مشاهده نسخه کامل
: مشاوره در خرید بلوری رایتر اکسترنال
david-ebi
14-05-2012, 23:22
سلام. من قصد خرید یک بلوری رایتر اکسترنال دارم.کاری که میخواهم باهاش انجام بدم این است که در روز شاید نزدیک 10 تا فیلم بلوری سه بعدی را از روی دیسکهای 48 گیگی بریزم روی هارد سیستمم و بعد بریزم توی یک فلش.(البته هر فیلم توی یک فلش)وبعدش فلش بزنم توی تلویزیون سه بعدی که دارم و با عینک سه بعدی فیلم را بطور سه بعدی نگاه کنم.سوال اول اینکه چه برندی بخرم که طاقت کار زیاد را داشته باشد. البته شاید بعضی وقتها باهاش بلوری سه بعدی هم رایت بکنم. ولی خیلی کم.سوال دوم اینکه اصلا این کاری که گفتم شدنی هست؟ اگه شدنی هست بعد از ریختن روی هارد سیستمم به چه فرمتی تبدیلش کنم که یک فیلم سه بعدی که حجمش 48 گیگ اونقدر حجمش کم بشه که حداقل بشه توی یک فلش 4 گیگ ریختش.اونم بدون اینکه کیفیتش زیاد خراب بشه. یک کم خراب بشه اشکالی نداره.ممنون میشم که کسایی که درباره هرکدوم از سوالهای من اطلاعاتی دارن کمک کنند.
david-ebi
17-05-2012, 23:37
من از اساتید تقاضای کمک عاجل دارم. تو را به خدا یکی جواب بدهد؟موندم که بلوری رایتر اکسترنال اگه بخرم آیا کاری را که گفتم میتونم انجامش بدم یا نه؟
amir.mobayen
22-07-2012, 00:08
دوست من ،تلوزیون سه بعدی از روی فلش نمیتونه سه بعدی پخش کنه ،احتیاج به پلایره سه بعدی(همه فرمتها هم از رو فلش پخش نمیشه)و اگه فرمت رو تغییر بدی خاصیت سه بعدی کاملا از بین میره
سلام. من قصد خرید یک بلوری رایتر اکسترنال دارم.کاری که میخواهم باهاش انجام بدم این است که در روز شاید نزدیک 10 تا فیلم بلوری سه بعدی را از روی دیسکهای 48 گیگی بریزم روی هارد سیستمم و بعد بریزم توی یک فلش.(البته هر فیلم توی یک فلش)وبعدش فلش بزنم توی تلویزیون سه بعدی که دارم و با عینک سه بعدی فیلم را بطور سه بعدی نگاه کنم.سوال اول اینکه چه برندی بخرم که طاقت کار زیاد را داشته باشد. البته شاید بعضی وقتها باهاش بلوری سه بعدی هم رایت بکنم. ولی خیلی کم.سوال دوم اینکه اصلا این کاری که گفتم شدنی هست؟ اگه شدنی هست بعد از ریختن روی هارد سیستمم به چه فرمتی تبدیلش کنم که یک فیلم سه بعدی که حجمش 48 گیگ اونقدر حجمش کم بشه که حداقل بشه توی یک فلش 4 گیگ ریختش.اونم بدون اینکه کیفیتش زیاد خراب بشه. یک کم خراب بشه اشکالی نداره.ممنون میشم که کسایی که درباره هرکدوم از سوالهای من اطلاعاتی دارن کمک کنند.
amir.mobayen
22-07-2012, 00:11
دوست من ،تلوزیون سه بعدی از روی فلش نمیتونه سه بعدی پخش کنه ،احتیاج به پلایره سه بعدی داری(همه فرمتها هم از رو فلش پخش نمیشن.اگه اینطور بود دیگه کسی پلایر نمی خرید)و اگه فرمت رو تغییر بدی خاصیت سه بعدی کاملا از بین میره غیر از کیفیت که پایین میاد
روزي 10 تا فيلم بلوري ببيني كي مي خواهي كپي كني؟
چه كاريه آخه
با همون دستگاه بلوري اكسترنال روزي يه فيلم رو ببين كپي و كانورت و وصل به تي وي نمي خواهد كه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.