مشاهده نسخه کامل
: The Walking Dead: A Telltale Game Series
M E S S I
30-08-2012, 13:09
لینک های جدید::10::11:
Uploaded
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NetLoad
RapidGator
RapidShare
Putlocker
BillionUploads
GlumboUploads
Sharebeast
Mediafire
GameFront
ZippyShare
لینک رپیدشیر با حجم 661 مگ:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!download|11p3|1286134816|454157515-e3.rar|693714|0|0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%21download%7C11p3%7C1286134816%7C454157515-e3.rar%7C693714%7C0%7C0)
لینک تست شده و درسته...
لینک از سایت اسکیدراو
Release name: The.Walking.Dead.Episode.3-Long.Road.Ahead
Size: 661.59 MB
NETLOAD
UPLOADED.TO
RAPIDSHARE
BILLIONUPLOADS
Password: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
konami-pes
30-08-2012, 14:08
gragar جان درست میگه. قبلی ها ضمیمه شدن؟
+
ویرایش:
لینک رپیدشیر با حجم 693مگ:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!download|11p3|1286134816|454157515-e3.rar|693714|0|0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%21download%7C11p3%7C1286134816%7C454157515-e3.rar%7C693714%7C0%7C0)
مطمئن نیستم درست باشه. لینک رو از یه وبلاگ پیدا کردم.
دوستان اگه کسی دانلود کرد و سالم بود به بقیه بگه...
ممنون.
این فقط واسه قسمت سوم هست.من رفتم واسه دانلود همین لینک .امیدوارم فیک نباشه
این فقط واسه قسمت سوم هست.من رفتم واسه دانلود همین لینک .امیدوارم فیک نباشه
منم امیدوارم درست باشه...
لینک ها از سایت SkidRow
Only Episode 3 Long Road Ahead - 685 MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
–
CRACK ONLY-RELOADED
خودم دارم از putlocker دان میکنم سرعتشش خوبه. تا 2 ساعت دیگه تموم میشه...
konami-pes
30-08-2012, 15:03
منم امیدوارم درست باشه...
دانلود کردم سالمه:46:
برو حالشو ببر رفیق.خودم دارم از putlocker دان کردم و مطمئنه. سرعتشم خیلی خوبه...
--------------------------------------------------------------
اینو الان نصب میکنم ولی فردا میرم سراغش. صبح تا ظهر تموم میشه!:دی
--------------------------------------------------------------
دانلود شد و کاملا درسته... پس از کلی انتظار... بلاخره:37:
manuelcalavera
30-08-2012, 18:39
لینک از سایت اسکیدراو
Release name: The.Walking.Dead.Episode.3-Long.Road.Ahead
Size: 661.59 MB
NETLOAD
UPLOADED.TO
RAPIDSHARE
BILLIONUPLOADS
Password: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چرا حجم ها فرق فوکوله ؟ من هم اینو دانلود کردم و داره کار میکنه فعلا.
konami-pes
31-08-2012, 10:32
مهم:اگر بازی رو انجام ندادین اینو نخونید
آقا من خیلی از کارلی خوشم می اومد این لیلی احمق زد با تفنگ کشتش بعد منم اعصابم خورد شد وقتی دو تا انتخاب واسم گذاشت که لیلی رو با خودتون میبرین یا از تیم میندازینش بیرون و جاش میذارین انتخاب دوم رو کردم و جاش گذاشتم بین زامبی ها!! خواستم بگم کسایی که اون یکی انتخاب رو کردن و لیلی رو بخشیدن الان سرنوشتشون چی شد؟لیلی باهاشون اومد؟
مهم:اگر بازی رو انجام ندادین اینو نخونید
آقا من خیلی از کارلی خوشم می اومد این لیلی احمق زد با تفنگ کشتش بعد منم اعصابم خورد شد وقتی دو تا انتخاب واسم گذاشت که لیلی رو با خودتون میبرین یا از تیم میندازینش بیرون و جاش میذارین انتخاب دوم رو کردم و جاش گذاشتم بین زامبی ها!! خواستم بگم کسایی که اون یکی انتخاب رو کردن و لیلی رو بخشیدن الان سرنوشتشون چی شد؟لیلی باهاشون اومد؟
اگه هنوز به قطار نرسیدید نخونید...
لیلی رو با خودم بردم ولی جای قطار که وایستاده بودیم ماشینو دزدید و رفت. حداقل تو ماشینو تا لحظه آخر از دست ندادی!
manuelcalavera
31-08-2012, 14:17
اگه هنوز به قطار نرسیدید نخونید...
لیلی رو با خودم بردم ولی جای قطار که وایستاده بودیم ماشینو دزدید و رفت. حداقل تو ماشینو تا لحظه آخر از دست ندادی!
دیگه RV وقتی میرسی به قطار کاربردش تموم میشه. میرن همه توی قطار
خیلی خیلی زود تموم شد.
بازی تموم شده و کلی نظرمو میگم
به نظرم انتخاب اینکه لیلی رو بذاری و بری خیلی مهم و چلنجینگ نبود . بالاخره کسی که همینطوری میزنه یکی رو میکشه ، خیلی راحت میتونی خودتو توجیه کنی که جایی توی گروه نداره.
یا مثلا" دعوا کردن با کنی اصن چیز خاصی نبود. یا کشتن ِ داک. یا نکشتن ِ اون دختره اول ِ بازی. انتخاب چلنجینگ میشه نجات دادن پسر هرشل یا داک ، یا نجات دادن اون پسره یا کارلی.
وقتی یهو کارلی رو زد کشت گفتم "وات دا فا ... " و رفتم توی مانیتور با کله. شیمی ِ خوبی بین ِ این دو تا میتونست ایجاد بشه و هیجان تصمیمات رو بعدا میتونست بیشتر کنه ولی اگه از روی کامیک بوک بوده که دیگه هیچی.
اون آخرش هم من امیدو نجات دادم چون پاش چلاق بود و نمیدونم چه تاثیری بعدا" میتونه داشته باشه.
دیگه RV وقتی میرسی به قطار کاربردش تموم میشه. میرن همه توی قطار
خیلی خیلی زود تموم شد.
بازی تموم شده و کلی نظرمو میگم
به نظرم انتخاب اینکه لیلی رو بذاری و بری خیلی مهم و چلنجینگ نبود . بالاخره کسی که همینطوری میزنه یکی رو میکشه ، خیلی راحت میتونی خودتو توجیه کنی که جایی توی گروه نداره.
یا مثلا" دعوا کردن با کنی اصن چیز خاصی نبود. یا کشتن ِ داک. یا نکشتن ِ اون دختره اول ِ بازی. انتخاب چلنجینگ میشه نجات دادن پسر هرشل یا داک ، یا نجات دادن اون پسره یا کارلی.
وقتی یهو کارلی رو زد کشت گفتم "وات دا فا ... " و رفتم توی مانیتور با کله. شیمی ِ خوبی بین ِ این دو تا میتونست ایجاد بشه و هیجان تصمیمات رو بعدا میتونست بیشتر کنه ولی اگه از روی کامیک بوک بوده که دیگه هیچی.
اون آخرش هم من امیدو نجات دادم چون پاش چلاق بود و نمیدونم چه تاثیری بعدا" میتونه داشته باشه.
کارلی همونه که بین Doug و اون باید یکی رو نجات میدادی ؟ جالبه . من نمیدونستم کارلی زنده میمونه اگه نجاتش بدی . چون من توی اپیزود یک اون پسره Doug رو نجاتش دادم . دمش گرم پسر باحالی بود . به درد تیم خیلی خورد . یه پا مهندس بود واسه خودش .
در ضمن اون جایی که لیلی میزنه کارلی رو میکشه توی خط داستان من به جاش Doug مرد که خیلی اعصابم به هم ریخت واسه همین گذاشتم همون جا بمونه . کسی که همین جوری زد یکی رو کشت قطعا یکی دیگه رو هم میکشه . هر چد تهمتش درست بود اما نباید گروه رو از هم میپاشید .
کشتن داک هم به نظرم خوب بود . چون یه انتخاب اشتباه کردم و گذاشتم خودشون تصمیم بگیرن و از اخر مادرش رفت بکشش . بعد مادره به جاش خودش رو کشت که بد جور رفت روی اعصابم . بعد تازه اسلحه رو گرفتم و خودم داک رو کشتم .
منم اخرش امید رو نجات رو دادم . چون هر چی باشه نباید بزاری امید بمیره . غم جای اونو بگیره . چی گفتم . به به .
اما خداییش چون چلاق شده بود نجاتش دادم و مطمئنم اگه نجاتش نمیدادم میفتاد . قبلش یه انتخاب بود که به زور از بالا هلش دادم . اول فکر کردم منظورش اینه که به زور بندازیش روی قطار . ولی دیدم منظورش این بود که طرف رو بکشه نامردی بود . از قبل اوردم و انتخاب اول رو کردم .
ولی اون حرف دختره خیلی خوب بود که گفت اگه میبینی من و امید تا الان زنده موندیم فقط به خاطر اینه که دو نفر بیشتر نیستیم . خداییش راست گفت گروهی خیلی بدتره .
بهتره دو نفر باشی و به همدیگه به هر قیمتی کمک کنیم تا اینکه یه گروه باشیم و مجبور بشیم به خاطر حفظ جون خودمون یا خانواده مون گروه رو از هم بپاشیم . من که گفتم کلمنتاین رو برمیدارم و میرم . شما هر کاری میخواین بکنین . نمیدونم حالا اتفاق دیگه ای ایا میفته ؟
در ضمن بچه ها فکر نمیکنین واسه همدیگه اتفاقهایی رو که ممکن بود رخ بده رو لو ندیم بهتره ؟ مزه اش به همینه که یه انتخاب بکنی و توش بمونی و عذاب وجدان بگیری .
منم تمومش کردم و در کل حدود 3 ساعت تا3 ساعت و ربع طول کشید. این پایین یه توضیح مختصری در مورد داستان این بخش و مقایسش با اپیزود های قبل میذارم.
اولا فک میکنم اپیزود 2 هیجان بیشتری داشت و گیج کننده تر بود (تو خونه اون 3 نفر) و از هیجان بازی تو این بخش کمتر شده بود. و انتخاب های این بخش کم اهمیت تر از بخش 2 بودن. مثلا لیلی فرقی نداشت ما بیرونش کنیم یا خودش بره چون در هر صئرت دیگه با ما نمی موند. شاید موثر ترین انتخاب آخرینش بود چون فک میکنم اگه کریستا رو نجات میدادم کار امید تموم بود.
در ضمن من فک میکنم لیلی تو اون شرایط نباید از گروه طرد میشد چون همه چی از کنترل خارج شده بود. در ضمن تو داستان من اونجا داگ بود که مرد. تو قسمت یک به نظرم کارلی اسلحه داشت و داگ دست خالی بود بخاطر همین داگ رو نجات دادم ولی کارلی مرد. وقتی که فهمیدم معامله واقعا کار بن بوده با خودم گفتم شاید اگه بن اون کارو نمیکرد الان داک و کاتجا و لیلی و داگ با ما بودن... من دلم برای کنی خیلی سوخت چون در عرض چند دقیقه کل خانوادشو از دست داد...در ضمن فک نمیکنم تو داستان میشد کاتجا رو نجات داد...
به نظر من بزرگترین مشکل این قسمت این بود که اصلا مشکل غذا نداشتیم در حالی که من تو قسمت قبل از ماشینه غذا برنداشتم...
manuelcalavera
31-08-2012, 17:21
هر چد تهمتش درست بود اما نباید گروه رو از هم میپاشید .
همچین درستم نبود ، گیر داده بود به بِن میگفت بگو که کار ِ کارلیه !
konami-pes
31-08-2012, 17:45
بچه ها قسمت 4 کی میاد؟چقدر بازی کوتاست!!
همچین درستم نبود ، گیر داده بود به بِن میگفت بگو که کار ِ کارلیه !
اصلا همچین چیزی نمی گفت. اون به بن میگفت: "Tell me you did it" و کاملا هم درست میگفت.
بچه ها قسمت 4 کی میاد؟چقدر بازی کوتاست!!
فک کنم فعلا باید منتظر بمونیم! هر کدومش حدود 3 ساعت هست دیگه. در مجموع 15 16 ساعت میشه هر 5تاش. اگه همشو یه جا میدادن بیرون بهتر بود.
bigarash
31-08-2012, 20:59
آقا من دیشب نتونستم دانلود کنم امشب دانلود کنم، شما یه روز زودتر از من دانلود کردین ان شا الله کوفتتون بشه! :31:
آقا من دیشب نتونستم دانلود کنم امشب دانلود کنم، شما یه روز زودتر از من دانلود کردین ان شا الله کوفتتون بشه! :31:
جات خالی کوفت خوبی بود! :دی
manuelcalavera
31-08-2012, 21:36
اصلا همچین چیزی نمی گفت. اون به بن میگفت: "Tell me you did it" و کاملا هم درست میگفت.
واسه من دقیقا" به بن میگفت بگو کار ِ کارلیه ( داشت میرفت روی مخش که یعنی اگه میگی تو نیستی پس کارلیه )
واسه من دقیقا" به بن میگفت بگو کار ِ کارلیه ( داشت میرفت روی مخش که یعنی اگه میگی تو نیستی پس کارلیه )
نمیدونم والا! شاید من درست دقت نکردم...اگرم اینجوری که میگی گفته باشه منظور اصلیش اون نبوده...
الان من episode 3 رو می خوام بگیرم باید 2 GB باشه ؟؟
میخوام بعد از اینکه کل بازی تموم شد اگه زنده موندیم یه دست بازی رو از اول برم با خشونت 100% . ای چه حالی میده .
الان من episode 3 رو می خوام بگیرم باید 2 GB باشه ؟؟
نه . اون 2 گیگ همه اپیزودها رو داره که بازی کامل حساب میشه (البته تا الان) . شما اگه اپیزود سه رو فقط میخوای از لینکهای 680 مگی صفحه قبل دانلود کن .
میخوام بعد از اینکه کل بازی تموم شد اگه زنده موندیم یه دست بازی رو از اول برم با خشونت 100% . ای چه حالی میده .
بعدش باید فکر روانپزشک برای کلمنتاین باشی... :دی
korokodil_avareh
01-09-2012, 03:45
اپیزود سوم تمام شد...
اول اینکه برخلاف اپیزود دوم که خون آدم رو به جوش میاورد و به قول معروف روی لبه صندلی نشسته بودی و سرتاسر بازی یک کلایمکس بود، این اپیزود یک درام بسیار غم انگیز بود. شاید خیلی ها این اپیزود رو در حد اپیزود دوم ندونند که البته تا حدی حق دارند، اما مطمئنا تیم سازنده بازی با میکس و به چالش کشیدن تمام گوشه و کنار عواطف و احساسات همه بازیکنان سعی دارند کاری کنند که بقول معروف هیچکسی بی نصیب از این بازی بیرون نره و یه جایی اون رو تحت تاثیر قرار بدند.
نکته دیگری که اپیزود دوم رو از دو اپیزود دیگر برتر نشون میده، داشتن یک ساب پلات در کنار پلات اصلی داستان( رسیدن به قایق/جای امن) بود که همان خانواده دو برادر و مادر بود. این اپیزود بیشتر از اینکه بخواد تصمیمات چالش برانگیز داشته باشه، تمرکزش رو بیشتر روی ایجاد صمیمیت با گروه و بقیه کرده بود(سخن کریستانا در پایان هم که گفت ما عضو گروهی نشده بودیم هم در همین راستا بود که این احساس رو به شما منتقل بکنه که هر کاری کردید اشتباه بود و حسرت بخورید) اما کی گفته حق با کریستیناست؟!!!
بعد از این اتفاقاتی که افتاد منم ترجیح میدادم که لی و کلمنتاین تنهایی به سفرشون ادامه بدن(به این خاطر که دوست ندارم دوباره به افرادی وابسته بشیم و بعد از دستشون بدیم) که صدای ناشناس رادیو این نقشه رو کنسل کرد.
من قرار بود بعد از درام متاثر کننده ابدی سیکس فیت آندر، سراغ همچین موضوعاتی نرم اما ظاهرا باید سرنوشت لی و کلمنتاین و امریکای بحران زده رو تا آخر دنبال کنیم.
سلام
قسمت1روتموم کردم قسمت دوم رو دارم بازی میکنم میگم دوستان من تو اون درگیری تو طویله یارو رو نکشتم اومدم بیرون اون پیرزنه داخل خونه با تفنگ اون یکی زنه رو گروگان گرفته ووقتی نزدیک میشم میکشه منو باید چکار کنم؟
سلام
قسمت1روتموم کردم قسمت دوم رو دارم بازی میکنم میگم دوستان من تو اون درگیری تو طویله یارو رو نکشتم اومدم بیرون اون پیرزنه داخل خونه با تفنگ اون یکی زنه رو گروگان گرفته ووقتی نزدیک میشم میکشه منو باید چکار کنم؟
باید کم کم نزدیک بشی و هی باهاش صحبت کنی...
اپیزود سوم تمام شد...
اول اینکه برخلاف اپیزود دوم که خون آدم رو به جوش میاورد و به قول معروف روی لبه صندلی نشسته بودی و سرتاسر بازی یک کلایمکس بود، این اپیزود یک درام بسیار غم انگیز بود. شاید خیلی ها این اپیزود رو در حد اپیزود دوم ندونند که البته تا حدی حق دارند، اما مطمئنا تیم سازنده بازی با میکس و به چالش کشیدن تمام گوشه و کنار عواطف و احساسات همه بازیکنان سعی دارند کاری کنند که بقول معروف هیچکسی بی نصیب از این بازی بیرون نره و یه جایی اون رو تحت تاثیر قرار بدند.
نکته دیگری که اپیزود دوم رو از دو اپیزود دیگر برتر نشون میده، داشتن یک ساب پلات در کنار پلات اصلی داستان( رسیدن به قایق/جای امن) بود که همان خانواده دو برادر و مادر بود. این اپیزود بیشتر از اینکه بخواد تصمیمات چالش برانگیز داشته باشه، تمرکزش رو بیشتر روی ایجاد صمیمیت با گروه و بقیه کرده بود(سخن کریستانا در پایان هم که گفت ما عضو گروهی نشده بودیم هم در همین راستا بود که این احساس رو به شما منتقل بکنه که هر کاری کردید اشتباه بود و حسرت بخورید) اما کی گفته حق با کریستیناست؟!!!
بعد از این اتفاقاتی که افتاد منم ترجیح میدادم که لی و کلمنتاین تنهایی به سفرشون ادامه بدن(به این خاطر که دوست ندارم دوباره به افرادی وابسته بشیم و بعد از دستشون بدیم) که صدای ناشناس رادیو این نقشه رو کنسل کرد.
من قرار بود بعد از درام متاثر کننده ابدی سیکس فیت آندر، سراغ همچین موضوعاتی نرم اما ظاهرا باید سرنوشت لی و کلمنتاین و امریکای بحران زده رو تا آخر دنبال کنیم.
نه به نظرم کریستینا حرف خوبی زد .
اگه سریالش رو دیده باشی یا توی همین خود بازی چندبار تا حالا افراد توی موقعیتهای ناجور گیر کردن که راه فراری نبوده و تنها راه فرار این بوده که یه نفر رو فدا کنن تا خودشون فرار کنن ؟
تقریبا توی همه افراد ممکنه یه نفر باشه که حاضر باشه به خاطر منافع شخصی خودش (چون تحت فشار روانی هستن این شخصیتشون بروز میده) بقیه رو فدا کنه .
برای مثال وقتی یه گروه از چند خانواده با هم باشن توی هر خانواده ممکنه یک نفر از این نوع باشه . این یکی حاضره اون یکی رو به خاطر حفظ جون خودش و خانواده اش فدا کنه و اون یکی هم همین کار رو میکنه وقتی شرایط ناجور باشه .
سریالش رو که اگه دیده باشین دیدین که چجور دوتا رفیق به طرز فجیعی همدیگه رو میخوان بکشن یا حتی یه دیوونه که بینشون باشه جون چند نفر رو ممکنه بگیره .
بعد هم گروهی که باشن کلا سر و صدای بیشتری دادرن بیشتر توی دید هستن . در کل اگه مثلا لی فقط کلمنتاین رو داشته باشه احتمال زنده موندنشون بیشتره .
نه به نظرم کریستینا حرف خوبی زد .
اگه سریالش رو دیده باشی یا توی همین خود بازی چندبار تا حالا افراد توی موقعیتهای ناجور گیر کردن که راه فراری نبوده و تنها راه فرار این بوده که یه نفر رو فدا کنن تا خودشون فرار کنن ؟
تقریبا توی همه افراد ممکنه یه نفر باشه که حاضر باشه به خاطر منافع شخصی خودش (چون تحت فشار روانی هستن این شخصیتشون بروز میده) بقیه رو فدا کنه .
برای مثال وقتی یه گروه از چند خانواده با هم باشن توی هر خانواده ممکنه یک نفر از این نوع باشه . این یکی حاضره اون یکی رو به خاطر حفظ جون خودش و خانواده اش فدا کنه و اون یکی هم همین کار رو میکنه وقتی شرایط ناجور باشه .
سریالش رو که اگه دیده باشین دیدین که چجور دوتا رفیق به طرز فجیعی همدیگه رو میخوان بکشن یا حتی یه دیوونه که بینشون باشه جون چند نفر رو ممکنه بگیره .
بعد هم گروهی که باشن کلا سر و صدای بیشتری دادرن بیشتر توی دید هستن . در کل اگه مثلا لی فقط کلمنتاین رو داشته باشه احتمال زنده موندنشون بیشتره .
من فک میکنم شرایط طوریه که در هیچ کدوم از این دو حالت شانس بیشتری برای زنده موندن نداریم. تنها بودن یه سری مزایایی داره و یه سری معایب. مثلا تو خود بازی تا حالا چند بار شده که اگه تنها باشی نمی تونی کاری رو که باید انجام بدی.کلمنتاین هم یه دختر 8 سالست و کار چندانی از دستش بر نمیاد. گروه سرو صدای بیشتری داره ولی من خودم به شخصه ترجیح میدم تو یه گروه باشم تا این که تنها. ولی به نظر من چیزی که باید رعایت بشه اینه که افراد غیر قابل اعتماد رو وارد گروه نکنیم.ولی بهر حال من فک میکنم یه گروه کارای بیشتری میتونه انجام بده تا 2 نفر. فرض کنید توسط کلی مرده محاصره شدید. باز هم دوست داشتین تنها باشین؟!
manuelcalavera
01-09-2012, 15:11
وقتی خود آدم توی اون موقعیت باشه ، ترجیح میده که شانس زنده موندن رو با بیشتر کردن چشم ها و گوشهای افراد دیگه ای که میتونن ببینن و بشنون بیشتر کنه. به قول Eddard Stark در Game Of Thrones
"When winter comes, the lone wolf dies, but the pack survives"
اما همونطور که IOG گفت اینکه هر ننه قمری رو به گروهت راه ندی مهمه. کریستا و امید هم فکر میکنم خیلی شانس آوردن که زنده موندن و مطمئنا" خودشونم از حرفی که زدن (چون دو تا بودیم زنده موندیم) مطمئن نبودن که فرتی عضو گروه ِ ما شدن.
باید کم کم نزدیک بشی و هی باهاش صحبت کنی...
ما هم همینکارو میکنیم اما هیچ صحبتی بینشون ردوبدل نمیشه وقتی باهاش نزدیک میشم بعدشم که راحت میکشتت :9:
من فک میکنم شرایط طوریه که در هیچ کدوم از این دو حالت شانس بیشتری برای زنده موندن نداریم. تنها بودن یه سری مزایایی داره و یه سری معایب. مثلا تو خود بازی تا حالا چند بار شده که اگه تنها باشی نمی تونی کاری رو که باید انجام بدی.کلمنتاین هم یه دختر 8 سالست و کار چندانی از دستش بر نمیاد. گروه سرو صدای بیشتری داره ولی من خودم به شخصه ترجیح میدم تو یه گروه باشم تا این که تنها. ولی به نظر من چیزی که باید رعایت بشه اینه که افراد غیر قابل اعتماد رو وارد گروه نکنیم.ولی بهر حال من فک میکنم یه گروه کارای بیشتری میتونه انجام بده تا 2 نفر. فرض کنید توسط کلی مرده محاصره شدید. باز هم دوست داشتین تنها باشین؟!
اره دیگه مشکل میدونی کجاست . نمیشه به هر کسی اعتماد کرد . بهترین فرد هم ممکنه که خیانت کنه . کی فکر میکرد اون پسره خیانت کنه .
هر چی هم طرف خوب و قابل اعتماد باشه تحت فشارهای روانی که توی بازی یا سریالش میبینیم واقعا ممکنه شخصیتش عوض بشه . مثل لیلی که زد یکی رو کشت همینجوری الکی . چون تحت فشار بود . کنی زده بود باباش رو کشته بود . کنی هم اونموقع تحت فشار بود .
ولی مثلا اگه من تنهایی با کلم باشم با تموم جونم ازش دفاع میکنم و اگه دیدم که توی خطره جون کس دیگه ای رو به خطر نمیندازم که اونو نجات بدم (هر چند من فکر میکنم که بالاخره یه جای بازی بایستی به خاطر جون کلمنتاین یکی رو فدا کرد اونجاست که دیگه میره رو اعصاب)
ما هم همینکارو میکنیم اما هیچ صحبتی بینشون ردوبدل نمیشه وقتی باهاش نزدیک میشم بعدشم که راحت میکشتت :9:
دوستان یا ما بلد نیستیم این قسمت مربوطه مریضو رد کنیم یا واقعا این قسمت بازی واسه من باگ هست؟؟دوستان راهنمایی کنن
دوستان یا ما بلد نیستیم این قسمت مربوطه مریضو رد کنیم یا واقعا این قسمت بازی واسه من باگ هست؟؟دوستان راهنمایی کنن
خب شما باید رو زنه کلیک کنی تا حرف بزنه.(مثل بقیه جاها). بدون کلیک کردن حرفی نمیزنه...
اره دیگه مشکل میدونی کجاست . نمیشه به هر کسی اعتماد کرد . بهترین فرد هم ممکنه که خیانت کنه . کی فکر میکرد اون پسره خیانت کنه .
هر چی هم طرف خوب و قابل اعتماد باشه تحت فشارهای روانی که توی بازی یا سریالش میبینیم واقعا ممکنه شخصیتش عوض بشه . مثل لیلی که زد یکی رو کشت همینجوری الکی . چون تحت فشار بود . کنی زده بود باباش رو کشته بود . کنی هم اونموقع تحت فشار بود .
ولی مثلا اگه من تنهایی با کلم باشم با تموم جونم ازش دفاع میکنم و اگه دیدم که توی خطره جون کس دیگه ای رو به خطر نمیندازم که اونو نجات بدم (هر چند من فکر میکنم که بالاخره یه جای بازی بایستی به خاطر جون کلمنتاین یکی رو فدا کرد اونجاست که دیگه میره رو اعصاب)
درسته.مشکل همینجاست... ولی بازم میگم من دوست ندارم تنها باشم. از هر لحاظ که فک میکنم با گروه امنیت بیشتره. اگه قراره افراد گروه از هم جدا باشن و بوسیله مرده ها کشته بشن بهتر نیست همه با هم تو یه گروه باشیم و اگه کسی خواست خیانت بکنه یا کرد از گروه بندازیمش بیرون یا اگه لازم بود خودمون بکشیمش.
soroosh_cz
02-09-2012, 16:09
دوست عزیز شما هم مشکل قبلا منو داشتی.
اونجا که داری میری جلو، تند تند نرو.
سعی کن با حرکات میلی ثانیه ای بری جلو. مثلا هر 100میلی ثانیه یه بار W بزن، تند تند بزن. تا بیاد.
p3yman_xl
03-09-2012, 08:15
من اصلا تو فکر این بازی نبودم اما با تعریف هایی که شنیدم اپیزود 1 رو گرفتم.
امیدوارم بازی خوبی باشه.
saeedblack
03-09-2012, 12:31
به نظر من بهترین قسمت این قسمت آخر بود یکی به دلیل اتفاقهای زیادی که تو بازی افتاد مخصوصا من با اون تیکه ای که اون دزدها به مخفیگاه حمله کردن خیلی حال کردم اون قسمت تیراندازی خیلی جالب بود و یا اتفاقات ناگهانی خوب مثل حمله اون زامبیها تو هتل یا حمله دسته جمعیشون و فرار کردن با قطار و هم اون تیکه تراژیک کشتن داک که مادرش خودکشی کرد واقعا تاثیر گذار بود در کل قسمتهای قبلی خوب بودن ولی این یه چیز دیگه بود.
این Episode رو هم گرفتم ...یه کم بازی کردم ...باید بگم بهترین بوده! داستان بهتر گیم پلی بهتر !
من اصلا تو فکر این بازی نبودم اما با تعریف هایی که شنیدم اپیزود 1 رو گرفتم.
امیدوارم بازی خوبی باشه.
شک نکنید ک عالیه!:46:
اقا من کنار قطار گیر کردم یعنی با همه حرف زدم داخل قسمت کنترل رفتم اون زامبی هم کشتم اون اچار ها را هم برداشتم ولی نمیدونم چه کنم؟ کمـــــــــــــــــــــــ ک!!!
اقا من کنار قطار گیر کردم یعنی با همه حرف زدم داخل قسمت کنترل رفتم اون زامبی هم کشتم اون اچار ها را هم برداشتم ولی نمیدونم چه کنم؟ کمـــــــــــــــــــــــ ک!!!
راه حلش:
شما باید بری واگن آخر رو با آچار جدا کنی. بعدشم با مدادی که از تو ماشین خودتون بر میدارین بری تو لوکوموتیو و اون کاغذایی که روش روشن کردن قطار رو نوشته با مداد سیاه کنی تا روش روشن کردن مشخص شه. بعدشم از رو همون موتورو روشن کن و برو...
vahidreza2007
03-09-2012, 16:03
دوستان من اپیزود 3 رو دانلود کردم ولی فایل هاش به پسوند .ttarch هستش و 6 تا پارت هستش که اسمشون اینطوریه 1_WalkingDead103_english_pc_anichore.ttarch و یه پارت هم برای کرک و یا پچ وجود داره توش . حجم کا فایل ها 660 مگابایت هستش .
حالا چطوری این فایل ها رو باز کنم و به فایل ست اپش دسترسی پیدا کنم برای نصب ؟؟؟؟
دوستان من اپیزود 3 رو دانلود کردم ولی فایل هاش به پسوند .ttarch هستش و 6 تا پارت هستش که اسمشون اینطوریه 1_WalkingDead103_english_pc_anichore.ttarch و یه پارت هم برای کرک و یا پچ وجود داره توش . حجم کا فایل ها 660 مگابایت هستش .
حالا چطوری این فایل ها رو باز کنم و به فایل ست اپش دسترسی پیدا کنم برای نصب ؟؟؟؟
کل پوشه اسمش هست WalkingDead103 خب. اینو کپی کن تو پوشه Pack تو محل بازی. همین...
vahidreza2007
03-09-2012, 16:27
کل پوشه اسمش هست WalkingDead103 خب. اینو کپی کن تو پوشه Pack تو محل بازی. همین...
مرسی دوست من . حل شد . دمت گرم حالا اگه اپیزود های بعدی هم بیاد به همین شکل میشه عمل کرد دیگه >؟
vahidreza2007
03-09-2012, 16:33
اقا من قبلا اپیزود 1 بازی رو نصب و بازی کرده بودم و بعد پاکش کردم الان اپیزود 2 و 3 رو دانلود کردم و اپیزود 2 رو که حجمی حدود 1.5 گیگ داشت و به صورت نصبی بود نصب کردم و اون پپوشه اپیزود 3 رو هم کپی کردم تو محل مورد نظر ولی الان رو ایکون بازی که به اسم WalkingDead101 هستش کلیک میکنم بازی اجرا نمیشه ؟؟؟!!! البته حدس میزنم این برای اجرا اپیزود 1 رو هم نیاز داره :( که اگه اینجور ابهش دوباره مجبورم اپیزود 1 رو دانلود کنم یعنی ؟
مرسی دوست من . حل شد . دمت گرم حالا اگه اپیزود های بعدی هم بیاد به همین شکل میشه عمل کرد دیگه >؟
خواهش میکنم رفیق. آره همینطوریه...
اقا من قبلا اپیزود 1 بازی رو نصب و بازی کرده بودم و بعد پاکش کردم الان اپیزود 2 و 3 رو دانلود کردم و اپیزود 2 رو که حجمی حدود 1.5 گیگ داشت و به صورت نصبی بود نصب کردم و اون پپوشه اپیزود 3 رو هم کپی کردم تو محل مورد نظر ولی الان رو ایکون بازی که به اسم WalkingDead101 هستش کلیک میکنم بازی اجرا نمیشه ؟؟؟!!! البته حدس میزنم این برای اجرا اپیزود 1 رو هم نیاز داره :( که اگه اینجور ابهش دوباره مجبورم اپیزود 1 رو دانلود کنم یعنی ؟
چون میگی دانلود کردی و 1.5 گیگ بوده به نظرم هر دوتا اپیزود اول با هم بوده.(خود اپیزود 2 به تنهایی 1.5 گیگ نیست). شما پوشه 103 رو پاک کن ببین میاد تو بازی. اگه بازم نمیومد دوباره بنصب ببینیم چی میشه.
vahidreza2007
03-09-2012, 17:07
پاکش کردم و دوباره نصب کردم بازم اجرا نشد منم شکم تو این هستش که چرا رو فایل اجرایی نوشته WalkingDead101 در حالی که اوصلا نباید 102 بود ؟
ولی در حالی تو فایل نصب و هنگام عملیات نصب می نویسه اپیزود 2 داره نصب میشه . حجم فایل ایزو اپیزود 2 هم دارم نصب می کنم دقیقا 1.44 گیگابایت هستش .
بعد نصب رو ایکون بازی که کلیک می کنم اصلا هیچ اتفاقی نمیافته و هیچ عکسالعملی اتفاق نمیافته
1.44 گیگ هر دو اپیزود با هم دیگش. دقیقا مثل مال من. منم دو اپیزود اولم با هم بود... فایلی که دانلود کردی رو کس دیگه ای هم امتحان کرده که ببینه درسته؟ شاید خراب باشه...
------
اگه اپیزود یک تنها رو داری نصب کن. بعد از پوشه پک این یکی که الان نصبه پوشه 102 رو کپی کن تو جایی که اپیزود یک تنها هست. ببین درست میشه.
vahidreza2007
03-09-2012, 17:17
والا من از دانلود ها دانلود کردم اسم پوشه اخرش هم اینه The Walking Dead Episode 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])\The Walking Dead Episode 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])\The Walking Dead Episode 2 Starved for Help-TiNYiSO
حالا نمی دونم هر دوش با همه یا یکیشه ولی هر کدوم باشه :) هیچ کدوم اجرا نمیشه :) ( چی گفتم :)
والا من از دانلود ها دانلود کردم اسم پوشه اخرش هم اینه The Walking Dead Episode 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])\The ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Walking Dead Episode 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])\The ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Walking Dead Episode 2 Starved for Help-TiNYiSO
حالا نمی دونم هر دوش با همه یا یکیشه ولی هر کدوم باشه :) هیچ کدوم اجرا نمیشه :) ( چی گفتم :)
نه مطمئن باش با همه. خب اگه بقیه دوستان کمک کنن خیلی خوب میشه. من که دیگه عقلم قد نمیده! :دی
والا من از دانلود ها دانلود کردم اسم پوشه اخرش هم اینه The Walking Dead Episode 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])\The ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Walking Dead Episode 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])\The ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Walking Dead Episode 2 Starved for Help-TiNYiSO
ببین بازی رو که برای اولین بار نصبش میکنی حالا میخواد فقط اپیزود یک باشه یا اپیزودهای دیگه هم باهاش باشه یه پوشه داره به نام همون packs . فایل اجرایی هم همون 101 هستش و هیچ وقت اسمش عوض نمیشه . ولی خودش عوض میشه .
وقتی یه اپیزود جدید نصب میکنی (یعنی پوشه اش رو میریزی توی فلدر packs) دیگه اون فایل اجرایی اول کار نمیکنه که بتونه این اپیزود جدید رو بخونه و اجرا کنه . شما باید کرکی که همراه بازی گذاشته شده رو توی محل نصب بازی کپی کنی . همه محتویاتش رو . باز هم میگم اسم فایل اجرایی بازی همون walkingdead101 هستش و عوض نمیشه . ولی باید کرک جدید بعد از نصب هر اپیزود که میاد بریزی .
vahidreza2007
04-09-2012, 00:42
اقا حل شد . :) مشکل این بود که من پوشه کرک رو کپی نمیکردم تو محل بازی :) که بعد از کپی کردن بازی اجرا شد .
حالا یه مشکل جدید چون این نسخه ای که من دانلود کردم اپیزود 1 رو هم داره با خودش و من سیو های اون رو ندارم و حوصله دوباره بازی کردن اپیزود اول رو ندارم :) لطفا یکی از دوستان سیو های مرحله اخر اپیزود اول یا سیو مرحله اول اپیزود 2 روو بده تا از اپیزود 2 بازی رو شروع کنم :( حوصله دوباره بازی کردن ندارم
DJ POLESTAR
04-09-2012, 01:24
بچه ها اپیزود 3 رو از کجا دانلود کنم؟
منم تموم کردم:
این نسخه بیشتر بازی احساسی بود و کمی هم درام گونه ولی بعضی قسمت ها ادم واقعا شوکه مثلا قسمتی که خواب دیدیم که اون دختر(نمیگم شاید کسی هنوز بازی نکرده) یا اون قسمتی که می خوایم نفت برداریم . این شماره بالاخره کمی هم فکری شد مثلا راه اندازی قطار ولی درسته تقد من کامل نیست ولی از همین نوشته ها هم میشه فهمید که به چه شکل بوده!
Dark Soul
04-09-2012, 10:12
پی سی ورلد لینکشو سانسور می کنه:31:
برو توی سایت دانلودها اونجا با لینک مستقیم هست.
از اینجا رفیق:
vahidreza2007
04-09-2012, 12:13
بچه ها لطفا یکی سیو تموم شده اپیزود 1 خودش رو برام اپلود کنه دیگه .
می خوام از اول اپیزود 2 بازی رو شروع کنم ولی سیو هام رو خیلی وقت پیش پاک کردم . :7:
بچه ها لطفا یکی سیو تموم شده اپیزود 1 خودش رو برام اپلود کنه دیگه .
می خوام از اول اپیزود 2 بازی رو شروع کنم ولی سیو هام رو خیلی وقت پیش پاک کردم . :7:
اپیزود 1 کوتاهه.حداکثر 2 ساعت کار داره. به نظر من خودت بری بهتره که انتخاب های خودت باشه...
vahidreza2007
04-09-2012, 13:31
اپیزود 1 کوتاهه.حداکثر 2 ساعت کار داره. به نظر من خودت بری بهتره که انتخاب های خودت باشه...
جان من بیخیال من نمی خوام یه داستان رو دوباره برم . شما لطف کن از سیو های اپیزود 1 احراش یا سیو های اوایل اپیزود 2 رو برام اپلود کن ممنون میشم .
vahidreza2007
04-09-2012, 14:41
بچه ها فکر نکنم سیو های بازی حجمش به 1 مگابایت هم برسه ها ! کسی نیست برامون اپلود کنه ؟؟
جان من بیخیال من نمی خوام یه داستان رو دوباره برم . شما لطف کن از سیو های اپیزود 1 احراش یا سیو های اوایل اپیزود 2 رو برام اپلود کن ممنون میشم .
این بازی لذتش به انتخابهاشه . چه لذتی داره که از سیو یه نفر دیگه بری . من بودم نمیرفتم اصلا اگه حال نداشتم . من میخوام بعد از تموم کردن این بازی یک یا دوبار تا اخرش دوباره برم . حوصله اش رو داشته باشی بازی واست لذت داره . نداشته باشی بقیه قسمتهاش هم لذت بخش میشه .
در ضمن میتونی یه جور دیگه بازی کنی و یه سرنوشت دیگه داشته باشی که تکراری نشه واست .
Dark Soul
04-09-2012, 17:10
من متاسفانه فایلهام قاطی شده ولی فک کنم اپیزود اول باشه
vahidreza2007
04-09-2012, 18:45
من متاسفانه فایلهام قاطی شده ولی فک کنم اپیزود اول باشه
ممنون دوست من کاش یه جای دیگه اپلود کنی از این جا اصلا نتوستم بگیرم . اگه ممکنه تو مدیا فایر اپلود کن . مرسی
Dark Soul
04-09-2012, 19:35
ممنون دوست من کاش یه جای دیگه اپلود کنی از این جا اصلا نتوستم بگیرم . اگه ممکنه تو مدیا فایر اپلود کن . مرسی
سایت ایرانی:31:
Walking_Dead__save_.rar - 1.6 Mb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سیو بازی تا آخر اپیزود 3 ولی میتونی از اول اپیزود 2 شروع کنی...
می دونم زوده ولی خبری در انتشار نسخه 4 نیست؟؟!!
anti-military
04-09-2012, 20:50
اون زمانی که اپیزود اول تازه اومده بود من سرعتم کم بود و نمی تونستم بازی رو دانلود کنم و فکر هم میکردم که بازی مزخرفی باشه و تعجب میکردم چرا ملت به یه همچین بازی میگن خیلی خوبه
خلاصه از رو بیکاری یه روز تو یه مغازه دیدم تا اپیزود دومش رو رایت کرده رو DVD رو داره می فروشه. رفتم گرفتم و اومدم خونه و گفتم حالا بزار نصبش کنیم ببینیم چه مزخرفیه
خلاصه بازی رو نصب کردم و وارد بازی شدم و اپیزود اول رو شروع کردم. همون لحظه که وارد بازی شدم و نحوه بازی و انتخاب دیالوگ ها رو دیدم فهمیدم چیز شاهکاریه
تا اینکه اپیزود اول رو تموم کردم و باورم نمیشد تا این حد بازی خوب باشه
امتیاز به اپیزود اول 9
اپیزود دوم رو با اشتیاق زیاد شروع کردم و همونطور که پیش بینی میکردم خیلی خیلی عالی از آب در اومده بود. جوری که بعد از تموم کردنش هر ساعت تو سایت TT رفلش می کردم
تا ببینم اپیزود بعدی کی میاد
امتیاز به اپیزود دوم 9.5
بعد از کلی صبر بالاخره اپیزود سوم اومد اما سرعت اینترنت من معمولا زیر 10 بود ! اما مهم نبود چیزی که مهم این بود که به هر نحوی شده باید هر چه زودتر بازیش کنم
با همون سرعت دانلود کردم و بعد از 3 روز بالاخره دانلودش تموم شد و بازیش کردم
این اپیزود ( اپیزود سوم ) از دو تا اپیزود دیگه هم بهتر بود و خیلی عالی ساخته شده بود. واقعا عالی بود و خیلی درگیر کننده
هر اپیزودش داره از اپیزود قبلی بهتر میشه اگه همینجوری پیش بره goty میشه :31:
من مانیتورم خراب شده بود و حسابی داغون شده بود و داشت می سوخت و اصلا دوست نداشتم اپیزود سوم رو با این مانیتور بازی کنم اما خدا اینجا یه کمکی بهم کرد و دقیقا وقتی دانلود اپیزود سوم تموم شد من چند ساعت بعدش بدون اینکه خودم بخوام به یه تلوزیون LED سی و دو اینچ رسیدم و اپیزود سوم رو با کیفیت HD تو این تلوزیون بازی کردم و واقعا کیف داد
امتیاز به اپیزود سوم 9.8
butch 12
05-09-2012, 10:30
سلام به همه دوستانمن بازی رو تو قسمت pack نصب کردم اما بازی رو اجرا می کنم ولی برای سیوهای اپیزود دومم اجرا نمی شه می گه دوباره باید از اول باید سیو کنی حتی تو پوشه سیوها که در my document رفتم و کپی کردم ولی هر بار که اپیزود سه رو اجرا می کنم سیو هامو نشون نمیده انگار که اصلا سیوی وجود نداره ممنون می شم اگه کمکم کنید
سلام به همه دوستانمن بازی رو تو قسمت pack نصب کردم اما بازی رو اجرا می کنم ولی برای سیوهای اپیزود دومم اجرا نمی شه می گه دوباره باید از اول باید سیو کنی حتی تو پوشه سیوها که در my document رفتم و کپی کردم ولی هر بار که اپیزود سه رو اجرا می کنم سیو هامو نشون نمیده انگار که اصلا سیوی وجود نداره ممنون می شم اگه کمکم کنید
میشه یک عکس بزاری از جایی اونجایی که میخواد بازی لود بشه ؟ چون کلا همه اش روی یه سیو اسلات سیو میکنی دیگه و بعد همون رو ادامه میدی و داستان ادامه پیدا میکنه . اگه بگی ارورش چیه یا عکس بزاری خوب میشه .
دوستان راهی هست که carley رو نجات بدیم ؟؟؟این lily زد و بعدش هم که با ماشین فرار کرد... با این اتفاقایی که توی این اپیزود افتاد : گور بابای همشونم کرده.
فقط از این کلمنتاین مراقبت میکنم.حداقل این دیگه نامرد از آب در نمیاد.
soroosh_cz
05-09-2012, 21:31
دوستان راهی هست که carley رو نجات بدیم ؟؟؟این lily زد و بعدش هم که با ماشین فرار کرد... با این اتفاقایی که توی این اپیزود افتاد : گور بابای همشونم کرده.
فقط از این کلمنتاین مراقبت میکنم.حداقل این دیگه نامرد از آب در نمیاد.
تو خواب نامرد شد... لرزه ام برید...
من با هر وسیله ای ک بود امتحان کردم ولی این قطار واگنش جدا نشد ک نشد .....میگه باس یه نیروی زیادی بش وارد شه ...اینجارو راهنمایی میکنید؟
pedram_sad
06-09-2012, 00:51
من با هر وسیله ای ک بود امتحان کردم ولی این قطار واگنش جدا نشد ک نشد .....میگه باس یه نیروی زیادی بش وارد شه ...اینجارو راهنمایی میکنید؟
باید با اون آچار که سرش چند ضلعی هست بازش کنی
اچاره دومی تو درب سمت راستی بالای قطار
bigarash
06-09-2012, 07:50
باید قطارو روشن کنی وی گازشو بگیری تا یکم جلو بره بعد با آچار میتونی اونو باز کنی!
موفق باشی!
korokodil_avareh
06-09-2012, 19:54
اول مدادی رو که توی ماشین هست رو بردارید، بعد بیاید سراغ تکه کاغذی که توی لوکوموتیو پاره شده و مداد رو استفاده کنید، بعد باید قطار رو بر اساس اینستراکشنی که بدست میارید روشن کنید. بعد از اینکه قطار رو روشن کردید و از توی لوکوموتیوحرکتش دادید و بعد دیدید گیر کرده، اونوقت باید برید واگن رو جدا کنید.
دوستان اپیزود 4 کی قراره بیاد؟
منم سوالم همینه ...
anti-military
07-09-2012, 19:48
دقیق معلوم نیست اما احتمالا حدود 50 روز دیگه میاد
hosseincode2008
07-09-2012, 19:57
يك نفر لطفا از آمار آخر اپيزود 3 عكس بگيره بذاره اينجا
دقیق معلوم نیست اما احتمالا حدود 50 روز دیگه میاد
اگه به تاخیر نخوره خوبه... 2 ماه کم نیست!
يك نفر لطفا از آمار آخر اپيزود 3 عكس بگيره بذاره اينجا
البته فکر کنم کسی که ارجینال داره باید این کار رو بکنه . چون به طور معمول که 50 50 میزنه.
البته فکر کنم کسی که ارجینال داره باید این کار رو بکنه . چون به طور معمول که 50 50 میزنه.
نه ...وقتی بازی میکنی باس به نت وصل باشی تا آمارو بت بده ...
آره به اینترنت وصل باشی آمار میده...
Dark Soul
09-09-2012, 00:42
اصلا یک لحظه شوکه شدم خداییشم خیلی اعصابم خورد شد برای ...
کارلی....همین چند ساعت پیشش به من گفت به تو فکر می کنم منم بهش گفتم منم همین طور البته از همون اپیزود اول تو نخش بودم(یعنی من نه لی:31:)
حالا که به عقب فکر می کنم می بینم اون دختره و پدرش هر دو روانی بودند.
Dark Soul
09-09-2012, 00:46
عجیبه همه کارلی رو نجات دادن (دلیلش هم واضح و مبرهنه :31:) . من اون پسره رو نجات دادم تو اپیزود 1 . خیلی بدرد بخور بود.
ما برادران بسیجی بجای کارلی داگ (برادر همرزم) رو نجات دادیم.:دی
دیروز رفتم بازی رو بگیرم فقط یک DVD بود اونم تا نصف Write شده بود نمیدونم بازی همون بود یا نه یعنی همچین بازی با همچین حجمی اینقدر جذابه ؟
بله. حجمش (تازه هر 3 اپیزودی که اومده باهم) میشه 2 گیگ یعنی نصف دی وی دی 4 گیگی! هر کی بازی نکنه نصف عمرش بر فناست!:دی
دیروز رفتم بازی رو بگیرم فقط یک DVD بود اونم تا نصف Write شده بود نمیدونم بازی همون بود یا نه یعنی همچین بازی با همچین حجمی اینقدر جذابه ؟
برعکس حجمش زیاده . کی گفته کمه . این بازی هر اپیزودش 3 ساعت گیم پلی داره و 700 مگ هم تقریبا هر قسمت حجمشه . در مقایسه با بازی های دیگه میبینی که کم حجم هم نیست . فقط چون اپیزودیک میاد اینطوریه.
p3yman_xl
11-09-2012, 15:13
episode 4 کی عرضه میشه ؟
Little Sparrow
11-09-2012, 18:35
episode 4 کی عرضه میشه ؟
دقیق معلوم نیست ولی احتمالا بعد از 15 اکتبر میاد.یعنی نیمه دوم اکتبر.
Little Sparrow
12-09-2012, 00:41
طرفدار های بازی یه سری حدس هایی میزنن در مورد Charles و Christa.1-Chuck Or Terry St. John:برخی اعتقاد دارن Charles یا همون Chuck کسی نیست جز Terry St. John پدر برادران St. John که در Episode 2 با هاشون روبرو شدیم.چون در Episode 2 اشاره ای به مرگش نمیشه و Charles هم می گه که 14 ساله خانوادش رو ندیده.دلیل دیگه شباهت ظاهری این دو به هم هست.دلیل دیگه می تونه ناپدید شدن قاب عکس خانواده Chuck باشه که در ابتدا در واگن وجود داره ولی بعد ناپدید میشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2-Christa Pregnant:حدس هایی هم در مورد حامله بودن Christa زده میشه برای یه سری دلایل شامل نشون دادن علاقه به Clementine و سرزنش Lee برای ندادن اهمیت کافی و براساس مکالمش با امید میشه فهمید که انتظار اتفاق بزرگی در اینده دارن که به خاطرش به گروه احتیاج دارن و واکنش امید در برخورد اول با Clementine و همچنین در صورت کمک به او در سوار شدن به قطار میگه که اون یه زنه!تو مگه نمیدونی ...؟به نظرم این Episode 3 بهترین اپیزود بوده تا حالا و همین طور دارن انتظار طرفدار ها رو بالا میبرن.این اپیزود نشون داد هیچکس در امان نیست و همه قابل مردن هستن.مرگ Duck و Katjaa کنی رو داغون کرد و مرگ Carley هم ما رو داغون کرد.TellTale قبل اینکه رابطه ای بین لی و کارلی درست بشه کارلی رو کشت.Lily هم که گروه رو ترک کرد که در نهایت برسه به شهر Woodbury و بقیه وقایع..من که کنار جاده ولش کردم این Crazy Bi*ch رو با این متل لعنتیش که فکر میکرد خیلی امن هست البته به نظرم Kenny هم اشتباه میکنه و قایق و اقیانوس امن نیست.به نظرم تنها راه زنده موندن در این دنیا تنها و تنها حرکت کردن هست چون ساکن شدن در یه جا اخرش باعث مرگ میشه.چیزی که توی کمیک ها خوندم و توی سریال هم شاهدش بودیم.در فصل 1 اون کمپ که خراب شد.در فصل 2 مزرعه ی هرشل که فکر می کردن امنه هم خراب شد و توی فصل 3 سریال هم فکر میکنن که زندان امنه ولی زهی خیال باطل.همون طور که گفتم تنها راه زنده موندن حرکت کردن هست.
به نظر میرسه در Episode 4 تصمیم هایی که باید بگیریم اینه که امید رو ببریم یا جاش بزاریم؟دنبال پدر و مادر کلمنتاین بگردیم یا بریم دنبال قایق؟به هر حال کسانی که تایید شده در Episode 5 حضور دارن Lee و Clementine و Kenny هست.اسم یکی از Chapter ها Marsh House هست که احتمالا در این چپتر دنبال پدر و مادر کلمنتاین بگردیم.بعضی ها ایراد میگیرن تصمیمات تاثیری در بازی ندارن و داستان در نهایت یه جور پیش میره.به نظرم این درست نیست.تصمیماتی که شما میگیرین شخصیت شما و طرز فکر و نحوه ی تفکر دیگران نسبت به شما رو شکل میده.این شمایید و یه دنیای پر از زامبی.نمی تونید این فکر رو بکنید که می تونید همه رو نجات بدین و اخرش هم همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه و همه با هم اواز میخونن نه بلکه خیلی ها می میرن.این بازی در مورد انتخابات شما هست و نمیتونین همه چی رو کنترل کنین بلکه باید ببینید اگر شما در اون موقعیت بودید چجوری واکنش نشون میدادید؟ایا لیلی رو کنار جاده رها میکنید یا نه؟وقتی فهمیدین Ben دزد بوده چیکارش میکنید؟ایا اصول اخلاقی خودتون رو در این دنیا حفظ میکنید یا نه؟به قول Dale که می گفت: I may not have what it takes to last for long but that's okay cause at least i can say when the world goes to sh*t i didn't let it take me down with itحالا شما و این دنیای پر از زامبی TellTale به بهترین نحو کارش رو انجام داده و یه بازی عالی ساخته که حس دنیای Walking Dead رو کاملا القا میکنه.موفق باشید.
طرفدار های بازی یه سری حدس هایی میزنن در مورد Charles و Christa.1-Chuck Or Terry St. John:برخی اعتقاد دارن Charles یا همون Chuck کسی نیست جز Terry St. John پدر برادران St. John که در Episode 2 با هاشون روبرو شدیم.چون در Episode 2 اشاره ای به مرگش نمیشه و Charles هم می گه که 14 ساله خانوادش رو ندیده.دلیل دیگه شباهت ظاهری این دو به هم هست.دلیل دیگه می تونه ناپدید شدن قاب عکس خانواده Chuck باشه که در ابتدا در واگن وجود داره ولی بعد ناپدید میشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-Christa Pregnant:حدس هایی هم در مورد حامله بودن Christa زده میشه برای یه سری دلایل شامل نشون دادن علاقه به Clementine و سرزنش Lee برای ندادن اهمیت کافی و براساس مکالمش با امید میشه فهمید که انتظار اتفاق بزرگی در اینده دارن که به خاطرش به گروه احتیاج دارن و واکنش امید در برخورد اول با Clementine و همچنین در صورت کمک به او در سوار شدن به قطار میگه که اون یه زنه!تو مگه نمیدونی ...؟به نظرم این Episode 3 بهترین اپیزود بوده تا حالا و همین طور دارن انتظار طرفدار ها رو بالا میبرن.این اپیزود نشون داد هیچکس در امان نیست و همه قابل مردن هستن.مرگ Duck و Katjaa کنی رو داغون کرد و مرگ Carley هم ما رو داغون کرد.TellTale قبل اینکه رابطه ای بین لی و کارلی درست بشه کارلی رو کشت.Lily هم که گروه رو ترک کرد که در نهایت برسه به شهر Woodbury و بقیه وقایع..من که کنار جاده ولش کردم این Crazy Bi*ch رو با این متل لعنتیش که فکر میکرد خیلی امن هست البته به نظرم Kenny هم اشتباه میکنه و قایق و اقیانوس امن نیست.به نظرم تنها راه زنده موندن در این دنیا تنها و تنها حرکت کردن هست چون ساکن شدن در یه جا اخرش باعث مرگ میشه.چیزی که توی کمیک ها خوندم و توی سریال هم شاهدش بودیم.در فصل 1 اون کمپ که خراب شد.در فصل 2 مزرعه ی هرشل که فکر می کردن امنه هم خراب شد و توی فصل 3 سریال هم فکر میکنن که زندان امنه ولی زهی خیال باطل.همون طور که گفتم تنها راه زنده موندن حرکت کردن هست.به نظر میرسه در Episode 4 تصمیم هایی که باید بگیریم اینه که امید رو ببریم یا جاش بزاریم؟دنبال پدر و مادر کلمنتاین بگردیم یا بریم دنبال قایق؟به هر حال کسانی که تایید شده در Episode 5 حضور دارن Lee و Clementine و Kenny هست.اسم یکی از Chapter ها Marsh House هست که احتمالا در این چپتر دنبال پدر و مادر کلمنتاین بگردیم.بعضی ها ایراد میگیرن تصمیمات تاثیری در بازی ندارن و داستان در نهایت یه جور پیش میره.به نظرم این درست نیست.تصمیماتی که شما میگیرین شخصیت شما و طرز فکر و نحوه ی تفکر دیگران نسبت به شما رو شکل میده.این شمایید و یه دنیای پر از زامبی.نمی تونید این فکر رو بکنید که می تونید همه رو نجات بدین و اخرش هم همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه و همه با هم اواز میخونن نه بلکه خیلی ها می میرن.این بازی در مورد انتخابات شما هست و نمیتونین همه چی رو کنترل کنین بلکه باید ببینید اگر شما در اون موقعیت بودید چجوری واکنش نشون میدادید؟ایا لیلی رو کنار جاده رها میکنید یا نه؟وقتی فهمیدین Ben دزد بوده چیکارش میکنید؟ایا اصول اخلاقی خودتون رو در این دنیا حفظ میکنید یا نه؟به قول Dale که می گفت: I may not have what it takes to last for long but that's okay cause at least i can say when the world goes to sh*t i didn't let it take me down with itحالا شما و این دنیای پر از زامبی TellTale به بهترین نحو کارش رو انجام داده و یه بازی عالی ساخته که حس دنیای Walking Dead رو کاملا القا میکنه.موفق باشید.
اره . اون اون حرف دیل خیلی باحال بود . بعد از مرگش هم همه به خودشون اومدن که واقعا دارن با خودشون چه کار میکنن . من هم میخواستم توی گروهم همین کار رو بکنم و جلوی دعوا ها و جدال ها رو بگیرم .
جالبه توی بازی این قدر اصرار میکنی و میخوای همه چی رو درست کنی که یه دفعه یکی گند میزنه به همه چی و کل گروه به F میره .
این بازی واقعا حرف نداره . یه جور چلنج واقعیه .
p3yman_xl
12-09-2012, 18:08
این پسره دست و پا چلفتی Ben گروهمون رو نابود کرد رسماً !!
بیچاره Lilly .. شما چی کار کردین باهاش ؟! من از گروه انداختمش بیرون!
بیچاره لیلی ؟ زد الکی رو هوا یکی رو کشت . به فرض هم این پسره خائن بود و لیلی راست میگفت . چرا بیاد مثل وحشی همین جور تهمت بزنه . داغ کرده بود در حد چیز . اگه اروم میشد نه دوگ (یا کارلی) میمرد نه خودش رو جا میذاشتیم . این پسره هم از اخر خودش اعتراف میکرد . کار لیلی اشتباه بود.
برعکس حجمش زیاده . کی گفته کمه . این بازی هر اپیزودش 3 ساعت گیم پلی داره و 700 مگ هم تقریبا هر قسمت حجمشه . در مقایسه با بازی های دیگه میبینی که کم حجم هم نیست . فقط چون اپیزودیک میاد اینطوریه.
پس اون چیزی که من دیدم احتمالا eposide اولش بوده .
برای episode های بعدیش باید دانلود کرد یا تو بازار میشه گیرش اورد ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-Christa Pregnant:حدس هایی هم در مورد حامله بودن Christa زده میشه برای یه سری دلایل شامل نشون دادن علاقه به Clementine و سرزنش Lee برای ندادن اهمیت کافی و براساس مکالمش با امید میشه فهمید که انتظار اتفاق بزرگی در اینده دارن که به خاطرش به گروه احتیاج دارن و واکنش امید در برخورد اول با Clementine و همچنین در صورت کمک به او در سوار شدن به قطار میگه که اون یه زنه!تو مگه نمیدونی ...؟به نظرم این Episode 3 بهترین اپیزود بوده تا حالا و همین طور دارن انتظار طرفدار ها رو بالا میبرن.این اپیزود نشون داد هیچکس در امان نیست و همه قابل مردن هستن.مرگ Duck و Katjaa کنی رو داغون کرد و مرگ Carley هم ما رو داغون کرد.TellTale قبل اینکه رابطه ای بین لی و کارلی درست بشه کارلی رو کشت.Lily هم که گروه رو ترک کرد که در نهایت برسه به شهر Woodbury و بقیه وقایع..من که کنار جاده ولش کردم این Crazy Bi*ch رو با این متل لعنتیش که فکر میکرد خیلی امن هست البته به نظرم Kenny هم اشتباه میکنه و قایق و اقیانوس امن نیست.به نظرم تنها راه زنده موندن در این دنیا تنها و تنها حرکت کردن هست چون ساکن شدن در یه جا اخرش باعث مرگ میشه.چیزی که توی کمیک ها خوندم و توی سریال هم شاهدش بودیم.در فصل 1 اون کمپ که خراب شد.در فصل 2 مزرعه ی هرشل که فکر می کردن امنه هم خراب شد و توی فصل 3 سریال هم فکر میکنن که زندان امنه ولی زهی خیال باطل.همون طور که گفتم تنها راه زنده موندن حرکت کردن هست.به نظر میرسه در Episode 4 تصمیم هایی که باید بگیریم اینه که امید رو ببریم یا جاش بزاریم؟دنبال پدر و مادر کلمنتاین بگردیم یا بریم دنبال قایق؟به هر حال کسانی که تایید شده در Episode 5 حضور دارن Lee و Clementine و Kenny هست.اسم یکی از Chapter ها Marsh House هست که احتمالا در این چپتر دنبال پدر و مادر کلمنتاین بگردیم.بعضی ها ایراد میگیرن تصمیمات تاثیری در بازی ندارن و داستان در نهایت یه جور پیش میره.به نظرم این درست نیست.تصمیماتی که شما میگیرین شخصیت شما و طرز فکر و نحوه ی تفکر دیگران نسبت به شما رو شکل میده.این شمایید و یه دنیای پر از زامبی.نمی تونید این فکر رو بکنید که می تونید همه رو نجات بدین و اخرش هم همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه و همه با هم اواز میخونن نه بلکه خیلی ها می میرن.این بازی در مورد انتخابات شما هست و نمیتونین همه چی رو کنترل کنین بلکه باید ببینید اگر شما در اون موقعیت بودید چجوری واکنش نشون میدادید؟ایا لیلی رو کنار جاده رها میکنید یا نه؟وقتی فهمیدین Ben دزد بوده چیکارش میکنید؟ایا اصول اخلاقی خودتون رو در این دنیا حفظ میکنید یا نه؟به قول Dale که می گفت: I may not have what it takes to last for long but that's okay cause at least i can say when the world goes to sh*t i didn't let it take me down with itحالا شما و این دنیای پر از زامبی TellTale به بهترین نحو کارش رو انجام داده و یه بازی عالی ساخته که حس دنیای Walking Dead رو کاملا القا میکنه.موفق باشید.
حرف Dale رو زدی هوس کردم دوباره فیلمش رو از اول ببینم اون لحظه ای که این حرفها رو میزد بنظرم جزو یکی از بهترین لحظات فیلم بود.
Amir rza
13-09-2012, 09:30
سلام به به همگی.
آقا من تو اپیزود 2 گیر کردم.
اونجایی هست که تو طویله یه در قفل هست که میخوایم باز کنیم ولی اندی نمیذاره.اونجارو چیکار کنم.
باهاشم حرف زدم یه لحظه رفت بیرون ولی تا میخواستم درو باز کنم اومد تو.
ممنون میشم.:11:
Little Sparrow
13-09-2012, 09:33
سلام به به همگی.آقا من تو اپیزود 2 گیر کردم.اونجایی هست که تو طویله یه در قفل هست که میخوایم باز کنیم ولی اندی نمیذاره.اونجارو چیکار کنم.باهاشم حرف زدم یه لحظه رفت بیرون ولی تا میخواستم درو باز کنم اومد تو.ممنون میشم.:11:سلام. باید از طویله بری بیرون از کنار چوب ها یه multi tool برداری بعدش ژنراتور رو خراب کنی.با برداشتن تسمه اش.
Amir rza
13-09-2012, 09:45
سلام. باید از طویله بری بیرون از کنار چوب ها یه multi tool برداری بعدش ژنراتور رو خراب کنی.با برداشتن تسمه اش.
تسمه اش کجاس؟:23:
Amir rza
13-09-2012, 09:59
تسمه اش کجاس؟:23:
فهمیدم کجاس ممنون.:20:
Little Sparrow
13-09-2012, 10:03
تسمه اش کجاس؟:23:تو ژنراتور هست.درش رو باز میکنی و ژنراتور خاموش میکنی و بعد تسمه رو در میاری.وقتی روشنه نمیشه در اوردش چون سریع میچرخه.دکمه off رو باید اول بزنی.
Dark Soul
14-09-2012, 16:10
بیچاره لیلی ؟ زد الکی رو هوا یکی رو کشت . به فرض هم این پسره خائن بود و لیلی راست میگفت . چرا بیاد مثل وحشی همین جور تهمت بزنه . داغ کرده بود در حد چیز . اگه اروم میشد نه دوگ (یا کارلی) میمرد نه خودش رو جا میذاشتیم . این پسره هم از اخر خودش اعتراف میکرد . کار لیلی اشتباه بود.
درسته کار لیلی اشتباه بود اما یه حرف تکان دهنده زد:31: که باعث شد من ولش نکنم گفت "تو (لی) و کنی هم قاتلید تو قبلا یک نفر و کشتی ، وکنی هم پدرمو کشت" و اون بن هم همه رو تا یک قدمی مرگ برد(چنین آدمی ارزش حمایت را نداشت )و در این مسئله هم حق با لیلی بود الکی تهمت نزد که می گفت اون دزدی ها کار بن هست ... یادتون میاد که روی کله ی همه یک اسلحه بود و این لیلی بود که باعث نجات همه از اون مخمصه شد.
فک کنم زود قضاوت شد دربارش....
ashk1377
15-09-2012, 15:48
دوستان به نظر بازی جالبی میاد میشه یکی یه لینک دانلود واسه فصل هاش بده؟
راسسی چند تا از فصل هاش تا حالا اومده و بقیه اش کی میاد
Dark Soul
15-09-2012, 16:19
دوستان به نظر بازی جالبی میاد میشه یکی یه لینک دانلود واسه فصل هاش بده؟
راسسی چند تا از فصل هاش تا حالا اومده و بقیه اش کی میاد
سایت های ایرانی بازی را بالینک مستقیم دارند مثل;
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*loadha.com/?blogs=1%2C5&s=walking+dead ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(ستاره بعد از n را بردار)
تا حالا 3 فصل اومده دوتا دیگه هم قراره باید.
به طور پیشفرض یک ماه بعد از هر فصل ،فصل بعد باید بیاد که همیشه تاخیر هم می خوره.
دوستان لطفا رعایت اسپویل رو بکنن.
بهترین بازی ای هست که انتخاب هاش تا اینجا تاثیرش از بازی هایه دیگه بیشتر بوده ( هرچند که بازم تاثیر گذاریش خیلی کامل نبوده ). البته باید ببینیم آخرش چی میشه و انتخاب ها چقدر در آخر فرق ایجاد میکنه... بازی هایی مثله ME باید بیان از این بازی یاد بگیرن.
DJ POLESTAR
15-09-2012, 21:27
Hi
من اپیزود سوم هم دانلود کردم و محتویاتش که این باشه:
در پوشه Pack\WalkingDead103 کپی کردم اما تو بازی Coming Soon میزنه! مشکلیه!؟
دوستان لطفا رعایت اسپویل رو بکنن.
بهترین بازی ای هست که انتخاب هاش تا اینجا تاثیرش از بازی هایه دیگه بیشتر بوده ( هرچند که بازم تاثیر گذاریش خیلی کامل نبوده ). البته باید ببینیم آخرش چی میشه و انتخاب ها چقدر در آخر فرق ایجاد میکنه... بازی هایی مثله ME باید بیان از این بازی یاد بگیرن.
اخ باز من یادم رفت اسپویلر بزارم . کلا باید تمام پستهای توی ای تاپیک رو توی اسپویلر گذاشت.
Hi
احتمالا کرک رو کپی نکردی . هر بار که اپیزود جدید میاد باید کرک جدید هم بریزی . صفحات قبل بچه ها کرک جدا رو گذاشته بودن .
DJ POLESTAR
15-09-2012, 23:49
احتمالا کرک رو کپی نکردی . هر بار که اپیزود جدید میاد باید کرک جدید هم بریزی . صفحات قبل بچه ها کرک جدا رو گذاشته بودن .
کرک رو همین الان کپی کردم اما بازم Coming Soonه! :|
soheilarfaei
16-09-2012, 11:05
Hi
سلام . شما باید در پوشه the Walking Dead رو باز کنی و بعد پوشه pack و در انجا پوشه ای به نام THEwalkingDead103 ایجاد کنی و این ها رو در انجا کپی کنی ، بازی اجرا خواهد شد .:12:
DJ POLESTAR
16-09-2012, 11:19
سلام . شما باید در پوشه the Walking Dead رو باز کنی و بعد پوشه pack و در انجا پوشه ای به نام THEwalkingDead103 ایجاد کنی و این ها رو در انجا کپی کنی ، بازی اجرا خواهد شد .:12:
دوست عزیز از همون اول فولدر the walking dead103 هستش و قبلا اپیزودهای اول و دوم رو همونجا کپی کردم و تا آخرشون رفتم ولی همون کارارو برای اپیزود سوم کردم کامینگ سوون میزنه:20:
دوستان شرمنده اسپویلرو رعایت نکردم. واقعا ببخشید...!
دوست عزیز از همون اول فولدر the walking dead103 هستش و قبلا اپیزودهای اول و دوم رو همونجا کپی کردم و تا آخرشون رفتم ولی همون کارارو برای اپیزود سوم کردم کامینگ سوون میزنه:20:
کرک رو از کجا گرفتی . مطمئنی ؟ میخوای دوباره از یه جا دیگه هم بگیر و مطمئن باش که مربوط به اپیزود 3 هستش . من فکر میکنم از کرکت باشه .
anti-military
17-09-2012, 02:22
اصلا امکان نداره! حتی اگه هیچ فایلی نداشته باشی و فقط یه پوشه خالی به اسم WalkingDead103 تو پوشه Pack بسازی وقتی وارد بازی بشی می نویسه Installed !! حتی اگه واسه اپیزود 4 و 5 هم این پوشه هارو بسازی می نویسه Installed و ...
الان من یه پوشه خالی به اسم WalkingDead104 که می سازم تو بازی که میرم میزنه اپیزود 4 نصب شده
DJ POLESTAR
17-09-2012, 10:06
مشکلم حل شد... ایراد از بی دقتی خودم بود!
با تشکر ویژه از توجه شما:40:
bigarash
21-09-2012, 19:41
آقا خبری از اپیزود 4 نیست هنوز؟
به همین زودی ؟ اپیزود سه دو هفته قبلش گفتن کی میاد .
M,ANGEL,N
22-09-2012, 14:06
سام دوستان
من به پینهاد کسی بازیو گرفتمو اپیزود 1 رو تمام کردم اما اپیزود 2 رو که دانلود، نصبشم کردم کرکشم ریختم میرم تو بازی باید چیکار کنم اپیزود جدیدش بیاد؟ بازم زیره عکسش نوشته coming soon
سام دوستان
من به پینهاد کسی بازیو گرفتمو اپیزود 1 رو تمام کردم اما اپیزود 2 رو که دانلود، نصبشم کردم کرکشم ریختم میرم تو بازی باید چیکار کنم اپیزود جدیدش بیاد؟ بازم زیره عکسش نوشته coming soon
احتمالا مشکل شما مشکل اقای DJ POLESTAR هم هست که چند پست قبلتر نوشته تونسته حلش کنه . یه پیغام بهش بده ببین چه کار کرده .
M,ANGEL,N
23-09-2012, 22:34
احتمالا مشکل شما مشکل اقای DJ POLESTAR هم هست که چند پست قبلتر نوشته تونسته حلش کنه . یه پیغام بهش بده ببین چه کار کرده .
دوستان حل شد باید تو یه درایو دیگه بازیو نصب کرد تا بازی اجرا بشه:5::31:
M,ANGEL,N
24-09-2012, 12:39
ببخشید بازم یه مشکل دیگه:
تو اپیزود 2 اونجایی که اون زنه رو گروگان گرفتن تا میرم جلو میکشتم{آروم میرم و رو زنه هم نمیشه کلیک کرد}
poria_sola
24-09-2012, 14:16
سریالش که عالیه بازیشو نمیدونم...؟؟خوبه دان کنم؟؟:20:
سریالش که عالیه بازیشو نمیدونم...؟؟خوبه دان کنم؟؟:20:
ببین منو . یعنی از لحاظ زیبایی و لذت بردن با سریال مو نمیزنه . حتما بگیر . چون داستانش فرق میکنه و تکراری نیست و دقیقا همون جو سریال رو بهت میده . فقط میتونم بگم شاهکاریه .
ببخشید بازم یه مشکل دیگه:
تو اپیزود 2 اونجایی که اون زنه رو گروگان گرفتن تا میرم جلو میکشتم{آروم میرم و رو زنه هم نمیشه کلیک کرد}
باید بعد از هر قدم که بر میداری با زنه صحبت کنی . باید بشه روش کلیک کرد و باهاش حرف زد . بعد از چند قدم خودش گرفتار میشه .
سلام دوستان. آقا این اپیزود 3 نیومد؟! لطف کنین برام پیغام بذارین چون معلوم نیست باز کی بیام تو فروم باید 3 ساعت بگردم تا جوابو پیدا کنم...:دی
لطف میکنین رفقا...
سلام دوستان. آقا این اپیزود 3 نیومد؟! لطف کنین برام پیغام بذارین چون معلوم نیست باز کی بیام تو فروم باید 3 ساعت بگردم تا جوابو پیدا کنم...:دی
لطف میکنین رفقا...
اپیزود سه که یه سه هفته ای میشه اومده . نکنه منظورت اپیزود 4 هست که اونم هنوز معلوم نیست.
اپیزود سه که یه سه هفته ای میشه اومده . نکنه منظورت اپیزود 4 هست که اونم هنوز معلوم نیست.
:دی
آقا راست میگی! من اون پست بالایی رو خوندم که راجع به اپیزود 2 بود یه لحظه هنگ کردم فک کردم قراره 3 بیاد!
پی 4ـش هنوزم معلوم نیست....بابا سر کارمون گذاشتن دو ماه منتظر میشیم برای 2 ساعت گیم پلی!:دی
M,ANGEL,N
25-09-2012, 12:41
تو اپیزود 3 اونجایی که برگشتن تو متل و یه چراغ دستی شکسته داره باید چیکار کرد؟
soheilarfaei
25-09-2012, 12:47
تو اپیزود 3 اونجایی که برگشتن تو متل و یه چراغ دستی شکسته داره باید چیکار کرد؟
دوست عزیز ، در آن مرحله باید تو با همه صحبت کنی ، بعدش از متل خارج شی ، از سطل آشغال ها بری اونور ، و به سمت راست بری به یک کانال می رسی که اونجا باید یه چیز رو برداری !
reza_meybod
28-09-2012, 13:03
دیروز تل تیل اعلام کرد که چهارمین قسمت از بازی اپیزودیک The Walking Dead در ماه آینده یعنی اکتبر منتشر میشود.امروز این شرکت در صفحه ی فیسبوک خود اولین اسکرین شات رسمی از قسمت چهارم را به اشتراک گذاشت.
در این تصویر کلمنتاین و یک زامبی را مشاهده میشود ؛اینبار در فضای شهری …
اپیزود Around Every Corner چهارمین قسمت از این سری بازی است و قرار است ماجرای این بازی در اپیزود پنجم تمام شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع : گیم فا
shadows_funeral
28-09-2012, 13:21
واقعا بازی جالبه. خیلی خوشم اومد ازش. مثل فیلمش جالبه. هر دو نسخش
soheilarfaei
29-09-2012, 17:17
دیروز تل تیل اعلام کرد که چهارمین قسمت از بازی اپیزودیک The Walking Dead در ماه آینده یعنی اکتبر منتشر میشود.امروز این شرکت در صفحه ی فیسبوک خود اولین اسکرین شات رسمی از قسمت چهارم را به اشتراک گذاشت.
در این تصویر کلمنتاین و یک زامبی را مشاهده میشود ؛اینبار در فضای شهری …
اپیزود Around Every Corner چهارمین قسمت از این سری بازی است و قرار است ماجرای این بازی در اپیزود پنجم تمام شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع : گیم فا
واسه همیشه تموم میشه ؟ یا فصل بعد هم داره ؟ فصل بعد هم داره دیگه !
anti-military
29-09-2012, 20:34
واسه همیشه تموم میشه ؟ یا فصل بعد هم داره ؟ فصل بعد هم داره دیگه !
آره فصل دوم هم داره
این فصلش 5 اپیزوده و فصل بعدش هم احتمالا 5 اپیزوده
soheilarfaei
30-09-2012, 13:39
آره فصل دوم هم داره
این فصلش 5 اپیزوده و فصل بعدش هم احتمالا 5 اپیزوده
اصلا دوسندارم بازی تموم شه ، باید حداقل 10 فصل ادامه اش بدن ،
اپیزود 4 هم همینطور که میگین پس اگه دوباره بدقوی نکنن اواسط آبان منتشر میشه دیگه !
فکر کنم حالا که اسکیرین شاتش هم که انقد زود داده معلومه زودتر میاد !
soheilarfaei
09-10-2012, 09:39
Telltale Games دو تصویر از قسمت چهارم بازی The Walking Dead را منتشر کرد که ان ها را در پایین مطلب مشاهده میکنید.
قسمت چهارم بازی The Walking Dead در ماه اکتبر عرضه خواهد شد و تمام قسمت های این بازی نیز در تاریخ ۴ دسامبر امسال منتشر خواهد شد.
italodance
10-10-2012, 15:35
The.Walking.Dead.Episode.4-RELOADED
3 ساعت پیش امد
The.Walking.Dead.Episode.4-RELOADED
3 ساعت پیش امد
چه غافلگیر کننده بود . حالا واقعا اومد ؟
italodance
10-10-2012, 17:41
چه غافلگیر کننده بود . حالا واقعا اومد ؟
▀▄▄ ▀
▄▄▄▄▄▄▓▌ ▐██▄ ▓█▄ ▀▄
░▓▓███████▀ ▄████▌▐██▌ ▐▓
▄▄▄▄▄▄ ▄ █▀██████▓░▄▓████ ▄███▓ ░█▌▄▄▄ ▄ ▄▄▄▄▄▄
█ ▐▌▐▌▐██████▌▐███ ████████▌ █▌ ▐▌ █
█ ▓ ▓███████▄███████ ████▌▐██ ▓ █
█ ▄ ▐▌ ▐▓██████████████ ████▄███ ▐▌ ▄ █
█ ▐▌▐█ ▀▀▀▀▀▓▓█████████ ▀▀ ▓▓░ █▌▐▌ █
█ █░▓▌ ▄▓▄ █████░ ░█▌ ▐▓░█ █
▌▄ ▐▌ ▐█ ▀ ▓▓▄▄▄▄▓▓ █▄▄██████▌ ▀ █▌ ▐▌ ▄▐
▐▌ ▓▄ ▀▓▄ ███████ ███████▓▓ ▄▓▀ ▄▓ ▐▌
▌▀▄ ▀▀▄▄░▀▄ ▀▀▓▓███▌ ▐█░▄▄▄▄ ▀▀ ▄▀░▄▄▀▀ ▄▀▐
▄ █ ▀▀▄▄ ▀▀▄▀▄ ███▀▀▀▀▀▀ ▓███░ ▄▀▄▀▀ ▄▄▀▀ █
▐▌ █ ▀▓▓▄ ▐▌▐▌ ▄▄▄ ▐███▌ ▐██▓▌▐▌▐▌ ▄▓▀ █ ▄ ▄
▄▀ █ ▄ ▐██▌░█▓ ▐█▓▌ ░▓██▓ ▓█░▐█▄ █ ▐▌ ▐▌
▄▀▄▄▀ █ ▐▌ ██▐▓▄▀ ▄▄▀▀▀██▄▄ ▀▄▓▌▐▌ ▀▄▄█░ ▄▀
▐▌▓█▌ ▀ ▄▄█░▐█▓▀ ▄███ ██▓▓ ▓▀ ▄▓██▀ ▄▀▄▄▀
▓███▓ ▄▓██▀ ██▌ ▓▓██▌ ▐████▌ ▄▀▄▄▀ ▐███▌ ▐▌▓█▌
▐████▌ ▐███▌ ▐▓▓ ▐████ █████ ▐▌▓█▌ ░▓███ ▓███▓
█████ ░▓███ ░██▌ ▄▄▄▄████████ ▐████▌ ▓███▓ ▄▄███▓░ ▐████▌
░█████ ▄▄███▓▐██▌ ░███▓▓▀ ▀████▌ █████ ▐████▌░██████▀ ▐███████▓
▓▓█▌ ▐████▌▓▓███▀ ███ ▓▓███ ▄████████████▓▓█ ████▓▐█████▌ ▐███░█████
████ █████████▌ ░███ ▐████▌ ▓▓████▌ ▐████████░██████ ███ ▐█▓▓ ▐████▓
████ ▐████████ ▐███░▐████▌ ▐███████ ▓███████ ▐█████████▌ ███▌ █████▌
████▌▄█████████▌ ▐███▌▓▓███ ██████▓▓ ▀▀▓▓██▌ ██████████▄▄███▌ ▐████▓
▐███████▓▓▀▓████ ▓▓████████ █████▌ ░███▌ ▐████▓ ▀▀▀▓▓███▌ ▄█████▌
▐███▓▓███▄▄▄░░▀▀ ██████████▄▄▄███ ▓▀ ▐███▌ ▄█████▌ █ ▐████████▓▓▀
████ ▀▀▀████▄▄▄▄▄░░ ▀▀▀▀▀ nERv ▐████████▓▓▀ █ ▐▓▓████▀▀▀
▀▀▀▀ ▄▀▀▀██████ ▐▓▓████▀▀▀ █
█ ▓▓██ █
█ █
█ ▄▀▀█ ▄▀▀ ▓ ▄▀▀▄ ▄▀▀▄ ▄▀▄ ▄▀▀ ▄▀▄ █
█▄▄▄ █▀▓ ▓▀ ▄ █ █ ▓ █▀▀▓ ▓ █ ▓▀ ▄ █ ▓ ▄▄▄█
█ ▀▀▀▀ ▀▀▀ ▀▀ ▀ ▀▀▀ ▀▀▀▀ ▀▀▀
The Walking Dead - Episode 4 "Around Every Corner" (c) TellTale Games
10/2012 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: Steam
1 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: Adventure
▄▀▀ ▄▀▀▄ ▄▀▄▀▄ ▄▀▀ ▀ ▄▀▀▄ ▄▀▀▄ ▄▀▀▄ ▄▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▀▓ █▀▀▓ █ ▓ ▓▀ ▄ █ █ ▓ ▓▀ █ ▓ ▀▀▀█ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀▀ ▀▀
The living will have to survive amongst the dead in this game based on The
Walking Dead, the widely acclaimed comic book series and television series.
Across five dark and emotional episodes of gameplay, every decision and
action you take can result in the entire story of the game changing
around you.
Based on Robert Kirkman's Eisner-Award winning comic book series, The
Walking Dead allows gamers to experience the true horror of the zombie
apocalypse.
A tailored game experience -- Live with the profound and lasting consequences
of the decisions that you make in each episode. Your actions and choices
will affect how your story plays out across the entire series.
Experience events that connect to the Walking Dead saga. Meet people and
visit locations that foreshadow the story of Deputy Sheriff Rick Grimes.
Meet Glenn before he heads to Atlanta, explore Hershel's farm before Rick
and his group of survivors arrive and before the barn becomes a notorious
location in Walking Dead lore.
You'll be forced to make decisions that are not only difficult, but that
will require you to make an almost immediate choice. There's no time to
ponder when the undead are pounding the door down!
▀ ▄▀▀▄ ▄▀ ▓▄▄ ▄▀▀▄ ▓ ▓ ▄▀▀▄ ▄▀▀▄ ▓▄▄ ▄▀▀ ▄▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ █ ▓ ▀▀▀█ █ ▄ █▀▀▓ █ █ █ ▓ █ ▓ █ ▄ ▓▀ ▄ ▀▀▀█ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
▀ ▀ ▀▀ ▀▀▀ ▀ ▀▀▀ ▀▀▀ ▀ ▀▀ ▀▀▀ ▀▀▀▀ ▀▀
1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Copy the content from /Crack directory on the DVD to the <install>
directory of the game, overwriting existing files.
5. Play the game.
6. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!
▄▀▀ ▄▀▀█ ▄▀▀▄ ▓ ▄ ▄▀▀█ ▄▀▀▄ ▄▀▀▄ ▓▄▄ ▄▀▀ ▄▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▀▓ █▀▓ █ ▓ █ ▓ █▀▀ █ ▓ █ ▓ █ ▄ ▓▀ ▄ ▀▀▀█ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
▀▀ █ ▀▀ ▀▀ ▀ ▀ ▀▀ ▀▀▀ ▀▀▀▀ ▀▀
2 گیگی هست
لینک دانلود مستقیم قسمت 4 (فقط قسمت 4)
saeedblack
11-10-2012, 12:24
این قسمتم تمام شد
در مورد بازی بگم که مثل اپیزود قبل خوب بود من دو سه جا ناگهانی جا خوردم که واقعا هیجان انگیز بود.البته دیشب دانلودش کردم از ساعت هشت صبح نشستم بازی کردم تا اینم تمام شد.
در مورد داستان بازی و انتخابهای من لطفا کسی اگر انتخابهای دیگه ای کرده بگه.ممنون.
1-من بن رو نجات دادم علی رغم اینکه خودش نمیخواست ولی به نظر من دور از انسانیت بود اونجا ولش کرد2-به کلمنتاین دروغ نگفتم که میرم دنبال پدر و مادرش و گفتم که وقت این کارهارو نداریم روز بعدهم یه زامبی گازم گرفت حالا موندم تکلیفم چیه یعنی تو اپیزود بعدی میمیرم.
کسی اگه انتخاب دیگه ای کرده که باعث گاز گرفته نشدن لی شده بگه.با تشکر.
anti-military
11-10-2012, 14:33
من سرعت دانلودم خیلی کمه مطمئنی لینک سالمه و قابل اعتماد ؟
کسی تا حالا از این لینک دانلود کرده ؟
راستی بابا لو ندید داستان بازی رو! اینکه می گید اتفاق هولناک می افته چه لطفی برای بقیه داره جز اینکه داستان بازی رو حدس بزنن ؟ :sq_3:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ترسناک/222-the-walking-dead-episode-4-reloaded
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ترسناک/222-the-walking-dead-episode-4-reloaded
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-بازی-the-walking-dead-episode-4-برای-pc/
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-بازی-the-walking-dead-episode-4-برای-pc/
درصدهای آخر بازی :
من سرعت دانلودم خیلی کمه مطمئنی لینک سالمه و قابل اعتماد ؟
کسی تا حالا از این لینک دانلود کرده ؟
راستی بابا لو ندید داستان بازی رو! اینکه می گید اتفاق هولناک می افته چه لطفی برای بقیه داره جز اینکه داستان بازی رو حدس بزنن ؟ :sq_3:
بله کاملاً درسته من خودم از همین لینک دانلود کردم و دارم بازی میکنم
Dark Soul
12-10-2012, 03:28
جناب saeedblack به نظرت اون موضوع درباره لی را نمی باست توی spoiler می گذاشتی ؟!!
بازیه منو که حسابی تحت و شعاع قرار داد.....دوستان لطفا رعایت کنند .
p3yman_xl
12-10-2012, 09:07
خوب این اپیسود هم تموم شد . دوستان لطفا تصمیمات مهمی که گرفتن رو داخل اسپویلر (متن رو میذاری داخلش پنهان میشه )بگن تا ببینیم چی کار کردین.
من بن رو نجات دادم. هر چند که منتظر موقعیت بودم تا این دست و پا چلتفی رو خلاص کنم اما نجاتش دادم! :sq_24:
در اون مرجله نفوذ به کمپ crawford کلمنتاین رو با خودم اوردم.
در هنگام درگیری با اون دختره مولی زدم داغونش کردم با مشت !
در اول بازی در قسمت زیر شیروانی باز هم نگذاشتم تا کنی بچه رو بکشه و خودم ترتیبش رو دادم .
دوست ندارم سر به تن بن باشه.پسره خنگ نفهم.بی شعور آشغال-ولی نمیدونم چرا نجاتش دادم !! :sq_6:
من اون بچه رو زیر شیروونی کشتم....( حیف شد - گناه داشت:sq_3:)
کلمنتاین رو هم با حودم بردم.:sq_24:
در مورد ویدیو هم با مولی صحبت نکردم.... (ینده خدا به خاطر خواهرش :sq_12:.... )
کلا اگه نقش اصلی بازی توی فصل دوم عوض بشه زیاد موافق نیستم.به lee دیگه عادت کردیم حیفشه:sq_9:.
saeedblack
12-10-2012, 10:50
جناب saeedblack به نظرت اون موضوع درباره لی را نمی باست توی spoiler می گذاشتی ؟!!
بازیه منو که حسابی تحت و شعاع قرار داد.....دوستان لطفا رعایت کنند .
آخه اینقدر اون جریان خودمو تحت شعاع قرار داد که گفتم تو اسپویلر نذارمش یکی جواب بده دوستان دیگه چطور شد لطفا اگه کسی طور دیگه ای شد بگه تا ماهم دوباره بریم.
دوست ندارم سر به تن بن باشه.پسره خنگ نفهم.بی شعور آشغال-ولی نمیدونم چرا نجاتش دادم !! :sq_6:
من اون بچه رو زیر شیروونی کشتم....( حیف شد - گناه داشت:sq_3:)
کلمنتاین رو هم با حودم بردم.:sq_24:
در مورد ویدیو هم با مولی صحبت نکردم.... (ینده خدا به خاطر خواهرش :sq_12:.... )
کلا اگه نقش اصلی بازی توی فصل دوم عوض بشه زیاد موافق نیستم.به lee دیگه عادت کردیم حیفشه:sq_9:.
من میگم شاید با توجه به اتفاقاتی که افتاد فصل دومی در کار نباشه و همین فصل کار یه سره میشه احتمالا . اخه داستان خیلی کشدار شده . منظورم اینه که هر اپیزود به اندازه یک فصل فیلمش داستان داره . به همین دلیل فکر نمیکنم داستان رو از این بیشتر طولش بدن . مگه یه داستان دیگه شروع بشه که عالی میشه .
Dark Soul
12-10-2012, 13:14
من از بن خوشم نمی اومد اما خودمو در اون شرایط فرض کردم و برای نجات جون خودم دستشو ول کردم نه بخاطر اینکه اون ادم احمقی بود.
در مورد کلمنتاین هم تعجب می کنم چطور اکثرا تصمیم گرفتند اونو به همچین ماموریت خطرناکی ببرند
آخه اینقدر اون جریان خودمو تحت شعاع قرار داد که گفتم تو اسپویلر نذارمش یکی جواب بده دوستان دیگه چطور شد لطفا اگه کسی طور دیگه ای شد بگه تا ماهم دوباره بریم.
دوست عزیز،چه داخل اسپویلر چه خارج اگه کسی خواست جواب می ده و شما فقط مزه داستان را می برید و در اون مورد چون نشون دادن یا ندان گاز گرفتگی جزء تصمیمات هست پس در هر صورت اتفاق می افته.
soheilarfaei
13-10-2012, 09:17
به نام خدا
بررسی کوتاه اپیزود چهارم The walking dead
با سلام
همانطور که اطلاع دارید اپیزود چهارم بازی سریالی محبوب The walking dead با نام around every corner دو روزی میشود که عرضه شده است
و من در اینجا قصد دارم در یک بررسی کوتاه مهمترین جنبه های مثبت و منفی این اپیزود را به صورت خلاصه وار عرض کنم .
…Previously on walking dead
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
زمانی که اولین اپیزودش را شروع کردم با خودم گفتم:”باز هم یک عالمه زامبی و یک گروه کوچک که در نهایت نجات پیدا میکنند و همان قصه تکراری , تکرار میشود” اما با پیدا کردن کلمنتیان
دختری که چندین روز به تنهایی درون خانه درختی اش در میان شهری متروکه و پر از زامبی به انتظار برگشت والدینش نشسته است فهمیدم که “انگار یه فرقایی هم داره!” در ادامه وقتی
به نقاطی خاصی از داستان رسیدم و مجبور شدم تصمیمات بسیار سختی را بگیرم و با تصمیمم جان کسی را نجات دهم ودیگری را به کشتن, فهمیدم که ” نه انگار فرق میکنه “
اپیزود دوم هم به همین صورت سپری شد . گرسنگی عقل انسان را میگیرد.داستان بیشتر کاراگاهی ترسناک و در کنار آن یک تراژدی غم بار و یک حقیقت تلخ بود. گیم پلی کمی
سریعتر شده بود و محیطها خیلی بازتر . این بازی در بخش طراحی محیط هیچ چیزی کم نگذاشته است. مزرعه کاملا امن به نظر میرسد و با رنگ سبز چمن ها و سیم خاردار های برقدار
این را به شما میفهماند که نگران نباش اینجا امن است مگر اینکه صاحب مزرعه ریگی به کفشش باشد.
اپیزود سوم بازی کاملا جدی است و به همه میگوید :” گرافیک فانتزی ام را جدی نگیرید زیرا ممکن امشب که خوابیدید فردا را دیگر نبینید” در این قمست بازی کاملا این حقیقت را که انسانها
در شرایط سخت چه کار میکنند را نشان میدهد و چند تراژدی غمبار دیگر را هم به نمایش میگذارد . کاملا بی رحمانه به پیش میرود و کاملا حس تنها بودن و نداشتن امید به زندگی را بازسازی میکند .
راهی طولانی در پیش است …
و اما چهارمین قسمت :
دیگر بازی بیرحم بودنش را ثابت کرده و فقط با همان بی رحمی اش میتازد. با افراد جدید زیادی آشنا میشوید ولی معلوم نیست که کدام دوست است و کدام دشمن .
باید از کلمنتیان محافظت کنید.به نوعی وابستگی بین شما و کلمنتیان ایجاد شده . بدون او شما دیگر دلیلی برای جنگیدن ندارید و بدون شما او … ” معلوم نیست او به
چه چیزی فکر میکند . دنیای خشن او را هم که دختر بچه هفته ساله ای بیشتر نیست شجاع و مبارز کرده است “
روند روایت داستان در این قسمت کمی تغییر میکند و بیشتر به نگرانی شما نصبت به کلمنتیان میپردازد . از طرفی بخش های غم انگیز بسیاری را نیز به همراه دارد .
بن میخواهد اعتراف کند,کِن میخواهد به هر قیمتی قایقی پیدا و شهر را ترک کند و … همه مسائل خود را دارند شما با تصمیمهایتان مسیر اجرا شدن آنها را هموار یا نابود میکنید.
در بخش گیم پلی اپیزود چهارم تغییرات بسیاری داشته و بسیار بیشتر از گذشته سریع و روان شده و در بیشتر مناطق بیشتر ۱۵ دقیقه نخواهید ماند که این خود نکته مثبتی است .
از دیگر تغییرات گیم پلی در بازتر شدن محیط است . مناطق بسیاری طراحی شده است تنها برای اینکه از آن عبور کنید .
موسیقی بازی هم مانند قبل کاملا متناسب با همان قسمت و منطقه و داستان است و به نحوی هم میتوان گفت بهتر از قبل هم شده است . صدا گذاری هم که کاملا بدون نقص است
همه چیز به خوبی رعایت شده است صداهای محیط به گونه ای است که به راحتی میتوان با گوش دادن به آن سمت و فاصله آن را حدس زد .
در مقایسه این اپیزود با اپیزودهای قبلی میتوان به صورت کلی گفت : این بازی روند پیشرفت خوبی دارد و
از هر اپیزود که منتشر میشود سازنده گان درسهایی میگیرند و اپیزود بعد را بهتر میکنند .
در پایان زمان زیادی برای زنده ماندن,نمانده است . باید همه چیز درست شود . . .قبل از اینکه لی . . .
نمره من به این اپیزود: ۹ از ۱۰
اپیزود بعد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) امیدوارم که مورد توجه تان قرار گرفته باشد
منتقد:مرتضی امیری
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soheilarfaei
13-10-2012, 13:28
من میگم شاید با توجه به اتفاقاتی که افتاد فصل دومی در کار نباشه و همین فصل کار یه سره میشه احتمالا . اخه داستان خیلی کشدار شده . منظورم اینه که هر اپیزود به اندازه یک فصل فیلمش داستان داره . به همین دلیل فکر نمیکنم داستان رو از این بیشتر طولش بدن . مگه یه داستان دیگه شروع بشه که عالی میشه .
دوست عزیز طبق گفته ی شرکت Telltale دارند فصل دوم این بازی رو میسازند ولی گفتند فعلا شخصیت ها و خط داستان هنوز مشخص نشده است ....
فصل دوم هم وجود داره . . .. .
soheilarfaei
13-10-2012, 13:37
دوستان چطوری باید پستم رو مخفی کنم ؟ میخام تصمیماتم رو بگم !
Dark Soul
13-10-2012, 19:53
برید به حالت پیشرفته و متنی که می خواهید اسپویل بشه را انتخاب و با توجه به عکس کلیک کنید ،توی کادری که میاد یک توضیح بنوسید و اوکی کنید.
تو اول خواهشا اواتارت رو مخفی کن توضیحاتت پیشکش . امشب تاریک و بارونی هم هستش . این اواتارت رو هم میبینیم یه کاری میشیم .
soheilarfaei
14-10-2012, 12:40
تو اول خواهشا اواتارت رو مخفی کن توضیحاتت پیشکش . امشب تاریک و بارونی هم هستش . این اواتارت رو هم میبینیم یه کاری میشیم .
:sq_2: از دست تو ...... باشه ..... :sq_24:
این خوبه ؟ :31:
soheilarfaei
14-10-2012, 12:43
من اون بچه رو تو شیرونی با اسلحه کشتم ......
کلمتاین رو با خودم بردم ( چون اگه خونه می موند خطر و ترسش بیشتر بود ، به همین دلیل کنارم بود راحت می تونستم ازش محافظت کنم . ..)
هنگام رای گیری واسه بن ، من به رای کلمنتاین احترام گذاشتم و گفتم باهامون بیاد .. . .
اما در آخر اون بالا ولش کردم چون خود بن هم دیگه امیدی نداشت رامبی ها هم داشتند به من نزدیک میشدند . ..
قضیه گازگرفتگی رو هم از همه پنهان کردم . . . . . .
بعد یه سوال اونا که بن رو نجات دادند چی شد ؟
دوستان سلام. اپیزود 4 اومده؟!؟! اگه میشه لینک بدید بریم تو کارش :دی
هر چند که تقریبا همه چی یادم رفته...
من اون بچه رو تو شیرونی با اسلحه کشتم ......
کلمتاین رو با خودم بردم ( چون اگه خونه می موند خطر و ترسش بیشتر بود ، به همین دلیل کنارم بود راحت می تونستم ازش محافظت کنم . ..)
هنگام رای گیری واسه بن ، من به رای کلمنتاین احترام گذاشتم و گفتم باهامون بیاد .. . .
اما در آخر اون بالا ولش کردم چون خود بن هم دیگه امیدی نداشت رامبی ها هم داشتند به من نزدیک میشدند . ..
قضیه گازگرفتگی رو هم از همه پنهان کردم . . . . . .
بعد یه سوال اونا که بن رو نجات دادند چی شد ؟
راجع به بن به نظرم بازی یه مشکلی داشت . چون واسمون دوتا انتخاب میاره و یکیش هم نجات بن هست اکثرا نجاتش میدن . چون میدونن میتونن نجاتش بدن و خودشون نمیمیرن . کاش این انتخاب یه جوری طراحی میشد که اگه نجاتش میدادیم جون خودمون یا کلمنتاین به خطر میفتاد . اونوقت بود که با چالش مواجه بودیم .
ولی راجع به بعد از نجات دادنش این میشه که میتونستی به همراه اون 4 نفر دیگه هم همراهت بیاد . منتهی من نمیدونم چرا نیومد . فکر کنم دیالوگ اشتباه انتخاب کردم . در هر حال همونجا جای قایق و خونه گذاشتیمش که مراقب اونا باشه .
اون اخر بازی هم با توجه به اماری که نشون داد معلومه میشد کسای دیگه باهات بیان یا خودت تنها باشی . در واقع نکته ای که اینجا هست اینه که به نظرم قسمت پنجم اتفاقاتی میفته که نشات گرفته از اکثر انتخابهای مهم ما تو بازیه . یعنی اگه مثلا من بن هم باهام میومد یا کنی نمیومد یا خودم تنها میرفتم توی قسمت پنجم اتفاقهاش کمی متفاوت بود .
soheilarfaei
15-10-2012, 09:14
راجع به بن به نظرم بازی یه مشکلی داشت . چون واسمون دوتا انتخاب میاره و یکیش هم نجات بن هست اکثرا نجاتش میدن . چون میدونن میتونن نجاتش بدن و خودشون نمیمیرن . کاش این انتخاب یه جوری طراحی میشد که اگه نجاتش میدادیم جون خودمون یا کلمنتاین به خطر میفتاد . اونوقت بود که با چالش مواجه بودیم .
ولی راجع به بعد از نجات دادنش این میشه که میتونستی به همراه اون 4 نفر دیگه هم همراهت بیاد . منتهی من نمیدونم چرا نیومد . فکر کنم دیالوگ اشتباه انتخاب کردم . در هر حال همونجا جای قایق و خونه گذاشتیمش که مراقب اونا باشه .
اون اخر بازی هم با توجه به اماری که نشون داد معلومه میشد کسای دیگه باهات بیان یا خودت تنها باشی . در واقع نکته ای که اینجا هست اینه که به نظرم قسمت پنجم اتفاقاتی میفته که نشات گرفته از اکثر انتخابهای مهم ما تو بازیه . یعنی اگه مثلا من بن هم باهام میومد یا کنی نمیومد یا خودم تنها میرفتم توی قسمت پنجم اتفاقهاش کمی متفاوت بود .
واسه من فقط کنی اومد .... همون 18 درصد ... . . .
واسه من فقط کنی اومد .... همون 18 درصد ... . . .
یعنی امید و خانمش نیومدن باهات ؟ راستی جای زخم رو که مخفی کردی چی شد ؟ کسی نفهمید ؟ چون اگه نشون میدادی دلشون واست میسوخت و بهت کمک میکردن
bigarash
15-10-2012, 19:22
خداوکیلی بازیش حرف نداره
شدیدا منتظر قسمت بعد هستم!
anti-military
16-10-2012, 00:45
خداوکیلی بازیش حرف نداره
شدیدا منتظر قسمت بعد هستم!
چقدر جالب من دقیقا اومدم تو تاپیک که بنویسم خدایش بازیش حرف نداره که دیدم شما نوشتی !!!
بازیش واقعا حرف نداره منو که خیلی به بازیهای کامپیوتری امیدوار کرد
اپیزود چهارم هم مثل همه اپیزودهای بازی عالی بود
یه سوال!
سابقه داشته تو دنیای the walking dead کسی گاز گرفته بشه و بتونه زنده بمونه ؟ من واقعا به لی عادت کرده بودم و به نظر کاراکتر فوق العاده ای بود و صدای خیلی توپی هم داشت
bigarash
16-10-2012, 01:30
:31: جالب بود!
آقا من بلد نیستم محتوای مخفی درست کنم یاد بده تا جواب سوالتو بدم! :sq_2:
p3yman_xl
16-10-2012, 09:21
:31: جالب بود!
آقا من بلد نیستم محتوای مخفی درست کنم یاد بده تا جواب سوالتو بدم! :sq_2:
برید به حالت پیشرفته و متنی که می خواهید اسپویل بشه را انتخاب و با توجه به عکس کلیک کنید ،توی کادری که میاد یک توضیح بنوسید و اوکی کنید.
من آخر بازی تصمیم گرفتم تنها برم کلمنتاین رو پیدا کنم!!
soheilarfaei
16-10-2012, 12:10
یعنی امید و خانمش نیومدن باهات ؟ راستی جای زخم رو که مخفی کردی چی شد ؟ کسی نفهمید ؟ چون اگه نشون میدادی دلشون واست میسوخت و بهت کمک میکردن
اون که خانومش نیست ! دوست دخترشه :sq_2:فکر کنم . نه نیومدن .... زخم رو هم پنهان کردم نه هیچ کسی نفهمید ..... گفتم اگه بفهمن یجوری میشه که شاید دیگه پیشم نباشند !
فقط کنی باهام اومد حتی به اون دختره هم گفتم میای ؟ گفت من نمیتونم دیگه امید رو اینطوری تنها بذارم .... خلاصه اینکه فقط منو کنی رفتیم !
اون که خانومش نیست ! دوست دخترشه :sq_2:فکر کنم . نه نیومدن .... زخم رو هم پنهان کردم نه هیچ کسی نفهمید ..... گفتم اگه بفهمن یجوری میشه که شاید دیگه پیشم نباشند !
فقط کنی باهام اومد حتی به اون دختره هم گفتم میای ؟ گفت من نمیتونم دیگه امید رو اینطوری تنها بذارم .... خلاصه اینکه فقط منو کنی رفتیم !
خوب معلومه که دوست دخترشه دیگه . من خواستم ایرانی وار گفته باشم واسه امید .
Tom Clancy's
18-10-2012, 00:20
دوست عزیز من اینو دانلود کردم منتها یه مشکلی دارم باهاش !
بازی رو که به عنوان قسمت 4 نمیشناسه ، قسمت 1 میشناسه
وقتی ام که از بازی میام بیرون دیگه نمیتونم از ادامه بازی برم از اولش باید برم دوباره ! :sq_3:
شما باید قبلش setup اصلی بازی رو داشته باشید
بعد هم کل پوشه pack رو در پوشه بازی کپی کنید
manuelcalavera
18-10-2012, 12:34
واسه من اون Stat ِ آخرش رو چرت و پرت نوشت.
قبل از اینکه درصد بزنه که کیا باهات اومدن کیا نیومدن ، زده بود نمیدونم Title 1 ، 1:1 و توی این مایه ها :|
Tom Clancy's
18-10-2012, 18:52
شما باید قبلش setup اصلی بازی رو داشته باشید
بعد هم کل پوشه pack رو در پوشه بازی کپی کنید
منظورتون از setup اصلی بازی چیه دوست عزیز؟!!
جدا باید دانلود کنم؟!
soroosh_cz
19-10-2012, 00:01
منظورتون از setup اصلی بازی چیه دوست عزیز؟!!
جدا باید دانلود کنم؟!
ستآپ اصلی حدود 2.8 گیگ هست با تمام اپیزودها... اگر اونی که گرفتی 670 مگ بود، فقط فصل چهارم رو داره. من خودم از اینجا گرفتم...
این قسمتش خیلی ضدحال بود... :sq_11:
1) اینکه مولی رفت.
2) اینکه گازت گرفتن.
3)اینکه کلمنتاین خر بازی در می آورد و گیر افتاد.
4) اینکه آخرش اونجوری تموم شد...
ولی واقعا داستان بازی قشنگ هست :sq_9: برادر من حوصله بازی کردن نداره، ولی میاد کنارم از اول بازی کردن من رو نگاه میکنه. این قسمت از همه ی قسمت هاش احساسی تر بود، الان داغون شدم داغون! :sq_17: فکر میکنم که تو قسمت بعدی، آخراش خودت تبدیل میشی به واکر و نهایتا برای فرار باید کاراکتر کلمنتاین رو کنترل کنی.
خیلی وقت بود چنین بازی ندیده بودم... که واقعا داستانش جذاب باشه... دوستان اگر بازی که داستانش اینقدر قشنگ باشه میشناسن، معرفی کنن. :sq_25:
Tom Clancy's
19-10-2012, 00:41
ستآپ اصلی حدود 2.8 گیگ هست با تمام اپیزودها... اگر اونی که گرفتی 670 مگ بود، فقط فصل چهارم رو داره. من خودم از اینجا گرفتم...
1) اینکه مولی رفت.
2) اینکه گازت گرفتن.
ولی واقعا داستان بازی قشنگ هست :sq_9: برادر من حوصله بازی کردن نداره، ولی میاد کنارم از اول بازی کردن من رو نگاه میکنه. این قسمت از همه ی قسمت هاش احساسی تر بود، الان داغون شدم داغون! :sq_17: فکر میکنم که تو قسمت بعدی، آخراش خودت تبدیل میشی به واکر و نهایتا برای فرار باید کاراکتر کلمنتاین رو کنترل کنی.
خیلی وقت بود چنین بازی ندیده بودم... که واقعا داستانش جذاب باشه... دوستان اگر بازی که داستانش اینقدر قشنگ باشه میشناسن، معرفی کنن. :sq_25:
یعنی اینی که من دانلود کردم رو نمیشه کاریش کرد؟!!!!! 670 مگ منظورمه !
soroosh_cz
19-10-2012, 01:00
نه، الان فقط فصل 4 رو داری.
از اول بخوای بازی کنی، باید تمام بازی رو بگیری، یا اینکه تا فصل 3 رو گیر بیاری بعدش اینو کپی کنی رو اون.
از فصل 1 تا 3 هم بصورت جداگانه داره خوشبختانه.
1) اینکه مولی رفت.
2) اینکه گازت گرفتن.
اگه سریالش رو دیده باشی الان شروع فصل سه هست . توی قسمت اول بازی ما گلن رو دیدیم که گروه ترک میکنه و معلوم میشه تقریبا با قسمت یک سریال همزمانه . الان تقریبا یه چندماهی از توی سریال گذشته و زمستون رو رد کردن .
پس نیتجه میگیریم که درمانی هنوز پیدا نشده واسه این بیماری که لی بخواد تا اون موقع خوب بشه . احتمالا هم مرگ لی حتمیه . ولی بعد از اون رو من احتمال میدم یه چندوقتی زمان بازی رو میبرن جلو . مثلا یا کس دیگه ای سرپرستی کلم رو به عهده بگیره یا به قول با خودت ممکنه با خود کلم بریم که احتمالش خیلی کمه . چون بچه است .
یه وقت هم میبینی مثل این داستان های ابکی یه دفعه از خواب بیدار میشه و میبینه همه اینا خوابه .
Aref_2008
20-10-2012, 15:35
سلام دوستان من قسمت 1 رو از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s a n d o w n l o a d.com/game/entry/1586/ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کردم
ولی اصلا فایل زیپ نبود! یه فایل run بود! حالا چی کار کنم؟ :sq_3:
Aref_2008
20-10-2012, 16:11
سایت خوب نمی شناسید که دوباره بشینم دانلود کنم؟ شاید خراب دانلود شده!
راستی همین قسمت اولش رو که دانلود کردم دیگه می تونم بازی کنم؟ یا باید یه چیز دیگه ای هم دانلود کنم؟
Aref_2008
20-10-2012, 17:13
آقا من هر سایتی که میرم بجای اینکه فایل rar بیاد واسه دانلود فایل exe میاد! چی کار کنم؟
soroosh_cz
20-10-2012, 22:35
آسان دانلود که لینکشو گذاشتی، مال فصل اول هست و یه فایل Zip، منظورت از فایل اجرایی چیه؟ ستآپ داره خو... عکس میذاری از فایل های استخراج شده؟
Aref_2008
21-10-2012, 00:12
آسان دانلود که لینکشو گذاشتی، مال فصل اول هست و یه فایل Zip، منظورت از فایل اجرایی چیه؟ ستآپ داره خو... عکس میذاری از فایل های استخراج شده؟
سلام فکر کنم مشکل از دانلود منیجرم بود که فایل rar رو نمی تونست دانلود کنه! تازگی ها اینطوری شده بوده! رفتم یه دانلود منیجر دیگه دانلود کردم تا حالا که داره با فایل zip دانلود می کنه. خدا رو شکر:sq_8:
saeedblack
21-10-2012, 11:56
از اونجایی که این بازی تا اینجا که نشون داده خیلی بیرحمه امکان داره همه بمیرن
Aref_2008
21-10-2012, 13:17
آخیش درست دانلود شد! :sq_8:
بازی خوبیه :sq_25:
ولی تا اینجا من یه تفنگم گیرم نیومده! تا کی اینطوریه؟ راستی اونجا بود که ما داخل مزرعه بودیم باید بین اون پسر بچه که روی تراکتور نشسته و اون مردی که نشسته و زامبی بهش حمله کردن. من اون پسر بچه رو انتخاب کردم و اون آقا مُرد!!!
اگه من اون مرد رو انتخاب می کردم اون پسربچه می مُرد؟؟؟ و اینکه بازی طوری دیگه پیش می رفت؟
ولی تا اینجا من یه تفنگم گیرم نیومده! تا کی اینطوریه؟ راستی اونجا بود که ما داخل مزرعه بودیم باید بین اون پسر بچه که روی تراکتور نشسته و اون مردی که نشسته و زامبی بهش حمله کردن. من اون پسر بچه رو انتخاب کردم و اون آقا مُرد!!!
اگه من اون مرد رو انتخاب می کردم اون پسربچه می مُرد؟؟؟ و اینکه بازی طوری دیگه پیش می رفت؟
ببین یه چیزی میگم به نفعته .
تا بازی رو تموم نکردی دنبال این نباش که اگه این انتخاب رو میکردی ایا اینطوری میشد یا نه ؟ چون مزه بازی به کل واست از بین میره . چه فایده داره این بازی که بدونی انتخابهات چه نتیجه ای داشته یا خواهد داشت . پس از من میشنوی این سوالها رو نپرس تا بازی واست جذاب باشه .
soroosh_cz
21-10-2012, 15:09
نه در صورت انتخاب نجات پسر هارشل، کنی میاد و بچه ی خودش رو برمیداره و میره. در هر صورت پسر هارشل می میره و شما از مزرعه اخراج میشین...
Aref_2008
21-10-2012, 15:29
من سریالش رو دنبال می کنم.
گفتم بیام بازیشو هم کنم ببینم چطوره!
تمامش کردم :sq_25: ولی با یه چیزیش اصلا حال نکردم! کو تفنگ؟ دوست داشتم چند تا تفنگ داشته باشم و برم به جنگ زامبی ولی مثل اینکه همش مثل یه کمیک و داستان می مونه :sq_12:
راستی آهنگش خیلی باحال بود. کسی لینک دانلود آهنگشو داره؟ :sq_8:
soroosh_cz
21-10-2012, 20:15
OST که داره... یه سرچ بزنی پیدا میکنی...
اتفاقا من از بازی خوشم میاد چون تفنگ کم داره، همه اش داستانه.
اون نسخه ای که تو دوست داری در حال ساخت هست... اون چیزی که توی گیمزکام نمایش داده شد و در حال ساخته.
تمامش کردم :sq_25: ولی با یه چیزیش اصلا حال نکردم! کو تفنگ؟ دوست داشتم چند تا تفنگ داشته باشم و برم به جنگ زامبی ولی مثل اینکه همش مثل یه کمیک و داستان می مونه :sq_12:
اره بازی اصلیش داره میاد که به احتمال زیاد داستان خود سریال هستش و کاملا تفنگیه .
فصل سومش هم که اومد و داریم حال میکنیم فعلا .
soroosh_cz
21-10-2012, 22:57
حالا تاپیک اخبار اون بازی رو پیدا نکردم (صفحه ی اول نبود).
اینو نیم ساعت پیش زدن: فکر کنم تا یه ماه دیگه میاد.
حالا تاپیک اخبار اون بازی رو پیدا نکردم (صفحه ی اول نبود).
اینو نیم ساعت پیش زدن: فکر کنم تا یه ماه دیگه میاد.
نه بابا قرار نبود اینقدر زود بیاد که تاپیک اخبار واسش بزنن . مثل اینکه 2013 بود میخواست بیاد .
اینم که قسمت اخر بازیه و کل پکش همه با همه . از معدود بازی هایی بود که توی این سبک نسخه کرکیش تفاوتی با ارجینالش نداشت .
soheilarfaei
22-10-2012, 12:46
سلام تو کدوم اپیزود هستی ؟؟؟؟ اپیزود 3 و 4 تفنگ هم داره ، صحنه های اکشن زیاد داره این اپیزود ها ،
کلن این بازی هیچی کم نداره هیچی . . . . . .. .
:sq_13:
soheilarfaei
22-10-2012, 12:48
سریالش که حرف ندارههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههه
فصل سوم چقدر قشنگ شدههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههه
:sq_14:
سریالش که حرف ندارههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههه
فصل سوم چقدر قشنگ شدههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههه
:sq_14:
فصل سوم که فکر کنم بترکونه . امروزم اپیزود دومش اومد .
soheilarfaei
22-10-2012, 16:42
راستی دوستان شرکت سازنده اش کیه ؟ اونی که داره THE WAlking DEAD رو میسازه ؟
اسکیرین شات ازش نیست ؟
soheilarfaei
22-10-2012, 16:50
خودم رفتم پیدا کردم ! :sq_2:
تصاویر گیمزکام بازی The Walking Dead ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تا کنون چیز زیادی در مورد بازی تیراندازی Terminal Reality که بر اساس The Walking Dead ساخته میشود نشنیده و ندیده بودیم.
این پست هم قرار نیست چیزی را عوض کند. تصاویر این بازی که توسط اکتیویژن منتشر خواهد شد، زیاد چنگی به دل نمیزند.
استودیوی سازنده، قرار است المانهای سبک زنده ماندن را با تیراندازی اول شخص ادغام کند. در این بازی، علاوه بر شلیک کردن، باید حواستان به مهمات خود باشد، باید به دنبال غذا بگردید،
به دنبال کمکهای پزشکی باشید و هر نیازی که فکر میکنید در چنان محیطی دارید را برطرف کنید. چیزی بیشتر از عکسالعمل سریع و یا نشانهروی با دقت نیاز است.
سازندهی این بازی، نسبت به اوضاع زامبی ها با درستتر Walkers بیشتر از دیگر نکات بازی افتخار میکند. Terminal Reality قول داده است در این بازی، مردگان متحرک،
همانند سریال جلوه کنند و مانند همانها رفتار نمایند. به صدا، نور و حرکت و بو واکنش نشان دهند.
این بازی، بعد از بازی ماجرایی پنج قسمتی Telltale و یک بازی مخصوص فیسبوک، سومین بازی ساخته شده بر اساس داستان مردگان متحرک است. در این بازی نیز مانند
ساختهی تلتیل، انتخابهای گیمر بر سرنوشت دیگر بازماندگان تاثیر گذار خواهد بود.
The Walking Dead در ۲۰۱۳ برای PC و کنسولهای Xbox 360 و PS3 منتشر خواهد شد. تصاویر را ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چوخ گوزل ...... حرف نداره ! :sq_24:
Amir Hossein
26-10-2012, 01:52
سلام
ما که الان داریم اپیزود هارو بازی میکنیم
قضیه ی این فصل چیه؟
راستی اپیزود 4 کی میاد
آقا من یه مشکل دارم
من 4 تا قسمت بازی رو باهم خریدم
و کرک رو ریختم
رفت بازی
ولی موقعی که میگه یه کلید رو بزن تا به منو بری
یه user name
و
password میاد
فهمیدم که باید تو سایتش عضو شم
تو خود سایت the walking dead که نمیشه عضو شد
تو خود سایت telltale عضو شدم
و اونجا وارد کردم
قبول کرد ولی از اونجا تکون نمیخوره
کسی میدونه چرا اینجوری میشه؟
آقا من یه مشکل دارم
من 4 تا قسمت بازی رو باهم خریدم
و کرک رو ریختم
رفت بازی
ولی موقعی که میگه یه کلید رو بزن تا به منو بری
یه user name
و
password میاد
فهمیدم که باید تو سایتش عضو شم
تو خود سایت the walking dead که نمیشه عضو شد
تو خود سایت telltale عضو شدم
و اونجا وارد کردم
قبول کرد ولی از اونجا تکون نمیخوره
کسی میدونه چرا اینجوری میشه؟
احتمالا کرک نشده هنوز . پیشنهاد میکنم کرک رو جداگانه از یه جا دانلود کن .
احتمالا کرک نشده هنوز . پیشنهاد میکنم کرک رو جداگانه از یه جا دانلود کن .
اخه 4 تا قسمتش یکی هست
کرکشو از کجا بیارم؟
اخه 4 تا قسمتش یکی هست
کرکشو از کجا بیارم؟
اینکه یکیه مهم نیست . شما کلا باید همیشه کرک اپیزود جدید رو بریزین . یعنی الان توی همین تاپیک هم سرچ بزنی یه کرک ها رو میتونی پیدا کنی . شرمنده الان وقت ندارم وگرنه خودم واست میذاشتم .
Activision با همکاری استودیوی Terminal Reality در حال ساخت بازی اول-شخص The Walking Dead است. به تازگی این کمپانی نام بازی را به The Walking Dead: Survival Instinct تغییر داد. این بازی پیرامون دو برادر به نام های دریل (Daryl) و مرل (Merle) است که در حال رفتن به شهر آتلانتا هستند.
Activision با همکاری استودیوی Terminal Reality در حال ساخت بازی اول-شخص The Walking Dead است. به تازگی این کمپانی نام بازی را به The Walking Dead: Survival Instinct تغییر داد. این بازی پیرامون دو برادر به نام های دریل (Daryl) و مرل (Merle) است که در حال رفتن به شهر آتلانتا هستند.
ایول شخصیت دریل خیلی به درد بازی میخوره . مخصوصا با اون crossbow اش .
100% مطمئنم بازی محشری از کار درمیاد .
p3yman_xl
30-10-2012, 12:46
بچه ها چند نفرتون آخر اپیزود 4 تصمیم گرفتین تنهایی ادامه بدین ؟ من جو گیر شدم به بقیه گفتم خودم تنهایی میرم.
bigarash
30-10-2012, 12:55
بچه ها چند نفرتون آخر اپیزود 4 تصمیم گرفتین تنهایی ادامه بدین ؟ من جو گیر شدم به بقیه گفتم خودم تنهایی میرم.
من برعکس تو همرو با خودم جمع کردم بردم!
Dark Soul
31-10-2012, 19:11
من ادم کم توقعی هستم به بقیه گفتم خودم تنها می رم اما خودشون خواستن همرام بیان (البته به غیر از بن که به دیار حق شتافته بود) که این هم برمی گرده به نحوه رفتار ما.
Arrowtic
02-11-2012, 22:58
من تازه شروع به بازی کردم و تا الآن(اپیزود2) خیلی چسبیده.یه سوال:الآن یه دریه قفله باید اون داداشا یکیشونو حواسشو پرت کنم تا بره و درو وا کنم.نمیدونم چه جوری!ژنراتور رو خاموشم کردم ولی اومد روشنش کرد.برای قسمت پایین ژنراتور میگه یه وسیله ای نیاز داری نمیدونم از کجا بیارمش.
مرسی
Amir rza
03-11-2012, 13:11
من تازه شروع به بازی کردم و تا الآن(اپیزود2) خیلی چسبیده.یه سوال:الآن یه دریه قفله باید اون داداشا یکیشونو حواسشو پرت کنم تا بره و درو وا کنم.نمیدونم چه جوری!ژنراتور رو خاموشم کردم ولی اومد روشنش کرد.برای قسمت پایین ژنراتور میگه یه وسیله ای نیاز داری نمیدونم از کجا بیارمش.
مرسی
اگه بری بالاتر از اون ژنراتور(سمت چپ خونه) یه میز میبینی که روش یه جعبه ابزار هست که توش یه همه کاره هست.
اگه موس رو روی جعبه ببری خودش مشخص میکنه.(البته اگه راهنمایی بازی فعال باشه.:sq_2:)
اگه نفهمیدی یه عکس از اون قسمت بذار تا بهت نشون بدم.
1- این نسخه کمتر از 3 گیگابایتی که کل 4 اپیزود داخلش هست، آیا کامله یا بعضی قسمتهای بازی را حذف کرده اند؟!
2- هر اپیزود به نحوه بازی در اپیزود قبل بستگی داره یا نه؟ یعنی اگر هر اپیزود را جداگانه نصب و بازی کنیم چطوری سیو قبلیمون انتقال پیدا میکنه؟!
1- این نسخه کمتر از 3 گیگابایتی که کل 4 اپیزود داخلش هست، آیا کامله یا بعضی قسمتهای بازی را حذف کرده اند؟!
2- هر اپیزود به نحوه بازی در اپیزود قبل بستگی داره یا نه؟ یعنی اگر هر اپیزود را جداگانه نصب و بازی کنیم چطوری سیو قبلیمون انتقال پیدا میکنه؟!
1.اره کامله چون حجم هر قسمت تقریبا 700 مگ هست .
2.کلا این بازی اینطوریه که قسمت های جدید رو روی قسمتهای قبلی نصب میکنی . در واقع هر قسمت جدید که میاد نصبی نیست و یه فایله که همون رو کپی میکنی توی یکی از پوشه های بازی و بعد کرک جدید رو هم میریزی و تموم . بعد که بری توی بازی میتونی قسمت جدید رو بازی کنی . پس سیوت هم همونه . چون بازی عوض نمیشه و همونه و فقط قسمت اضافه میشه .
راجع به اینکه به هم مرتبط هستن که باید بگم به شدت . یعنی کلا مثل سریاله که باید حتما قسمت قبل رو بازی کنی . هم به خاطر داستانش هم به خاطر اینکه تصمیماتت توی هر قسمت توی قسمت بعدی هم تاثیر داره .
bigarash
10-11-2012, 01:08
آقا کسی خبری از قسمت جدید نداره؟
آقا کسی خبری از قسمت جدید نداره؟
نه هنوز خبری نیست:-(
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
The Walking Dead Episode 5 release date announced
تاریخ انتشار قسمت پنجم اعلام شد ! 20 ام November ، یعنی هفته ی بعد ! 5 روز دیگه
اسمشم No Time Left !
+
The full season will be released at retail on PlayStation 3 and Xbox 360 in December.
همه ی قسمت ها هم به صورت دیسک تو دسامبر منتشر میشن
منبع :
bigarash
20-11-2012, 22:38
امروز 20 نوامبر هنوز خبری نیست؟
farshidkoohi
21-11-2012, 17:46
امده اینم لینکش البته شیلتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sin2x=2sinxcosx
21-11-2012, 19:28
با سلام ...
Pass
sin2x=2sinxcosx
22-11-2012, 15:21
اوه مای گاااد
خیلی بد تموم شد
خیلی دپرس شدم.........
ولی داستانش عالی بود ):
saeedblack
22-11-2012, 22:21
در کل بازی فوق العاده ای بود البته با پایانی بسیار تلخ که اونم به نظر من جسورانه بود.در کل حسابی ضدحال خوردم
متنفرم از اینکه این بازی رو بازی کنم . حتی متنفرم از اینکه سریالش رو نگاه کنم . اخه چرا باید توی این داستان همچین اتفاقایی بیفته . چرا اخه :37:
گند زد تو اعصابون رفت . خوب با اعصاب ما بازی میکنه ها . هر چند انتظار پایان بدتری داشتم .
matr!x_2008
23-11-2012, 00:55
سلام. من هنوز فصل دومم.مگه فصل 3 چطور تمام میشه که همتون اشک میریزین؟:sq_19: (البته نگینا لذتش از بین میره:31:) راستی این بازیش چطوره؟ کسی لینک دانلود داره بزاره؟ سیستم قوی میخواد؟
sin2x=2sinxcosx
23-11-2012, 10:33
سلام. من هنوز فصل دومم.مگه فصل 3 چطور تمام میشه که همتون اشک میریزین؟:sq_19: (البته نگینا لذتش از بین میره:31:) راستی این بازیش چطوره؟ کسی لینک دانلود داره بزاره؟ سیستم قوی میخواد؟
سلام. ما هنوز فصل اولیم. شما بگین فصل دوم چجوری تموم میشه ؟ ما هم فصل سومو بگیم. :sq_22:
بازیش قشنگه
اره داریم، اون بالاها گذاشتیم، بگرد پیدا کن
نه نمیخواد
بازیش که فصل اوله هنوز و قسمت اخرش یعنی قسمت پنجم اومد . فصل دوم هم سال دیگه شاید بیاد .
شاید منظورت سریالش بوده . سریال هم توی فصل سه اتفاق خاصی نمیفته . البته تا الان .
matr!x_2008
23-11-2012, 12:15
سلام. ما هنوز فصل اولیم. شما بگین فصل دوم چجوری تموم میشه ؟ ما هم فصل سومو بگیم. :sq_22:
بازیش قشنگه
اره داریم، اون بالاها گذاشتیم، بگرد پیدا کن
نه نمیخواد
بازیش که فصل اوله هنوز و قسمت اخرش یعنی قسمت پنجم اومد . فصل دوم هم سال دیگه شاید بیاد .
شاید منظورت سریالش بوده . سریال هم توی فصل سه اتفاق خاصی نمیفته . البته تا الان .
اره منظورم سریال بود. من هنوز بازی رو دان نکردم:sq_2: فکر کردم فصل 3 سریال بد جور تمام میشه که انگار اینجور نیس. اخیشششش:sq_25:
Electronic-Arts
23-11-2012, 12:56
کی دستشو کند؟ و هر کی که این کار رو کرده میشه بگه چه جوری تموم میشه اگه دستمونو بکنیم؟
بچه ها خواهشا واسه این قسمت لااقل اسپویلر رو رعایت کنین . چون داستان خیلی حساسه اگه یه وقت واسه کسی لو بره کل بازی تا الان واسش میپره . پس خواهشا رعایت کنین .
اره منظورم سریال بود. من هنوز بازی رو دان نکردم:sq_2: فکر کردم فصل 3 سریال بد جور تمام میشه که انگار اینجور نیس. اخیشششش:sq_25:
هنوز که فصل 3 تموم نشده . تازه قسمت 6 بود این هفته .
پ.ن : چقدر دلم میخواد داستان بازیش با داستان سریال گره بخوره . لااقل یه جایی . مثل قسمت اول که گلن رو دیدیم (اخه چقدر باید توی این سریال و بازی شاهد اتفاقات بد باشیم :37:)
Amir rza
24-11-2012, 09:03
سلام به همگی.
از اینجا هم میتونید اپیزود 5 رو دانلود کنید::11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-بازی-the-walking-dead-episode-5-برای-pc/
تموم شدش که
من آخرش به clem گفتم به شوفاژ بستم و رفت .پایان دیگه ای هست غیر از این که به اینجا برسیم ؟؟حتی پایانی که زنده بمونه ؟؟این همه گفتن تصمیمات اثر داره ، چه اثری داشت ؟؟
Amir Hossein
24-11-2012, 17:19
سلام بچه ها
من سیو اپیزد 1 و 2 م پاک شد
فقط سیو 3 رو دارم ولی نمیدونم چرا نمیتونم اپیزد 4 رو ادامه بدم!
راهی هست؟
swastika
24-11-2012, 18:33
تموم شدش که
من آخرش به clem گفتم به شوفاژ بستم و رفت .پایان دیگه ای هست غیر از این که به اینجا برسیم ؟؟حتی پایانی که زنده بمونه ؟؟این همه گفتن تصمیمات اثر داره ، چه اثری داشت ؟؟
زنده نمی مونه، یه انتخاب دیگه اینه که از clemمی خواد بکشتش که اونم همین کارو میکنه
تموم شدش که
انتخابهایی که میکنی که باعث نمیشه کلا داستان عوض شه . با انتخابهات یه سری جزییات داستان رو فقط میتونی عوض کنی و نظر افراد رو راجع به خودت . این بازی مثل سریالی هست که داری بازیش میکنی و خودت صحبتها رو انجام میدی یا خودت اعمالت رو انجام میدی اما از اخر داستان کلی یکیه . نمونه اش توی اپیزود یک وقتی میخواستی جون داک یا اون پسره رو نجات بدی .
sin2x=2sinxcosx
25-11-2012, 01:20
نمونه اش توی اپیزود یک وقتی میخواستی جون داک یا اون پسره رو نجات بدی .
اهان راستی پدر اون پسره چی شد بالاخره ؟
خبری ازش نشد آخه ....
اهان راستی پدر اون پسره چی شد بالاخره ؟
خبری ازش نشد آخه ....
نه . پدر اون پسره که اسمش هرشل بود . اگه همون هرشل توی سریال باشه فعلا زنده است و داره با گروه ریک میره .
Daniel-Fire
25-11-2012, 15:44
سلام.
دوستان من اپیزود 5 رو ریختم ولی وقتی میخوام بازی کنم از ادامه ی تصمیمات مراحل قبلیم نمیاد.! خودش رندوم تصماتو گرفته و اونجوری باید ادامه بدم ..چه کار باید بکنم؟
سلام.
دوستان من اپیزود 5 رو ریختم ولی وقتی میخوام بازی کنم از ادامه ی تصمیمات مراحل قبلیم نمیاد.! خودش رندوم تصماتو گرفته و اونجوری باید ادامه بدم ..چه کار باید بکنم؟
پوشه سیوهاتو یه چک بکن ببین خالی نباشه . در ضمن اپیزود قبل رو هم میتونی continue بزنی و از اخرین سیو اپیزود قبل بیاریش و یه چند دقیقه ای بری تا اخر اون اپیزود . شاید درست شد .
hosseincode2008
25-11-2012, 21:29
سلام.
اگه بازي رو پاك كرده بودي و دوباره نصب كردي بايد اسم پوشه بازي دقيقا هموني باشه كه اپيزودهاي قبلي رو باهاش بازي كرده بودي.
من خودم بازي رو پاك كرده بودم و دوباره كه نصب كردم اسم پوشه رو يه چيز ديگه گذاشتم. ديدم سيوام رو نميشناسه. رفتم پوشه سيوهاي بازي ديدم يك سيو جديد به اسم همون پوشه ايجاد كرده.
Daniel-Fire
25-11-2012, 23:32
پوشه سیوهاتو یه چک بکن ببین خالی نباشه . در ضمن اپیزود قبل رو هم میتونی continue بزنی و از اخرین سیو اپیزود قبل بیاریش و یه چند دقیقه ای بری تا اخر اون اپیزود . شاید درست شد .
پوشه سیو رو دیدم هیچ تغیری نسبت به قبلش نکرده و همه چی سر جاش بود .. بعد دوباره اپیز 4 رو کانتینیو کردم تو تیکه آخرشو دوباره رفتم و تموم که شد رفت سر ایپزود بعدی با این که ریخته بودمش ایپز 5 رو نوشته بود coming soon .. دوباره اومدم بیرون رفتم توش اپیز 5 اومد ولی باز همون مشکل قبلی که تصمیماتو خودش گرفته بود
اگه بازي رو پاك كرده بودي و دوباره نصب كردي بايد اسم پوشه بازي دقيقا هموني باشه كه اپيزودهاي قبلي رو باهاش بازي كرده بودي.
من خودم بازي رو پاك كرده بودم و دوباره كه نصب كردم اسم پوشه رو يه چيز ديگه گذاشتم. ديدم سيوام رو نميشناسه. رفتم پوشه سيوهاي بازي ديدم يك سيو جديد به اسم همون پوشه ايجاد كرده.
راستش من اصلا بازی رو پاک نکردم و هیپ تغیری توش ندادم .. و مثل همیشه هم این اپیزود رو بهش اضافه کردم.اسم های پوشه هارم چک کردم تغیری نکرده بودن .. نمیدونم والا مشکل از چیه!
anti-military
26-11-2012, 15:38
پوشه سیو رو دیدم هیچ تغیری نسبت به قبلش نکرده و همه چی سر جاش بود .. بعد دوباره اپیز 4 رو کانتینیو کردم تو تیکه آخرشو دوباره رفتم و تموم که شد رفت سر ایپزود بعدی با این که ریخته بودمش ایپز 5 رو نوشته بود coming soon .. دوباره اومدم بیرون رفتم توش اپیز 5 اومد ولی باز همون مشکل قبلی که تصمیماتو خودش گرفته بود
راستش من اصلا بازی رو پاک نکردم و هیپ تغیری توش ندادم .. و مثل همیشه هم این اپیزود رو بهش اضافه کردم.اسم های پوشه هارم چک کردم تغیری نکرده بودن .. نمیدونم والا مشکل از چیه!
منم مشکل شما رو داشتم اما اینکارو بکنید احتمالا حل میشه
برو تو یکی از اسلات های سیو که لازم نداری اپیزود 5 رو به صورت راندوم اجرا کن و بعد از اینکار یکم بازی رو ادامه بده تا بازی اولین چک پوینت خودش رو تو اپیزود 5 بزنه و بعدش از بازی خارج شو و دوباره از آخر چک پوینت سیو خودت تو اپیزود چهارم شروع کن دیگه Coming soon نمیزنه
Daniel-Fire
26-11-2012, 18:28
منم مشکل شما رو داشتم اما اینکارو بکنید احتمالا حل میشه
برو تو یکی از اسلات های سیو که لازم نداری اپیزود 5 رو به صورت راندوم اجرا کن و بعد از اینکار یکم بازی رو ادامه بده تا بازی اولین چک پوینت خودش رو تو اپیزود 5 بزنه و بعدش از بازی خارج شو و دوباره از آخر چک پوینت سیو خودت تو اپیزود چهارم شروع کن دیگه Coming soon نمیزنه
مرسی و ممنون :sq_8:درست شد
بالاخره تموم شد ، بازی جالبی بود و من رو مجبور میکرد مثل سریال منتظر اپیزود های جدید باشم
توصیه میکنم بازی های دیگه این شرکت هم بازی کنید همشون قشنگن
اقا من اخرش رو نفهمیدم که چی شد؟؟!!!
بالاخره تموم شد ، بازی جالبی بود و من رو مجبور میکرد مثل سریال منتظر اپیزود های جدید باشم
توصیه میکنم بازی های دیگه این شرکت هم بازی کنید همشون قشنگن
من که هیچکدوم رو ندیدم . دقیقا توی همین سبکه ؟ (البته از اسم کمپانیش سبک بازی هاش هم معلومه)
اما این یکی خداییش چون اپیزودیکه و همچنین حال و هواش فرق میکنه و مزه سریالش رو هم میده به نظرم معرکه ترین پروژه این شرکت باشه . بقیه رو نمیدونم دیگه ؟ یه monkey island هم توش داشت . همون monkey island خودمونه ؟
تو اپیزود یک چطوری باید کلید ها رو باید از جیب داداش لی که زامبی شده برداشت؟
یه آجر بود زدمش به فروشگاه تلویزیون ولی اصلن حواس زامبی ها پرت نشد
چه باید کرد؟
sin2x=2sinxcosx
27-11-2012, 23:51
نه . پدر اون پسره که اسمش هرشل بود . اگه همون هرشل توی سریال باشه فعلا زنده است و داره با گروه ریک میره .
یعنی تو بازی هم گروه ریک وجود داره و هرشل الان با گروه اوناس؟
اصلا اسمش یادم نمیومد، الان گفتین یادم اومد، کاش تو سیزن 2 داستان بازی با سریالش پیوند بخوره.
یعنی تو بازی هم گروه ریک وجود داره و هرشل الان با گروه اوناس؟
اصلا اسمش یادم نمیومد، الان گفتین یادم اومد، کاش تو سیزن 2 داستان بازی با سریالش پیوند بخوره.
ممکنه باشن . گلن که توی اپیزود یک بود . اینا همشون توی یک داستان و دنیا هستن دیگه . ممکنه باشن .
:sq_14::sq_14::sq_14:
:sq_14::sq_14::sq_14:
خوب این چیه دقیقا ؟
soheilarfaei
02-12-2012, 09:19
بازی رو تموم مدم ، واقعا بهترین بازی سال بود ..... حرف نداشت ، آخرش خیلی گریه دار بود ...:sq_7:
من که هیچکدوم رو ندیدم . دقیقا توی همین سبکه ؟ (البته از اسم کمپانیش سبک بازی هاش هم معلومه)
اما این یکی خداییش چون اپیزودیکه و همچنین حال و هواش فرق میکنه و مزه سریالش رو هم میده به نظرم معرکه ترین پروژه این شرکت باشه . بقیه رو نمیدونم دیگه ؟ یه monkey island هم توش داشت . همون monkey island خودمونه ؟
بازی hector the detector و jurasic park که مال این شرکت هست رو حتما بازی کنید.خیلی زیباست.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
vahidgame
17-12-2012, 21:08
بالاخره با کمی تاخیر اپیزود 5 رو هم شروع کردم و فصل اول بازی رو تموم کردم
به نظرم در کل این بازی یکی از بازی های خیلی عالی و متفاوت امسال بودش که اگه نگیم مستحق اینه که گوتی بشه حداقلش مستحق اینه که جایزه های زیادی رو از سایت های مختلف بگیره که فعلا همینم شده و اکثر جاها به اون توجه ویژه ای کردن
در مورد پایان بازی هم من کلا با پایان هایی که مثل فیلم های ایرانی همه چی خیلی خوب تموم میشه مشکل دارم و عاشق پایان های بااحساس و غمگینم و به نظرم در کل پایان بازی خیلی خوبه
آخر بازی من انتخاب کردم که کلمنتاین به طرفم شلیک کنه که اون لحظه واقعا خیلی غمگین بود و اگه قرار بود چند تا از به یادماندنی ترین سکانس های بازی های امسال رو بگم حتما یکی از اونا همین سکانس بودش...
به نظر هم می رسه که توی فصل دوم ممکنه شخصیت اصلی همین کلمنتاین باشه که من امیدوارم همین طور باشه
سیو فصل اول رو هم احتمالا میشه برای فصل دوم منتقل کرد
بعد از مدتها یه بازی با خط داستانی معرکه بازی کردم واقعا حقشه جایزه های زیادی بگیره
من آخرش انتخاب کردم کلمنتاین بره و شلیک نکنه ولی اگه قسمت دومش ادامه همین قسمت باشه شاید یه درمانی پیدا شد و کلم برگره تا لی رو نجات بده :دی
بعد از مدتها یه بازی با خط داستانی معرکه بازی کردم واقعا حقشه جایزه های زیادی بگیره
من آخرش انتخاب کردم کلمنتاین بره و شلیک نکنه ولی اگه قسمت دومش ادامه همین قسمت باشه شاید یه درمانی پیدا شد و کلم برگره تا لی رو نجات بده :دی
لی که تموم کرد دیگه . یعنی واکر شد فکر کنم . چیز دیگه ای نمیشد فهمید از اخر داستان . چون دیگه فکر کنم یه چند دقیقه ای بیشتر زنده نمیموند . تجربه هم توی این بازی نشون داده که داستان کلی بازی یکیه . یعنی شما چه لی رو میکشتین یا زنده میزاشتین توی بازی بعد سرنوشت لی دیگه تمومه و مرده به حساب میاد
لی که تموم کرد دیگه . یعنی واکر شد فکر کنم . چیز دیگه ای نمیشد فهمید از اخر داستان . چون دیگه فکر کنم یه چند دقیقه ای بیشتر زنده نمیموند . تجربه هم توی این بازی نشون داده که داستان کلی بازی یکیه . یعنی شما چه لی رو میکشتین یا زنده میزاشتین توی بازی بعد سرنوشت لی دیگه تمومه و مرده به حساب میاد
اره واکر شد ولی من شلیک نکردم گفتم شاید امیدی باشه بعدا یه درمانی واسه واکرها پیدا شد لی هم جایی نمیتونه بره همونجا میمونه :n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.