مشاهده نسخه کامل
: The Walking Dead: A Telltale Game Series
Alireza.M67
21-12-2012, 21:47
بازی فوق العادست، اول فکر می کردم این چرا گوتی شد !!!؟ بعدا که بازی کردم فهمیدم :)
آدم اصلا در گیر بازی میشه .
اره واکر شد ولی من شلیک نکردم گفتم شاید امیدی باشه بعدا یه درمانی واسه واکرها پیدا شد لی هم جایی نمیتونه بره همونجا میمونه :n02:
نه دیگه وقتی کسی واکر میشه میمیره . و اگه درمانی هم باشه فقط روی کسایی که گاز گرفته شدن یا فقط الوده شدن و هنوز نمردن جواب میده .
منم بالاخره بازی کردم الیته تا اپیزود3 اما واقعا قشنگ بود چندتا نکته
1- با جوایزی که بازی برد شرکت و بازیاشو معرفی کرد حالا همه این سیک رو دوست دارند وسعی می کند برند بقیه بازی ها رو هم دانلود کنند که به نفع این شزکت شده یعنی با ساخت یه بازی خوب کلی سود کرد.
2- من فکر می کردم ی بازی که هیجان سبک های دیگه رو نداره چه جور اینقدر مخاطب جذب کرد. من به شخصه اینجور بازی ها رو بدم نمی آد ولی خوب خیلی ها مثل من نیستند چند تا دلیل داره به نظر من. آدم این سریال ها و فیلم سینمایی هارو که می بینه خبلب دوست داره جا نقش اصلی باشه. اصلا کلا آدم ها از اون بچگب موقع دزدو پلیس بازی و خاله بازی و اینا نقش آفرینی میکنند. خوب حالا اینجا اومده همی کارو براتون انجام میدهدیگه. ممکنه صحبت کردن با اعضای گروه حالا چندان روروند اصلی داستان نقشی نداشته یاشه ولی باعث می شه شما احساس نسبت به اونا پیدا کنید.هی فکر می کنی حال چی جوابشو بدم؟ یا باداستان زندگی شون آشنا می شی. یاد این کتابها افادم که قبلا می گفتند چندین داستان داره یعنی یه ماجرایی داشت بعد آخر هر فصل می گفت اگه این تصمیمو داری بو این صفحه اگر اون تصمیم رو می گیری بو فلان صفحه دیگه رو بخون. ولی خوب داستان حسابیارو که نمی شد اینجوری نوشت و زیادم جذاب نبود ولی با بازی و ارتباط بسری و داستان مانندی که با این بازی برقرار می کنی خیلی جذاب می شه. برای همین وقتی یکی می میره شمام واقعا ناراحت می شید چون تلاشتونو کردید که زنده نگهش دارید.
3- روند بازی رو اونجورام که گفته شده شما نمی سازید بالاخره آنچه باید می شه دیگه. من فکر می کنم آینده از آن بازی های این سیکیه. ولی خوب پیشزفت خواهد کرد و شاید تصمیمات شما تاثیر بیشتری رو بازی بزاره بالاخره با امکانات الان اینو ساختند حتما بعدا بسیار جذاب تر بشه. بیشتر تو این بازی می شه گفت آدم روایت یه داستان رو مس بینه که ساید به خاطر همین انتخابها و حرف زدنها بیشتر با سریال ارتباط برقرار کنی. وچیز دیگه هم اینه که توزندگی هم می بینی شاید تصمیمات ما اونقدرها هم تاثیر گذار نباشه ولی کلا بازی کردنش به آدم هیجان می ده. من برخی مواقع اینقدر هل می شدم که مثلا باید کلید 2 روبرای یه کاری فشار می دادم نمی تونستمو عدد اشتباه رو فشار می دادم نتیجشم این بود که می مردم. همین احساسی که به آدم می ده این بازی رو مستحق جایزه کرده.
4- واقعا برخی مواقع که کم وقت داری یه تصمیمی بگیری یا یه حرفیث رو بزنی بعد یه مدت فکر می کنم واقعا چرا من این تصمیمو گرفتم؟ خیلی بامزست.
5- آخرین چیزی که به ذهم می رسه فعلا اینه که وقتی می ری آمار تصمیم ها رو می خونی اون تثمسماتی که به نظر من انسانی تر و درست تر بود زیاد تره واقعا جاب یسب امیدواریست لا اقل آدم فکر می کنه ممکنه تو دنیای واقعی هم آدم ها سعی کنند انسانی تر برخورد کنند هر چند که یه بازی نمی تونه نشان دهنده رفتار آدم ها در حالت عادب باشه
منم تمومش کزدم
اعصابمو ریخت به هم
نکرد لا اقل نشون بده کلم رفته پیش امید و کریستا رو قایق لا اقل ما حس کنیم مفید بودیم. این وروجک معلوم نبست الان کجای شهره :n14:
همین قبل بازی هم یه سریال و تموم کردم اونم آخرش اعصاب برامون نذاشت خدا سومیشو به خیر کنه
مردک دیوانه بود دیدید تو کیفش چی بود؟
کسی جاییرو سراغ داره که بگه نتیجه انتخاب ها چی می شه حوصله ندارم دوباره انتخاب های مختلف رو بازی کنم ببینم چی می شه
این واکینگ دد سریال و کمیکش هم همین طوره؟ می زنه همرو می کشه؟ آخه یه حساب دو دو تا چهارتا کردم دیدم آدمی که به دنیا نمی آد اینام که همشون مردند په تا حداکثر نسل بشر باید یه ساله از ارو زمین ورچیده شه دیگه آخه غذاهام که تموم میشه اینام که برا غذا کاری نمی تونند بکنند. حیونام حتما اینجوری می شند دیگه. خوب لااقل کنی رو زنده می زاشت همراه امید و اینا دلمون خوش باشه. این نویسندش به نظرم دل پری از دنیا دار هی تیراش به سنگ می خوره همچین داستانی رو اختراع کرده
ولی واقعا قشنگ بود من بعد عمری داشتم بازی کامپیوتری می کردم کلی حال کردم
حالا اگر هنوز این تاپیک بیننده داره می تونیم بحث کنیم که از چه تصمیمتون ناراحتید. یا عواقب کارتونو آخرش دیدید؟
سه جا هست که نگرانم کرد تو بازی
1- اون که اسباب اساسه تو ماشینو برداشتم ولی تو اون اوضاع و احوال خوب لازم داشتیم بچم داشت یخ می کرد بعد هم از این کارای نویسنده هاش بر می اومد که بر می داشتیم یا نه بالاخره اون خانواده بدبخت می شد می رفت:n03:
2- اونجا که کلم زد طرف و به خاطر من کشت داشتم می کشتمشا ولی فکر کردم ولش کنم خفه نشه شاید بشه زنده نگهش داشت که کلم زد کشتش من کلی ناراحت شدم که این بچه مجبور شد این کارو بکنه
3- به اون دکتره دروغ گفتم ولی خودمو یه پا بابا احساس کردم خوب
4- ببخشید دیگه 4 تا شد اونجا که داشتم می رفتم دنبال کلم کنی رو نبردم بعد برگشتیم قایق نداشتیم هی به خودم می گفتم اگه تنها رفته بودم شابد زورشون به اون همه آدم نمی رسید الان قابق داشتیم:n25:
نمی دونم منتظر فصل بعد باشم یا نه الان که فعلا مردم شاید واکر شم زنجیر شده به شوفاژ و فکر می کنم لی نباشه منم نیستم:n22:
من این بازی رو تموم کردم ولی یه مشکلی که دارم اینه که بعد از هر اپیزود در اپیزود بعد تصمیم هایی که گرفته بودم لحاظ نشده بود مثلا تو اپیزوده 1 اخرش دختره رو نجات داده بودم ولی تو اپیزوده بعد پسره به جاش اومده بود!به نظر شما من چه کنم؟؟
من این بازی رو تموم کردم ولی یه مشکلی که دارم اینه که بعد از هر اپیزود در اپیزود بعد تصمیم هایی که گرفته بودم لحاظ نشده بود مثلا تو اپیزوده 1 اخرش دختره رو نجات داده بودم ولی تو اپیزوده بعد پسره به جاش اومده بود!به نظر شما من چه کنم؟؟
سلام این حرف من کمک بزرگی نمی کنه اما یادم می آد مثه اینکه تو همین تاپیک یکی دیگم این مشکلو داشت که بچه ها به راهنمایی هایی کرده بودند. چندین وقت پیش دیدم این تاپیکوتقریبا کامل ولی الان نمی دونم تو کدوم پست بود. بهت پیشنهاد می کنم به حالت آرشیوی تاپیکو نگاه کن کلش می شه 3 صفحه می تونی به سرعت مرورش کنی و ببینی کجا بود که مشکل خودتو ببینی می تونی حل کنی یا نه
لینک نسخه آرشیو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگر سرچ جواب نداد این کار خوبیه
bigarash
11-02-2013, 01:35
فصل 2 کسی نمیدونه کی میاد؟
خیـــــــــــــــــــــــ ـــلی قشنگ بود! در عین سادگیش داستان جذاب والکینگ دد آدمو تا تهش میخ می کرد.
آقا من تو اپیزود 4 آخرش تمام ملتو دنبال خودم راه انداختم بریم دنبال دختره تازه بهشون گفتم هم گازم گرفتن
اپیزود 5 که شد دیدم هیچکی باهام نیست تنهای تنها مجبور شدم دستمو قطع کنم. اومدم دیدم جا تره و بچه نیست. قایقه رو برده بودن همشونم زندانی بودن و تازه شاکی بودن چرا بهشون نگفتم گازم گرفتن. :(
آها! راسته فصل بعد در مورد مرل و درله؟ همون دو تا داداشای توی سریال؟
یه چیز دیگه میشه تو اپیزود 1 انتخاب کنی با هرشل بمونی؟
خیـــــــــــــــــــــــ ـــلی قشنگ بود! در عین سادگیش داستان جذاب والکینگ دد آدمو تا تهش میخ می کرد.
آقا من تو اپیزود 4 آخرش تمام ملتو دنبال خودم راه انداختم بریم دنبال دختره تازه بهشون گفتم هم گازم گرفتن
اپیزود 5 که شد دیدم هیچکی باهام نیست تنهای تنها مجبور شدم دستمو قطع کنم. اومدم دیدم جا تره و بچه نیست. قایقه رو برده بودن همشونم زندانی بودن و تازه شاکی بودن چرا بهشون نگفتم گازم گرفتن. :(
آها! راسته فصل بعد در مورد مرل و درله؟ همون دو تا داداشای توی سریال؟
یه چیز دیگه میشه تو اپیزود 1 انتخاب کنی با هرشل بمونی؟
درباره مشکلت که تو اپیزود 4 و 5 اختلاف دیدی. احتمالا باری نتونسته سیو شما رو بخونه خودش تصمیمات رندوم گرفته برای قسمت قبل. احتمالا شما هم مشکل ice m@n رو داریث که همین بالا گفته من هم درجوابش گفتم احتمالا تو این تاپیک می تونی مشکلتو حل کنی این پست های بالا رو یخون
خیر نمی تونی با هرشل بمونی هر کاری هم که بکنی هرشل بهتون می گه بهتره از زمینش برید اما فرقش اینه که با تصمیم نجات داک با شما هم مثل کنی بد رفتار می کنه و با تصمیم نجات پسر هرشل دو حالت داره یا پسره قبل رسیدن هرسل میمیره اما باز هرشل به شما می گه لااقل تلاشتو کردی ولی اگر پسره تا رسیدن هرشل زنده بمونه بهش می گه که شما چقدر تلاش کردید براش و بازم هرشل شما رو تحوبل می گیره ولی بد می گه بهتره برید. البته احتمالا تصمیم شما در اینجا رو قضاوت خانوداره کنی روی شما تاثیر داره ولی کلا بازی روند داستانی تقریاب یکسانی داره و چند شاخه نمی شه تو جزئیات و اینا بیشتر تغییرات ایجاد می شه نه کلیات
یه سوال مهم:
دوستان من بنا به دلایلی فقط میخوام اپیزود 5 رو بازی کنم! میتونم بدون نیاز به دانلود و نصب 4 تای قبلی فقط این آخری رو دانلود و اجرا کنم؟ امکانش هست؟
ممنون
یه سوال مهم:
دوستان من بنا به دلایلی فقط میخوام اپیزود 5 رو بازی کنم! میتونم بدون نیاز به دانلود و نصب 4 تای قبلی فقط این آخری رو دانلود و اجرا کنم؟ امکانش هست؟
ممنون
بله میتونی
ولی اگه 4 تای قبلیو بازی نکردی بدجوری پیشنهاد میکنم که بازیش کنی.حیفه. :)
بله میتونی
ولی اگه 4 تای قبلیو بازی نکردی بدجوری پیشنهاد میکنم که بازیش کنی.حیفه. :)
بازی کردم قبلی هارو اما روی یک سیستم دیگه بود الان یه لپ تاپ جدید خریدم میخوام فقط 5 رو بازی کنم
میشخ بگین از کجا دانلود کنم 5 رو؟ و چحوری نصبش کنم؟ ممنون
بازی کردم قبلی هارو اما روی یک سیستم دیگه بود الان یه لپ تاپ جدید خریدم میخوام فقط 5 رو بازی کنم
میشخ بگین از کجا دانلود کنم 5 رو؟ و چحوری نصبش کنم؟ ممنون
یه سرچ کنی پیدا میکنیش.
فقط سیوهای 4 قسمتی که بازی کردیو بردار ،چون تصمیمهایی که تو این 4 قسمت گرفتی تو این قسمت پنجم مهمه.در ضمن فصل دومش هم تایید شده که میخوان بسازنش پس سیوهای فصل اولتو نگه دار
برای نصبش هم خیلی راحت مثل بازیهای دیگه نصبش کن.همین
یه سرچ کنی پیدا میکنیش.
فقط سیوهای 4 قسمتی که بازی کردیو بردار ،چون تصمیمهایی که تو این 4 قسمت گرفتی تو این قسمت پنجم مهمه.در ضمن فصل دومش هم تایید شده که میخوان بسازنش پس سیوهای فصل اولتو نگه دار
برای نصبش هم خیلی راحت مثل بازیهای دیگه نصبش کن.همین
خب مشکل همینه دیگه!! من تمام سیو ها و هرچی از قبل بوده رو ندارم دیگه! کلا فقط میخوام 5 رو نصب و بازی کنم حالا میشه یا حتما نیازه فصل های قبل دانلود و بازی بشن؟!!!
یجا آخه دیدم نوشته بود تمام فصل ها نیازه!
خب مشکل همینه دیگه!! من تمام سیو ها و هرچی از قبل بوده رو ندارم دیگه! کلا فقط میخوام 5 رو نصب و بازی کنم حالا میشه یا حتما نیازه فصل های قبل دانلود و بازی بشن؟!!!
یجا آخه دیدم نوشته بود تمام فصل ها نیازه!
اگه هیچ جیز از بازی نداری فصل 1 و 5 رو باید دانلود کنی البته من دقیق نمی دونم ولی از حرفهای دوستان این منظقی به نظر می رسه. چون با دانلود فصل 5 شما فقظ یه سری دیتا رو دانلود کردی که باید بریزی توی فولدر پک. پس باید قبل از اون بازیو نصب کنی تا فولدر پک به وجود بیاد برای نصب بازی هم به فصل 1 احتیاج داری. پس شما باید ابتدا فصل 1 رو دانلود و نصب کنی سپس فصل 5 رو بریزی توی فولدر پک و فصل 5 رو باتصمیمات رندمی که خود بازی می گیره بازی کنی.
برای دانلود اینا یه سرچ فارسی بکنی کلی سایت می آد که بازی رو در اختیارت قرار می ده.
اگه هیچ جیز از بازی نداری فصل 1 و 5 رو باید دانلود کنی البته من دقیق نمی دونم ولی از حرفهای دوستان این منظقی به نظر می رسه. چون با دانلود فصل 5 شما فقظ یه سری دیتا رو دانلود کردی که باید بریزی توی فولدر پک. پس باید قبل از اون بازیو نصب کنی تا فولدر پک به وجود بیاد برای نصب بازی هم به فصل 1 احتیاج داری. پس شما باید ابتدا فصل 1 رو دانلود و نصب کنی سپس فصل 5 رو بریزی توی فولدر پک و فصل 5 رو باتصمیمات رندمی که خود بازی می گیره بازی کنی.
برای دانلود اینا یه سرچ فارسی بکنی کلی سایت می آد که بازی رو در اختیارت قرار می ده.
خب این جواب قانع کننده بود و درست.
ممنون
من فصل اولش رو دانلود کردم اما حالا extract نمیشه و ارور میده میگه نیاز به volum 2 داره ! یعنی اینکه باید حالا هر 4 تا فصل رو دانلود کنم تا بشه نصبش کرد !!!!! :-(
عجب مکافاتی داریم ما !
من فصل اولش رو دانلود کردم اما حالا extract نمیشه و ارور میده میگه نیاز به volum 2 داره ! یعنی اینکه باید حالا هر 4 تا فصل رو دانلود کنم تا بشه نصبش کرد !!!!! :-(
عجب مکافاتی داریم ما !
دو حالت داره:
1- از جای اشتباهی گرفتی که همه فصل ها رو با هم داره
2- فصل 1 رو طرف تیکه تیکه کرده گذوشته برای دانلود راحت تر
و اگر نه ماهم فصل به فصل دانلود کردیم نه موقع نصب نه هیچ موقع دیگه ای از ما قسمت دوم نخواست.
Khan gholi
27-03-2013, 21:40
یک از جالب ترین داستان و انتخاب گزینه ها ونتایج انتخاب ها رو داره که بازیکن رو متحیر می کنه.دارم از این لذت کاملی میبرم.اصلا فکر نمی کردم اینقدر جالب باشه یک کله دارم بازی میکنم رسیدم اپیزود 3.هر چند من دیر شروع کردم به بازی ولی هر کسی زیانش خوبی درصدی شک نکنه در خرید یا دانلودش
BEHZAD2007
08-04-2013, 13:43
سلام دوستان این نسخه Survival Instinct چه نسخه ای ادامه بازی هستش؟<br>پس ep5 no time left چی شد <br>میشه دوستان توضیح بدن با تشکر<br><br>
CRIS Joon CR7
08-04-2013, 13:52
سلام دوستان این نسخه Survival Instinct چه نسخه ای ادامه بازی هستش؟<br>پس ep5 no time left چی شد <br>میشه دوستان توضیح بدن با تشکر<br><br>
Survival Instinct ربطی به این بازی ندارد و سازندش اکتیویژن هست و اول شخص/ کاراکتر هاش هم دریل(شخصیت دریل در سری TWD) و مرل هستش/
بازی هم خیلی موفق نبوده/نمرات بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Episode 5: NO TIME LEFT که آخرین قسمت فصل یک بود و قبلا منتشر شده/فصل دومش هم امسال عرضه میشه/
BEHZAD2007
09-04-2013, 14:57
Survival Instinct ربطی به این بازی ندارد و سازندش اکتیویژن هست و اول شخص/ کاراکتر هاش هم دریل(شخصیت دریل در سری TWD) و مرل هستش/
بازی هم خیلی موفق نبوده/نمرات بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Episode 5: NO TIME LEFT که آخرین قسمت فصل یک بود و قبلا منتشر شده/فصل دومش هم امسال عرضه میشه/
ممنون دوست عزیز حواسم نبودش بازی رو دانلود کردم همون که سازندش اکتیویژنه اصلا حال نکردم حیف حجم اصلا خوب نبود همون موقع پاکش کردم
دوست گرام اپیزود 5 رو از چه سایتی میشه گرفت من 4 تا شو از P30DAY گرفتم ولی پنجمی رو نداره میترسم از جای دگه بگیرم خراب باشه
با تشکر
saeed19999
09-05-2013, 08:00
سلام. من دانلود کردم اما موقع اجرا این پیغام میاد!!!بازی The Walking Dead Survival Instinct مخصوص کامپیوتره
The Walking Dead Survival Instinct cant initializ 3d acceleration. cant create zbuffer at resolution ... fil : game.ccp line : 3852 time : tue may 07 17:44:14 2013 user : ... computer : ... pc source code revision : 2013/02/14 11:53:41 ( 132462 ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeed19999
09-05-2013, 17:31
سلام.من دانلود کردم.اما بعد از نصب موقع اجرا ارور میده.یه فایلی هست که من ندارم اگه کسی داره آپلود کنه تا من بگیرم.باید تو جایی باشه که بازی رو نصب کردید.ممنون میشم.
اینم عکس ارورش
bigarash
16-05-2013, 03:50
بچه ها خبری نیست فصل بعدی رو کی میخوان بیرون بدن؟
بچه ها خبری نیست فصل بعدی رو کی میخوان بیرون بدن؟
خبر که هست ولی نگفتن قراره کی بیاد بیرون
bigarash
21-05-2013, 00:54
خیلی منتظرشم! :دی
masoodbr
15-06-2013, 10:30
سلام اقا ميشه يكي يه لينك درست از اين بازي بهم بده.و چند اپيزود هست اين بازي؟هر چندتا هست لينكاشو بهم بديد پيشاپيش ممنون
سلام اقا ميشه يكي يه لينك درست از اين بازي بهم بده.و چند اپيزود هست اين بازي؟هر چندتا هست لينكاشو بهم بديد پيشاپيش ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-the-walking-dead-بازی-مرده-متحرک/ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-the-walking-dead-بازی-مرده-متحرک/)
این - وسط p30 رو بردار ...
خب dlc بازی تایید شد
Dlc بین فصل اول و فصل دوم روایت میشه و شخصیتهای جدیدی رو نشون میده
Amir Hossein
20-06-2013, 18:36
سلام
بلاخره از فصل دوم خبری نشد؟
گویا تاپیک زیرخاکی بود :31:
سلام
بلاخره از فصل دوم خبری نشد؟
گویا تاپیک زیرخاکی بود :31:
چرا خبر شده
حالا بین فصل اول و دوم هم قراره یه dlc بدن بیرون
Amir Hossein
20-06-2013, 19:32
چرا خبر شده
حالا بین فصل اول و دوم هم قراره یه dlc بدن بیرون
ینی الان هست بریم بگیریم؟
چرا من ندیدم؟
لینکی چیزی دارین؟
ینی الان هست بریم بگیریم؟
چرا من ندیدم؟
لینکی چیزی دارین؟
خیر الان موجود نیست
تو E3 چند روز پیش نشون دادن
باید منتظر موند
تریلر این dlc جدید با کیفیت 720 :
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The_Walking_Dead_400_Days_Trailer_E3_2013.mp4
از لینک دانلود 400Days خبری نشد؟!
از لینک دانلود 400Days خبری نشد؟!
چرا
بازی لیک شد و برای نصب بازی هم باید نسخه ی اولشو رو سیستمتون نصب داشته باشید
vahidgame
04-07-2013, 16:58
من حواسم به این dlc نبود و چند روز پیش بازیو پاک کردم! :دی
خوبه قبل از فصل دوم بازی می تونه یکمی سرگرم کننده باشه
حجمش هم مثل قبلی ها مناسبه و همه می تونن دانلود کنن
امتیازها هم خوبه:
Polygon - 9.0
IGN - 8.9
Cheat Code Central - 8.6
Digital Chumps - 8.4
Game Informer - 8.0
Official Xbox Magazine UK - 8.0
Eurogamer - 7.0
کسی تونسته dlc جدید رو جوری بازی کنه که انتخابهای قبلی تاثیر داشته باشه .
چون دو روش هست واسه نصب dlc . یکی یک پچه که نصب میکنی منتهی سیوهات بی تاثیر میشه توی همه اپیزودها . در واقع انگار بازی رو تازه نصب کردی .
یکی دیگه اش اینه که dlc رو جایگزین اپیزود مثلا 5 میکنی و به جای 5 اونو بازی میکنی که در این صورت هم انتخابهای قبلی تاثیر نداره . کلا روش درست درمونی واسه نصب این dlc اومده یا نه هنوز ؟
کسی تونسته dlc جدید رو جوری بازی کنه که انتخابهای قبلی تاثیر داشته باشه .
چون دو روش هست واسه نصب dlc . یکی یک پچه که نصب میکنی منتهی سیوهات بی تاثیر میشه توی همه اپیزودها . در واقع انگار بازی رو تازه نصب کردی .
یکی دیگه اش اینه که dlc رو جایگزین اپیزود مثلا 5 میکنی و به جای 5 اونو بازی میکنی که در این صورت هم انتخابهای قبلی تاثیر نداره . کلا روش درست درمونی واسه نصب این dlc اومده یا نه هنوز ؟
من از روش دوم استفاده کردم
حالا نمیدونم این dlc انتخابهای 5 قسمت قبل روش تاثیر داره یا جداست.هووم؟؟
من از روش دوم استفاده کردم
حالا نمیدونم این dlc انتخابهای 5 قسمت قبل روش تاثیر داره یا جداست.هووم؟؟
نه تاثیر داره و این دو روشی که گفتم چون روش درستی نیست و فقط باعث میشه dlc اجرا بشه انتخاب های قبلی رو نمیفهمه . اگه از روش اول میتونین بازی رو از اول بازی کنین و به dlc که رسیدین اونوقت درست میشه . چون روش اول بازی رو اپدیت میکنه منتهی نه به صورت رسمی به خاطر همین سیوها کار نمیکنه و باید دوباره بازی رو برین مگه اینکه Dlc رو بدون داستان خودتون ادامه بدین .
روش دوم که کلا معلومه روشیه که از سیوت استفاده نمیکنه . چون داری اپیزود 6 رو جای 5 جا میزنی . کلا به نظرم کسایی که میخوان داستان خودشون رو تا اخر این بازی ادامه بدن صبر کنن یه روش درست حسابی معلوم بشه وگرنه این طوری فکر کنم سیوهای خودت رو هم خراب میکنی . تو فکرم برم ارجینال بخرم که از این مشکلات پیش نیاد . ارجینال چنده ؟ :n13:
نه تاثیر داره و این دو روشی که گفتم چون روش درستی نیست و فقط باعث میشه dlc اجرا بشه انتخاب های قبلی رو نمیفهمه . اگه از روش اول میتونین بازی رو از اول بازی کنین و به dlc که رسیدین اونوقت درست میشه . چون روش اول بازی رو اپدیت میکنه منتهی نه به صورت رسمی به خاطر همین سیوها کار نمیکنه و باید دوباره بازی رو برین مگه اینکه Dlc رو بدون داستان خودتون ادامه بدین .
روش دوم که کلا معلومه روشیه که از سیوت استفاده نمیکنه . چون داری اپیزود 6 رو جای 5 جا میزنی . کلا به نظرم کسایی که میخوان داستان خودشون رو تا اخر این بازی ادامه بدن صبر کنن یه روش درست حسابی معلوم بشه وگرنه این طوری فکر کنم سیوهای خودت رو هم خراب میکنی . تو فکرم برم ارجینال بخرم که از این مشکلات پیش نیاد . ارجینال چنده ؟ :n13:
که اینطور
به نظرت روش درست حسابی ای براش میاد؟
تو 360 چطوریه اونموقع؟راحت میشناسه؟
.
.
من الان هم فولدر106 رو دارم و هم محتویات 106 رو تو 105 ریختم
الان تو بازی که میرم تو انتخاب اپیزودها،این 400ه هم هست.با این حال بازم تاثیر نمیذاره 5 تا قسمت قبلی رو 400ه؟؟
قسمت یارو ِاپنی تو اتوبوس دقیقا منو یاد بازی Silnet hill downpour اورد! :n28::n28:
همین الان dlc رو تموم کردم . قشنگ بود مثل بقیه قسمتها . البته به داستان اصلی ربطی نداره . داستان 5 شخصیت هست که به ترتیب دلخواه همشون رو بازی میکنی . حدس میزنم که کلمنتاین توی نسخه دو یه جوری با این 5 نفر ارتباط داره البته با چیزی که اخر اپیزود دیدم این حدس هم میشه زد که کلا این dlc هیچ ربطی به داستان اصلی نداره و نخواهد داشت . ولی اگه باشه خیلی خوبه چون شخصیتهای جالبی بودن که یه پیش زمینه واسه شون ساخته شد .
یه عده میگفتن این dlc مربوط به اتفاقات بین فصل یک و دوئه که اصلا اینطوری نبود . همونطور که گفتم 400 روز از زنده موندن 5 نفر رو روایت میکنه و واسه هرکی یکی دو روز رو نشون میده و از اخر روز 400 رو واسه همشون نشون میده .
که اینطور
به نظرت روش درست حسابی ای براش میاد؟
تو 360 چطوریه اونموقع؟راحت میشناسه؟
.
.
من الان هم فولدر106 رو دارم و هم محتویات 106 رو تو 105 ریختم
الان تو بازی که میرم تو انتخاب اپیزودها،این 400ه هم هست.با این حال بازم تاثیر نمیذاره 5 تا قسمت قبلی رو 400ه؟؟
فکر کنم اگه از همون روش دوم بری مشکلی نداره . یعنی اپیزود 6 رو جایگزین 5 کنی و بری توی بازی و اگه اپیزود 5 رو continue بزنی این dlc بازی میشه . البته یه بار بیای توی منوی اصلی میتونی مستقیم بری خود dlc رو از توی قسمت اپیزودها اجرا کنی . اینطوری فکر کنم به سیوهات که لطمه ای نمیزنه هیچ این dlc هم سیوش واست میمونه حتی اگه دوباره همون اپیزود 5 رو بریزی . بازی معمولی تا اپیزود 5 تقریبا 69 تا سیو داره و با dlc به 75 تا میرسه .
چون به نظر نسخه دو بازی که بیاد یک ماژول جداست از این بازی و دیگه به صورت اپیزود روی همین نسخه نمیاد و فقط سیوهای این بازی رو میگیره .
فقط یه سوال . اگه نیو گیم دیگه شروع کنیم سیوها rewrite میشن یا جای دیگه ذخیره میشن . چون فقط یه جای سیو وجود داره ولی تو بازی سه تا سیو میشه داشت .
Amir rza
31-10-2013, 01:08
حدود 2 روز پیش بالاخره Telltale عکس ها و ویدئو ای از پیش نمایش فصل دوم این بازی را منتشر کرد:
برای دیدن ویدئو پیش نمایش بازی و اطلاعات تکمیلی به سایت Telltale مراجعه کنید:
کسانی که نمیتوانند ویدئو رو از سایت اصلی ببینند از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونند...
هنوز اطلاعاتی درباره ی تاریخ انتشار این بازی منتشر نشده است پس باید منتطر بود...
پ.ن: منبعی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته در فصل دوم با کاراکتر Clementine بازی خواهیم کرد!
دو تا خبر خوب در یک روز ! انتشار خبر فصل دوم بازی و تایید شدن فصل 5 سریال
اپیزود یک از سیزن دوم بازی توی نوامبر میاد
یعنی تا چند روز دیگه :n12:
bigarash
15-11-2013, 20:40
نیومده هنوز؟
bigarash
19-12-2013, 00:58
قسمت اول فصل دوم اومد
برید حالشو ببرید
من که فعلا نه وقت کردم اون داستان گرگینه رو برم نه واکینگ دد این فصلش رو هم فعلا نمیرم . هر کی این فصل رو رفت خواهشا بگه سیوهای فصل قبل رو چطوری میخونه ؟ واسه نسخه کرکی مشکل نداره ؟ خواهشا یه چک بکنین .
shakerifar
19-12-2013, 18:38
من که فعلا نه وقت کردم اون داستان گرگینه رو برم نه واکینگ دد این فصلش رو هم فعلا نمیرم . هر کی این فصل رو رفت خواهشا بگه سیوهای فصل قبل رو چطوری میخونه ؟ واسه نسخه کرکی مشکل نداره ؟ خواهشا یه چک بکنین .
نه خدا رو شکر هیچ مشکلی نداره ...
همون اول خودش دنبال سیو ها می گرده و خیلی سریع و راحت هم پیداشون می کنه
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
قسمت 1 فصل 2 رو تموم کردم همچنان بازی عالیه منتظر اپیزود های بعدی هستیم
bigarash
19-12-2013, 18:49
دارم دانلود میکنم نصب کردم اطلاع رسانی میکنم
نه خدا رو شکر هیچ مشکلی نداره ...
همون اول خودش دنبال سیو ها می گرده و خیلی سریع و راحت هم پیداشون می کنه
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
قسمت 1 فصل 2 رو تموم کردم همچنان بازی عالیه منتظر اپیزود های بعدی هستیم
متاسفانه توی فصل یک خیلی ها گزارش خرابی سیوهاشون رو داده بودن و مثلا گفته بودن که تمام سیوهاشون به یک باره حذف شده و حذف سیو همچین بازی ای هم برای خیلی ها یعنی کنارگذاشتن این بازی . برای همین telltale قول داده بود که توی این فصل سیستم سیو رو کاملا ایمن درست کنه و از این مشکلات نباشه .
در ضمن اتفاقات DLC بازی یعنی 400 Days هم روی فصل دوم تاثیر داره . DLC ای که نصبش خیلی مشکل داشت روی نسخه کرکی . منتهی اکثرا به روشهای مختلف تونستن این DLC رو تموم کنن .
از اونجا که فقط سیوهای این DLC مهمه پس اگه DLC رو تونسته باشین تموم کرده باشین دیگه مشکلی نداره . پس احتمالا دیگه مهم نیست که چجوری DLC رو نصب کردین .
هر چند بعضی ها برای نصب DLC اومدن اپیزود 5 رو حذف کردن و DLC رو ریختن . فقط باید چک کنین ببینن که توی پوشه سیوتون سیوهای شماره 70 تا 75 وجود داشته باشه . این سیوها مربوط به DLC هستش .
اگه این سیوها رو نداشته باشین بازی خودش به صورت پیش فرض داستان DLC رو واستون میسازه . تاثیر اتفاقات DLC توی فصل دوم هم تایید شده . یعنی به احتمال زیاد افراد توی DLC رو توی فصل دو خواهیم دید .
پیشنهاد میکنم حتما DLC رو بازی کنین که هم پیش زمینه داشته باشین هم اینکه خودتون داستان رو بسازین . این DLC شامل سرنوشت چندین نفره که همونطور که گفتم به احتمال زیاد با این گروه توی فصل دو ملاقات میکنیم .
bigarash
14-01-2014, 02:00
این قسمت رو تموم کردم، عالی بود! منتظر قسمت دوم هستیم! :n20:
vahidgame
05-03-2014, 10:17
خب اپیزود دوم فصل 2 هم برای همه پلتفرم ها لیک شد
چون از اول نسخه پی سی رو رفتم همونو هم ادامه میدم
حجمش رو اول دیدم شاکی شدم ولی بعدا فهمیدم اپیزود دو به صورت جدا هم هست که مقرون به صرفه تره :دی
امتیازها هم خیلی خوب بوده و ظاهرا نسبتا به اپیزود اول بازی بهتر بوده:
IGN - 9.5
GamesBeat - 9.0
Cheat Code Central - 9.0
Machinima - 9.0
PC Gamer - 8.8
Game Informer - 8.75
8.0 - Joystiq
Destructoid - 8.0
The Escapist - 7.0
خیلی عجیبه این تاپیک از وقتی فصل دو اومده هیچ پستی داده نشده تا الان . فکر میکردم فقط خودم وقت نکردم فصل دوم رو هنوز بازی کنم . البته همین چند روز پیش اپیزود یک رو تموم کردم .
اپیسود دوم عالی بود، هیجانی و راز آلود در حد خود سریالش! choice های بازی هم مثل فصل یک سخت و چالشی بودن :n01: فردا هم یه بار دیگه از اول میرم تا بقیه ی مکالمات را هم امتحان کنم
Masoud King
05-03-2014, 13:32
ign گفته اپیزود دوم رو میشه بهترین اپیزود ساخته شده از این بازی لقب داد.
از نظر دیالوگ ها و انتخاب ها مثه اینکه عالی کار کردن.
شاید خیلی ها مثه خودم منتظر این هستند تا اپیزود ها کامل بشن و بعد بازی کنند. اینطوری هی منتظر باشی تا بعدیش بیاد، قبلی ها رو یادت میره : دی
soroosh_cz
05-03-2014, 17:48
شاید خیلی ها مثه خودم منتظر این هستند تا اپیزود ها کامل بشن و بعد بازی کنند. اینطوری هی منتظر باشی تا بعدیش بیاد، قبلی ها رو یادت میره : دی
من که منتظر بودم تا بیاد... همون اپیزودی میرم جلو، آدم منتظر بمونه، هیجانش رو بیشتر حس میکنه...
فصل 1 رو یادم رفته بود ولی وقتی فصل 2 رو نصب کردم و سیوهام رو پیدا کرد، اون "آنچه گذشت" رو که نشون داد، همه اش دوباره یادم اومد :n01:
بازی The Wolf Among us هم قشنگه، مال همین Telltale Games هست... نمیدونم تاپیک داره یا نه.
اینم هست که اگه تقریبا یک سال واسه یک بازی با کمتر از 20 ساعت گیم پلی صبر کنی هر چی از قبل بوده هم یادت میره هم هیجانش از بین میره .
نمی دونم چرا دیگه نمی تونم از این سیستمی که Telltale Games پیش گرفته راضی باشم.:23:
یک موتور بازی سازی خیلی ساده رو دارند و با توجه به این که تمامی کارهاشون برنامه نویسی شده دیگه برای دیزاین اپیزودهای جدید اصلا کار سختی پیش رو ندارن و فقط با یک مقدار طراحی جدید رو چاشنی کارشون می کنن و داستان رو با برنامه های از قبل امادشون ترکیب میکنن و با همون سیستم گیم پلی تحویل میدن.
انقدر کارشون اسون شده که دارن دو بازی همزمان منتشر می کنن یکی این و یکی هم The Wolf Among us که کار ساخت هر دوشون هیچ کار سخت و دقت زیادی رو طلب نمی کنه فقط یک داستان نویسی تازه رو با چند تا شخصیت تازه همراه میکنن و تحویل میدن.
این طوری که پیش میرن میتونن حتا 3 تا بازی در سال تولید کنن با همون استایل و همون گیم پلی همون دیزاین و همون طراحی گرافیکی
Alex Fera
06-03-2014, 22:49
نمی دونم چرا دیگه نمی تونم از این سیستمی که Telltale Games پیش گرفته راضی باشم.:23:
یک موتور بازی سازی خیلی ساده رو دارند و با توجه به این که تمامی کارهاشون برنامه نویسی شده دیگه برای دیزاین اپیزودهای جدید اصلا کار سختی پیش رو ندارن و فقط با یک مقدار طراحی جدید رو چاشنی کارشون می کنن و داستان رو با برنامه های از قبل امادشون ترکیب میکنن و با همون سیستم گیم پلی تحویل میدن.
انقدر کارشون اسون شده که دارن دو بازی همزمان منتشر می کنن یکی این و یکی هم The Wolf Among us که کار ساخت هر دوشون هیچ کار سخت و دقت زیادی رو طلب نمی کنه فقط یک داستان نویسی تازه رو با چند تا شخصیت تازه همراه میکنن و تحویل میدن.
این طوری که پیش میرن میتونن حتا 3 تا بازی در سال تولید کنن با همون استایل و همون گیم پلی همون دیزاین و همون طراحی گرافیکی
خبر جدید رو نشنیدی مگه حامد جان؟!
تازه قرار بازی Game Of thrones رو هم با همین سبک از روی سریالش بسازن:n02:
خبر جدید رو نشنیدی مگه حامد جان؟!
تازه قرار بازی Game Of thrones رو هم با همین سبک از روی سریالش بسازن:n02:
Tales from the Borderlands را هم دارن میسازن، فردا قراره اطلاعات جدید ازش منتشر بشه
میشه 4 تا بازی :n08:
Arrowtic
07-03-2014, 06:38
تجربه به من ثابت کرده موقع بازی کردن بازی های این شرکت ، نباید آدم به دید فنی بهشون نگاه کنه و باید لذت ببره فقط . TWAU جز بهترین بازی هایی هست که بازی کردم من(حداقل اپیزود 1 ـش محشر بود) .
کلا من از سیستم بازی سازی TTG وحشتناک لذت می برم که البته به احتمال زیاد دلیلش اینه که من خیلی گیم پلی و گرافیک برام مهم نیستن تو بازیا(به جز بازی های معدودی که نصف بیشتر لذتشون به گیم پلیشونه) و کلا اهمیت داستان برام بالای 90 درصده .
شدیدا هم منتظر GoT هستم !
vahidgame
07-03-2014, 11:18
4 تا بازی توی یه سال زیاده و ممکنه همه شون موفق نشن
ولی من حداقل مطمئنم روند TWD عالی پیش میره و هیچ وقت این بازی خراب نمی کنه
چیزی که الان داریم می بینیم و مثلا IGN میگه این اپیزود بهترین بازی تاریخ این شرکته و بهش 9.5 هم داده
اپیزود اول این فصل در کل برای شروع خوب بود حالا بریم سراغ اپیزود دوم ببینیم چه جوریاست...
اصلا تنها هدفی که این شرکت داره ارائه یک داستان محشر همراه با چاشنی انتخابه که تا حالا هم موفق بوده . من که به شدت با هر بازی که داستان توپی داشته باشه حال میکنم . گیم پلی هم واسم مهمه اما گرافیک نه اونقدر .
مهم داستانه که خوب از عهده اش بر اومده . چون این شرکت میدونه نیاز گیمر امروزی چیه . توی این بازار اشباع شده گیم های مختلف با گرافیک های انچنانی و گیم پلی های خوف اما بدون محتوای جذاب فعلا که عناوین این شرکت واقعا ترکوندن و فروش خوبی داشتن و نشون میده نیاز گیمر امروزه چیه . قطعا گرافیک نیاز اول نیست .
اصلا اسم شرکت گویای همه چیزه :n02:
soroosh_cz
07-03-2014, 11:57
این اپیزود دومش خیلی اذیت میکنه... موقعیت های حساس زیاد داره. دو راهی هم خیلی داره.
چرا آدمو تو این موقعیتا قرار میدن؟ :n24: امیدوارم خوب انتخاب کرده باشم.:n09:
راستی این هم لینک های مستقیم دانلود بازی، از فصل 1 اپیزود 1 تا DLC و فصل 2 اپیزود 2... مادام العمر هستن و حذف نمیشن از روی رپیدباز:
The Walking Dead Season 1 All Episodes
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The Walking Dead 400 Days DLC
The Walking Dead Season 2
پسورد در صورت نیاز:
اصلا تنها هدفی که این شرکت داره ارائه یک داستان محشر همراه با چاشنی انتخابه که تا حالا هم موفق بوده . من که به شدت با هر بازی که داستان توپی داشته باشه حال میکنم . گیم پلی هم واسم مهمه اما گرافیک نه اونقدر .
مهم داستانه که خوب از عهده اش بر اومده . چون این شرکت میدونه نیاز گیمر امروزی چیه . توی این بازار اشباع شده گیم های مختلف با گرافیک های انچنانی و گیم پلی های خوف اما بدون محتوای جذاب فعلا که عناوین این شرکت واقعا ترکوندن و فروش خوبی داشتن و نشون میده نیاز گیمر امروزه چیه . قطعا گرافیک نیاز اول نیست .
اصلا اسم شرکت گویای همه چیزه :n02:
صحبتت درسته ولی رضا ببین بحث اصلی گرافیک نیست :دی
حالا من بالا گفتم 2 تا بازی در سال بعد الان شد 4 تا بازی در سال که وضعیت وخیم شد، اصلا صحبت سر گرافیک نیست چه بسا که گرافیک هم یک عنصر مهمه.
ببینید یک سیستمی در موتور بازی سازی استدیوها هستش که وقتی یک بازی رو میسازن اونا دیگه قالب ها و متودهای بازی سازیشون اماده میشه و اون متود ها برای شماره های بعدی میتونه جواب بده این شامل حال همه بازی ها هست اما خیلی ازاستدیوها هستند که برای هر قسمت از یک بازی یک برنامه ریزی جدید و متود جدید رو تعریف می کنن و اون قبلی رو کنار میزارن و برخی ها هم فقط با پولیش و یک مقدار بهینه کردن موتور دنباله ای از بازی خودشون میسازن. (که البته هیچ کدوم کار اشتباهی نیست)
ولی تو یکی دو عنوان TT من به واقع هیچ حرکت بزرگی نمی بینم فقط داستان رو شاخ و برگ بهش میدن و منتشرش میکنن
با اپیزودی کردن بازی هم حرکت هوشمندانه ای کردن که هم بازار رو داشته باشن و هم از اشتباهات هر اپیزود قبلی درس بگیرن تا بتونن نظر منتقدهارو هم داشته باشن و هم مشتری یعنی بازیباز رو حفظ کنن.
این روند یک جورایی گریبان گیر صنعت گیم هم میشه و اونم اینه که مانع انتشار بازی های AAA میشه و بازیسازها بیشتر تمایل پیدا میکنن برن سمت عناوین مستقل یا در سطح همین عناوی TT نه AAA
صحبتت درسته ولی رضا ببین بحث اصلی گرافیک نیست :دی
حالا من بالا گفتم 2 تا بازی در سال بعد الان شد 4 تا بازی در سال که وضعیت وخیم شد، اصلا صحبت سر گرافیک نیست چه بسا که گرافیک هم یک عنصر مهمه.
ببینید یک سیستمی در موتور بازی سازی استدیوها هستش که وقتی یک بازی رو میسازن اونا دیگه قالب ها و متودهای بازی سازیشون اماده میشه و اون متود ها برای شماره های بعدی میتونه جواب بده این شامل حال همه بازی ها هست اما خیلی ازاستدیوها هستند که برای هر قسمت از یک بازی یک برنامه ریزی جدید و متود جدید رو تعریف می کنن و اون قبلی رو کنار میزارن و برخی ها هم فقط با پولیش و یک مقدار بهینه کردن موتور دنباله ای از بازی خودشون میسازن. (که البته هیچ کدوم کار اشتباهی نیست)
ولی تو یکی دو عنوان TT من به واقع هیچ حرکت بزرگی نمی بینم فقط داستان رو شاخ و برگ بهش میدن و منتشرش میکنن
با اپیزودی کردن بازی هم حرکت هوشمندانه ای کردن که هم بازار رو داشته باشن و هم از اشتباهات هر اپیزود قبلی درس بگیرن تا بتونن نظر منتقدهارو هم داشته باشن و هم مشتری یعنی بازیباز رو حفظ کنن.
این روند یک جورایی گریبان گیر صنعت گیم هم میشه و اونم اینه که مانع انتشار بازی های AAA میشه و بازیسازها بیشتر تمایل پیدا میکنن برن سمت عناوین مستقل یا در سطح همین عناوی TT نه AAA
درسته . کاملا میفهمم چی میگی . مثلا AC یا COD هر دوشون AAA هایی هستن که هر سال دارن میان و پیشرفت کمی توشون شاهدیم . منظورت از اون پیشرفت رو هم میفهمم که باید بازی توی اون زمینه پیشرفت داشته باشه .
حالا که TT میاد توی یک سال 4 تا بازی با همون موتور و سبک و سیاق میده دیگه یعنی از AC و COD و ... که هر سال یه شماره میدن بیرون هم داغون تر میشه اوضاع . درسته و موافقم نباید این همه پروژه همزمان درست بشه . اگه فقط همین دو پروژه بود یه چیزی اما بیشترش دیگه مشکل ساز میشه .
البته یه چیزی رو هم باید در نظر گرفت . TT یک استدیو مستقل هست و سود بیشتری میخواد . در واقع خودش رو با شرکتایی مثل اوبی سافت و ... مقایسه میکنه که سالانه قطعا تعداد عناوینشون بیشتر از 4 تاست . اگه از مستقلی در بیاد به نظرم خیلی خوب میشه . مگه اینکه به همین بازی ها بسنده کنه .
من خودم موقع بازی کردن فصل دوم بازی اون حسی که فصل اول داد رو به من نداد . چون همین چند مدت پیش TWAU رو دو اپیزودش رو بازی کردم . چه بسا که حالا بخواد 4 عنوان همزمان بده بیرون . مثل این میمونه که 10 تا سریال رو همزمان نگاه کنی .
vahidgame
07-03-2014, 20:38
خب اپیزود دوم هم تموم کردم
باید بگم داستان و انتخاب ها خوب بودن و یکی دو تا سورپرایز هم وجود داشت
نمی دونم چرا کلا با کلمنتاین حتی از لی هم بیشتر حال می کنم و نسبت به فصل اول از این لحاظ برتری داره!
من یه سیو دیگه تا نیمه های اپیزود اول داشتم که واجب شد اونو ادامه بدم و ببینم انتخاب ها متفاوت چه تاثیری توی روند بازی دارن
به نظر من تا به اینجای کار فصل دوم هم خوب بوده و حداقلش در حد امتیاز 8 از 10 بوده...
در مورد Telltale هم آره یکمی بازی هاش برای امسال زیاده و منم خودم زیاد به این خوش بین نیستم ولی مسئله اینه که هنوز اون دو تا بازی دیگه اون منتشر نشدن و دو تا بازی دیگه اون که منتشر شدن خوب بودن
اون چیزی که مشخصه هر شرکتی یه سبک و سیاق خاصی رو دوس داره که توی اون بازی بسازه که Telltale از اول کلا تو کار بازی های ماجرایی به صورت اپیزودی بوده و الانم همین روند رو ادامه داده
فکر نکنم شرکت دیگه ای بتونه ماجرایی به این شکل رو در حد Telltale بسازه و هیچ وقت اینجوری نمیشه که شرکت های زیادی رو به این مدل بازی ها بیارن و به خاطر همین این سبک تکراری نمیشه
این سبک ماجرایی که توش مثل بازی های نقش آفرینی قدرت انتخاب وجود داره میشه گفت هم برای گیمرهای جدید و هم گیمرهای قدیمی می تونه راضی کننده باشه و مثلا دیگه نباید حتما همه ماجرایی به صورت کلیک و اشاره و فوق فکری باشن که ساعت ها گیمر درگیر اونا باشه و اینجوری ماجرایی های مختصر و مفید هم مورد پسند همه می تونه قرار بگیره
من خودم مخالف بازی هایی هستم که کلا ماهیت بازی های ویدئویی رو زیر سوال می برن مثل بازی هایی که کلا گیم پلی ندارن و همین جوری فقط باید راه بری و هیچ کار خاصی نکنی! شاید در حد یکی دو تا بازی اینجوری اشکالی نداره اونم اگه داستان محور باشن ولی اگه تعداد این بازی ها زیاد باشن کلا وضعیت جالبی پیش نمیاد. ولی در مورد TWD اصلا این بحث مطرح نیست چون این بازی هم گیم پلی داره هم داستانی فوق العاده. شاید گیم پلی اون یکمی ساده باشه ولی وجود انتخاب های مختلف و نقس گیر باعث میشه که بازی از حالت سادگی و یا تکراری شدن دربیاد...
کلا امتیازای بازی هم گویای همه چیزه و حتی نسبت به بعضی بازی های انحصاری و پرخرج این سبک ، از این لحاظ بهتر بوده
بازم میگم احتمال اینکه اون سه بازی دیگه این شرکت موفق نباشن هست ولی در مورد این بازی من روند رو هم چنان خوب می بینم و خیلی بعیده آخر سال بعد از انتشار کامل این فصل به عنوان بازی ناموفق ازش یاد بشه
نمی دونم چرا دیگه نمی تونم از این سیستمی که Telltale Games پیش گرفته راضی باشم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](29).gif
منم به شدت موافقم.
خلاقیت محور نیست بازیاش.شده مثه angry birds تکراره یک چیز تکراریه موفق. البته این اشکال نیستا.برای خودشون نسبت به بقیه developer ها شاید افت داشته باشه.وگرنه مصرف کننده های عادی که همیشه حال میکنن.
به نظرم اپیزود دوم فصل دوم واقعا یکی از بهترین اپیزودهای بازی بوده تا حالا . این دفعه بعد از مدتها شاهد انتخابهای تاثیر گذار زیادی بودیم . هر چی هم بازی از نظر development یکنواخت شده باشه ولی فکر کنم جزو معدود بازیهاییه که ملت اپیزود به اپیزود منتظرشن . نه مثل AC که بعد از این همه نسخه دیگه مونده چی بگه
vahidgame
15-05-2014, 18:01
اپیزود سه هم برای همه پلتفرم ها منتشر شده و لینک هاش هم در دسترسه
رفتیم برای دانلود ببینیم این اپیزود چه طوره
اپیزود قبلی که واقعا خیلی خوب بود...
soroosh_cz
15-05-2014, 19:20
اپیزود سوم اولش آروم پیش میرفت، ولی آخرش خیلی بهتر شد، تصمیم تاثیر گذار هم بجز کاری که آخر سر انجام میدی، فکر نکنم داشته باشه. :n25: اینطور که از خلاصه ی قسمت بعدی هم معلومه، باز هم باید اپیزود آرومی باشه.
vahidgame
05-06-2014, 23:22
یه دو هفته ای بود اپیزود سه رو دانلود کرده بودم ولی حواسم بهش نبود :دی
دیروز بازیو رفتم و همون طور که می دونستم سریع هم تموم شد
اپیزود خوبی بودش و داستان هم به شکل خیلی خوبی پیش میره و انتخاب ها هم جالبه
ولی گیم پلی باز می تونست بهتر باشه و باید بگم خیلی کم گیم پلی داشت!
soroosh_cz
25-07-2014, 08:24
خوب اپیزود 4 هم اومده... 700مگ گذاشتیمش واسه دانلود ببینم چجوریاس... :n01:
اپیسود چهار فوق العاده بود! فکر کنم بهترین اپیسودش تا ابنجا بوده!
سر هر کدوم از انتخاب ها دستم میلرزید!
soroosh_cz
28-07-2014, 04:17
عالی بود این اپیزود... از قبلی که خیلی بهتر بود.
به قول دوستمون چندین تصمیم سخت داشت، جاهایی که مجبوری بالاخره یه طرف رو بگیری.
اتفاق خوب داستان
مردن Sarah :n10:
و آخرش با اون اتفاقی که افتاد من و برادرم که بازی رو دنبال میکردیم، یه دقیقه میگفتیم WTF :n04: چی شد... چی میـــــــــــــــشه!
حالا اونایی که بازی کردن:
من داروهای Arvo رو ندزدیدم و گذاشتم بره ولی کثافت با رفیقاش آخرش اومدن گفتن که تو دزدیدی :n24: اعصابم خورد شد... شما حالت دیگه ای رفتین؟ اتفاق دیگه ای افتاد؟
من گفتم استراحت نکنیم و حرکت کنیم به سمت شهر، که تو راه زن سیاهپوسته که بچه دستش بود، مرد و زامبی شد و من Help رو زدم، Kenny هم تیر زد به زامبی و ... :n19: مابقی ماجرا در فصل بعد که خر تو خر شد... کی زنده میمونه کی مرده، کارگردان و خدا میدونه :n02: شما کار دیگه ای کردین؟
hmosakazemi
29-07-2014, 01:20
من تازه با بازی The Walking Dead Season :n10: آشنا شدم. متاسفانه من بازی رو با فصل دوم شروع کردم که به نظرم بهتره ادامه بازی رو قطع کنم و فصل اول رو دنبال کنم. الان دو تا سوال داشتم،ممنون میشم که پاسخ بدید.
1- کسی از دوستان اگه آدرس دانلود فصل اول با تمام اپیزودها اونم با خاصیت ریکاوری رو داره، بهم بده.
2- من فصل دوم اپیزود اول رو تموش کردم. اپیزود دوم رو هم دانلود کردم که بصورت بازی کامل نیست و باید در مسیر نصب بازی کپی بشه. حالا که اپیزود دوم رو در محل نصب بازی پیست میکنم و بازی رو اجرا میدم، اپیزود دوم فعال نیستش و رو صفحش نوشته cooming soon. و یه پیغام میده که اپیزود رو باید دانلودش کنی. کسی میدونه مشکلش کجاست؟
mehdi_vsgh
29-07-2014, 08:42
لینکی برای دانلود اپیزود 4 ندارم..میشه بدین؟
لینکی برای دانلود اپیزود 4 ندارم..میشه بدین؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nload.com).rar
mehdi_vsgh
30-07-2014, 09:39
من دارم بازی میکنم اپیزود 4 رو
یه سوال اگه سارا را اونجا رها نمیکردیم چی میشد؟؟؟ کسی بوده مونده باشه پیش sarah؟؟ 53 درصد اونو ول کردن منم همینطور اونو رها کردم!!!
mehdi_vsgh
31-07-2014, 10:27
حالا اونایی که بازی کردن:
من داروهای Arvo رو ندزدیدم و گذاشتم بره ولی کثافت با رفیقاش آخرش اومدن گفتن که تو دزدیدی :n24: اعصابم خورد شد... شما حالت دیگه ای رفتین؟ اتفاق دیگه ای افتاد؟
]
من حالت دیگه ای رو رفتم
من داروها رو برداشتم..فعلا که اتفاق خاصی نیوفتاده میره پیشه ربکا و داروها رو دادم به اون
soroosh_cz
31-07-2014, 11:48
من تازه با بازی The Walking Dead Season :n10: آشنا شدم. متاسفانه من بازی رو با فصل دوم شروع کردم که به نظرم بهتره ادامه بازی رو قطع کنم و فصل اول رو دنبال کنم. الان دو تا سوال داشتم،ممنون میشم که پاسخ بدید.
1- کسی از دوستان اگه آدرس دانلود فصل اول با تمام اپیزودها اونم با خاصیت ریکاوری رو داره، بهم بده.
2- من فصل دوم اپیزود اول رو تموش کردم. اپیزود دوم رو هم دانلود کردم که بصورت بازی کامل نیست و باید در مسیر نصب بازی کپی بشه. حالا که اپیزود دوم رو در محل نصب بازی پیست میکنم و بازی رو اجرا میدم، اپیزود دوم فعال نیستش و رو صفحش نوشته cooming soon. و یه پیغام میده که اپیزود رو باید دانلودش کنی. کسی میدونه مشکلش کجاست؟
درباره ریکاوری نمیدونم، ولی این دو تا مال تمام فصل 1 و دی ال سی بعدش که بین فصل 1 و 2 هست... لینک مستقیم، فیض ببر:
در اون مورد دوم هم بهتره فقط برای اپیزود اول فایل نصبی بگیری و برای بقیه اپیزودها فقط دیتای اپیزود رو بگیری و در پوشه ی Pack کپی کنی.
من دارم بازی میکنم اپیزود 4 رو
یه سوال اگه سارا را اونجا رها نمیکردیم چی میشد؟؟؟ کسی بوده مونده باشه پیش sarah؟؟ 53 درصد اونو ول کردن منم همینطور اونو رها کردم!!!
دفعه اول منظورته؟
بار اول که تو خونه هستن، من موندم پیشش و یه چک زدم تو روش(آخر سر) و به خودش اومد و فرار کردیم، ولی بعدش تو راه برگشتن، Jane گفت که با این وضع سارا دوام نمیاره.
موقعی که رفتیم تو اون اتاق که مال موزه بود، اونجا که زامبی ها حمله میکنن، اون قسمت چوبی که خراب شد، سارا افتاد پایین و چون چوب روش بود، مورد عنایت زامبی ها قرار گرفت :n02: حال کردم.
من حالت دیگه ای رو رفتم
من داروها رو برداشتم..فعلا که اتفاق خاصی نیوفتاده میره پیشه ربکا و داروها رو دادم به اون
آخرش چی شد؟ من با اینکه به اون بیشعور داروها رو پس دادم، اومد گفت این بوده داروها رو دزدیده :n27: اعصابم خورد شد.
یعنی بازم مادر بچه(سیاهپوسته) زامبی شد با گرفتن داروها؟
mehdi_vsgh
31-07-2014, 12:42
درباره ریکاوری نمیدونم، ولی این دو تا مال تمام فصل 1 و دی ال سی بعدش که بین فصل 1 و 2 هست... لینک مستقیم، فیض ببر:
در اون مورد دوم هم بهتره فقط برای اپیزود اول فایل نصبی بگیری و برای بقیه اپیزودها فقط دیتای اپیزود رو بگیری و در پوشه ی Pack کپی کنی.
دفعه اول منظورته؟
بار اول که تو خونه هستن، من موندم پیشش و یه چک زدم تو روش(آخر سر) و به خودش اومد و فرار کردیم، ولی بعدش تو راه برگشتن، Jane گفت که با این وضع سارا دوام نمیاره.
موقعی که رفتیم تو اون اتاق که مال موزه بود، اونجا که زامبی ها حمله میکنن، اون قسمت چوبی که خراب شد، سارا افتاد پایین و چون چوب روش بود، مورد عنایت زامبی ها قرار گرفت :n02: حال کردم.
آخرش چی شد؟ من با اینکه به اون بیشعور داروها رو پس دادم، اومد گفت این بوده داروها رو دزدیده :n27: اعصابم خورد شد.
هنوز تمومش نکردم....ببینم اخرش چی میشه!!!! فعلا از کلبه اومدیم بیرون!!
اخ که چی حالی داد اون دختره لوس گنده بک رو رها کردم تا زامبی ها قشنگ خدمتش برسن از اول واسم درده سر بود
soroosh_cz
31-07-2014, 14:24
اخ که چی حالی داد اون دختره لوس گنده بک رو رها کردم تا زامبی ها قشنگ خدمتش برسن از اول واسم درده سر بود
عزیزم اسپویلر بذار :n24:
mehdi_vsgh
31-07-2014, 18:13
بازیو تموم کردم....
من که داروها رو گرفته بودم ازش بازم با دوستاش بهم حمله کردن و گفتن که من داروها رو دزدیم.....اره اخرش هم مادر بچه (ربکا) زامبی شد......و یه دفعه شلیک و بزن بزن...بعدشم که معلوم نشد چی شد....؟؟؟؟ منتظر اپیزود بعدی هستیم!!!
mehdi_vsgh
31-07-2014, 22:08
به نظرتون این اپیزود بعدی کی از راه میرسه؟؟؟ داستان داره قشنگ میشه.....خیلی دوست دارم بدونم این آخرش کجا میرسه!!!! ضمن اینکه معمولاتو اپیزودهای قبلی وقتی تموم میشد یه سری صحنه از اپیزودهای بعدی نشون میداد ولی این اپیزود چیزی نشون نداد چرا؟:n13:
naalosar
03-08-2014, 00:03
به نظرتون این اپیزود بعدی کی از راه میرسه؟؟؟ داستان داره قشنگ میشه.....خیلی دوست دارم بدونم این آخرش کجا میرسه!!!! ضمن اینکه معمولاتو اپیزودهای قبلی وقتی تموم میشد یه سری صحنه از اپیزودهای بعدی نشون میداد ولی این اپیزود چیزی نشون نداد چرا؟:n13:
چون اگه نشون میداد میفهمیدیم تو این اتفاق آخر اپیزوده 4 کیا زنده موندن و کیا نه.
الان خیلی هیجان انگیز تره. از الان مردم تا بیاد ببینم چی شده ....
وقتی نتیحه انتخاب های دیگه رو میخونی میفهمی که کلا تو این بازی هر کار بکنی نتیجه فرقی نمیکنه . اگه کسی بخواد بمیره میمیره منتهی ممکنه یه کم دیرتر بمیره . یا اگه از بین دو نفر یکی رو نجات بدی و یکی دیگه بمیره فرقی نمیکنه . هر کدوم رو که نجات بدی بعدش تقزیبا یه نقش ثابت بازی میکنه و تا یه مدت زنده میمونه و بعد هم میمیره و حذق میشه از داستان .
در کل منظورم اینه این کار اشتباهه بریم دنبال اینکه اگه انتخاب دیگه ای میکردیم چه تاثیری داشت . انتخابها تو این بازی تو سرنوشت داستان تاثیر نداره . فقط نحوه روایت داستان عوض میشه . یکی رو نجات بدی یا ندی ، طرف یکی رو بگیری یا نگیری سرنوشت همونه که هست . فقط یه یه سری رویدادها جاشون رو به یه سری دیگه میدن . واسه همینه که برای مثال یک انتخابی میکنی و بعد میزنه مثلا Kenny Will Remember that و میبینی یه مدت بعد کلا kenny مرد . واسه مثال گفتم اسپوبل نیست . یا مثلا یک زامبی رو که میخوای بکشی چند انتخاب میده واسه کشتنش در حالی که همشون به کشتن زامبی ختم میشن فقط نحوه کشتن تغییر میکنه .
نباید به این بازی به چشم یه RPG نگاه کرد . انتخاب ها سرنوشت داستان تاثیر نداره .
بازی همسایه هم همینطور . The Wolf Among Us . البته اونجا تصمیمات تاثیر بیشتری داشتن تا TWD . مخصوصا اینکه اخر داستان اکثر تصمیماتی که گرفته بودی به صورت کلی واست جمع بندی میشد اما از اخر همون سرنوشت دچارت میشد . حتی دقیقه اخر داستان هم دارای انتخاب بود . که قطعا اگه نسخه دومی نباشه تاثیری نداره و همونطور که گفتم بیشتر فقط جنبه روایت داستان داره .
بازی بیشتر به این سمت داره میره که اونو نجات بدی یا بکشی . بسیار کلیشه ای . توی اپیزود اخر هم که همه مردن . توی درگیری هم حداقل یکی دیگه میمیره . بازی هم کاملا احساس میشه که تصمیمات الکی شدن . مثلا این همه برای سارا وقت گذاشتم باز هم .....
فقط به خاطر clementine دنباله این بازی رو میرم وگرنه خیلی ضعف داره . اون سکانس پایانی Lee کجا و اپیزود جدید این داستان کجا...
soroosh_cz
06-08-2014, 15:58
بازی بیشتر به این سمت داره میره که اونو نجات بدی یا بکشی . بسیار کلیشه ای . توی اپیزود اخر هم که همه مردن . توی درگیری هم حداقل یکی دیگه میمیره . بازی هم کاملا احساس میشه که تصمیمات الکی شدن . مثلا این همه برای سارا وقت گذاشتم باز هم .....
فقط به خاطر clementine دنباله این بازی رو میرم وگرنه خیلی ضعف داره . اون سکانس پایانی Lee کجا و اپیزود جدید این داستان کجا...
فعلا که The Wolf Among Us خیلی بهتر عمل کرده... اگر بازیش نکردی، حتما بازیش کن :n12:
فعلا که The Wolf Among Us خیلی بهتر عمل کرده... اگر بازیش نکردی، حتما بازیش کن :n12:
اوهوم اونم رفتم و تمومش کردم . بازیه خوبی بود . به نظرم این شرکت باید تو impact تصمیم گیری از بازی محبوب mass effect یاد بگیره . اینکه چطور کاپیتانی رو که توی نسخه ۱ بهش کمک کرده بودی باعث میشد توی نسخه ۳ مسیر داستان رو عوض بکنه و یکی از یارانت مثلا نمیره و هزاران مورد دیگه . امیدوارم این گروه borderlands رو حداقل خوب کار کنند
SCORPION8
07-08-2014, 07:42
میشه راهنمایی کنید اپیزود 4 رو چه جوری اضافه کنم آخه سه اپیزود قبلی که دانلود کردم فایل نصبی داشت ولی این 4 فقط یک فولدر pack هستش کجا باید بریزم ؟؟؟
mehdi_vsgh
07-08-2014, 16:26
میشه راهنمایی کنید اپیزود 4 رو چه جوری اضافه کنم آخه سه اپیزود قبلی که دانلود کردم فایل نصبی داشت ولی این 4 فقط یک فولدر pack هستش کجا باید بریزم ؟؟؟
محتویات فولتدر pack را کپی کن داخل فولدر pack نسخه قبلی بازی:دیی
وقتی یه بار بازی رو نصب کنی اونوقت هر اپیزود جدیدی که میاد رو میتونی جدا دانلود کنی و نصبش کنی . نصبش خیلی راحت . فقط محتویات پوشه pack رو کپی پیست میکنی تو پوشه pack که تو پوشه اصلی بازی قرار داره . تو بازی که بری اپیزود جدید اضافه شده .
تاریخ انتشاراپیسود 5 برای 26 آگوست تایید شد! :n20:
mehdi_vsgh
22-08-2014, 08:12
یعنی چهار روز دیگه؟:n19:
naalosar
23-08-2014, 03:39
وقتی نتیحه انتخاب های دیگه رو میخونی میفهمی که کلا تو این بازی هر کار بکنی نتیجه فرقی نمیکنه . اگه کسی بخواد بمیره میمیره منتهی ممکنه یه کم دیرتر بمیره . یا اگه از بین دو نفر یکی رو نجات بدی و یکی دیگه بمیره فرقی نمیکنه . هر کدوم رو که نجات بدی بعدش تقزیبا یه نقش ثابت بازی میکنه و تا یه مدت زنده میمونه و بعد هم میمیره و حذق میشه از داستان .
در کل منظورم اینه این کار اشتباهه بریم دنبال اینکه اگه انتخاب دیگه ای میکردیم چه تاثیری داشت . انتخابها تو این بازی تو سرنوشت داستان تاثیر نداره . فقط نحوه روایت داستان عوض میشه . یکی رو نجات بدی یا ندی ، طرف یکی رو بگیری یا نگیری سرنوشت همونه که هست . فقط یه یه سری رویدادها جاشون رو به یه سری دیگه میدن . واسه همینه که برای مثال یک انتخابی میکنی و بعد میزنه مثلا Kenny Will Remember that و میبینی یه مدت بعد کلا kenny مرد . واسه مثال گفتم اسپوبل نیست . یا مثلا یک زامبی رو که میخوای بکشی چند انتخاب میده واسه کشتنش در حالی که همشون به کشتن زامبی ختم میشن فقط نحوه کشتن تغییر میکنه .
نباید به این بازی به چشم یه RPG نگاه کرد . انتخاب ها سرنوشت داستان تاثیر نداره .
بازی همسایه هم همینطور . The Wolf Among Us . البته اونجا تصمیمات تاثیر بیشتری داشتن تا TWD . مخصوصا اینکه اخر داستان اکثر تصمیماتی که گرفته بودی به صورت کلی واست جمع بندی میشد اما از اخر همون سرنوشت دچارت میشد . حتی دقیقه اخر داستان هم دارای انتخاب بود . که قطعا اگه نسخه دومی نباشه تاثیری نداره و همونطور که گفتم بیشتر فقط جنبه روایت داستان داره .
دوست عزیز چیزی که توی این سری بازی ها مهمه داستانه . هر انتخابه ما داستانو به یه سمت میبره چجور میگید فرقی نداره ؟!!! حتی حرف های ما باعثه تغیره داستان میشه . اینکه ما خوب باشیم یا نه . شما فقط ته داستانو نبین . کل داستانو ببین . شما اگر یه جا بتونی مثلا کنی رو نجات بدی ولی این کارو نکنی کنی میمیره . اگه نجاتش بدی جلوتر میمیره (مثلا ) . این 2 تا خیلی فرق دارن . خیلی . اگه شما نجاتش بدی شما تمامه تلاشتو واسه زنده نگه داشتنش کردی. اگه این کارو نکنی و نجاتش ندی شما نامردی کردی و دوستتو تنها گذاشتی و تلاشی واسه نجاتش نکردی . این دوتا فرق نداره ؟!!
شما کل داستانو ببین نه تهش رو .
منم تموم کردم اونم . عاشق این سبک بازیم . اونم عالیه ولی واکینگ دد بیشتر به من حال داد چون جریانشو میدونم ولی اونجا خیلی چیزا واسم نا مفهومه . ولی طرز تموم شدنش واقعا عالی بود . خیلی عالی تموم شد فصل 1 . منتظر فصل 2 میشیم....
واکینگ دد فصل 1 خیلی خط داستانی جالب تری داشت از نظر من . ولی 2 هم در حد خوب هست .
اییییییییییییییول !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! داشتم میمردم از انتظار . . . !!!! :n19:
دوست عزیز چیزی که توی این سری بازی ها مهمه داستانه . هر انتخابه ما داستانو به یه سمت میبره چجور میگید فرقی نداره ؟!!! حتی حرف های ما باعثه تغیره داستان میشه . اینکه ما خوب باشیم یا نه . شما فقط ته داستانو نبین . کل داستانو ببین . شما اگر یه جا بتونی مثلا کنی رو نجات بدی ولی این کارو نکنی کنی میمیره . اگه نجاتش بدی جلوتر میمیره (مثلا ) . این 2 تا خیلی فرق دارن . خیلی . اگه شما نجاتش بدی شما تمامه تلاشتو واسه زنده نگه داشتنش کردی. اگه این کارو نکنی و نجاتش ندی شما نامردی کردی و دوستتو تنها گذاشتی و تلاشی واسه نجاتش نکردی . این دوتا فرق نداره ؟!!
شما کل داستانو ببین نه تهش رو .
خوب اینا رو که خود من گفتم . الان این تایید بود یا رد بود؟ :n02:
دقیقا همینطوره . تنها چیزی که تو این بازی مهمه داستانه . اما دارم میگم با بازی های RPG فرق داره و ملت نباید به این بازی به چشم یه بازی RPG نگاه کنی .
فرقی که این بازی با اکثر بازی های RPG داره :
توی بازی های RPG ای که تصمیمات تو بازی تاثیر داره درخت تصمیم اینطوریه
یعنی هر انتخاب مهمی که بکنی یه نتیجه مشخص میتونه داشته باشه .
اما توی بازی ای مثل TWD انتخابها اخرش هر چی بشه در انتها یه نتیحه داره . چون در واقع هدف این بازی به هیج وجه نقش افرینی نیست بلکه هدفشون اینه که یه داستانی رو واسه ما بگن که ما هم تا حدودی قدرت انتخاب توش داریم که داستان رو اونطور که دوست داریم پیش ببریم . اسم استودیو بازی کاملا گویای اینه که هدف بازی هاشون چیه .
mehdi_vsgh
24-08-2014, 18:19
حالا اینارو بگذریم من که خیلی هیجان دارم و دوست دارم بدونم آخر اپیزود قبلی چی شد و کی زنده موند و کی مرد!!!!!
2 رو دیگه!!!:n19:
naalosar
25-08-2014, 00:31
خوب اینا رو که خود من گفتم . الان این تایید بود یا رد بود؟ :n02:
دقیقا همینطوره . تنها چیزی که تو این بازی مهمه داستانه . اما دارم میگم با بازی های RPG فرق داره و ملت نباید به این بازی به چشم یه بازی RPG نگاه کنی .
فرقی که این بازی با اکثر بازی های RPG داره :
توی بازی های RPG ای که تصمیمات تو بازی تاثیر داره درخت تصمیم اینطوریه
یعنی هر انتخاب مهمی که بکنی یه نتیجه مشخص میتونه داشته باشه .
اما توی بازی ای مثل TWD انتخابها اخرش هر چی بشه در انتها یه نتیحه داره . چون در واقع هدف این بازی به هیج وجه نقش افرینی نیست بلکه هدفشون اینه که یه داستانی رو واسه ما بگن که ما هم تا حدودی قدرت انتخاب توش داریم که داستان رو اونطور که دوست داریم پیش ببریم . اسم استودیو بازی کاملا گویای اینه که هدف بازی هاشون چیه .
بله کاملا درست میفرمایید ... منم همینو میگم . توی بازی rpg چیزای دیگه مهمه اما اینجا فقط داستانه که مهمه.... در هر دو سبک کل بازی به انتخاب های ما وابسته است چون مهم ترین چیزه هر سبک به انتخاب های ماست .
naalosar
27-08-2014, 00:11
دوستان قسمت 5 فصل 2 اومد :n19:
دوستان Episode 5 اومد . بدانلودین که حرف نداره این قسمت :n19:
Cheat Code Central ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):10
IGN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):9.5
Gaming Age ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):9.1
The Escapist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):9
God is a Geek ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):9
Game Informer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):8.5
Destructoid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):7.5
Polygon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):7
Joystiq ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):6
نمرات خوبی هم گرفته.
فقط خدا کنه دیگه تاثیر تصمیمات فقط در مرگ خلاصه نشه.
mehdi_vsgh
27-08-2014, 19:55
دوستان قسمت 5 فصل 2 اومد :n19:
بزن که بریم...رفتم واسه دانلود!!!:n20:
mehdi_vsgh
27-08-2014, 19:56
من یه چی بگم؟
به نظرم این اپیزود که خیلی مسخره شروع شد...اون تیراندازی که اخر اپیزود قبلی دیدیم...من با خودم گفتم الان نصفشون قلع و قمع شدن.....حتی یکی از خودیهامون هم کشته نشدن....خیلی مسخره بود....
حالا ببینم تا اخر بازی به کجا میرسه!!
پایان زیبایی داشت، تا چند دقیقه رفته بودم تو تفکر عمیق :n09: تا مرز گریه برای kenny رفتم همه سر به سرش میذاشتن بدبخت را!
ولی آره اول اپیسود خوب بود حداقل یکیشون کشته میشد...واسه خودشون rambo ی بودن و ما نمیدونستیم :n13:
سیزن 3 هم که چند وقت پیش تایید شده بود :n01:
برم بار دوم هم اپیسود را با تصمیمات دیگه تموم کنم ببینم چه فرقی میکنه
تنها جمله ای که به ذهنم میرسه در مورد این اپیزود فقط اینه : "وحشیانه محشر بود"
انصافا اونجور که بازی به ادم حس وارد میکنه سریالش نمیکنه . خیلی نکات مشترکی دارن سریال و بازی که به نوع جالبی متفاوت ساخته شده .
اولش یه کم معمولی شروع شد اما کم کم انتخابها بیشتر و تاثیر گذارتر شد .
اون صحنه توی حصار کنار اتیش واقعا قشنگ بود .
بعدش اون صحنه ی مرگ لوک که واقعا غم انگیز بود .
تیر خوردن کلمنتاین و تجدید خاطره با لی واقعا زیبا بود اون صحنه . مخصوصا دیالوگهاش .
دعوای جین و کنی و کشتن یکیشون توسط کلم واقعا میخکوب کننده بود . این صحنه دست به اسلحه شدن کلم کاملا مطابقه با اپیزود 8 از فصل 4 سریال . میدونین دیگه که کدوم صحنه رو میگم .
من کنی رو کشتم با اینکه میدونستم AJ هنوز زنده است و جین فقط داره تست میکنه کنی رو . پس طبیعیه که از اخر هم با جین موندم . کلا کاراکتر مورد علاقه ام بود تو این فصل که نتونستم ولش کنم . البته هیچ وقت کاری رو که کرد فراموش نمیکنم چون کارش اشتباه بود .
حرفای کنی اخر کار واقعا جالب بود . من موندم ایا نویسندگی این فصل رو داده بودن به G.R.R Martin ؟ :n02:
دقیقا روند GOT ای داشت این فصل . یه کاراکتر رو در طی فصل محبوب کرد و در اخر مجبور بودی بکشیش . ولی بعضی ها مثل من مجبور شدن یه کاراکتری که حقش نبود رو بکشن تا کاراکتر محبوبت زنده بمونه . با روان ادم بازی میکنه TT
پایان اپیزود که بسیار زیبا تموم شد . من کنی رو کشتم و با جین هم موندم . نمیدونم انتخابهای دیگه چه نتیجه میده اما با توجه به انتخابهای اخر بازیم صحنه ی زیبایی نشون داد . عوض شدن کلم که دیگه یک دختر مهربون نیست که به هر کسی اعتماد کنه .
در اخر صحنه ای که نزدیک بود اشکم بیاد . اون نگاه پسر سیاه پوست واقعا مو به تنم سیخ کرد .
در کل شاهکار بود این قسمت از نظر من . بهترین اپیزود توی تمام اپیزودهای بازی . اپیزودی که حسش تماما مساوی بود با حس 8 قسمت پایانی فصل چهار سریال .
naalosar
29-08-2014, 07:56
من اولش اصلا خوشم نیومد چون دیدم از اون تیر اندازی به اون نزدیکی و رو در رویی حتی یه نفر زخمی نشده !!!!!
شروعش افتضاح بود .
بعد داستانه دوره آتیشش واسم جالب بود .
بعد از دست دادن پسره (اسمش یادم رفته!!!) هم که جالب بود .
تصمیمات واقعا چالش بر انگیز بود . مثلا همین جلو رفتن یا کاور کردن پسره (که اسمش یادم رفته ) !!!
بعد نزدیک شدن پسر بچه و مایک که باعث تیر خوردن کلم شد. نشون داد آدمای خوب هم بعضی مواقع ناخواسته کار اشتباه میکنن و یا سمت اشتباه رو میگیرن.
خیلی مایک رو دوست داشتم ولی این کاره مایک واقعا عصبیم کرد ( جوری که تو فصل بعد انتخابش پیش بیاد شاید حتی بهش شلیک کنم !!!!!!) .
بعد دیدن لی توی بیهوشی که واقعا عالی و تاثیر گذار بود .....
بعد درگیریه جین و کنی که هر دو شخصیت های محبوب من (و احتمالا خیلیای دیگه...) بودن ....
و بالاخره تصمیمه آخر بازی که واقعا سخت ترین تصمیم فصل 2 بود ....
منم دقیقا کاره دوستمون رو کردم و به کنی شلیک کردم ( البته بخاطر خودش .... چون داشت بخاطر سختیایی که تحمل میکرد کسه دیگه ای میشد و واقعا زندگیش عذاب بود ... رک بگم خودم جاش بودم ترجیح میدادم بمیرم با توجه به حرفایی که موقع مرگ ساریتا زد :n02::n02:... واسه این بهش شلیک کردم وگرنه کاره جین واقعا اشتباه بود ..... )
بعد جین رو بخشیدم چون تنها شخصیت مورد علاقم بود که هنوز زنده بود ....
بعد خانواده رو راه ندادم . چون دیگه واقعا دلم نمی خواست تو یه گروه باشم .....
واقعا پایان فوق العاده ای داشت .
و از اونجایی که فوق العاده کنجکاوم تمام حالت های پایان رو امتحان کردم :n02:
پایان این سری 6 حالت داره که واسه تفاوت حالت واقعا زیاده ....
بی صبرانه منتظر فصل 3 هستم (از همین امروز !!! )
mehdi_vsgh
29-08-2014, 11:39
خوب بازی فوق العاده بود ...
پایان بی نظیری داشت به نظرم....واقعا انخاب بین کنی و جین سخت بود واسم ولی منم مثله بقیه به کنی شلیک کردم ولی جین را نبخشیدم و بچه رو برداشتم به تنهایی رفتم.....
حالا باید برم پایان دیگه را ادامه بدم ببینم اون آخرش چی میشه!!!!!!
ولی مایک خیلی حیف شد که مرد.....خیلی دوسش داشتم!!:n03:
یه حالت دیگه
یه حالت اتمام بازی اینه که اول بزاری جین کشته بشه بعد بری بالا سر کنی و به اونم شلیک کنی و اونو هم بکشی!!!!! بقیه داستان هم که درست مثله حالت قبل پیش میره!!
من اولش اصلا خوشم نیومد چون دیدم از اون تیر اندازی به اون نزدیکی و رو در رویی حتی یه نفر زخمی نشده !!!!!
شروعش افتضاح بود .
بعد داستانه دوره آتیشش واسم جالب بود .
بعد از دست دادن پسره (اسمش یادم رفته!!!) هم که جالب بود .
تصمیمات واقعا چالش بر انگیز بود . مثلا همین جلو رفتن یا کاور کردن پسره (که اسمش یادم رفته ) !!!
بعد نزدیک شدن پسر بچه و مایک که باعث تیر خوردن کلم شد. نشون داد آدمای خوب هم بعضی مواقع ناخواسته کار اشتباه میکنن و یا سمت اشتباه رو میگیرن.
خیلی مایک رو دوست داشتم ولی این کاره مایک واقعا عصبیم کرد ( جوری که تو فصل بعد انتخابش پیش بیاد شاید حتی بهش شلیک کنم !!!!!!) .
بعد دیدن لی توی بیهوشی که واقعا عالی و تاثیر گذار بود .....
بعد درگیریه جین و کنی که هر دو شخصیت های محبوب من (و احتمالا خیلیای دیگه...) بودن ....
و بالاخره تصمیمه آخر بازی که واقعا سخت ترین تصمیم فصل 2 بود ....
منم دقیقا کاره دوستمون رو کردم و به کنی شلیک کردم ( البته بخاطر خودش .... چون داشت بخاطر سختیایی که تحمل میکرد کسه دیگه ای میشد و واقعا زندگیش عذاب بود ... رک بگم خودم جاش بودم ترجیح میدادم بمیرم با توجه به حرفایی که موقع مرگ ساریتا زد :n02::n02:... واسه این بهش شلیک کردم وگرنه کاره جین واقعا اشتباه بود ..... )
بعد جین رو بخشیدم چون تنها شخصیت مورد علاقم بود که هنوز زنده بود ....
بعد خانواده رو راه ندادم . چون دیگه واقعا دلم نمی خواست تو یه گروه باشم .....
واقعا پایان فوق العاده ای داشت .
و از اونجایی که فوق العاده کنجکاوم تمام حالت های پایان رو امتحان کردم :n02:
پایان این سری 6 حالت داره که واسه تفاوت حالت واقعا زیاده ....
بی صبرانه منتظر فصل 3 هستم (از همین امروز !!! )
به نظر میاد فصل بعد این شخصیت هایی که زنده موندن به غیر از کلمنتاین و AJ یا خیلی زود حذف میشن از داستان و یا اینکه دیالوگ و ری اکشن انچنانی نخواهند داشت . چون بنا به روالی که تا الان چه توی TWD یا TWAU داشتن نمیتونن واسه 6 حالت بیان دیالوگهای جدا و انیمیشن های جدا بسازن .
ولی گفتنش سخته . چون واقعا نمیشه این افراد رو بی تاثیر بدونی تو فصل بعد چون هر 6 پایان عناصر متفاوتی داشت . مثلا با کنی میری یه جا و با جین میری یه جای دیگه . پس شاید فصل بعد یه فصل کاملتری نسبت به فصل های قبل باشه و دیگه با یه بازی معمولی و کم حجم طرف نباشیم .
البته تئوری دیگه ای هم هست که از روی سریال میشه حدس زد . اینطوری که شاید اوایل فصل 3 برای هر 6 پایان یه مسیر وجود داشته باشه اما در نهایت تمام اینا به یه جایی مثل ترمینوس ختم بشن و درواقع این 6 پایانی که داشتیم همشون یه جا به هم برسن .
در هر صورت فصل بعد فصل بزرگتری میشه از این دو فصل و میشه گفت TT قصد داره بازی رو پیشرفت بیشتری بده .
naalosar
30-08-2014, 02:02
به نظر میاد فصل بعد این شخصیت هایی که زنده موندن به غیر از کلمنتاین و AJ یا خیلی زود حذف میشن از داستان و یا اینکه دیالوگ و ری اکشن انچنانی نخواهند داشت . چون بنا به روالی که تا الان چه توی TWD یا TWAU داشتن نمیتونن واسه 6 حالت بیان دیالوگهای جدا و انیمیشن های جدا بسازن .
ولی گفتنش سخته . چون واقعا نمیشه این افراد رو بی تاثیر بدونی تو فصل بعد چون هر 6 پایان عناصر متفاوتی داشت . مثلا با کنی میری یه جا و با جین میری یه جای دیگه . پس شاید فصل بعد یه فصل کاملتری نسبت به فصل های قبل باشه و دیگه با یه بازی معمولی و کم حجم طرف نباشیم .
البته تئوری دیگه ای هم هست که از روی سریال میشه حدس زد . اینطوری که شاید اوایل فصل 3 برای هر 6 پایان یه مسیر وجود داشته باشه اما در نهایت تمام اینا به یه جایی مثل ترمینوس ختم بشن و درواقع این 6 پایانی که داشتیم همشون یه جا به هم برسن .
در هر صورت فصل بعد فصل بزرگتری میشه از این دو فصل و میشه گفت TT قصد داره بازی رو پیشرفت بیشتری بده .
نظر من اینه که فصل بعد با یکی از اون 3 نفری که فرار کردند بازی رو ادامه میدیم و به یه گروه میریم و کسانی که توی این پایان موندن رو اونجا میبینیم. از اونجایی که لی محبوبیت زیادی بین پلیر ها داشته احتمالا در فصل بعد با مایکل بازی رو ادامه میدیم که شخصیتی شبیه لی هم داره. اینجور ت.ت میتونه هوادارا رو راضی تر و قصه رو جذاب تر کنه. پیش بینی من واسه فصل آینده اینه.
دوستان اگه دوست دارید شما هم پیش بینی هاتون راجع به فصل بعد رو بگید.
نظر من اینه که فصل بعد با یکی از اون 3 نفری که فرار کردند بازی رو ادامه میدیم و به یه گروه میریم و کسانی که توی این پایان موندن رو اونجا میبینیم. از اونجایی که لی محبوبیت زیادی بین پلیر ها داشته احتمالا در فصل بعد با مایکل بازی رو ادامه میدیم که شخصیتی شبیه لی هم داره. اینجور ت.ت میتونه هوادارا رو راضی تر و قصه رو جذاب تر کنه. پیش بینی من واسه فصل آینده اینه.
دوستان اگه دوست دارید شما هم پیش بینی هاتون راجع به فصل بعد رو بگید.
من فکر کنم همین کلم بمونه . خیلی کار اشتباهیه شخصیتی که تازه شکل گرفته رو حذف کنیم . همون داستان لی رو ما از فصل یک ادامه دادیم فقط با کلمنتاین . اون هم فقط به این خاطر که لی مرد . الان دلیلی نداره شخصیت رو عوض کنن . همین کلم میمونه .
چقدر اینجا سوت و کور شده . انگار کسی از انجمن این بازی رو بازی نکردن . تو فرومهای دیگه بحث به شدت داغه . همگی از پایان بازی افسردگی گرفتن :n02:
naalosar
30-08-2014, 21:37
من فکر کنم همین کلم بمونه . خیلی کار اشتباهیه شخصیتی که تازه شکل گرفته رو حذف کنیم . همون داستان لی رو ما از فصل یک ادامه دادیم فقط با کلمنتاین . اون هم فقط به این خاطر که لی مرد . الان دلیلی نداره شخصیت رو عوض کنن . همین کلم میمونه .
چقدر اینجا سوت و کور شده . انگار کسی از انجمن این بازی رو بازی نکردن . تو فرومهای دیگه بحث به شدت داغه . همگی از پایان بازی افسردگی گرفتن :n02:
بله درسته... کاملا درسته. ولی این پایانا خیلی متفاوت بود پس اگر اینجور باشه فصل بعد باید یه بازی خیلی گسترده تر باشه. البته میتونن هم سریع تمام پایان هارو به یه جا برسونن.
من خودم خیلی منتظرم از الان. البته قطعا اول twau میاد و اونم جای باحالی تموم شد واسه همین اول منتظر اونم. شنیدم ت.ت می خواد بازی گیم آف ترونز هم بده.
بله درسته... کاملا درسته. ولی این پایانا خیلی متفاوت بود پس اگر اینجور باشه فصل بعد باید یه بازی خیلی گسترده تر باشه. البته میتونن هم سریع تمام پایان هارو به یه جا برسونن.
من خودم خیلی منتظرم از الان. البته قطعا اول twau میاد و اونم جای باحالی تموم شد واسه همین اول منتظر اونم. شنیدم ت.ت می خواد بازی گیم آف ترونز هم بده.
اره احتمالا نسخه بزرگتری رو شاهد خواهیم بود در فصل 3 . از لحاظ داستان و پویاییش میگم . ممکنه تمام مسیرها رو مثل سریال به یه جا مثل ترمینوس ختم کنن . معلوم نیست .
احتمالش هست که TWAU رو ادامه ندن . TT دو تا پروژه دیگه در تولید داره که با این دو تا میشه 4 تا و کار روی هر 4 تاش ممکنه سخت باشه واسه همچین استودیویی . پس ممکنه TWAU رو دیگه ادامه ندن . چون پایانش جوری بود که میشه هم ادامه داد هم ادامه نداد .
naalosar
31-08-2014, 04:28
اره احتمالا نسخه بزرگتری رو شاهد خواهیم بود در فصل 3 . از لحاظ داستان و پویاییش میگم . ممکنه تمام مسیرها رو مثل سریال به یه جا مثل ترمینوس ختم کنن . معلوم نیست .
احتمالش هست که TWAU رو ادامه ندن . TT دو تا پروژه دیگه در تولید داره که با این دو تا میشه 4 تا و کار روی هر 4 تاش ممکنه سخت باشه واسه همچین استودیویی . پس ممکنه TWAU رو دیگه ادامه ندن . چون پایانش جوری بود که میشه هم ادامه داد هم ادامه نداد .
رفتم راجع بهش خوندم. اولا که حدث شما درست بود و فصل بعد با کلم هستیم. دوما دو بازی دیگه هم قراره به این کمپانی اضاف شه the game of thrones - the borderlands اگه اشتباه نکنم اسمشونو. فصل بعدی twau هم مارچ 2015 میاد.
The game of thrones احتمالا آخرای دسامبر امسال میاد.
borderlands هم اکتبر امسال.
The walking dead مثل اینکه گفتن فصل بعد بخصوص اپیزود های اول خیلی کار میبره. هنوز تاریخ مشخصی نگفتن و وقتی ازشون توی مصاحبه پرسیدن تاریخ انتشار رو جواب دادن که الان نمیاد. دیر میاد. توی سال 2015 میاد. احتمالا ماه های 3 یا 4 ا سال 2015 بیاد. (حدث خودم).
البته اینا کاملا رسمی تایید نشده و ممکنه یه مقدار اینور اونور داشته باشه.
naalosar
31-08-2014, 06:23
رفتم راجع بهش خوندم. اولا که حدث شما درست بود و فصل بعد با کلم هستیم. دوما دو بازی دیگه هم قراره به این کمپانی اضاف شه the game of thrones - the borderlands اگه اشتباه نکنم اسمشونو. فصل بعدی twau هم مارچ 2015 میاد.
The game of thrones احتمالا آخرای دسامبر امسال میاد.
borderlands هم اکتبر امسال.
The walking dead مثل اینکه گفتن فصل بعد بخصوص اپیزود های اول خیلی کار میبره. هنوز تاریخ مشخصی نگفتن و وقتی ازشون توی مصاحبه پرسیدن تاریخ انتشار رو جواب دادن که الان نمیاد. دیر میاد. توی سال 2015 میاد. احتمالا ماه های 3 یا 4 ا سال 2015 بیاد. (حدث خودم).
البته اینا کاملا رسمی تایید نشده و ممکنه یه مقدار اینور اونور داشته باشه.
سلام دوستان من فصل اول این بازی نسخه فول رو دانلود کردم ولی وقتی تو تنظیمات وارد میشم واسه تغییر رزولوشن یا روشن کردن زیرنویس هنگ میکنه چه کار کنم؟ ممنون میشم جوابمو بدید
soroosh_cz
02-09-2014, 01:46
عجبا...
اول از همه اینکه توی این دو قسمت میخواست چهره ی روسی ها رو خیلی بد نشون بده(همون کاری که با ایرانی ها میکنن و ما رو مشتی تروریست و عرب نشون میدن)...
بعد اینکه
بازگشت جین خیلی خوب بود... کارهایی که میکرد هم منطقی بودن... کنی واقعا روی مخ بود و به شدت احساسی عمل میکرد. فقط اینکه خودت بکشیش کمی ظالمانه بود.
قسمتی که پیش Lee برگشت، خیلی خیلی زیبا بود... من اون لحظه بغضم گرفت... Clem توی اون صحنه اتفاقات آینده رو میدونست و واقعا دلم براش سوخت...
Luke خیلی بد مرد... اصلا حقش نبود اینجوری بمیره.
اون جاییش که مایک میخواست با Arvo و اون یکی فرار کنن واقعا زجرآور بود... یعنی واقعا ندیده بودن که اون Arvoـی خنگ چیکار کرده بود؟
اول که با وجود بخشش Clem، میره به همراهاش میگه که این بوده اومده داروها رو دزدیده. بعدش هم وقتی خواهرش زامبی میشه و میکشنش اونجوری زاری میکنه و شما رو به یه خونه ی مزخرف بدرد نخور میبره و نهایتا هم میخواد فرار کنه و ....
من به کنی شلیک کردم و Jane رو هم بخشیدم، چون قبلش گفته بود که باید یک نفر رو انتخاب کنه... اون سه نفر رو هم راه دادم به کمپ...
تا ببینیم یه DLC میاد بین الفصولین یا نه :n02:
هنوز 400Days DLC رو بازی نکردم من...
mehdi_vsgh
02-09-2014, 17:59
سلام
بچه ها به نظرتون فصل بعد این سه نفری که راه دادیم تو دردسر ساز میشن یا یکی از خودیا!!!:دی به خصوص اون اسلحه ای که همراه داشت...من نظرم اینه که یکی میشن مثله همون پسر روسیه....نمک میخورن و نمک دون میشکونن!!!!:n24:
Amir Sepehr
02-09-2014, 18:30
سلام دوستان یه سوال داشتم خدمتتون.... برای اینکه این بازیو لذت ببری ازش باید حتما زبان قوی داشته باشیم ؟؟؟
من سریالو کامل دنبال کردم .... شخصیتا با سریال یکیه ؟؟؟
سلام
بچه ها به نظرتون فصل بعد این سه نفری که راه دادیم تو دردسر ساز میشن یا یکی از خودیا!!!:دی به خصوص اون اسلحه ای که همراه داشت...من نظرم اینه که یکی میشن مثله همون پسر روسیه....نمک میخورن و نمک دون میشکونن!!!!:n24:
من که راه ندادم . دیگه عمرا همینطوری به کسی اعتماد کنم . فقط خودم و جین و AJ و احتمالا کریستا اگه زنده باشه .
ولی وقتی راهشون نمیدی خیلی دیالوگ توپی میگه کلم . اصلا معلوم میشه کاملا عوض شده . نمیدونم چرا و چطوری کلم اینطوری شد اما خودم دلم نمیخواست کلم یه همچین ادمی بشه .
این بازی جالبه . یه جورایی واکنش های خود ادم رو تو همچین موقعیتی نشون میده . یعنی من خودم همینطوری هستم تو زندگی واقعی . تصمیمات عجولانه میگیرم و بعدش هم به اشتباه خودم همیشه پی میبرم . واسه همینه که هیچ وقت TWD رو دوبار نمیرم .
الان من کاملا پشیمونم که چرا کنی رو کشتم . از طرفی مهربونم و دلم نمیخواست جین بمیره . و دوباره پشیمونم که چرا اون ادما رو راه ندادم . در ضمن اونا فکر نکنم خانواده باشن . باباهه سفید پوست و پسره سیاه پوست ؟ :n15: واسه همین راهشون ندادم .
عجبا...
اول از همه اینکه توی این دو قسمت میخواست چهره ی روسی ها رو خیلی بد نشون بده(همون کاری که با ایرانی ها میکنن و ما رو مشتی تروریست و عرب نشون میدن)...
بعد اینکه
بازگشت جین خیلی خوب بود... کارهایی که میکرد هم منطقی بودن... کنی واقعا روی مخ بود و به شدت احساسی عمل میکرد. فقط اینکه خودت بکشیش کمی ظالمانه بود.
قسمتی که پیش Lee برگشت، خیلی خیلی زیبا بود... من اون لحظه بغضم گرفت... Clem توی اون صحنه اتفاقات آینده رو میدونست و واقعا دلم براش سوخت...
Luke خیلی بد مرد... اصلا حقش نبود اینجوری بمیره.
اون جاییش که مایک میخواست با Arvo و اون یکی فرار کنن واقعا زجرآور بود... یعنی واقعا ندیده بودن که اون Arvoـی خنگ چیکار کرده بود؟
اول که با وجود بخشش Clem، میره به همراهاش میگه که این بوده اومده داروها رو دزدیده. بعدش هم وقتی خواهرش زامبی میشه و میکشنش اونجوری زاری میکنه و شما رو به یه خونه ی مزخرف بدرد نخور میبره و نهایتا هم میخواد فرار کنه و ....
من به کنی شلیک کردم و Jane رو هم بخشیدم، چون قبلش گفته بود که باید یک نفر رو انتخاب کنه... اون سه نفر رو هم راه دادم به کمپ...
تا ببینیم یه DLC میاد بین الفصولین یا نه :n02:
هنوز 400Days DLC رو بازی نکردم من...
400 Days رو بازی نکردی ؟ کاش قبل این فصل بازی میکردی . چون وقایعش تو فصل دوم تاثیر داشت . خیلی جالب بود . مثلا بانی هم توش بود که اگه داستانش رو میرفتی عمرا توی این فصل بهش اعتماد میکردی .
این روسها رو به قول تو طبق سیاستهاشون خواستن بد نشون بدن . دقیقا در هر مرحله زمانی اینا سیاستهاشون رو توی فیلمها و سریالهاشون به کار میبرن . مثل Spartacus و Homeland و همین TWD مثلا .
من هم در راستای مخالف با سیاست امریکا از اون پسره اروو همینطور حمایت کردم حتی با کلم عاشقش هم شدم . اما اون تیر عشق به قلبم زد :n02: حق داشت البته فرار کنه اما بیشتر از اون از مایک و بانی بدم اومد .
naalosar
02-09-2014, 20:56
سلام دوستان یه سوال داشتم خدمتتون.... برای اینکه این بازیو لذت ببری ازش باید حتما زبان قوی داشته باشیم ؟؟؟
من سریالو کامل دنبال کردم .... شخصیتا با سریال یکیه ؟؟؟
سلام . نه دوست عزیز نه شخصیتا یکیه نه داستان . اگر زبان قوی ندارید بازی واستون بی معنی میشه چون بیشتر از نصف بازی همین دیالوگ هاست .
اولین تصویر از فصل سوم The Walking Dead در صفحه ی فیسبوق Telltale Games منتشر شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahidgame
26-09-2014, 00:11
بازی پایان جالبی داشت
به نظرم میاد پایان با شما خیلی فرق داشته :دی
من کنی رو نکشتم
بعد به اون جا که اسمش والینگتون بودش رسیدیم رامون نمی دادن ولی کنی خواست که حداقل کلمنتاین و بچه رو راه بدن که اونا قبول کردن
ولی من نخواستم و با کنی موندیم و با هم دیگه رفتیم ناکجا آباد :دی
حالا نمی دونم با این انتخاب ها فصل دوم چه جوری میشه و خیلی جالب شد!
کلا یه جوری تموم شد که هیجان برای فصل بعد باقی بمونه
بازی پایان جالبی داشت
به نظرم میاد پایان با شما خیلی فرق داشته :دی
من کنی رو نکشتم
بعد به اون جا که اسمش والینگتون بودش رسیدیم رامون نمی دادن ولی کنی خواست که حداقل کلمنتاین و بچه رو راه بدن که اونا قبول کردن
ولی من نخواستم و با کنی موندیم و با هم دیگه رفتیم ناکجا آباد :دی
حالا نمی دونم با این انتخاب ها فصل دوم چه جوری میشه و خیلی جالب شد!
کلا یه جوری تموم شد که هیجان برای فصل بعد باقی بمونه
همه جا میگن این پایان از 5 تا پایان دیگه خیلی قشنگتره .
سلام.
منم به تازگی تصمیم گرفتم که بازی کنم ، فصل یک و دو رو به کوب تو چند روز با هم رفتم ، از یه طرف حال داد که یه جا بود ، از طرف دیگه خب اون انتظاری که آدم میکشه هم با مزه اس و زجر آور : ))
فصل یک که عــالی بود در روایت داستان. همین که تونست اینقدر احساساست آدمو درگیر خودش کنه و پایان بسیار زیباش. فقط خود کاراکتر لــی خیلی باحال نبود ، اوایل هم که هی بازی نمیکردم به خاطر همین بود ، چهره اش جذاب یا کاراکتر خاصی نبود برام (ولی شاید همین نکته جالبی باشه واسه این بازی)
فصل دوم هم که خوب بود ولی نه به خفنی فصل یک ، فقط تجربه ی بازی با کلمنتاین و اینکه خیلی شبیه سریاله و منم عشق سریال دیدن ، منو نگه داشت. وگرنه خود بازی گیم پلی ایی ، چیزی نداشت (خیلی کم بود ) ، بیشتر انیمیشن بود و تصمیم گیری های به ظاهر حساس. (حالا شاید تو فصل یک هم اینطور بوده ولی اولش خب آدم آشنایی نداره و براش تازه و جدیده ولی خب تو فصل دوم که ادامه پیدا کرد یکم بی معنی میشه واسه آدم )
ولی این قضیه که تصمیم گیری ها که تو سرنوشت داستان تاثیری نداره،باعث میشد تو بیشتر تصمیم گیری ها، یکم بی تفاوت بشه آدم ، چون یه جوری صحنه سازی میکردن که حس کنی فرق داشته و ... (به جز پایان فصل 2 که 6 پایان داشته گویا) ، واقعا فقط داستانش جالب بود که ببینی آخرش چی میشه.
بازم میگم خیلی شبیه سریال بود ، منتها با تاثیر حسی بیشتر روی بیننده/بازیکن . اونایی که داستان براشون مهمه تو بازی، حتما اینو بازی کنن که خیلی لذت خواهند برد ، تو مجموعه بازی هایی که تا الان کردم ، از نظر داستانی یکی از بهترین تجربه هام بود...
فقط یه سوالی ، برای اینکه پایان های دیگه رو ببینیم حتما باید کل اپیزود 5 فصل 2 رو از اول بازی کنیم ؟ با دستکاری و حذف کردن فایل های سیو بازی نمیشه به عقب برگشت ؟
mehdi_vsgh
27-10-2014, 21:32
سلام.
منم به تازگی تصمیم گرفتم که بازی کنم ، فصل یک و دو رو به کوب تو چند روز با هم رفتم ، از یه طرف حال داد که یه جا بود ، از طرف دیگه خب اون انتظاری که آدم میکشه هم با مزه اس و زجر آور : ))
فصل یک که عــالی بود در روایت داستان. همین که تونست اینقدر احساساست آدمو درگیر خودش کنه و پایان بسیار زیباش. فقط خود کاراکتر لــی خیلی باحال نبود ، اوایل هم که هی بازی نمیکردم به خاطر همین بود ، چهره اش جذاب یا کاراکتر خاصی نبود برام (ولی شاید همین نکته جالبی باشه واسه این بازی)
فصل دوم هم که خوب بود ولی نه به خفنی فصل یک ، فقط تجربه ی بازی با کلمنتاین و اینکه خیلی شبیه سریاله و منم عشق سریال دیدن ، منو نگه داشت. وگرنه خود بازی گیم پلی ایی ، چیزی نداشت (خیلی کم بود ) ، بیشتر انیمیشن بود و تصمیم گیری های به ظاهر حساس. (حالا شاید تو فصل یک هم اینطور بوده ولی اولش خب آدم آشنایی نداره و براش تازه و جدیده ولی خب تو فصل دوم که ادامه پیدا کرد یکم بی معنی میشه واسه آدم )
ولی این قضیه که تصمیم گیری ها که تو سرنوشت داستان تاثیری نداره،باعث میشد تو بیشتر تصمیم گیری ها، یکم بی تفاوت بشه آدم ، چون یه جوری صحنه سازی میکردن که حس کنی فرق داشته و ... (به جز پایان فصل 2 که 6 پایان داشته گویا) ، واقعا فقط داستانش جالب بود که ببینی آخرش چی میشه.
بازم میگم خیلی شبیه سریال بود ، منتها با تاثیر حسی بیشتر روی بیننده/بازیکن . اونایی که داستان براشون مهمه تو بازی، حتما اینو بازی کنن که خیلی لذت خواهند برد ، تو مجموعه بازی هایی که تا الان کردم ، از نظر داستانی یکی از بهترین تجربه هام بود...
فقط یه سوالی ، برای اینکه پایان های دیگه رو ببینیم حتما باید کل اپیزود 5 فصل 2 رو از اول بازی کنیم ؟ با دستکاری و حذف کردن فایل های سیو بازی نمیشه به عقب برگشت ؟
نه شما میتونید انتخاب کنید که فقط سکانس اخر بازی رو مجدد ادامه بدی !!
Khan gholi
29-10-2014, 17:23
نسخه فصل قبل بیشتر از این نسخه دوست داشتم.سه اپیزود اول فصل دوم کاملا معرفی شخصیت ها بود و تصمیم گیری نقش انچنانی نداشت.پازل ها خیلی ساده و بازی کلا روایت داستان سرایی پیدا کرده بود.
فصل اول بدلیل اینکه در شخصیت لی بودیم کاملا تصمیم گیری ها مردانه بودو هر تصمیم یک بازخورد جذاب داشت که می تونستید به عنوان تجربه در زندگی واقعی استفاده کنید ولی این قسمت چون شما در نقش کلمنتاین هستید اولا شما رو کسی جدی نمیگیره دوما با زن ها دم خور هستید که دیالوگ ها حالت زنانه گرفته بود.(واقعا مرد بودن نعمتی هست).اگر در فصل اول همه جدی بودند و خودخواه این فصل همه سر به هوا و احساسی رفتار می کنند.شاید همه بر اساس اینکه از زمان وقوع خیلی گذشته جدی نمی گیرند و این روند براشون طبیعی شده.در هر صورت تصمیم گیری ها نسخه قبل به نظرم خیلی چالش بر انگیز بود و می توستید احساس قیم بود یک فرد رو به خوبی احساس کنید و این نسخه تجربه بچه بودن رو به همه القا می کرد که فکر کنم همه به خوبی این تجربه رو داشتن.
هر چند کنی ادم دل رحمی بود و تو دنیا نرمال میتونه به عونان یک رفیق عالی روش حساب کنی ولی به گفته جین تبدیل شده بود به بمب ساعتی وو این تو این شرایط برای ما خیلی خطرناکه پس بهش شلیک کردم ولی واقعا ناراحت بودم.جین رو نبخشیدم و نه چیزی بهش گفتم ساکت موندم چون به عنوان یک بچه به بزرگتر از خودم نیازمندم.اون خانواده رو اگر دقت کنید داشتند مثل چی دروغ می گفتند ولی از اونجایی که به یک مرد برای کارهای مردانه نیاز میشه راه دادم.هر چند از اول هی دست می کرد پشتش که مشخص اسلحه داره.در دنیا واقعی اگر میدیدم بعد چند روز این مرد هم روانی هست بدون معطلی یک گلوله صرفش می کردم چون نون خور اضافی لازم نداشتم
بله قسمت خیلی عجیبی بود تا حالا گروه اینجوری یه دفعه کم نشده بود . من Kenny رو نگه داشتم چون احساس میکردم این جیل بعدا نارو بزنه و البته واقعا حیفم امد یکشون رو انتخاب میکردم و ترجیج میدادم جفتشون زنده باشن . از اونجایی که kenny کمی از لحاظ مساعل روحی داغونه ولی بازم بسیار انسانیتش بیشتر از جیل بود راجب اون نوزاد
خخخخخخخخخخخخخخ من هر پایانیو انتخاب میکردم بازم جزء اون 25 % بودم ک تنها میشدن با نوزاده خیلی باحال بود ..
دوستان ببینید درست میگم 5 تا پایان بود 2تاش با جین که یا اون خانواده رو قبول میکردی یا نه
2 تاشم با کنی که یا میرفتی تو کمپ یا با کنی میموندی
1کیشم که پایان اول من : 2تاشونم میمیرنو کلمنتاینو بچه هه تنها میمونن
درسته؟
خخخخخخخخخخخخخخ من هر پایانیو انتخاب میکردم بازم جزء اون 25 % بودم ک تنها میشدن با نوزاده خیلی باحال بود ..
دوستان ببینید درست میگم 5 تا پایان بود 2تاش با جین که یا اون خانواده رو قبول میکردی یا نه
2 تاشم با کنی که یا میرفتی تو کمپ یا با کنی میموندی
1کیشم که پایان اول من : 2تاشونم میمیرنو کلمنتاینو بچه هه تنها میمونن
درسته؟
Milad4171
13-12-2014, 22:14
دوستان تا اپیزود چند اومده بازی؟؟
من تا اپیزود یک بازی رو دارم. اپیزود دو به بعد رو ندارم. اومده؟؟؟
vahidgame
13-12-2014, 22:21
دوستان تا اپیزود چند اومده بازی؟؟
من تا اپیزود یک بازی رو دارم. اپیزود دو به بعد رو ندارم. اومده؟؟؟
اپیزود آخر فصل دوم یعنی اپیزود پنجم اونم خیلی وقته اومده فک کنم حدود 4 ماه پیش
حتی نسخه Retail بازی موجوده که همه اپیزودها رو یکجا داره و شما می تونی اونو بگیری
Milad4171
13-12-2014, 22:24
اپیزود آخر فصل دوم یعنی اپیزود پنجم اونم خیلی وقته اومده فک کنم حدود 4 ماه پیش
حتی نسخه Retail بازی موجوده که همه اپیزودها رو یکجا داره و شما می تونی اونو بگیری
به چه نامی موجود هست ؟ یعنی باید چی رو سرچ کنم ؟
اگر لینک میشناسید پ خ کنید !
مرسی
:n40:
soroosh_cz
07-01-2015, 07:37
به چه نامی موجود هست ؟ یعنی باید چی رو سرچ کنم ؟
اگر لینک میشناسید پ خ کنید !
مرسی
:n40:
فکر.کنم تو ۱ ماه پیدا کردید لینک رو، اگر پیدا نکردید بگید تا بذارم.
Sent from my ST15i using Tapatalk
mehdi_vsgh
01-05-2015, 21:05
سلام میگم دیگه نسخه جدید نمیاد؟؟؟؟ ما کماکان منتظر هستیم!
bigarash
20-07-2015, 01:06
خبری نیست؟
این بازی رو من خودم خیلی دوست داشتم البته سری 1 شو سری 2 خیلی مثل سری 1 نبود فکر کنم اگر به خاطر سری یک نبود این سری خیلی نمی گرفت. به هر حال اما فکر می کنم ایره کمپانی سازنده واقعا ایده خوبی بوده الان گرگی در میان مارو بازی می کنم اونم اولاشم اما فکر کنم خوبه. اگر سری 3 مردگان متحرک کلم بزرگ باشه و از بچه محافظت کنه شاید بهتر شه. فکر می کنم باید خیلی شخصیت پردازی این بازیا خوب باشه تا آدم جذب شه که متاسفانه توی سری دو اینجوری نبود. مثلا سری یک غیر لی و کلم رابطه های کنی و خانواده همخیلی خوب پردازش شده بود ولی این قسمت انگار هی شخصیت جدید می ومد و می رفت و رابطه ها خیلی معلوم نبود. فکر کنم اگر اولش با امید و کیریستا بیشتر ادامه پیدا می کرد بهتر بود. به هر حال منتطرم ببینم جه تحولی دیگه قراره تو روند بازی سازی ینجوری به وقوع به پیونده.
دوستان TTG داره اسپین اف جدید میزنه از بازی یا من اشتباه میکنم ؟
اسپین اف داستان Michone که احتمالا یه جورایی prequel ای واسه سریال حساب میشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.