ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چاپ کردن یک فایل 300 dpi برای اندازه 3 در 4 متر

ila
04-05-2012, 09:54
من یک فایلی رو میخوام بدم جایی برام طراحی کنن
ابعاد این طرح کاغذ A3 هست با 300dpi
حالا اگه بعدا من بخوام این فایل رو توی ابعاد 3 در 4 متر چاپ کنم میشه..یعنی جواب گو هست و کیفیت افت پیدا نمیکنه؟

hmd1371
04-05-2012, 12:23
اگه بخواهید فایل لایه بسته ( فرض کنید فایل JPG یا همون عکس ) رو به 3 یا 4 متر تغییر اندازه بدید ، تقریبا 50 تا 70 درصد کیفیتش افت پیدا می کنه. البته بستگی به این داره که آبجکت ها یا تصاویری که توی طرحتون بکار بردید ، با کیفیت هستند یا متوسط یا با کیفیت پایین تر ، اگه فایل لایه باز اون طرح A3 رو دارید لایه ها رو به پروژه جدید 3 متری انتقال بدید و از اونجا لایه ها رو با ابزار Free Transform یا با کلید میانبر Ctrl + T بزرگتر کنید. اگه به این شیوه عمل کنید ، افت کیفیتش کمتره ، اما اگه خودِ عکس رو تو پروژه انتقال بدید و از اونجا کل عکس رو بزرگ کنید. کیفیتش از دست میده.
بعد اینکه احتیاج نیست طرح 3 یا 4 متری رو با dpi 300 ایجاد کنید. همون dpi 72 کفایت می کنه. هرچه طرحتون کوچک تر باشه مثل کارت ویزیت یا کارت تبریک از این قبیل ... با dpi 300 ، و بلعکس هرچه طرحتون بزرگتر باشه ، مثل بنر 2 متری به بالا ، تابلو فلکسی یا از این قبیل موراد با dpi 72 طراحی می کنن. چون هرچه طرح کوچکتر باشه به کیفیت بالایی نیاز داره تا جزیئات رو خوب نشون بده، اما اگه طرح یه مقداری بزرگ باشه احتیاجی نیست با رزولوشن بالایی استفاده کرد ، چون جزئیاتش با خوبی پیداست اینو گفتم چون اکثرا با رزولوشن یا همون dpi در طراحی مشکل دارند.