مشاهده نسخه کامل
: سوال راجع به خلاص کردن ماشین در سرعت
Jang Bogo
08-04-2012, 23:08
سلام. دوستان تا چه سرعت و دنده ای مشکلی نداره ماشین رو قبل از توقف خلاص کرد؟ البته بیشتر حرفم روی پراید هست. ABS دار. مثلا داری نزدیک میشی به چراغ قرمز، از دور که میبینی خلاص کنی که دیگه نیازی به نگه داشتن کلاچ نباشه.
alibeigi
23-04-2012, 13:40
این سوال منم هست
SADEGH 7
23-04-2012, 13:47
سلام. دوستان تا چه سرعت و دنده ای مشکلی نداره ماشین رو قبل از توقف خلاص کرد؟ البته بیشتر حرفم روی پراید هست. ABS دار. مثلا داری نزدیک میشی به چراغ قرمز، از دور که میبینی خلاص کنی که دیگه نیازی به نگه داشتن کلاچ نباشه.
شما کلا نباید کلاچ و ترمز رو باهم بگیرید. ترمز کنید وقتی نزدیک به ایست کامل بود، کلاچ رو یه لحظه بگیرید و ماشین رو خلاص کنید.
موفق باشی:11:
armin_punisher6
23-04-2012, 15:59
شما کلا نباید کلاچ و ترمز رو باهم بگیرید. ترمز کنید وقتی نزدیک به ایست کامل بود، کلاچ رو یه لحظه بگیرید و ماشین رو خلاص کنید.
موفق باشی:11:
ولی من عادت بر عکس حرف شماست و همیشه دو تا رو با هم فشار میدم.البته با 405.مشکلی داره؟
Ali_Best
23-04-2012, 16:46
اطلاعات من:
میگن وقتی میخوای سرعت کم کنی کلا:
1 - ماشینو خلاص نکن
2 - کلاج رو هم نگیر ( که همون خلاص شدن میشه)
دلیلشم اینه که ترمز عمل نمیکنه! بگم که من اینو خودمم شنیدم ولی تست کردم اینجوری نبوده
ولی گفتند که همیشه باید ماشین در دنده باشه وقتی که خواستی دنده عوض کنه اون موقع هست که باید کلاج بگیری همین
کلا زیاد با کلاج ور نرو!
حالا صاحبان فن بیان نظر بدن!
SADEGH 7
23-04-2012, 19:33
ولی من عادت بر عکس حرف شماست و همیشه دو تا رو با هم فشار میدم.البته با 405.مشکلی داره؟
این عمل (کلاچ و ترمز باهم) باعث می شه شما ماشین رو خلاص کنی و ترمز کنی.
وقتی ماشین تو دندس اگه پاتون رو از روی گاز بردارید می بینید که سرعت خود به خود کم می شه که اگه خلاص کنید می بینید که سرعت کم نمی شه یا ممکنه سرعتتون بیشتر شه (سرپایینی)
پس بهتره تنها ترمز کنید تا هم تو دنده بودن ماشین و هم ترمز باعث کاهش سرعت بشه. و چند سانتی متر مونده بود که ماشین ایست کامل کنه، یه لحضه کلاچ رو بگیرید و ماشین رو خلاص کنید و باز هم ترمز تنها و نهایاتا اگه چراغ طولانی بود دستی بکشید.
این کار 2 تا ویژگی داره:
1- ماشین سریع تر ایست کامل می کنه.
2-عمر کلاچتون بیشتر می شه.
اطلاعات من:
میگن وقتی میخوای سرعت کم کنی کلا:
1 - ماشینو خلاص نکن
2 - کلاج رو هم نگیر ( که همون خلاص شدن میشه)
دلیلشم اینه که ترمز عمل نمیکنه! بگم که من اینو خودمم شنیدم ولی تست کردم اینجوری نبوده
ولی گفتند که همیشه باید ماشین در دنده باشه وقتی که خواستی دنده عوض کنه اون موقع هست که باید کلاج بگیری همین
کلا زیاد با کلاج ور نرو!
حالا صاحبان فن بیان نظر بدن!
دوست عزیز ترمز عمل می کنه ولی خلاص بودن ماشین (همونطور که توضیح دادم) باعث می شه که دنده ها درگیر نباشین و کم شدن سرعت دیرتر انجام بشه.
موفق باشید:11:
ess_1362
24-04-2012, 08:37
به موارد بالا اضافه می کنم که در خودرو های انژکتوری جدید رها کردن گاز و درگیر بودن دنده سوخت رسانی به موتور متوقف خواهد شد در نتیجه مصرف سوخت کاهش خواهد یافت
البته استفاده بیش از حد از کلاچ موجب آسیب به دیسک و صفحه و همینطور سفت شدن بیش از حد پدال خواهد شد
davod_danger666
24-04-2012, 09:19
اگه تو سطح صاف با سرعت بالا بخوایین با کلاج ترمز کنیین زیاد به چشم نمیاد......ولی تو سرازیری بر عکسه,اگه پاتون تو کلاج باشه اصلا خوب عمل نمیکنه
کلا تو سرازیری خلاص نکنید هم خطرناکه هم دیسک لنت زود فرسایش پیدا میکنه
از نظر فنی دور موتور تا یک خط پایین تر از یک نیاد ماشین خاموش نمیشه تا اونجا که دور موتور خیلی پایین نیاد که بشه ماشینو روشن نگه داشت میشه ترمز گرفت (بدون خلاص کردن)وقتی دور موتور اومد پایین خلاص کنید
البته تو میدون ها نه میشه خلاص کرد نه میشه کلاج نگرفت باید با همشون زیر پات بازی کنی که ماشین خاموش نشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.