PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید لپتاپ با میلیون بودجه

PSYCHO_MAN
03-05-2012, 00:14
سلام عزیزان
یکی از دوستانم قصد خرید لپتاپ داره و چون فعلا دسترسی به اینترنت نداره ازم خواسته مشاوره بگیرم برای انتخاب بهترین لپتاپ با بودجه حدود یک میلیون و نهایت نهایتش تا یک میلیون دویست. استفاده بیشتر کاربردهای مولتی مدیا
وب، برنامه های حسابداری و بازی البته به صورت نیمه حرفه ای . ممنون میشم راهنمایی بکنید تا بهترین مدل بازارو با این بودجه بشه خریداری کرد. البته این رفیقمون بیشتر نظرش رو hp بود تا حالا دوستان چی بگن.
راستی با توجه به اینکه قیمت ارز کمی روند نزولی گرفته امکان این هست که قیمتا پایین بکشه ؟اگه یه خورده صبر کته بهتر نیست؟
ممنون

Highbury
03-05-2012, 02:41
1 تا 1.200 فرقش کمه؟
تا 1 تومان
hp 4530= i3 - ram4- hard 640-vga 6490= 1020 toman
تا 1200
hp 4530= i5-ram4-hard640 ya 750- vga 6490= 1130 toman hoduan
این دو تا ارزش اون پولی که میدی دارن و همچنین هم ظاهر شیک، امکانات به روز و کیفیت مناسب رو دارند.
این قیمتهایی که گفتم حدود 50 تا 75 تومان ارزانتر شده.
-------
در مورد روند بازار= تجربه میگه معلوم نیست. لازم داری بگیر لازم نداری نگیر
--------

Mr.Mazmamfi
03-05-2012, 17:39
سلام
من هم 4530رو پیشنهاد میدم .
با کانفیگ core i5 بخرید .

PSYCHO_MAN
03-05-2012, 23:59
ممنون از دوستان که پاسخ دادن . کانفیگ این مدلو دیدم قدرت vga این مدل در چه حدیه؟ ضعیف نیست؟

arash820
05-05-2012, 14:41
[SIZE="3"]سلام دوستان

PSYCHO_MAN
06-05-2012, 18:52
سلام مجدد
من اون مدل hp رو که معرفی کرده بودین به رفیقمون گفتم. تقریباً رفته بود برای خرید که حالا نمیدونم چی شد و چی بهش گفتن که اومده میگه دنبال مدلای asus هستم و عاشق این برند شده . حتی بهم گفت بودجشم زیادتر میکنه برای خرید asus. حالا از من میپرسه نظرم چیه راجع به این مدلا : asus N53SN corei5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و asus k43SA core i5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا شما دوستان که آشناتر هستید نظرتون راجع به این مدلا چیه؟ خریدش رو توصیه میکنید؟ قیمتاش چجوریاس میارزه؟ مزایا و معایب این دو مدل رو هم بگید ممنون میشم.

Mr.Mazmamfi
06-05-2012, 21:38
سلام مجدد
من اون مدل hp رو که معرفی کرده بودین به رفیقمون گفتم. تقریباً رفته بود برای خرید که حالا نمیدونم چی شد و چی بهش گفتن که اومده میگه دنبال مدلای asus هستم و عاشق این برند شده . حتی بهم گفت بودجشم زیادتر میکنه برای خرید asus. حالا از من میپرسه نظرم چیه راجع به این مدلا : asus N53SN corei5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و asus k43SA core i5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fasus%2F137-asus-k43sa.html)
حالا شما دوستان که آشناتر هستید نظرتون راجع به این مدلا چیه؟ خریدش رو توصیه میکنید؟ قیمتاش چجوریاس میارزه؟ مزایا و معایب این دو مدل رو هم بگید ممنون میشم.

سلام رفیق

یه صحبت خصوصی دارم ، در گوشتو بیار : :46:
این رفیقت از این آدماییه که حالا حالاها میخواد اذیت کنه و به قول معروف حزب باده ، اگه میخوایی راحت بشی و دست از سرت برداره ، بهش بگو از ایسوس اطلاعاتی نداری و خودتو راحت کن . ( میخواستم عامیانه تر و خودمونی تر بگم گفتم شاید ناراحت بشی :10: )

آره داداش ، این صحبتی بود از یه پیر غلام که موهاشو تو این راه سفید کرده . :31:

بیخیال .

مدل 14 اینچی رو بیخیال ، فقط و فقط به خاطر اینکه نام لوک نداره و چون کارش حسابداریه ، قسمت ماشین حساب براش خیلی ضروریه .

پس مدل 15 رو میگیم .
مدل N53 SN هم کیبورد مناسبی نداره ولی بهش بگو این کارو بکنه .

بره بازار و مدل N53 SN و K53 SV رو بذاره کنار هم ، و با جفت کیبورد ها کار کنه ، و ببینه با کدوم راحت تره ، همون لپ تاپ رو انتخاب کنه .

من اگه باشم مدل K53 SV رو انتخاب میکنم چون تمام نیاز هامو برآورده میکنه ، زیبا هم هست ، رنگ نقره ایش خوشگل تر از همشونه و . . .

موفق باشید.

PSYCHO_MAN
09-05-2012, 16:25
سلام
بالاخره رفيقمون لپتاپش رو خريد. مدل: asus N53sn corei5 2430 -8GB
در مورد کيبردم که گفته بوديد، باهم رفتيم تست کرد گفت بد نيست ميتونم باهاش را بيام.
ممنون از دوستاني که وقت گذاشتن ومشاوره دادن.
تاپيکم اگر مديران صلاح ميدونن بسته بشه.