مشاهده نسخه کامل
: گارانتی ویستا پخش رایانه نخر
navid_sa
04-04-2012, 11:28
گارانتی ویستا پخش رایانه نخر
با سلام خدمت همه دوستان
در تاریخ 90/11/25 هارد اینترنال 1.5 ترا سیگیت را که دچار مشکل شده بود به گارانتی ویستا پخش رایانه تحویل دادم بعد از گذشت یک ماه گفتند که هارد 1.5 موجودی نداریم اگر می خواهید باید تا بعد از عید صبر کنید یا اگه
عجله دارید یه هارد 1 بدیم بهتون با 25 تومن پول! منم گفتم که تفاوت هارد 1 و 1.5 تو بازار 100 تومنه چرا 25 تومن می دید گفت همینه که هست!
منم گفتم فکر میکنم بهتون خبر میدم
چون قبل عید بود و احتیاج شدیدی به سیستم داشتم ، دو روز بعدش زنگ زدم گفتم آقا قبول همون هارد 1 ترا رو بدبد. بعد طرف گفت باید صبر کنی تا بعد عید ؟؟؟
ما رو میگی شوکه شدیم .
گفتم یعنی که چه اگه قراره بعد عید بدیدپس من همون 1.5 ترا خودمو میخوام .
حالا امروز 91/01/16 زنگ زدم طرف میگه فقط 1 ترا داریم همینه که هست . منم مجبور شدم هارد 1 رو بگیرم با 25 تومن پول .
قضاوت با خودتون اسم اینکارو چی میشه گذاشت ؟
گزینه 1. خدمات پس از فروش گزینه 2.مشتری مداری گزینه 3.رضایت مشتری گزینه 4.همه موارد
حالا یه جمله خنده دار تو سایت ویستا پخش رایانه که توجه شما را به آن جلب می کنم:
رضایت مشتری کلید رشد و موفقیت مستمر ما در بازار است.
کلید که نیست شاه کلیده
internet
06-04-2012, 21:43
من شیراز بردم نمایندگی هم داشت فرستادن البته موقعی هارد ارزون بود یک ماه بعد یه هارد نو دادند بهم
مشکلی هم نداشتم
شما به نظر من یا نمی گرفتی یا می رفتی اتحادیه برای پیگیری قضیه
amir_t6262
07-04-2012, 07:30
الان وضع هارد خرابه، احتمال این اتفاقات هست.
چون اختلاف قیمت آنقدر زیاد شده که خیلی از شرکتها میگویند که هارد نو نداریم، اگه میخوای پول خرید همان هارد قبلی را بهت میدیم.
اگرچه بنظرم اگه شما کوتاه نیاییی، مجبور میشوند که قبول کنند.
internet هم درست میگویند، حتما از طریق اتحادیه پیگیری کنید.
matrix007
07-04-2012, 20:42
شما باید یه کار دیگه می کردی ...
میگفتی من 25 تومن میدم یه هارد 2 ترا بهم بدین.
اون موقع قیافشون دیدن داشت!!!
navid_sa
07-04-2012, 21:37
شما باید یه کار دیگه می کردی ...
میگفتی من 25 تومن میدم یه هارد 2 ترا بهم بدین.
اون موقع قیافشون دیدن داشت!!!
گفتم. حتی گفتم ما به تفاوتشو به قیمت بازار میدم ولی گفتش که هارد 2 ترا هم نداریم. قیافشم اینجوری بود :21:
siamercedes
26-02-2014, 15:03
بدترین گارانتی ویستا هست. من یه تبلت نوی نو زدم روشن بشه روشن نشد . رفتم دادم اونجا الان یک ماه و نیم هست میگذره هر دفعه زنگ زدن یه چرت و پرتی میگن بهم. یا قطعه نداریم یا باید بره اونطرف تعویض بشه و هزار تا مورد دیگه که بهم گفتند. بهشون میگم مگه گارانتی تعویض نگفتین هست میگه آره ولی تعویض قطعه. تو دلم گفتم غلط کردین پس میگین گارانتی تعویض هست. حالم داره بهم میخوره دو میلیون پول تبلت فونپد ایسوس دادم الان یک ماه و نیم هست هنوز به دستم نرسیده . راهنمایی کنید کجا برم برای شکایت آخه . یه بار رفتم اونجا داد زدم سرشون یه قلچماق وایساده اونجا میخواست با باتون من رو بزنه میگم آقا جواب من رو بدین چه دلیلی داره این همه زمان آخه من چه گناهی کردم خب یه نو بهم بدین من برم بعد هر غلطی میخواین بکنید روی این تبلتی که دادم بهتون.
amir_t6262
26-02-2014, 15:51
این خبر را بخوان، فکر کنم به دردتان بخوره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]متفرقه/دیگر+گول+گارانتی+های+بی+قید+ و+شرط+فروشندگان+سخت+افزار+ه ی+رایانه+را+نخواهید+خورد
leo.unique
26-02-2014, 16:56
بهشون میگم مگه گارانتی تعویض نگفتین هست میگه آره ولی تعویض قطعه. تو دلم گفتم غلط کردین پس میگین گارانتی تعویض هست.
عجـــــــــــــب:n04::n04::n04:
کلا خیلی شرکت داغونیه!! (@#$#@$)
سر یه مادربورد هم همین کارو با من کردن یه مادربردو بردم گفتن باید تعویض کنیم ولی نمونشو نداریم فقط یه مدل داریم که چند نسل قبل از مال من بود 100 و خرده ایم گرونتر بود !!!! هیچی دیگه منم با چند نفر مشورت کردم گفتن اگه همون گرونرو نگیری هیچی که دستتو نمیگیره اشکتم درمیارن انقدر میدونن !! منم گرفتم دیگه :44:
گزینه 1. خدمات پس از فروش گزینه 2.مشتری مداری گزینه 3.رضایت مشتری گزینه 4.همه موارد
جواب این سوالتم به نظرم دزدیه ! باور کن سعیمم کردم ! هیچ جوری دیگه ای نتونستم برا خودم توجیه کنم!
گارانتی ویستا پخش رایانه نخر
با سلام خدمت همه دوستان
در تاریخ 90/11/25 هارد اینترنال 1.5 ترا سیگیت را که دچار مشکل شده بود به گارانتی ویستا پخش رایانه تحویل دادم بعد از گذشت یک ماه گفتند که هارد 1.5 موجودی نداریم اگر می خواهید باید تا بعد از عید صبر کنید یا اگه
عجله دارید یه هارد 1 بدیم بهتون با 25 تومن پول! منم گفتم که تفاوت هارد 1 و 1.5 تو بازار 100 تومنه چرا 25 تومن می دید گفت همینه که هست!
منم گفتم فکر میکنم بهتون خبر میدم
چون قبل عید بود و احتیاج شدیدی به سیستم داشتم ، دو روز بعدش زنگ زدم گفتم آقا قبول همون هارد 1 ترا رو بدبد. بعد طرف گفت باید صبر کنی تا بعد عید ؟؟؟
ما رو میگی شوکه شدیم .
گفتم یعنی که چه اگه قراره بعد عید بدیدپس من همون 1.5 ترا خودمو میخوام .
حالا امروز 91/01/16 زنگ زدم طرف میگه فقط 1 ترا داریم همینه که هست . منم مجبور شدم هارد 1 رو بگیرم با 25 تومن پول .
حالا یه جمله خنده دار تو سایت ویستا پخش رایانه که توجه شما را به آن جلب می کنم:
رضایت مشتری کلید رشد و موفقیت مستمر ما در بازار است.
کلید که نیست شاه کلیده
واقعاخوب شد که گفتی گل گفتی دوست عزیز منم معتبرترین گارانتیو برای یکی ازقطعات کامپیوتر گرفتم یعنی ازاون دزد ترتوبازارندیده بودم گارانتی پایتخت بود یعنی بدجوری سوخاسوخا سرم کلاه گذاشتم بهترین گارانتی بازار فیوجرهستش من یعنی کلاکیف کردم ازمرام نمی خوام تبلیغ کنما ولی باچشمت نبینی باورنمیکنی وتازه 3سال گارانتی هم داره ولی گارانتی پایتخت 1.5سال هست هرقطعه کامپیوتر نه اصلا برخورد خوبی بامشتری دارن نه این که کلا سوختگی قطعاتو قبول ندارن فقط اسمش گارانتیه دیگه واقانمیدونستم ازاین دوزدترهم توبازارهست
باید بگم من هم چند پیش یک دستگاه لب تاپ ایسوز مدل N56jr به قیمت ۳۲۳۰۰۰۰ تومان خریداری کردم این دستگاه با توجه به قیمت گرانش بیشتر از شش ساعت کار نکرد و در کمال ناباوری کاملا از کار افتاد آنرا به شرکت گارانتی اش ویستا پخش رایانه در خیایابان بهشتی بین سهروردی و اندیشه. بردم ابتدا شماره ایی برای پذیرش گرفتم و بعد از مدتی انتظار جلوی پیشخوان پذیرش قرار گرفتم بعد از وارسی شماره سریال و غیره کاغذی را جلویم قرارداد برای امضا فرامؤش کردم بخاطر اعصاب خرابم آنرا بخوانم وبعد امضا کنم به هر حال سرتون درد نیاورم امروز شش هفته است که از تحویل دستگاه به این شرکت گذشته تا کنون بیش از ده بار زنگ زدم و هر دفع برای برقراری ارتباط حدود بیست دقیقه منتظر بودم و سه بار هم حضورا رفته ام آنجا خلاصه مردم را به راحتی بازی می دهند و یک جواب قطعی و درست به آدم نمی دهند من پول این لب تاپ را با قرض و سختی تهیه کردم ولی متاسفانه این اتفاق افتاد دوستان فراموش نکنید قبل از پرداخت از این مبالغ هنگفت به شرکت های گارانتی دستگاه مورد نظر یکسری بزنید و ببینید که مثل شرکت ویستا پخش رایانه دروغگو و دزد نباشند !!! و یا حداقل یک جستجویی در اینترنت داشته باشید به امید اینکه کسی سر و کارش باین شیادان نیافتد!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.