مشاهده نسخه کامل
: راهي براي بيرون اوردن صداي ساب
صداي ساب ماشين زياد بيرون نمياد .ميخوام بيشتر صدا تو خيابون باشه .,البته يه چيزي هم شنيدم كه يه دستگاه بايد بزاري رو تاقچه تا صداي ساب رو بده بيرون.ميشه معرفي يا پيشنهاد كنيد اسم اين دو تا گردي كه ميزارن روي تاقچه رو نميدوونم:8:
hamidcrazy2
04-04-2012, 14:55
شما مشخصات سیستم رو بفرمایید تا بشه اصولی راهنمایی کرد
مدل ساب؟
اندازه باکس؟
حجم تیون باکس ؟
بیگ تری کردی؟
آمپت چیه؟
مدل پخش و ولتاژ خروجیش؟
iranpanel.net
04-04-2012, 15:55
سلام
این سوالارو پرسیدی بچه گیج میشه
اسم اونا هم پورت هستش
والا من زياد وارد نيستم .مشخصات ميدم ببين ميتونين راه
نمايي كنيد .ساب 309 1400وات.پخش 7250,باند 7100,امپ مكسيدر 904 ,امپ خوبيه شايد نشنيده باشين ولي خوبه 240-260 قيمتش
hamidcrazy2
04-04-2012, 18:11
پخشت 4 ولتی هست.
از آمپت که چیزی پیدا نکردم. گینت رو درست باید تنظیم کنی. اندازه باکست هم که نگفتی. چند لیتره.
واسه spl بازی و پرتاب صدا باید حجم باکست رو زیاد کنی و تیونش رو ببری مثلا رو 40-45 اونموقع صدات زیاد میشه و کیفیت صدات میاد پایین و لو بیس رو خیلی خوب خواهی داشت. ولی دیگه سابت رو آهنگ نخواهد بود. ولی بیرون ماشین همه لذت میبرن D:
برو سایت ساندی قسمت طراحی باکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون حميد جان بابت راهنمايي ولي يه سوال من ديدم عقب روي تاقچه 2تا سوراخ هست براي بعضي ها كه مي گفتن صداي ساب رو ميكشه تو ماشين .ميشه اسم اين دستگاه رو بگين .ضمنا شب از روي فاكتور مشخصات باكس رو ميگم
hamidcrazy2
04-04-2012, 18:44
اوتا بهش میگن پورت یا اگزوز ولی تاثیری ندارند. بیشتر واسه قشنگی هستند .صدا که آب نیست از سوراخ بیاد بیرون
مشخصات آمپ و وات rms رو بگو
اقا حميد شك دارم., شب ميرم نگاه ميكنم ميگم الان ماشين نيست فاكتور هم نيست ,ولي روي جعبه امپ يه 5200 انگار نوشته بود يادم نيست شب از امپ هم يه عكس ميگيرم
مشخصات امپ در دفترچه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امپ
مشخصات امپ روی جعبه
امپ از کنار
روي جعبه امپ هم يه 5200 وات زده
hamidcrazy2
04-04-2012, 23:06
لینکات نمیان
امان از دست اين اپلود سنتر ها ., حميد جوون برو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ريختم تو وبلاگم
hamidcrazy2
05-04-2012, 00:06
آمپت رو کاغذ خوب وات میده.
ولی نفهمیدم ساب رو چطوری یهش وصل کرده و چند وات داره بهش میرسه. ساب اگه دوتا کویل 4 اهمی داشته باشه میشه دو اهم و آمپت رو دو اهم 300 وات میده که خیلی کمه . اگه سابت دوتا کویل 2 اهمی داشته باشه رو 4 اهم آمپت 600 وات میده که اوکی هست میمونه باکس و سابت. اون وولوم های آمپت هم معلوم نیست چی به چیه و سرش کدوم وره D:
شما یه کاری کن. باکس و سابت رو یک ماشین دیگه و یک آمپ دیگه تست کن. ببین اشکال از باکس و ساب نباشه بعد واسه کارای دیگه اقدام کن
ممنون از پيگيريتون من الان فقط ميخوام بدونم اين امپ خوبه قويه يا اينكه بهم انداختن ,ولي الان مشكلي ندارم فقط ميخواستم بيشتر صدا تو خيابون باشه .كه گفتيد بايد حجم باكس رو افزايش بدي و تيونش رو رو 45بزاري .من چون تخصصي ندارم نميدونم الان بايد چيكار كنم از روي پخش بايد اين تنظيمات رو انجام بدم يا امپ يا تغييراتي روي باكس؟
يكم دقيق تر بگين ممنون ميشم
hamidcrazy2
05-04-2012, 00:22
گفتم که شما اول باکستون رو ببرید با یک آمپ دیگه تست کنین ببینین چطوری جواب میده. شاید آمپراژ آمپتون کمه شاید اشکال از باکس هست. اول خیالت رو از بابت یکیشون راحت کن. تکلیف رو روشن کن و مجهولات رو کم کن بعد دست بکار تغییرات بشو
aaarrraaassshhh
05-04-2012, 00:24
ممنون از پيگيريتون من الان فقط ميخوام بدونم اين امپ خوبه قويه يا اينكه بهم انداختن ,ولي الان مشكلي ندارم فقط ميخواستم بيشتر صدا تو خيابون باشه .كه گفتيد بايد حجم باكس رو افزايش بدي و تيونش رو رو 45بزاري .من چون تخصصي ندارم نميدونم الان بايد چيكار كنم از روي پخش بايد اين تنظيمات رو انجام بدم يا امپ يا تغييراتي روي باكس؟
داداش راجع به این آمپ خودت باید پیگیر باشی دفتر چه نداره مگه؟؟؟؟؟
ببین زده ساخت کجاست رو جعبش؟ واتشو ببین نوشته یا نه؟؟؟
ببین آمار این آمپارو باید از 1 آدم منصف در بیاری
چون اگه بری اینور اونور واسه اینکه طرف جنسشو آب کنه میگه اره امپ خوبیه فلانه بساره 1 زمانی بود میگفتن پریمیر همون پایونیره :31:
شما 1 اشنا پیدا کن راهنماییت میکنه
ارش جان 5200وات و فكر كنم ساخت چين باشه .ولي ميگن امپ هاي مكسيدر امپ هاي قوي هست نميدونم والااااا
hamidcrazy2
05-04-2012, 00:34
آمپت چیز درست درمون و پدر مادر داری نیست. و میدونم که این برند داره مثل ویروس تو ناحیه توپخونه پخش میشه .
شما اونکاری که گفتم بکن
صدای 7100 ها چطور در میان؟ اونا باید صداشون خییلی قوی و زیاد باشه ، اونم با بیس سنگین. اونجوریه؟
حميد جان ولي من مشكل رو از ساب و باكس نميدونم چون من از همون فروشگاه كه گرفتم همونجا برام سيستمو بست و تو خود مغازه ساب كه تو باكس بسته بودم با سيستم مغازه امتححان كرد .بيس خوبي ميده .بخاطر همين فكر ميكم از اين نيست .,
7 ها كه مرگ نداره .,اونا عالين100
aaarrraaassshhh
05-04-2012, 00:56
ارش جان 5200وات و فكر كنم ساخت چين باشه .ولي ميگن امپ هاي مكسيدر امپ هاي قوي هست نميدونم والااااا
والا منم نمیدونم :31:
در هر صورت مبارکت باشه و واست کار کنه :11:
ولی کاشکی قبل خرید 1 مشاوره میگرفتی :27:
ایشالا واست خوب کار کنه.:8:
مرسي ارش جان اذيت شدي ممنون
aaarrraaassshhh
05-04-2012, 01:05
مرسي ارش جان اذيت شدي ممنون
نه داداش چه اذیتی
حالا اگه تونستم 1 اماری واست میگیرم:11:
اگه بگيري كه نجاتم دادي .در هر صورت يه دنيا ممنون:11:
من توي ماشين با صداي بالاي 40::8:
حميد اقا من از باكس و ساب اطمينان رو دارم شك هم ندارم,,حميد اقا شما اگه همون تنظيمات تيون و گفتي حجم باكس .. اين تنظيماتو بگي كه چه جوري انجام بدم ممنون ميشم
hamidcrazy2
05-04-2012, 18:03
اون تنظیمات مربوط به طراحی باکس هست . و باکس باید ساخته بشه. اگه از ساب و باکسش مطمئنی پس ایراد از آمپت هست دیگه . برو یه آمپ مونو بگیر . من که از تنظیماتش و نصبش درست سردرنیاوردم.
باشه.ولي ماشين گازيه .همين امپ رو با زوور جا داديم .,بابت راهنمايي ممنون ,يه مدل تيوتر معرفي كنيد بين20تا30 , خوب باشه
hamidcrazy2
05-04-2012, 18:24
والا تیوتر چیزی نمیشناسم . ولی تیوترهای Jbl خیلی خوش صدا هستند.
اهان .دستتون درد نكنه وقت گذاشتيد مرسي تشكر .خداحافظ:11:
hamidR15
06-04-2012, 18:53
لو بیس رو خیلی خوب خواهی داشت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام
با این قسمت فرمایشتون موافق نیستم
اگر فرکانس تیون رو بالا ببریم پخش فرکانسهای پائین ضعیف میشه.
مشخصات امپ در دفترچه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امپ
مشخصات امپ روی جعبه
امپ از کنار
هیچکدام از عکسها باز نمیشه.
شما برای داشتن صدای BASS قوی باید نکاتی رو رعایت نمائید.
اول از همه داشتن برق قوی هست.
دوم BIG 3 رو حتما باید انجام دهید.
آمپلیفایر قوی
ساب ووفر قوی (بالای 700 وات)
انتخاب باکس پورتد با حجم و فرکانس تیون مناسب.
سلامhamid crazy2
اين عكس ها رو همشون رو توي وبلاگ زير پست اول گذاشتم
ساب 309پايونيير 1400 وات هست , اگه ميشه يه نظري درباره امپ بدين كه عكسش تو همين وبلاگه هست اسمش maxeeder mx904 قيمت فعلي 250 حدودي ,والا از باكس اطلاعاتش رو ندارم ولي باكس شركتي هست ماركmaxeeder, باتري ماشين رو مشخصاتش رو تا 2 ساعت ديگه ميزارم .اگه از روي باكس ميتونيد بفهميد عكسشو بزارم ,در خدمتم
hamidcrazy2
06-04-2012, 19:31
اون ساب 400 واتی هست فکر کنم. همیشه در محاسبات و انتخابت rms رو لحاظ کن نه وات ماکزیمم رو
همیشه وقتی آمپ میخری دقت کن علامت CEA رو داشته باشه که نشون میده اون واتی که نوشته رو میده. البته بیشتر در مورد برندهای نا آشنا استفاده میشه.
در مورد باکس ساده ترین راه اینه که با یک آمپ دیگه درایو بشه و صدا بگیری ببینی اوکی هست یا نه بعد برو سراغ آمپ و برق و اینا .
انتخاب باکس هم کیلویی نیست که. مشخصات ساب و تیون و اندازه و هدفی که میخوای رو که میخوای رو به نرم افزار میدی اون بهت باکس رو پیشنهاد میده .
خوب .از يك جهت ميتونم بگم كه ساب و باكس اوكي هست كه من ده روز پيش يه مشكلي داشت بردم پيش اياني سيستم ميبندن ,اونجا صدا رو بالا برد اگه مشكل داشت ميگفت .,فقط الان من ميخوام بيشتر صدا خيابون باشه .,اصلا با اين مشخصات سيستم زير ميشه ازش توقع خواستمو داشت ؟ ,
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
خوب .از يك جهت ميتونم بگم كه ساب و باكس اوكي هست كه من ده روز پيش يه مشكلي داشت بردم پيش اياني سيستم ميبندن ,اونجا صدا رو بالا برد اگه مشكل داشت ميگفت .,فقط الان من ميخوام بيشتر صدا خيابون باشه .,اصلا با اين مشخصات سيستم زير ميشه ازش توقع خواستمو داشت ؟ ,
7250 pioneer \7100\maxeeder mx 904 امپ\ ساب309
hamidcrazy2
06-04-2012, 20:36
میشه یه کارایی کرد. مثلا بدی واست باکس طراحی کنن. باید ببینی اون ساب با اون قیما ارزش مثلا ساخت باکس مناسب رو داره یا نه. مثلا حاضری 50 تومن پول باکس بدی؟ اون واسه یه ساب زیر 100 تومن؟ کار نشد نداره.
من يه كاري كنم .برم پيشه همين سيستم فروش ها اونجا يه نشون بدم بعد اگه لازم باشه ميگيرم.تشكر .,درباره امپم ميشه يه نظري با توجه به عكساش و مشخصات روي دفترچه كه تو وبلاگه بود بديد ممنون ميشم:10:
پس من ببرم پيش يه سيستمي كاربلد .,ببينم چي ميشه .ممنون بابت راهنمايي
hamidcrazy2
07-04-2012, 13:42
در مورد آمپت نمیشه نظر خاصی داد. چون استاندارد CEA نداره ممکنه اصلا اون واتی که نوشته رو نده. ممکن هم هست بده
والا نميدونم..من چون اين اولين سيستمي هست كه ميبندم و اطلاعات ندارم شايد توقم از صداش زياده .,در هر صورت تشكر
تا تاپيك بازه يه سوال هم دارم بريج كردن چه جوريه و فايدش
,چه جوري ميشه انجام داد
MAXIMUS1
07-03-2013, 20:16
کسی میدونه ساب باکس پایونییر1300 وات بهتره یا یاب باکس زامیکس؟
MAXIMUS1
07-03-2013, 20:17
کسی میدونه ساب باکس پایونییر1300 وات بهتره یا 1200 زامیکس؟
hamidR15
08-03-2013, 22:15
کسی میدونه ساب باکس پایونییر1300 وات بهتره یا 1200 زامیکس؟
سلام.هیچکدوم.اگه صدای خوب وبا کیفیت میخوhهید من گلیدن آدیوسیستم MX12Plus BRرو پیشنهاد میکنم.با توجه به کاغذی بودن ووفرش صدای بسیار با کیفیتی رو ایجاد میکنه. حجم 46لیتر و نوع پورتد بودن اون باعث میشه فرکانسهای پائین رو به خوبی در دسترس داشته باشیدو همینطور کیک باس قوی.300وات RMS هست.
قیمت فروشش 500 تومن بود اگه گرون نشده باشه ولی من با تخفیف براتون تهیه میکنم.مایل بودید pmبدید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.