ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس فلش مموری ( خراب کردن فایل ها)

bardia206
16-04-2012, 18:23
سلام دوستان
من تو فلشم یه پوشه داشتم که تعداد فایل ویدئو وجود داره . دادمش به یکی از دوستام حالا که گرفتمش به شگل زیر در اومده و حجم پوشه از 8GB به 320GB تغییر کرده!! درصورتی که فلشم 16 گیگه .اینم بگم که فلشمو با نود اسکن کردم تعدادی ویروس هم پیدا کرد اگه راهی هست که فایلام بر گردن لطفا راهنمایی کنین .به فایلاش احتیاج دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواهش میکنم راهمایی کنین

A M ! N
17-04-2012, 14:50
سلام..

احساس میکنم مشکل شما به خاطر ویروس نیست، این مشکل طبق تجربه ی بنده وقتی پیش میاد که فلش مورد نظر آی سی میسوزونه.. و به همین خاطر دیگه اطلاعات روی اون stability یا موندگاری ندارن..

این فلش رو فرمت کنید اگه امکانش هست و بعد دوباره اطلاعات روش بریزین و تست کنید..

ضمنا اگه برند فلشتون رو هم بگین ممنون میشم ، چون این مشکل در یک سری از برندها خیلی خیلی شایع هست.

bardia206
18-04-2012, 22:29
سلام..

احساس میکنم مشکل شما به خاطر ویروس نیست، این مشکل طبق تجربه ی بنده وقتی پیش میاد که فلش مورد نظر آی سی میسوزونه.. و به همین خاطر دیگه اطلاعات روی اون stability یا موندگاری ندارن..

این فلش رو فرمت کنید اگه امکانش هست و بعد دوباره اطلاعات روش بریزین و تست کنید..

ضمنا اگه برند فلشتون رو هم بگین ممنون میشم ، چون این مشکل در یک سری از برندها خیلی خیلی شایع هست.
از پیگیریتون ممونم.
برندش کینگ مکسه
قبلا هم همین مشکل برای یه پوشه دیگه افتاده بود. که اونم الان همین طوری مونده.ولی پس چرا فقط یه پوشه خاص این طوری شده!
حالا راهی هست که برگرده. اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

A M ! N
19-04-2012, 12:46
از پیگیریتون ممونم.
برندش کینگ مکسه
قبلا هم همین مشکل برای یه پوشه دیگه افتاده بود. که اونم الان همین طوری مونده.ولی پس چرا فقط یه پوشه خاص این طوری شده!
حالا راهی هست که برگرده. اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
سلام دوست من.

والله همین برند کینگ مکس و کینگ استون که میگین اتقاق افتاده براش زیاد. اما بدترین نوعش ترنسندهای الان هست.

من الان Patriot rage دارم ، فلش خیلی خوبیه هم از لحاظ سرعت ( 25MB/S ) هم از ایمنی و کیفیت.

درخصوص اون سوالتون هم باید در بخش نرم افزار سوال بپرسین تا ببینید نرم افزاری دوستان اطلاع دارن برای ریکاوری یا نه.

شاد باشید..