مشاهده نسخه کامل
: ویروسی شد رفت!
acetaminophen
16-05-2012, 17:31
سلام
یه مشکل خیلی بزرگ پیش اومده:18:
کامپیوتر من روشن می شه اما بالا نمیاد. یعنی وقتی می خواد بالا باید یه دفعه مانیتور تاریک می شه و همینجور می مونه! لطفا به داد برسید :19:
و حتم دارم که ویروسی شده یعنی مشکل سخت افزار و اینا نداره...
بعد یه سوال دیگه اینکه چطور می تونم آنتی ویروس کاسپر اسکای رو فعال کنم. لطفا کامل آموزش بدید مرسی:40:
:11::46:
سلام
چه دلیلی دارین که ویروسی هست ؟
دقیقا بگین که از کجا و کدوم بخش مانیتور سیاه میشه ؟ صفحه ی اول و دوم که مربوط به بایوز و Setup هستند میاد ؟ صفحه ی لودینگ ویندوز چی ؟ این رو دقیقا توضیح بدین تا بررسی کنیم.
سیستم رو روشن کردین کلید F8 بزنید تا لیست بیاد و بعد از داخل لیست حالت Safe mode رو انتخاب کنید ببینید چی میشه بگین.
موفق باشید.:40:
acetaminophen
17-05-2012, 07:31
خوب دلیلم واسه اینکه ویروسی شده اینه که چندین ساعت بود اینترنت روشن بود و استفاده نمی کردم ازش. آنتی ویروس هم غیر فعال بود. تا قبل از اون هم هیچ مشکلی نداشت
صفحه ی setup میاد. صفحه ی بایوز نمی دونم چیه. ولی لودینگ ویندوز نمیادش.
اون کاری هم که گفتین انجام دادم یه صفحه اومد که یه گزینه داشت. این بود: microsoft windows xp professional
وقتی انتخابش کردم یه عالمه نوشته اومد. بعدش هم تندی ریستارتش کردم... :18:
:40:
خوب دلیلم واسه اینکه ویروسی شده اینه که چندین ساعت بود اینترنت روشن بود و استفاده نمی کردم ازش. آنتی ویروس هم غیر فعال بود. تا قبل از اون هم هیچ مشکلی نداشت
صفحه ی setup میاد. صفحه ی بایوز نمی دونم چیه. ولی لودینگ ویندوز نمیادش.
اون کاری هم که گفتین انجام دادم یه صفحه اومد که یه گزینه داشت. این بود: microsoft windows xp professional
وقتی انتخابش کردم یه عالمه نوشته اومد. بعدش هم تندی ریستارتش کردم... :18:
:40:
با سلام خوب دوست عزیز شما داشتین وارد حالت safe mode ویندوز می شدید که ری استارت کردید زمانی که شما کلید f8 رو می زنید به حالت safe mode میرید که در اون فقط قسمتهای مهم سیستم عامل اجرا میشن و از اون شکل و تمهای ویندوز خبری نیست . و این برای عیبیابی خیلی می تونه مفید باشه
شما زمانی که اون نوشته ها اومد ری استارت نکنید بعد از مدتی وارد محیط ویندوز در حالت safe mode می شد در این محیط
می تونید کارهایی که لازمه و یا دوستان میگن رو انجام بدید تا بتونید مشکل رو رفع کنید
acetaminophen
17-05-2012, 10:58
بعد اون نوشته ها هیچ اتفاقی نمیوفته
بعد اون نوشته ها هیچ اتفاقی نمیوفته
سلام.
خب یعنی اول شما ازین لیست باید Safe mode رو انتخاب کرده باشین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد این لییست میاد که نشون میده فایلها رو حال لود شدن هستند :
اینجا شما می ایستین تا تموم بشه بعد نام کاربریتون رو انتخاب میکنید و وارد ویندوز میشین.
خب توی این مراحل کجا اختلال ایجا شد دقیقا ؟
acetaminophen
17-05-2012, 14:45
اون لیست لود شدن که گذاشتید عکسشو، واسه من نمیاد. به جاش این میاد:
بعد، نیم ساعت تموم صبر کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد و این نوشته ها هیچ تغییری نکردن. همین صفحه ثابت بود...:37:
اون لیست لود شدن که گذاشتید عکسشو، واسه من نمیاد. به جاش این میاد:
بعد، نیم ساعت تموم صبر کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد و این نوشته ها هیچ تغییری نکردن. همین صفحه ثابت بود...:37:
خب...
شما که دیپ فریز دارین روی سیستم ممکنه اختلال ایجاد کرده باشه، این برنامه خیلی غیر استاندارده.
الان بهترین کار این هست که ویندوز رو تعمیر کنید ، راه دیسک نجات هم هست که من فکر نمیکنم ارزش داشته باشه اینجا چون به نظر ویندوزتون زیاد آسیب دیده ،
DVD ویندوز رو داخل کنید و از اون بوت کنید ، برین برای نصب و گزینه ی Upgrade رو بزنید.. اینطوری برنامه هاتون هم از دست نمیره.
بعد از نصب هیچ درایوی باز نکنید ، دیپ فریز رو پاک کنید از روی سیستم.
نتیجه رو خبر بدین.کارایی مونده که باید انجام بدین بعد از نصب
acetaminophen
18-05-2012, 15:53
خب من دی وی دی ویندوز رو گذاشتم اما قبل از اینکه نصب شروع بشه قفل کرد و مجبور شدم ریستارت کنم. دی وی دی رو در آوردم گفتم یه ویندوز دیگه نصب کنم. که دیدم ویندوز قبلی که نصب بود بالا اومد!
البته سرعتش مثل سابق نبود. اومدم دیپ فریز رو از توی کنترل پنل پاکش کنم ولی اونجا نبودش. نمی دونم حالا برم از توی درایو سی پاک کنم؟ آخه گفتید هیچ درایوی رو باز نکن. چجوری پاکش کنم؟
راستی باز هم f8 رو موقع بوت زدم که برم به حالت safe اما باز هم همون اتفاق قبلی افتاد.
:40::11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.