PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Sony Vaio VpcE15fG

amir-shakh
13-05-2012, 10:55
سلام دوستان من کامپیوترم درست کار میکرد البته بعضی وقتا یهو واسه چند مین قاطی میکرد تا با کسپر اسکنش کردم و وسط اسکن گیر کرد وبعد که ریستارت کردم این پیغام اولش میاد

میدونم مال هارده هم تو اینترنت خوندم هم اینکه تو تست سونی که میزنم رو هارد ارور میگیره
اما 2تا سوال
1: لپ تاپ های سونی جقدر گارانتی دارن؟
2: من الان درایو C رو ریکاوری راحت میکنم اما ویندوز بالا نمیاد و تو صفحه لود میمونه ولی هنگ نمیکنه اون شکلک ویندوز 7 همش کار میکنه و تو حالت Safe mode رو فایل DISK.SYS میمونه ! چکار کنم یه بار بیاد بالا تا بک آپ بگیرم از اطلاعاتم
3: راه حلی به جز عوض کردن هارد هست؟

SMART Failure Predicted on Hard Disk
WARNING: Immediately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent.Press F1 to continue.

ata.royalfalcon
13-05-2012, 11:14
چکار کنم یه بار بیاد بالا تا بک آپ بگیرم از اطلاعاتم

سلام
ميتونيد يه Hiren's BootCD دانلود كنيد يا بخريد و باهاش بوت بشيد . بعبارت ديگر در Hiren's BootCD يه mini windows XP وجود داره كه پس از load ميتونيد به هارد ديسك دسترسي داشته باشيد تا از اطلاعات مورد نظرتان روي فلش مموري يا هارد اكسترنال كپي كنيد .

براي بارگذاري mini windows XP بايد در بايوس گزينه اول بوت رو روي رايتر قرار دهيد و سپس CD مربوطه رو در رايتر قرار دهيد .
در صورت دانلود ، فايل مورد نظر كه پسوند ISO دارد رو بايد با نرم افزار iso burner روي CD رايت كنيد .

asa2000
13-05-2012, 12:34
سلام دوستان من کامپیوترم درست کار میکرد البته بعضی وقتا یهو واسه چند مین قاطی میکرد تا با کسپر اسکنش کردم و وسط اسکن گیر کرد وبعد که ریستارت کردم این پیغام اولش میاد

میدونم مال هارده هم تو اینترنت خوندم هم اینکه تو تست سونی که میزنم رو هارد ارور میگیره
اما 2تا سوال
1: لپ تاپ های سونی جقدر گارانتی دارن؟
2: من الان درایو C رو ریکاوری راحت میکنم اما ویندوز بالا نمیاد و تو صفحه لود میمونه ولی هنگ نمیکنه اون شکلک ویندوز 7 همش کار میکنه و تو حالت Safe mode رو فایل DISK.SYS میمونه ! چکار کنم یه بار بیاد بالا تا بک آپ بگیرم از اطلاعاتم
3: راه حلی به جز عوض کردن هارد هست؟

SMART Failure Predicted on Hard Disk
WARNING: Immediately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent.Press F1 to continue.

سلام .
1 - اگر گارنتی ایران رهجو باشه 3 سال گارانتی داره و در غیر این صورت 1 سال گارانتی .
2- به گفته دوستمون عمل کن .
3 - خیر .

amir-shakh
13-05-2012, 14:14
من اینو دانلود و رایت کردم اما لود نمیشه بوت میکنه یه سری کار میکنه اما به نظرم هنگ میکنه
puppylinux.org/main/Download Latest Release.htm

amir-shakh
13-05-2012, 15:46
من هایرون رو هم دانلود و رایت کردم اجرا شد
الان دارم با هارد ری جنریت کار میکنم تا الا ن 18 تا بد سکتور پیدا کرده و تعمیر کرده فایده هم داره این کار یا نه؟

ata.royalfalcon
14-05-2012, 07:49
من هایرون رو هم دانلود و رایت کردم اجرا شد
الان دارم با هارد ری جنریت کار میکنم تا الا ن 18 تا بد سکتور پیدا کرده و تعمیر کرده فایده هم داره این کار یا نه؟
يك بار ديگه اين كار رو تكرار كنيد تا مطمئن بشيد ديگه بدسكتوري نشان نميده (پس از چند دقيقه استراحت به هارد براي خنك شدن) . پس از تعمير آيا ويندوزت بالا مياد يا خير ؟؟
اگر ويندوزتون بالا مياد كه در اسرع وقت از داده ها بكآپ بگيريد و اگر بازهم بالا نمياد طبق همون روشي كه گفتم از داده ها بكآپ بگيريد .
تا اونجايي كه يادمه در Hiren's BootCD ابزاري براي low level format وجود داره پيشنهادم اينه كه اگر مشكل هنوز باقيست هارد رو LLF كنيد (پس از بكاپ گرفتن از داده ها) .

amir-shakh
14-05-2012, 15:33
یک سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که از کجا میشه فهمید کامپیوترم گارانتی ایران رهجو هست یا نه؟
آیا برچسب خاصی باید روش باشه؟