مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان گلستان
سلام ....
0
33
ممنون
فقط سرعت نت شما هم از دیروزه پایینه یا فقط از منه؟
اخه از وقتی این عددا رو گزاشتم سرعتم خیلی پایین اومده:|
M £ H D I
07-02-2014, 13:09
ممنون
فقط سرعت نت شما هم از دیروزه پایینه یا فقط از منه؟
اخه از وقتی این عددا رو گزاشتم سرعتم خیلی پایین اومده:|
خواهش میکنم
نه ربطی به این اعداد نداره
سرعت منم مدتی که پایین اومده
ramtin2005
23-02-2014, 16:48
سلام. دوستان بعد از مطالعه همه پستها یه سئوالی داشتم: از بین طرحهای محدود (با ترافیک حدود 4 تا 5 گیگ در ماه) کدوم شرکت بهتره:
الف) مخابرات 2 مگ. ب) های وب 1مگ. ج)پارس آنلاین 512 یا 1 مگ.
توجه اینکه های وب طرح 1 مگش را بخری سرعت دانلود حدود 400-500 کیلو میده و پارس آنلاین هم تقریبا همین سرعتو. مخابرات کسی 2مگ داره؟
ضمنا پارس آنلاین طرح نامحدود 128 داره که تا 10 گیگ مصرف در ماه سرعت دانلودی حدود 200 بهت میده و از 10 گیگ بیشتر سرعت دانلودش 50 میشه. اگه دوستان سئوالی داشتند بگید. خیلی در مورد سرویس دهنده های اینترنت در گرگان تحقیق کردم (جز مخابرات)
farhad-13
27-02-2014, 11:12
سلاممم.:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی دیگه نامحدود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n03:
M £ H D I
27-02-2014, 20:14
مال کجاست؟
farhad-13
27-02-2014, 20:20
مخابرات استان گلستان دیگه ...
M £ H D I
27-02-2014, 20:34
مخابرات استان گلستان دیگه ...
فکر کنم این برای مشترکین جدید باشه
احتمالا برای مشترکین قبلی مثل روال قبلی نامحدود میدن .
ramtin2005
02-03-2014, 17:08
دوستان یه سئوال داشتم. من از مخابرات گرگان طرح 2مگا دارم. در سایت Speedtest.net سرعت دانلود را 1.26Mbps زده و آپلود را 0.42 و پینگ 80. بنظرتون خوبه؟ نباید سرعت دانلود را همون 2M بزنه؟؟
البته با دانلود منجر حدود 200 کیلو دانلود میکنم (بین 180 تا 230). مشکلی نداره؟؟ ممنون
shahin-slt
03-03-2014, 01:36
تست کنیدو سرعت شبانه رو بگین
ramtin2005
03-03-2014, 20:54
شاهین جان اون فایلهایی را که گفتی را تست کردم و سرعت میانگین دانلودم حدود 180 تا 225 بوده. ضمنا با استفاده از سایت speedtest.net طی 3 نوبت سرعت را سنجیدم:
1- ساعت 9 صبح: سرعت دانلود 1.8mb- آپلود 0.42- پینگ 60
2- ساعت 3 ظهر: سرعت دانلود 1.25mb- آپلود 0.4- پینگ 75
3- ساعت 11 شب: سرعت دانلود 1.1 mb- آپلود 0.33- پینگ 80
کلا برای طرح 2 مگا چطوره وضعیتم؟ نظرتون در مورد طرح 8 مگای های وب چطوره؟ میگن حداقل سرعت 500کیلو را برای دانلود داره ولی چون ساعات رایگان نداره، بنظرم اصلا مناسب نیست!
Vpi
vci
مخابرات چنده الان؟
ماله سرعت256 نامحدود
داداش 0 و33 هستش
الان سرعت دانلودت چنده؟ مال منم 256 نامحدود ..خیلی کمه ...بین 15و18 ..ماله تو چقده؟
سلام هم استانیای عزیز
من نت 256 نامحدود دارم....ولی سرعت دانلودم بین 15و18 در نوسانه ..میخواستم بپرسم که مال شما چقده؟ مال من خیلی کم نیست؟
من از مخابرات نت گرفتم ..شهر گنبد ....بنظرتون کدوم سرویس دهنده بهتره؟ البته اگه نامحدود داشته باشه ...این مخابرات که سرعتش کمه ...مال شما چقده سرعت دانلودتون؟
M £ H D I
08-03-2014, 17:29
سلام هم استانیای عزیز
من نت 256 نامحدود دارم....ولی سرعت دانلودم بین 15و18 در نوسانه ..میخواستم بپرسم که مال شما چقده؟ مال من خیلی کم نیست؟
من از مخابرات نت گرفتم ..شهر گنبد ....بنظرتون کدوم سرویس دهنده بهتره؟ البته اگه نامحدود داشته باشه ...این مخابرات که سرعتش کمه ...مال شما چقده سرعت دانلودتون؟
سلام
من 512 نامحدود دارم .. سرعت دانلودش بین 40 تا 60 در نوسان.
سلام
من 512 نامحدود دارم .. سرعت دانلودش بین 40 تا 60 در نوسان.
خب مال تو خوبه ..لااقل میرسه به 60 ...مال من تا حالا نشده حتی رو 20 ثابت باشه ..همه ش 15 حتی پایینتر ...
زنگ بزنم مشکلمو حل میکنن؟ چون مطمئنم خطم هیچ مشکلی نداره و مشکل از خودشونه ...یا اینکه میگن همینیه که هست؟
M £ H D I
08-03-2014, 19:21
خب مال تو خوبه ..لااقل میرسه به 60 ...مال من تا حالا نشده حتی رو 20 ثابت باشه ..همه ش 15 حتی پایینتر ...
زنگ بزنم مشکلمو حل میکنن؟ چون مطمئنم خطم هیچ مشکلی نداره و مشکل از خودشونه ...یا اینکه میگن همینیه که هست؟
تماس بگیر پشتیبانی ...
فایده نداشته باشه ضرر نداره ... !
تماس بگیر پشتیبانی ...
فایده نداشته باشه ضرر نداره ... !
اره راس میگی ...
ببین مال تو گفتی بین 40 .و60 هستش ..ینی مال منم حداقل باید بین 20و30 باشه ...نه 10 و 18 ..باید زنگ بزنم ....
زنگ زدم گفت که سیاسته مخابراته که میخواد مردم رو ترغیب بکنه که برن به سمت حجمی ..گفت سرعتمون بین 24-7 هستش ...منم هرچی گفتم که باید 32 باشه باز حرف خودشو میزنه ...
خدا بدادمون برسه ...
M £ H D I
09-03-2014, 18:47
سرعت دانلود 10 هم باشه هم سراغ حجمی نمیرم.
دزدی آشکاره.
منم همینطور...من که راضی نیستم ....سرعتمو دارن نصف میکنن ..از حقم نمیگذرم ...
usainbol
19-03-2014, 11:00
سلام دوستان
مثله ایینکه کلا نا محدود رو برداشتن
من یه یه ساله محدود گرفتم کسی میدونه چطور تو ترافیک رایگان 1 تا 7 میشه استفاده کرد من امتحان کردم از حجم اصلی کم میشه
ایا روش خاصی داره؟؟؟!!!
mohsenmobile1
19-03-2014, 17:24
ترافیک نا محدود نداره نزدیک بود سر من هم کلاه بره ، کارمنداش به دروغ می گفتند ترافیک رایگان داره
usainbol
20-03-2014, 19:41
الان من میتونم پس قرارداد رو فسخ کنم
به من گفتن اگه یه ساله بگیرم داره
دروغ میگن مثله اب خوردن
سلام به همه
من تا 10 روز پیش نتم 1مگ نامحدود بود که تموم شد و رفتم که تمدید کنم (سرعت دانلودم هم میانگین 100 بود)
رفتم و بعد از کلی کلنجار که چرا نامحدود نمیدن مجبور شدم 2مگ 8گیگ بگیرم(37تومن)
این وصل شد و من واقعا از سرعتش راضیم (260 سرعت دانلود) بطوریکه تو یوچیوب ویدءو های 720 رو روون پخش میکنه
ولی مصرفم چون بالائه 8گیگو در 2.5 روز تموم کردم و 30گیگ دیگه خریدم 67تومن
الان این کلا واسم 38+67=105 هزار تومن ناقابل دراومده و من میخام خودمو دار بزنم چون فقط 7گیگ دیگه برام مونده
خلاصه که اگه مصرفتون بالاست اصلا سراغ محدود نرید چون هر دفعه حجم تموم کنید باید تا مخابرات برید و اصلا بصورت غیر حضوری نمیتونین حجم بخرین یا تمدید کنین که خیییلی مسخرس
امیدوارم حرفام بدردتون بخوره
x fighter
24-03-2014, 00:38
6 ماهه هم شبانه داره دیگه؟
من که 1 ماهه گرفتم فکر کردم شبانه داره ولی خب نداشت!!!!
خطمم فیبر نوری هست و ... ،
به این میگم سوء استفاده!!!
ولی آنلاین فکر کنم بشه حجم خرید چون من تا مرحله ارسال تراکنش به بانک رفتم ( بقیش رو ادامه ندادم تا ببینم مشکلی داره یا نه)
alekjoon
26-03-2014, 15:53
سلام
یعنی گل بود به سبزه نیز آراسته شد شدیدا!
دلمون خوش همین اینترنت 512 نامحدود بود که باهاش 4 تا فایل میگیریم و وقت مزخرفمون رو باهاش میگزروندیم که اینم زدن ترکوندن و محدودش کردن!
دوستان کسی تو گلستان شرکتی سراغ نداره که نامحدود سرویس بده با قیمت معقول!
آخه یکی نیست به اینا بگه اینترنت 100 مگ داشته باشی و محدودیت 2 گیگ داشته باشی میخوای چیکارش بکنی؟:n15:
سلام
دوستان توی گرگان اینترنت چه شرکتی خوبه ؟
سلام دوستان
مثله ایینکه کلا نا محدود رو برداشتن
من یه یه ساله محدود گرفتم کسی میدونه چطور تو ترافیک رایگان 1 تا 7 میشه استفاده کرد من امتحان کردم از حجم اصلی کم میشه
ایا روش خاصی داره؟؟؟!!!
شما مطمئنی ؟ چون خودشون میگفتن که 6 ماهه و یکساله 5گیگ به بالا شبانه رایگان داره
من امروز رفتم مخابرات پرسیدم ، گفت کلا در هیچ حالتی شبانه رایگان نداره . دیگه شورشو درآوردن
سلام دوستان عزیز
اقایون گول نخورید شبانه وجود نداره
من 1 مگ داشتم 6 ماهه گفت شبانه رایگانه اما نبود و حجمم تموم شد
بعد 2 گیگ اضافه گرفتم و نرم افزار کنترل حجممو بروز و ریست کردم . مودمم هم وایرلس نداره از این قدیمیاست
بازم حجمم زود تموم شد حساب کردم 1.5 گیگم مصرف نداشتم زنگ زدم میگه مصرف کردی منم بکاپ نرم افزارم هست که مصرف نکردم
خلاصه رفتم دعوا:n02: و فسخ کردم و اینترنت نامحدود گرفتم و گفتم تا سایت برای کنترل حجم نداشته باشید محدود نمیخوام گفت داریم سایت میزنیم خودتون حجمتونو کنترل کنید
این نامحدود 256 چرا اینقدر کنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
واقعا دزدن
گنبد غیر مخابرات کجا اینترنت نامحدود میده ؟ های وب خوبه
farzadpop
11-04-2014, 09:49
matr!x_2008
12-04-2014, 10:44
من طرح نا محدودم تمام شده. محدود گرفتم برای چک کردن حجم باید کجای سایت مخابرات برم؟ یوزر و پسورد هم ندارم باید تو سایت مخابرات ثبت نام کنم؟؟
x fighter
13-04-2014, 18:46
من طرح نا محدودم تمام شده. محدود گرفتم برای چک کردن حجم باید کجای سایت مخابرات برم؟ یوزر و پسورد هم ندارم باید تو سایت مخابرات ثبت نام کنم؟؟
زنگ بزن 2020 برات یوزر پس میسازن
* قسمت لاگینم اینه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
master2014
19-04-2014, 18:23
از فن آوا میتونید نامحدود بخرید. مخابرات دیگر نامحدود پلن ندارد.:n06:
fanava. net
mv217010
19-04-2014, 19:19
برای من باز میشه شماها چی؟:n20:
oOomid.M
19-04-2014, 20:48
سلام
کسی میدونه تو گنبد به خط های فیبر نوری که شماره با 558 شروع میشه ( مثل منطقه بلوار دانشجو ) کدوم شرکت ها غیر از مخابرات اینترنت پرسرعت میدن ؟
x fighter
19-04-2014, 21:30
سلام
کسی میدونه تو گنبد به خط های فیبر نوری که شماره با 558 شروع میشه ( مثل منطقه بلوار دانشجو ) کدوم شرکت ها غیر از مخابرات اینترنت پرسرعت میدن ؟
فعلا هیچ شرکتی روی فیبر نوری نمیتونه adsl بده جز مخابرات
oOomid.M
19-04-2014, 23:02
فعلا هیچ شرکتی روی فیبر نوری نمیتونه adsl بده جز مخابرات
داداش دپرسم کردی
من قبلا نامحدود داشتم امروز مهلتم تموم شد و گفتن دیگه نامحدود نمیدن
آخه با 5 گیگ چیکار میشه کرد :n27:
oOomid.M
20-04-2014, 11:22
سلام
آقا ما زنگ زدیم 2020 یوزر و پسورد رو گرفتیم وارد هم میشیم
اما سر در نیاوردم که چقدر از حجم استفاده کردم و یا اینکه چقدر از حجم مونده :n05:
x fighter
20-04-2014, 13:53
داداش دپرسم کردی
من قبلا نامحدود داشتم امروز مهلتم تموم شد و گفتن دیگه نامحدود نمیدن
آخه با 5 گیگ چیکار میشه کرد :n27:
والا منم اولین بار که همچین طرحایی رو دیدم کپ کردم!! ولی الان عادت کردم!! چون راهه دیگه ای نیست به جز مبین نت... اونم که جدیدا ....
اول 1 مگ گرفتم تا 240 کیلوبایت میداد ولی با اون حجم!!! همون سرعتو نداشتم بهتر بود! برا همین ماه جدید 128 گرفتم تا 30 میده کافیه مخصوصا برا نت گردی چون دانلود رو که باید بیخیال شد وقتی شبانه نداره... کلا 256 به نظر مناسبه هم نتگردی و هم یکم دانلود
سلام
آقا ما زنگ زدیم 2020 یوزر و پسورد رو گرفتیم وارد هم میشیم
اما سر در نیاوردم که چقدر از حجم استفاده کردم و یا اینکه چقدر از حجم مونده :n05:
از اون بغل [سرویس ها] -> [مشخصات سرویس] -> سرویست رو انتخاب می کنی که بهت میگه چقدر مونده... از همون بغل پرداخت ها و .. میتونی آنلاین گیگ بخری حتی اگه حجمت تموم شد و فقط اینترنت داشتی.
دوستانی که نا محدود هنوز دارن مشکل نصف شدن سرعت رو دارن؟
من امروز یا فردا اخرین روزی هست که نامحدود 512 دارم و اینجور که دوستان اینجا میگن دیگه نامحدود نمیتونم بگیرم...:n02:
مشکل سرعت هم ندارم...الان با همون 50 تا 60 همیشگی دارم دانلود میکنم...
matr!x_2008
23-04-2014, 11:02
من رفتم 10 گیگ حجم بگیرم .ولی هر گیگ 3600 باهام حساب کرد!!!مگه نباید 10 گیگ به بالا گیگی 1700 باشه؟
دوستانی که نا محدود هنوز دارن مشکل نصف شدن سرعت رو دارن؟
منم از مخابرات گنبد 256 نامحدود دارم دقیقا نصف سرعت! ینی 16-17 هستش سرعت دانلودم ...حتی ثابت هم نیست و میاد پایین تر روی 10-12 و همه ش نوسان داره ....در صورتی که باید سرعتش 32 باید باشه ...
نمیدونم به کی شکایت کنم از دست این حرام خورها ...قیمت هم که از همه ی دنیا گرون تریم ...ینی خیلی خیلی خیلی گرون تریم با توجه به سرعتی که در اختیار داریم...
oOomid.M
24-04-2014, 11:26
منم از مخابرات گنبد 256 نامحدود دارم دقیقا نصف سرعت! ینی 16-17 هستش سرعت دانلودم ...حتی ثابت هم نیست و میاد پایین تر روی 10-12 و همه ش نوسان داره ....در صورتی که باید سرعتش 32 باید باشه ...
نمیدونم به کی شکایت کنم از دست این حرام خورها ...قیمت هم که از همه ی دنیا گرون تریم ...ینی خیلی خیلی خیلی گرون تریم با توجه به سرعتی که در اختیار داریم...
دارن این کار رو میکنن که دیگه کسی نامحدود نگیره
من هم خودم تا هفته پیش نامحدود 256 مخابرات گنبد داشتم سرعت دانلود هم بین 30 تا 40 بود
الان 256 با حجم 5 گیگ گرفتم سرعت هم بین 60 تا 70 هست و به شدت ناراضی ام از وضع موجود
دارن این کار رو میکنن که دیگه کسی نامحدود نگیره
من هم خودم تا هفته پیش نامحدود 256 مخابرات گنبد داشتم سرعت دانلود هم بین 30 تا 40 بود
الان 256 با حجم 5 گیگ گرفتم سرعت هم بین 60 تا 70 هست و به شدت ناراضی ام از وضع موجود
دقیقا ...وقتی زنگ زدم به پشتیبانی هم همینو گفت ...گفت که سیاستمونه که مردم برن به سمت حجمی ..واقعا که ...
تو خارج اصن حجمی فک نکنم باشه...همه جا نامحدوده و با سرعتای بالای 4 مگ ...اونم حدود یه دلار تو ماه و حتی کمتر ...
من از وقتی که از مخابرات گرفتم همون سرعت بوده و هست .ماله تو اگه 30-40 بوده که خیلی عالیه ..
تو از گنبدی؟ چرا حجمی گرفتی؟ حجمی زود تموم میشه ..اصلا حجمی رو میذارن که فقط پول بکنن از جیبامون ...
alekjoon
25-04-2014, 01:06
دوستان گلستانی سلام
بیاین دست به دست هم بدین و به فناوا زنگ بزنیم که بیاد توی استان ما و شهرهای ما که گنبد و مینودشت و کلاله و ... هست سرویس بده!
خداییش سرویس 512 نامحدود با سرعت 50 کیلوبایت :n16:سگش شرف داره به 10 مگ با سرعت 1.5مگ و محدودیت 8 گیگ در ماه!:n21:
دوستانی که موافق هستن یه پی امی چیزی بدیم به همدیگه که هماهنگیارو بکنیم!:n28:
دوستان گلستانی سلام
بیاین دست به دست هم بدین و به فناوا زنگ بزنیم که بیاد توی استان ما و شهرهای ما که گنبد و مینودشت و کلاله و ... هست سرویس بده!
خداییش سرویس 512 نامحدود با سرعت 50 کیلوبایت :n16:سگش شرف داره به 10 مگ با سرعت 1.5مگ و محدودیت 8 گیگ در ماه!:n21:
داداش ما پایه ایم ...ولی شرکتای خصوصی مگه نامحدود میدن؟ اگه هم میدن معلوم نیست شاید برشدارن ...ولی مخابرات نامحدود رو داره ....
شرکت فن اوا نامحدود میده اما اینجور که من فهمیدم فک کنم واسه 512 نامحدود 90 تومن میگیره واسه یک ماه !!:n04:
اینجوری که نمیصرفه...چون 512 نامحدود مخابرات من 25 تومن میدادم...
اینم عکس پلن های مخابرات گلستان...من تصمیم گرفتم 512 با 15 گیگ حجم بخرم...:n03: ( خودم تو خونه ماهی 30 گیگ استفادمه..به غیر از اعضای دیگه:n02:)
از این به بعد فقط باید سایت چک کنیم...دانلود مانلود تعطیل...:n15:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alekjoon
25-04-2014, 10:07
شرکت فن اوا نامحدود میده اما اینجور که من فهمیدم فک کنم واسه 512 نامحدود 90 تومن میگیره واسه یک ماه !!:n04:
اینجوری که نمیصرفه...چون 512 نامحدود مخابرات من 25 تومن میدادم...
اینم عکس پلن های مخابرات گلستان...من تصمیم گرفتم 512 با 15 گیگ حجم بخرم...:n03: ( خودم تو خونه ماهی 30 گیگ استفادمه..به غیر از اعضای دیگه:n02:)
از این به بعد فقط باید سایت چک کنیم...دانلود مانلود تعطیل...:n15:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو سایتشون که قیمت ررو زنده 24500 که؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه با این محدودیتهایی که مخابرات لحاظ کرده عملا اینترنت فقط وبگردی شده!اونم سایتهایی که توی عکس مکس نباشه و فقط خبرخوندن باشه!
Amin4All
25-04-2014, 10:22
دوستان الان مخابرات گرگان محدود شده ؟
نامحدود دیگه نمیدن اصلا ؟
مسخره کردن مارو ؟!!!
1 مگ و دو مگ حجم 0 باز چه صیغه ایه ؟!
Amin4All
25-04-2014, 10:26
دوستان گلستانی سلام
آقا ما هم هستیم .
یه شرکت که خوبه رو روش بحث کنیم و معرفی کنید اگر اینجا شعبه داره که بریم از همون بگیریم اگر نداره به زور بیاریمشون .
oOomid.M
25-04-2014, 16:10
دقیقا ...وقتی زنگ زدم به پشتیبانی هم همینو گفت ...گفت که سیاستمونه که مردم برن به سمت حجمی ..واقعا که ...
تو خارج اصن حجمی فک نکنم باشه...همه جا نامحدوده و با سرعتای بالای 4 مگ ...اونم حدود یه دلار تو ماه و حتی کمتر ...
من از وقتی که از مخابرات گرفتم همون سرعت بوده و هست .ماله تو اگه 30-40 بوده که خیلی عالیه ..
تو از گنبدی؟ چرا حجمی گرفتی؟ حجمی زود تموم میشه ..اصلا حجمی رو میذارن که فقط پول بکنن از جیبامون ...
حاجی خطم فیبر نوری هست ( بلوار دانشجو با کد 558 ) مجبورم که از مخابرات سرویس بگیرم _ مخابرات هم که دیگه نامحدود نمیده
حداقل دانلود رایگان شبانه رو برگردونه من راضی میشم دیگه چاره چیه
alexindar
25-04-2014, 17:22
آقا 512 نامحدود من امروز تموم میشه مصرف منم خیلی زیاده به نظرتون با این اوصاف چیکار کنم
رفتم جهان لپ تاپ میگه 1 مگ یه ساله 5 گیگ به بالا بگیر 15 گیگ حجم دانلود رایگان 1 شب الی 7 صبح رایگان و مودم وایرلس رایگان
به نظرتون چطوره اگر نه چه تعرفه ای بگیرم
alekjoon
25-04-2014, 18:46
آقا ما هم هستیم .
یه شرکت که خوبه رو روش بحث کنیم و معرفی کنید اگر اینجا شعبه داره که بریم از همون بگیریم اگر نداره به زور بیاریمشون .
والا من که تقریبا همه شرکت ها رو دیدم و تنها شرکتی که نامحدود با قیمت مناسب داره همین فناواست!
حاجی خطم فیبر نوری هست ( بلوار دانشجو با کد 558 ) مجبورم که از مخابرات سرویس بگیرم _ مخابرات هم که دیگه نامحدود نمیده
فک کنم دانلود شبانشون رو اوکی کردن ولی ساعت و ایناش رو باید بپرسین!
آقا 512 نامحدود من امروز تموم میشه مصرف منم خیلی زیاده به نظرتون با این اوصاف چیکار کنم
رفتم جهان لپ تاپ میگه 1 مگ یه ساله 5 گیگ به بالا بگیر 15 گیگ حجم دانلود رایگان 1 شب الی 7 صبح رایگان و مودم وایرلس رایگان
به نظرتون چطوره اگر نه چه تعرفه ای بگیرم
این که خوبه!
یعنی 6 ساعت دانلود رایگان؟سرعتش چطوره رایگانش؟
کدوم شهر هستین؟
usainbol
25-04-2014, 19:00
گول نخورین شبانه رایگانی وجود نداره
من یه ساله 1 مگ 5 گیگ گرفتم خبری از شبانه نیست جالبیش میگفتن هست !!!!!!!!!!
عجب مسخره بازیه حتی تو خود سایت نوشته 10 گیگ به بالا حجم اضافه باید 1600 بزنه ولی 3800 میزنه هیچ کیم جوابگو نیست
لعنت به همشون یک ماه فقط 15 گیگ مصرف داشتم حجمم تموم شه دیگه نت نمیگیرم شمام دلتون به شرکتای دیگه خوش نباشه
فقط مخابرات خوب بود که اونم ....
:25:
Amin4All
25-04-2014, 19:17
والا من که تقریبا همه شرکت ها رو دیدم و تنها شرکتی که نامحدود با قیمت مناسب داره همین فناواست!
خوب این فن آوا گلستان هست و خدمات میده ؟
یعنی همه شرکت ها تو کل کشور نامحدود رو برداشتن و همه محدودن ؟!
alexindar
25-04-2014, 20:59
اگه از مخابرات نگيريم از كجا بگيريم
من از گنبدم
Sent from my iPhone using Tapatalk
چقدر سرعت پایینه
گندش بزنه این مخابرات خراب شده
اگه شبانه رایگان باشه خوبه اگه نباشه طرح های نامحدودش اصلا سرعت نداره
بچه ها بنظر من فشار بیارید طرح شبانه رایگان حتما باشه
oOomid.M
26-04-2014, 12:56
اگه از مخابرات نگيريم از كجا بگيريم
من از گنبدم
من یکی از رفیقام از صبا نت داره میگه دانلود شبانه رایگان هم داره
های وب هم فکر میکنم خوبه رو سایتش رفتم طرح نامحدود داشت اما نمیدونم که تو گنبد هم نامحدود داره یا نه
سلام
چند سال پیش نمایندگی پارس تو گرگان (ارتباطات موازی) سرویس دهیش به شدت افتضاح بود
الان چند سالی میشه از اینترنت مخابرات استفاده میکردم، ولی اونم افتضاح شده
ماه پیش سرویس دهنده رو عوض کردم، بین پارس و های وب مونده بودم
های وب رو خیلی تعریفشو شنیدم ولی دیدم اسم نمایندگی پارس عوض شده و گذاشتن البرز آریانت گفتم شاید آدم شده باشن رفتم یه ماهه 512 محدود گرفتم، دیدم نه، هنوز همون بی وجدانایی هستن که بودن فقط پالان عوض کردن، سرعت دانلود از 20 بالاتر نمیره
اگه میخواید آی اس پی عوض کنین اصلا سراغ البرز آریانت نرید که افتضاحه
چندتا از آشناها تعریف های وب رو کردن، این ماه میرم سراغش
Amin4All
27-04-2014, 07:50
سلام
چند سال پیش نمایندگی پارس تو گرگان (ارتباطات موازی) سرویس دهیش به شدت افتضاح بود
الان چند سالی میشه از اینترنت مخابرات استفاده میکردم، ولی اونم افتضاح شده
ماه پیش سرویس دهنده رو عوض کردم، بین پارس و های وب مونده بودم
های وب رو خیلی تعریفشو شنیدم ولی دیدم اسم نمایندگی پارس عوض شده و گذاشتن البرز آریانت گفتم شاید آدم شده باشن رفتم یه ماهه 512 محدود گرفتم، دیدم نه، هنوز همون بی وجدانایی هستن که بودن فقط پالان عوض کردن، سرعت دانلود از 20 بالاتر نمیره
اگه میخواید آی اس پی عوض کنین اصلا سراغ البرز آریانت نرید که افتضاحه
چندتا از آشناها تعریف های وب رو کردن، این ماه میرم سراغش
های وب منم شنیدم میگن خوبه .
گرفتی خبرش رو بده به ما هم .
اونم فقط حجمی میده ؟قیمت هاش ؟
چی میگی داداش؟ من خودم از مخابرات نامحدود 256 دارم ....ادرس جایی که نت گرفتی رو بگو ببینم؟
usainbol
27-04-2014, 14:00
های وب همون نوین نت عزیزان یکی دو ماه اول سرعت و همه چی اوکی سایت رایگان و ...
بعد 180 درجه میچرخه تو رایگان عملا چیزی نمیتونین دانلود کنین کلا اعصابتون به هم خواهد ریخت
های وب منم شنیدم میگن خوبه .
گرفتی خبرش رو بده به ما هم .
اونم فقط حجمی میده ؟قیمت هاش ؟
رو چشم
نه هم حجمی داره هم نامحدود، قیمتاشم تقریبا با پارس یکیه
مثلا 128 نامحدودش 25500 درمیاد ماهانه
این لیست قیمتاش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط یه بدی داره اینه که ترافیک رایگانش از 2 تا 5 صبحه، معمولا باقی شرکتا از 1 تا 7 صبح ترافیک مجانی حساب میکنن
چی میگی داداش؟ من خودم از مخابرات نامحدود 256 دارم ....ادرس جایی که نت گرفتی رو بگو ببینم؟
دست عزیز مخابرات از ماه پیش نامحدوداش تعطیل شدن، اونایی که از قبل داشتن رو که نمیتونن کاری کنن، ولی الان بری درخواست بدی بهت میگن نداریم
حتا بیمارستان 5 آذر هم دیگه با مخابرات تمدید نمیکنه
های وب همون نوین نت عزیزان یکی دو ماه اول سرعت و همه چی اوکی سایت رایگان و ...
بعد 180 درجه میچرخه تو رایگان عملا چیزی نمیتونین دانلود کنین کلا اعصابتون به هم خواهد ریخت
های وب داشتین شما؟ آخه همه خوب تعریف میکنن
oOomid.M[/B]]
ترافیک رایگان مال قراردادهای 6 ماه به بالاست، سه ماهه و یک ماهه ترافیک رایگان شبانه نداره
Amin4All
27-04-2014, 15:44
چرا اینقد گرونه تعرفه های های وب ؟
256 نامحدود 42000 ؟!!!
مخابرات حدود 16 بود .
محدود هاش هم که ساعات رایگانش خیلی کمه ( 3 ساعت اونم 2-5 )
لابد سرعت 256 محدودش هم دانلودش 33-35 بالاتر نمیره ؟
oOomid.M
27-04-2014, 20:14
وقتی طرحت تموم شد رفتی برای تمدید بهت میگن که دیگه نامحدود نمیدن
از اسفند 92 اینطوری کردنش اما من تا اول اردیبهشت چون طرح داشتم مونده بود
من از جهان لپ تاپ شارژ میکنم ( برای مخابرات گنبد باید بری جهان لپ تاپ )
oOomid.M
27-04-2014, 20:16
ترافیک رایگان مال قراردادهای 6 ماه به بالاست، سه ماهه و یک ماهه ترافیک رایگان شبانه نداره
والا چند صفحه پیش یه بنده خدایی میگفت که طرح 6 ماهه یا فکر کنم یک ساله گرفته اما بهش ترافیک رایگان شبانه ندادن
وقتی طرحت تموم شد رفتی برای تمدید بهت میگن که دیگه نامحدود نمیدن
از اسفند 92 اینطوری کردنش اما من تا اول اردیبهشت چون طرح داشتم مونده بود
من از جهان لپ تاپ شارژ میکنم ( برای مخابرات گنبد باید بری جهان لپ تاپ )
نخیرم دادا ...ماله مخابرات باید بری خیابان سپاس ...تقریبا نزدیک پ پارک شهرداری ...برج سپاس ...اگه بری خوده مخابرات هم یه برگه بهت میده و روش همین ادرس نوشته ....بری اونجا بهت میگه که نامحدود میدن یا نمیدن ...من دارم بهت میگم نامحدود میدن باز تو بگو من از جهان لپ تاپ گرفتم ..اونا همشون شکرت خصوصی ان و الکی میگن مال مخابرات! ماله مخابرات فقط و فقط تو خیابان سپاس هستش که خوده مخابرات هم فقط ادرس همونجا رو میده ...تو برو مخابرات مرکزی نزدیک فلکه 17 شهریور ...بگو واس ثبت نام اینترنت اومدم ..بهت یه برگه میده که ادرسش خیابان سپاسه ...
من 23 اردیبهشت شارژم تموم میشه و بازم نامحدود میگیرم از همونجا ... ولی سرعتش افتضاحه ...چون خب مخابراته دیگه ...ولی خوبیش اینه که نامحدوده! 4 گیگ رو که من تو یه روز تموم میکنم!
oOomid.M
27-04-2014, 22:42
نخیرم دادا ...ماله مخابرات باید بری خیابان سپاس ...تقریبا نزدیک پ پارک شهرداری ...برج سپاس ...اگه بری خوده مخابرات هم یه برگه بهت میده و روش همین ادرس نوشته ....بری اونجا بهت میگه که نامحدود میدن یا نمیدن ...من دارم بهت میگم نامحدود میدن باز تو بگو من از جهان لپ تاپ گرفتم ..اونا همشون شکرت خصوصی ان و الکی میگن مال مخابرات! ماله مخابرات فقط و فقط تو خیابان سپاس هستش که خوده مخابرات هم فقط ادرس همونجا رو میده ...تو برو مخابرات مرکزی نزدیک فلکه 17 شهریور ...بگو واس ثبت نام اینترنت اومدم ..بهت یه برگه میده که ادرسش خیابان سپاسه ...
من 23 اردیبهشت شارژم تموم میشه و بازم نامحدود میگیرم از همونجا ... ولی سرعتش افتضاحه ...چون خب مخابراته دیگه ...ولی خوبیش اینه که نامحدوده! 4 گیگ رو که من تو یه روز تموم میکنم!
آخه قدیم منم از خود مخابرات میگرفتم ( نزدیک فلکه 17 شهریور ) بعدش خودشون بهم گفتن از این به بعد برو جهان لپ تاپ
این هم آدرس سایتش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعید میدونم دیگه بهت نامحدود بدن ، نه تنها مخابرات بلکه کمتر شرکتی پیدا میشه نامحدود بده ، چون با این قیمت ها اصلا براشون نمیصرفه و ضرر میدن
اقا مخابرات دیگه نامحدود نمیده؟
oOomid.M
28-04-2014, 16:42
اقا مخابرات دیگه نامحدود نمیده؟
نه دیگه نامحدود نمیده ، حتی دانلود رایگان شبانه هم نداره باید طرح بالای 6 ماه بگیری برای دانلود رایگان
نه دیگه نامحدود نمیده ، حتی دانلود رایگان شبانه هم نداره باید طرح بالای 6 ماه بگیری برای دانلود رایگان
حالا طرح 6 ماه بگیری واقعا شبانه رایگان هست؟ کسی امتحان کرده تو سایت چک کنه ببینه از حجمش کم شده یا نه؟
usainbol
28-04-2014, 18:51
اقایون من یکساله گرفتم نداشت
دارم میگم گول نخورین
اون کسی که تو مخابراته یه چی میگه اونوری ها یه چی دیگه
من بعد از ثبق قرارداد به 2020 زنگیدم گفت رایگان داره!!!!!!!!
رفتیم مخابرات زنگ زدن پرسیدن گفت نداره جالب بود اونم به 2020 زنگید
حتی الان تو سایتش نوشته بالای 10 گیگ گیگی 1600
میری بخری گیگی 3880 تومن میزنه
کلا مخابرات........! همون دیگه:n02:
usainbol
28-04-2014, 18:55
اون دوستی که پرسید های وب داشتی
اره عزیزم 3 ماه داشتم
دو ماه اول فقط تو ساعات رایگان 150 گیگی تونستم دان کنم
بعد کلا پکید یعنی رسما قطع بود ولی اینترنت باز بود:n09:
hami123456
29-04-2014, 16:16
من که بعد از 3 سال سرویس از مخابرات رفتم سمت های وب البته فعلا که بدتر از مخابراته
من که بعد از 3 سال سرویس از مخابرات رفتم سمت های وب البته فعلا که بدتر از مخابراته
داداش اگه راضی بودی بگو ما هم بگیریم
alekjoon
30-04-2014, 01:08
دوستان های وب از مخابرات بد تره!
نرین خودتون رو از چاله به چاه نندازین!
خداییش با این اوضاع کلهم باید اینترنت رو تحریم کرد تا اینا دست از این دزدی بردارن!دلمون خوش بود به همون 512 نامحدود مخابرات که اینم ازمون گرفتن!یعنی هرچی امید هست که نفر بعدی بیاد یه چیزی رو درست کنه متاسفانه بدتر توش ... میشه!
یکی دو روز سرنزدیم به تاپیک چه زیاد شدن تعداد دوستان!
واقعا باید یه کاری کرد وگرنه فقط پول توی حلقوم اینا ریختنه!:n21:
fire_love
30-04-2014, 06:25
سلام
بچه ها کسی می تونه به طور دقیق بگه که آیا مخابرات دانلود شبانه رایگان داره یا نه ؟ کسی هست که الان از دانلود شبانه رایگان استفاده کنه ؟
oOomid.M
30-04-2014, 11:10
سلام
من از اول اردیبهشت از مخابرات طرح 256 با حجم 5 گیگ گرفته بودم ، بعد از 10 روز تموم شد
امروز رفتم دوباره طرح ویژه 512 گرفتم ، اینترنت 512 با حجم 15 گیگ - به ازای هر 4 گیگ هم گفت 1 گیگ اشانتیون میدن و مجموعا برام 19 گیگ شارژ کردن پولش هم شد حدود 34 هزار تومان
سرعت دانلود هم بین 120 تا 140 هست
چاره ای نداریم مجبوریم و باید بسازیم
سلام
خط 128 محدود دانلود چند میزنه؟ وضعیت پینگ و دانلود تک کانکشن چجوریه روی سرویس های محدود؟
*ترافیک بالای 10 گیگ رو هر گیگ 1728 تومن میشه خرید ؟
oOomid.M
01-05-2014, 09:25
سلام
خط 128 محدود دانلود چند میزنه؟ وضعیت پینگ و دانلود تک کانکشن چجوریه روی سرویس های محدود؟
*ترافیک بالای 10 گیگ رو هر گیگ 1728 تومن میشه خرید ؟
سلام
فکر میکنم 128 محدود سرعت دانلودش چیزی در حدود 30 تا 40 باشه
در مورد ترافیک بالای 10 گیگ اونطور که خود مخابرات میگه تخفیف داره اما نمیدونم وقتی میری برای سفارش هم این مبلغ سر جاش باشه یا نه
تنها چیزی که میدونم این هست که هر 4 گیگ 1 گیگ هم اضافه شارژ میکنن
x fighter
01-05-2014, 09:40
128 حدودا 30 میده تا 33 ... بعد از محدود شدن پینگا اومده پایین بیشتر روزا که خیلی خوبه پینگ:
دانلود روی سرورهای خارجی مخصوصا خیلی دوشواری هست. مثلا فایل 200 مگ داشتم دان میکردم سر 99% قطع شد فایل هم از صفر شروع به دانلود میکنه!!! ( چند بار پیش اومده)
حجم رو بهم 6400 دادن (5 گیگی)
ممنون دوستان
من زنگ زدم 2020 به من میگن که 128 دانلود 18 ـه 512 سرعت 60 میزنه، واضحه که چرت میگن، 512 محدود چند میزنه ؟
ترافیک مازاد رو میپرسم 10 گیگ قیمتش میشه 17.280 ؟ میگن که نه 5 گیگ اولش یه تعرفه اس 5 گیگ بعدش یه قیمت دیگه اس از اونجا به بعد بالای 10 گیگ هر گیگی 1728 تومن محاسبه میشه :n10:
شبانه رایگان هم گفتش که داره برای قرارداد های بالای 6 ماه، از ساعت 1 تا 7 صبح، یکی روشن کنه این قضیه رو بلاخره داره یا نداره؟ اگه نداره چرا میگن داره؟ :n27:
کلا پشتیبانی یه جوری صحبت میکنه انگار از هیچی خبر نداره، مثل اینکه داری از اپراتور اداره گاز در مورد سرویس اینترنت مخابرات سوال میکنی:n29:
حجم رو بهم 6400 دادن (5 گیگی)
5 گیگ ترافیک مازاد رو گرفتی 6.400 تومن ؟
oOomid.M
01-05-2014, 14:18
ممنون دوستان
من زنگ زدم 2020 به من میگن که 128 دانلود 18 ـه 512 سرعت 60 میزنه، واضحه که چرت میگن، 512 محدود چند میزنه ؟
ترافیک مازاد رو میپرسم 10 گیگ قیمتش میشه 17.280 ؟ میگن که نه 5 گیگ اولش یه تعرفه اس 5 گیگ بعدش یه قیمت دیگه اس از اونجا به بعد بالای 10 گیگ هر گیگی 1728 تومن محاسبه میشه :n10:
شبانه رایگان هم گفتش که داره برای قرارداد های بالای 6 ماه، از ساعت 1 تا 7 صبح، یکی روشن کنه این قضیه رو بلاخره داره یا نداره؟ اگه نداره چرا میگن داره؟ :n27:
کلا پشتیبانی یه جوری صحبت میکنه انگار از هیچی خبر نداره، مثل اینکه داری از اپراتور اداره گاز در مورد سرویس اینترنت مخابرات سوال میکنی:n29:
5 گیگ ترافیک مازاد رو گرفتی 6.400 تومن ؟
سلام من از مخابرات گنبد 512 محدود دارم ، سرعت هم 120 یا 130 یا 140 هست ، بالا و پایین میشه
داداش به ازای هر 4 گیگ یه گیگ اضاف میدن - این داداش ما 5 گیگ گرفته اما 1 گیگ هم اضاف شارژ کردن
منم خودم 15 گیگ گرفتم اما 19200 مگابایت شارژ کردن
سلام من از مخابرات گنبد 512 محدود دارم ، سرعت هم 120 یا 130 یا 140 هست ، بالا و پایین میشه
داداش به ازای هر 4 گیگ یه گیگ اضاف میدن - این داداش ما 5 گیگ گرفته اما 1 گیگ هم اضاف شارژ کردن
منم خودم 15 گیگ گرفتم اما 19200 مگابایت شارژ کردن
بازم به نسبت قابل تحمله سرعتش، برای من حجم مهمتره
قضیه شبانه رایگان به کجا رسید؟ اینا همچنان میگن که شبانه رایگان داره روی قرارداد های 6 ماهه، اما یوزر ها میگن نداره :n23:
ادیت:
* با دفتر فروش توی پاساژ تماس گرفتم گفتن که شبانه رایگان داره، پرسیدم که چرا عده ای که خریده بودن توی تایم رایگان ترافیکشون تموم شده بود اینطور پاسخ دادن که مخابرات این سرویس رو ورداشته بود اما مدتی هست که دوباره برگردونده
کسی از دوستان هست که صحت این قضیه رو تایید کنه ؟
oOomid.M
01-05-2014, 17:14
بازم به نسبت قابل تحمله سرعتش، برای من حجم مهمتره
قضیه شبانه رایگان به کجا رسید؟ اینا همچنان میگن که شبانه رایگان داره روی قرارداد های 6 ماهه، اما یوزر ها میگن نداره :n23:
ادیت:
* با دفتر فروش توی پاساژ تماس گرفتم گفتن که شبانه رایگان داره، پرسیدم که چرا عده ای که خریده بودن توی تایم رایگان ترافیکشون تموم شده بود اینطور پاسخ دادن که مخابرات این سرویس رو ورداشته بود اما مدتی هست که دوباره برگردونده
کسی از دوستان هست که صحت این قضیه رو تایید کنه ؟
من نمیدونم کدوم شهر هستی
به دفتر فروش گنبد تو برج سپاس رفتم ، اون هم بهم گفت که طرح های بالای 6 ماه دانلود شبانه داره
اما خوب گفتم که پولش رو ندارم که بخوام 6 ماه رو حساب کنم
مجبور شدم طرح ویژه 512 رو بگیرم که 15 گیگ حجم دانلود داره و با هدیه نوروزیش برام 19 گیگ شارژ کرد
Amin4All
03-05-2014, 11:50
کسی از دوستان از رایتل خبر داره ؟
یه مودمی داره انگار که سیم کارت رو توش میزنی و میشه روی لپ تاپ و سیستم PC و... باهاش کار کرد .
کسی اینجا دیده کسی داشته باشه یا خودش راضی هستش ؟ تعرفه هاش چطوریه؟
oOomid.M
03-05-2014, 13:30
کسی از دوستان از رایتل خبر داره ؟
یه مودمی داره انگار که سیم کارت رو توش میزنی و میشه روی لپ تاپ و سیستم PC و... باهاش کار کرد .
کسی اینجا دیده کسی داشته باشه یا خودش راضی هستش ؟ تعرفه هاش چطوریه؟
سلام
اون برای سیمکارت های دیتا هست فکر کنم ، تعرفه هاش هم که روی سایتش هست قیمتش خیلی بالاس و بنظرم ارزش نداره
میتونی سیمکارت رو بزاری تو گوشیت و با USB از کامپیوترت بری اینترنت احتیاجی به این مودمش نیست
امید عزیز اگه 6 ماهه داری میشه شب چک کنی ببینی از حجمت کم میشه ؟
Amin4All
03-05-2014, 13:54
از کدوم لینک میشه حجم مصرفی و مونده رو چک کرد؟(مخابرات)
oOomid.M
03-05-2014, 14:17
امید عزیز اگه 6 ماهه داری میشه شب چک کنی ببینی از حجمت کم میشه ؟
نه داداشی 6 ماهه ندارم
از کدوم لینک میشه حجم مصرفی و مونده رو چک کرد؟(مخابرات)
باید زنگ بزنی به 2020 بهت رمز عبور رو بده
Amin4All
04-05-2014, 15:24
نه داداشی 6 ماهه ندارم
باید زنگ بزنی به 2020 بهت رمز عبور رو بده
2020 گویا بهت شماره رمز میده ؟
میشه شماره هایی که باید گرفت رو بگید .
میگه شماره تلفن رو وارد کنید بعدش یه سری چیزای نامربوط میگه .
oOomid.M
04-05-2014, 20:07
2020 گویا بهت شماره رمز میده ؟
میشه شماره هایی که باید گرفت رو بگید .
میگه شماره تلفن رو وارد کنید بعدش یه سری چیزای نامربوط میگه .
داداش تلفنش گویا هست باید دکمه ای که میگه خدمان ADSL رو فشار بدی تا به اپراتور وصل بشی
فکر کنم باید شماره 2 رو بزنی یادم نمیاد
فقط باید با همون خطی که ADSL گرفتی زنگ بزنی ، بعدش طرف با همین شمارت یه پسورد بهت میده
یوزر : مثلا اگه شماره تلفن خونه 1234567 ه یوزرتون میشه gon1234567
پسوردتونم میشه GON1234567
پسورد با حروف بزرگه
کسی هست که سرویس شبانه رایگان رو تایید کنه ؟
انگار باس خودم برم :n24:
master2014
05-05-2014, 05:24
در گرگانی چرا محدود بگیری برو از فن آوا بخر نامحدود می فروشه.
fanava. net
Amin4All
05-05-2014, 11:02
کسی هست که سرویس شبانه رایگان رو تایید کنه ؟
انگار باس خودم برم :n24:
سوال منم هست .
در گرگانی چرا محدود بگیری برو از فن آوا بخر نامحدود می فروشه.
fanava. net
شما ازش داری ؟ راضی هستی ؟
راستی 256 تمدید کردم سرعتش خوبه و 140 تا رو میره .
فقط حجمش رو اعصابه .
usainbol
05-05-2014, 19:58
والا من یه ساله گرفتم نداره جالبه مخابرات میرم میگه داره یعنی من موندم مخابرات دست کیه بیس بیست ام کلا تعطیل یه سوال پرسیدم سه بار زنگ زدم هر کدومشون یه چی گفتن:n09:
امشبم چک کنم ببینیم چی میشه دوستان دعا کنین
usainbol
05-05-2014, 20:03
و در مورد سرعت باید بگم دوبرابر میزنن براتون مثلا ماله من 1 مگ باید سرعت دانلود 128 باشه تا سیصد میره خوب اینطوری حجم زود تر تموم میشه پس ذوق نکنین که باید گریه کرد
برای اشتراک ای دی اس ال حتماً باید خط تلفن باشه؟و چه چیزا و مدارکی لازمه ؟
سیلییییام
میگم این سرعت 128 قبلا 16 راحت میرفت اضافه هم میرفت همون نامحدودا منظورم. دیگه چرا رو 16 نمیره همش رو 11 اینورا پلاسه؟! :| :|
حجمی هم 1 مگ رو 300 باید بره با 2 مگ که رو 240 اینورا میرن قبلا اینطوری نبود نیم سال کمتر فک کنم اینجوری شده؟!! :|
در ضمن این یوزر پس برای شارژ نت چرا یهو حذف میشه؟! من که موندم چشه!!
والا من یه ساله گرفتم نداره جالبه مخابرات میرم میگه داره یعنی من موندم مخابرات دست کیه بیس بیست ام کلا تعطیل یه سوال پرسیدم سه بار زنگ زدم هر کدومشون یه چی گفتن:n09:
امشبم چک کنم ببینیم چی میشه دوستان دعا کنین
داداش چک کردی؟
Sent from my C6602 using Tapatalk
oOomid.M
06-05-2014, 13:46
و در مورد سرعت باید بگم دوبرابر میزنن براتون مثلا ماله من 1 مگ باید سرعت دانلود 128 باشه تا سیصد میره خوب اینطوری حجم زود تر تموم میشه پس ذوق نکنین که باید گریه کرد
نه داداش وقتی سرعت 1 مگ هست خوب بالطبع سرعت دانلود هم باید 1 مگ باشه :دی
اینا اشتراکی میکننش و سرعتش میاد پایین روی 300
Amin4All
06-05-2014, 16:11
برای خرید حجم ( مثلا 10 گیگ ) میشه انلاین خرید ؟
از کدوم قسمت ناحیه کاربری ؟
usainbol
06-05-2014, 21:26
داداش چک کردی؟
داداش عذر میخام 12.40 خواب موندم :n02:
امشب ببینیم چی میشه
usainbol
06-05-2014, 21:28
نه داداش وقتی سرعت 1 مگ هست خوب بالطبع سرعت دانلود هم باید 1 مگ باشه :دی
اینا اشتراکی میکننش و سرعتش میاد پایین روی 300
عزیزم اشتباه نکن
این بر حسب بیت هستش نه بایت
سرعت ما 1 مگا بیت هستش که تقسیم بر 8 میشه میشه 128
شما برو تو تنظیمات مودم میبینی برات به جای سرعت 1024
بستن 2048
این بیت و بایت رو با هم قاطی نکن
بولیامه:n09:
دوستان کسی میدونه ساعات استفاده رایگان چه زمانی هست ؟؟
oOomid.M
06-05-2014, 23:21
عزیزم اشتباه نکن
این بر حسب بیت هستش نه بایت
سرعت ما 1 مگا بیت هستش که تقسیم بر 8 میشه میشه 128
شما برو تو تنظیمات مودم میبینی برات به جای سرعت 1024
بستن 2048
این بیت و بایت رو با هم قاطی نکن
بولیامه:n09:
سر در نیاوردم :دی
اما من چشم آب نمیخوره اینا بیان سرعت بالاتری ارائه بدن
همه ی شرکتها روی سرویس های حجمی سرعت های بالاتری رو اراءه میدن
شما که خودت تا 180 کیلوبایت دانلود میکنی 180*8= حدود 1.5 مگابیت سرعت محدود شده در اکانتینگ. که های وب مثلا تا 8 مگابیت هم ست میکنه که سرعت دانلود به یک مگابایت در ثانیه هم میرسه
usainbol
07-05-2014, 09:19
به نف خودشونه مصرف زیادتر میشه:n09:
usainbol
07-05-2014, 09:21
اقایون شبانه رایگانی وجود نداره والسلام:n03:
matr!x_2008
07-05-2014, 10:07
من طرح 1 مگ با 5 گیگ ترافیک دارم.ترافیکم زود تموم میشه... طرحی هست با ترافیک بیشتر؟ مثلا 512 با 10 گیگ ترافیک؟ یا هر طرح دیگه که ترافیک بیشتری داشته باشه؟ که دیگه ترافیک اافه نخرم...
oOomid.M
07-05-2014, 10:57
من طرح 1 مگ با 5 گیگ ترافیک دارم.ترافیکم زود تموم میشه... طرحی هست با ترافیک بیشتر؟ مثلا 512 با 10 گیگ ترافیک؟ یا هر طرح دیگه که ترافیک بیشتری داشته باشه؟ که دیگه ترافیک اافه نخرم...
آره من مخابرات 512 دارم با 15 گیگ ( 4 گیگ هم اشانتیون دادن شد 19 گیگ )
اقایون شبانه رایگانی وجود نداره والسلام:n03:
گرگان هستی شما؟ پرسیدی از 2020 و دفتر فروش؟ چی میگن؟
usainbol
07-05-2014, 15:22
نه عزیزم گرگانی نیستم
2020 یکیش میگه داره یکیش میگه نداره
امتحان کردم رایگان نبود
مخابراتم که بووووووق
هر دف میرم تا یه چی میگم .میگه زنگ بزن بیست بیست
دیگه بیخیال شدم حجم تموم شه قید اینترنت رو میزنم تا دوباره نا محدود بیاد که چشمم اب نمیخوره:n15:
Amin4All
08-05-2014, 12:31
برای خرید حجم ( مثلا 10 گیگ ) میشه انلاین خرید ؟
از کدوم قسمت ناحیه کاربری ؟
دوستان برای مخابرات کسی تست کرده بگه از کجا دقیقا میشه خرید ؟
خرید اعتبار داره ولی حجمش رو پیدا نکردم که مثلا بزنی 10 گیگ هر گیگی 1600 که بشه 16000
عاقا فامیلمون تو مخابراته میگفت 60درصد از پهنای باند کل استان گلستان رو نامحدودا مصرف میکردن دیگه این آخریا خیلی فشار اورد و اونایی که حجمی داشتن اعتراض کردن برای همین کلا نامحدود رو از آخر اسفند بستن
سیستم دانلود شبانه رو هم برداشتن یعنی شبا رایگان نیست
اگر بخوایبری از شرکتای خصوصی نامحدود بگیری گرونتر در میاد چون اونا پهنای باندشون رو از مخابرات میگیرن درنتیجه باید برین سوال کنین بینین که درچه صورتی نامحدود میدن که فکر نکنم اصلا بدن (شرکتی چیزی)
کلام آخر یا باید پول بیشتر بدی نامحدود بگیری یا باید با همین حجمی مخابرات بسازین که اونا جیباشونو بیشتر پر پول کنن:)
بچه ها فک کنم صبا نت (تو گنبد پاساژ عظیمی) نامحدود میده ...ولی گرون تره...مثلا ۲۵۶ نامحدود حدود ۴۰ تومن هستش ولی ۲۰ گیگ حجم هم کنارش هست که با سرعت ۵۰۰ کیلو بایت دانلود میکنه ...اگه حدود ۳۰ تومن بود خوب بود ..ولی بازم خوبه چون نامحدوده ...۲۰ گیگ که تموم بشه سرعت دانلودش میاد روی ۳۰-۴۰ ..ینی از مخابرات خیلی بهتره ...من خودم ۲۵۶ نامحدود دارم ...بهمن ماه گرفته بودم چند روز دیگه تموم میشه سرعت دانلودش ۱۶-۱۷ بود ...اگه ۳۰-۴۰ باشه عالیه فقط قیمتش یکم زیاده .... شما جایی رو سراغ دارین تو گنبد که نامحدود بده؟ من که کلا نا امید شدم از اینترنت ....واقعا لازم دارم واسه اینترنت چون مغازه دارم ...والا موندم چیکار کنم ...
عاقا فامیلمون تو مخابراته میگفت 60درصد از پهنای باند کل استان گلستان رو نامحدودا مصرف میکردن دیگه این آخریا خیلی فشار اورد و اونایی که حجمی داشتن اعتراض کردن برای همین کلا نامحدود رو از آخر اسفند بستن
سیستم دانلود شبانه رو هم برداشتن یعنی شبا رایگان نیست
اگر بخوایبری از شرکتای خصوصی نامحدود بگیری گرونتر در میاد چون اونا پهنای باندشون رو از مخابرات میگیرن درنتیجه باید برین سوال کنین بینین که درچه صورتی نامحدود میدن که فکر نکنم اصلا بدن (شرکتی چیزی)
کلام آخر یا باید پول بیشتر بدی نامحدود بگیری یا باید با همین حجمی مخابرات بسازین که اونا جیباشونو بیشتر پر پول کنن:)
خب ترافیک استفاده کنن چی میشه مگه؟
به جای اینکه مخابرات اهرم فشار بشه برای شرکت های خصوصی که کمتر بدزدن خودش رفته شده سردسته ی دزدا !
سرعت نمیدن، ترافیک هم مصرف نکنیم، پینگ و تایم اوت هم که گندشو در آورده
من فیبر نوری که هیچ انتخاب دیگه ای جز مخابرات ندارم تکلیفم چیه؟
چرا میزنی داداش من خودمم نمیتونم بگیرم
والا اینا هم دزد شدن چیکار کنیم باید یه راه حلی پیدا بشه
جایی برای شکایت نیست که از بالا بهشون فشار بیارن که نامحدود بدن؟
با یکم تبلیغات تو سایتا و اعتراض زیاد فکر کنم نامحدود بدن
من نامحدود میخواممممممم
گنبد کجا نامحدود میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها خوبین؟
من امروز تازه فهمیدم که خطم فیبر نوری هستش ای داده بیداد
ینی نمیتونم جز مخابرات از شرکت دیگه ای اینترنت بگیرم؟
من از گنبد هستم ...زنگ زدم آی تک (چون نامحدود مبده) ولی گفت خطتون فیبر نوری هست و باید از مخابرات بگیری ...حالا من چیکار کنم ...کسی نیس که بدونه جز مخابرات دیگه چه شرکتی روی فیبر نوری اینترنت میده؟
من نامحدود میخواممممممم
گنبد کجا نامحدود میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آی تک نامحدود میده ....ادرسشو دقیق یادم نیست ولی میدونم خیابان سرابی هستش
شمارش 2291818 زنگ بزنو بپرس ....
بعد تو پاساژ عظیمی هم میدن ...صبا نت ....ولی گرون تره ...از اون بسته های 20 گیگی داره ...با سرعت 2 مگ هستش ..وقتی که تموم بشه سرعتت همون قبلیه ...
مثلا 256 نامحدود میگیری با قیمت 40 تومن ...همراهش یه بسته ی تخفیفی داره با حجم 20 گیگ و سرعت دانلود 400-500 ...وقتی که تموم بشه سرعت میاد روی 30-40 و نامحدود هستش ولی قیمتش هم نسبت به بسته ای که میده خوبه فقط بعضیا یا خیلیا نیازی به این بسته ندارن و اگه قیمتش 20 یا یکم کمتر بود عالی میشد ....
در کل خوش بحالت که خطت فیبر نوری نیستش ...مال من فیبر نوری هستش و ظاهرا جایی جز مخابرات نمیتونم نت بگیرم ..اخه اینم شد شانس ای خدا
اوه اوه چه خبره
رفتم های وب زده نامحدود 256 42000 تومان
رفتم صبا نت همین قیمتارو زده
من مخابرات 3 ماه گرفتم 47700 تومان
:n03:
الان دیگه مکم پیدا نمیشه -- کردش همه شرکت ها امنیتی شدن:n03:
اوه اوه چه خبره
رفتم های وب زده نامحدود 256 42000 تومان
رفتم صبا نت همین قیمتارو زده
من مخابرات 3 ماه گرفتم 47700 تومان
:n03:
خب منم 3 ماه پیش از مخابرات گرف همین قیمتی که میگی رو ...تا 3-4 روز دیگه هم تموم میشه و باید مام محدود بگیریم ..چون فیبر نوری هست خطم و جز مخابرات نمیتونم از جای دیگه بگیرم
تو نکنه بازم گرفتی؟ از کجا گرفتی؟ کی؟با همون قیمت قبلی؟ ینی 47 تومن؟
اینترنت من دقیقا 20 خرداد یعنی 1 ماه دیگه تمومه
من همیشه نامحدود 256 داشتم دفعه اخرم 20 اسفند 92 رفتم و به قیمت 47000 تمدید کردم
کاش یک ساله تمدیدش میکردیم ای لامصبا که برداشتنش
شنیدم اسیاتک رو فیبر نوری میتونه سرویس بده دقیق نمیدونم . البته اسیاتک اینورا که کلا پینگ تعطیله ( گرگان )
برای دانلود شبانه مثل اینکه باید حجمی که دارین توی یه ماه تموم نشه اگر تموم بشه دانلود شبانه رو حذف میکنن
من اینجور شنیدم
شنیدم اسیاتک رو فیبر نوری میتونه سرویس بده دقیق نمیدونم . البته اسیاتک اینورا که کلا پینگ تعطیله ( گرگان )
واقعا؟ تو گنبد خدمات رایانه ای پینار و فروشگاه دنیای بازی تو آزادگان همون نمایندگی های آسیا تک هستش مگه نه؟
oOomid.M
11-05-2014, 18:29
واقعا؟ تو گنبد خدمات رایانه ای پینار و فروشگاه دنیای بازی تو آزادگان همون نمایندگی های آسیا تک هستش مگه نه؟
داداش اگر تو گنبد جایی رو پیدا کردی که برای فیبر نوری سرویس بده ما رو بی خبر نزار
x fighter
11-05-2014, 21:40
آسیاتک؛
داداش اگر تو گنبد جایی رو پیدا کردی که برای فیبر نوری سرویس بده ما رو بی خبر نزار
انگار هیچ شرکتی جز خوده مخابرات روی فیبر نوری سرویس نمیده متاسفانه
میگم این مخابرات امکان داره دوباره نامحدود هارو برگردونه؟ خیلی بی انصافیه حتی دانلود شبانه هم نداره ...دیگه بهتره بگه برین بمیرین دیگه ...
چرا میزنی داداش من خودمم نمیتونم بگیرم
والا اینا هم دزد شدن چیکار کنیم باید یه راه حلی پیدا بشه
جایی برای شکایت نیست که از بالا بهشون فشار بیارن که نامحدود بدن؟
با یکم تبلیغات تو سایتا و اعتراض زیاد فکر کنم نامحدود بدن
روی صحبتم با شما نیست داداش
---------------------
چرا کسی شبانه رایگانو پیگیری نمیکنه؟ همچنان شبا ترافیک میخوره؟
سلام بچه ها خوبین؟
من اینترنت نامحدود 3 ماهه داشتم که 21 همین ماه باید تموم میشد ولی نشد! دیروز که 24 بود برام از شرکت سرویس دهنده اس ام اس اومد که مدت اینترنتم تموم شده.ولی با کمال تعجب دیدم که نتم رو قطع نکردن!
میخواستم بپرسم که مال شما رو هم قطع نمیکنن؟ یا اینکه یادشون رفته؟
oOomid.M
15-05-2014, 10:23
سلام بچه ها خوبین؟
من اینترنت نامحدود 3 ماهه داشتم که 21 همین ماه باید تموم میشد ولی نشد! دیروز که 24 بود برام از شرکت سرویس دهنده اس ام اس اومد که مدت اینترنتم تموم شده.ولی با کمال تعجب دیدم که نتم رو قطع نکردن!
میخواستم بپرسم که مال شما رو هم قطع نمیکنن؟ یا اینکه یادشون رفته؟
سلام
منم یه سری رفتم برای شارژ کردن به طرف گفتم چقدر از اعتبارم مونده گفت یک ماه دیگه داری ، از این اتفاقات میفته
داداش البته خیالشون راحته چون جایی نداری فرار کنی آخر سر باید بری همونجا و پولش رو ازت میگیرن :دی
سلام منم یه سری رفتم برای شارژ کردن به طرف گفتم چقدر از اعتبارم مونده گفت یک ماه دیگه داری ، از این اتفاقات میفته داداش البته خیالشون راحته چون جایی نداری فرار کنی آخر سر باید بری همونجا و پولش رو ازت میگیرن :دی خخخ اشکالی نداره ....همینکه نامحدود دارم استفاده میکنم خودش خیلیه ...ازم پولشو بگیرن با کمال میل میدم فقط تمدیدش کنن خخ
راستی بهت بگم که جهان لپ تاپ هم روی فیبر نوری سرویس میده
oOomid.M
15-05-2014, 12:17
راستی بهت بگم که جهان لپ تاپ هم روی فیبر نوری سرویس میده
آره من خودم اول از جهان لپ تاپ تمدید میکردم ، از این ماه به بعد میرم اون دفتری که توی برچ سپاس هست از اونجا شارژ میکنم به خونمون ( بلوار دانشجو ) نزدیک تره
فرقی نمیکنه هر دوشون کارشون یکی هست و کارهای خدمات اینترنت مخابرات رو اینها انجام میدن
آره من خودم اول از جهان لپ تاپ تمدید میکردم ، از این ماه به بعد میرم اون دفتری که توی برچ سپاس هست از اونجا شارژ میکنم به خونمون ( بلوار دانشجو ) نزدیک تره
فرقی نمیکنه هر دوشون کارشون یکی هست و کارهای خدمات اینترنت مخابرات رو اینها انجام میدن
ولی فک کنم که جهان لپ تاپ ارزون تره ...تعرفه هاشو که نگاه میکردم ارزون تر از برد پرداز بود ...
راستی جهان لپ تاپ دانلود شبانه رایگان داره؟
ولی فک کنم که جهان لپ تاپ ارزون تره ...تعرفه هاشو که نگاه میکردم ارزون تر از برد پرداز بود ...
من قبلا که یک دوره محدود گرفتم رفتم جهان لپ تاپ گفت شبانه رایگان بایذ ساله بگیری اما رفتم کامپیوتری وهابی ( قبلا اونجا بودن نرفته بودن برج سپاس) گفت 6 ماهه هم بگیری رایگان شبانه داری
بماند که اصلا شبانه نداشت و سریع تموم شد
Amin4All
15-05-2014, 22:20
های وب قیمت هاش بهتره از مخابرات .
شبانه رایگان هم داره .
به نظرتون بهتر نیست از مخابرات ؟
سرعتش مثل مخابراته ؟
oOomid.M
16-05-2014, 00:37
داداش هیچ فرقی بین جهان لپ تاپ و بردپرداز نیست ، هردوشون کارای اینترنت مخابرات رو انجام میدن
یعنی شما یه دفعه برو جهان لپ تاپ شارژ کن ماه بعد برو برد پرداز مشکلی نیست یعنی نمایندگی مخابرات هستن
قیمت ها شون و تعرفه هاشون و طرح هاشون هم دقیقا شبیه هم هستن چون نماینده مخابرات هستن هر مشکلی هم داشته باشی میگن زنگ بزن 2020
به منم گفتن که طرح های بالای 6 ماه شبانه رایگان داره اما نمیدونم صحت داره یا نه
داداش هیچ فرقی بین جهان لپ تاپ و بردپرداز نیست ، هردوشون کارای اینترنت مخابرات رو انجام میدن
یعنی شما یه دفعه برو جهان لپ تاپ شارژ کن ماه بعد برو برد پرداز مشکلی نیست یعنی نمایندگی مخابرات هستن
قیمت ها شون و تعرفه هاشون و طرح هاشون هم دقیقا شبیه هم هستن چون نماینده مخابرات هستن هر مشکلی هم داشته باشی میگن زنگ بزن 2020
به منم گفتن که طرح های بالای 6 ماه شبانه رایگان داره اما نمیدونم صحت داره یا نه
ای بابا پس به درد نمیخوره ...نمیدونستم که جهان لپ تاپ هم نماینده ی مخابراته ...یه لحظه خوشحال شدم!پس همون برد پرداز بهتره ...
های وب قیمت هاش بهتره از مخابرات .
شبانه رایگان هم داره .
به نظرتون بهتر نیست از مخابرات ؟
سرعتش مثل مخابراته ؟
چه فایده وقتی روی فیبر نوری نمیتونه سرویس بده ..
Amin4All
16-05-2014, 08:16
چه فایده وقتی روی فیبر نوری نمیتونه سرویس بده ..
من از کجا باید بدونم خطم فیبر نوری هست یا نه ؟
اگر خطم فیبر نوری نباشه میتونم ازش بگیرم ؟
اگر باشه چطور ؟
من از کجا باید بدونم خطم فیبر نوری هست یا نه ؟
اگر خطم فیبر نوری نباشه میتونم ازش بگیرم ؟
اگر باشه چطور ؟
خب شما الان از چه شرکتی اینرنت گرفتین؟
وقتی زنگ بزنی به شرکت های خصوصی مثلا های وب پیش شماره ت رو که بگی بهشون خودشون میگن که فیبر نوری هست یا خیر!
اگه فیبر نوری باشه سرویس نمیدن!اگه هم فیبر نوری نباشه سرویس میدن
Amin4All
16-05-2014, 15:11
خب شما الان از چه شرکتی اینرنت گرفتین؟
وقتی زنگ بزنی به شرکت های خصوصی مثلا های وب پیش شماره ت رو که بگی بهشون خودشون میگن که فیبر نوری هست یا خیر!
اگه فیبر نوری باشه سرویس نمیدن!اگه هم فیبر نوری نباشه سرویس میدن
الان از مخابرات .
در کل مخابرات بهتره یا های وب ؟ سرعت رو های وب میگن چند ماه بعدش پایین میارن درسته ؟
الان از مخابرات .
در کل مخابرات بهتره یا های وب ؟ سرعت رو های وب میگن چند ماه بعدش پایین میارن درسته ؟
والا داداش منکه از شرکتای دیگه جز مخابرات نت نگرفتم ...
ولی میگن که شرکتای دیگه بهترن ...باید خودت از کسایی که استفاده کردن بپرسی ...من چون خطم فیبر نوری هستش نمیتونم جز مخابرات از جای دیگه ای نت بگیرم ...
matr!x_2008
17-05-2014, 22:20
تو بنر داخل مخابرات نوشته بود طرح 6 ماه به بالا شبانه رایگان داره... دوستان کسی اینجا طرح 6 ماه نداره تست کنه؟
الان از مخابرات .
های وب تعرفه ی ترافیکش به نسبت بالاست، ولی اگه مصرفتون بیشتر برای دانلوده و وبگردی کمی دارین میتونین از طرح "فشفشه" استفاده کنین و از ترافیک کوتاه مدت با تعرفه ی مناسب استفاده کنید (که فکر میکنم قیمتش یه مقدار از چیزی که داخل سایتشون نوشته شده کمتر هست)
من برای یه دانلود فوری از اینترنت های وب دوستم استفاده کردم و سه گیگ فایل کمتر از یک ساعت با سرعتی نزدیک به یک مگابایت بر ثانیه دانلود شد که واقعا برای من ارزشمند بود
مخابرات اگر وضعیت شبانه رایگان رو روشن کنه با تعرفه ی جدیدش بازم میتونه بهترین گزینه باشه
سلام بچه ها
من امروز رفتم نت 256 یه ماهه و محدود شارژ کردم ...میگم سرعتش چرا پایینه؟مگه محدودا سرعتشون بالا نبود اخه؟ انگا شناس ندارما...سرعت 15-18 هستش ..
بعدش یه سوال دیگه من همین الان از 2020 یوذر و پسوردمو گرفتم واسه ورود به سایت ..ولی وقتی میزنم میگه که رمز عبور و نام کاربری اشتباه است!
شما این مشکلو داشتین؟ میشه یه نمونه یوذر و پسوردو بگین تا بدونم ماله من صحیح هستش یا نه؟ مال من گفت یوذر 172 با شماره و رمز پسورد هم سه تا دبلیو حرف بزرگ و چندتا عدد دیگه ..درسته؟ یا ؟
سلام بچه ها
من امروز رفتم نت 256 یه ماهه و محدود شارژ کردم ...میگم سرعتش چرا پایینه؟مگه محدودا سرعتشون بالا نبود اخه؟ انگا شناس ندارما...سرعت 15-18 هستش ..
بعدش یه سوال دیگه من همین الان از 2020 یوذر و پسوردمو گرفتم واسه ورود به سایت ..ولی وقتی میزنم میگه که رمز عبور و نام کاربری اشتباه است!
شما این مشکلو داشتین؟ میشه یه نمونه یوذر و پسوردو بگین تا بدونم ماله من صحیح هستش یا نه؟ مال من گفت یوذر 172 با شماره و رمز پسورد هم سه تا دبلیو حرف بزرگ و چندتا عدد دیگه ..درسته؟ یا ؟
نه برای من اینطوری نیست
پست 346 توضیح دادم یوزر و پس چطوریه
oOomid.M
18-05-2014, 15:34
سلام بچه ها
سلام
من جند هفته پیش 256 مخابرات 5 گیگ داشتم سرعت دانلودم بین 50 و 60 بود
الان هم 512 دارم حدود 120 و 130 هست
در مورد یوزر هم برای من یوزرم همون شماره تلفنم هست ، رمزمم با سه تا M بزرگ شروع میشه :دی
سلام
من جند هفته پیش 256 مخابرات 5 گیگ داشتم سرعت دانلودم بین 50 و 60 بود
الان هم 512 دارم حدود 120 و 130 هست
در مورد یوزر هم برای من یوزرم همون شماره تلفنم هست ، رمزمم با سه تا M بزرگ شروع میشه :دی
ای بابااااا انگار هرچی به من میرسه خراب از آب در میاد ..شورشو دیگه در اووردن اخه چطور وقتی محدود هم میگیرم سرعت همون قبلیه مثه نامحدود؟
مال من گفت که یوذر نیم اولش 172 داره ..بدون 172 بزنم ببینم چی میشه
تو به این ادرس میری واسه ورود؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد میشه حجم و اینارو دید تو سایت؟
oOomid.M
18-05-2014, 20:26
ای بابااااا انگار هرچی به من میرسه خراب از آب در میاد ..شورشو دیگه در اووردن اخه چطور وقتی محدود هم میگیرم سرعت همون قبلیه مثه نامحدود؟
مال من گفت که یوذر نیم اولش 172 داره ..بدون 172 بزنم ببینم چی میشه
تو به این ادرس میری واسه ورود؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد میشه حجم و اینارو دید تو سایت؟
از این آدرس چک میکنم :
آره میزنه که چند گیگ دیگه از حجمت مونده
اقا خبر فوری
مخابرات از اول طرح رایگان داشته اگر 6 ماهه میگرفتی
قضیه اینه من یک مدت از ا ابان سال 92 به مدت 6 ماه اینترنت داشتم طرح 1 مگ محدود
بعد از 4 ماه حجمم تموم شد ( 30 گیگ حجم داشتم ) و قطع کردم و نامحدود 3 ماهه گرفتم که 20 روز دیگه تمومه
القصه امروز رفتم مصرفم رو دیدم و ذیدم که تو این 4 ماهه 174 گیگ دانلود داشتم:n02: که فقط 36 گیگ حساب شده
در نتیجه طرح رایگان داشته من پر مصرف بودم:n02:
اینم مدرک
خوشت اومد بزن تشکرو
از این آدرس چک میکنم :
آره میزنه که چند گیگ دیگه از حجمت مونده
اخه چرا وقتی میخام وارد بشم وارد نمیشه؟ من که از 2020 گرفتم هوووف همه چیزم خرابه ای خدا اینم شانسه من دارم؟
نتمم مثلا محدوده ولی سرعتش 15..عجبا
Amin4All
19-05-2014, 17:48
اخه چرا وقتی میخام وارد بشم وارد نمیشه؟ من که از 2020 گرفتم هوووف همه چیزم خرابه ای خدا اینم شانسه من دارم؟
از خودشون بپرس بهت میگن دیگه .
پسورد معمولا با حرف بزرگه و فقط از خودشون باید بگیری . با یوزر پسی که متصل میشی فرق داره .
دوستان کسی انلاین حجم خریده بگه چطور میشه خرید ؟ چون خرید حجم رو ندیدم مثلا بزنی 10 گیگ میخام بخرم .
قضیه شبانه ـش بالاخره یکی واضح بگه چطوریه ؟ داره اصلا ؟
چه گیری افتادیم ما خدایی از دست اینترنتی که اینا ارائه میدن
قیمت ها خیلی رفته بالا
Amin4All
20-05-2014, 21:04
دوستان گرگانی هر کسی خواست تبادل فیلم کنیم یاهو منو ادد کنید با هم صحبت کنیم (با این وضعیت نت باید همین کارو کرد دیگه :n14: ).
من فیلم و سریال زیاد دارم تو یاهو با هم صحبت میکنیم فیلم هایی که نداریم رو به هم میدیم .
amin2all @ yahoo.com
دوستان گرگانی هر کسی خواست تبادل فیلم کنیم یاهو منو ادد کنید با هم صحبت کنیم (با این وضعیت نت باید همین کارو کرد دیگه :n14: ).
من فیلم و سریال زیاد دارم تو یاهو با هم صحبت میکنیم فیلم هایی که نداریم رو به هم میدیم .
amin2all @ yahoo.com
سلام
من گنبدی ام ...میشه بگی تو یاهو چجوری باید فیلم بدی و بگیری؟ اونجوری که باز از حجم کم میکنه و باید دانلود کرد ...مگه غیر از اینه؟
Amin4All
21-05-2014, 11:58
سلام
من گنبدی ام ...میشه بگی تو یاهو چجوری باید فیلم بدی و بگیری؟ اونجوری که باز از حجم کم میکنه و باید دانلود کرد ...مگه غیر از اینه؟
نه دیگه تو یاهو صحبت میکنیم مثلا فیلم هایی که داریم رو به هم میگیم اگر خواست دو طرف میریزه تو یه فلش یا هارد یه جا قرار میزاریم میدیم به هم :n09:
هوففف چکمه دوس گناهه ! :n02:
دوست منم گرفته بود میگفت وارد نمیشه چیکار کنم؟ گفتم لابد اشتب گفته بهت! :n09::n08: گفت از جای دیگه هم گرفتم یوزر پسو باز نمیره من گفتم دوباره بزنگ بگو بهشون تست کنن دوباره :P خخخخخ
از خودشون بپرس بهت میگن دیگه .
پسورد معمولا با حرف بزرگه و فقط از خودشون باید بگیری . با یوزر پسی که متصل میشی فرق داره .
دوستان کسی انلاین حجم خریده بگه چطور میشه خرید ؟ چون خرید حجم رو ندیدم مثلا بزنی 10 گیگ میخام بخرم .
قضیه شبانه ـش بالاخره یکی واضح بگه چطوریه ؟ داره اصلا ؟
حجم رو از همون یوزر پسی که در خدمت داری برو آدرسش بگیر راحته.
سلام
نه دیگه تو یاهو صحبت میکنیم مثلا فیلم هایی که داریم رو به هم میگیم اگر خواست دو طرف میریزه تو یه فلش یا هارد یه جا قرار میزاریم میدیم به هم :n09:
کلی خندم گرفت از حرف دوستمون مجبور شدم لوگین کنم جواب چند نفرو بدم که خودت داده بودی این یکیو ! :n08::n09::n02:
هوففف چکمه دوس گناهه ! :n02:
دوست منم گرفته بود میگفت وارد نمیشه چیکار کنم؟ گفتم لابد اشتب گفته بهت! :n09::n08: گفت از جای دیگه هم گرفتم یوزر پسو باز نمیره من گفتم دوباره بزنگ بگو بهشون تست کنن دوباره :P خخخخخ
ترکمنی؟:n02:
خخخ خب مگه ممکنه اشتباه بدن؟ای بابا منم انگار باید دوباره بزنگم
خخخ ایده ی خوبیه ولی منکه چندتا دوست دارم و اکثرا فیلمامو از اونا میگیرم.خودم کم پیش میاد فیلم دانلود کنم ...ولی سریال چندتا هسیت که هر هفته دانلود میکنم بعلاوه ی اهنگ و موزیک ویدیو...
اگه فیلم دانلود کنم حجمم زود تموم میشه ...
سلام بچه ها
رفتم تو سایت اینجوری نوشته بود
جمع کل بارگیری مصرف شده 811,573 = 0.77(GB)
جمع کل بارگذاری مصرف شده 38,196 = 0.03(GB)
جمع کل بارگیری محاسبه شده 811,573 = 0.77(GB)
جمع کل بارگذاری محاسبه شده 38,196 = 0.03(GB)
من چقد مصرف کردمو چقد محاسبه شده؟ دانلود رایگان نداشتم نه؟
سلام بچه ها
شبانه رایگانی؟
شبانه رایگانی؟
نه بابا رایگان ندارم ..همینجوری پرسیدم
سلام بچه ها
811 مگ دانلود کردی و 38 مگ اپلود کردی
حجم کل مصرفیتم = 849 مگه
Amin4All
22-05-2014, 14:03
amin2all @ yahoo.com
خخخ ایده ی خوبیه ولی منکه چندتا دوست دارم و اکثرا فیلمامو از اونا میگیرم.خودم کم پیش میاد فیلم دانلود کنم ...ولی سریال چندتا هسیت که هر هفته دانلود میکنم بعلاوه ی اهنگ و موزیک ویدیو...
اگه فیلم دانلود کنم حجمم زود تموم میشه ...
خوب اگر کسی گرگانی هستش یا میتونه بیاد گرگان یا ... ای دی منو ادد کنه .
فعلا یکی اوکی شده و فیلم های خوبی رد و بدل شده :n09:
811 مگ دانلود کردی و 38 مگ اپلود کردی
حجم کل مصرفیتم = 849 مگه
اهان فهمیدم
اوه ولی هنوز 4 روز نشده 1 گیگ دان کردم...خیلی زیاده ..میترسم به 1 ماه نکشیده تمومش کنم
خوب اگر کسی گرگانی هستش یا میتونه بیاد گرگان یا ... ای دی منو ادد کنه .
فعلا یکی اوکی شده و فیلم های خوبی رد و بدل شده :n09:
خخخ موفق باشی دادا ...
حالا چه فیلمایی داری؟ چند گیگ فیلمو سریال داری کلا؟
ترکمنی؟:n02:
خخخ خب مگه ممکنه اشتباه بدن؟ای بابا منم انگار باید دوباره بزنگم
پ ن پ ولایدم! :n02::n09:
اونجاشو دیگه نمیدونم از خودشون بپرس بگو اشتباه دادین؟ در ضمن نمیدونم چرا این یوزر پسشون یهو حذف میشه بعد نیمره تو سایت. یکی بپرسه مام بدونیم.
اهان فهمیدم
اوه ولی هنوز 4 روز نشده 1 گیگ دان کردم...خیلی زیاده ..میترسم به 1 ماه نکشیده تمومش کنم
داوش تو که یوزر پس داری همون اول که میری تو سایت لوگین میکنی بعدش میری قسمت شارژ اینا اونجا رو تعرفه کلیک کنی حجم باقیمانده نشون میده دا !
انگار زیاد چت روما میریا خخخخخخخخ D: :P :n09:
داشت یادم میرف بگم که محل سکونت ما رو در نیافتی ! :پی حححححح
Amin4All
22-05-2014, 20:54
خخخ موفق باشی دادا ...
حالا چه فیلمایی داری؟ چند گیگ فیلمو سریال داری کلا؟
200 ترایی میشه :n09:
پ ن پ ولایدم! :n02::n09:
اونجاشو دیگه نمیدونم از خودشون بپرس بگو اشتباه دادین؟ در ضمن نمیدونم چرا این یوزر پسشون یهو حذف میشه بعد نیمره تو سایت. یکی بپرسه مام بدونیم.
داوش تو که یوزر پس داری همون اول که میری تو سایت لوگین میکنی بعدش میری قسمت شارژ اینا اونجا رو تعرفه کلیک کنی حجم باقیمانده نشون میده دا !
انگار زیاد چت روما میریا خخخخخخخخ D: :P :n09:
داشت یادم میرف بگم که محل سکونت ما رو در نیافتی ! :پی حححححح
خخخ کجه ولایت :n19:
برا بار دوم که زنگ زدم ازم پسوردو یوذرمو پرسید منم دادم.بعد گفت دوباره وارد شو منم وارد شدم و دیدم وارد شد.ینی اونجا خودشون درستش کردن؟
اره نگاه کردم نوشته 4862 مگابایت دارم ...اخه من که 5 گیگ داشتمو حدود 800 مگ هم دانلود کردم ..چطور زیادتر از اون چیزیه که باید باشه؟ ای ول دا خخخ
نه برعکس تو عمرم فقط شاید یکی دوساعت تو چت روم بودم ..ولی قبلا یاهو زیاد میرفتم ...مثلا روزی 3-4 ساعت ..ولی الان فقط از نت نیم ساعت صوب و یکی دوساعت شبا استفاده میکنم ...و وبگردی میکنم ..دانلود هم داشتم میذارم شبا دان بشه ...
اره الان دقت کردم ..جانم فدای ترکمن صحرا:n12:
از گنبدی؟ کجایی هستی؟
داداش مارو گیر اووردی؟ ول کن بابا چی میگی؟ حتما منظورت 200 گیگ بود دیگه؟ چون واسه 200 ترا تو باید چند میلیون هزینه کرده باشی واسه هارد و اینا ..حالا هزینه ی اینترنتو از پسش بر نمیای؟ من که باور نمیکنم ..
oOomid.M
23-05-2014, 09:15
برا بار دوم که زنگ زدم ازم پسوردو یوذرمو پرسید منم دادم.بعد گفت دوباره وارد شو منم وارد شدم و دیدم وارد شد.ینی اونجا خودشون درستش کردن؟
اره نگاه کردم نوشته 4862 مگابایت دارم ...اخه من که 5 گیگ داشتمو حدود 800 مگ هم دانلود کردم ..چطور زیادتر از اون چیزیه که باید باشه؟ ای ول دا خخخ
نه برعکس تو عمرم فقط شاید یکی دوساعت تو چت روم بودم ..ولی قبلا یاهو زیاد میرفتم ...مثلا روزی 3-4 ساعت ..ولی الان فقط از نت نیم ساعت صوب و یکی دوساعت شبا استفاده میکنم ...و وبگردی میکنم ..دانلود هم داشتم میذارم شبا دان بشه ...
از گنبدی؟ کجایی هستی؟
داداش مخابرات به جای 5 گیگ برات 6 گیگ شارژ کرده
به ازای هر 4 گیگ 1 گیگ هم اشانتیون میدن
من 15 گیگ میخواستم 19 گیگ شارژ کردن
داداش مخابرات به جای 5 گیگ برات 6 گیگ شارژ کرده
به ازای هر 4 گیگ 1 گیگ هم اشانتیون میدن
من 15 گیگ میخواستم 19 گیگ شارژ کردن
اها پس که اینطور ..چه خوب ..پس اخرای برج حسابی دان میکنم که این 6 گیگ رو کامل مصرف کرده باشم خخخ
Amin4All
23-05-2014, 11:35
داداش مارو گیر اووردی؟ ول کن بابا چی میگی؟ حتما منظورت 200 گیگ بود دیگه؟ چون واسه 200 ترا تو باید چند میلیون هزینه کرده باشی واسه هارد و اینا ..حالا هزینه ی اینترنتو از پسش بر نمیای؟ من که باور نمیکنم ..
بیشتر رو dvd هستش .
از گنبدی؟ کجایی هستی؟
نمیدونم شاید!! ازش میپرسیدی بعضیا میگن این یوزر پس یهو حذف میشه و نمیشه رفت داخل . چرا؟ میخواستم ببینم چی میگن. خودم لازمم نمیشه وگرنه میپرسیدم.
ببین هر حجم که میگیری 200 مگ خورده ای اضافه میده. حالا 5 گیگ 1200 اضافه میده :n10::n09::n02: 6200 :n09: خخخخخخخ
چون اون خخخ نوشتن تو چت روم استفاده میشه بیشتر فک کردم میری چت روم :D:P
بندر - روستای حومه :n16:
بیشتر رو dvd هستش .
رو دی وی دی که کیفیتش میاد پایین اخه ..زیاد ارزش دیدن نداره ...البته اگه رایت شده باشه ..بصورت دیتا ریخته باشی کیفیتش فرق نمیکنه ...ولی بازم 200ترا بخای دی وی دی جمع کنی 50000 تا دی وی دی میشه که خودش یه اتاق جا میگیره
نمیدونم شاید!! ازش میپرسیدی بعضیا میگن این یوزر پس یهو حذف میشه و نمیشه رفت داخل . چرا؟ میخواستم ببینم چی میگن. خودم لازمم نمیشه وگرنه میپرسیدم.
ببین هر حجم که میگیری 200 مگ خورده ای اضافه میده. حالا 5 گیگ 1200 اضافه میده :n10::n09::n02: 6200 :n09: خخخخخخخ
چون اون خخخ نوشتن تو چت روم استفاده میشه بیشتر فک کردم میری چت روم :D:P
بندر - روستای حومه :n16:
نمیدونم شاید هر یه مدت خودشون عوض میکنن ..ولی امکان نداره ...حتما یادش رفته یوذر و پسوردشو ..
خخخ چه خوبه ...ای ول
نه بابا خخخ که همه جا استفاده میکنن داداش ...فقط کافیه اهل وبگردی باشی ...
اهان ...خوشبختم ..منم از گنبدم ...تو بندر هم اشنا دارم :n16:
matr!x_2008
24-05-2014, 00:22
سرعت از ساعت 2 شب تا 6 صبح خیلی افت میکنه... این دانلود رایگان شبانه هم اگه باشه فکر نکنم بشه چیزی دانلود کرد....
رو دی وی دی که کیفیتش میاد پایین اخه ..زیاد ارزش دیدن نداره ...البته اگه رایت شده باشه ..بصورت دیتا ریخته باشی کیفیتش فرق نمیکنه ...ولی بازم 200ترا بخای دی وی دی جمع کنی 50000 تا دی وی دی میشه که خودش یه اتاق جا میگیره
سخت نگیر داش منظورش 200 "تا" بود. نه 200 ترابایت (دیتاسنتر یوتیوبه مگه)
- تکلیف این شبانه رایگان چی شد بلاخره؟
mohsenmobile1
26-05-2014, 00:42
ببخشید شما دیتاسنتر داری :))))
زدی بد هم زدی :)))
حداقل 25 میلیون پول اون هارد هاش میشه :)))
---------
بچه ها چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1- الان واسه ثبت نام باید 3 ماه گرفت
2- تام رایگان داره ؟
3- سرعت تو تایم رایگان به چه صورته ( سرعت اسمی رو میدن یا کمتر )
ببخشید شما دیتاسنتر داری :))))
زدی بد هم زدی :)))
حداقل 25 میلیون پول اون هارد هاش میشه :)))
---------
بچه ها چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1- الان واسه ثبت نام باید 3 ماه گرفت
2- تام رایگان داره ؟
3- سرعت تو تایم رایگان به چه صورته ( سرعت اسمی رو میدن یا کمتر )
خخخ یه چی در کرد که خودشم فهمید که ........
اره واسه ثبت نام 3 ماهه میدن ولی تموم که شد میتونی یه ماهه هم تمدید کنی ...
3 مااهه مخابرات که نداره خودشون میگن 6 ماه به بالا رایگان داره ...
بعدشم من الان 256 محدود دارم سرعتش مثه نامحدوده و روی 15و18 متغیره ...
اگه از من میشنوی نرو سمت مخابرات ..اگه خطت فیبر نوری نیست برو از شرکت های خصوصی با بهترین سرعت و کیفیت و دانلود شبانه بگیر ..
بجه ها کسی میدونه امکانش هست که نامحدود ها برگرده دوباره؟
من 28 اردیبهشت تا الان که 6 خرداده 3 گیگ دانلود کردم و فقط 3 گیگ مونده ....در حالی که دارم میگم هیچی دانلود نکردم الکی الکی شده 3 گیگ ...واقعا من یکی بدون نا محدود نمیتونم نت داشته باشم و اصلا برام صرف نداره ...
alekjoon
28-05-2014, 01:43
من 28 اردیبهشت تا الان که 6 خرداده 3 گیگ دانلود کردم و فقط 3 گیگ مونده ....در حالی که دارم میگم هیچی دانلود نکردم الکی الکی شده 3 گیگ ...واقعا من یکی بدون نا محدود نمیتونم نت داشته باشم و اصلا برام صرف نداره ...
نه اقا برگشت چیه!
دارن عین هلو ملت رو میچاپن!مرض که ندارن برگردونن!
من که جمش کردم رفت پیه کارش!خدا...
با همین GPRS گه گاهی یه سرکی می کشیم تو نت تا از بدن درد وخماریش کم بشه تا ببینیم خداچی میخواد!
این ظلمه بخدا!
یک گیگ حجم میخری، کلهم 10 مگ دانلود داری و می بینی زرت یک گیگت تمومممم:n21:دزدی شاخ و دم که نداره که...
نه اقا برگشت چیه!
دارن عین هلو ملت رو میچاپن!مرض که ندارن برگردونن!
من که جمش کردم رفت پیه کارش!خدا...
با همین GPRS گه گاهی یه سرکی می کشیم تو نت تا از بدن درد وخماریش کم بشه تا ببینیم خداچی میخواد!
این ظلمه بخدا!
یک گیگ حجم میخری، کلهم 10 مگ دانلود داری و می بینی زرت یک گیگت تمومممم:n21:دزدی شاخ و دم که نداره که...
اره والا ..دزدی میکنن در حد لالیگا
من که هیچوقت از حقم نمیگذرم...
امیدوارم که وضع اینترنت بهتر بشه ...ببینیم چی میشه ..فعلا که ارزش استفاده کردن نداره ...
تازه مزش رفته زیر زبونشووون دلت خوشه هاااا
خخخ یه چی در کرد که خودشم فهمید که ........
اره واسه ثبت نام 3 ماهه میدن ولی تموم که شد میتونی یه ماهه هم تمدید کنی ...
3 مااهه مخابرات که نداره خودشون میگن 6 ماه به بالا رایگان داره ...
بعدشم من الان 256 محدود دارم سرعتش مثه نامحدوده و روی 15و18 متغیره ...
اگه از من میشنوی نرو سمت مخابرات ..اگه خطت فیبر نوری نیست برو از شرکت های خصوصی با بهترین سرعت و کیفیت و دانلود شبانه بگیر ..
من خطم رو فیبر نوری نیست از کجا بگیرم؟
دوستان پارس انلاین گنبد سرویس میده
طرح نامحدودش بد نیست تا 10 گیگ 16 برابر سرعتی که خریدی بهت دانلود میده
من خطم رو فیبر نوری نیست از کجا بگیرم؟
خب اگه فیبر نوری نیست از همه جا جز برد پرداز گلستان و جهان لپ تاپ
نمایندگی شرکت های خصوصی خیلی زیاده ...
مثلا تو پاساژ عظیمی هس چندتا ...یکیش صبا نت هست که 256 نامحدود میده با 20 گیگ فشفشه با سرعت دانلود 500-600 ..و 40 هزار تومن ..واقعا ارزش داره ...اون 20 گیگش خودش کلی ارزش داره ..حجمت که تموم شد تا پایان مهلتت اینترنتت نامحدود هست و حدود سرعتشم 30-40
بعد آی تک هست تو خیابان طالقانی شرقی روبروی اموزش پرورش داخل ساختمون ..
بعدش نمایندگی اسیا تک هست تو خیابان ازادگان فروشگاه دنیای بازی ..کنار میوه فروشی ...
دیگه هم هست ولی همینا خوبن ....
دوستان پارس انلاین گنبد سرویس میده
طرح نامحدودش بد نیست تا 10 گیگ 16 برابر سرعتی که خریدی بهت دانلود میده
قیمتش چنده؟
ولی حیف که روی فیبر نوری سرویس نمیده ....میگی که سرویس میده؟ جونه من؟ اگه میده که عالی میشه ...
دوستان کمک
من رفتم اسیا تک قیمتاشو گرفتم
نوشته 512 نامحدود با امکان تبادل حداقل 8 گیگ قیمت 25900 تومان
قیمتش خوبه اما یعنی چی تبادل حداقل 8 گیگ مگه نامحدود نیست؟؟؟؟؟؟؟//
اینترانت چیه همون اینترنت ملی؟
کسی داره؟ چجوریه؟
alekjoon
29-05-2014, 12:10
خراب بشه این مینودشت!
غیره مخابرات و های وب هیچ شرکتی سرویس نمیده اینجا!
های وب هم پورتاش خالی نیست و مخابراتم که فقط...
دوستان کسی پیگیر این قضیه شبانه رایگان شد ؟ کسی موفق شد توی تایم رایگان دانلود مجانی داشته باشه ؟
دوستان کسی پیگیر این قضیه شبانه رایگان شد ؟ کسی موفق شد توی تایم رایگان دانلود مجانی داشته باشه ؟
اره یکی از بچه ها از تو سایت نگاه کرده بود مثلا حجم استفاده شده 107 بود و حجم محاسبه شده 37 (اعداد رو حدودی نوشتم) پس در نتیجه شبانه رایگان داره ...
اره یکی از بچه ها از تو سایت نگاه کرده بود مثلا حجم استفاده شده 107 بود و حجم محاسبه شده 37 (اعداد رو حدودی نوشتم) پس در نتیجه شبانه رایگان داره ...
درسته دقیقا همینطوره
منم الان 2020 زنگ زدم گفت 6 ماهه بگیری شبانه رایگان داری
اقا طرح منصفانه صبانت چجوریه خوبه؟؟؟
میخوام بگیرم نمیدونم خوبه یا نه؟
256 میگیری ماهی 41000 تومان نامحدود
تا 20 گیگ سرعت دانلودت 256 ه یعنی اینترنت 2 مگ بعد که حجمت تموم شد میشه سرعت اسمی یعنی دانلود 30 کیلوبایت
چطوره بگیرم؟؟؟
اقا طرح منصفانه صبانت چجوریه خوبه؟؟؟
میخوام بگیرم نمیدونم خوبه یا نه؟
256 میگیری ماهی 41000 تومان نامحدود
تا 20 گیگ سرعت دانلودت 256 ه یعنی اینترنت 2 مگ بعد که حجمت تموم شد میشه سرعت اسمی یعنی دانلود 30 کیلوبایت
چطوره بگیرم؟؟؟
اره عالیه ...اگه با قیمتش مشکل نداری خیلی خوبه ...
من که با این قیمت هیچوقت نمیگیرم این طرح رو ..چون زیاد دانلود ندارم و واسم نمی صرفه ...پول هم انقد ندارم هر ماه بدم ..
هرچند که اگه بخامم نمیتونم چون فیبر نوری هستم ....داداش اگه تونستی ازشون بپرس رو فیبر نوری احیانا سرویس نمیدن؟ هووف مردیم ....ایران برعکسه ها ...فیبر نوری باید همه سرویس بدن نه سیم مسی ...
بچه ها ینی هیچ جایی جز مخابرات سراغ ندارین که رو فیبر نوری سرویس بده؟ اه
کجایین شماها؟ دستم خسته شد از بس پرچمو بالا نگه داشتم ..یکی از دستم بگیرتش:n02:
alekjoon
04-06-2014, 09:52
کجایین شماها؟ دستم خسته شد از بس پرچمو بالا نگه داشتم ..یکی از دستم بگیرتش:n02:
نیست دیگه جمال جان!
غیره همین د ز د !
چاره ای نداری و باید از همینا سرویس بگیری!
نیست دیگه جمال جان!
غیره همین د ز د !
چاره ای نداری و باید از همینا سرویس بگیری!
من یه سایت خارجی خوندم که یه شرکت امریکایی به کشورایی که اینترنتشون ف.ی.ل.ت.ر نته مثه ایران و افغانستان و کره ی شمالی میخاد اینترنت رایگان وایرلس ارائه کنه ..فک کنم تا سال 2015 این اتفاق بیفته ...خدا کنه که راست باشه ...فکرشو بکن. ..اینترنت رایگان همه جا که بری براف فراهمه ..سرعتشم یه جا خوندم دست کم 2 مگابیت هستش ...خیلی عالیه میشه اگه بشه ..نمیدونم راسته یا دروغ
usainbol
04-06-2014, 19:33
من یه سایت خارجی خوندم که یه شرکت امریکایی به کشورایی که اینترنتشون ف.ی.ل.ت.ر نته مثه ایران و افغانستان و کره ی شمالی میخاد اینترنت رایگان وایرلس ارائه کنه ..فک کنم تا سال 2015 این اتفاق بیفته ...خدا کنه که راست باشه ...فکرشو بکن. ..اینترنت رایگان همه جا که بری براف فراهمه ..سرعتشم یه جا خوندم دست کم 2 مگابیت هستش ...خیلی عالیه میشه اگه بشه ..نمیدونم راسته یا دروغ
بعد فکر کردی مخابرات میزاره خوش خیالیا
....
دوستان شبانه رایگان گذاشتن امتحان کردم کم نشد
:n06:
alekjoon
04-06-2014, 19:37
دوستان الان سرعت 1 مگ حدود 260-270 هست!
سرعت 2 مگ چقدره؟قاعدتا باید دو برابر باشه دیگه؟کسی داره 2مگ مخابرات؟
دوستان الان سرعت 1 مگ حدود 260-270 هست!
سرعت 2 مگ چقدره؟قاعدتا باید دو برابر باشه دیگه؟کسی داره 2مگ مخابرات؟
من دارم 2 مگ از مخابرات همون 230 بیشتر نمیده( فقط فکر کنم شبانه رایگان سرعت 1 مگی ها رو بیارن پایین بکنن 100 دانلود)برای من شبم همون 230 میداد
راستی 6 ماهه دارم و حجم هم از 1 شب کم نمیشه
مرسی
سرعتش چطوره؟
ساعتش چند تا چنده؟
alekjoon
04-06-2014, 22:59
من دارم 2 مگ از مخابرات همون 230 بیشتر نمیده( فقط فکر کنم شبانه رایگان سرعت 1 مگی ها رو بیارن پایین بکنن 100 دانلود)برای من شبم همون 230 میداد
راستی 6 ماهه دارم و حجم هم از 1 شب کم نمیشه
یعنی شما میگی شبانش رو سرعتش رو کم می کنن این 1 مگ رو؟
کسی از دوستانتون این سرویس رو داره و اینجوری شده یا شما همینجوری حدث می زنید که اینجوری باشه؟
دوستان دانلود رایگان هستش و به غیر از دوتا شرط مخابرات هیچ شرط دیگه ای نداره حتی اگر حجمتون تموم بشه دانلود رایگان باز هم دارین
shinooda
05-06-2014, 00:51
دوستان گرگانی دروود.
آقایون کمک کنید :D
من از آسیا تک سرویس اینترنت 2mb گرفتم ولی ساعات رایگانش افتضاح هستش و روی 1mb میبندن. من دانلودم فوق العاده ریاد هستش . میخواستم بدونم این مخابرات سرویس هاش ساعات رایگان داره ؟ 6 ماهه 2mb قیمتش چند در میاد ؟
دوستان دانلود رایگان هستش و به غیر از دوتا شرط مخابرات هیچ شرط دیگه ای نداره حتی اگر حجمتون تموم بشه دانلود رایگان باز هم دارین
چه شرطی؟
ضریب اشتراک را ولی مخابرات 1 به 10 بسته نه 1 به 8
سرعت دانلود من 205 هست (بعضی وقتا 220 میشه اما ثبات نداره)
اینترنت 2 مگم دارم
دوستان گرگانی دروود.
آقایون کمک کنید :D
من از آسیا تک سرویس اینترنت 2mb گرفتم ولی ساعات رایگانش افتضاح هستش و روی 1mb میبندن. من دانلودم فوق العاده ریاد هستش . میخواستم بدونم این مخابرات سرویس هاش ساعات رایگان داره ؟ 6 ماهه 2mb قیمتش چند در میاد ؟
دو مگ شش ماه با ماهی 5 گیگ میشه 139320 تومن
چه شرطی؟
برای دانلود شبانه یکی اینکه باید حداقل شش ماه و سرویس های بالای مبلغ 17500 تومن خریداری کنید
Amin.P30
09-06-2014, 21:57
Amin.P30
10-06-2014, 09:33
سلام.
دوستان وایمکس مبین نت رو کسی میدونه گرگان شرکتش کجاست ؟
کسی از این شرکت اینترنت میگیره یا گرفته ؟
اقا این دزدی آشکار هست من فکر نکنم دیگه بتونم اینترنت داشته باشم اینطوری ماهی 100 تومن باید فقط پول نت بدیم
دوستان سرعت 1و2 مگ یکی هست من خودم 2ماه پیش 2مگ 50گیگ داشتم دانلودم 250 بود الان هم که 1مگ دارم همین 250 ه
سرعت 512 ش هم 120 هست
Amin.P30
10-06-2014, 15:28
اقا این دزدی آشکار هست من فکر نکنم دیگه بتونم اینترنت داشته باشم اینطوری ماهی 100 تومن باید فقط پول نت بدیم
چرا باید ماهی 100 بدید ؟
رایگان شبانه داره دیگه .
سلام بچه ها
برین تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و شکایتتون رو نسبت به ارائه نکردن اینترنت نامحدود مخابرات اعلام کنین ...
مراحلش ساده هستش ..همه ی گلستانیا برین ...ایشالا که نامحدود ها رو برگردونن
دوستان سرعت 1و2 مگ یکی هست من خودم 2ماه پیش 2مگ 50گیگ داشتم دانلودم 250 بود الان هم که 1مگ دارم همین 250 ه
سرعت 512 ش هم 120 هست
سرعت شبانه راییگانتون چنده؟
usainbol
11-06-2014, 10:18
سرعت شبانه راییگانتون چنده؟
فک کنم خوبه
سرعتو ندیدم شبی 2 ..2.5 گیگ دانلود میکنم بیشترم میشه دانلود کرد ولی همین قدر کافیه
من 1ماهه دارم رایگان ندارم ولی یکی از دوستام 1مگ 1ساله گرفته سرعت شبانش میگه بین 120-250 هست
ولی روزانه اونم 250 ه
جدی چه فرقی داره
هم سرعت 2 مگ هم 1 مگ یکیه
شاید شبانه رایگان سرعت اونی که 1 مگ داره را میکنن 120 اونی که 2 مگ داره 220
یک تفاوتی باید باشه بین 1 مگ و 2 مگ مخابرات
matr!x_2008
15-06-2014, 22:40
برا شما هم سرعت کم شده؟ چند شب هی قطع وصل میشه... خوبه محدودیم اینجوریه! اگه نامحدود میدادن چه میشد!!!:n28::n21:
برا شما هم سرعت کم شده؟ چند شب هی قطع وصل میشه... خوبه محدودیم اینجوریه! اگه نامحدود میدادن چه میشد!!!:n28::n21:
من 256 دارم سرعتش 15-18 ..اینو میخای چی بگی؟
ینی سرعتم عین نامحدوده ...قبلا میگفتن محدودا سرعتشون زیاده ...ولی کو؟ نا محدود رو که برداشتن حالا نیازی ندارن بریم سمت حجمی چون مجبوریم و حق انتخاب نداریم ..اینا هم سوءاستفاده میکنن و سرعتارو نصف میکنن
oOomid.M
16-06-2014, 10:11
ینی سرعتم عین نامحدوده ...قبلا میگفتن محدودا سرعتشون زیاده ...ولی کو؟ نا محدود رو که برداشتن حالا نیازی ندارن بریم سمت حجمی چون مجبوریم و حق انتخاب نداریم ..اینا هم سوءاستفاده میکنن و سرعتارو نصف میکنن
سلام ، سرعت دانلودت با دانلود منیجر انقدره ؟ خیلی پایینه
من 512 مخابرات دارم سرعت دانلودم هم درسته بالا و پایین میشه ولی خوب نرمالش بالای 100 هست ريال شاید مثلا پایین هم بیاد روی 50 یا 60
این هم عکس از دانلود منیجر ، من قبلش 256 داشتم سرعتش بین 40 تا 60 بود ، شما یه جای کارت ایراد داره
matr!x_2008
16-06-2014, 12:00
محدود سرعتت باید 50 تا 60 باشه. شاید خط تلفن مشکل داره یا یه ایرادی هست.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
منم 512 دارم سرعت دانلود 100 تا 130 هست. ولی از دیشب چند بار قطع وصل شد سرعت دان هم 30 یا 40 بود... روزا مشکلی نیست فقط چند شبه اخر شب سرعتا میاد پایین
سرعت من مشکلی نداشته
سلام ، سرعت دانلودت با دانلود منیجر انقدره ؟ خیلی پایینه من 512 مخابرات دارم سرعت دانلودم هم درسته بالا و پایین میشه ولی خوب نرمالش بالای 100 هست ريال شاید مثلا پایین هم بیاد روی 50 یا 60 این هم عکس از دانلود منیجر ، من قبلش 256 داشتم سرعتش بین 40 تا 60 بود ، شما یه جای کارت ایراد داره سلام نمیدونم والا ...خب میگی مشکل از کجاس ینی؟ از قبل همینی بوده که هست ...خطم فیبر نوریه ... میگی چیکار کنم؟ زنگ بزنم بگم اینجوریه؟ اخه مشکلم چی میتونه باشه؟ من که نا امید شدم ...
محدود سرعتت باید 50 تا 60 باشه. شاید خط تلفن مشکل داره یا یه ایرادی هست.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
منم 512 دارم سرعت دانلود 100 تا 130 هست. ولی از دیشب چند بار قطع وصل شد سرعت دان هم 30 یا 40 بود... روزا مشکلی نیست فقط چند شبه اخر شب سرعتا میاد پایین
خب چه ایرادی باید داشته باشه؟ اگه میدونی راهنمایی کن درستش کنم ..نویز که نداره ...دیگه چه عواملی سرعتو کم میکنه؟
خوشبحالتون ...
oOomid.M
18-06-2014, 15:54
سلام نمیدونم والا ...خب میگی مشکل از کجاس ینی؟ از قبل همینی بوده که هست ...خطم فیبر نوریه ... میگی چیکار کنم؟ زنگ بزنم بگم اینجوریه؟ اخه مشکلم چی میتونه باشه؟ من که نا امید شدم ...
سلام
داداش منم خطم فیبر نوری هست ( بلوار دانشجو )
مودمت رو ببر اونجا بده یه تست بکنن واست
سلام
داداش منم خطم فیبر نوری هست ( بلوار دانشجو )
مودمت رو ببر اونجا بده یه تست بکنن واست
زنگ زدم گفت مودم رو مستقیم به خط تلفن وصل کن ُبدون نویز گیر ُببین چی میشه ..ببینم درست میشه یا نه
alexindar
21-06-2014, 09:12
آقا آخرش نفهميديم جهان لپ تاپ شبانه رايگان داره يا نه
اگه داره تعرفش چطوره و سرعتش شبا چطوره
سلام .کسی اینترنت محدود یه مگ به بالا از مخابرات داره؟اگه کسی هست بیزحمت سرعت دانلودشو بگه و هم اینکه با کر ی و مشکلی ندارید؟
سلام .کسی اینترنت محدود یه مگ به بالا از مخابرات داره؟اگه کسی هست بیزحمت سرعت دانلودشو بگه و هم اینکه با کر ی و مشکلی ندارید؟
من 2 مگ دارم
سرعت دانلودم 230 هست
کر یو ندارم اما با اوپن وی .... ان مشکلی ندارم
alexindar
29-06-2014, 19:57
سلام
ميخواستم بپرسم كه آيا فقط اشتراك يكساله شبانه رايگان داره؟
alexindar
29-06-2014, 19:59
آيا فقط اشتراك يكساله شبانه رايگان داره؟
سلام
سلام . من 6 ماهه گرفتم رایگان هم داره شبانه.
نسبت ب های وب خیلی بهتره .
سلام
سلام . من 6 ماهه گرفتم رایگان هم داره شبانه.یکساله فکر کنم مودم رایگان +شبانه رایگان داره .ضمنا طرح دینامیت 5مگ+ رایگان نداره.
nemanaldin
30-06-2014, 18:29
فقط هم تو استان گلستان اجرا میشه
جاهای دیگه اگه 1 ماهه هم بگیری شبانه داره
برای 5 مگ و 10 مگ هم شبانه دارن
Amin4All
30-06-2014, 18:41
نامحدود هم باید میزاشتن هر کسی خواست خودش انتخاب کنه .
6 ماه به بالا شبانه رایگان هم خیلی خنده داره !
خیلی جای تعجب داره که تو هر شهری مخابرات یک جور سرویش میده و اصلا حرفشون یکی نیست !
دوستان مخابرات دقیقا از ساعت چند تا چند رایگانه؟
ترافیک مصرف شده و مقدار محاسبه شده رو از کدوم قسمت پنل میشه چک کرد؟
در قسمت مشخصات سرویس یه دو دقیقه ایست کن بارگذاری بشه .
برای ما از ساعت 1 تا 7 صبح فریه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.