ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نشان دادن تعداد هسته های سی پی یو i7 950

kooloom
05-04-2012, 10:06
سلام
دیشب داشتم با سیستم کار می کردم یه دفعه مثل حالت استندبای شد ولی فنها کار می کردن بعدش دیدم هیچ عملی صورت نمی گیره دکمه پاور نگه داشتم تا خاموش شد بعد که روشن کردم تو صفحه ای که اطلاعات بایوس می نویسه نوشت اوور کلاک نا موفق بود بعدش خواست f1 بزنم تا برم تو بایوس .رفتم و ریستارت کردم ویندوز اومد بالا با برنامه cpu-z تست کردم دیدم تعداد پردازنده زده 2 و تعداد ترد 4 در حالیکه قبلا می زد پردازنده 4 و ترد 8.توی device manager همون 8 تا رو نشون میده.در ضمن من اوور کلاک نکردم فقط فرکانس رمو پون خودش 1066 می شناخت بطور دستی چند روز قبل بردم رو 1600 چون رمم کورسیر 1600 هست.
یعنی چی شده؟ممکنه سوخته باشه؟:41:

EXTREME
05-04-2012, 11:09
این مشکل میتونه به دلیل یک ناپایداری باشه یا باگ بایوس
شما سیستم رو خاموش کنید باتری مین رو دربیارین یک clear cmos بکنید و باتری رو دوباره جا بزنید بعد وارد ستاپ شده یک بار load fail deafult رو هم بزنید
برای رم هم میتونید هم از پروفایل xmp اقدام به درست کردن فرکانسش بکنید و هم از طریق ضریب رم
اگه از طریق xmp اقدام کنید فرکانس سی پی یو هم تغییر میکنه پس به این مسئله هم توجه داشته باشین
در آخر بایوس مین رو هم آپدیت کنید

kooloom
05-04-2012, 14:13
این مشکل میتونه به دلیل یک ناپایداری باشه یا باگ بایوس
شما سیستم رو خاموش کنید باتری مین رو دربیارین یک clear cmos بکنید و باتری رو دوباره جا بزنید بعد وارد ستاپ شده یک بار load fail deafult رو هم بزنید
برای رم هم میتونید هم از پروفایل xmp اقدام به درست کردن فرکانسش بکنید و هم از طریق ضریب رم
اگه از طریق xmp اقدام کنید فرکانس سی پی یو هم تغییر میکنه پس به این مسئله هم توجه داشته باشین
در آخر بایوس مین رو هم آپدیت کنید
ممنون از راهنماییتون.امشب باید امتحان کنم ایشالا درست بشه.نزدیک 2 تومن پول کیس دادم هنوز نتونستم با خیال راحت باهاش کار کنم.یکی می گفت ایراد نرم افزاریه ویندوز عوض کن:13:

EXTREME
05-04-2012, 15:31
ممنون از راهنماییتون.امشب باید امتحان کنم ایشالا درست بشه.نزدیک 2 تومن پول کیس دادم هنوز نتونستم با خیال راحت باهاش کار کنم.یکی می گفت ایراد نرم افزاریه ویندوز عوض کن:13:
نه 2 هسته غیرفعال شده به ویندوز فکر نکنم مربوط باشه