیگی 3888
10 گیگ 3348
20 گیگ 2538
40 گیگ 2133
قیمت هر گیگی رو قرار نبود مگه بالای 10 گیگ حدود 1600 حساب کنن ؟
یک بگیری گیگی 3888
10 گیگ 3348
20 گیگ 2538
40 گیگ 2133
مبلغ بصورت زیر محاسبه میشه :
مثلا شما 12 گیگ حجم مازاد میخوای بخری :
5 گیگ ضربدر 3888 = 19440
5 گیگ بعدی ( جمعا 10 گیگ ) ضربدر 2808 = 14040
2 گیگ بعدی ( جمعا 12 گیگ) ضربدر 1728 = 3456
جمع کل : 36936
alexindar
15-07-2014, 18:29
سرعت ١ مگ و ٢ مگ تو روز و شب و ساعات رايگان چنده؟
کسی ازین طرح مخابرات استفاده کرده؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alexindar
15-07-2014, 20:58
والله ما كه يه ساله نداشتيم تازه ميخوام شش ماهه بگيرم
سرویس انگار خوبه
هم ارزون تره قیمت هاش
هم مودم رایگان میدن
هم سرعت دوبرابره
هم ساعت رایگان داره
گفته بودی که 6 ماهه هم دیگه الان شبانه نداره؟ واقعا دیگه باید برن بمیرن با این وضع اینترنتشون ..کاش خطم فیبر نوری نبود ...کاش
گفته بودی که 6 ماهه هم دیگه الان شبانه نداره؟ واقعا دیگه باید برن بمیرن با این وضع اینترنتشون ..کاش خطم فیبر نوری نبود ...کاش
alexindar
17-07-2014, 11:17
آقا تو دانلود شبانه رايگان خاموش و روشن كردن مودم لازم هست يا نه؟
آقا تو دانلود شبانه رايگان خاموش و روشن كردن مودم لازم هست يا نه؟
من که تاحالا شبانه نداشتم
اما خب من یه چیزایی در موردش شنیده بودم که باید خاموش کنی ...
حالا شما خاموش کن ...یکی دو دقیقه که بیشتر وقت نمیبره
من سرویس ا گیگ دارم و اگه دلتون رو به دانلود شبانه خوش کردین کاملا در اشتباهین.سرعت دانلود شبانه بین 10 تا 20kb هست و تنها ساعت 6صبح سرعت به 140kb میرسه.درواقع شما یکساعت اینترنت شبانه دارین. که اونم بسیار مشکوکه چون گاهی بعد 7صبح یکهو حجم کم میشه که نشون میده اینترنت شبانه اون یکساعت رو از حجم کسر میکنه.ختم کلام دولت خودش دزدتر از هر ارگان خصوصی داره عمل میکنه
من دنبال یه سرویس جایگزین واسه مخابرات تو گرگان میگردم.کسی سرویس خوبی واسه دانلود بالا مدنظر داره؟
من دنبال یه سرویس جایگزین واسه مخابرات تو گرگان میگردم.کسی سرویس خوبی واسه دانلود بالا مدنظر داره؟
گرگان رو نمیدونم ...اما اگه خطت فیبر نوری نیست ،دستت خیلی بازه ...خودت زنگ بزن نمایندگیشون یا از بچه ها بپرس و تعرفه هارو ببین و یکی رو انتخاب کن
آمار اشتباه نده دوست عزیز
دوست من سرویس 1 داره دیشب 3 و نیم گیگ دانلود کرد
دانلود از سروهای داخلی به مراتب بیشتر از خارجیه.
آمار اشتباه نده دوست عزیز
دوست من سرویس 1 داره دیشب 3 و نیم گیگ دانلود کرد
دانلود از سروهای داخلی به مراتب بیشتر از خارجیه.
آها ببخشید اونوقت سرور ایرانی من از کجا گیر بیارم.من 4سال اینترنت مخابرات نامحدود داشتم.از hipfile و filegir دانلود میکردم . اگه نتونم با اینها دانلود کنم سرور ایرانی چه به درد من میخوره ها؟
آها ببخشید اونوقت سرور ایرانی من از کجا گیر بیارم.من 4سال اینترنت مخابرات نامحدود داشتم.از hipfile و filegir دانلود میکردم . اگه نتونم با اینها دانلود کنم سرور ایرانی چه به درد من میخوره ها؟
دوست عزیز ...کلا لینک های غیرمستقیم سرعت دانلودشون خیلی خیلی پایننه چون رایگان هستن ...
سرعت 1 مگ مخابرات تو روز حدود 200-300 هستش که تو شبانه میاد روی 100-130
دو مگ هم توی روز و شب تقریبا برابره ..اما شبا نزدیک 200 ....سایت های دانلود نرم افزار همگی سرور هاشون داخل کشوره ...سایت های دانلود فیلم و سریال هم سرعتشون بد نیست و حدود 100-150 هستش
ممنون از اطلاعاتتون ...
مدل دانلود شما انگار بامن فرق داره. من علاقه به موسیقی الکترونیک دارم و سایت هایی که شما میگین این چیزارو نمیزارن.درضمن من کاره موسیقی میکنم و نرم افزارهایی مثل omnisphere که 44گیگابایت هست رو مثلا میگیرم.اینا تو این سایت های معمولی آخه نیست. واسه همین اکانت پریمیوم leecher مثل filegir و hipfile میخرم که لینکهارو مستقیم بمن بدن.فکنم باید دنبال leecher هایی که ip داخل میدن بگردم
حرف دوستمون fransva تایید میشه
الان چند وقته شبانه رایگان سرعت را روی سرور های حارجی بشدت کم میکنه من رو سرور خارجی 70 تا80 سرعت دارم
اما از سرور ایران شب و روز نداره و سرعت 250 هست
در ضمن بچه یک اکانت از سایت های مستقیم کننده لینک بگیرید مخصوصا فیلم بازها خودتونو راحت کنید هم لینکاتون مستقیم میشه هم شب رایگان سرعت بالا دارید
من از mul.ir اکانت دارم و شب و روز سرعت دانلود 250 است
من امروز رفتم مخابرات و طرح ماه رمضان رو گرفتم ( سرعت 2 - حجم 8 - یکساله با مودم رایگان )
چند شب تست کنم نتیجه رو بهتون اعلام میکنم ...
من امروز رفتم مخابرات و طرح ماه رمضان رو گرفتم ( سرعت 2 - حجم 8 - یکساله با مودم رایگان )
چند شب تست کنم نتیجه رو بهتون اعلام میکنم ...
سلام
اقا سرعت دانلودت چنده؟ منم 2 مگ دارم اما سرعتم معمولا 210 است و بالا نمیره
سلام
اقا سرعت دانلودت چنده؟ منم 2 مگ دارم اما سرعتم معمولا 210 است و بالا نمیره
من قبلش 1 مگ داشتم سرعتم 250 بود
امروز 2 مگ گرفتم بازم توفیقی نداره و همون 210 تا 250 هست
دیشب تست کردم
از ساعت 1 تا نزدکی 5 زیاد سرحال دانلود نمیکرد ؛ نوسان زیادی داشت
اما از ساعت 5 تا 7 سرعت به 210 رسید و حدودا 2 گیگ دانلود کردم دیشب.
alexindar
23-07-2014, 16:03
دیشب تست کردم
از ساعت 1 تا نزدکی 5 زیاد سرحال دانلود نمیکرد ؛ نوسان زیادی داشت
اما از ساعت 5 تا 7 سرعت به 210 رسید و حدودا 2 گیگ دانلود کردم دیشب.
نت من كه شبانه ٥٠ ، ٦٠ ميزنه ١ مگ
يه سوال شما مودمو خاموش روشن ميكني؟
نت من كه شبانه ٥٠ ، ٦٠ ميزنه ١ مگ
يه سوال شما مودمو خاموش روشن ميكني؟
ساعت 1 تا 4 زیر 100 با نوسان میگیره
اما ساعت 5 به بعد عالی میگیره
نه خاموش روشن نیاز نیست
جمال جان با منی؟ چی قیمت چنده؟
اره با شمام قیمت همین یکساله طرح رمضان که میگی
اره با شمام قیمت همین یکساله طرح رمضان که میگی
من سرعت دو حجم 8 گرفتم با مالیات 356 تومان + مودم رایگان ( به ارزش 85تومان)
من سرعت دو حجم 8 گرفتم با مالیات 356 تومان + مودم رایگان ( به ارزش 85تومان)
اصلا ارزش نداره اینهمه پول ...
من که نمیخام فعلنه برم سمت adsl دیگه تمدید نمیکنم...تا وقتی که وضع نت بهتر بشه ...تا وقتی که نامحدودا برگردن ...اگه برنگردنم به درک
فعلا از ایرانسل استفاده میکنم ...شهریور ماه قراره نسل سومی هم بشه ...حالا ببینیم چی میشه ...
این مخابرات فقط بلده پول بگیره از ما ..خواهشا باج ندین ...هرچقد گرون تر میشه شما بیشتر میرین سمتش .. اگه تحریمش میکردیم الان وضعیتمون این نبود ...
اصلا ارزش نداره اینهمه پول ...
من که نمیخام فعلنه برم سمت adsl دیگه تمدید نمیکنم...تا وقتی که وضع نت بهتر بشه ...تا وقتی که نامحدودا برگردن ...اگه برنگردنم به درک
فعلا از ایرانسل استفاده میکنم ...شهریور ماه قراره نسل سومی هم بشه ...حالا ببینیم چی میشه ...
این مخابرات فقط بلده پول بگیره از ما ..خواهشا باج ندین ...هرچقد گرون تر میشه شما بیشتر میرین سمتش .. اگه تحریمش میکردیم الان وضعیتمون این نبود ...
دوست عزیز به نظر من میصرفه
منم قبلا از ایرانسل استفاده میکردم دیدم الافیه سرعت کع نداره محدود 2 گیگ در ماه و شبانه هم که نیست
بعد به مدت 2 سال رفتم سمت اینترنت ماهواره ای که خدایی عالی بود نامحدود با سرعت 2 مگ دانلود(اون زمان جووون بودیم و کاری هم نداشتیم و در کل الاف بودیم و رو پشت بوم:n02:
بخاطر مشکلات تنظیم دیش و خرابی کارت از این کار زدیم بیرون و رفتیم سمت اینترنت مخابرات که الان در خدمت شما هستیم
دیشبم از ساعت 2 تا 6 صبح 2 گیگ دانلود کردم
شما الان داری با ایرانسل ماهی 10 ه ت میدی میشه روزی 300 تک تومان در یک سال
دوستمون 350 ه ت داده میشه روزی 900 تک تومان در سال
به نظر من 600 اختلاف میصرفه(در 1 سال حدود 216000 ت) ادم adsl بگیره که هم سرعتش بالاتره از ایرانسل هم میتونه شب دانلود داشته باشه
به هرحال از هیچی بهتره
باید بین بد و بدتر انتخاب کرد ؛ لا اقل اینجوری شبا میشه 2 گیگ دانلود کرد.
دوست عزیز به نظر من میصرفه
منم قبلا از ایرانسل استفاده میکردم دیدم الافیه سرعت کع نداره محدود 2 گیگ در ماه و شبانه هم که نیست
بعد به مدت 2 سال رفتم سمت اینترنت ماهواره ای که خدایی عالی بود نامحدود با سرعت 2 مگ دانلود(اون زمان جووون بودیم و کاری هم نداشتیم و در کل الاف بودیم و رو پشت بوم:n02:
بخاطر مشکلات تنظیم دیش و خرابی کارت از این کار زدیم بیرون و رفتیم سمت اینترنت مخابرات که الان در خدمت شما هستیم
دیشبم از ساعت 2 تا 6 صبح 2 گیگ دانلود کردم
شما الان داری با ایرانسل ماهی 10 ه ت میدی میشه روزی 300 تک تومان در یک سال
دوستمون 350 ه ت داده میشه روزی 900 تک تومان در سال
به نظر من 600 اختلاف میصرفه(در 1 سال حدود 216000 ت) ادم adsl بگیره که هم سرعتش بالاتره از ایرانسل هم میتونه شب دانلود داشته باشه
خب منم که adsl دارم اما 6 گیگ دانلود با 2 گیگ دانلود هیچ فرقی نداره چون هردوش کمه و هیچی نمیشه دانلود کرد
اما برا من ایرانسل هم ارزون تره هم دیرتر تموم میشه ..اما adsl مال من تاحالا رکوزد 2 هفته بوده و هیچوقت نشده که 1 ماهه تموم بشه
حالا نسل سوم بیاد ببینیم ایراسل نامحدود میذاره یا نه؟
میگم این اینترنت ماهواره ای چجوریاس؟ از adsl بهتر نیست؟ تاحالا نشنیده بودم ..یه سرچ بزنم ببینم چجوریاس
به هرحال از هیچی بهتره
باید بین بد و بدتر انتخاب کرد ؛ لا اقل اینجوری شبا میشه 2 گیگ دانلود کرد.
اره ...اینکه خوبه درش شکی نیس
اما من یکی که انقد پول ندارم یهو 350 تومن اونم بخاطر اینترنت پیاده بشم ..
اگه ماهانه ها رایگان داشت خیلی خوب میشد ..
خب منم که adsl دارم اما 6 گیگ دانلود با 2 گیگ دانلود هیچ فرقی نداره چون هردوش کمه و هیچی نمیشه دانلود کرد
اما برا من ایرانسل هم ارزون تره هم دیرتر تموم میشه ..اما adsl مال من تاحالا رکوزد 2 هفته بوده و هیچوقت نشده که 1 ماهه تموم بشه
حالا نسل سوم بیاد ببینیم ایراسل نامحدود میذاره یا نه؟
میگم این اینترنت ماهواره ای چجوریاس؟ از adsl بهتر نیست؟ تاحالا نشنیده بودم ..یه سرچ بزنم ببینم چجوریاس
ولش کن زیاد دنبالش نگرد
:n16:
اما قطعا از adsl بهتره حداقل نامحدوده و سرعتم بالا
خیلی از بچه ها تو نت اصلا اسمشم نشنیدن و نمیدونن چیه
بنظرم بهترین کار اینه که آدم هرچندوقت یکبار سرویس های نوظهور رو توی شهر پیدا کنه چون اوایل شون خوب سرعت میدن
یه دوستم که نمایندگی آسیاتِک رو هم داره بهم پیشنهادش کرد.اصرار داشت که ما وقتی ip پر بشه دیگه یوزر نمی گیریم و پهنای باند دیگه پایین نمیاد بلایی که الان به جون مخابرات گرگان افتاده و شاید در آینده بدتر بشه.
مثلا همین سرویس 1مگ من, سه ماه پیش با سرعت 220kb شبا سرعت میداد ولی الان شبا بین 10 تا30 میره و روی ip داخل حداکثر تا 130kb میره.
بنظرم بهترین کار اینه که آدم هرچندوقت یکبار سرویس های نوظهور رو توی شهر پیدا کنه چون اوایل شون خوب سرعت میدن
یه دوستم که نمایندگی آسیاتِک رو هم داره بهم پیشنهادش کرد.اصرار داشت که ما وقتی ip پر بشه دیگه یوزر نمی گیریم و پهنای باند دیگه پایین نمیاد بلایی که الان به جون مخابرات گرگان افتاده و شاید در آینده بدتر بشه.
مثلا همین سرویس 1مگ من, سه ماه پیش با سرعت 220kb شبا سرعت میداد ولی الان شبا بین 10 تا30 میره و روی ip داخل حداکثر تا 130kb میره.
اره نامردا شب از سرور خارجی که اصلا نمیشه دانلود کرد
همه یا به 195 اعتراض کنید (یلی موثره این شماره)یا زنگ بزنید 2020نصف شب و اعتراض کنید
دیشب از سرور خارجی فکر کنم سرعت 13 بود که قطع کردم اما رو سرور ایران به من 190 میداد
با سلام
سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین
برای کار وبگردی و دانلود هر از چند گاه چه سرعت و تعرفه ای رو پیشنهاد میدین این مودم رایگان و قرارداد یکساله کدوم گزینه ها بهتره مودماشون چیه و ارزششو داره؟
آیا مودم wifi وجود داره که سیم کارت ایرانسل بخوره برای استفاده از gprs استفاده کرد؟ کذوم مدلاش ممنون میشم کمک کنید خیلی ضروریه
البته چند منطوره باشه هم کابل بخوره و هم سیمکارت ایرانسل و هم وای فای شر کنه همچین چیزی وجود داره؟
با سلام
سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین
برای کار وبگردی و دانلود هر از چند گاه چه سرعت و تعرفه ای رو پیشنهاد میدین این مودم رایگان و قرارداد یکساله کدوم گزینه ها بهتره مودماشون چیه و ارزششو داره؟
آیا مودم wifi وجود داره که سیم کارت ایرانسل بخوره برای استفاده از gprs استفاده کرد؟ کذوم مدلاش ممنون میشم کمک کنید خیلی ضروریه
البته چند منطوره باشه هم کابل بخوره و هم سیمکارت ایرانسل و هم وای فای شر کنه همچین چیزی وجود داره؟
سلام
شما برین تو این سایت bpg-co.ir اونجا رو تعرفه کلیک کنین و خودتون ببینین ...
واسه دانلود شبانه تعرفه کمتر از 1 مگ باشه سرعتش بدرد نمیخوره ...مودم هم دقیق نمیدونم اما فک کنم تی پی لینک میدن که حدود 70-80 قیمتشه ...
کلا با این قیمتای نجومی اگه پول دارین همون یکساله و 1 مگ رو بگیرین خوبه ..
تو نت که گشتم آره همچین چیزی هست ...مودم سیم کارت خور وایرلس که با باتری کار میکنه ...تو اینترنت سرچ کنین براتون میاره ..اگه تو شهر پیدا نکردین میتونین از اینترنت سفارش بدین پستی براتون میفرستن ..پولشو هم به مامور پست میدین ..خیلی شیک
ولی در کل روی سرعت اینترنت ایراسل حساب باز نکن ...adsl خیلی بهتره. ..فقط چون حجمیه یکم هزینه هاش بیشتره که باز از ایرانسل ارزونتره ...
یهو سوتو کور شد این پیج :D
بیاین بگین بحرفیم :n02:
از سرور داخلی شبی 3.5 گیگ میشه گرفت
alexindar
02-08-2014, 06:57
از سرور داخلی شبی 3.5 گیگ میشه گرفت
من كه ٥٠٠ بيشتر نتونستم بگيرم اوايل خوب بود ولي الان خيلي قط و وصلي داره
یهو سوتو کور شد این پیج :D
بیاین بگین بحرفیم :n02:
ای بابا چی بگیم
مخابرات ری.... به تمام معنا
ساعت 1 که میشه از سرور خارج سرعتت میشه 15 اما از سرور ایران افت سرعت نداریم
هرکی از سرور ایران دانلود داشته باشه حال میکنه شیب 2 3 گیگ میگیره
بچه ها کسی میدونه این بردپرداز گلستان (گنبد) چن روزه چرا تلفناشو جواب نمیده؟ نکنه رفتن جای دیگه؟
alekjoon
02-08-2014, 12:10
خدا باعث و بانی این محدود کردن اینترنت رو انشاالله به زودی زیر 18 چرخ له و لورده کنه و به زمین گرم بشوندش!
من با تورنت سرعتم حول و حوش 200-230 هست و بدک نیست!
ولی اینترنت محدود یعنی رید...
alexindar
02-08-2014, 14:36
ای بابا چی بگیم
مخابرات ری.... به تمام معنا
ساعت 1 که میشه از سرور خارج سرعتت میشه 15 اما از سرور ایران افت سرعت نداریم
هرکی از سرور ایران دانلود داشته باشه حال میکنه شیب 2 3 گیگ میگیره
منظور از سرورهاي داخلي كدوم سروراست كدوم سايتا؟
از سایت دانلودها گرفتم عالی میگرفت!
ساتایی مثه میهن دانلود ، پی سی دانلود ، فری گیمز ، پی سی وورلد خودمون ،و اکثر سایتای بزرگ سرورهاشن داخل ایرانه ...
وقتی دانلود بکنی خودش مشخصه ...سرعت دانلود چند برابره ...
alexindar
02-08-2014, 17:00
ساتایی مثه میهن دانلود ، پی سی دانلود ، فری گیمز ، پی سی وورلد خودمون ،و اکثر سایتای بزرگ سرورهاشن داخل ایرانه ...
وقتی دانلود بکنی خودش مشخصه ...سرعت دانلود چند برابره ...
واسه دانلود فيلم چي؟
واسه دانلود فيلم چي؟
رفیق تمام سایتهای دانلود فیلم سرورشون خارجه.
alexindar
02-08-2014, 17:06
رفیق تمام سایتهای دانلود فیلم سرورشون خارجه.
سايتهاي فيلم با اشتراك ويژه چي ؟ لينك مستقيم!
mv217010
02-08-2014, 17:13
rozmedia.ir
فیلم های ایرانیش سرورش داخله:n16:
فیلم خارجی بخواهید بگیرید باید اکانت مستقیم کننده بگیرید مثل سایت mul.ir یا ... و لینکتونو مستقیم کنید بعد با سرعت بگیرید
باز اینجا خلوت شد که:n11:
Amin4All
10-08-2014, 08:39
های وب یکی از طرح هاش 9 گیگ 6 تومن .توی 5-6 روز باید استفاده کنی .
به نظرتون خوب نیست ؟
این سرویس پارس آنلاین کجاست؟
اس میده مدام میگه نت 9 مگ با شبانه رایگان 13.900 تومان!
دوستان حواستون باشه که ساعت اینترنت شبانه رایگان تغییر کرده
ببینید ساعت سیستم مخابرات 40 دقیقه اختلاف داره یعنی ساعت شروع شبانه رایگان شده 1:45 شب
ببخشی ولی دزدتر از اینترنت مخابرات هیچکی نیست
کیفیت افتضاح پاسخگویی صفر دزدی زیاد
سلام اگر حجم تموم بشه بازم دانلود شبانه داریم یا نه؟
سلام. اره ...
alexindar
20-09-2014, 11:37
سلام. اره ...
نه نداریم
من که ندارم
shayan0o21
20-09-2014, 12:03
سلام
نداره دوست عزیز:n12:
خیلی سوتو کوره اینجا:n02:
بچه های گرگانی کسی میدونه 3g ایرانسل اومده اونجا؟ یا اینکه کی میاد گلستان؟
من که دیگه بیخیاله adsl شدم ..دیگه شارژ نمیکنم
سلام
دوستان دقیقا از ساعت چند تا چند دانلود شبانه هست؟
و اینکه پورت تورنت هنوز بازه؟
سلام.چرا قسمت کاربری adsl محابرات باز نمیشه ؟؟!!:n13:
آقا چرا صفحه ورود باز نمیشه؟راه دیگه ای نداره میخوام شارژ کنم ۲۰۲۰ هم جواب نمیده
سلام.چرا قسمت کاربری adsl محابرات باز نمیشه ؟؟!!:n13:
آقا چرا صفحه ورود باز نمیشه؟راه دیگه ای نداره میخوام شارژ کنم ۲۰۲۰ هم جواب نمیده
وقتی باز نمیشه دانلود نکنید شبا که از حجمتون میره!
وقتی باز نمیشه دانلود نکنید شبا که از حجمتون میره!:n04::n04:
مطمئنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!دیشب نزدیک 4 گیگ دانلود کردم !!!!!!!!!:n04:
:n04::n04:
مطمئنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!دیشب نزدیک 4 گیگ دانلود کردم !!!!!!!!!:n04:
یه شب برای من باز نشد نمیدونستم دانلود کردم صبح دیدم کم شده
دیشب چون میدونستم دانلود نکردم
به نظرم وقتی سایت بالا نیاد سیستم نمی فهمه که باید رایگان محسوب کنه !
احتمالا کم شده!
usainbol
11-10-2014, 10:32
ربطی ب باز شدن صفحه نداره 8 گیگ من پرید
دانلود شبانه نیست دانلود نکنید
ahriman323
13-10-2014, 09:47
آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان شهرهای آزاد شهر و نگین شهر در استان گلستان شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت آسیاتک در شهرهای آزاد شهر و نگین شهر استان گلستان می رساند، پس از راه اندازی مرکز شرکت انتقال داده های آسیاتک در مراکز مخابراتی این شهر، آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان در این شهر می باشد.
آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان شهرهای آزاد شهر و نگین شهر در استان گلستان شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت آسیاتک در شهرهای آزاد شهر و نگین شهر استان گلستان می رساند، پس از راه اندازی مرکز شرکت انتقال داده های آسیاتک در مراکز مخابراتی این شهر، آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان در این شهر می باشد.
خسته نباشید واقعا شهر دیگه ای نبود بابا جایی بدید مشتری وجود داشته باشه براتون حداقل :n02:
usainbol
18-10-2014, 20:06
ای بابا چه سوت کوره اینجا
دوستان کسی دانلود شبانه داره الان ؟
مال من ک پریده :n14:
ای بابا چه سوت کوره اینجا
دوستان کسی دانلود شبانه داره الان ؟
مال من ک پریده :n14:
چرا پریده؟
من دارم
ساعت سروررت باید تنظیم باشه ( همونجایی که حجم اضافی رو میبینی )
یه سر بزنید بد نیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
usainbol
19-10-2014, 18:12
چرا پریده؟
من دارم
ساعت سروررت باید تنظیم باشه ( همونجایی که حجم اضافی رو میبینی )
والا نمیدونم از 16 هم به بعد پریده نه 2020 تونست کمک کنه نه مخابرات حرومشون باشه پولی ک میگیرن
والا نمیدونم از 16 هم به بعد پریده نه 2020 تونست کمک کنه نه مخابرات حرومشون باشه پولی ک میگیرن
مگه میشه؟
6 ماهه داری یا یکساله؟
برو مخابرات شهرتون بهشون بگو / موظف به جبران خسارت یا رفع مشکل هستند!
در غیر اینصورت میتونی به مراجع شکایت کنی تا ادب شن!
کافیه رفتی مخابرات کمی تند حرف بزنی
مطمئن باش شبش رایگان داری
usainbol
19-10-2014, 20:57
مگه میشه؟
6 ماهه داری یا یکساله؟
برو مخابرات شهرتون بهشون بگو / موظف به جبران خسارت یا رفع مشکل هستند!
در غیر اینصورت میتونی به مراجع شکایت کنی تا ادب شن!
کافیه رفتی مخابرات کمی تند حرف بزنی
مطمئن باش شبش رایگان داری
یکساله نوروزی
2 ماه اولش رایگان نبود بعدش رایگانش باز شد الان قطع شده نامه زدن به گرگان ببینیم چی میشه
یکی دو روزم صبر میکنیم بعد شکایت میکنم
یعنی کسایی تو مخابراتن نمیدونن ای دی اس ال چیه :n03:
ahriman323
19-10-2014, 23:53
آسیاتک در راستای توسعه شبکه خدمت رسانی به کاربران اینترنت کشور؛ آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان شهرهای کردکوی و جلین در استان گلستان شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت آسیاتک در شهرهای کردکوی و جلین می رساند، پس از راه اندازی مرکزشرکت انتقال داده های آسیاتک در مرکز مخابراتی این شهرها، آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان در این شهرها می باشد.
آسیاتک در راستای توسعه شبکه خدمت رسانی به کاربران اینترنت کشور؛ آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان شهرهای کردکوی و جلین در استان گلستان شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت آسیاتک در شهرهای کردکوی و جلین می رساند، پس از راه اندازی مرکزشرکت انتقال داده های آسیاتک در مرکز مخابراتی این شهرها، آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان در این شهرها می باشد.
شرایط؟
سایت هم دارین؟
به چه پیش شماره های سرویس میدین؟
نامحدود هم میدین؟
ahriman323
21-10-2014, 09:11
شرایط؟
سایت هم دارین؟
به چه پیش شماره های سرویس میدین؟
نامحدود هم میدین؟
ahriman323
21-10-2014, 09:12
آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان مرکز مخابراتی شهرنوکنده از توابع بندر گز در استان گلستان شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت آسیاتک در مرکز مخابراتی شهر نوکنده از توابع بندر گز واقع در استان گلستان می رساند، پس از راه اندازی مرکزشرکت انتقال داده های آسیاتک در مرکز مخابراتی این شهر، آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان در این شهر می باشد.
ahriman323
26-10-2014, 22:20
آسیاتک در راستای توسعه شبکه خدمت رسانی به کاربران اینترنت کشور؛ آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعتADSL2+ به کاربران و متقاضیان شهر رامیان در استان گلستان شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت آسیاتک در شهر رامیان در استان گلستان می رساند، پس از راه اندازی مرکزشرکت انتقال داده های آسیاتک در مرکز مخابراتی این شهر، آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان در این شهر می باشد.
matr!x_2008
27-10-2014, 13:53
چرا سرعت انقدر اومده پایین؟ طرح 512 داشتم سرعت تا 150 میرفت ولی همین طرح که دوباره تمدید کردم سرعت از 80 بالاتر نمیره!!!
چرا سرعت انقدر اومده پایین؟ طرح 512 داشتم سرعت تا 150 میرفت ولی همین طرح که دوباره تمدید کردم سرعت از 80 بالاتر نمیره!!!
من 2 مگ دارم سرعتم داغونه
مخابرات هم ریده
ahriman323
02-11-2014, 00:33
آسیاتک در راستای توسعه شبکه خدمت رسانی به کاربران اینترنت پرسرعت کشور؛ آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان علی آباد در استان گلستان شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت ADSL2+ آسیاتک در علی آباد می رساند، پس از راه اندازی مرکزشرکت انتقال داده های آسیاتک در مرکز مخابراتی این شهر، آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان در این شهر می باشد.
iman2482
02-11-2014, 01:25
فن آوا داره نامحدود هر کی میخواد سریعتر بگیره تا پر نشده پورتهاش
حجمی هاش هم طرح ویزش خوبه
مخابرات واقعا مسخره اش رو دراورده چرا اینطوریه نامحدود رو برداشتند
حالا دزدی از طریق دیگه راه انداختن
چرا شب ها سرعت دانلود از ساعت 11 میاد روی 40-50 باید 250 باشه
من اصلا توی طرح شبانه نیستم برای هر گیگ دارم پولشو میدم باز اینم دارن دزدی میکنند :n04:
من که سه ماهه سرعت 128 دارم خخ همینم بسه واسه وبگردی ،پول اضافه نمیدم
کاش نامحدودارو برنمیداشتن
دوستان من تو علی اباد دیدم که مخابراتش نامحدود میده،256 ماهانه 18 تومن ،پس چجوریه که گنبد مخابراتش نمیده اما علی اباد میده؟ خیلی مسخره س
اقایون جز مخابرات هیچ سرویس دهنده ای روی فیبر نوری سرویس نمیده؟ مسخرشو دراوورده مخابرات
oOomid.M
23-11-2014, 17:56
اقایون جز مخابرات هیچ سرویس دهنده ای روی فیبر نوری سرویس نمیده؟ مسخرشو دراوورده مخابرات
اگر کسی میشناسه بگه منم روی فیبر نوری هستم و انحصارا دست مخابراته
oOomid.M
23-11-2014, 17:57
بچه ها من در حال حاضر 512 دارمم ، میخوام عوض کنم 1 مگ بگیرم اما موقع ثبت کردن تعرفه جدید فقط 512 هست ، برای شما هم اینطوریه ؟
بچه ها من در حال حاضر 512 دارمم ، میخوام عوض کنم 1 مگ بگیرم اما موقع ثبت کردن تعرفه جدید فقط 512 هست ، برای شما هم اینطوریه ؟
تغییر رو باید حضوری بری مخابرات!
H_O_S_E_I_N
23-11-2014, 20:22
نامحدود می خوای؟
oOomid.M
23-11-2014, 20:32
تغییر رو باید حضوری بری مخابرات!
عجب برای مردم دردسر درست کردن
نامحدود می خوای؟
مگه مخابرات نامحدود میده!
Amin4All
24-11-2014, 21:19
منم همین مشکل رو دارم.
چرا اینطور کردن ؟هر روز دزد تر میشن اینا !
Amin4All
24-11-2014, 21:54
بچه گرگانی ها تبادل آرشیو فیلم و سریال هر کی بود بهم پیام بده.
نامحدود می خوای؟
داداش اره نامحدود میخام ..فیبر نوری ام هستم ..مخابرات که نامحدود نمیده ...
یک هفته است سرعت به شدت اومده پایین اینترنتم یک مگ حجمی هستش
سلام دوستان. سرعت دانلود شما هم پایینه ؟ واسه من از 120 بالاتر نمیره ! در حالیکه قبلا حدود 250 بود !
سلام دوستان. سرعت دانلود شما هم پایینه ؟ واسه من از 120 بالاتر نمیره ! در حالیکه قبلا حدود 250 بود !
سلام علی جان ( اگه اسمتو درست گفته باشم )
اگه سرویس 1 مگ داری باید خدمتت بگم که دزدی جدید به این صورته که مخابرات اعلام کرده سرویس 1مگ 120 بالاتر نره
در صورتی که قبلا تا 250 هم میمومد.
اگه سرویس 1 مگ داری باید خدمتت بگم که دزدی جدید به این صورته که مخابرات اعلام کرده سرویس 1مگ 120 بالاتر نره
آره درست حدس زدید :دی
این چه مسخره بازی هست دوباره ؟
زنگ میزنم 2020 اصلا به روی خودشون نمیارن میگن کندی سرعت نداریم نویز خطت باید بررسی بشه !
پس واسه شماها هم اینجوریه ؟
شاید عوض کنم برم های وب بعد از 5 سال مخابرات دزد.
جدی میگی؟چه مسخره اخه یعنی چی ؟!هر روز یک بامبولی در میارن
آره درست حدس زدید :دی
این چه مسخره بازی هست دوباره ؟
زنگ میزنم 2020 اصلا به روی خودشون نمیارن میگن کندی سرعت نداریم نویز خطت باید بررسی بشه !
پس واسه شماها هم اینجوریه ؟
شاید عوض کنم برم های وب بعد از 5 سال مخابرات دزد.
جدی میگی؟چه مسخره اخه یعنی چی ؟!هر روز یک بامبولی در میارن
دوستم زنگ زده بود خودشون بهش گفتن. سرویس 1 داره
سرویس8 مگ ساعت رایگان نداره؟؟
farzadpop
03-01-2015, 09:28
فروش سرويس با حجم بالا
کليه مشتريان متقا ضي سرويس اينترنت نامحدود تا اطلاع ثانوي مي توانند از سرويس جايگزين با حجم بالا استفاده نما يند جهت اطلاع بيشتر به عاملين مجاز فروش مراجعه شو
matr!x_2008
09-01-2015, 13:37
نت شما هقطعه؟ ازدیشب نت قطع شده! 2020 زنگ میزنم همش بوق اشغال میزنه!.
فروش سرويس با حجم بالا
کليه مشتريان متقا ضي سرويس اينترنت نامحدود تا اطلاع ثانوي مي توانند از سرويس جايگزين با حجم بالا استفاده نما يند جهت اطلاع بيشتر به عاملين مجاز فروش مراجعه شو
منظورشون چیه؟
سرعتارو آووردن پایین
حیف خطم فیبر نوری هست وگرنه یه رو هم از این مخابرات دزد سرویس نمیگرفتم
دقت کردین ساعت سیستم سرویس دهی با ساعت واقعی اختلاف داره؟! کلاهبرداری جدید!!!
oOomid.M
19-01-2015, 11:13
منظورشون چیه؟
منظورشون از حجم بالا اینه :
Ever_3313
25-01-2015, 08:57
سلام دوستان..خواستم بدونم مخابرات گرگان اینترانت ارایه میده؟ چه سرعتی و چه قیمتی؟ و مهمتر از همه اینکه نامحدوده دیگه نه؟ ممنون
دوستان سلام
امروز تو خیابون تبلیغ نت نامحدود اسیاتک رو دیدم...
چون مخابرات نامحدود نمیده باید جالب باشه..
قیمت 1 مگ ماهانه نامحدودش 62 هزار تومن بود...حالا 2 تا سوال دارم...شما از کیفیتش خبر دارین ؟ مثلا ا مگ اسیاتک با چه سرعتی دانلود میشه کرد؟ با مخابرات حدود 120 تا 130 هست...
و اینکه چون نامحدوده اگه شب و روز دانلود کنیم که محدودمون نمیکنه؟:n02: و از این بامبولا ندارن که.
و اینکه من 1 ساله 1 مگ از مخابرات الان دارم..اگه بخوام به اسیاتک تغییر بدم امکانش هست؟
سلام تا به حال به ساعت پنل پلوتون دقت کردین؟ جالبه اگر با همین ساعت دانلود منیجر رو تنظیم کنید و فردا صبح هم تنظیم کنید از حجمتون کم نمیشه اما اگر با همون ساعت 1 تا 7 دانلود کنید کم میشه
دزدی با کلاس به این میگن
سلام تا به حال به ساعت پنل پلوتون دقت کردین؟ جالبه اگر با همین ساعت دانلود منیجر رو تنظیم کنید و فردا صبح هم تنظیم کنید از حجمتون کم نمیشه اما اگر با همون ساعت 1 تا 7 دانلود کنید کم میشه
دزدی با کلاس به این میگن
سلام.
یعنی چجوری؟ ساعتش که درب و داغونه:n02:میشه توضیح بدین؟
من 1 و ربع میزارم تا دقیقا 7...
چجوری کم میشه در این حالت؟ فوقش زیاد که کم نمیشه.
سلام.
یعنی چجوری؟ ساعتش که درب و داغونه:n02:میشه توضیح بدین؟
من 1 و ربع میزارم تا دقیقا 7...
چجوری کم میشه در این حالت؟ فوقش زیاد که کم نمیشه.
درواقع سایت مخابرات هست که تعیین کننده شروع و پایان دانلود رایگان هست درسته؟ نه ساعت کامپیوتر ما پس خیلی راحت میتونه با دستکاری ساعت سیستم زمانبندی دانلود رایگان رو به هم بزنه! مثلا من این اواخر چک میکردم متوجه شدم که تا ساعت 1:40 ساعت پلوتون 12:59 رو نشون میده و چند بار امتحان کردم به این صورت که حجم باقی مونده رو مینوشتم و بعد 1:40 دانلود رو شروع میکردم و صبح ساعت 6:30 بیدار که میشدم (برای رفتم به محل کار) باز هم چک میکردم تا این موقع ساعت پلوتون 5:50 رو نشون میداد اما وقتی ساعت 7 دوباره چک میکردم ساعت پلوتون با ساعت رسمی یکی میشد!!!
سلام یکی از گرگان میتونه از ۴.۲.۲.۴ یه پینگ بگیره بزاره ؟ ممنون
farzadpop
14-03-2015, 09:08
سلام یکی از گرگان میتونه از ۴.۲.۲.۴ یه پینگ بگیره بزاره ؟ ممنون
دوستان سه چهار روزه سرعتم خیلی پایینه صفحه رو به زور باز میکنه بقیه هم این مشکل رو دارند؟
دوستان سه چهار روزه سرعتم خیلی پایینه صفحه رو به زور باز میکنه بقیه هم این مشکل رو دارند؟
بله ما هم خسته شدیم از این سرعت
جالبه وقتی به پشتیبانی هم زنگ میزنی با کمال پررویی میگن معلوم نییت کندی سرعت تا کی ادامه داره
Sent from my C5303
امروز متوجه شدم فقط برای بار اول دانلود شبانه داریم
و دفعه دوم که مثلا شش ماهه تمدید میکنی دیگه دانلود شبانه تعطیل
دزدی جدید با اطلاع ندادن
Sent from my C5303
alexindar
22-03-2015, 07:55
امروز متوجه شدم فقط برای بار اول دانلود شبانه داریم
و دفعه دوم که مثلا شش ماهه تمدید میکنی دیگه دانلود شبانه تعطیل
دزدی جدید با اطلاع ندادن
Sent from my C5303
من ۶ ماهه تمدید کردم هنوزم شبانه رایگان دارم
بله ما هم خسته شدیم از این سرعت
جالبه وقتی به پشتیبانی هم زنگ میزنی با کمال پررویی میگن معلوم نییت کندی سرعت تا کی ادامه داره
Sent from my C5303
ای بابا الان یک هفته اینطوری شده من فکر میکردم برای خط من یا سیم های تلفنم مشکلی پیش اومده
alexindar
24-03-2015, 17:25
آقا چرا امروزا سرعت اینقد پایینه
از ۷۰ ۸۰ بالاتر نمیره اونم اگه بره
بعضی وقتام به ۲۰ ۱۰ میرسه
alexindar
24-03-2015, 17:27
آقا چرا امروزا سرعت اینقد پایینه
از ۷۰ ۸۰ بالاتر نمیره اونم اگه بره
بعضی وقتام به ۲۰ ۱۰ میرسه
سرعت ۱ مگ
معلوم نیست باز چی شده سرعت اومده پائین .(احتمالا کابل پاره شده:n25:)
usainbol
25-03-2015, 20:02
خیر سرمون یک ساله گرفتیم دانلود کنیم
خودش 5 ساعت رایگان بیشتر نیست اونم کلا سرعت تعطیل :n34:
matr!x_2008
25-03-2015, 21:42
سرعت یک هفته اینجوری شده.سرعت شبانه تون چنده؟ برا من که از 12 شب به بعد سرعت 10 20 کیلوبایت میشه!:n22:
usainbol
26-03-2015, 09:13
مال منم همونه بین 10 تا 20 :n41:
به احتمال 100 درصد کسی که میتونه مشکل رو حل کنه رفته تعطیلات عید شما ببین اگر بعد تعطیلات درست نشد:n35:
خداییش هستن کسایی که هنوز از مخابرات سرویس بگیرن ، اگر خطتتون مشکلی نداره ، پیشنهاد میکنم هر چی زودتر برید از یکجا دیگه بگیرید ، یک مشت دزد با سرویس بی کیفیت ، من خودم یک ساله از مخابرات بیرون امدم ، (پارسال همین موقع بود که نامحدود رو برداشتن)
alexindar
26-03-2015, 16:17
دوستان ساعت دانلود شبانه چند تا چنده؟
خداییش هستن کسایی که هنوز از مخابرات سرویس بگیرن ، اگر خطتتون مشکلی نداره ، پیشنهاد میکنم هر چی زودتر برید از یکجا دیگه بگیرید ، یک مشت دزد با سرویس بی کیفیت ، من خودم یک ساله از مخابرات بیرون امدم ، (پارسال همین موقع بود که نامحدود رو برداشتن)
بنظرت پیکار کنم وقتی مجبورم که از مخابرات سرویس بگیرم؟ چون خطم فیبر نوریه و جز مخابرات هیچ شرکت دیگه ای سرویس نمیده رو فیبر نوری ...
وگرنه اولین کسی که کوچ میکنه از مخابرات خودمم :n03::n21:
Amin4All
28-03-2015, 20:23
افتضاحه سرعت.
اولش 512 رو سرعتش تا 140 هم میرفت بعدش اون رو برداشتن همون 60-70 کردنش .
الان هم معلوم نیست چیکار دارن میکنن.
منم یه فکرایی بود که یکساله بگیرم ولی تو ایران اصلا با هیچ جایی نباید بیش از 3 ماه تمدید کنید.
Amin4All
28-03-2015, 20:30
دوستان گرگان از کجا نت بگیریم بهتره به نظرتون؟
usainbol
28-03-2015, 21:50
دوستان من برای دانلود شبانه 3 یا 4 فایل با هم برا دانلود میزارم هر کدوم تقریبا با 30 میره:n05: جالبه یکی بزاری از 20 بالاتر نمیره :n27:
alexindar
28-03-2015, 22:01
من الان یک مگ 6 ماهه دارم شبانه رایگان 5 ماه دگ دارم تا تموم بشه ولی سرعتش خیلی پایینه بین 30 تا 80 میزنه اصلا ثابت نیست
به نظرتون قید اینو بزنم 2 یا 5 مگ بگیرم
یعنی سرعتش خوبه:n13:
alexindar
28-03-2015, 22:21
دوستان من برای دانلود شبانه 3 یا 4 فایل با هم برا دانلود میزارم هر کدوم تقریبا با 30 میره:n05: جالبه یکی بزاری از 20 بالاتر نمیره :n27:
عزیز ۱ مگ داری؟
usainbol
29-03-2015, 07:14
عزیز ۱ مگ داری؟
بله 1 مگ بهار تا بهار
matr!x_2008
31-03-2015, 16:39
اصلا پیج به زوری باز میکنه! دانلود که از 30 بالاتر نمیره!!!! برای شما هم همینظوره؟
alexindar
31-03-2015, 16:52
اصلا پیج به زوری باز میکنه! دانلود که از 30 بالاتر نمیره!!!! برای شما هم همینظوره؟
بله دوست عزیز
همون ۳۰ هم پایدار نیست و نوسان شدید داره
matr!x_2008
31-03-2015, 17:40
بله دوست عزیز
همون ۳۰ هم پایدار نیست و نوسان شدید داره
دیگه ارزش تمدید نداره.... بعد از تعظیلات هم فکر نکنم سرعت درست شه
alexindar
31-03-2015, 17:41
یکی گفت شاید بعد از تعطیلات درست شه
alexindar
03-04-2015, 18:24
دوستان چه خبر از اینترنت
اینطور که میگن اینترنت تمام سرویس دهنده ها الان مشکل داره مبین نت و آسیا تک و مخابرات در کل همشون الان مورد داره و حتی اینترانت ادارات دولتی
دوستان چیکار کنیم ؟ الان 1 ماهه که وضع همینجوری مونده...:n03:
دلم میخواد زنگ بزنم فحش بدم بهشون حداقل بفهمن بیخیال نیستیم...
شرکت های دیگه مثل اسیاتک میدونین چجوریه وضعشون؟ اگه اونا خوبه بریم از اونا بگیریم...
alexindar
04-04-2015, 10:34
دوستان امروز تست کردین فک کنم خیلی بهتر شده 1 مگ من دانلود 130 140 میزنه چون قبلا از 70 بیشتر نمیزد تازه اونم ثابت نبود
usainbol
04-04-2015, 21:58
سرعت خوبه فقط خیلی نوسان داره تو ساعت رایگانم حتما باید چند فایل بزاری تا به سرعت واقعی برسی
matr!x_2008
04-04-2015, 22:39
سرعت بهتر شده ولی هنوز نوسان داره...
سرعت فقط ساعت 8 صبح تا عصر خوبه...بعدش افتضاح میشه.:n34:
اقا ما فکر میکردیم که بعد از عید درست میشه ولی نشد که نشد و بدتر هم شد
انگار باید سرویس دهنده رو عوض کنیم
matr!x_2008
15-04-2015, 22:54
سرعت زیاد فرقی نکرده ولی پینگ بهتر شده
انگار نه انگار سرویس دهنده های دیگه هم بدتر هستند :n03:
asiatechgil
25-05-2015, 01:41
توسعه سرویس های اینترنت پرسرعت +ADSL2 آسیاتک "رتبه 1 اینترنت پرسرعت کشور" در شهر ها و مراکز مخابراتی استان گلستان
مراکزی که طی چند ماه گذشته راه اندازی شده :
مرکز مخابراتی شهر آق قلا
مرکز مخابراتی شهر بندرگز
مرکز مخابراتی شهر مراوه تپه
مرکز مخابراتی شهر بندر ترکمن
مرکز مخابراتی شهر کلاله
مرکز مخابراتی شهر علی آباد
مرکز مخابراتی شهر نوکنده
مرکز مخابراتی شهر رامیان
مرکز مخابراتی شهر جلین
مرکز مخابراتی شهر کردکوی
مرکز مخابراتی شهر نگین شهر
مرکز مخابرات شهر آزاد شهر
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک ، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت +ADSL2 آسیاتک در استان گلستان می رساند ، پس از راه اندازی مرکز فنی شرکت انتقال داده های آسیاتک در مراکز مخابراتی این استان و ارائه خدمات در شهرهای اصلی ، همکنون آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت +ADSL2 به کاربران و متقاضیان در مراکز جدید می باشد
ثبت نام و خرید آنلاین ویژه کاربران گلستان با 15 تا 84 % تخفیف ماه اول از طریق خرید از وبسایت ما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان سوالی در مورد سرویس ها یا نحوه خرید آنلاین دارند : از طریق پیام خصوصی ، یا از طریق شماره تماس های درج شده در سایت ما ، یا از طریق بخش تماس با ما در سایت ما مطرح کنند ، در اولین فرصت پاسخ داده میشه
سلام بچه ها
تازگا نتم هی قطع میشه ،منظورم از قطع شدن ،قطع شدن طولانی نیست ،مثلا هر چند دقیقه یه بار بمدت چند ثانیه قطع میشه!
بعضی وقتها هم چند ساعت قطع میشه!
دیگه کلافه شدم از دستش!
سلام بچه ها
تازگا نتم هی قطع میشه ،منظورم از قطع شدن ،قطع شدن طولانی نیست ،مثلا هر چند دقیقه یه بار بمدت چند ثانیه قطع میشه!
بعضی وقتها هم چند ساعت قطع میشه!
دیگه کلافه شدم از دستش!
سیمت مشکل داره
پس از هشت سال تجربه دارم میگم
سیمت مشکل داره
پس از هشت سال تجربه دارم میگم
کدوم سیم؟ از دوشاخه به نویزگیر؟ یا از نویز گیر به مودم؟
هردوشو چک میکنم ببینم چی میشه
Amin.P30
07-07-2015, 21:05
سلام.
مخابرات گرگان سرعت نتشون چطوریاست دوستان؟
ساعات رایگان چطوره سرعت؟
وبگردی افتضاح - دانلود خوب
واقعا مسخره اش رو در اورده مخابرات از عید به اینور داغووونه داغونه من که راضی نیستم پولم حرامشون وقتی نمیتونی سرویس ارائه نده
Amin.P30
10-07-2015, 15:01
سرعت بد و خدماتی مضخرفی داره ارائه میده این مخابرات.
یک ماه های وب بگیرم ببینم اون چطوریاست.
پیرمون کرد مخابرات.:n21:
alexindar
18-07-2015, 12:03
الان سرعت 1 مگ دارم و چند روز دیگه تموم میشه به نظرتون 2 مگ بگیرم؟
سرعتش چطوره نسبت به1مگ
لطفا کسانی که 2 مگ دارن راهنمایی کنین میخوام 2 مگ 6 ماهه بگیرم بخاطر دانلود شبانه
الان سرعت 1 مگ دارم و چند روز دیگه تموم میشه به نظرتون 2 مگ بگیرم؟
سرعتش چطوره نسبت به1مگ
لطفا کسانی که 2 مگ دارن راهنمایی کنین میخوام 2 مگ 6 ماهه بگیرم بخاطر دانلود شبانه
من 2 مگ دارم / روزایی که نت داغونه واسه همه داغونه / روزای عادی فرقش تو سرعتش دانلود هست
1 مگ ها 150 اینا دانلود میکنن و 2 مگ ها 230
mimarlic
04-10-2015, 17:33
میشه منو راهنمایی کنین ؟من هفته پیش از مخابرات گرگان برای خواهرم اینترنت 512 گرفتم امروز وصل شده اما نمیتونه کانکت بشه.اسم وای فای شرکت مخابرات چیه؟؟؟میشه شماره پشتیبانیشم لطف کنین بگین الان هرکاری کردم نتونستم وارد سایت مخابرات استان گلستان بشم
سلام
الان مخابرات دانلود شبانه داره؟
اگه داره لطفا بگین شرایط و قیمتش رو ..مرسی
میشه منو راهنمایی کنین ؟من هفته پیش از مخابرات گرگان برای خواهرم اینترنت 512 گرفتم امروز وصل شده اما نمیتونه کانکت بشه.اسم وای فای شرکت مخابرات چیه؟؟؟میشه شماره پشتیبانیشم لطف کنین بگین الان هرکاری کردم نتونستم وارد سایت مخابرات استان گلستان بشم
با تلفن ثابت 2020 رو بگیر و شماره 2 رو فشار بده.
سلام
الان مخابرات دانلود شبانه داره؟
اگه داره لطفا بگین شرایط و قیمتش رو ..مرسی
وارد سایت مخابرات شو زده اونجا
وارد سایت مخابرات شو زده اونجا
کدوم قسمتش؟ تو قسمت تعرفه ها که چیزی به اسم دانلود شبانه نیست،فقط قیمت هارو نوشته با حجم ...اگه میشه لینک بدین یا اگه اطلاع دارین خودتون همینجا بگین
سلام ببخشید این خجم اضافی قیمتش چحوریه؟ جدول رو دیدم نفهمیدم چجوریاس
یعنی پنج گیگ بگیرم هر گیگ نزدیک چهار هزار تومن میفته برام؟ چجوریه؟ یا کل پنج گیگ همون قیمته؟ میشه یکی توضیج بده؟
Amin.P30
07-11-2015, 07:19
سلام ببخشید این خجم اضافی قیمتش چحوریه؟ جدول رو دیدم نفهمیدم چجوریاس
یعنی پنج گیگ بگیرم هر گیگ نزدیک چهار هزار تومن میفته برام؟ چجوریه؟ یا کل پنج گیگ همون قیمته؟ میشه یکی توضیج بده؟
هر گیگ تقریبا 3900 میفته.
اگر گیگ بیشتری بگیرید کمی قیمت پایین تر میاد که زیاد نیست این تغییر قیمت.
در کل خیلی گرون هستش.
nima3p2p
26-02-2016, 05:04
خسته نباشه با این قیمتاش
لعنت به فیبر نوری که فقط مخابرات روش سرویس میده
nima3p2p
17-06-2016, 19:19
دوستان گنبدی کدوم مناطقه ها فیبر نوری نیست میخوام نقل مکان کنم
hamidreza785
24-07-2016, 22:18
بدترین سرویس دهنده اینترنت تو کل کشور مخابراته
بین استان های مختلف هم بدترین سرویس ها رو مخابرات گلستان داره
قصد ارزون کردن هم که ندارن واقعا جای تاسف داره
goli_bacha
08-10-2016, 19:47
سلام این تاپیک چرا فعال نیست
این طرح تابستونه فعاله هنوز؟ سرعت دانلود شبانه چطوره قطی هم داره یا نه
از تمام دوستان عزیزی از مخابرات استان گلستان اینترنت گرفتن از قسمت سامانه .و از قسمت انتقاد و پیشنهادات یک پیشنهاد با این عنوان بنویسن. لطفا برای سرعت های 4 lمگابایت و بالا تر دانلود رایگان شبانه بزارن.با سرعت 512 کیلوبایت در ثانیه.اینجوری هم یک اینترنت با سرعت بالا داریم و هم دانلود رایگان.:n33::n33::n02::n16::n16::n16:
درود دوستان
کاش مخابرات استان گلستان هم یک سایت ایجاد میکرد مثل اصفهان که فیلم و موزیک و نرم افزار و بازی رو بشه بصورت ترافیک رایگان دانلود کرد.یا مثل شاتل.
به نظرم استقبال زیادی بشه.
بعد من نمیدونم چجوری میزان باقی مونده حجممو ببینم اون قسمت تو پروفایلم سفیده!!!
سلام
نت یکی مرورگرش خطای ۴۰۴ ارور میده
هم کامپیوتر هم موبایل هر دو خطا رو میدن
با چیز شکن میشه رفت ولی بدون اون نمیزاره!
مشکل از کجاست؟!
سلام
نت یکی مرورگرش خطای ۴۰۴ ارور میده
هم کامپیوتر هم موبایل هر دو خطا رو میدن
با چیز شکن میشه رفت ولی بدون اون نمیزاره!
مشکل از کجاست؟!
این 404 رو خود اینترنت ایران لطف میکنه نشون میده بجای صفحه پیوندها
این 404 رو خود اینترنت ایران لطف میکنه نشون میده بجای صفحه پیوندها
سلام گرامی
اون مشکل بعد چند روز حل شده ولی مشکل فیلتر نبود مشکل انگار از اونور بوده.
Amin.P30
15-01-2017, 09:47
سلام
شما از کجا اینترنت میگیرید الان در گلستان؟
مخابرات گرونه و طرح های متنوعی نداره جدیدا کمی تغییرات دادن اون هم کلی محدودیت داره.
usainbol
30-01-2017, 22:31
عجب طرحی داده مخابرات با صد دانه یاقوت 2 تا 8 ایگان 3 گیگدر ماه:n02:
سلام
یه مشکل عجیبیشن !
اینترنت وصله ولی هر سایتی میری به سایت پارتاک وصل میشه !
با یه مودم دیگه هم تست شد بازم همینطوره!
ضمنا حجم داره زمان استفاده هم داره ولی بازم میره سایت پارتاک !
2020 هم نتونست مشکلو بفهمه به جاش راه کارای ساده رو میگه! : |
عجیبترین مشکلی که تاحالا داشتیم!
به نظرتون باید تاپیک میزدم نه؟ الان فقط استانیا میان اینجا مردم عادی نمیاد که بخونه :n02:
hamidreza785
01-07-2017, 16:12
سلام
یه مشکل عجیبیشن !
اینترنت وصله ولی هر سایتی میری به سایت پارتاک وصل میشه !
با یه مودم دیگه هم تست شد بازم همینطوره!
ضمنا حجم داره زمان استفاده هم داره ولی بازم میره سایت پارتاک !
2020 هم نتونست مشکلو بفهمه به جاش راه کارای ساده رو میگه! : |
عجیبترین مشکلی که تاحالا داشتیم!
به نظرتون باید تاپیک میزدم نه؟ الان فقط استانیا میان اینجا مردم عادی نمیاد که بخونه :n02:
من هم سری اخری که حجمم تموم شده بود همین مشکلو داشتم بعد یک ساعت با روشن خاموش کردن پی در پی مودم درست شد
کلا مخابرات گلستان هر سری با یک مشکل جدید سورپرایزمون میکنه!
من هم سری اخری که حجمم تموم شده بود همین مشکلو داشتم بعد یک ساعت با روشن خاموش کردن پی در پی مودم درست شد
کلا مخابرات گلستان هر سری با یک مشکل جدید سورپرایزمون میکنه!
اخوی گرامی دقتت ننموده ای !
ما گفته ایم که حجممون زیاده و زمانمون ولی مشکل باز نشدن سایتها و انتقال به سایت پارتاک رو داریم بههههلههه :P
سلام دوستان
الان من اینترنت یک ساله دارم. و یه طرحی اومده 1 گیگ شش ماهه 1500 تومن. حالا من اینو هم بگیرم اینترنت یک سالم شش ماه روش میاد یا جریان جور دیگه میشه؟ چون حجمام زیاد مونده خوب میشه با کمترین هزینه زمان اینترنتم رو ببرم بالا :n09:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.