ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد نرم افزار MindManager.2012 10.1.459

NIMA KHAN
04-04-2012, 09:14
بنده این نرم افزار را نصب نموده ام MindManager.2012 10.1.459 ،اما بزرگ ترین مشکل این نرم افزار عدم پشتیبانی از نوشتار فارسی است و موارد تایپ شده فارسی در باکس های این نرم افزار قرار نمی گیرد.

msd163
03-12-2012, 13:53
سلام
منم با این مشکل روبرو هستم ..
یه کم جستجو کردم با این رسیدم:
----------------------------------------------

برای ترسیم نقشه‌های ذهنی ابزارهای مختلفی وجود دارد؛ از ابزارهای آن‌لاین تا آف‌لاین. در سطح جهان و در ایران، شناخته شده‌ترین ابزار برای این کار نرم‌افزار Mindjet Mind Manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است. مایند منیجر نرم‌افزار بسیار خوبی است؛ اما یک ایراد اساسی دارد و آن هم عدم پتشیبانی از زبان فارسی است. مدت‌ها دنبال راه‌حل این مشکل می‌گشتم تا این‌که این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نرم‌افزار جایگزین را پیدا کردم. Mind Mapper حتا از مایند منیجر نرم‌افزار به‌تری است؛ کتابخانه‌ی بسیار کاملی از آیکون‌ها و نمودارهای مربوطه داره. از نظر گرافیکی به‌تر از مایند منیجره. می‌تونه خروجی به ورد و اکسل و پاورپوینت و … براتون درست کنه. مثلا یک کاربرد جالب‌اش اینه که شما در جلسه‌ی توفان فکری، ایده‌ها را ثبت کنید و بعد بلافاصله خروجی پاورپوینت‌اش را بگیرید و برای همه پرزنت کنید و باعث شوید دهان همه‌ی آن‌ها از تعجب باز شود!
نسخه‌ی کرک شده‌ی این نرم‌افزار عالی را از آدرس زیر با حجم حدود ۴۰ مگابایت به صورت مستقیم دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

----------------------------------------------------- مرجع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

msd163
03-12-2012, 14:11
راه حل تایپ فارسی در نرم افزار Mindmanager به صورته:

1- ابتدا زبان ویندوز را فارسی نمایید.
2- سپس بلوک (تاپیک) مورد نظر را انتخاب نمایید (مانند نوشتن به زبان انگلیسی).
3- ابتدا کلید F2 را زده و سپس فقط یکبار کلید Space را بزنید. سپس متن دلخواه را تایپ کنید.

ne555
24-06-2016, 02:00
راهکار دیگری هم هست اینکه موقع تایپ اول از همه یه . بذارید!
نقطه بذارید اول متن درست میشه.