ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن ناگهانی سیستم،مشکلش چی می تونه باشه ؟

ehsan-inventor
10-05-2012, 08:31
سلام دوستان
قبل از این که مشکل جدیدو بگم اینم بگم که 2 روز قبل از این اتفاقا وقتی دکمه رو میزدم تا سیستم روشن شه صدای اولیه روشن شدن شنیده میشد اما هیچ اتفاقی نمی افتاد یعنی حتی مانیتورم چیزی نشون نمیداد فقط صدای فن میمود.
البته قبلش برای عوض کردن مانیتور کلید پاورو قطع کرده بودم و دوباره که کلیدو وصل کردم این جوری شد(قبلا هم همین اتفاق افتاده بود.:41:
خلاصه با چند بار قطع و وصل کردن کلید پاور و قطع و وصل برق بلاخره روشن شد و شکر خدا تو این دو روز دیگه مشکلی نداشتم...
اما امروز که سیستمو روشن کردم همه چی عادی بود و ویندوز بالا اومد...مثل همیشه مرورگر اپرا رو باز کردم یه دقیقه ای هم وب گردی کردم که دیدم یهو کامپیوتر خاموش شد !:41:
همون موقع یاهو مسنجرم باز کردم و منتظر دوستم بودم فک کردم اون یه کاری کرده !!
ولی دوباره روشن کردم همین اتفاق افتاد...
بار سوم هم همین جوری شد،الان که بار 4 هست تا حالا که خاموش نشده !
مشکل از پاوره یا خدایی نکرده چیز دیگه ؟
می ترسم مشکل حادتر شه اینه که گفتم از شما دوستان راهنمایی بگیرم تا پیش گیری کنم از اتفاقای بد بعدی ....
ضمنا یه مدته که خیلی از سیستم کار می کشم روزی 8 ساعت شایدم بیشتر روشنه !
ممنون میشم راهنمایی کنین،کلی باهاش کار دارم و بدونم چیکار کنم که زودتر درست شه
راستی من تخصصی ندارم تو این چیزا اگه ساده بگین ممنون میشم
مرسی:11:

EXTREME
10-05-2012, 09:56
اگه سیستم درحالت بیکاری خاموش میشه از تنظمیات power option است
اگه در حالت بیکاری نباشه اولین علت خرابی ویندوز و ویروس
اگه حین نصب ویندوز هم سیستم خاموش بشه یا بعد از تعویض و اسکن ویروس باز هم خاموش بشه
یا از خرابی پاور است یا مین یا بالا بودن دمای قطعات
بعضی اوقات تداخل سخت افزاری هم میتونه باعث خاموش شدن سیستم بشه

ehsan-inventor
10-05-2012, 23:34
ممنونم مهرداد جان
هم تو بیکاری خاموش میشه هم در حین انجام کار
الان شدید تر شده
دو تا مشکل هست که حدس زدم از اینا باشه
یکی این که تو درایو F از چند روز پیش چند فایل ناشناخته پیدا کردم ! شامل .exe هست و فایل های دیگه(مثل محتویان یه نرم افزار)
ترسیدم دست بزنم ویروس باشسه و پخش شه.
امروز که دوباره خاموش شد وقتی روشن کردم قبل از بالا اومدن ویندوز،پیغامی نشون داد که درایو F باید چک شه ! اجازه دادم چک شه و بعد فک کردم به خاطر همون فایل های ناشناخته شاید باشه و شیفت دلیت کردم و پاک شدن...پ
تا حالا که دیگه خاموش نشده!
یه دلیل دیگه هم می تونه این باشه که درایورو آپ کردم ؟
من با یه برنامه آپدیت درایور اخیرا یعنی از همون موقعی که این مشکل پیش اومد درایور آپدیت کردم
چندتاشون مربوط به گرافیک و ... بود اما یکیش نوشته بود :
Intel chipset Device softwore اینم نصب کردم،ممکنه این درایور نباشه و ویروس باشه / یا نصب همین اختلال ایجاد کرده باشه /

با این حال من طبق دستور شما پیش میرم یعنی اگه درست نشد میرم سراغ تعویض ویندوز(اسکن آنتی ویروس چیزی پیدا نکرد)
ایشالا که سیستنمم خرابی سخت افزاری نداشته باشه...
ممنون میشم باز هم راهنمایی کنین.
موفق باشین

ehsan-inventor
11-05-2012, 13:14
آقا فکر کنم از پاور یا مین باشه دیگه چون الان همون اول خامش میشه اصلا اجازه نمیده ویندوز بالا بیاد ! الان با سیستم داداشم اومدم اینجا...
مثل این که باید دنبال مین باشم
نمی دونم درسته یا نه ولی یه چیزی منو اذیت می کنه...اونم این که نکنه به خاطر نصب درایور chip set این اتفاق افتاده ؟ آخه دقیقا از همون موقعی که نصبش کردم این جوری شد.کاش هیچ وقت آپدیت دریاور نمی کردم !
به خاطر اینه /؟چرا دوستان راهنمایی نمی کنین ؟! خواهش می کنم،سیستممو تو این روزا بد جوری لازم داشتم.
حالا یه سوال دبگه؛از کجا می تونم بفهمم مشکل از پاوره یا مین ؟ کار من هست اصلا ؟
ممنون

ویرایش :

من کیس رو باز کردم و باطری رو بیرون آوردم و دوباره جا زدم بلکه خوب شه ...( دکمه پشت کیس مربوط به پاور رو هم قطع کردم که کیس از برق خارج شه)
حالا که دوباره وصل کردم وخ واستم روشن کنم کامپوتر ظاهرا روشن میشه و صدای فن ها میاد ولی هیچ اتفاقی نمیفته یعنی همون مشکل اولی که تو پست اولم بهش اشاره کردم...دکمه های ری ست و پاور هم کار نمی کنن و برای خاموش کردن مجبورم از کلید پاور پشت کیس استفاده کنم،چند بار قطع و وصل کردم ولی فایده نداشت یعنی الان کلا سیستمم بالا نمیاد !
تقریبا مشکلم چیزیه که تو این تاپیک گفته شده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که متاسفانه آخرش معلوم نیست چی شده...
دوستان چرا هیچ کس پیدا نمیشه راهنمایی کنه ؟؟؟! باور کنین من تحمل این استرسو ندارم،خواهش میکنم راهنمایی کنین ...

EXTREME
11-05-2012, 20:29
آقا فکر کنم از پاور یا مین باشه دیگه چون الان همون اول خامش میشه اصلا اجازه نمیده ویندوز بالا بیاد ! الان با سیستم داداشم اومدم اینجا...
مثل این که باید دنبال مین باشم
نمی دونم درسته یا نه ولی یه چیزی منو اذیت می کنه...اونم این که نکنه به خاطر نصب درایور chip set این اتفاق افتاده ؟ آخه دقیقا از همون موقعی که نصبش کردم این جوری شد.کاش هیچ وقت آپدیت دریاور نمی کردم !
به خاطر اینه /؟چرا دوستان راهنمایی نمی کنین ؟! خواهش می کنم،سیستممو تو این روزا بد جوری لازم داشتم.
حالا یه سوال دبگه؛از کجا می تونم بفهمم مشکل از پاوره یا مین ؟ کار من هست اصلا ؟
ممنون

ویرایش :

من کیس رو باز کردم و باطری رو بیرون آوردم و دوباره جا زدم بلکه خوب شه ...( دکمه پشت کیس مربوط به پاور رو هم قطع کردم که کیس از برق خارج شه)
حالا که دوباره وصل کردم وخ واستم روشن کنم کامپوتر ظاهرا روشن میشه و صدای فن ها میاد ولی هیچ اتفاقی نمیفته یعنی همون مشکل اولی که تو پست اولم بهش اشاره کردم...دکمه های ری ست و پاور هم کار نمی کنن و برای خاموش کردن مجبورم از کلید پاور پشت کیس استفاده کنم،چند بار قطع و وصل کردم ولی فایده نداشت یعنی الان کلا سیستمم بالا نمیاد !
تقریبا مشکلم چیزیه که تو این تاپیک گفته شده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که متاسفانه آخرش معلوم نیست چی شده...
دوستان چرا هیچ کس پیدا نمیشه راهنمایی کنه ؟؟؟! باور کنین من تحمل این استرسو ندارم،خواهش میکنم راهنمایی کنین ...
الان دقیقا مشکل شما چیه ؟
سیستم روشن میشه و لی تصویر نمیده ؟
یا سیستم خاموش میشه ؟

ehsan-inventor
11-05-2012, 21:11
الان دقیقا مشکل شما چیه ؟
سیستم روشن میشه و لی تصویر نمیده ؟
یا سیستم خاموش میشه ؟

شرمنده که بد توضیح دادم
در واقع دو مشکلو با هم دارم
یعنی الان اگه بخوام سیستمو روشن کنم باید چند بار سعی کنم و با قطع و وصل کلید پشت پاور روشنش کنم ...
یعنی روشن میشه ها ولی فقط صدای فن میاد و هیچ اتفاق دیگه ای نمیفته...
و وقتی که روشن میشه،روشن شدنی که سیستم بالا بیاد و ... ، یعنی با کلی داستان و قطع و وصل کلید پشت پاور، چند ثانیه تا چند دقیقه بعد خاموش میشه !
مشکلش چیه مهرداد جان ؟

EXTREME
11-05-2012, 21:25
شرمنده که بد توضیح دادم
در واقع دو مشکلو با هم دارم
یعنی الان اگه بخوام سیستمو روشن کنم باید چند بار سعی کنم و با قطع و وصل کلید پشت پاور روشنش کنم ...
یعنی روشن میشه ها ولی فقط صدای فن میاد و هیچ اتفاق دیگه ای نمیفته...
و وقتی که روشن میشه،روشن شدنی که سیستم بالا بیاد و ... ، یعنی با کلی داستان و قطع و وصل کلید پشت پاور، چند ثانیه تا چند دقیقه بعد خاموش میشه !
مشکلش چیه مهرداد جان ؟
چون مشکل خاموش شدن داری اول از همه سیستم رو با یک پاور دیگه چک کن
و ببین فن سی پی یو و گرافیک درست کار میکنه یا نه
تا اینجا این موارد رو چک کن