مشاهده نسخه کامل
: Call of Duty: Black Ops II
شما مالتی پلیر رو چجوری بازی می کنی ؟ مگه کرکش اومده؟
به ما هم یاد بده بازی کنیم:sq_8:
......................
اقا بخش زامبی بازی عجب باحال شده مخصوصا مپ TranZIT به همه پیشنهاد میکنم برن
فقط یه سوال تو این مپ اخرش اتوبوس کجا میره ؟ یا چه موقع میاد که سوارش بشیم
Abdolreza2012
21-11-2012, 13:56
دوست عزیز تو ایران چیزی به اسم ارزش خرید معنایی نداره !!!! شما وقتی یه بازی 80 تا 100 هزار تومنی رو داری با 8 هزار تومن می خری پس یعنی سود کامل ! و از طرفی بازی مثل کال اف دیوتی همیشه ارزش خرید و وقت گذاشتن داره هر چند این نسخه نتونسته انتظارات بعضی ها رو از جمله خود من برااورده کنه ولی بازم یه بازی اکشن و شوتر عالی هستش که ادرنالین خونت رو عجیب بالا می بره . پس فردا برو بخرش .
من خودم همه ی نسخه های call of duty رو بازی کردم و از همش خوشم اومده وبازیه خیلی خوبیه ولی این یکی 2 black ops چندبار تو همین جا خوندم بعضی ها راضی نبودن به خاطر همین سوال کردم.
اما قیمتش اگه همه با قیمت 80 تا 100 تومنی بخرن تو ایران بعد من 8 تومنیشو بخرم 100% سود کردم ولی وقتی تو اینترنت دیدم قیمتش 5500 تا 6 تومنه پس 8 تومن زیاده
حالا زیاد تفاوت نداره و کلا 8 تومن دیگه پولی نیست پس میگیرمش.
بعد اونایی که 80 تا 100 تومنه اورجیناله
Leon-117
21-11-2012, 14:44
اقا بخش زامبی بازی عجب باحال شده مخصوصا مپ TranZIT به همه پیشنهاد میکنم برن
فقط یه سوال تو این مپ اخرش اتوبوس کجا میره ؟ یا چه موقع میاد که سوارش بشیم
کلا 5 تا ایستگاه هست که بعد از ایستگاه پنجم اتوبوس دوباره بر میگرده ایستگاه اول..........این ایستگاه ها مهم نیستن،easter egg ها و راز های توی این بخش مهم هستن که باید کشفشون کرد..........
اتوبوس هم هر چند دقیقه یک بار میاد و بوق میزنه،اینجوری نیستش که اگه مثلا به اتوبوس نرسیدید اتوبوس بزاره بره و دیگه بر نگرده!
رو pc بخش زامبی به صورت آنلاین فقط میشه زد ؟
H M R 0 0 7
22-11-2012, 13:52
سلام دوستان
من یه توضیح خوب از داستان این قسمت میخوام
من دارم این قسمتو بازی میکنم و دقیقا میخوام بدونم چی به چی و کی به کیه
از قسمت اول هم اگه توضیحی بود ممنون میشم
saeed_136915
22-11-2012, 14:24
شما مالتی پلیر رو چجوری بازی می کنی ؟ مگه کرکش اومده؟
به ما هم یاد بده بازی کنیم:sq_8:
من روی ایکس باکس بازی میکنم :sq_8:
playstation 3
22-11-2012, 20:29
سلام دوستان چرا وقتی دوباره مراحلو میرم همو story که اول بردم رو نشون میده؟
saadat68
23-11-2012, 02:10
داستانشو جایی هست بشه خوند ببینیم چی به چیه
milad_takjoo
23-11-2012, 09:47
سلام دوستان چرا وقتی دوباره مراحلو میرم همو story که اول بردم رو نشون میده؟
در واقع اون لودینگ مراحل هستش حالا به این صورت....
بچه ها چرا صداگذاری بازی اینقد بده؟صدای تفنگ ها خیلی بد کار شده....اوایل که اینطوریه بعدا درست میشه؟
اخر بازی اگه منزس بکشی چی میشه داستان.؟
اخر بازی اگه منزس بکشی چی میشه داستان.؟
پایان بدی میشه ! منندز فرار میکنه از زندان خیلی راحت . میره و وودز رو پیدا میکنه و بعد از سال ها زجر دادن به طرز فجیعی میکشتش به خاطر کشتن خواهرش . بعد هم خودشو میکشه .
سلام دوستان ، من بازی رو تموم کردم
منها آخرش menendez رو نکشتم ! :sq_10: میخواستم بدونم مرحله آخرش رو چطور دوباره از اول برم ؟! چون تو لیست مرحله ها به ترتیب نیست !
milad_heartsick
24-11-2012, 23:04
سلام دوستان
بازی شما هم سانسور داشت؟ اونی که من بازی کردم هم زیرنویسش سانسور داشت فحش هارو @#%$%# این جوری نشون میداد بعضی از کات سین هام کلا شطرنجی بود
Leon-117
24-11-2012, 23:08
سلام دوستان
بازی شما هم سانسور داشت؟ اونی که من بازی کردم هم زیرنویسش سانسور داشت فحش هارو @#%$%# این جوری نشون میداد بعضی از کات سین هام کلا شطرنجی بود
اول بازی یه پیغامی میاد که میگه بازی شامل حرف ها و صحنه های نا مناسب هست،میخواید این موارد نمایش داد هبشن یا نه.اسمش هم اگه اشتباه نکنم graphic-content مینداخت.باید اول بازی allow graphic-content رو انتخاب میکردید.
از optionبازی هم به احتمال زیاد میشه تعییزش داد....
saadat68
24-11-2012, 23:51
اون موقعی که باید ها منندز رو بکشیم یا هارپر رو - ما نقش چه شخصیتی رو بازی میکنیم ؟
من خواستم منندز رو بکشم اگه هارپر رو انتخاب میکردم چی میشد ؟
alireza20202003
25-11-2012, 03:29
در كل به نظر من خیلی بد ساخت بود این بازی ، باگ هاش به كنار بعضی جاهاش واقعا از شدت مسخرگی میخواستم كوئیت كنم بیام بیرون از بازی
قبلا از اينكه از بدی های بازی بگم يكی به من بگه كه این اسلحه ها حالت دوم نداشت هيچكدوم ؟! لوله نارنجك انداز به اون بزرگی زير اسلحه بود ولی من كه كل تنظیمات رو زير رو كردم دكمه ای پيدا نكردم برای استفاده از حالت دوم.
خوب حالا بدی های بازی از نظر من :
1. همین پایان های متفاوت ، این كارا به كال آف نيومده رزیدنت اویل نیست كه !
2. هر بار تو بازی fail شدم یا جاهایی بود كه باید كار خاصی انجام میدادی مثل اون اولش كه باید بپری تو قایق از هلیكوپتر يا RPG بهم خورده ! جالب اينه كه تو مراحلی كه ربات داریم RPG ها من پياده رو می زنن به جای ربات ها واقعا هوش و زكاوت .... در كل فكر كنم 20 باری مردم كه 10 بارش نفهمیدم باید چيكار كنم يه 10 باری هم این RPGها منو زدن كه اگه اسنایپ حرارتی نداشته باشی هم كه تو فاصله شونصد كیلومتری فقط وقتی موشكش اومد طرفت می بینیش. خوب حالا این چه ایرادی داره ؟ اِیرادش اینه كه من اگه RPG بردارم باهاش یك نفر رو هم نمی تونم از اون فاصله بزنم ولی اونا میتونن و این يعنی رسما ر....
3. 99 درصد مواقع دشمن بقل هم تیمی منه و جالب اينكه اصلا به هم كاری ندارن حتی به هم گير هم میكنن موقع راه رفتن !
4. به جز RPG زن ها بقیه دشمن ها مخصوصا اسنایپرها كاملا هویچ مصنوعی هستن مهم نیست درجه سختی رو رو چی بذارین اسنایپرها رسما بی تاثیرن. دشمنهای عادی هم كه چی بگم ، بعضی وقتا يكیشون از قلم میفتاد میدیدی 10 تا چك پوینته داره پشت سرم می یاد كه با Melee atack بزنتم !
5. در طول بازی اگه به حرفای هم تیمی گوش میدادین 100 درصد می باختین مثلا موقع ماشین سواری 500 كیلومتر قبل بايد میپيچيدی به چپ تازه صداش در میاد میگه برو چپ درست جایی كه باید بری راست ! مشابهش در مورد انواع اقسام اتفاقات ، مثلا بعد از اينكه RPG زنهای رو سقف رو همه رو زدی تازه میگه RPG رو سقف هست!
6. واقعا نمیدونم وجود بعضی قسمتا چه دلیلی داشت ، مثلا اونجا كه Mason , Woods با هم میرن خونه McKnight كه كنترل woods هم دست كاربره !
و كلی عيب ديگه كه حال ندارم بگم.
در كل فقط از يه چيز بازی خوشم اومد اونهم مراحل استراتژيك مانندشه كه به نظرم باید به عنوان mini game اضافه می شد به بازی بعد از پايان
در انتها دوستان اگه می خوان پايان خوبشو ببینن يا برن از اينترنت دانلود كنن (خودم پايان خوبشو ديدم بار اول و ديگه اصلا طرف بازی نرفتم و دو تا پايان ديگشو از اينترنت دان كردم) يا اينكه اينكار ها رو از مرحله اول تا آخر انجام بدن :
مرحله اول : نجات وودز (گزینه ديگری نداریم)
مرحله دوم : پيدا كردن سلريوم (گزينه ديگری نداريم)
مرحله سوم : دقيقا يادم نمياد فقط اون يارو نميره (گزينه ديگه اينه كه يارو رو بكشين :)) )
مرحله چهارم : روند عادی بازی
مرحله پنجم : باز هم روند عادی بازی
مرحله ششم : با ماشین كه دارین میرين اون آخرش گاز رو بگیرین (space) و از سمت چپ برانید :)) تا صورت هارپر نسوزه (گزينه ديگه سوختن صورت هارپر)
مرحله هفتم : آخر مرحله لفتش نديد و سريعا بدون توجه به اون ربات كوچولوها از پله ها برين بالا و Defalco رو بكشين و Karma رو نجات بدين (دير برسين Defalco در ميره و بعدا Karma ميميره)
مرحله هشتم : به پای ميسون شكليك كنین (خودم به شكمش شكلیك كردم و نمرد :) ) ميفته زمين ولی تكون میخوره بعضی وقتا قبول ميشه مردنش بعضی وفتا نميشه !! (گزينه ديگه بزنین تو مغزش درجا بميره)
مرحله نهم : اينم روند عادی
مرحله دهم : فريد زنده بمونه و هارپر رو بكشین (گزينه ديگه شليك به منندز)
مرحله يازدهم : بزنین تو پای فرمانده (ميتونين بزنين تو مغزش !)
مراحل بعدی : بسته به اينكه در مراحل قبلی چه كرده باشین متفاوته ! روند عادی برای اين مراحل
مرحله آخر : به منندز شليك نكنین
تو يكی از مراحل هم هست (نمیدونم چندم ولی قبل از شليك به پای فرمانده) كه Anderson رو می تونین نجات بدین يا اينكه بی تفاوت برین طرف چك پوینت (anderson با نور سبز نشون داده شده بود فكر كنم) تو سايت ها كه به اين موضوع اشاره نشده ولی من نجاتش دادم اگه يه موقع پايان خوب نديدين شايد به خاطر اينه.
به امید بازی بهتر تو نسخه بعدی !
پ.ن : تو سایت IGN نوشته سه پايان با يك Bonus من هر 4 كلیپ رو دانلود كردم و اونی كه ديدم هيچكدوم از اينا نبود ! گفتن پايان خوب ظاهرا با اتمام همه مراحل استراتژيك مياد اونی كه من ديدم از اينا بهتر بود ! من تمامی كارهای بالا رو به جز اتمام يدونه از مراحل استراتژيك انجام دادم و پايانی كه ديدم اين بود :
اول كه منندز رو دستگیر میكنن بعد با Karma مصاحبه ميكنن تو تلوزيون و منندز هم كلشو ميكوبه تو تلوزيون زندان و داغون ميشه سرش بعد هم ميسون پسر ميره پيش وودز و ميبينه باباشم اونجاست و بعد وودز تعريف ميكنه كه تير رو به پای ميسون پدر زده و اون هنوز زندست. اين از هر 4 كليپ IGN پايان بهتريه !
فكر كنم يه If Else نوشتن با 20 تيكه فيلم پايان كه تو هر مرحله كاری كردی يكی رو نشون بده بعد آخرش همه رو ميچسبونه به هم و لزوما پايان با معنی حاصل نميشه !!! :sq_2:
در كل به نظر من خیلی بد ساخت بود این بازی ، باگ هاش به كنار بعضی جاهاش واقعا از شدت مسخرگی میخواستم كوئیت كنم بیام بیرون از بازی
قبلا از اينكه از بدی های بازی بگم يكی به من بگه كه این اسلحه ها حالت دوم نداشت هيچكدوم ؟! لوله نارنجك انداز به اون بزرگی زير اسلحه بود ولی من كه كل تنظیمات رو زير رو كردم دكمه ای پيدا نكردم برای استفاده از حالت دوم.
خوب حالا بدی های بازی از نظر من :
1. همین پایان های متفاوت ، این كارا به كال آف نيومده رزیدنت اویل نیست كه !
2. هر بار تو بازی fail شدم یا جاهایی بود كه باید كار خاصی انجام میدادی مثل اون اولش كه باید بپری تو قایق از هلیكوپتر يا RPG بهم خورده ! جالب اينه كه تو مراحلی كه ربات داریم RPG ها من پياده رو می زنن به جای ربات ها واقعا هوش و زكاوت .... در كل فكر كنم 20 باری مردم كه 10 بارش نفهمیدم باید چيكار كنم يه 10 باری هم این RPGها منو زدن كه اگه اسنایپ حرارتی نداشته باشی هم كه تو فاصله شونصد كیلومتری فقط وقتی موشكش اومد طرفت می بینیش. خوب حالا این چه ایرادی داره ؟ اِیرادش اینه كه من اگه RPG بردارم باهاش یك نفر رو هم نمی تونم از اون فاصله بزنم ولی اونا میتونن و این يعنی رسما ر....
3. 99 درصد مواقع دشمن بقل هم تیمی منه و جالب اينكه اصلا به هم كاری ندارن حتی به هم گير هم میكنن موقع راه رفتن !
4. به جز RPG زن ها بقیه دشمن ها مخصوصا اسنایپرها كاملا هویچ مصنوعی هستن مهم نیست درجه سختی رو رو چی بذارین اسنایپرها رسما بی تاثیرن. دشمنهای عادی هم كه چی بگم ، بعضی وقتا يكیشون از قلم میفتاد میدیدی 10 تا چك پوینته داره پشت سرم می یاد كه با Melee atack بزنتم !
5. در طول بازی اگه به حرفای هم تیمی گوش میدادین 100 درصد می باختین مثلا موقع ماشین سواری 500 كیلومتر قبل بايد میپيچيدی به چپ تازه صداش در میاد میگه برو چپ درست جایی كه باید بری راست ! مشابهش در مورد انواع اقسام اتفاقات ، مثلا بعد از اينكه RPG زنهای رو سقف رو همه رو زدی تازه میگه RPG رو سقف هست!
6. واقعا نمیدونم وجود بعضی قسمتا چه دلیلی داشت ، مثلا اونجا كه Mason , Woods با هم میرن خونه McKnight كه كنترل woods هم دست كاربره !
و كلی عيب ديگه كه حال ندارم بگم.
در كل فقط از يه چيز بازی خوشم اومد اونهم مراحل استراتژيك مانندشه كه به نظرم باید به عنوان mini game اضافه می شد به بازی بعد از پايان
...
به امید بازی بهتر تو نسخه بعدی !
پ.ن : تو سایت IGN نوشته سه پايان با يك Bonus من هر 4 كلیپ رو دانلود كردم و اونی كه ديدم هيچكدوم از اينا نبود ! گفتن پايان خوب ظاهرا با اتمام همه مراحل استراتژيك مياد اونی كه من ديدم از اينا بهتر بود ! من تمامی كارهای بالا رو به جز اتمام يدونه از مراحل استراتژيك انجام دادم و پايانی كه ديدم اين بود :
اول كه منندز رو دستگیر میكنن بعد با Karma مصاحبه ميكنن تو تلوزيون و منندز هم كلشو ميكوبه تو تلوزيون زندان و داغون ميشه سرش بعد هم ميسون پسر ميره پيش وودز و ميبينه باباشم اونجاست و بعد وودز تعريف ميكنه كه تير رو به پای ميسون پدر زده و اون هنوز زندست. اين از هر 4 كليپ IGN پايان بهتريه !
فكر كنم يه If Else نوشتن با 20 تيكه فيلم پايان كه تو هر مرحله كاری كردی يكی رو نشون بده بعد آخرش همه رو ميچسبونه به هم و لزوما پايان با معنی حاصل نميشه !!! :sq_2:
ایراد اولتون نفی تنوعیه که اکثر هوادارای کالاف منتظرش بودن و هر چیزی فیر از این بود داستان رو لوث میکرد میتونید نظر عموم رو ببینید که از داستان چقدر خوششون اومده
ایراد دومتون هم به خاطر اینه که بازی رو درست متوجه نشدید و اتفاقاً خیلی هم منطقیه یکی رو از پایین نمیتونی با آر پی جی بزنی ولی از بالای دیوار که به سمت زمین هموار بزنی تا شعاع ده متریش هرچی هست آسیب میبینه علت استفاده از اسنایپ هم همین قضیس تو مرحله جاجمنت دی. شما چون یه بار بیشتر به خودتون زحمت بازی ندادید متوجه نشدید رباتها چیکار میکنن و فکر میکنید از بازی خارجن ! در حالیکه همون کاری رو میکنن که همرزما تو بقیه جاهای بازی های سری کالاف انجام میدن و بعضیاشون بر حسب هوش مصنوعی بازی نابودم میشن رباتهای بزرگ قدرت بیشتری دارن و مثل تانک هستن برای همین منهدم شدنشونو ندیدی که منطقیه وقتی خودتم بخوای نابودشون کنی چهار پنج تا آر پی جی باید بهشون بزنی این به خاطر فناوری بالای ساختشون در آیندش نه هوش مصنوعی بد بازی که شما میگید.
ایرادای دیگری هم گرفتید که چندان منطقی نیستن هوش مصنوعی این بازی اگر بهتر از بازیای قبلی نباشه بدتر اصلاً نیست اسنایپرها هم نسبت به بازیای دیگه کمتر به کار رفتن برای همینه که زیاد مزاحمتی درست نمیکنن ولی دقتشون کمتر از بقیه بازیها نیست
شما این همه اتچمنت که برای اولین بار طراحی شده رو نادید گرفتید این طراحیها ارزشمنده و مثل بازیهای قبل کپی بازی قبلی نیست و زحمت زیادی براش کشیده شده مثلاً بازی مدرن3 طراحی زیادی به خرج نداد و اکثر اسلحه ها تکراری بود ولی این بازی به خاطر اینکه درباره آینده ساخته شده زحمت زیادی برای خلق اسلحه هایی کشیده شده که فقط حدس و گمان و خیالپردازی منطقی میتونه با موفقیت خلقشون کنه و جای تقدیر داره
تو جنگ مینی گیم وجود نداره و تبدیل همچین مراحل مهمی به مینی گیم بازی رو بچه گانه خواهد کرد
اینجا قانونش اینه که اسرار بازی رو لو ندید و یا تو اسپویلر بگذارید که فکر میکنم بخش قرمز کل معماهای بازی رو لو داده و دیگه وقتی همه چیزو از قبل بلد باشی بخش معمایی بازی از بین میره پس لطفاً تو اسپویلر بگذارید
چرا نداشت ؟ شما احتمالا کال اف بازی نکردی قبلا . لانچر اینجا هم همونجوری بود که قبلا بود . یعنی با کلیدای شماره .
alireza20202003
25-11-2012, 15:55
ایراد اولتون نفی تنوعیه که اکثر هوادارای کالاف منتظرش بودن و هر چیزی فیر از این بود داستان رو لوث میکرد میتونید نظر عموم رو ببینید که از داستان چقدر خوششون اومده
ایراد دومتون هم به خاطر اینه که بازی رو درست متوجه نشدید و اتفاقاً خیلی هم منطقیه یکی رو از پایین نمیتونی با آر پی جی بزنی ولی از بالای دیوار که به سمت زمین هموار بزنی تا شعاع ده متریش هرچی هست آسیب میبینه علت استفاده از اسنایپ هم همین قضیس تو مرحله جاجمنت دی. شما چون یه بار بیشتر به خودتون زحمت بازی ندادید متوجه نشدید رباتها چیکار میکنن و فکر میکنید از بازی خارجن ! در حالیکه همون کاری رو میکنن که همرزما تو بقیه جاهای بازی های سری کالاف انجام میدن و بعضیاشون بر حسب هوش مصنوعی بازی نابودم میشن رباتهای بزرگ قدرت بیشتری دارن و مثل تانک هستن برای همین منهدم شدنشونو ندیدی که منطقیه وقتی خودتم بخوای نابودشون کنی چهار پنج تا آر پی جی باید بهشون بزنی این به خاطر فناوری بالای ساختشون در آیندش نه هوش مصنوعی بد بازی که شما میگید.
ایرادای دیگری هم گرفتید که چندان منطقی نیستن هوش مصنوعی این بازی اگر بهتر از بازیای قبلی نباشه بدتر اصلاً نیست اسنایپرها هم نسبت به بازیای دیگه کمتر به کار رفتن برای همینه که زیاد مزاحمتی درست نمیکنن ولی دقتشون کمتر از بقیه بازیها نیست
شما این همه اتچمنت که برای اولین بار طراحی شده رو نادید گرفتید این طراحیها ارزشمنده و مثل بازیهای قبل کپی بازی قبلی نیست و زحمت زیادی براش کشیده شده مثلاً بازی مدرن3 طراحی زیادی به خرج نداد و اکثر اسلحه ها تکراری بود ولی این بازی به خاطر اینکه درباره آینده ساخته شده زحمت زیادی برای خلق اسلحه هایی کشیده شده که فقط حدس و گمان و خیالپردازی منطقی میتونه با موفقیت خلقشون کنه و جای تقدیر داره
تو جنگ مینی گیم وجود نداره و تبدیل همچین مراحل مهمی به مینی گیم بازی رو بچه گانه خواهد کرد
اینجا قانونش اینه که اسرار بازی رو لو ندید و یا تو اسپویلر بگذارید که فکر میکنم بخش قرمز کل معماهای بازی رو لو داده و دیگه وقتی همه چیزو از قبل بلد باشی بخش معمایی بازی از بین میره پس لطفاً تو اسپویلر بگذارید
قسمت سبز هم كه نگفتم داستان بده يك بار ديگه بخون عزيز گفتم چند داستانی بده ! این مجموعه انتخاب ها كه بهت ميده منو ياده خدابيامرز رزيدنت اویل 3 انداخت كه هی بهت انتخاب ميداد مثلا ميگفت میخوای ترمز اضطراری رو بكشی يا از پنجره بپری بيرون. اتفاقا چون طرفدار CoD هستم نمی خوام سعی كنن همه چی بهش اضافه كنن !!! فردا هم بيان بهش Bullet Time اضافه كنن !
قسمت قرمز رو كه دستت درد نكنه واقعا ، شد این دشمنا يك بار نارنجك زير ربات ها بندازن ؟! مگه CLAW ها با سه تا نارنجك نابود نميشن پس چرا اينكارو نمی كنن ؟!!
قسمت آبی هم كه باز دستت درد نكنه :31: دیگه هركسی تا آخر بازی رفته باشه حتما می دونه تو مرحله آخر (Haiti) باید زحمت نابود كردن ربات ها رو خودت بكشی.
قسمت بولد هم كه احسنت این همه چيز اضافه شده و بازی در حالت Single Player بهتر نشده ! در ضمن این نسخه رو فقط با قبلیش يعنی BO مقايسه كنید يادمون نره كه BO چه امتیازی از وبسایت های ريويو گرفت و چقدر حتی افرادی كه طرفدار بازی های CoD نبودن رو به خودش جلب كرد. من این بازی رو با نسخه قبليش مقايسه می كنم و واقعا افت محسوسه ! فقطم نظر من نیست این همه نقد و نظر تو اینترنت اكثرا این مورد رو تایید می كنن.
قسمت بنفش رو هم كه نفهمیدم ! تو جنگ mini game باعث بچه گانه شدن ميشه ؟! :18:
قسمت آخر رو قبول دارم ولی برداشتی نقل قول كردی حالا كه من گذاشتم تو اسپويلر بی فايدست !
در انتها هم بگم كه این نظر شخصی منه و قصد عوض كردن نظر كسی رو ندارم و نظر خودمم عوض نميشه ، فقط دوستانی كه مثل من فكر میكنن این نسخه از نسخه قبل تو حالت Single Player بدتر شده اگه می تونن لايسنس بازی رو تهیه كنن و يك سری به مولتی پلیر بزنن (یا اينكه نمیدونم شاید با كرك بعدا بشه مولتی پلیر رو رفت)
در حالت مولتی پلیر امكانات و تجهیزاتی كه سال ها تو فروم CoD درخواست داده شده بود بالاخره بعضی هاش اضافه شده، متاسفانه این روز تعطيلی پينگ نت من داغونه ولی در كل مولتی پلیر از لحاظ تجهیزات بهتر شده يكم مپاش برای كسایی كه میخوان دلو بزنن به دریا و راش بدن خوب نیست ولی تجربه جالبیه ! البته كمپر خیلی زیاد شده تو بازی و رو اعصابن !
alireza20202003
25-11-2012, 16:05
چرا نداشت ؟ شما احتمالا کال اف بازی نکردی قبلا . لانچر اینجا هم همونجوری بود که قبلا بود . یعنی با کلیدای شماره .
نه دوست عزيز مشكل از نسخه بازی بود، الان كه نسخه دانلود شده از خود وبسایت اصلی رو گرفتم مشكلی نداره جالب اينكه تو فروم Activision هم پرسيدم و گفتن داری از نسخه غير اصلی كرك شده استفاده میكنی ! بعضی وقتا آدم نبايد سوال بپرسه تو فروم اصلی بازی !
قسمت سبز هم كه نگفتم داستان بده يك بار ديگه بخون عزيز گفتم چند داستانی بده ! این مجموعه انتخاب ها كه بهت ميده منو ياده خدابيامرز رزيدنت اویل 3 انداخت كه هی بهت انتخاب ميداد مثلا ميگفت میخوای ترمز اضطراری رو بكشی يا از پنجره بپری بيرون. اتفاقا چون طرفدار CoD هستم نمی خوام سعی كنن همه چی بهش اضافه كنن !!! فردا هم بيان بهش Bullet Time اضافه كنن !
قسمت قرمز رو كه دستت درد نكنه واقعا ، شد این دشمنا يك بار نارنجك زير ربات ها بندازن ؟! مگه CLAW ها با سه تا نارنجك نابود نميشن پس چرا اينكارو نمی كنن ؟!!
قسمت آبی هم كه باز دستت درد نكنه :31: دیگه هركسی تا آخر بازی رفته باشه حتما می دونه تو مرحله آخر (Haiti) باید زحمت نابود كردن ربات ها رو خودت بكشی.
قسمت بولد هم كه احسنت این همه چيز اضافه شده و بازی در حالت Single Player بهتر نشده ! در ضمن این نسخه رو فقط با قبلیش يعنی BO مقايسه كنید يادمون نره كه BO چه امتیازی از وبسایت های ريويو گرفت و چقدر حتی افرادی كه طرفدار بازی های CoD نبودن رو به خودش جلب كرد. من این بازی رو با نسخه قبليش مقايسه می كنم و واقعا افت محسوسه ! فقطم نظر من نیست این همه نقد و نظر تو اینترنت اكثرا این مورد رو تایید می كنن.
قسمت بنفش رو هم كه نفهمیدم ! تو جنگ mini game باعث بچه گانه شدن ميشه ؟! :18:
قسمت آخر رو قبول دارم ولی برداشتی نقل قول كردی حالا كه من گذاشتم تو اسپويلر بی فايدست !
در انتها هم بگم كه این نظر شخصی منه و قصد عوض كردن نظر كسی رو ندارم و نظر خودمم عوض نميشه ، فقط دوستانی كه مثل من فكر میكنن این نسخه از نسخه قبل تو حالت Single Player بدتر شده اگه می تونن لايسنس بازی رو تهیه كنن و يك سری به مولتی پلیر بزنن (یا اينكه نمیدونم شاید با كرك بعدا بشه مولتی پلیر رو رفت)
در حالت مولتی پلیر امكانات و تجهیزاتی كه سال ها تو فروم CoD درخواست داده شده بود بالاخره بعضی هاش اضافه شده، متاسفانه این روز تعطيلی پينگ نت من داغونه ولی در كل مولتی پلیر از لحاظ تجهیزات بهتر شده يكم مپاش برای كسایی كه میخوان دلو بزنن به دریا و راش بدن خوب نیست ولی تجربه جالبیه ! البته كمپر خیلی زیاد شده تو بازی و رو اعصابن !
قسمت سبز هم كه نگفتم داستان بده يك بار ديگه بخون عزيز گفتم چند داستانی بده !اتفاقاً به عقیده من و خیلیا همین چند داستانی بودنش خوبه اگر اینم نبود دیگه دلمونو به چی خوش میکردیم ؟ زنده سوزی آدما ؟! فحاشیو بی تربیتی این مرتیکه وودز و بقیه ؟!
قسمت قرمز رو كه دستت درد نكنه واقعا ، شد این دشمنا يك بار نارنجك زير ربات ها بندازن ؟! مگه CLAW ها با سه تا نارنجك نابود نميشن پس چرا اينكارو نمی كنن ؟!!سایر بازیهای رایانه ای هم در همین حد هوش دارن در ضمن فکر میکنم اگه تو بازی رو روی درجه سخت بگذاری دقت اونا هم بیشتر میشه
قسمت بولد هم كه احسنت این همه چيز اضافه شده و بازی در حالت Single Player بهتر نشده ! در ضمن این نسخه رو فقط با قبلیش يعنی BO مقايسه كنید يادمون نره كه BO چه امتیازی از وبسایت های ريويو گرفت و چقدر حتی افرادی كه طرفدار بازی های CoD نبودن رو به خودش جلب كرد. من این بازی رو با نسخه قبليش مقايسه می كنم و واقعا افت محسوسه ! فقطم نظر من نیست این همه نقد و نظر تو اینترنت اكثرا این مورد رو تایید می كنن.من نگفتم بازی در کل چه نمره ای گرفته من گفتم باید نکات مثبت بازی رو در کنار نکات منفیش بگذاری تو دوسه صفه قبلم که نمره دادم میبینی نمره پایینی بهش دادم هم تو گرافیک هم صدا و ... ولی گیم پلیش خوبه لااقل مثل سری های قبله داستانشم نکات منفی مثبتش همیناس که گفتم
قسمت بنفش رو هم كه نفهمیدم ! تو جنگ mini game باعث بچه گانه شدن ميشه ؟! :18:بله اگر اون مراحل رو از داستان اصلی بازی خارج کنی بچه گانه و اضافی و بی اهمیت به نظر میاد .
سایر بازیهای رایانه ای هم در همین حد هوش دارن در ضمن فکر میکنم اگه تو بازی رو روی درجه سخت بگذاری دقت اونا هم بیشتر میشه
کی گفته عزیز ؟ مثالش COD های سالای پیش که AI اشون خیلی خوب بود ولی الان افت کرده !
+
این سری افتای زیادی داشته از جمله AI و گرافیک و همینطور گیم پلی ! داستان هم هنوز تموم نکردم ولی داستانش خوبه !
فقط Multiplayer اش عالیه ! و همینطور zombie !
+
WTF ! چقد Spoil ! باو رعایت کنید لطفا !
کی گفته عزیز ؟ مثالش COD های سالای پیش که AI اشون خیلی خوب بود ولی الان افت کرده !
+
این سری افتای زیادی داشته از جمله AI و گرافیک و همینطور گیم پلی ! داستان هم هنوز تموم نکردم ولی داستانش خوبه !
+
WTF ! چقد Spoil ! باو رعایت کنید لطفا !
من اینطور فکر نمیکنم به نظرم شما بازی رو اول تموم کن بعدم بگذار چارتا سایت یه نظری در این مورد بدن بعد بیا اینقدر قاطعانه نظر بده
این بازی نسبت به سری قبل از هوش کمتری برخوردار نیست
البته در مورد گرافیک و صدا و تا حدی خود داستان با شکست روبرو شده
از نظر من بعد اخلاقی تو داستان کاملاً صفره
Leon-117
25-11-2012, 21:10
به نظر من مولتی پلیر بازی اصلا خوب کار نشده.شاید برای چند روز لذت بخش باشه ولی بعدش فوق العاده تکراری میشه.تقریبا هیچ چیزی به این بخش اضافه نکردن،مپ های بازی هم به غیر از چندتا اصلا خوب کار نشدن و فقط پر از جای کمپ کردن هستن.مثلا مپ Drone, یه بار رفتم توی مپش کلا از مولی پلیر بازی کزدن پشیمون شدم!از 10 نفری که بازی میکردن شاید 2-3 نفر درست بازی میکردن،یه قسمت هم توی این مپ هستش که اگه یه نفر اسنایپر + پرک cold blooded رو بگیره و بره اونجا به هیچ وجه قابل دیدن نیستش...س
سلاح های بازی هم اصلا بالانس نیستن،برتری کامل بافردی هست که اسلحه با fire rate بالا داشته باشه،light machine gun های بازی هم که به کل بازی رو خراب کردن!چون این سلاح ها بردشون با sniper rifle ها برابری میکنه،قدرتشونم فوق العاده بالا هست.اگه کسی یه LMG با Target Finder بگیره راحت میتونه همه رو درو کنه!
فقط وقتی با دوستاتون بازی کنین ممکنه مولی پلیر بازی جالب و لذت بخش باشه.
در کل مولتی پلیر بازی جلوی بقیه بازی ها مثل Battlefield یا Halo به شدت ضعیف کار شده و به نظر من ارزش خیلی بالایی نداره....
Ali*Reza
25-11-2012, 22:11
دوستان میشه حداقل سیستم مورد نیاز این بازی رو بگید؟
havas_1980
25-11-2012, 22:16
سلام دوستان ، من بازی رو تموم کردم
منها آخرش menendez رو نکشتم ! :sq_10: میخواستم بدونم مرحله آخرش رو چطور دوباره از اول برم ؟! چون تو لیست مرحله ها به ترتیب نیست !
به این علت میگین به ترتیب نیست چون انتظار دارین تو لیست, اخرین مرحله باشه... چهار یا پنج تا ماموریت Strike Force آخر اون لیست قرار گرفتن و قبل از اونا هم ماموریت Judgment Day رو باید داشته باشین.
اون موقعی که باید ها منندز رو بکشیم یا هارپر رو - ما نقش چه شخصیتی رو بازی میکنیم ؟
من خواستم منندز رو بکشم اگه هارپر رو انتخاب میکردم چی میشد ؟
در نقش فرید اون ماموریت رو شروع میکردین. اما وقتی به نقطه تصمیم گیری میرسین, در صورت انتخاب کشتن هارپر - هارپر کشته میشه و دوربین میچرخه و کنترل دیوید میسون رو به دست میگیرین. (در صورت انتخاب کشتن منندز هم بعدش در نقش دیوید بودین)
حالا نتیجه اش اینه که: وفاداری فرید به منندز ثابت میشه, جلوتر در صورتی که کارما رو نجات داده باشین فرید در ماموریت Odysseus, جونشو برای نجات دوباره کارما قربانی میکنه, کارما هم کرم سلریوم منندز رو رمز گشایی میکنه و کنترل هواپیماهای بدون سرنشین رو به حالت اول برمیگردونه و در نهایت هم جلوی فرار منندز از سلولش هم گرفته میشه.
Eblis 2011
25-11-2012, 22:18
دوستان میشه حداقل سیستم مورد نیاز این بازی رو بگید؟
حداقل سیستم مورد نیاز بازی Call Of Duty : Black Ops 2 به شرح زیر است :
CPU: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz or AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
Memory: 2GB for 32-bit OS or 4GB for 64-bit OS
Video Card: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB or ATI Radeon HD 3870 512 MB
به نظر من مولتی پلیر بازی اصلا خوب کار نشده.شاید برای چند روز لذت بخش باشه ولی بعدش فوق العاده تکراری میشه.تقریبا هیچ چیزی به این بخش اضافه نکردن،مپ های بازی هم به غیر از چندتا اصلا خوب کار نشدن و فقط پر از جای کمپ کردن هستن.مثلا مپ Drone, یه بار رفتم توی مپش کلا از مولی پلیر بازی کزدن پشیمون شدم!از 10 نفری که بازی میکردن شاید 2-3 نفر درست بازی میکردن،یه قسمت هم توی این مپ هستش که اگه یه نفر اسنایپر + پرک cold blooded رو بگیره و بره اونجا به هیچ وجه قابل دیدن نیستش...س
سلاح های بازی هم اصلا بالانس نیستن،برتری کامل بافردی هست که اسلحه با fire rate بالا داشته باشه،light machine gun های بازی هم که به کل بازی رو خراب کردن!چون این سلاح ها بردشون با sniper rifle ها برابری میکنه،قدرتشونم فوق العاده بالا هست.اگه کسی یه LMG با Target Finder بگیره راحت میتونه همه رو درو کنه!
فقط وقتی با دوستاتون بازی کنین ممکنه مولی پلیر بازی جالب و لذت بخش باشه.
در کل مولتی پلیر بازی جلوی بقیه بازی ها مثل Battlefield یا Halo به شدت ضعیف کار شده و به نظر من ارزش خیلی بالایی نداره....
منم بر حسب شنیده ها گفتم حقیقتش خودم بازی نکردم ...(قسمت مولتیشو)
که اینطور ...پس به کل بازی گند زده ! نامید شدیم !
من اینطور فکر نمیکنم به نظرم شما بازی رو اول تموم کن بعدم بگذار چارتا سایت یه نظری در این مورد بدن بعد بیا اینقدر قاطعانه نظر بده
این بازی نسبت به سری قبل از هوش کمتری برخوردار نیست
البته در مورد گرافیک و صدا و تا حدی خود داستان با شکست روبرو شده
از نظر من بعد اخلاقی تو داستان کاملاً صفره
ببینید منم مث شما و خیلیای دیگه جزو فنای بازیم ولی حقیقتو باید قبول کرد ، بازی از هر نظر افت داشته ! فقط داستان خوبی داره همین ! فروششم تو هفته ی اول نسبت به سال پیش کم شده که خبر خوشحال کننده ای هسش ، لاقل باعث میشه سازنده ها یه تکونی بدن به خودشون !
halflife g
25-11-2012, 23:14
من بازي رو انجام دادم و نظر كليمو ميگم :
نكات مثبت :
روند داستاني خوب(نه البته عالي)
تنوعي كه مربوط به سلاحها و موقعيتهاي سالهاي آيندس خوب و جالب
قابليت انجام مولتي پلير و زامبي مد بصورت اسپليت اسكرين و افلاين در كنسول(هوش مصنوعي قسمت داستاني در cod همواره ضعيف بوده ولي هوش مصنوعي در قسمت مولتي پلير براي bot ها بسيار راضي كنندس)
زامبي مد در حد خيلي خوبي پيشرفت كرده
دوبله ها خوب كار شده بودند و حس خوبي رو منتقل مي كردند
Cod هميشه cod هست!!!!(مولتي و سينگل سريع و همه پسند)
نكات منفي:
گرافيك بازي بسيار پير شده و بهبودهاي جزيي در انيميشن هاي صورت و نورپردازي وجود داشت (البته براي كنسول اين گرافيك در ٦٠ فريم در حد راضي كننده اي هست)
روند گيم پلي و ست پيس هاي تكراري و قابل پيش بيني
تنوع هاي ايجاد شده مثل ماموريتهاي فرعي و acces ها بهتر بود در بخشي جدا باشند يا چالشي تر از اينها به بازي اضافه مي شدند
صداگذاري سلاحها و نارنجكها جاي كار زيادي داشت
مولتي پلير بازي نسبت به mw3 يك پله پايينتر هستش و نسبت به پيشرفت بتلفيد و هيلو هم كه اصلا نميشه به مقايسه اوردشون
در كل اين شماره يكي از معمولي ترين و شايد ضعيفترين cod هاي اين نسل بود كه امتيازاتش و نقدهاي سايتها هم اين مطلب رو نشون ميدن و تازه تونستن با قرار دادن زامبي مد پيشرفته و پيشرفتهايي در داستان تا حدي جبرانش كنن........
بخوام هم نمره كلي به بازي بدم 8 بهترينه.....
.
ببینید منم مث شما و خیلیای دیگه جزو فنای بازیم ولی حقیقتو باید قبول کرد ، بازی از هر نظر افت داشته ! فقط داستان خوبی داره همین ! فروششم تو هفته ی اول نسبت به سال پیش کم شده که خبر خوشحال کننده ای هسش ، لاقل باعث میشه سازنده ها یه تکونی بدن به خودشون !من چیو قبول کنم ! من در مورد هوش مصنوعی باهاتون حرف زدم وگرنه نواقصو افت کلیشو خیلی قبل از شما گفتم
اما بازم میگم برید تا آخر بازی و تو دیفیکولتی سختشم تجربه کنید تا نظر صحیحتری نسبت بهش پیدا کنید
معلوم نیست کالاف از این تجربه بد پل صعود درست کنه باید دید میخوان برای رضایت هواداراشون تلاش بیشتر کنن یا به هر دلیل این نزول کیفی رو ادامه خواهند داد (من هنوز برام قابل هضم نیست چرا به این شکل کیفیت صداهارو پایین اوردن ؟ به نظر عمدی میاد و در این صورت واقعاً غیرقابل بخشش از طرف هوادارای همیشه همراه کالاف)
سلام دوستان
من اصلا از سری بازی های MW حال نمیکنم...البته اصلا شماره ی 3 رو هم امتحان نکردم حتی!! ولی به شکلی عجیب و غریب با Black OPS 1 حال کردم!!طوری که از کارو زندگیم زدم و این بازیو 2.5 روزه تموم کردم(منی که با مشغله ی کاریه زیادم اصلا نمیتونم ماهی اینقدر تایم برای بازی کردن بذارم)
میخوام بدونم آیا شماره ی دومی BLACK OPS هم همونقدر عالیه کار شده که ارزش داشته باشه دوباره امتحانش کنم؟؟؟
راستی...یه سوال تقریبا بی ربط...این MW3 به نظرتون به اندازه ی Black OPS کار شده که من یه مقداری هم به سمت MW برم حداقل در این سری؟؟؟
ممنون
halflife g
26-11-2012, 00:58
من چیو قبول کنم ! من در مورد هوش مصنوعی باهاتون حرف زدم وگرنه نواقصو افت کلیشو خیلی قبل از شما گفتم
اما بازم میگم برید تا آخر بازی و تو دیفیکولتی سختشم تجربه کنید تا نظر صحیحتری نسبت بهش پیدا کنید
معلوم نیست کالاف از این تجربه بد پل صعود درست کنه باید دید میخوان برای رضایت هواداراشون تلاش بیشتر کنن یا به هر دلیل این نزول کیفی رو ادامه خواهند داد
دوست عزيز cod هميشه هوش مصنوعي متوسط و حتي گهگاهي ضعيف داشته و بين پيشگامان هوش مصنوعي كه بازيهايي مثه halo و killzone و fear1 هستن حرف خاصي نداشته كه هيچ بين بازيهاي با هوش متوسط هم چندان عملكرد درخشاني نداره
علتش هم اينه كه سبك بازي يه جوريه يه كاملا بزن و برو هست و دشمنان در جاهاي خاصي مستقر ميشن و فقط شليك مي كنن و اگه نزديك شدين دفاع مي كنن(كاملا اسكريپت شده حتي تا جاي استقرارشون)
اين شماره هم به گفته حميد وضع از قبل هم بدتر شده و هوش مصنوعي ضعيفتر از هميشه عمل مي كنه
+
در مورد اين روند نزولي بازي هم وايسين تا همين فرم بازي رو تو محيطاي جديد با گرافيك نسل بعدي منتشر كنن تا همه باز عاشق و واله بشن(اكتي خوب راه كاسبي رو بلد شده)
.
دوست عزيز cod هميشه هوش مصنوعي متوسط و حتي گهگاهي ضعيف داشته و بين پيشگامان هوش مصنوعي كه بازيهايي مثه halo و killzone و fear1 هستن حرف خاصي نداشته كه هيچ بين بازيهاي با هوش متوسط هم چندان عملكرد درخشاني نداره
علتش هم اينه كه سبك بازي يه جوريه يه كاملا بزن و برو هست و دشمنان در جاهاي خاصي مستقر ميشن و فقط شليك مي كنن و اگه نزديك شدين دفاع مي كنن(كاملا اسكريپت شده حتي تا جاي استقرارشون)
اين شماره هم به گفته حميد وضع از قبل هم بدتر شده و هوش مصنوعي ضعيفتر از هميشه عمل مي كنه
+
در مورد اين روند نزولي بازي هم وايسين تا همين فرم بازي رو تو محيطاي جديد با با گرافيك نسل بعدي منتشر كنن تا همه باز عاشق و واله بشن(اكتي خوب راه كاسلي رو بلد شده)
.
نه عزیز من حرف حمید یا هرکی دیگه رو من که چند بار بازی رو تا آخر رفتم و بقیه سری کالافم بازی کردم قبول نمیکنم
تو هوش مصنوعی شاید نسبت به بقیه بازیا ضعیف باشه ولی نه نسبت به سایر بازیای کالاف
نه عزیز من حرف حمید یا هرکی دیگه رو من که چند بار بازی رو تا آخر رفتم و بقیه سری کالافم بازی کردم قبول نمیکنم
شاید نسبت به بقیه بازیا ضعیف باشه ولی نه نسبت به سایر بازیای کالاف
خب بتون پیشنهاد می کنم یه بار دیگه MW1 ویا ,MW2 رو بزنید !
خب بتون پیشنهاد می کنم یه بار دیگه MW1 ویا ,MW2 رو بزنید !
به اندازه موهای سرت زدم! تو خودت چندبار بازیشون کردی از مدرن 1 2 3 تا همین بلکاپسو ؟؟؟
H M R 0 0 7
26-11-2012, 08:23
بازی رو دیروز تموم کردم
همه چیش خوب بود
دوستانی هم که میگم فلان چیزش خوب نبود زیادی حساسن و یا اینکه از رو بی حوصلگی بازی کردنش
مهم اینه که بازی به آدم لذت بده وگرنه کاری نداره برا اونا که مثلا هوش مصنوعی رو تا حد خدا بالا ببرن! ولی اونوقت ببین از بازی لذت میبری یا نه! یا مثلا گرافیک و تکسچر ها رو بچسبونن تا ته ، ولی ببین دیگه نصف بچه های اینجا نمیتونن بازی کننش یا Xbox 360 رو بیخیال شن!
کلید اصلی COD گیم پلی روان و داستان عالی اونه که توی این بازی هم به شدت رعایت شده و حتی بهتر از نسخه های دیگه.
حالا چند تا سوال دارم توی اسپویلر میزارم :
توی بازی انتخابهایی به نظر مهم و سرنوشت ساز میمومد که من به علت کمبود وقتی که دارم نمیتونم بازی رو با اینتخابهای دیگه دوباره بازی کنم
اگه شما دوستان میدونید چی میشه بگید لطفا
1- اگه Harper رو میکشتم چی میشده؟ و انتهای داستان به چه صورت میشد؟
2- اگه Raul Menendez رو میکشتم چی میشد؟ آیا هنوزم Woods کشته میشد؟
و اینکه جریان اون رقص پایان بازی چی بود؟ خیلی عجیب بود واسم.
دوستانی هم که میگم فلان چیزش خوب نبود زیادی حساسن و یا اینکه از رو بی حوصلگی بازی کردنش
مهم اینه که بازی به آدم لذت بده وگرنه کاری نداره برا اونا که مثلا هوش مصنوعی رو تا حد خدا بالا ببرن! ولی اونوقت ببین از بازی لذت میبری یا نه! یا مثلا گرافیک و تکسچر ها رو بچسبونن تا ته
خدا رحم کرد جزو بازی سازا نیستید وگرنه صنعت گیم باید سال ها درجا میزد:31:
نه خب دید هر کسی نسبت به گیم متفاوته و خوشالم که خوشتون اومده ( اون بالایی هم یه شوخی بود جدی نگیرید)
کلید اصلی COD گیم پلی روان و داستان عالی اونه که توی این بازی هم به شدت رعایت شده و حتی بهتر از نسخه های دیگه.
آره ولی کنار اینا میشه با حداقل یه صداگزاریه خوب ( حالاگرافیکم نه) هیجانو بیشتر کرد ، دیگه وقتی شلیک میکنی حس نخود پرت کنی بت دست نده ، گلوله که از کنارت رد میشه صداش به وحشت بیندازت !
گیم پلی روان هسش ولی زیادی خطی شده یعنی از اول گیم تا آخرش یه کار انجام میدی صحنه های سینمایی ش کمتر شده بازم میگم مقابل COD ای قبلی مث MW1 هیچی برا گفتن نداره ! ، گرافیکم که همش رو مخه اذیت می کنه ، من خودم فقط به خاطر داستانش بازی می کنم !
به اندازه موهای سرت زدم! تو خودت چندبار بازیشون کردی از مدرن 1 2 3 تا همین بلکاپسو ؟؟؟
شما با شاهکار دونسن یه متوسط، ارزش COD ای قبلیو میارید پایین !
به هر حال همونطور که گفتم خیلی خوشالم که فروشش کم شده ، یه کم امیدوار شدم COD بعدی بهتر شه !
درضمن من کچلم ! ! ! ! !
سلام دوستان
من اصلا از سری بازی های MW حال نمیکنم...البته اصلا شماره ی 3 رو هم امتحان نکردم حتی!! ولی به شکلی عجیب و غریب با Black OPS 1 حال کردم!!طوری که از کارو زندگیم زدم و این بازیو 2.5 روزه تموم کردم(منی که با مشغله ی کاریه زیادم اصلا نمیتونم ماهی اینقدر تایم برای بازی کردن بذارم)
میخوام بدونم آیا شماره ی دومی BLACK OPS هم همونقدر عالیه کار شده که ارزش داشته باشه دوباره امتحانش کنم؟؟؟
راستی...یه سوال تقریبا بی ربط...این MW3 به نظرتون به اندازه ی Black OPS کار شده که من یه مقداری هم به سمت MW برم حداقل در این سری؟؟؟
ممنون
خب اگه با BO1 حال کردید پس اینم حتما بزنید ، چون داستان کرکترای BO1 رو ادامه میده !
اگه از MW1 , MW2 خوشتون نیومده که حتما از MW3 متنفر میشید !
اما نمیدونم چرا از MW1 , MW2 خوشتنون نیومده چون از بهترینای این Franchise بودن !
تو محيطاي جديد با گرافيك نسل بعدي منتشر كنن تا همه باز عاشق و واله بشن(
به اینم شک دارم ، این اکتی برمیداره گرافیکشو درحد بازیای روز الان میزنه ! دیگه بازم پیشرفت نکنه رسمن به گیمرا فوش میده البته برا ما ایرانیا زیاد فرق نمیکنه اما برا کسی که 100دلار میده پاش خیلی میفرقه !
شما با شاهکار دونسن یه متوسط، ارزش COD ای قبلیو میارید پایین !
به هر حال همونطور که گفتم خیلی خوشالم که فروشش کم شده ، یه کم امیدوار شدم COD بعدی بهتر شه !
درضمن من کچلم ! ! ! ! !
داداش شاهکار تویی که حرف آدمو اینقدر راحت وارونه میکنی من کی گفتم این بازی بهتر از بقیه سری CoD هست؟ الان از دیشب تا حالا هزار بار بهت گفتمو باز گیر دادی به ما :sq_6:
بازیو تا اخر رفتی ؟!
دوستان لینکی سایتی چیزی وجود نداره داستان بازی رو بازگو کرده باشه؟
دوستان لینکی سایتی چیزی وجود نداره داستان بازی رو بازگو کرده باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeedblack
26-11-2012, 15:53
دوستان کسی این فایلهارو داره برامون آپلود کنه مرحله چهار تو هند وارد نمیشه اررور میده .d3spMaps/MP/MP_Drone وMaps/MP/MP_Decside.d3sp
Hitman67
26-11-2012, 16:55
دوستان یه سواال.تو مرحله ی آخر بازی که اون یارو مدیسن رو میخوای بکشی دوتا گزینه بهت میده میگه f رو بزن این یارو رو بکش یا space رو بزن من f رو زدم و بازی تموم شد.پایان بازی با زدن space فرق میکنه؟
این خیلی کلی گفته بود من ریزش رو میخام
Legacy's
26-11-2012, 18:33
منکه نمیفهمم مشکل این نسخه ی بدقلق چیه؟
نسخه ایکه از 3ezar گرفتم و الان با کرک Call.of.Duty.Black.Ops.II.Update.1.and.2-SKIDROW اجراش کردم هنوز یکربع ساعته که توی پس زمینه 13 درصد از cpu core i7 رو tsp6.exe مشغول کرده ولی هیچ پنجره ای چه اخطار چه ارور چه هیچی باز نشده!
یکجا خوندم نوشته بود بازی دارای 5 پایان است 2 تاش که آخرشه بقیش کجاست؟
منکه نمیفهمم مشکل این نسخه ی بدقلق چیه؟
نسخه ایکه از 3ezar گرفتم و الان با کرک Call.of.Duty.Black.Ops.II.Update.1.and.2-SKIDROW اجراش کردم هنوز یکربع ساعته که توی پس زمینه 13 درصد از cpu core i7 رو tsp6.exe مشغول کرده ولی هیچ پنجره ای چه اخطار چه ارور چه هیچی باز نشده!
اینو بزنی حله : (سایت دانلودها که بری زده Proper Crack )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] yer-Proper%20Crack%20([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).zip
بازی رو دیروز تموم کردم
همه چیش خوب بود
مهم اینه که بازی به آدم لذت بده وگرنه کاری نداره برا اونا که مثلا هوش مصنوعی رو تا حد خدا بالا ببرن! ولی اونوقت ببین از بازی لذت میبری یا نه! یا مثلا گرافیک و تکسچر ها رو بچسبونن تا ته ، ولی ببین دیگه نصف بچه های اینجا نمیتونن بازی کننش یا Xbox 360 رو بیخیال شن!
حالا چند تا سوال دارم توی اسپویلر میزارم :
توی بازی انتخابهایی به نظر مهم و سرنوشت ساز میمومد که من به علت کمبود وقتی که دارم نمیتونم بازی رو با اینتخابهای دیگه دوباره بازی کنم
اگه شما دوستان میدونید چی میشه بگید لطفا
1- اگه Harper رو میکشتم چی میشده؟ و انتهای داستان به چه صورت میشد؟
2- اگه Raul Menendez رو میکشتم چی میشد؟ آیا هنوزم Woods کشته میشد؟
و اینکه جریان اون رقص پایان بازی چی بود؟ خیلی عجیب بود واسم.
1-اگه هارپر رو می کشتی اعتماد منندز به فرید زیاد میشد جلوتر در صورتی که کارما رو نجات داده باشین فرید در ماموریت Odysseus, جونشو برای نجات دوباره کارما قربانی میکنه, کارما هم کرم سلریوم منندز رو رمز گشایی میکنه و کنترل هواپیماهای بدون سرنشین رو به حالت اول برمیگردونه و در نهایت هم جلوی فرار منندز از سلولش هم گرفته میشه
2- اگه منندز رو اخر بازی می کشتی همه چی به خوبی تموم میشه ، ولی اگه منندز رو زنده نگه داری زندانی میشه و بعد یک سال از زندان فرار میکنه و وودز رو میکشه این در صورتیه که
اگه قبلا کارما رو نجات داده باشی ، کارما جلوی انتشار ویروس رو می گرفت و منندز تو زندان می موند و تقریبا همه چی به خوبیو خوشی تموم میشد
3- اون جریان رقص اخر بازی هم میشه گفت یک هدیه از طرف سازندگان بود به گیمرها که حال کنیم
دوستان یه سواال.تو مرحله ی آخر بازی که اون یارو مدیسن رو میخوای بکشی دوتا گزینه بهت میده میگه f رو بزن این یارو رو بکش یا space رو بزن من f رو زدم و بازی تموم شد.پایان بازی با زدن space فرق میکنه؟
این اسپویلرهای بالا رو بخونید جواب دادم
soheilnouri
26-11-2012, 20:49
اقا چرا اینقد از این بازی انتقاد میشه در حالی که به نظر من یکی از بهترین نسخه های call هستش...
آقایون قبول دارید اون عکس بک گراند استارت بازی شباهتی به شخصیت بازی hitman داره ؟
ضمناً بازی بعضی جاها هوش مصنوعیش میلنگه و الان دیدم حق با بعضی کاربراس مثلاض همون اول که از هلیکوپتر پیاده میشه گاهی شانسی همون اول بهش تیر میزنن در حالیکه هنوز کنترل دست گیمر نیومده!
پس از هر نظر از گرافیک بگیر تا داستان و هوش مصنوعی میشه به این بازی ایرادای جدی وارد کرد و متأسفانه جایی برای دفاع باقی نمونده جز تحسین ساخت چند اسلحه و فناوری جدید و ادامه راه گیم پلی سری کالاف دیوتی
هوادارای عزیز من خودی هستم :دی ولی باید حقیقت رو قبول کرد !
saeedblack
26-11-2012, 21:46
دوستان کسی این فایلهارو داره برامون آپلود کنه مرحله چهار تو هند وارد نمیشه اررور میده .d3dbspMaps/MP/MP_Drone وMaps/MP/MP_Deckside.d3dbsp
آقا یه جوون مردی نبود به ما کمک کنه؟لااقل اگه کسی نمی تونه آپلود کنه اونایی که نسخه کامل رو دانلود کردن بگن این سری فایلها تو کدوم پارتهاست تا من برم اون پارتهایی رو که این فایلها توشه رو بگیرم به غیر از این دو دوتا دیگه فایل هم هست.
dashmojtaba
26-11-2012, 21:54
بله منم نظرم اینه که نمیشه دفاع الکی کرد واقعاً بازی میتونست با یه کم زحمت خیلی بهتر از این باشه ولی یه شکست واقعی رقم خورد و فکر میکنم دوران افول سری cod داره شروع میشه
kayzer showzen
26-11-2012, 22:03
در حال حاضر فکر نمیکنم رقیبی داشته باشه ، اگه هست بفرمایید ما هم استفاده کنیم . من میبوسمتون
در حال حاضر فکر نمیکنم رقیبی داشته باشه ، اگه هست بفرمایید ما هم استفاده کنیم . من میبوسمتون
بازی کردن همه نسخه های قبلی cod مطمئنا لذت بخش تره!
به خصوص mw1 و mw2 .
بهتر از اینه که وقتتو رو این بزاری!
دیدم پست ما در بحث داغ دوستان گم شده گفتم یه بار دیگه بفرستم شاید نگاهی هم به پست ما کرد کسی... :sq_3:
من اصلا از سری بازی های MW حال نمیکنم...البته اصلا شماره ی 3 رو هم امتحان نکردم حتی!! ولی به شکلی عجیب و غریب با Black OPS 1 حال کردم!!طوری که از کارو زندگیم زدم و این بازیو 2.5 روزه تموم کردم(منی که با مشغله ی کاریه زیادم اصلا نمیتونم در ماه اینقدر تایم برای بازی کردن بذارم!!! "شاید جمع ساعات بازی کردن من با کنسول به 2 ساعت هم نرسه!" )
ممنون
matrix2015
27-11-2012, 08:12
سلام دوستان ،
من بازی رو با چند کرک مختلف نصب کردم ( بانصب تمام برنامه های لازم برای اجرا کردن بازی : steam - dx و ...) اما بازی تو مرحله 2 هنگ میکنه و بعد باید از بازی خارج شد .
کسی از دوستان میدونه باید چیکار کرد ؟؟؟؟
با تشکر .
H M R 0 0 7
27-11-2012, 09:11
خدا رحم کرد جزو بازی سازا نیستید وگرنه صنعت گیم باید سال ها درجا میزد
نه خب دید هر کسی نسبت به گیم متفاوته و خوشالم که خوشتون اومده ( اون بالایی هم یه شوخی بود جدی نگیرید)
دمت گرم دیگه اگه بازی ساز نیستیم یه عمره 17 ساله رو صرف بازی کردیم (خاک بر سرم :دی)
اینا که شما میگی درست ولی به چه قیمت؟ به قیمت اینکه 1 سال دیرتر بازی رو روانه بازار کنن؟
الان بازی RE6 یا DMC چند ساله نسخه جدیدش نیومده.اون DMC که دیگه شورش رو در اورده.خوب این طرفدارهای بازی رو ناراحت میکنه.
البته نمی گم بازی رو حول حولکی بدن ولی سرعت در انتشار بازی هم جزو آیتم ها هست.
اینکه میگید از MW1 بدتره ، بعید میدونم. بدتر نیست فقط توقعات بالاتر رفته و ملت نمیخوان یه بازی مثل MW1 رو با داستان متفاوت انجام بدن
یه سری بازی ها هستن که در زمان ارائه خیلی جلوتر از بازی های هم رده خودشون هستن و توقع بازی کنها رو به شدت بالا میبرن. مثل MW1 یا DMC1
همین DMC1 در زمان ارائه شدنش به قدری جلوتر از زمان خودش بود که همه جا بهش میگفتن ابَر بازی! ولی نسخه 2 به قدری افتضاح بود که ملت نا امید شدن از کل این بازی. ولی دیدیم که تو نسخه 3 برگشت به اوج
برای سری COD هم همینصورته. بازی افت نداشته فقط نو اوری هاش نسبت به قبل کمتر شده.
اگه منتظر شاهکاری مثل MW1 هستی حالا حالا ها باید منتظر باشی ، شاید هم دیگه باید منتظر COD نباشیم و یه بازی جدید این انتظار رو بر آورده کنه...
واقعا کال آفی که infinity میساخت یه چیز دیگه بود.....
دیدم پست ما در بحث داغ دوستان گم شده گفتم یه بار دیگه بفرستم شاید نگاهی هم به پست ما کرد کسی... :sq_3:
من اصلا از سری بازی های MW حال نمیکنم...البته اصلا شماره ی 3 رو هم امتحان نکردم حتی!! ولی به شکلی عجیب و غریب با Black OPS 1 حال کردم!!طوری که از کارو زندگیم زدم و این بازیو 2.5 روزه تموم کردم(منی که با مشغله ی کاریه زیادم اصلا نمیتونم در ماه اینقدر تایم برای بازی کردن بذارم!!! "شاید جمع ساعات بازی کردن من با کنسول به 2 ساعت هم نرسه!" )
ممنون
سوالت طوریه که برا جواب دادن حالت کلی داره ...هم شامل نظر شخصی میشه هم این که بستگی به سلیقه خودت داره مخصوصا که میگید اصلا از سری MW حال نمی کنید که در این بین MW 1 هم شاملش میشه پس جواب واقعا سخت میشه
بنابراین با تکیه بر دیدگاه خودم و لذتی که از این شماره بردم به شما نوید یک گیم پلی هیجانی با سیت پیس هایی سینماتیک همراه با موزیکی زیبا رو میدم که بسیار لذت بخشه و تفاوتش با قسمت قبلی یک نکته ای اشاره کنم BO 1 داستانش دیدگاه واقع گرایانه داشت و استفاده از شخصیت های واقعی در طول داستان بازی لذتش رو دو چندان می کرد
خلاصه این که این قسمت رو از دست ندید.
Legacy's
27-11-2012, 13:28
اینو بزنی حله : (سایت دانلودها که بری زده Proper Crack )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] yer-Proper%20Crack%20([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).zip
آدرس باز نمیشه حتی بصورت زیر که درستش کردم(ستاره ها رو بردارید). یه جای کار میلنگه.
اگه حجمش زیاد نیست لطف میکنی جای دیگه آپلود کنی؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Eblis 2011
27-11-2012, 13:40
آدرس باز نمیشه حتی بصورت زیر که درستش کردم(ستاره ها رو بردارید). یه جای کار میلنگه.
اگه حجمش زیاد نیست لطف میکنی جای دیگه آپلود کنی؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما خدمت شما :
Proper Crack : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] yer-Proper%20Crack.zip
سوالت طوریه که برا جواب دادن حالت کلی داره ...هم شامل نظر شخصی میشه هم این که بستگی به سلیقه خودت داره مخصوصا که میگید اصلا از سری MW حال نمی کنید که در این بین MW 1 هم شاملش میشه پس جواب واقعا سخت میشه
بنابراین با تکیه بر دیدگاه خودم و لذتی که از این شماره بردم به شما نوید یک گیم پلی هیجانی با سیت پیس هایی سینماتیک همراه با موزیکی زیبا رو میدم که بسیار لذت بخشه و تفاوتش با قسمت قبلی یک نکته ای اشاره کنم BO 1 داستانش دیدگاه واقع گرایانه داشت و استفاده از شخصیت های واقعی در طول داستان بازی لذتش رو دو چندان می کرد
خلاصه این که این قسمت رو از دست ندید.
بین battlefield آخری؛ و MW آخری؛کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟؟
بدون شک یکی از 2 تا رو میخوام امتحان کنم
(البته من کنسولم Xbox 360 هستش)
تو بازی میشه drone هارو هدایت کرد؟؟
مثل بازی ghost recon
Abdolreza2012
28-11-2012, 19:46
بین battlefield آخری؛ و MW آخری؛کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟؟ بدون شک یکی از 2 تا رو میخوام امتحان کنم (البته من کنسولم Xbox 360 هستش) به نظر من MW بهتره
مثل بازی ghost recon
خیر :sq_11:
مثل بازی ghost recon
بله تو بعضی از مراحل استراتژیک بازی و حتی روند داستانی به مدت کوتاه میشه هدایت کرد
ولی مطمئنا کنترلشون مثل سرباز اینده نیست.
خب من فکر میکنم زیادی داره کم لطفی میشه من به تازگی تونستنم بازی بلک آپس رو که جزو معدود بازیای سری کالاف بود که بازی نکردم رو هم ببینم و تا چند مرحلشم جلو رفتم و متوجه شدم کیفیت گرافیکی اون و همینطور صداشم در حد همین ورژن دو هست و خیلی برتری نداشته ضمن اینکه داستان خوبی داشت اما از نواوری های داستانی هم خبری نبود.
اگر بخواهیم منصف باشیم ساخت بازی بلک آپس دو به خاطر تخیلی شدنش یه تجربه و راه جدید بوده که مسلماً هر کار نویی اولش سختی هایی داره و اکتیویزن برای شروع این راه شجاعتشو نشون داد کما اینکه خیلی شایعات در مورد ادامه همین سبک تخیلی تو مدرن وارفیر4 زیاد هست و ارائه یه بازی آزمایشی قبل از اون ضروری بود تا نواقص مشخص بشه و به نظرم بلک2 خودشو فدای مدرن کرد گرچه از نظر من خیلی ابرومندانه هم ظاهر شده ولی نواقص گرافیکی و صدایی بلک1 رو بهبود نداده و سعی شده بیشتر به جنبه داستانیش پرداخته بشه به نظرم این بازی نکته مثبتش اینه که به احتمال زیاد پایه های داستان مدرن4 رو از تجارب و ایده های همین بازی میسازن و روزی خواهد رسید که همه به این راهی که بلک شروع کرد با احترام زیادی نگاه میکنیم و چندان به گرافیک پایینی که الان ازش مینالیم نگاه نمیندازیم
شاید بشه دگرگونی که ویندوز ویستا بعد از ایکس پی به وجود آورد رو با این بازی تشبیه کرد چون ویستا هم باعث نارضایتی شد اما خودش آغازگر راه دگرگونی گرافیکی در ویندوز شد که بعدها سون و ویندوز8 هم اونو ادامه دادن بلک2 هم همین روایت رو داره و میتونه آغازگر سبک تخیلی در سری کالاف باشه
کالافی که روزی از جنگهای جهانی و فیلمها و عکسهای سیاهو سفید شروع کرد کم کم دهه ها رو پشت سر گذاشت به جنگ ویتنام در دهه 80 رفت و بعد به زمان حاضر رسیدو حالا با بلک2 سفر به 12 سال بعد کرده و همچنان با قدرت راهشو ادامه میده ...
hoomi_gta
29-11-2012, 18:27
خوب بازی و دیشب روی لول هارد تموم کردم. کلا کال کلیشه ای بود و به غیر از تخیلی شدنش و پایان های مختلف چیز جدیدی نداشت. البته باید گفت گزینه تغییر سلاح ها فاز میداد. در مجموع بازی باحالی بود برای 1 بار تموم کردن چسبید. اون کسرت راک آخر بازی و درام زدن وودس بعد از کردیتس هم آخرش بود خیلی فاز داد .
فقط کنجکاوم پایان های مختلف بازی و بفهمم
در کل نمره من به بازی 8
hoomi_gta
29-11-2012, 19:01
خوب الان از ویکی پایان های مختلف و خوندم. حسابی دپ زدم که میشد الکس میسون و نجات زد. من اول نزدمش دیدم زده مرحله فیل شد بعد به پاش زدم دیدم اتفاقی نیفتاد فکر کردم باید کشته بشه تا ادامه بدیم. بعد فهمیدم نه بابا به سینش شلیک میکردیم زنده میموند! ای دل غافل! ولی در کل من با پایان خودم خیلی حال کردم خیلی سینماتیک بود. میسون جوان به انتفام پدر میره و بعد از کشتن منندز اسلحلش و میندازه دور و بازنشست می کنه خودشو. برای من باحال تر از پایانی بود که میسون پدر زنده میموند و همه مثل فیلمای هندی دوباره پیش هم میرفتن! از طرفی از روان پریش شدن ودز بعد از اون همه شکنجه بعید نبود خنگ بازی در بیاره و میسون و بکشه همونطوری که نارنجک و سمت همشون پرتاب کرد!
خوب الان از ویکی پایان های مختلف و خوندم. حسابی دپ زدم که میشد الکس میسون و نجات زد. من اول نزدمش دیدم زده مرحله فیل شد بعد به پاش زدم دیدم اتفاقی نیفتاد فکر کردم باید کشته بشه تا ادامه بدیم. بعد فهمیدم نه بابا به سینش شلیک میکردیم زنده میموند! ای دل غافل! ولی در کل من با پایان خودم خیلی حال کردم خیلی سینماتیک بود. میسون جوان به انتفام پدر میره و بعد از کشتن منندز اسلحلش و میندازه دور و بازنشست می کنه خودشو. برای من باحال تر از پایانی بود که میسون پدر زنده میموند و همه مثل فیلمای هندی دوباره پیش هم میرفتن! از طرفی از روان پریش شدن ودز بعد از اون همه شکنجه بعید نبود خنگ بازی در بیاره و میسون و بکشه همونطوری که نارنجک و سمت همشون پرتاب کرد!
البته این بازی خود الکس میسون هم یه تختش کم بود ! تو مرحله افغانستان یادته چقدر قاطی بود هی باید اف میزدی که یارو روسه رو به اف نده :دی ؟ در کل همشون یه ریکاوری میخواستن : ))
HADI roni
30-11-2012, 10:31
سلام.
دوستان ظاهرا سیو بازی داخل فولدر خود بازی هستش.مشکلی که وجود داره اگر 2 نفر بخوان بازی کنن با یوزر های مختلف ،به سیو همدیگه اسیب میرسونن.
راهی هستش که توی Document هرکی سیو اجرا بشه نه تو فولدر بازی.
ممنون.
hoomi_gta
30-11-2012, 11:03
البته این بازی خود الکس میسون هم یه تختش کم بود ! تو مرحله افغانستان یادته چقدر قاطی بود هی باید اف میزدی که یارو روسه رو به اف نده :دی ؟ در کل همشون یه ریکاوری میخواستن : ))
الکس میسون که از black ops 1 روان پریش شده بود. مگه یادت نیست برای خودش یه شخصیت خیالی داشت؟ با اون همه بلایی که سرش اوردن و شماره به خوردش دادن حق داشت بنده خدا :دی
سلام.
دوستان ظاهرا سیو بازی داخل فولدر خود بازی هستش.مشکلی که وجود داره اگر 2 نفر بخوان بازی کنن با یوزر های مختلف ،به سیو همدیگه اسیب میرسونن.
راهی هستش که توی Document هرکی سیو اجرا بشه نه تو فولدر بازی.
ممنون.
تنها راهش اینه،هرکی سیو خودش رو برداره تو فولدری نگهداری کنه
هرموقع خواست بازی کنه تو فلدر سیو بازی جایگزین کنه
وقتی بازیش تموم شد ۲باره سیو رو برداره.
این کارو هر ۲تاتون انجام بدید میتونید راحت بازی کنید
soheilnouri
30-11-2012, 13:19
بازیش خیلی حال میده واقعا...این اوردن clay و اون ماشینی که گنده هستش خیلی باحاله..
HADI roni
30-11-2012, 14:13
تنها راهش اینه،هرکی سیو خودش رو برداره تو فولدری نگهداری کنه
هرموقع خواست بازی کنه تو فلدر سیو بازی جایگزین کنه
وقتی بازیش تموم شد ۲باره سیو رو برداره.
این کارو هر ۲تاتون انجام بدید میتونید راحت بازی کنید
اتفاقا خودمم این کارو کردم ولی نشد.
یعنی اینکه از ابتدای مرحله دوباره باید بازی کنم.نمیتونم ادامه ی مرحله رو برم.
Abdolreza2012
01-12-2012, 00:54
من این بازیو نصب کردم اصلا خوشم نیومد
یه جوریه
به قبلی ها نمیرسه
OMiD.1080p
04-12-2012, 01:55
من نمیدونم این مجموعه Black Ops رو مگه همون سازنده Modern Warfare نساخته ؟
پس چرا مجموعه بلک اوپس اینقدر بد گرافیکه ؟هم لگ میده و هم خوش ساخت نیست !
من الان با سیستمم Modern Warfare3 رو راحت با فریم عالی بازی میکنم ولی Black Ops2 رو همش لگ میده.
Legacy's
04-12-2012, 07:09
من نمیدونم این مجموعه Black Ops رو مگه همون سازنده Modern Warfare نساخته ؟
پس چرا مجموعه بلک اوپس اینقدر بد گرافیکه ؟هم لگ میده و هم خوش ساخت نیست !
من الان با سیستمم Modern Warfare3 رو راحت با فریم عالی بازی میکنم ولی Black Ops2 رو همش لگ میده.
محصول Treyarc و انتشارش با Activision هست نه خود Infinity Ward .
پس طبیعیه توی هر دو نسخه ایکه تابحال بیرون داده اینهمه باگ و اشکال و ناسازگاری داشته باشه.
نسخه ی قبل که از همون اوایل بازی برای ما از کار افتاد. این نسخه هم که فعلاً با هیچ کرکی اجرا نشد. دیگه حال تاریخ عوض کردن سیستم رو هم ندارم.
همون بهتر که این نسخه رو هم دیگه بیخیالش شم.
هر نسخه بدتر از قبلی.
hobgoblin
04-12-2012, 10:37
محصول Treyarc و انتشارش با Activision هست نه خود Infinity Ward .
پس طبیعیه توی هر دو نسخه ایکه تابحال بیرون داده اینهمه باگ و اشکال و ناسازگاری داشته باشه.
نسخه ی قبل که از همون اوایل بازی برای ما از کار افتاد. این نسخه هم که فعلاً با هیچ کرکی اجرا نشد. دیگه حال تاریخ عوض کردن سیستم رو هم ندارم.
همون بهتر که این نسخه رو هم دیگه بیخیالش شم.
هر نسخه بدتر از قبلی.
بابا ایول
اینکه بازی با هیچ کرکی اجرا نمیشه رو میذاری به حساب سازنده بازی و بد بودن بازی؟؟؟؟
king_darkness
04-12-2012, 11:33
لطفا یکی سیو کامل بازی رو بده که بد نیازش دارم
MOH333EN
04-12-2012, 12:06
راستی بچه ها لین بازی lan میشه گیم نت اگه میشه راهنمائی فرمائید
Переклад не
04-12-2012, 13:28
انتظار داشتم کارت گرافیکم کم بیاره.حس سنگینی اسلحه هارو داشه باشم.صدای گلوله ها واقعی تر بشه . بازی اکشن تر بشه.اما متاسفانه همون آش و همون کاسه ی قبلی
داستان و صدای افراد و یکمم نورپردازی و تکسچر ها بهتر شده.اما اونی که واقعا تو ذوق آدم میزنه اسلحه هاشه .غیر طبیعی تر شده.
OMiD.1080p
04-12-2012, 22:57
آقا فقط و فقط modern warfare.
مخصوصا 3.
بلک آپس اصلا ارزش بازی کردن نداره.
الان هم تزجیح میدم هیتمن رو چند بار بازی کنم ولی بلک آپس رو حتی یه بار هم نه.
Eblis 2011
04-12-2012, 23:00
آقا فقط و فقط modern warfare.
مخصوصا 3.
بلک آپس اصلا ارزش بازی کردن نداره.
الان هم تزجیح میدم هیتمن رو چند بار بازی کنم ولی بلک آپس رو حتی یه بار هم نه.
اونقدرها هم بد نیست ... دلیل خاصی واسه حرفت داری ؟
OMiD.1080p
05-12-2012, 01:02
آره دیگه.
خدایش قصد مقایسه بلک آپس رو با بازی دیگری ندارم .فقط با نسخه
modern warfareمقایسه میکنم.
جوری که بلک آپس نه داستان خوبی داره و نه گرافیک بهتری از modern warfare.
در صورتی که شخصیت های modern warfare دیگه یکی از شخصیت های محبوب دنیای بازی شدند.
همین بلک آپس رو خیلی فقط به خاطر مد زامبی هاش دوست دارند وبازی میکنند.
همون طوری که دوستمون توی پست قیلی گفته بود اسلحه ها اصلا جالب طراحی نشدند.بیشتر شبیه چوب دستی هستند.
خوش ساخت هم که نیست که بشه با سیستم های متوسط هم با کیفیت خوب بازی کرد.
خلاصه همچنان منتظر نسخه بعدی modern warfare که میشه شماره ۴ هستم.
بلکس آپس شاید برام ارزش یه بار تا آخر رفتن رو داشته باشه .!
اتفاقا من black ops رو به MWF ترجیح می دم.داستان هر دو واقعا بی نظیر بود.هم یک و هم دو.هر دو از نظر داستان باید الگو باشند.با داستان یک که خیلی حال کردم.دقیقا مثل یه فیلم قشنگ بود.داستان این هم خیلی خوب بود.مخصوصا اینکه به 1 هم مربوط بود.البته گرافیکش واقعا نا امید کننده بود.نه اینکه بد باشه.ولی در حد رقبایی مثل medal و حتی BF3 که مال پارسال بود هم نبود.واقعا انتظار نداشتم این گرافیک رو.خوشبینانه اش اینه که بگیم مثب MWF3 بود!گیم پلی هم مثل بقیه COD ها بود تقریبا.می شه گفت کمی تکراری ولی باز هم خوب بود.من مخصوصا با بخش جنگ سردش خیلی حال می کنم.قبلی که کلا جنگ سرد بود.اینم تقریبا نصفش.مخصوصا سلاحهای اون زمان.مدال که انگار همون battle بود!
black ops II اینکه تا حدودی هم سبک RPG اضافه شده بود بهش جالبش کرده بود.یعنی تصمیماتی که می تونسیتی در طول بازی بگیری جالب بود.RPG نبود.ولی همینم جدید بود برای سری COD.در کل بازی خوبی بود.ولی گرافیکش .... .بعید می دونم جایزه بهترین FPS رو ببره.هرچند فروشش خیلی خوب بوده.ولی بازم می گم داستانهای black ops واقعا خوبند
من بازی رو تازه گرفتم و نصب کردم ... یه کم بازی کردم خوابم گرفت ...
اصا باورم نمیشه این شده پر فروش ترین بازی سال !
ملت اون ور از این ور جوگیر ترن !
خیلی گرافیکش پایینه !
گیم پلی اصلا به پای modern warfare نمیرسه ...
اصلا حال نکردم باش.
امیدوارم برم جلوتر بهتر بشه.
راستی داستان بازی با یک رابطه ی زیادی داره ؟
یعنی من که یادم نیس یک چی بود داستانش دو رو هم نمیفهمم ؟!
سلام
اقا مزخرفترین بخش تا الان همین افغانستان هستش
تو افغانستان یه جا زیر اسب گیر میکنی من هر کاری میکنم تند تند میزنم چپ و راست یا راست و چپ نمیشه از زیر اسب بیام بیرون و میمیرم کلافم کرده کسی راهکاری برا رد شدن از این قسمت داره؟
saeedsh7j
05-12-2012, 18:27
سیو بازی کجا میره؟
سلام
اقا مزخرفترین بخش تا الان همین افغانستان هستش
تو افغانستان یه جا زیر اسب گیر میکنی من هر کاری میکنم تند تند میزنم چپ و راست یا راست و چپ نمیشه از زیر اسب بیام بیرون و میمیرم کلافم کرده کسی راهکاری برا رد شدن از این قسمت داره؟
خب خودش می گه باید چه دکمه ای رو بزنی دیگه!باید lدکمه چپ و راست موس رو نگه داری.نه اینکه تند بزنی!
peyman_nn
05-12-2012, 21:36
ببخشید جاش اینجا نیست
ولی بهترین کرک رو از کجا بگیرم ؟
مال من میره تو، ولی همون اول بازی صفحه مشکی میشه
YAHYA-PRO
07-12-2012, 15:45
دوستان راهی وجود داره بدون گذروندن مراحل همه اسلحه ها رو باز کرد ؟
یادمه black ops یه برنامه داشت
سیو هم اگه داشتین بزارید استفاده کنیم
Zeitgeist
07-12-2012, 21:43
الان تمومش کردم.
فکر نمیکردم استودیو Treyarch بازی خوبم بلد باشه بسازه...!
از نظر داستان، خط سیر بازی، محیط سازی و دیالوگ ها خیلی خوب بود ولی به پای سری Modern Warfare نمیرسید.
گیم پلی هم بهبود داشت و خوب بود.
گرافیکم که تفاوت خاصی نکرده بود...
در کل خوشم اومد بدک نبود (برعکس نسخه های قبلی COD که Treyarch ساخته بود)...!
kamran3dmax
09-12-2012, 17:25
آخرین کرک که تست شده و جواب گرفتم فقط تشکر یادتون نره
kamran3dmax
09-12-2012, 17:29
آخرین کرک که تست کردم و جواب گرفتم الان فقط تشکر یادتون نره
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ck_[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان ،
من بازی رو با چند کرک مختلف نصب کردم ( بانصب تمام برنامه های لازم برای اجرا کردن بازی : steam - dx و ...) اما بازی تو مرحله 2 هنگ میکنه و بعد باید از بازی خارج شد .
کسی از دوستان میدونه باید چیکار کرد ؟؟؟؟
با تشکر .
کسی نمی دونه چطوری میشه این مشکل رو برطرف کرد ؟
سلام
اقا داستان بازی رو به صورت ترجمه شده جایی سراغ ندارین؟
soheilnouri
10-12-2012, 11:06
اقا اون مرحله ایی که فک کنم 5 باشه سه تا انتخاب داریم واسه اینکه تو سال 2025 از بین سنگاپور و افغانستان و اون یکی یادم نیست...یکی رو باید انتخاب کنیم من میزنم افغانستان همش تو صحرا هستم و با اون ماشین های جنگی تخیلی مثل CLAW و اون عنکبوت تیرانداز...چرا اونجا انطوریه و چک پوینت نمیده اصن...
در ضمن چرا مثلا تو برخی از جا ها میشه از بین سه یا دو LOCATION یا محل عملیات یکی رو انتخاب کرد...هدف چی بود از این کار؟:n19::n20::n10::n09::n08:
hobgoblin
10-12-2012, 12:07
دوستان میشه یکی بگه پایان های مختلف بازی رو از کجا پیدا کنم؟
p3yman_xl
11-12-2012, 11:57
جستجو در یوتوب.
تو پوشه video محل نصب بازی هم می تونی پیدا کنی. البته بدون صدا.
سلام من تو اجرای بازی مشکل هر کاری میکنم بازی رو بالا نمیاره کرک خرابه کرک فیکس رو هم دانلود کردم ولی بازم بالا نمیاره کمک کنید
سلام من وقتی بازی میزنم که یالا بیاره ولی ارور directxمیده directxرو هم ریختم ولی باز هم اذیت میکنه کمک کنید
Mohammadkiller
14-12-2012, 21:40
سلام
دوستان لطفا کمکم کنید
من یه جای بازی گیر کردم البته فکر کنم باگ شده
اون جایی که یه ماشین بهت میده که اون زنه هم همراهمته ، من گازشو میگیرم میرم جلو تا میرسم به اون قسمت که چند تا موتور و ماشین پلیس کنار هم وایسادن یه چیزی مینویسه و از اول میاد.
چیکار کنم؟؟؟؟
مرسی از دوستان
REZAt1980
14-12-2012, 23:10
سلام.
این بازی هم واقعا گیج کننده است.
من هر مرحله ای رو تموم میکنم، استارت رو میزنم که بره مرحله بعدی؟
باید خودم انتخاب کنم؟
در ضمن این بازی مراحل جانبی داره؟
مثلا یه جاش نوشته iran still is at risk !!
وقتی زدمش میره سراغ فالکون، اما داخل جزایر کیمن هست.
آخرش هم failed شد.
من که نفهمیدم چی شد.
اقا به من بگین که بازی الان چه قیمتی فروخته میشه و اینکه ایا به درد میخوره خریدش یا نه؟!!
ما عشق نظامی گری میباشیم و با روبات و روبات کشی و اینجور چیزا حال نمیکنیم!!! به همین خاطر هنوز تو عصر کانتر و وار فیر 2 و بلک اپس 1 موندیم!!
lMlOlHlSlElNl
15-12-2012, 01:24
بسیار بازیه بی خود و بی گرافیکی بود داستان درهم و برهم و شلوغ و پر از شخصیتهای ضعیف نیمه کاره
خیلی هم کم بود
خوشش نیومد
MASTER OC 7
15-12-2012, 02:52
سلام دوستان
میشه یکی محل دقیق سیو این بازیو بگه ؟ :n03:
Mohammadkiller
15-12-2012, 09:18
سلام
دوستان لطفا کمکم کنید
من یه جای بازی گیر کردم البته فکر کنم باگ شده
اون جایی که یه ماشین بهت میده که اون زنه هم همراهمته ، من گازشو میگیرم میرم جلو تا میرسم به اون قسمت که چند تا موتور و ماشین پلیس کنار هم وایسادن یه چیزی مینویسه و از اول میاد.
چیکار کنم؟؟؟؟
مرسی از دوستان
سلام تو رو خدا کمکم کنید
بازی خوبیه با اینکه من از بازی های تخیلی خوشم نمیاد ولی بازم بدک نبود
دوستان اون قسمتی رو میگم که با اون زنه نمیدونم اسمش رو درست میگم یا نه (پرزیدنت) یا چیزی شبیه این سوار یه ماشین مشکی میشیم بعد پلیس ها جلومونن میگازم میرم جلوتر که یه دسته از پلیسا وایسادن اونجا failed میشه.
مرسی
آقا یکی به ما میگه که چطور میشه مد زامبی رو بازی کرد
هرچی با steam روش کلیک می کنم چیزی نمیاره
اشکال از کرک بازیمه؟
Arrowtic
18-12-2012, 15:49
دوستان من یه مرحله رو انتخابی آخرش کردم که خیلی ناراحتم کرد.حالا میشه دوباره اون مرحله رو برم به طوری که به صورت دیگه تمومش کنم و در آخر بازی هم تاثیر بار دوم رو بذاره؟
soheilnouri
18-12-2012, 21:18
من جدیدا به استیم به سختی میتونم وصل بشم...چرا؟
Microsoft Windows
19-12-2012, 05:50
سلام تو رو خدا کمکم کنید
بازی خوبیه با اینکه من از بازی های تخیلی خوشم نمیاد ولی بازم بدک نبود
دوستان اون قسمتی رو میگم که با اون زنه نمیدونم اسمش رو درست میگم یا نه (پرزیدنت) یا چیزی شبیه این سوار یه ماشین مشکی میشیم بعد پلیس ها جلومونن میگازم میرم جلوتر که یه دسته از پلیسا وایسادن اونجا failed میشه.
مرسی
اینجا رو نباید وایسی باید بری سمت چپ
سلام دوستان
میشه یکی محل دقیق سیو این بازیو بگه ؟ :n03:
پوشه player
بسیار بازیه بی خود و بی گرافیکی بود داستان درهم و برهم و شلوغ و پر از شخصیتهای ضعیف نیمه کاره
خیلی هم کم بود
خوشش نیومد
اتفاقا اگه داستان رو متوجه بشی کاملا بازی جالبی بود مکمل سری قبلی بود گرافیکشم بد نبود.
اقا به من بگین که بازی الان چه قیمتی فروخته میشه و اینکه ایا به درد میخوره خریدش یا نه؟!!
ما عشق نظامی گری میباشیم و با روبات و روبات کشی و اینجور چیزا حال نمیکنیم!!! به همین خاطر هنوز تو عصر کانتر و وار فیر 2 و بلک اپس 1 موندیم!!
من یه جا 3 dvd بود خریدم 4.5 تومن که کار نمیکرد یه جا هم 8 تومن خریدم که 4 تا dvd بود که کار کرد
سلام.
این بازی هم واقعا گیج کننده است.
من هر مرحله ای رو تموم میکنم، استارت رو میزنم که بره مرحله بعدی؟
باید خودم انتخاب کنم؟
در ضمن این بازی مراحل جانبی داره؟
مثلا یه جاش نوشته iran still is at risk !!
وقتی زدمش میره سراغ فالکون، اما داخل جزایر کیمن هست.
آخرش هم failed شد.
من که نفهمیدم چی شد.
واسه منم همینطوره ما که نفهمیدیم چی به چیه؟
Ali*Reza
19-12-2012, 13:54
می خواستم بدونم در شکل زیر در قسمت Setting موارد مشخص شده چی هستند؟ :
می خواستم بدونم در شکل زیر در قسمت Setting موارد مشخص شده چی هستند؟ :
FXAA که در واقع مخفف Fast Approximate Anti-Aliasing هستش نوعی تکنیک گرافیکی برای بهبود لبه ها (اشیا، افراد، طبیعت و...)هست که هم فریم کمتر می گیره هم حافظه گرافیکی خیلی کمی اشغال می کنه. (البته تا اونجایی که من می دونم)
Number of corps هم که یعنی تعداد اجساد. یعنی چه حجمی از افراد کشته شده رو زمین باقی بمونن و یهو غیب نشن!:n02: هر چی تعداد زیاد باشه بازی یه جورایی سنگین تر میشه.
soheilnouri
20-12-2012, 01:04
برخلاف نظر خیلی ها به نظر من یکی از بهترین سری های کال هستش...یکی از بهترین بازی هایی که ت این سه سال انجام دادم...
Arrowtic
20-12-2012, 08:56
من بهترین کال آفی که زده بودم COD:BO بود.به خاطر داستان فوق العادش.البته این داستانش به پای اون نمیرسه ولی درکل به نظرم خیلی قشنگه.(و صد البته از MW3 ضعیف تر هم داستان هم بقیه چیزا)
خوب من بازی رو تموم کردم(اون چیزایی که انتخاب کردم و انتظار داشتم پایان خوب رو ببینم رو ندیدم)
منندز آخر بازی از زندان فرار کرد وودز رو کشت بعد رفت سر قبر دخترش خودشو آتیش زد.(فک کنم پایان بد بازی باشه)
دوستان ۱کی لطف میکنه، انتخابهای بازی و پایانهای بازی رو کامل توضیح بده؟
ممنون
سلام دوستان
میشه یه راهنمایی کنین تو اون مرحله که میری رو پشت بوم و با چاقو نگهبان رو میکشی رفیقت میگه اسکنر رو روشن کن مندوز رو؟؟
خوب اونجا با اسکنر باید چیکار کنم/؟میبرم رو چهرههای افراد اسکن میکنه ولی فیل میشه؟
کسی رو اگه باید پیدا کنم تو کدوم قسمتش هستش؟
دمتون گرم
سلام دوستان
میشه یه راهنمایی کنین تو اون مرحله که میری رو پشت بوم و با چاقو نگهبان رو میکشی رفیقت میگه اسکنر رو روشن کن مندوز رو؟؟
خوب اونجا با اسکنر باید چیکار کنم/؟میبرم رو چهرههای افراد اسکن میکنه ولی فیل میشه؟
کسی رو اگه باید پیدا کنم تو کدوم قسمتش هستش؟
دمتون گرم
دو نفر کنار یه ماشین دارن با هم حرف میزنن، یکیش منندزه باید بگیری روش تا کامل اسکن کنه و روش قفل شه. از لحاظ موقعیت هم فکر کنم دقیقا جلو روت باشن.
Arrowtic
21-12-2012, 18:48
منم تمومش کردم.واسه من اینطور شد:
میسون رو کشتم متاسفانه.مرنندز رو هم کشتم.دختره رو نتونستم نجات بدم.
آخر سر وودز و مرنندز رفتن سر قبر الکس.آخر آخر هم نشون داد که طرفدارای مرنندز شورش کردن و کاخ سفید رو هم آتیش زدن.
آقا من هر کاری می کنم...
... نمیتونم ابن دختره کارما رو نجات بدم، منظورم تو اون جزیره تفریحی هستش هر چه قدرم سریع میدوئم دنبالش و دشمنا رو بدون کشتن رد می کنم(به سختی!!) بازم دیر میرسم و سوار اون هواپیما می برنش. اصلا میشه تو اون مرحله کارما رو نجات داد یا خود طراحی مرحله این طوره که ماموریت ناموفق تموم بشه؟
Ali*Reza
21-12-2012, 22:44
من مشکل فریز شدن بازی و هنگ کردن زیاد دارم. به نظرتون مشکل چیه؟
Mohammadkiller
22-12-2012, 09:53
اینجا رو نباید وایسی باید بری سمت چپ
سلام
آخه واینمیسم که همینجوری که میرم یهو failed میشه
تا الان که اصلا حال نداده ... فقط اون مرحله ی اسب سواریش شبیه cod بود.
گیم پلی بقیه مرحله ها اصا حال نمیده :n03:
فک کنم تنها نکته ی مثبتش شخصیت پردازی و روایت داستان خوبش باشه.
وگرنه گیم پلی خیلی کسل کننده س :n28:
وسط اکشن شوتر بازی رو استراتژیک کردن ... یعنی چی آخه :n28:
Amir Hossein
22-12-2012, 14:31
سلام بچه ها
من دوتا موشکل دارم:31:
میدونم که تو تاپیک مشکلات هیچ کسی نمیاد...
1-مد زامبی ها چطوری فعال میشه؟
2-بازی انگار aa نداره (آبجکت ها لبه های تیزی دارن)
ممنون
پ.ن:الان مدیران به صورت انتهاری میاد به سمت من:31:
Arrowtic
22-12-2012, 15:19
1.هنوز برای نسخه های کرک شده راهی پیدا نشده.
2.نمیدونم : دی
ویرایش:در صفحه قبل یکی از دوستان فرموده بودند که:
FXAA که در واقع مخفف Fast Approximate Anti-Aliasing هستش نوعی تکنیک گرافیکی برای بهبود لبه ها (اشیا، افراد، طبیعت و...)هست که هم فریم کمتر می گیره هم حافظه گرافیکی خیلی کمی اشغال می کنه. (البته تا اونجایی که من می دونم)
توی تنظیمات این گزینه هستش.
بازی چند تا مرحله داره ؟
من الان مرحله ی پانامام.
خیلی مونده ؟
اولاشم :n13:
Mohammadkiller
23-12-2012, 09:24
آقا مشکل ما حل نشد
نمیتونم ردش کنم
اونجایی که با اون زنه فرار میکنم بعد میرسم یه جا که چند تا ماشین و موتور پلیس جمع هستند اونجا میبازم.
کمک
وای عجب بازی ای بود :n12:
پایانش فوق العاده بود ... :n12::n12::n12::n12:
من نمیدونستم پایان های متفاوت داره ...
واسه من خیلی خوب تموم شد ... همونجوری که دوس داشتم :n12::n12:
داستانش واقعا عالی بود هنوز تو شوکم :n02:
دموی آخرشم که ووود درام میزد مردم از خنده :n19:
Mohammadkiller
24-12-2012, 12:40
سلام دوستان عکس رو نگاه کنید:
این مرحله رو که یادتون هست؟ با این زنه پرزیدنت باید فرار کنیم:
حالا عکس پاینو نگاه کنید:
به اینجا که میرسم یهو مینویسه:
چیکار کنم.
لطفا کمک کنید
بازی از این نظر واقعا باگ زیاد داره !
خیلی جاهارو مجبور شدم از اول برم ... !
تو اینجا وقتی یه کامیون از سمت راست میاد بهت میخوره اینو مینویسه ...
واسه من که اینجوری بود.
آخرشم نفهمیدم چه جوری رد کردم :n02:
mahyarSAMSUNG
24-12-2012, 22:32
چرا تو این بازی های تو این سبک باید این صحنه ها دیده شه ؟ مگه خودشون فونت ها رو نگاه نمیکنن که اینطوری بهم ریخته هستن ؟ این مشکل رو تو بازی the line و مدال افتخال و battle 3 و ... دیدم .. قضیه چیه ؟ یعنی فونت فارسی ندارن ؟ خیلی ضایس یه شرکت بازی سازی بازیشو اینطوری بده بیرون
چرا تو این بازی های تو این سبک باید این صحنه ها دیده شه ؟ مگه خودشون فونت ها رو نگاه نمیکنن که اینطوری بهم ریخته هستن ؟ این مشکل رو تو بازی the line و مدال افتخال و battle 3 و ... دیدم .. قضیه چیه ؟ یعنی فونت فارسی ندارن ؟ خیلی ضایس یه شرکت بازی سازی بازیشو اینطوری بده بیرون
اصلا براشون مهم نیس ... !
چون میدونن کسی جز ما ایرانیای بدبخت نمیفهمیم اینجاها چرت و پرت نوشته.
وگرنه خودشون بهتر میدونن که اشتباه نوشتن :n18:
اما واقعا عجیبه ... خب طرف که داره درست میکنه و وقت میزاره، یه ورژن ME فتوشاپ نصب کنه میتونه درست تایپ کنه :n02:
سوال خوبی بود باید بریم تو فروم اصلیش بپرسیم ببینیم نظرشون چیه.
من میپرسم :n02:
دوستان من خودم وقت بازی کردن این بازی رو ندارم . میخواستم این بازی رو بدم داداش کوچیکم بازی کنه . میخواستم بپرسم که این صحنه های +18 نداره یهو شرمنده بشیم ؟:n01:
دوستان من خودم وقت بازی کردن این بازی رو ندارم . میخواستم این بازی رو بدم داداش کوچیکم بازی کنه . میخواستم بپرسم که این صحنه های +18 نداره یهو شرمنده بشیم ؟:n01:
نداره ... حالا اگه واسه خودت میخواستی مشکلی نبود ولی وقتی داداشت بازی میکنه مشکل داره این صحنه ها ؟ :n02:
بی خیال بابا چرا از الان میخوای حساسش کنی.
چه تو بخوای چه نخوای بلاخره تو فیلم و بازی و این چیزا میبینه این صحنه هارو.
بهتر نیس حساسش نکنی ؟
بزار زندگیشو کنه.:n02:
نداره ... حالا اگه واسه خودت میخواستی مشکلی نبود ولی وقتی داداشت بازی میکنه مشکل داره این صحنه ها ؟ :n02:
بهتر نیس حساسش نکنی ؟
اتفاقا برعکس، باید مواظب بود. درسته که توی اکثر فیلم ها و بازی ها این صحنه ها هست ولی میشه با یه کم مراقبت، سلامت اخلاقی فرد حفظ بشه
بازی ها که پشتشون مینویسه صحنه داره یا نه. ESRB هم که نمره میده مشخص میشه.
بعدشم چه اصراری داری چشم و گوش همه رو باز کنی:n02:
بهتر نیس حساسش نکنی ؟
من که سنم بالای 18 سال هست . ولی اگه راستشو بخوای اینقدر داغون نیستم که بخوام وقت و فکرمو بخاطر اینچیزا هدر بدم !
الان خیلی زود هست با چنین صحنه هایی روبرو بشه ! هر چند خیلی سخته جلو گیری کنیم و بخوایم نخوایم روبرو میشه !
به قول دوستمون pcsoft ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باید مواظب بود دیگه !
درکل ممنون از هردوی شما !:n11:
من که سنم بالای 18 سال هست . ولی اگه راستشو بخوای اینقدر داغون نیستم که بخوام وقت و فکرمو بخاطر اینچیزا هدر بدم !
الان خیلی زود هست با چنین صحنه هایی روبرو بشه ! هر چند خیلی سخته جلو گیری کنیم و بخوایم نخوایم روبرو میشه !
به قول دوستمون pcsoft ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باید مواظب بود دیگه !
درکل ممنون از هردوی شما !:n02:
گول +18 رو نخور. 18 سالگی فقط یه نماد سمبولیکه که رایج شده.
وگرنه چه فرقی میکنه کسی که 15سالشه ببینه یا 18 سالشه !
هر دو تاشون با موضوع یه جوری برخورد میکنن ... ولی اونی که سنش پایین تره بخاطر اینکه کمتر با این مسائل برخورد کرده ممکنه بیشتر عکس العمل نشون بده.
البته من نمیدونم داداشت چند سالشه ... ولی بهتره با حقیقت آشنا بشه ! چه دلیلی داره مسئله ای که یه روزی میفهمه رو ازش مخفی کنیم ؟
البته منظور من صحنه های بازی هاس که نهایتا یه بوس و این چیزاس دیگه ... چیز خفنی تو بازیا ندیدم ! :n02:
اتفاقا برعکس، باید مواظب بود. درسته که توی اکثر فیلم ها و بازی ها این صحنه ها هست ولی میشه با یه کم مراقبت، سلامت اخلاقی فرد حفظ بشه
بازی ها که پشتشون مینویسه صحنه داره یا نه. ESRB هم که نمره میده مشخص میشه.
بعدشم چه اصراری داری چشم و گوش همه رو باز کنی
سلامت اخلاقی ؟
واقعا چه ضرری میتونه داشته باشه ؟
ببین طرز برخورد خیلی مهمه ... وقتی طرف میدونه همچین چیزی توی بازی هست و تو داری اونو از این بازی محروم میکنی خب مسلما بیشتر کنجکاو میشه.
اونوقته که براش خطر داره و شاید بره سراغ فیلمای بدتر تا جواب کنجکاویشو بده.
ولی اگه بزاری عادی پیش بره که سلامتش به خطر نمیفته !
چون براش عادی میشه ...
میفهمه همچین چیزی هست.
چون لازمه و جز طبیعت زندگیه خب باید بدونه !
اگه چش و گوشش بسته باشه که نمیشه بلاخره یه روز میفهمه.
ببخشید زیاد حرف زدم، منم نظر خودمو دادم و برای نظر شماهم احترام قائلم.
به خاطر اینکه بحث تاپیک منحرف نشه دیگه چیزی نمیگم.
مشکل ما اینه که واسه خودمون هیچ چیزی اشکال نداره ولی تا بقیه بخوان میگیم مشکل داره :n02:
البته شماهارو نگفتم ... کلا گفتم .
Mohammadkiller
25-12-2012, 19:38
بابا ولش کن
مشکل ما رو حل کنید
سلام دوستان عکس رو نگاه کنید:
این مرحله رو که یادتون هست؟ با این زنه پرزیدنت باید فرار کنیم:
حالا عکس پاینو نگاه کنید:
به اینجا که میرسم یهو مینویسه:
چیکار کنم.
لطفا کمک کنید
اینجا باید از ماشین رییس جمهور مواظبت بکنی نه اینکه گازشو بگیری بری اونم همینو نوشته گازشو میگیری میری رییس جمهور کشته میشه اینو مینویسه
soheilnouri
25-12-2012, 20:39
اين مرحله تقريبا اواخر بازيه؟منم همينجام..
اين مرحله تقريبا اواخر بازيه؟منم همينجام..
سه چهارم بازیه
soheilnouri
25-12-2012, 21:20
بازيه قشنگيه دوسش دارم..نميدونم چرا همه ازش بد ميگن..
ali_agha1981
25-12-2012, 22:15
چرا اینقدر گرافیک این بازی پایینه..؟
اصلا به پای گرافیک MOH:warfighter نمیرسه...
روی تنظیمات بالا هم زیاد تغییری نمیکنه...
چرا اینقدر گرافیک این بازی پایینه..؟
اصلا به پای گرافیک MOH:warfighter نمیرسه...
روی تنظیمات بالا هم زیاد تغییری نمیکنه...
موافقم ... گرافیک بازی خیلی به ذوق میزنه.
ولی من رفتم تو تنظیمات کارت گرافیکم و از اونجا تمام تنظیماتو برای بازی بردم بالا.
خیلی بهتر شد.
soheilnouri
26-12-2012, 00:36
اينقد از بازي بد نگين بابا
Eblis 2011
26-12-2012, 00:37
من که لذت میبرم از بازی . بعضی ها خیلی حساسیت نشان میدن . ولی اینو قبول دارم که گرافیکش افت محسوسی داشته .
Mohammadkiller
26-12-2012, 09:16
اینجا باید از ماشین رییس جمهور مواظبت بکنی نه اینکه گازشو بگیری بری اونم همینو نوشته گازشو میگیری میری رییس جمهور کشته میشه اینو مینویسه
چه جوری این کارو بکنم>؟؟؟؟؟
منصور قلی
26-12-2012, 11:36
با سلام به دوستان عزیز چرا وسط بازی همش ارور dont send میده و میپرم بیرون؟ کرک skidrow هست.
چه جوری این کارو بکنم>؟؟؟؟؟
من دوباره این مرحله رو بازی کردم راحت رفتم شاید ماشینو خیلی به در دیوار میرنی یا یواش میری یا درجه سخت گذاشتی از این سه حالت خارج نیست اگه مورد سومه بزار رو راحت این مرحله رو رد کن
برای دومین بار بازی رو تموم کردم :n01:
گیم پلی 7.5/10 :
گیم پلی بازی واقعا حرفی واسه گفتن نداره :n02:
کاملا کلیشه ای و تکراری ... دیگه از خلاقیت های فوق العاده ی سازنده های COD خبری نیس و انگار ایده هاشون ته کشیده.
اتمسفر بازی به هیچ وجه آدمو داخل بازی نمیکشونه ...
حتی شلیک اسلحه ها هم زیاد دلچسب نیست به غیر از بعضیاشون تو مراحل آخر.
حتی گیم پلی های جدیدی که تو بازی وجود داشت مثل شلیک با رباط ها یا رانندگی با ماشین واقعا ضعیف بود !
من فک میکنم برنامه نویسای COD کوچیکترین زحمتی برای تغییر گیم پلی ندادن.
گرافیک 8/10 :
گرافیک بازی به عنوان یه COD راضی کننده نیس ...
یادش بخیر زمانی که MW اولی اومده بود همه کف کرده بودیم که چه گرافیک خفنی داره !
اما دیگه سازنده ها بی خیال بالا بردن گرافیک این بازی شدن.
صداگذاری 7/10 :
برخلاف نسخه های قبلی، از صداگذاری این نسخه زیاد راضی نبودم.
صدای شلیک اسلحه ها واقعا مصنوعیه و اصلا واقعی نیس.
در کل صداگذاری بازی زیاد چنگی به دل نمیزنه.
موسیقی هم به جز دو سه تا مرحله به نظرم اصلا حس بازی رو منتقل نمیکنه !
داستان 9.5/10 :
تنها عاملی که باعث شد دوباره بازی کنم داستان بود.
میتونم بگم تنها نقطه ی مثبت بازی به نظرم همین داستان بود !
شخصیت پردازی عالی بود ... من از menendez خیلی خوشم اومد و برام تبدیل به یه شخصیت فراموش نشدنی شد.
پایان عالی بازی و اون صحنه ی آخر که جنبه ی کمدی داشت باعث شد اگر چه بازی برام جالب نبود، اما به یه بازی فراموش نشدنی تبدیل بشه :n18:
امتیاز کلی : 8.0 :
در کل این نسخه نسبت به نسخه های قبلی به نظرم افت محسوب میشه.
البته اگه از داستان صرف نظر کنیم.
مطمئنن طرفدارای این بازی توقعشون خیلی بیشتر از این بود :n16:
منصور قلی
26-12-2012, 23:06
برای دومین بار بازی رو تموم کردم :n01:
:n16:
آقا شما که بازی رو دوبار تموم کردی تورو خدا بگو از چه کرکی استفاده کردی؟ والا برای ما که همش میپره بیرون.
ali_agha1981
26-12-2012, 23:21
آقا شما که بازی رو دوبار تموم کردی تورو خدا بگو از چه کرکی استفاده کردی؟ والا برای ما که همش میپره بیرون.
قل خان..! سوالت رو اینجا مطرح کن..صفحات قبلی تاپیک زیر هم بخون شاید کسی مثل مشکل شما رو داشته باشه و حل کرده باشه..
مشکلات نصب و اجرا - Call of Duty: Black ops II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اسم کرکم اینه :
Call of Duty Black Ops II Single Player-Proper Crack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منصور قلی
27-12-2012, 01:31
قل خان..! سوالت رو اینجا مطرح کن..صفحات قبلی تاپیک زیر هم بخون شاید کسی مثل مشکل شما رو داشته باشه و حل کرده باشه..
مشکلات نصب و اجرا - Call of Duty: Black ops II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آهان ببخشید علی آقا.نمیدونستم این بازی یه تاپیک جدا برای مشکلاتش داره.
behrooz.shie
27-12-2012, 01:39
بازی تموم شد :n22:
اصلا فکر نمیکردم به این الکیی تموم بشه !
راستی جا های که میپرسه Spase یا F یعنی چی ؟
بازی تموم شد :n22:
اصلا فکر نمیکردم به این الکیی تموم بشه !
راستی جا های که میپرسه Spase یا F یعنی چی ؟
الکی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
واقعا به نظرت پایان بازی الکی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n04:
اونجاها بهت حق انتخاب میده که تو روند بازی تاثیر میزاره :n04:
Electronic-Arts
27-12-2012, 02:44
الکی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
واقعا به نظرت پایان بازی الکی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n04:
اونجاها بهت حق انتخاب میده که تو روند بازی تاثیر میزاره :n04:
مثل خودته دیگه:n02: داستان رو نمیفهمه الکی میاد میگه مزخرف بود فلان بود بیسار بود بعد که دوباره بازی میکنه داستان رو میفهمه مثل خودت میاد میگه عاشقشم:n02:
راستش منم از داستانش زیاد متوجه نشدم چون زیاد انگلیسی نمیفهمم فقط فکر کنم اون پیرمرده که پوستش داغون بود به اشتباهی میسون رو میکشه تو جنگ و داره برای پسر میسون تعریف میکنه اره؟
اگه کسی خلاصه ای از داستان بگه یا لینکی بده ممنون میشم
کلا با سری مدرن وار فار بیشتر حالا کردم مخصوصا 2
کلا با سری مدرن وار فار بیشتر حالا کردم مخصوصا 2
یادمه تو محل ما کال نمیدونستن چیه ، یه سری از بچها هم بودن بازی میکردن ولی اونقدر تعریف نمیشد ازش ، منم سیستمم نفتی بود
مدرن ۲ که اومد با گیم پلی +گرافیک + آهنگ هاش + داستانش + دموهای سینما ایش (اون قسمت که گوست رو با خودتو آتیش میزدن)مس بمب تو محل ما ترکید
در کل میخوام بگم کال از مدرن ۲ شد کال ، سر زبونها نشست.
mahyarSAMSUNG
27-12-2012, 14:40
به غیر از فونتهای بهم ریخته فارسی تو این جور سبک بازی ها یه چیز ضایع دیگه هم داره ... مثلا اگه توی ایران بازی اتفاق بیوفته کلمات عربی روی در و دیوار میبینیم ... انگار نه انگار اینجا ایران نه عراق .. طرف حال نداره ببیننه تو ایران چه ماشینهایی پیدا میشه همون ماشین های خوشگل موشکل خارج رو کپی میکنی وسط ایران ..:n08:
مثل خودته دیگه:n02: داستان رو نمیفهمه الکی میاد میگه مزخرف بود فلان بود بیسار بود بعد که دوباره بازی میکنه داستان رو میفهمه مثل خودت میاد میگه عاشقشم:n02:
بابا من کی اینطوریم دیگه بی انصافی نکن !
من اصا داستانو قاطی گیم پلی نمیکنم ... این بازیم فقط داستانش بهم چسبید نه چیز دیگه ش !
حالا هی بیا تیکه بنداز به ما :n02:
ali_agha1981
27-12-2012, 21:51
یکی مختصر و مفید قضیه و داستان بازی رو تعریف بکنه البته تو اسپلوتر...
یکی مختصر و مفید قضیه و داستان بازی رو تعریف بکنه البته تو اسپلوتر...
آخه دو جور پایان داره ... من سری اول یه جوری تموم کردم و سری دومم یه جور دیگه !
چه جوری تعریف کنیم برات ؟
سری اول پایانش خیلی حال داد ولی سری دوم نه :n12::n02:
MILAD2799
28-12-2012, 11:13
داستان بازی بصورت محدود
اول بازی شما با هادسون میرید ویتنام که وود رو نجات بدید بعدش به رییس شورشی ها یعنی مندز برمیخوردید که منسون بهش شلیک میکنه ولی چشش تیر میخوره ( مثه بیگ باس :) ) ( البته مندز تو بچگی تو جنگ خانواده شو از دست میده و فقط خواهرش که تمام بدنش سوتته بود براش میمونه ) و از اونجا مندز کینه امریکا رو به دل میگیره و میخواد یه روز حمله کنه به اونجا و توی زمان وود در اخرین ماموریتش هادسون که مندز اونو گرفته بود بهش میگه یه یکیو بزنه و وود هم با اسنایپ یکیو مینزه ( اینجا دو حالت داره یا اونو میکشید یا زنده میذاریدش ) بعد مندز میاد و پاهای وود رو میترکونه بعدشم هادسون رو میکشه و دیوید رو که همون پسر میسون بود رو نگه میداره تا در اینده که بزرگ شد باهاش روبرو بشه .
اینده
حالا مندز میخواد کل uav ها و drone های امریکا رو کنترل کنه و به تمام دنیا حمله کنه بعد بگه کار امریکا بود در اینجا شما کنترل دیوید رو دارید و به دنبال مندز میرید و در میان راه به جاهایی برمیخورید که شما دو انتخاب دارید ( مثلا نجات دادن کارما یا کشتن هارپر به جای فرید یا تو قسمت ماشین سواری و یا در اخر بازی ) که تمام این کارها در پایان بازی تاثیر داره و کلا بازی 3 تا پایان داره . امیدوارم بقیشو خودتون بدونید :))
ali_agha1981
28-12-2012, 11:50
آخه دو جور پایان داره ... من سری اول یه جوری تموم کردم و سری دومم یه جور دیگه !
چه جوری تعریف کنیم برات ؟
سری اول پایانش خیلی حال داد ولی سری دوم نه :n12::n02:
من که نمیگم پایان های بازی رو بگید..فقط داستان بازی چیه ؟
میلاد عزیز من اصلا متوجه نشدم...
هادسون کیه ؟ وود رو برای چی باید نجات بدیم ؟...
چون خیلی کلی توضیح دادی نفهمیدم چی شد..:n01:
كسب كرك بازي داره واسم اپ كنه .من بازي تازه خريدم ولي بعد نصب رو ايكن بازي ميزنم وارد نميشه
behrooz.shie
28-12-2012, 19:16
داستان بازی بصورت محدود
اول بازی شما با هادسون میرید ویتنام که وود رو نجات بدید بعدش به رییس شورشی ها یعنی مندز برمیخوردید که منسون بهش شلیک میکنه ولی چشش تیر میخوره ( مثه بیگ باس :) ) ( البته مندز تو بچگی تو جنگ خانواده شو از دست میده و فقط خواهرش که تمام بدنش سوتته بود براش میمونه ) و از اونجا مندز کینه امریکا رو به دل میگیره و میخواد یه روز حمله کنه به اونجا و توی زمان وود در اخرین ماموریتش هادسون که مندز اونو گرفته بود بهش میگه یه یکیو بزنه و وود هم با اسنایپ یکیو مینزه ( اینجا دو حالت داره یا اونو میکشید یا زنده میذاریدش ) بعد مندز میاد و پاهای وود رو میترکونه بعدشم هادسون رو میکشه و دیوید رو که همون پسر میسون بود رو نگه میداره تا در اینده که بزرگ شد باهاش روبرو بشه .
اینده
حالا مندز میخواد کل uav ها و drone های امریکا رو کنترل کنه و به تمام دنیا حمله کنه بعد بگه کار امریکا بود در اینجا شما کنترل دیوید رو دارید و به دنبال مندز میرید و در میان راه به جاهایی برمیخورید که شما دو انتخاب دارید ( مثلا نجات دادن کارما یا کشتن هارپر به جای فرید یا تو قسمت ماشین سواری و یا در اخر بازی ) که تمام این کارها در پایان بازی تاثیر داره و کلا بازی 3 تا پایان داره . امیدوارم بقیشو خودتون بدونید :))
فکر کنم پایانه من مسخره تموم شد ! اصلا نفهمیدم چیشد !
دوباره بازی میکنیم ببینم چی به چیه :n27:
Arrowtic
28-12-2012, 19:31
من که نمیگم پایان های بازی رو بگید..فقط داستان بازی چیه ؟
میلاد عزیز من اصلا متوجه نشدم...
هادسون کیه ؟ وود رو برای چی باید نجات بدیم ؟...
چون خیلی کلی توضیح دادی نفهمیدم چی شد..:n01:
شما یه بار نسخه قبلیو تموم کنید جواب سوالتونو میگیرید.این دو نفر در نسخه قبل بودن.وودز فرمانده الکس میسون بود که در نبرد با کراوچنکو به ظاهر کشته شد ولی توی این نسخه فهمیدیم که زندست.هادسون هم دوستمون توی نسخه قبلی بود(کچله).
اینکه کراوچنکو کی بود رو هم در نسخه قبل میبینید.
در کل نسخه قبل داستانش بیش از حد عالی بود حتما بازی کنید تا هم این نسخه رو بفهمید هم یه بازی فوق العاده عالی رو تموم کرده باشید.
ali_agha1981
28-12-2012, 23:34
من بازی رو تموم کردم..
تا جایی من تو اینترنت دیدم..بازی 5 تا پایان مختلف داره
برای من در طول بازی فقط دو بار حالت انتخابی F یا Space بود...! برای بقیه چطور ؟
چطوری میشه پایان های دیگه بازی رو دید...؟؟
در ضمن :::
این آخرش که منذر و میسون و... میگن و میخندن و تو کنسرت گیتار برقی میزنن واقعا مسخره بود...واسه همه این پایان بود ؟ یا واسه من اینجوری بود ؟
واقعا چرا باید توی پایان یه بازی جدی ، چنین صحنه ی مسخره ای رو بذارن تا همه حس واقعی داستان بازی و اون حس پایانش از بین بره...:n21:
این آخرش که منذر و میسون و... میگن و میخندن و تو کنسرت گیتار برقی میزنن واقعا مسخره بود...واسه همه این پایان بود ؟ یا واسه من اینجوری بود ؟
واقعا چرا باید توی پایان یه بازی جدی ، چنین صحنه ی مسخره ای رو بذارن تا همه حس واقعی داستان بازی و اون حس پایانش از بین بره...
اون واسه همه هست !
جز پایان بازی محسوب نمیشه !
اتفاقا به نظرم خیلی جالب بود و یه خلاقیت فوق العاده ای بود.
من که حسابی خندیدم.
واسه من پایانش خیلی تاثیر گذار تموم شد واقعا حال کردم ...
ولی دفعه دوم که بازی کردم یه جور دیگه تموم شد حال نداد.
فک نکنم 5 تا پایان داشته باشه.
2 3 تا بیشتر نداره.
من میگم پایان بازی من چه جوری بود ... میخوام بدونم بقیه م مث من تموم کردن یا نه :
منندزو دستگیر کردم ... بی پدر باز در رف :n02: خیلی صحنه ش باحال بود عین هیتمن تو یه لباس قایم شده بود.
بعد رفت سر وقت وود ... با اون گردنبنده که واسه آبجیش بود خار مادر ووودو به فنا داد :n02:
بعد دیدن این صحنه منقلب شدم واقعا ... خیلی لذت بردم از این پایان.
حالا از همه مهمتر ... بعدش رفت سر قبر آبجیش و اونجا خودشو آتیش زد !
یعنی عــــــــــــــــــــالی بود :n12:
خیلی با این پایان حال کردم
ولی دفعه دوم یه جور دیگه تموم شد و گند زد به تمام خاطرت خیلی خوبی که از پایان دست قبل داشتم :n02:
یه خلاقیت فوق العاده ای بود.
:n04:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خلاقیت یعنی Walking Dead یعنی Journey و..... ارزش این کلمرو نیاریم پایین !
درمورد پایان هم برا من فرق میکرد .. ...ولی برا یو جالبتر بوده !
:n04:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خلاقیت یعنی Walking Dead یعنی Journey و..... ارزش این کلمرو نیاریم پایین !
درمورد پایان هم برا من فرق میکرد .. ...ولی برا یو جالبتر بوده !
بابا منظور من اون دموی آخرش بود ... !
که شخصیت اصلی بازی با اون گروه معروف متال دارن آهنگ متال میخونن.
خداییش خیلی ایده ی جالبی بود.
خود بازی رو که نمیگم ! دیگه بیش از حد تکراری شده. :n11:
MILAD2799
29-12-2012, 10:08
جاهایی که دو راه دارید
تو قسمت ماشین سواری اگه خوب کار کنید اخرش رییس جمهور چین به امریکا گیر نمیده و اگر بد برید گیر میده
تو قسمت نجات دادن کارما در اخرین قسمت فرارشون روی حیات اگه کارما رو نجات بدید اون یارو موسفیده رفیق مندز میمیره و اگرم نه که در اخر بازی میاد
تو قسمت فرید و هارپر که خودتون میدونید
تو قسمتی که وود باید میسون رو بکشه یا به پاش میزنید یا به سرش
و در اخری بازی که مندز رو زنده نگه میدارید یا میکشینش
ali_agha1981
29-12-2012, 10:43
فک نکنم 5 تا پایان داشته باشه.
2 3 تا بیشتر نداره.
بازی 5 پایان مختلف داره..راهنمای اچیومنت هاش هم تو مجله دنیای بازی نوشته بود که من هر چی تو اینترنت گشتم پیداش نکردم...:n27:کسی تونست بذاره..
راستی کسی نگفت تو کل بازی فقط دو بار حالت انتخابی F یا space هست ؟ پایان های دیگه باز چطوری به دست میاد و چی میشه ؟:n01:
دوستان من تازه بازی رو شروع کردم مرحله دومه فکر کنم که تو هلکوپتر هست و چند تا کشتی دارن شلیک میکنن یه ار پی جی میخوره تو هلیکوپتر و بازی شروع میشه اقا تا من میام شلیک کنم هلیکوپتر منفجر میشه چیکار کنم؟
Eblis 2011
29-12-2012, 14:01
دوستان من تازه بازی رو شروع کردم مرحله دومه فکر کنم که تو هلکوپتر هست و چند تا کشتی دارن شلیک میکنن یه ار پی جی میخوره تو هلیکوپتر و بازی شروع میشه اقا تا من میام شلیک کنم هلیکوپتر منفجر میشه چیکار کنم؟
با سلام
اگه اشتباه نکنم شما باید به آر پی جی که داره طرف هلی کوپتر میاد شلیک کنی . تا بیای به فرد آر پی جی زن بزنی اون شلیک میکنه ... شما وقتی آر پی جی داره میاد سمت هلی کوپتر با تیرت بزن آر پی جی رو ، روی هوای بترکون .
با سلام
اگه اشتباه نکنم شما باید به آر پی جی که داره طرف هلی کوپتر میاد شلیک کنی . تا بیای به فرد آر پی جی زن بزنی اون شلیک میکنه ... شما وقتی آر پی جی داره میاد سمت هلی کوپتر با تیرت بزن آر پی جی رو ، روی هوای بترکون .
والا اون موقع که ارپی جی میاد بازی هنوز شروع نشده و تفنگ دستش نیست حالا بازم امتحان میکنم.ممنون
Eblis 2011
29-12-2012, 14:33
والا اون موقع که ارپی جی میاد بازی هنوز شروع نشده و تفنگ دستش نیست حالا بازم امتحان میکنم.ممنون
والا تو اونجایی که یادم میاد باید ار پی جی رو بزنید . حالا اگه مشکلت حل نشد یه اسکرین شات از اون قسمت بده ببینم قضیه چیه .
behrooz.shie
31-12-2012, 00:21
باید بپری توی کشتی
یک کم سخته فکر کنم یک چیزی توی کشتی هم باید بترکونی
اونجا سریع باید بپری روی کشتی.
اسپیس رو بزن.
spartaqus
31-12-2012, 18:09
این بازی ادامه نسخه قبل black ops هست یا نه داستانش متفاوته ؟
این بازی ادامه نسخه قبل black ops هست یا نه داستانش متفاوته ؟
تقریبا ادامه شه ولی اینجوری نیس که اگه قبلی رو نفهمیدی اینو نفهمی.
یه جورایی میشه گفت بیشتر شخصیتا به قبل ربط دارن و یه مقداری از داستان :n07:
soheilnouri
01-01-2013, 00:03
بازي قشنگي بود اما چرا ممندز خواننده شد؟
بازي قشنگي بود اما چرا ممندز خواننده شد؟
اون دموی آخر کلا جنبه ی کمدی داره و از بازی جداس.
soheilnouri
01-01-2013, 20:39
اون دموی آخر کلا جنبه ی کمدی داره و از بازی جداس.
خب که چی بشه؟اصنم بامزه نبود...
من کلا cod خیلی کم بازی کردم و اینبار که بازی کردم boII گیرم اومد و داشتم یکی از مراحلی که داری یه مردی به اسم WOODS رو از یه کانتینر نجات میدی و...به چند سوال برخوردم
چرا هوش مصنوعی دشمناش انقد پایینه؟من در چند قدمی یکی از دشمنام ولی طرف اصلا متوجه نمیشه و...
چرا این بازی سیستم Health اینجوریه؟طرف خود به خود خوب میشه!جل الخالق!
چرا این بازی یه چیزاش غیر طبیعیه؟
خب که چی بشه؟اصنم بامزه نبود...
خیلی باحال بود که ! :n08:
من کلا cod خیلی کم بازی کردم و اینبار که بازی کردم boII گیرم اومد و داشتم یکی از مراحلی که داری یه مردی به اسم WOODS رو از یه کانتینر نجات میدی و...به چند سوال برخوردم
چرا هوش مصنوعی دشمناش انقد پایینه؟من در چند قدمی یکی از دشمنام ولی طرف اصلا متوجه نمیشه و...
چرا این بازی سیستم Health اینجوریه؟طرف خود به خود خوب میشه!جل الخالق!
چرا این بازی یه چیزاش غیر طبیعیه؟
چرا این بازی پر فروش ترین بازی دنیاس ؟ :n02:
Pessimist
03-01-2013, 16:12
با وجود اینکه خودم یکی از طرفدارهای بازی های کال آف دیوتی هستم و همه ی شماره ها رو بازی کردم اما هنوز موفق نشدم این شماره رو بازی کنم فقط خدا کنه بازیش در حد شماره های قبلی باشه یعنی منظورم اینه که حداقل افت نکرده باشه حالا پیشرفت که پیشکش!
با وجود اینکه خودم یکی از طرفدارهای بازی های کال آف دیوتی هستم و همه ی شماره ها رو بازی کردم اما هنوز موفق نشدم این شماره رو بازی کنم فقط خدا کنه بازیش در حد شماره های قبلی باشه یعنی منظورم اینه که حداقل افت نکرده باشه حالا پیشرفت که پیشکش!
منم همینطور هنوز وقت نشده بگیرمش.لامصب نسخه black box ش هم نمیاد :دی
.
.
ولی بجاش دارم modern combat 4 رو بازی میکنم.اونایی که اندروید دارن پیشنهاد میشه حتما بگیرنش چون به نظرم یه سرو گردن از cod بالاتره.واقعا زیباست.
مطمئن باش افت کرده !
چیز جدیدی توی بازی نمیبینی ...
داستان خوبی داره.
واقعا این سری از این بازی ناامید شدم اصلا مثل سری های قبل نیست
اون حس و حال نسخه های قبلی رو نداره ,گرافیکشم افت کرده....
واقعا این سری از این بازی ناامید شدم اصلا مثل سری های قبل نیست
اون حس و حال نسخه های قبلی رو نداره ,گرافیکشم افت کرده....
گرافیکو تو تنظیمات کارت گرافیکت ببر بالا بهتر میشه.
javad2015
04-01-2013, 03:05
وقتی داخل بازی ها shadow رو تغییر میدی چیه سایه ها تغییر میکنه؟
این depth of field چی هست؟
از اسمش مشخصه که باید مربوط به کیفیت فضاهای دور تر باشه.درسته؟
Pessimist
04-01-2013, 08:25
مطمئن باش افت کرده !
چیز جدیدی توی بازی نمیبینی ...
داستان خوبی داره.
باز حداقل خوبه که داستانش خوبه اگه قرار بود داستانش هم به درد نخور باشه که هیچی....
کلا فکر کنم کف گیر سازندگان این بازی به ته دیگ خورده و دیگه ایده ی آنچنان جدیدی واسه رو کردن ندارن!
باز حداقل خوبه که داستانش خوبه اگه قرار بود داستانش هم به درد نخور باشه که هیچی....
کلا فکر کنم کف گیر سازندگان این بازی به ته دیگ خورده و دیگه ایده ی آنچنان جدیدی واسه رو کردن ندارن!
آره منم همچین فکری میکنم !
البته داستانش خاطره انگیز میشه ولی بستگی به پایانت داره. چون 5 تا پایان داره.
من سری اول بازی کردم خیلی خوب تموم شد ... واقعا حال کردم.
سری دوم یه جور دیگه تموم شد اصا حال نداد.
spartaqus
04-01-2013, 18:13
چجوری باید 5 سری تموم کرد ؟!
lمن تو champagin دارم بازی میکنما
گرافیک بازی خیلی گندشو در اورده هی فریم بالا،پائین میکنه (نسبت به MW2 افت داشته)
گیم پلی, سوار اسب + ماشین اصلا دل چسب نیست,مسخرس (نسبت به Medal of Honot Warfighter)
فقط داستان بازی حرف نداره
گرافیکو تو تنظیمات کارت گرافیکت ببر بالا بهتر میشه.
زیاد فرقی نمیکنه ........
javad2015
05-01-2013, 04:10
من فکر میکردم مشکل بالا و پایین شدن فریم گرافیک بازی به خاطر سیستم منه پس بگو بازی مشکل داره.چون هر چی گرافیک رو کم میکردم بازم همون جوری میموند و تغییر نمیکرد((البته در بعضی قسمتا))
من فکر میکردم مشکل بالا و پایین شدن فریم گرافیک بازی به خاطر سیستم منه پس بگو بازی مشکل داره.چون هر چی گرافیک رو کم میکردم بازم همون جوری میموند و تغییر نمیکرد((البته در بعضی قسمتا))
البته من اصا این مشکلو نداشتم !
گرافیکم 5770
Ali*Reza
05-01-2013, 14:44
فکر میکنم با توجه به نوع کرک بازی یا درست نصب نشدن بازی و نصب نبودن آخرین آپدیت گرافیک ، افت فریم در این بازی بوجود میاد.
من با گرافیکهای خوب 7850 و 660Ti که تست کردم با نوسان شدید فریم مواجه بودم.
زیاد فرقی نمیکنه ........
من اولش گفتم چقد گرافیک پایینه ... بعد این کارو کردم احساس کردم بهتر شد و راضی کننده بود.
البته در کل گرافیک پایینی داره.
animsprite
06-01-2013, 09:38
دوستان این بازی روی فول اچ دی تنظیم میشه -چون برای من این تنظیم در بازی وجود نداره
mohsenjxj
06-01-2013, 18:39
دوستان این بازی روی فول اچ دی تنظیم میشه -چون برای من این تنظیم در بازی وجود نداره
بله دوست عزیز میشه ولی باید مانیتورتون قابلیت فول اچ دی را داشته باشه تا شما از داخل بازی تنظیمات را روی فول اچ دی قرار بدید.
animsprite
06-01-2013, 19:16
مانیتور وکارتام برای من محدودیتی در این مورد ایجاد نمیکنند و بسیاری از بازی هارو رو اخرین تنظیمات بازی میکنم منتها در این بازی در قسمت تنظیمات برای فول اچ دی گزینه ا ی نیست به نظر به کرک ها و اپدیت ربط داره
Amir Hossein
07-01-2013, 02:38
بچه ها راهی برای اینکه بشه مود زامبی هارو بازی کرد پیدا نشده؟
من خیلی تو کفم:31:
Adel.p30
10-01-2013, 21:34
سلام
این بازی چند مرحله داره ؟؟؟؟؟؟
من الان رفتم توی افعانستان بعد از اسب سواری و کشته شدن یارانم
میار و یک مرحله آموزشی و دو مرحله که درک مرحله دفاع کنننده و در دیگری مهاجم یا تروریست هستم
همه رو رد کردم چیز جدیدی اضافه نمیشه
در کل 7 مرحله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
خیلی ................
mohsenjxj
10-01-2013, 23:26
دوستان کسی بازی far cry 3 را بازی کرده؟ بنظر شما ارزش بازی کردن داره اصلا به پای بلک 2 میرسه؟
دوستان کسی بازی far cry 3 را بازی کرده؟ بنظر شما ارزش بازی کردن داره اصلا به پای بلک 2 میرسه؟
ارزش بازی کردن داره ؟ ؟؟؟؟؟ :n04:
بهترین بازی بود که تو عمرم انجام دادم.
بلک آپس پشم فارکرایم نمیشه :n07:
آره بازی کردم.ارزش بازی کردن داره فقط جلوی خانواده بازیش نکن :دی.
ارزش بازی کردن داره ؟ ؟؟؟؟؟ :n04:
بهترین بازی بود که تو عمرم انجام دادم.
بلک آپس پشم فارکرایم نمیشه :n07:
بلک اپس پشم فارکرایم نمیشه ؟؟
پس چرا دیگه سمت فارکرای نمیری؟پس چرا گفتی بعد از اتمام بازی حالت از فارکرای بهم خورد بخاطر اینکه سرکاری میشه؟
حالا کدوم پشم تره ؟ :دی
آره بازی کردم.ارزش بازی کردن داره فقط جلوی خانواده بازیش نکن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
.
بابا کجاش صحنه خفن داره آخه ؟ به غیر از آخرش که اونم بستگی به انتخابت داره. اینقد گنده نکنید این چیزارو :n17:
بلک اپس پشم فارکرایم نمیشه ؟؟
معلومه که نمیشه ... گیم پلی cod بیش از حد دیگه تکراری شده، من اصلا با این نسخه حال نکردم. فقط به خاطر menandez بازی میکردم خیلی خوشم میومد ازش :n02:
پس چرا دیگه سمت فارکرای نمیری؟پس چرا گفتی بعد از اتمام بازی حالت از فارکرای بهم خورد بخاطر اینکه سرکاری میشه؟
چرا چیز شر میگی آها جان ؟ :n01:
من کی همچین حرفی زدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه کلمه گفتم داستان تموم شده دیگه بازی حال نمیده منظورم ماموریت های جانبی و علاف چرخیدن توی شهر بود !
کلا من روند داستانی توی بازی رو بیشتر دوس دارم.
ولی این حرفایی که میزنیو من نگفتم اشتب گرفتی :n02:
بازم میگم بلک اپس پشم فارکرای نمیشه ... :n16:
Spaniuly
11-01-2013, 11:19
فارکرای رو نمیشه با بازی بلک آپس 2 مقایسه کرد سبکشون یکینیست...
اول شخص شوتر بودن باعث نمیشه اینارو به هم ربط بدی چون فارکرای اُوپن ورلد هست... بلک آپس خطی!
هین قضیه کمپلت بازی رو تحت تاثیر قرار میده وقطی بازی خطی هست گیم پلی تایم توش خیلی معنی پیدا میکنه! اما یه اُوپن ورلد میتونه در عرض چند روز تموم بشه یا اینکه 1 ماه طول بکشه! اونم به خاطر کوئست های فرعی هست کوئست فرعی یکی از اجزای یک بازی اُوپن ورلد هست...
اما اگه از من بپرسی مسلماً میگم فارکزای عشقی تر هست یعنی واقعاَ عشقی هست... این ذات منه که از بازی های اوپن ورلد خوشم میاد علاقه شدید من با بازی هایی مثل:
GTA San Andreas
Far Cry
Far Cry 2
GTA IV
Red Dead Redemption
Far Cry 3
Darksiders
Darksider II
Castelvania Lord of Shadows
Test Drive Unlimited
و به طور کلی تمام بازی هایی که دارای نقشه اینتراکتیو World اون بازی هستند و دارای کوئست های فرعی - اختیاری هستند، نشون می ده که سبک مورد علاقه ام بازی های اُپن ورلد هست... پس انتخاب من گذاشتن وقت واسه فارکزای 3 هست نه بلک آپس 2 بلک آپس 2 عالی هست ولی خُب بعد اینکه تموم شد دیگه تموم میشه چیز دیگه نداره البته دارم صحبت سینگل پلیر رو میکنم مسلماً مالتی پلیر های یک بازی کلاً بحث شون از خط داستان سینگل پلیر جداست.
اما بین همه اینها Read Dead Redemption رب النوع هست و برترین اُپن ورلدی هست که این لحظه تجربه کردم... فارکرای 3 هم خوب از روی دست Read Dead تقلب کرده اونایی که RDR رو بازی کردن میدونن چی میگم:n06:
فارکرای رو نمیشه با بازی بلک آپس 2 مقایسه کرد سبکشون یکینیست...
اول شخص شوتر بودن باعث نمیشه اینارو به هم ربط بدی چون فارکرای اُوپن ورلد هست... بلک آپس خطی!
اصلا بحث من مقایسه نیس !
در کل دارم میگم ...
فارکرای به نظر من بازی کردنش خیلی بیشتر از بلک اپس لذت بخشه.
نمیخوام مقایسه کنم ! از نظر حال دادن میگم.
اگه بخوایم مقایسه کنیم میتونیم تو زمینه های مشترکشون این کارو کنیم.
درسته بلک اپس اپن ورد نیس ولی شوتر که هس !
من گیم پلی شوتر فارکرای رو به بلک اپس ترجیح میدم، لذت شلیک کردن با اسلحه ها تو فارکرای خیلی بیشتر از بلک اپسه.
البته میدونم سازنده های cod استاندارد قدیمیه خودشون رو حفظ کردن چون طرفدارای بازی چیزی غیر از این گیم پلی نمیخوان.
و نیازی نداره تغییرش بدن ولی من اصلا با cod کلا حال نمیکنم :n02:
فارکرای 1 که اپن ورد نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا اونجایی که یادمه کاملا خطی بود.
من
Read Dead Redemption رو بازی نکردم :n28:
mohsenjxj
11-01-2013, 18:40
بچه ها ممنونم از راهنماییتون:n16: پس من برم دنبال فارکرای 3:n19:
mohsenjxj
15-01-2013, 21:16
مثل اینکه فصل امتحانات هست و فعلا کسی اینجا سر نمیزنه:n09:
مثل اینکه فصل امتحانات هست و فعلا کسی اینجا سر نمیزنه:n09:
بازیش قدیمی شد دیگه سر بزنیم که چی :n02:
سلام دوستان
من توی یک مرحله گیر کردم و هیچ کاری نمی تونم انجام بدم.
مرحله ای که بعد از نجات دادن رئیس جمهور هست و پس از کشتن تعداد زیادی از دشمن وارد یک بخشی میشم که تعدادی پله میخوره و پایین میره (تقریبا یک طبقه پایین میره).توی اینجا بعد از کشتن تمام هدف ها یارم پشته یه جعبه قایم میشه و با وجود اینکه اونجا 4 5 تا در داره اما هیچ کدوم باز نمیشه.
خواهشا راهنمایی کنید اصابمو خورد کرده
بازی 9 جور تموم میشه!!!شاید بیشتر.ولی کلا فک کنم اصل داستان از سه حالت خارج نیست.میشه یجایی هرکی هرجور تموم کرده بنویسه؟؟؟؟
من که اصلا با این سری حال نکردم حتی یک مرحله هم تا اخرش نرفتم .....
ali_agha1981
16-01-2013, 23:42
من که اصلا با این سری حال نکردم حتی یک مرحله هم تا اخرش نرفتم .....
مراحل اولش خیلی تو ذوق میزنه با اون گرافیک افتضاحش...ولی یواش یواش بهتر و جذاب تر میشه..داستان خیلی خوبی داره و چند نوع پایان هم داره..
javad2015
17-01-2013, 00:22
برای من دو نوع که بیشتر نداشت.آخرای بازی اگه منندز رو بکشی یه جور تموم میشه.اگه نکشی و دستگیرش کنی یه جور دیگه.در مورد شخصیت هایی مثل هارپر و کارما ودیفالکو کشتنشون تو داشتان تاثیری نمیزاره.فقط تو بعضی سکاسنس ها دیگه نیستن.
ilililililiili
17-01-2013, 05:46
پس چرا گرافیکش اینجوریه؟ بد نیستا ولی یه جوریه:44:
ماله من یه جوریه با مال همه اینجوریه؟
؟
؟
؟
Eblis 2011
17-01-2013, 06:29
پس چرا گرافیکش اینجوریه؟ بد نیستا ولی یه جوریه:44:
ماله من یه جوریه با مال همه اینجوریه؟
؟
؟
؟
اره مال همه یه جوریه
spartaqus
17-01-2013, 15:58
این بازی چرا اینجوریه یوهو جدید میشه یوهو قدیم؟؟ یعنی هم تو سال 2025 قیافشون یک شکله هم توسال 1973 :ِدی
بازی مزخرفی بود همون medal جدیده بهتر ه
یکی داستان رو میتونه تعریف کنه چیه اسم خودمون اصلا چیه ؟! مندز کیه /؟! و بقیه ؟ ؟
javad2015
17-01-2013, 16:41
برای شما هم فریم کم و زیاد میشه؟
مشکل من حل شد (مشکل از کرک بود)
چرا بازی اینقدر کوتاه بود قکر نمی کردم داستانش اینقدر کوتاه باشه که یه روزه تموم بشه
meisam2020
17-01-2013, 20:15
error quit was not are requested in the main thread بعد اینکه دوتا دموی dolby و teryh اون ارور رو میده
اگه بازی رو تموم نکردید نخونید اسپویلره
masonمیتونه زنده بمونه:n04: خیلی جالب بود فقط باید 2 بار به پاهاش شلیک کنی!!البته این که بتونی پاشو بزنی به یه مدرک بستگی داره که باید تو خونه ی منندز پیداش کنی
دوم اینکه انگار:n13:(مطمئن نیستم) اگه تو مرحله نجات کارما خوب بازی کنی اون رفیق موسفیده منندز همونجا میمیره دیگه لازم نیست فرید زنده باشه تا کارما رو نجات بده
و اخرین چیزی که تاثیر داره همون کشتن یا نکشتن منندزه.بقیه چیزها تاثیرش کمتره ولی رو یه چیزایی تاثیر داره انگار
hamed_dij
17-01-2013, 22:34
سلام دوستان
بخش مولتی پلیر کرک شده؟
میشه شبکه ای بازی کرد؟
ممنون
saeedblack
18-01-2013, 09:38
error quit was not are requested in the main thread بعد اینکه دوتا دموی dolby و teryh اون ارور رو میده
مشکل از کرکه یا نسخه بازیته.چه نسخه ای گرفتی
ilililililiili
18-01-2013, 20:57
اینکه بازیا کوتاه بشه ولی تعدادشون زیاد خوبه، ولی اینا دیگه دارن شورشو در میارن.
خداییش میگم War Fighter خیلی بهتر از این بود، خیلی.
spartaqus
19-01-2013, 10:53
این جا گیر کردم باید چیکار کنم ؟!
یک چیزی در مورد هوا پیما بدون سرنشین میگه نمیفهمم چیکار کنم :n13:
spartaqus
20-01-2013, 11:32
چجوری اینجا رو ردم کنم بد جوری گیر کردم جلو نمیره اصلا من خودم روی پشتبونم و یک هوایپما هم سمت راست و هارپر روی جیپ :n21:
وقتی میخوام وارد بازی بشم این ارور رو میده:
direct X encountered an unrecoverable error
نرم افزار direct X هم روی سیستم نصب شده.اگه ممکنه راهنمایی کنید.
spartaqus
23-01-2013, 16:19
حتما مربوط به directx هست
نمیدونم چرا زیاد با این یکی حال نکردم
به نظرم زیادی پیشرفتش کردن سلاحا و امکانات و ازین صوبتا رو
من سبک سادش رو بیشتر دوست داشتم
Amir Hossein
24-01-2013, 11:04
بچه ها دوتا سوال...
کرکی برای آنلاین+مود زامبی هنوز نیومده؟
aram3000
24-01-2013, 16:34
من رسیدم به قسمت cocain bunker ولی نمیدونم چرا نمیتونم از پله ها وارد زیرزمین بشم. کسی اگه سر در میاره لطفا راهنمایی کنه.
mortezam222
24-01-2013, 19:38
ایول به ولت
اقا حیف بود اسمی از call of duty..........mw3 اینجا نباشه خدایش بهترین بازی هست که تا حالا بازی کردم
e_mohsen83
24-01-2013, 20:55
سلام
من موقعی که میخوام وارد بازی شوم صفحه سیاه میشود ووارد نمیشود.دوستان لطف کنند یه راهنمایی بکنند
ممنون
king_3000
24-01-2013, 23:59
سلام من در مرحله karma
در عملیات access crc computer and search for karma
وقتی که جلوی کامپیوتر مرکزی میرسم و دکمه Fرو میزنم دیگه بعدش اون صفحه بزرگه روشن میشه و جلوش وایمیستم دیگه بلد نیستم چیرو بزنم که ادامه بده عکسشم براتون گذاشتم میشه یه راهنمایی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کینگ عزیز واقعا خسته نباشی !!! :n02: ... آخه اینجام گیر کردن داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا خوبه پایینش زده D و جهت موس ... موس رو به سمت راست بکش :n16:
mahyarSAMSUNG
25-01-2013, 20:05
نمیدونم چرا وقتی بازی رو نصب کردم این ارور رو میده . این steam رو هم نصب کردم اکونت هم ساختمون لامصب 200 مگ از ترافیکمو حرووم کرد الان بازی میاد ولی رو دموی اول بازی گیر میکنه بعضی مواقع هم صفحه سیاهه و فقط صداش میاد این ارور رو هم میده . هرجور کرکی رو بگید تست کردم نشد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
e_mohsen83
25-01-2013, 22:12
نمیدونم چرا وقتی بازی رو نصب کردم این ارور رو میده . این steam رو هم نصب کردم اکونت هم ساختمون لامصب 200 مگ از ترافیکمو حرووم کرد الان بازی میاد ولی رو دموی اول بازی گیر میکنه بعضی مواقع هم صفحه سیاهه و فقط صداش میاد این ارور رو هم میده . هرجور کرکی رو بگید تست کردم نشد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان کمک کنید منم تقریبا اینجوری میشه.توی بازی میره ولی صدا نداره و بخواهی تصویرو تغیر بدهب میاد بیرون
کمک کنید
king_3000
26-01-2013, 01:23
این بازی زیر نویس نداره مثل فیلم ما که فقط بازی میکنیم اصلا نمیفهمیم داستان چیه :n02::n09:
راستی چرا این داستانش اینطوریه یه بار نشون میده نارنجک از دست مندز ول شد تو اتاق جوزفینا
یه بار نشون میده از دست سربازه ول شد:n22:؟
این بازی زیر نویس نداره مثل فیلم ما که فقط بازی میکنیم اصلا نمیفهمیم داستان چیه :n02::n09:
راستی چرا این داستانش اینطوریه یه بار نشون میده نارنجک از دست مندز ول شد تو اتاق جوزفینا
یه بار نشون میده از دست سربازه ول شد:n22:؟
زیر نویس داره باید تو آپشن فعال کنی.
از دست منندز ول نشده، اون صحنه اونجوری نشون میده و خیلی جالبه.
آدم فک میکنه منندز مقصر بوده ولی در ادامه میفهمیم که در واقع ووووود اون نارنجک رو انداخته.
این زیبایی روایت داستان رو میرسونه :n12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.