مشاهده نسخه کامل
: گنجاندن فايل ويدئويي در فايل اجرايي C#
harimehamid
28-04-2012, 14:51
باسلام خدمت اساتيد
آقا من دارم يه مجموعه آموزشي توليد ميكنم كه 10 ويدئوي آموزشي در اون هست و كاربر با كليك بر روي هر دكمه در برنامه exe ، يكي از فايل ها را مشاهده مي كند.اما من مي خوام كه كاربر نتواند اين فايل هاي ويدئويي را كپي كند.دوستان آيا كسي روشي بلده؟مثلا بشه فايل هاي ويدئويي را در خود برنامه گنجاند؟
البته من اين سوال را در جاي ديگري هم مطرح كرده ام و دوستان زحمت كشيدن و جواب دادن اما هنوز جواب كاملي كه كارمو راه بندازه پيدا نكردم.
پيشاپيش ممنون از راهنماييتون
بنام خدا.
سلام.
یه راهی هست که شما میتونید ویدئو هاتونو در Resource نرم افزار اضافه کنید و از اونجا پخش کنید یا اینکه ابتدا اونارو Encrypt کنید سپس ذخیره کنید.اما من بهتون تضمین نمیدم که کسی نتونه از داخل فایل EXE ویدئو هارو بکشه بیرون.بهرحال آدم مرض دار زیاده دیگه...
موفق و سربلند باشید در پناه حق:20:.
harimehamid
28-04-2012, 20:23
ممنون از راهنماييتون.روش encrypt كردن رو قبلا هم يه نفر پيشنهاد داده بود اما روش خيلي سختي هست.بي زحمت ميشه منظورتونو از روش اول دقيق تر بگين.من اگه فايل ها را در پوشه Resources بذارم بعدش توي برنامم كه بالاخره بايد بگم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرسته؟؟؟پس بازم فايل ها بايد كنار برنامه باشن درسته؟ميشه بيشتر توضيح بدين؟
آيا كنترلي موجود نيست كه يك فايل ويدئويي رو در خودش نگهداري كنه؟؟؟مثل PictureBox كه يه عكس در خودش نگهداري ميكنه.
در مورد اون نكته هم كه گقتين آدم مرض دار زياده 100% باهاتون موافقم ولي من فقط ميخوام برنامم در حدي باشه كه اين جوجه هكرها نتونن به اين راحتي فايل هاشو كپي كنن.
اجرتان با تنهاي همراه...
بنام خدا.
سلام.
شما قادر به پخش فایل های ویدئویی در مموری نیستید.
اما راهی برای اینکار وجود دارد که اگر element شما قادر به پخش URL هست.یعنی قادر باشه ویدئو های آنلاین و یک آدرس وب رو پخش کنه.شما میتونید از تکنولوژی WCF استفاده کنید و یک هاست ایجاد کرده سپس ویدئوی خودتونو در ریسورس اون هاست ذخیره کنید.سپس بعد از اجرای هاست شما میتونید با نرم افزارتون به هاست وصل شده و اون آدرس URL مثل یک فایل وب عمل میکنه که نرم افزارتون قادر به پخشش میشه.کسی هم متوجه نمیشه چیکار کردین!!.
تکنولوژی WPF کنترل MediaElement قادر به پخش فایل های آنلاین هست.WCF هم براتون مثل یک سرور سایت عمل میکنه:10:.
کمی سخته ولی چاره ای ندارید!!!
یا اینکه اگه خیلی دوست دارید زود تموم بشه میتونید ویدئوتونو از توی Resource به Temp کپی کنید و بعد از پخش اونو حذف کنید.
موفق و سربلند باشید در پناه حق:11:.
harimehamid
29-04-2012, 19:23
بازم ممنون از راهنماييتون علي آقا ولي برنامه من كلا قراره تحت ويندوز اجرا بشه و سيستم افراد هم اصلا به اينترنت وصل نيستش!!!راه ديگه اي وجود نداره؟
بنام خدا.
سلام.
منظور این نیست که شما ویدئو هاتونو آپلود کنید.
کاری که من بهتون پیشنهاد دادم یعنی شما یک شبکه مجازی برای نرم افزارتون میسازید.یه جورایی دورش میزنید و فکر میکنه آنلاینه ولی آنلاین نیست.و از روی همون سیستم براتون اجرا خواهد شد.
فقط باید با WCF و WPF آشنایی داشته باشید.حله.
راه دیگه ای نیست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.