مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد خرید لپ تاپ
سلام دوستان....
دنبال یک نوت بوک هستم که برای کارهای معمولی مثل فیلم دیدن و اینترنت و آفیس هست و بازی و کارهای سنگین باهاش قرار نیست انجام بشه.....هاردش هم زیاد مهم نیست که ظرفیتش چقدر باشه مثلا 320 هم کفایت می کنه.....قیمت هم هرچه پایینتر بهتر.... پیشنهاد شما چی هست؟ در ضمن می خوام حداقل سی پی یو core i3 داشته باشه و رمش هم دیگه زیر 2 گیگ نباشه.... در عین حال چون می خوام سبک باشه اگه ممکنه از مدلهای 14 اینچی پیشنهاد بدید....زودتر لطفا....
ممنون.
Mr.Mazmamfi
06-04-2012, 23:25
سلام
خب بودجتون چقدره ؟
مدل های 14 اینچ معمولا گرونتر از 15 اینچ هاست .
و بعید میدونم زیر یه تومن پیدا بشه .
ممنون از پاسختون....
قیمت تا 1 تومن مشکلی نیست.... حتما هم می خوام 14 اینچ باشه.... حالا یه کم بالا یا پایین مشکلی نیست.... اگه مدل 15 اینچ خوب هم سراغ دارید اون رو هم بی زحمت معرفی کنید شاید دیدم خوبه اصلا رفتم سراغ 15 اینچ
Mr.Mazmamfi
06-04-2012, 23:48
ممنون از پاسختون....
قیمت تا 1 تومن مشکلی نیست.... حتما هم می خوام 14 اینچ باشه.... حالا یه کم بالا یا پایین مشکلی نیست.... اگه مدل 15 اینچ خوب هم سراغ دارید اون رو هم بی زحمت معرفی کنید شاید دیدم خوبه اصلا رفتم سراغ 15 اینچ
خواهش میکنم .
مدل های 4750 و 4752 ( فکر کنم ) از ایسر .
مدل G470 از لنوو .
مدل X44 HY از ایسوس .
پیشنهاد خودم 4750 و G470 هست .
15 اینچ هم که مدل های 5750 از ایسر و X54 HY از ایسوس و B570 از لنوو ( پیشنهاد من اینه ) و 300E5X از سامسونگ .
موفق باشید.
Highbury
07-04-2012, 01:50
بنظرم 15 اینچ سبک بگیر و لبتابی که عمری و کیفیت ساخت بالایی داشته باشه و در عین حال تا حدودی زیبا و ارزش قیمتش رو داشته باشه. چه لبتابی؟
مسلما لنوو B570
i3 2330 ram 4 hard 500 vga intel300-win7 org
قیمتش حدود 850 هست.
کیفیت ساخت خوب
صفحه نمایش خوب و شفاف
کیبورد در حد جام جهانی 2014
وزن مناسب ( مثلا مسترمزممفی ایکس 44 ایسوز رو پیشنهاد دادند که 14 اینچه اما وزنش با بی 570 که 15 اینچ هست برابره. وزن از سایز مهمتره، تو 15 اینچ شما راحت تر میتونید فیلم ببینید ، وب گردی راحت تره و کیبورد عددی رو هم دارید.)
بزن تو گوش B570
گارانتی سازگار ارقام
من بیشتر هدفم از 14 اینج بودن محصول این بود که وزن سبکتری داشته باشه....حالا که میشه لپتاپ 15 اینج سبک هم پیدا کرد که خوب بهتر! فقط یک مسئله: این مدل لنوو مونیتورش ال ای دی نیست و در ضمن ویندوز هم روش نصبه که قاعدتا قیمتش رو می بره بالاتر.... مدل دیگه ای نیست که همین خصوصیات خوب رو داشته باشه و سیستم عاملش هم داس باشه که حداقل قیمت سیستم عامل رو از آدم نگیرن؟!!
راستی از برندهای معروفتر مثل dell یا asus پیشنهادی ندارین دوستان؟
ممنون
Highbury
07-04-2012, 13:44
من بیشتر هدفم از 14 اینج بودن محصول این بود که وزن سبکتری داشته باشه....حالا که میشه لپتاپ 15 اینج سبک هم پیدا کرد که خوب بهتر! فقط یک مسئله: این مدل لنوو مونیتورش ال ای دی نیست و در ضمن ویندوز هم روش نصبه که قاعدتا قیمتش رو می بره بالاتر.... مدل دیگه ای نیست که همین خصوصیات خوب رو داشته باشه و سیستم عاملش هم داس باشه که حداقل قیمت سیستم عامل رو از آدم نگیرن؟!!
LED دوست من. خودم با 5110 و خیلی های دیگه مقایسه کردم و تفاوتی بینشون نیست.
در مورد وین7، شما یک مدل به من معرفی کن که قیمتش از بی 570 پایینتر باشه و کیفیت و کانفیگ بی 570 رو داشته باشه. نیســـت. حتی اون بی کیفیت های دل هم قیمتی بالاتر از بی 570 یا هم قیمت هستن.
میتونی دل 5110 رو انتخاب کنی با کانفیگ مشابه،قیمت بالاتر و کیفیتی به مراتب پایینتر، کیبورد ضعیتفر و ...
خب وقتی ما بی570 رو پیشنهاد میکنیم تمام جوانب را می سنجیم. بدون شک بهترینه زیر 1 تومان.
وزن خوبی هم داره.
راستی از برندهای معروفتر مثل dell یا asus پیشنهادی ندارین دوستان؟
ممنون
Lenovo معروف نیست؟:18: اینو من از شما میشنوم
شما میتونی حرف مار و باور کنی یا میتونی حرف فروشنده هایی که جنس خودشون رو میفروشن!
لنوو و ایسوز جز باکیفیت ترین برندها هستن. حتی سونی به لنوو نمیرسه
تو بازار هم لنوو به برند خرکار معروفه.
دیگه بیشتر از این راهنمایی کردن در توانم نیست.
---------
به هر حال جواب سوال آخرتون
دل 5110 با کانفیگ مشابه هستش که به نظر شما معروفتره
ایسوز هم چیزی که با کانفیگ بی 570 باشه قیمتش بالای 1100 تومانه
موفق باشی
با سپاس از زحمات شما....
فکر کنم منظورم رو بد رسوندم که شما ناراحت شدید!!! من که به لنووی بزرگ بی احترامی نکردم... اتفاقا لنوو، فوجیتسو، توشیبا،ایسر و ایسوس به نظر من جزو بهترینها هستن.....
من عبارت "تر" رو ستفاده کردم چون از دیدگاه عوام محصولاتی مثل dell شناخته شده تر هست در صورتی که همه می دونیم جزو بی کیفیت ترینها هست...من هم چون این رو برای کس دیگه ای می خواستم روی همین اصل از عبارت "معروفتر" استفاده کردم....
به هر حال ممنون از شما
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.