ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک ویروس X..X...X-movies.exe

balaban25
02-05-2012, 15:39
با سلام فلشم این ویروس و گرفته البته ایکس هاش چسبیده ..من آویرا رو ریختم آپدیت کردم سیف مد اسکن کردم باز نشد دستی هم پاک میکنم بر میگرده....malwarebyte هم ریختم آپدیت کردم نشد....چیکار کنم؟؟؟

A M ! N
02-05-2012, 15:48
سلام.

لطفا فایل X|X|X یا کلیه ی فایلهای ویروس موردنظر رو زیپ کنید و آپلود کنید و اینجا لینک بزارین.

بعد هم این پست رو انجام بدین نتیجه رو اونجا بزارین.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.:40:

balaban25
02-05-2012, 16:02
سلام.

لطفا فایل X|X|X یا کلیه ی فایلهای ویروس موردنظر رو زیپ کنید و آپلود کنید و اینجا لینک بزارین.

بعد هم این پست رو انجام بدین نتیجه رو اونجا بزارین.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

A M ! N
03-05-2012, 12:44
سلام..

سیستم عامل شما ویندوز ویستا هست..که فکر میکنم اورجینال روی لپ تاپتون بوده، اما ترجیها اگه 7 نصب کنید فوق العاده بهتره..

ویستا نسبت به 7 دارای باگها و لختی زیادی هست.. مناسب کار نیست.

به هرحال..

برنامه ی HijachThis رو بار دیگر Run کنید و اینبار خطوط پایین رو پیدا کنید و تیک بزنین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کلیه ی گزینه های بالارو تیک بزنین و همچنین گزینه هایی که آخرشون (file missing) داره ( اگه دقت کنید زیاد هستن ) رو حتما تیک بزنین..

در انتها گزینه ی Fix checked رو بزنید.

به uninstall programs برین و اونجا گزینه ی Pandora TV رو Remove کنید.

در پایان اینکارها داخل Run برین و تایپ کنید Msconfig و بعد از باز شدن به تب Startup برین و تیک تمام گزینه ها ( به جز اونایی که میشناسین و مهم هستن ) رو بردارین.

سیستم رو ریستارت کنید.

دی وی دی ویندوز رو داخل کنید..

داخل RUN تایپ کنید : cmd و اینتر

داخل CMD تایپ کنید : SFC /SCANNOW

و صبر کنید تا پایان کار..

در پایان سیستم رو ریستارت کنید..

درایوی رو باز نکنید. برنامه ی MBAM رو کامل آپدیت بزنید و اسکن کامل سیستم حتما انجام بدین. و در کنار اون با آویرا فقط یک Quick scan بزنید.

ریستارت کنید.

balaban25
08-05-2012, 09:26
سلام..

سیستم عامل شما ویندوز ویستا هست..که فکر میکنم اورجینال روی لپ تاپتون بوده، اما ترجیها اگه 7 نصب کنید فوق العاده بهتره..

ویستا نسبت به 7 دارای باگها و لختی زیادی هست.. مناسب کار نیست.

به هرحال..

برنامه ی HijachThis رو بار دیگر Run کنید و اینبار خطوط پایین رو پیدا کنید و تیک بزنین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کلیه ی گزینه های بالارو تیک بزنین و همچنین گزینه هایی که آخرشون (file missing) داره ( اگه دقت کنید زیاد هستن ) رو حتما تیک بزنین..

در انتها گزینه ی Fix checked رو بزنید.

به uninstall programs برین و اونجا گزینه ی Pandora TV رو Remove کنید.

در پایان اینکارها داخل Run برین و تایپ کنید Msconfig و بعد از باز شدن به تب Startup برین و تیک تمام گزینه ها ( به جز اونایی که میشناسین و مهم هستن ) رو بردارین.

سیستم رو ریستارت کنید.

دی وی دی ویندوز رو داخل کنید..

داخل RUN تایپ کنید : cmd و اینتر

داخل CMD تایپ کنید : SFC /SCANNOW

و صبر کنید تا پایان کار..

در پایان سیستم رو ریستارت کنید..

درایوی رو باز نکنید. برنامه ی MBAM رو کامل آپدیت بزنید و اسکن کامل سیستم حتما انجام بدین. و در کنار اون با آویرا فقط یک Quick scan بزنید.

ریستارت کنید.

سی دی ویندوز لازمه؟؟بدون اون نمیشه؟هر سی دی میشه؟

A M ! N
08-05-2012, 09:42
سی دی ویندوز لازمه؟؟بدون اون نمیشه؟هر سی دی میشه؟
برای ویستا فک نمیکنم سی دی نیاز باشه..

شما بدون سی دی تست کنید.

اما در اولین فرصت ویندوز رو به 7 ارتقا بدین سرعتتون هم به شدت افزایش پیدا میکنه

balaban25
09-05-2012, 12:18
برای ویستا فک نمیکنم سی دی نیاز باشه..

شما بدون سی دی تست کنید.

اما در اولین فرصت ویندوز رو به 7 ارتقا بدین سرعتتون هم به شدت افزایش پیدا میکنه

نه با sfc/scannow نه تو آویرا نه malwarebytes ویروس پیدا کرد.....چه کنم؟

*Batman*
09-05-2012, 16:33
نه با sfc/scannow نه تو آویرا نه malwarebytes ویروس پیدا کرد.....چه کنم؟

سلام.
آنتی ویروس نـــورتون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] b5z) را دانلود و نصب کنید.
بعد از نصب نورتون:
1-این تظیمات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را انجام بدید.
2-ترافیک کافی در اختیار آنتی ویروس قرار بدید و دسترسی به اینترنت را محدود نکنید.
3-طبق این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای ویروسیابی عمل کنید.