مشاهده نسخه کامل
: ویروس Win32.Virut.ce و ناکارامدی کاسپر
ELDORAMO
08-04-2012, 16:27
سلام دوستان
سیستم من به ویروس Sality الوده شده بود که با کمک یه نرم افزار کم حجم از طریق safe mode تونستم حذفش کنم اما بعدش ظاهرا به ویروس virut الوده شده ابتدا با نود 32 چک کردم ولی ظاهرا شروع کرد به حذف فایل ها
یه تاپیک رو خوندم که نرم افزارهای زیادی رو معرفی کرده بودن و تاکید داشتن روی کاسپر اسکای
اون ها رو هم امتحان کردم یه ویروس کش خیلی کم حجم و معروف هم برای همین ویروس بود که اون رو هم توی Safe mode امتحان کردم ولی هیچی پیدا نکرد
کاسپر اسکای 2012 تونست تموم فایل های exe سیستم رو پیدا کنه و ظاهرا همشون به این ویروس الوده بودن اما در نهایت اعلام میکنه فایل ها clean شدن و یه کپی از اونها توی قرنطینه نگه میداره ولی بلافاصله تمامی فایل های exe سیستم از کار می افته حتی فایل های ویندوز مثل نرم افزار های صدا
سیستم رو که ریستارت می کنم دوباره همشون درست میشه اما بلافاصله با ورود به پوشه ای که فایل Exe داشته باشه (فایل هایی که قبلا اون ها رو به عنوان ویروس شناخته ) مجددا کاسپر اون رو به عنوان ویروس virut.ce شناسایی میکنه و قرنطینه میکنه اما فایل حذف نمیشه ( فکر کنم تعمیرش میکنه ) و بعدش مجددا از کار میافته یعنی کاسپر اصلا نمیتونه تعمیرش کنه بلکه فاتحشو میخونه مگه اینکه ریست کنم. این چرخه داره مدام تکرار میشه
تمام فایل های exe سیستم رو داغون کرده
راهی هست بشه این ویروس لعنتی رو درست کرد؟
ویندوز من seven 64 bit هست xp هم دارم
سلام دوستان
سیستم من به ویروس Sality الوده شده بود که با کمک یه نرم افزار کم حجم از طریق safe mode تونستم حذفش کنم اما بعدش ظاهرا به ویروس virut الوده شده ابتدا با نود 32 چک کردم ولی ظاهرا شروع کرد به حذف فایل ها
یه تاپیک رو خوندم که نرم افزارهای زیادی رو معرفی کرده بودن و تاکید داشتن روی کاسپر اسکای
اون ها رو هم امتحان کردم یه ویروس کش خیلی کم حجم و معروف هم برای همین ویروس بود که اون رو هم توی Safe mode امتحان کردم ولی هیچی پیدا نکرد
کاسپر اسکای 2012 تونست تموم فایل های exe سیستم رو پیدا کنه و ظاهرا همشون به این ویروس الوده بودن اما در نهایت اعلام میکنه فایل ها clean شدن و یه کپی از اونها توی قرنطینه نگه میداره ولی بلافاصله تمامی فایل های exe سیستم از کار می افته حتی فایل های ویندوز مثل نرم افزار های صدا
سیستم رو که ریستارت می کنم دوباره همشون درست میشه اما بلافاصله با ورود به پوشه ای که فایل Exe داشته باشه (فایل هایی که قبلا اون ها رو به عنوان ویروس شناخته ) مجددا کاسپر اون رو به عنوان ویروس virut.ce شناسایی میکنه و قرنطینه میکنه اما فایل حذف نمیشه ( فکر کنم تعمیرش میکنه ) و بعدش مجددا از کار میافته یعنی کاسپر اصلا نمیتونه تعمیرش کنه بلکه فاتحشو میخونه مگه اینکه ریست کنم. این چرخه داره مدام تکرار میشه
تمام فایل های exe سیستم رو داغون کرده
راهی هست بشه این ویروس لعنتی رو درست کرد؟
ویندوز من seven 64 bit هست xp هم دارم
سلام../.
عرض کنم نظر بنده این هست که کاسپر اسکای این ویروس رو از بین میبره و فایل رو هم تعمیر میکنه اما به دلیل عملکرد نادرستش در قبال ویروسهای تحت اتوران و فایلهای لینکی شما پس از ورود به یک فولدر یا درایو مجدا ممکنه اون ویروس رو بگیرین.
اگه هم قبلا روند تعمیر فایلها نادرست انجام شده باشه توسط یک محصول دیگه فایلهاتون از بین رفتن متاسفانه که امیدوارم اینطوری نباشه..
شما ابتدا با هردو نرم افزار پایین اسکن کامل انجام بدین..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dia.com%2Fdl%2F149c56dce0505320bbc2b2b5762af9d2%2F 4f818d24%2F100106366%2Fsoftware%2Fantivirus%2Frmvi rut.exe)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dia.com%2Fdl%2F91c76a222a37a435ef1aaee7aee20d26%2F 4f818d51%2F100105925%2Fsoftware%2Fantivirus%2Frmsl t.exe)
بعد از پایان کار وارد هیچ بخشی نشین به هیچ وجه و سپس با آنتی ویروس آویرا اینترنت سکوریتی رو گرفته و کاملا اپدیتش کنید و سپس اقدامات پاکسازی مربوط به اتوران هارو انجام بدین.
در پایان حتما ویندوز خودتون رو تعمیر بکنید..نیازی به نصب نمیبینم.. فقط تعمیر کفایت میکنه.
ضمنا فایلی که اینجا ضمیمه کردم رو بگیرین و راست کلیک کنید روش و گزینه ی merge رو بزنین..
موفق باشین..
ELDORAMO
08-04-2012, 19:05
ظاهرا سیستم از ویروس پاک سازی شده من هر دو انتی ویروس رو حذف کردم و بخش زیادی از فایل ها رو هم از دست دادم
روی بیشترشون که میزنم پیغام میده که این فایل احتمالا توسط یک ویروس خراب شده
راهی واسه تعمیر این فایل ها نیست؟
hassanshaikhi
08-04-2012, 19:17
من خودم چند سال پیش این ویروسو گرفته بودم که nod32 موقع تعمیر فایل ها همه رو خراب میکرد. فایل ها رو از قرنطینه در آوردم و با آنتی ویروس microsoft essential بیشتر فایل هام درست Repair شدن.
ظاهرا سیستم از ویروس پاک سازی شده من هر دو انتی ویروس رو حذف کردم و بخش زیادی از فایل ها رو هم از دست دادم
روی بیشترشون که میزنم پیغام میده که این فایل احتمالا توسط یک ویروس خراب شده
راهی واسه تعمیر این فایل ها نیست؟
خیلی سخت دیگه اونهارو میشه برگردوند، شما این فایل که اینجا قرار میدم رو اجرا کنید اگه مشکل فایلهای درایو سی شما حل شد اطلاع بدین باز..
با اون دو نرم افزار که گفتم repair انجام بدین.. آنتی ویروس dr.web cure it هم از ابزارهای مفیدی هست برای تعمیر فایل..
موفق باشید..
ELDORAMO
08-04-2012, 19:42
قید همشون رو زدم سرعت ویندوزم شدید اومده پایین بیخیالشون شدم ویندوز رو عوض میکنم
دوستان ممنون بابت راهنمایی
اولین کار توی مواجهه با این ویروس حذف کردن Nod32 هست چون فاتحه همه چی رو می خونه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.