مشاهده نسخه کامل
: فراسو بگیرم یا دنای 327
Nikonian
11-05-2012, 20:27
میخوام یک گیرنده دیجیتال بگیرم که فرمت های بیشتری رو بتونه پخش کنه به نظرتون فراسو بهتره یا دنای ؟خیلی هم عجله دارم لطفا زود راهنمایی کنید ، ممنونم
2310arshavin
11-05-2012, 21:15
میخوام یک گیرنده دیجیتال بگیرم که فرمت های بیشتری رو بتونه پخش کنه به نظرتون فراسو بهتره یا دنای ؟خیلی هم عجله دارم لطفا زود راهنمایی کنید ، ممنونم
به نظرم هیچ کدوم نگیر ، الکومکس 2012 بگیر یا همون سما 200 که با هم هیچ فرقی نمی کنن اکثر فرمت ها را ساپورت میکنه ، حتی فایل های بالای 5 گیگ که به صورت fullhd می باشد با زیرنویس خوانا و قابلیت تغییر رنگ و سایز
Nikonian
12-05-2012, 09:34
به نظرم هیچ کدوم نگیر ، الکومکس 2012 بگیر یا همون سما 200 که با هم هیچ فرقی نمی کنن اکثر فرمت ها را ساپورت میکنه ، حتی فایل های بالای 5 گیگ که به صورت fullhd می باشد با زیرنویس خوانا و قابلیت تغییر رنگ و سایز
قیمتش چیه ؟ ظاهرش که خیلی دموده است ! از بلوسنس هم بهتره ؟
قیمتش چیه ؟ ظاهرش که خیلی دموده است ! از بلوسنس هم بهتره ؟
پیشنهادم گیرنده دیجیتال X.vision مدل XDVB-333 دارای کیفیت تصویر HDMI ، HD و نرم افزار قابل ارتقا با USB و قابلیت ضبط برنامه با USB و ذخیره بیش از 2000 کانال و زیرنویس چند زبانه + کابل HDMI رایگان
فرمت های قابل بخش : mp,mkv,divx, avi, dat, mpg, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob
اگه تهران هستی میتونی به این شماره زنگ بزنی به شماره 88781500 و رایگان برات ارسال می کنن و پولش رو هم بعد از تحویل ازت میگیرن. این دستگاه گارانتی مادیران و اینم سایتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nikonian
12-05-2012, 10:05
پیشنهادم گیرنده دیجیتال X.vision مدل XDVB-333 دارای کیفیت تصویر HDMI ، HD و نرم افزار قابل ارتقا با USB و قابلیت ضبط برنامه با USB و ذخیره بیش از 2000 کانال و زیرنویس چند زبانه + کابل HDMI رایگان
فرمت های قابل بخش : mp,mkv,divx, avi, dat, mpg, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob
اگه تهران هستی میتونی به این شماره زنگ بزنی به شماره 88781500 و رایگان برات ارسال می کنن و پولش رو هم بعد از تحویل ازت میگیرن. این دستگاه گارانتی مادیران و اینم سایتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F765_----T_XDVB-333.aspx)
ممنون
دوستان یعنی فراسو و دنای هیچ !!!؟؟
به درد نمیخورن؟
malek911
12-05-2012, 10:24
بهترین مدل تو بازار همون الکومکس mv200 2012 هستش.من خودم دارم و خیلی هم ازش راضیم.تقریبا تمام فرمت هارو اجرا میکنه.اینم سایت اصلیش تو ایران
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
دوستان یعنی فراسو و دنای هیچ !!!؟؟
به درد نمیخورن؟
دنای خدمات پس از فروش خوبی نداره، این گیرنده دیجیتال ها هم بیشترشون مشکل نرم افزاری دارن که معمولا هم شرکتی که گارانتیش کرده جواب درست و درمونی نمیده ، ولی در مورد X.VISION این قضیه واقعا فرق میکنه، جدا از خدمات خود مادیران این وب لاگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که درصورت بروز مشکل نرم افزاری میتونی مشکلت و بگی و حتما هم راهنماییت میکنن. یه سری حتما به وبلاگ بزن خودت متوجه میشی چی میگم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.