ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سوال مهم از همه شما عزیزان!

7alma
05-05-2012, 22:19
سلام
سوال مهم من از شما عزیزان این است که چرا کسی برای فیلمهای آموزشی زیر نویس نمی سازه.
خیلی از فیلم های هستند که شاید (به نظر من ) خیلی بی خود و بعضی وقت ها بی ناموسی هستند ولی زیرنویس دارند پس چرا ما برای فیلمهای آموزشی چنین کاری نکنیم . من زبانم خوب نیست چون یه کم 3d بلدم فایل آموزش درست می کنم و در اینترنت قرار میدهم .
شاید از طریق این کار پولی هم کسب کنید چون صد در صد خریداران زیادی خواهد داشت.
پس هرکی هرچی بلده رو کنه تا عقب نمونیم (یا علی)

Bubo
06-05-2012, 00:40
چنین کاری رو کردن عزیز حتی فکر کنم دوبلش کردن. تو TV هم تبلیغش رو کرد از نمونه آموزشی هایی هم که قرار داده بود دیدم که خودم داشتم. اسمش رو یادم رفت اگه یادم امد همینجا میذارم بری پیداش کنی.

saeed jo
06-05-2012, 09:13
متاسفاته این روزا به دلبل استقبال زیاد مردم از فیلم ها و سریال های خارجی مترجم های زبان همش سریال ها و فیلم های جدید رو ترجمه میکنن و به فیلم های آموزشی توجهی ندارن:2:

Lord-Voldemort
06-05-2012, 14:38
دوست عزیز این کاری که شما می گین که بسیار خوبیه
ولی چرا کسی این کار رو نمی کنه ؟ چون کسایی که می خوان هنر سه بعدی یا کلا هنر یاد بگیرن باید زبانشون خوب باشه ، پس بجای اینکه برن به کسی بگن زیر نویس درست کن میرن خودشون زبان یاد می گیرند و همه چی رو متوجه می شن ، اگر شما یا هر کی می خواد یا بگیره نصیحت من اینکه بره زبان یاد بگیره

saber1370
08-05-2012, 08:19
دوست عزیز این کاری که شما می گین که بسیار خوبیه
ولی چرا کسی این کار رو نمی کنه ؟ چون کسایی که می خوان هنر سه بعدی یا کلا هنر یاد بگیرن باید زبانشون خوب باشه ، پس بجای اینکه برن به کسی بگن زیر نویس درست کن میرن خودشون زبان یاد می گیرند و همه چی رو متوجه می شن ، اگر شما یا هر کی می خواد یا بگیره نصیحت من اینکه بره زبان یاد بگیره

اینو خوب اومدی :27:

*Forgotten*
08-05-2012, 09:14
ترجمه و دوبله فیلم های آموزشی استارتش زده شده مثلا دوبله رازهای فوتوشاپ ولی هر چیزی تو ایران دوره ای داره
ولی کم کم دارن بهش رو میارن ولی هنوز همه گیر نشده

ولی من با دوبله موافق نیستم چون خیلی از نکاتو که تو زبان اصلی میگه جا میندازن
ولی با زیرنویس کاملا موافقم چون هم زبان اصلی رو داری هم فارسی و تو زیرنویس دقیقا همون زبان اصلی رو ترجمه میکنن