مشاهده نسخه کامل
: راهنمايي براي خريد سيستم صوتي
panther99
05-04-2012, 10:01
دوستان اگه ممكنه منو براي خريد يه سيستم صوتي ، مناسب با قيمتي كه ميخوام راهنمايي كنيد .
اول از همه كه سينماي خانگي نميخوام ( ضبط يا يه چيز تو مايه هاي سيستم HIFI ) . قدرتش 150 تا 200 وات RMS USB Play & rec . و از لحاظ تصويري هم قوي باشه نسبتا . بودجه هم 450 تا 500 تومن . در ضمن مدلها و قيمتهاشون رو تو اين رنج برام معرفي كنيد و اينكه آيا تا 2 يا 3 ماه ديگه قيمتها بهتر ميشه ؟؟؟؟؟؟ باز هم تاكيد ميكنم سينماي خانگي نميخوام !!
panther99
05-04-2012, 15:28
كسي نيست جواب بده ؟؟؟؟ همه بازديد كننده ان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما باید از این سیتم های میکرو های فای بگیری که با توجه به بودجتون مدل های سونی و جی وی سی براتون مناسبه.
اگه بتونید بیشتر هزینه کنید یه آمپ استریو و یه جفت بلندگو بوک شلف خوب بگیرید نتیجه بهتری می گیرین.
panther99
06-04-2012, 13:19
ممنون . خب ميشه مدلهاش رو هم معرفي كنيد يا لينك بذاريد ؟؟؟؟؟؟؟؟
panther99
07-04-2012, 00:01
بابا دستتون درد نكنه !!!! 50 نفر اين تاپيك رو ديدن 2 تا جواب درست حسابي به ما ندادين !!!!!!!!!!!!!
panther99
08-04-2012, 00:48
اينجا چرا اينجوريه ؟؟؟؟؟ يه درخواست رو بايد هفت بار تكرار كني ، التماس كني ، تمنا كني تا جواب بدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خوبی؟ اقا منم دنبال همچین چیزی بودم.یعنی بزار از اول بگم.یه ضبط نیمه های فای بهم رسید که چون قدیمی بود فقط اودیو سی دی میخونه و mp3 نمیخونه.منم چون اهنگ زیاد گوش میکنم نمیشه بریزم روی اودیو.خلاصه یه dvd player روی lcd سامسونگم داده بودن که همه چیش خوبه فقط یه ایراد داره اونم اینه که صدای خوده دستگاه از اهنگها بیشتره وقتی داره میخونه از روی dvd!! منم عادت دارم اهنگ با صدای کم گوش کنم هی صدای خش خش خوندن این میرفت روی مخم.خلاصه رفتم یه dvd player خوب بگیرم مثل pioneer dv430 که یهو گفتم چرا یه میکرو های فای نگیرم؟! خلاصه دیروز توی نادری چشمم به این مدل خورد که دیوانه وار قشنگ بود yamaha mcr-040 که حدودا 10 تا رنگ مختلف داره و قیمتشم 660 تومن بود.یکم گرونه ولی از همه ی میکرو های یاماها ارزونتر بود.برای من زیاده یکم.حالا چشمم رفته سمت jvc.میکروهاش قشنگ و خوشنامن بر خلاف بقیه کاراش.اگه دیدم چیزی بازم برات میگم شماهم اگه نظری داشتی بهم کمک کن .مخلصم
panther99
09-04-2012, 01:06
ممنون . باز دمت گرم جواب دادي شما !! ببين منم بيشتر نظرم همون jvc و سوني هست . يه مدلي كه قدرت RMS به 150 وات برسه و حتما حتما حتما usb رو ساپورت كنه و پخش dvd هم داشته باشه . ببين اين مدل زيري رو ديدي يه قيمت بگير قربونت . خيلي هيولاست ! فقط يه ايرادي كه داري فكر كنم DVD نخوره . درمورد USBهم مطمئن نيستم.
JVC NX-D2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدلهاي ديگه ديدي با عكس و مشخصات و قيمت بذار همينجا ممنون . خودم دنبال هي فاي هستم و ميخوام بخرم .
panther99
14-04-2012, 23:28
يعني 102 نفر به اين تاپيك سر زدن فقط يه نفر اونم با التماس جواب دادن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! يعني اينجا اينقدر ... بابا يه راهنمايي كنيد يا در تاپيك رو ببنديد خب !!!!!!!!!!!!!!!!!!! حرف بدي ميزنم ؟؟؟؟؟؟؟
panther99
20-04-2012, 15:10
كسي نميخواد جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز به این سوالها جواب بده تا بهتر راهنمایی کنم:
این سیستم در چه فضایی استفاده میشه (ترجیحا طول، عرض و ارتفاع اتاق رو بگو)
حجم صدا برات مهمه (میخوای دیسکو راه بندازی) یا موزیکالیتی و جنس صدا برات مهمه؟
بیشتر چه سبکی گوش میدی؟
میخوای بلندگو با آمپلی فایر مجزا بگیری یا یه سیستم باشه؟
حداکثر هزینه ای که میخوای بکنی؟
آیا قصد داری بصورت DIY خودت بلندگو رو بسازی؟ (برای کم کردن هزینه و گرفتن بهترین نتیجه با بودجه ای که در نظر داری)
آیا میخوای روی اکوستیک محیط هم کار کنی یا میخوای همینجوری سیستم رو بزاری تو اتاق و گوش کنی؟
از چه سورسی میخوای استفاده کنی (دک/سی دی پلیر/کامپیوتر/موزیک پلیر/پلی استیشن 1 و ...)
چقدر با صدا آشنا هستی؟ (چقدر گوش هایی تعلیم دیده داری؟)
قبلا چه سیستم یا سیستم هایی داشتی یا چه سیستم هایی رو گوش کردی؟
panther99
20-04-2012, 23:40
ببينيد كلا تو يه فضاي حدودا 20 مترمربع . قبلا هم ميني هاي فاي داشتم . جنس صدا خيلي برام مهمه . بيشتر ترنس گوش ميدم . تا 500 نهايتا ميتونم هزينه كنم . تو اتاق هم ميخوام گوش كنم . تو اين ميني هاي فاي ها اون جي وي سي كه گذاشتم صفحه قبل بدجور چشمم رو گرفته . قبلا سوني هم ميزد ولي الان نه ديگه !! باز هم شما راهنمايي كنيد . امكاناتش هم به روز ياشه . ممنون .
ببينيد كلا تو يه فضاي حدودا 20 مترمربع . قبلا هم ميني هاي فاي داشتم . جنس صدا خيلي برام مهمه . بيشتر ترنس گوش ميدم . تا 500 نهايتا ميتونم هزينه كنم . تو اتاق هم ميخوام گوش كنم . تو اين ميني هاي فاي ها اون جي وي سي كه گذاشتم صفحه قبل بدجور چشمم رو گرفته . قبلا سوني هم ميزد ولي الان نه ديگه !! باز هم شما راهنمايي كنيد . امكاناتش هم به روز ياشه . ممنون .
پیشنهاد من به شما edifier s730 حدود 440 هزار تومان از هر مینی های فای بهتره من خودم سونی های فای 470 واتی داشتم ولی این یه چیز دیگست بهت پیشنهاد میکنم بری حتما از نزدیک ببینی
panther99
21-04-2012, 16:01
Edifire ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه اسم زياد معتبري نيست تو صدا ؟؟؟؟؟؟ شما داري اين سيستم رو ؟؟؟؟ من عكسش رو ديدم . پليرش كجاست ؟؟؟؟فرمتهاي تصويري رو كامل ساپورت ميكنه ؟؟؟؟ ديسك ميخوره يا USB ؟؟؟؟
panther99
21-04-2012, 17:00
در ضمن من اين سيستم صوتي رو ميخوام كنار LCD و توي پذيرايي بذارم . به نظرتون اين اديفاير 730 مناسبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گویا قراره این سیستم بعنوان سیستم سینمایی استفاده بشه، من گمان کردم یه سیستم های-فای مد نظر بود. با این اوصاف من نظری ندارم که بدم
panther99
22-04-2012, 09:39
خب نظرتون رو بگيد . من كه گفتم با چه مختصات و قيمتي ميخوام .در ضمن من اول هم گفتم يه سيستم صوتي مناسب ميخوام . لطفا هر چي تو نظرتون هست بگيد اينجا . ممنون .
Edifire ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه اسم زياد معتبري نيست تو صدا ؟؟؟؟؟؟ شما داري اين سيستم رو ؟؟؟؟ من عكسش رو ديدم . پليرش كجاست ؟؟؟؟فرمتهاي تصويري رو كامل ساپورت ميكنه ؟؟؟؟ ديسك ميخوره يا USB ؟؟؟؟
برعکس خیلی هم معتبره و با اون های فای های تو این قیمت قابل مقایسه نیست مثل سانتافه میمونه در مقابل لندکروزبله من خودم دارم یک حال بزرگ رو قشنگ پر صدا میکنه
این مدل فقط اسپیکر هست و شما میتونی از طریق کابل اپتیکال و کواکسیال و rca به هر دستگاهی که خواستی وصل کنی
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
در ضمن من اين سيستم صوتي رو ميخوام كنار LCD و توي پذيرايي بذارم . به نظرتون اين اديفاير 730 مناسبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم همین کار رو کردم خیلی هم مناسبه فقط 2.1 کاناله هست و5.1 نیست ولی اگه میخوای یه چیزی بخری که بدرد بخور باشه همین رو بخر وگرنه اون های فای ها وسینما های قلابی بدرد نمیخوره از ما گفتن بود بازم خودت میدونی
خب نظرتون رو بگيد . من كه گفتم با چه مختصات و قيمتي ميخوام .در ضمن من اول هم گفتم يه سيستم صوتي مناسب ميخوام . لطفا هر چي تو نظرتون هست بگيد اينجا . ممنون .
دوست عزیز با این بودجه برای های-فای خیلی چیز عالی نمیتونید بگیرید ولی اگه تمایل داشته باشید میتونید بلندگوی فول رنج بسازید. تو تاپیک بغلی یه توضیحاتی دادم. نتیجه هم بسیار عالی شده. این بلندگو با 300 الی 500 هزار تومن قابل ساخته (بستگی داره از چه متریالی استفاده کنید، خودتون بسازید یا بدین نجار بسازه و ...)... نتیجه یه های-فای بسیار عالی میشه... نقشه بلندگوی دقیقا از روی مدل Fostex 103EN ساخته شده. ولی بجای فاستکس که در ایران موجود نیست از فیلیپس استفاده شده که هم از نظر رنج فرکانسی و هم از نظر تفکیک و حساسیت از مدل 103 فاستکس بهتر عمل میکنه و قیمتش هم تقریبا نصف قیمت فاستکس هست. حداقل کارایی که میشه ازین بلندگوی دست ساز انتظار داشت یه چیزی در حد مدلهایی مثل Gemme's Vivace با قیمت 4000 دلاره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه خودت بسازی شاید (شاید) بتونی با حدود 350 هزار تومن انجامش بدی و 150 تومن مابقی هم یه آمپلی فایر 40-50 وات بگیری. این میشه یه سیستم هورن فول رنج که شاید 20 تا دونه ازش تو ایران نباشه و صداش هم با برندهای چند هزار دلاری برابری میکنه
امیدوارم این راهنمایی بدردتون بخوره :11:
omidnejat
24-04-2012, 23:30
برو تو سایت جی وی سی تهران همه با قیمت هست
panther99
25-04-2012, 02:18
ممنون . اين محصولاتي كه تو اين سايت هست رو همش رو داره . 2 مدل سيستم صوتيش خوبه . از كجا بفهمم كه داره ؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن تقريبا 20 تومني گرون تر از بيرونه بعضي محصولاتش !
panther99
25-04-2012, 02:18
ممنون . اين محصولاتي كه تو اين سايت هست رو همش رو داره . 2 مدل سيستم صوتيش خوبه . از كجا بفهمم كه داره ؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن تقريبا 20 تومني گرون تر از بيرونه بعضي محصولاتش !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.