PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید نوتبوک با صفحه FHD

A R A S H
06-04-2012, 00:05
سلام به بکس گنگستر این اتاق!
من قصد خرید نوتبوک دارم.
طراح صنعتیم و بسیار زیاد به صفحه نمایش نوتبوکم نگاه می‌کنم. شاید در روز بیشتر از 10 ساعت و تقریبن هفت روز هفته.
با وجود اینکه کار گرافیکی می‌کنم اما گرافیک 512 هم برام بسه و رم 4
چند روز پیش یه HP 4530 میخاستم بخرم که صفحه نمایشش بطرز عجیبی بی کیفیت بود. می‌تونستم پیکسلاشو با چشم ببینم. به فروشنده گفتم چرا اینطوریه گف شما خیلی حساس میبینی!
قبلش Acer5750 داشتم که به دیار بیقی شتافت! اول پیکسل سوخته پیدا کرد و بعد چند پیکسل خیلی روشن و بعد هم که کلن ...

بنابراین اولین اولویتم صفحه نمایش بسیار با کیفیت و Full HD هست و همینطور میزان کنتراست بالا
ابعاد صفحه نمایش همون 15 و 6 دهم اینچ مناسبه و کوچیکتر از این نمی‌تونم کار کنم
اولویت دوم اینه که پولو مول ندارم :22:
اولویت سوم اینه که با توجه به اینکه پول ندارم ولی یه نوتبوک I5 میخام.
اولویت چهارم اینه که الان صفحه رو نبندی! :42:

بودجم دیگه خودمو هلاک کنم 1 و 80 تا یک میلیون و 98 با پول خوردای ته جیبمه.
ارزونترین نوتبوک با ریزولوشن 1080*1980 چقدره؟

به سلامتی دوستان :7:

Mr.Mazmamfi
06-04-2012, 23:39
سلام

چند روز پیش یه HP 4530 میخاستم بخرم که صفحه نمایشش بطرز عجیبی بی کیفیت بود. می‌تونستم پیکسلاشو با چشم ببینم. به فروشنده گفتم چرا اینطوریه گف شما خیلی حساس میبینی!

فروشنده راست میگه . اونجوری باشه الان منم پسکسل های صفحه نمایش لپ تاپمو میبینم .
پس اگر شما خیلی حساسی بهتره بری صفحه نمایش رتینا بخری . ( همونی که تو آیپد نیو استفاده شده )

قبلش Acer5750 داشتم که به دیار بیقی شتافت! اول پیکسل سوخته پیدا کرد و بعد چند پیکسل خیلی روشن و بعد هم که کلن ...

صفحه نمایش 5750 بهتر بود یا 4530 ؟
چجوری 5750 رو تحمل میکردی ؟

بنابراین اولین اولویتم صفحه نمایش بسیار با کیفیت و Full HD هست و همینطور میزان کنتراست بالا
ابعاد صفحه نمایش همون 15 و 6 دهم اینچ مناسبه و کوچیکتر از این نمی‌تونم کار کنم
اولویت دوم اینه که پولو مول ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولویت سوم اینه که با توجه به اینکه پول ندارم ولی یه نوتبوک I5 میخام.
اولویت چهارم اینه که الان صفحه رو نبندی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بودجم دیگه خودمو هلاک کنم 1 و 80 تا یک میلیون و 98 با پول خوردای ته جیبمه.

مسخره :5:

ارزونترین نوتبوک با ریزولوشن 1080*1980 چقدره؟
تا اونجایی که .یادمه سریه جدیده K53 SV با کانفیگ core i7 و صفحه نمایش FHD حدود 1700 بود . ( الان رو نمیدونم ، این قیمت برای قبل عیده )

با بودجه ای که شما داری عمرا بتونی FHD بخری .

موفق باشید.