PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام بهتر است؟

mozii
03-04-2012, 12:04
سلام
به نظر شما یک لپ تاپ با هارد ssd و cor i5 1.6 بهتر هستش یا
لپ تاپی با هارد hdd 7200rpm و cpu cor i5 2.3
مقلیسم برای مشخصات سرعت و کارکرد .(

pershianix
03-04-2012, 15:47
بستگی داره واسه چه کاری بخوای. اگه واسه کارای روتین و گشت و گذار توی اینترنت و تماشای فیلمو و برنامه نویسی معمولی و کار با فتوشاپ و خلاصه اینجور کارا بخوای، قطعا و مسلما مورد یک بهتره. البته بهتر بود مقدار رم هر کدوم و مشخصات کارت گرافیک رو هم مینوشتی

mozii
04-04-2012, 13:06
بستگی داره واسه چه کاری بخوای. اگه واسه کارای روتین و گشت و گذار توی اینترنت و تماشای فیلمو و برنامه نویسی معمولی و کار با فتوشاپ و خلاصه اینجور کارا بخوای، قطعا و مسلما مورد یک بهتره. البته بهتر بود مقدار رم هر کدوم و مشخصات کارت گرافیک رو هم مینوشتی

بقیه مشخصاتشون مثل همه.
فقط میخوام ببینم سرعت هارد های ssd اونقدری بهتر هست که کم بودن cpu رو جبران بکنه یا نه

pershianix
04-04-2012, 18:29
اگه کارات در حد کارهای معمولی باشه به طوری که نهایتا 70 تا 80 درصد توان سی پی یو استفاده بشه و رم هم کم نداری، بله خیلی تاثیر داره

Highbury
04-04-2012, 22:02
بقیه مشخصاتشون مثل همه.
فقط میخوام ببینم سرعت هارد های ssd اونقدری بهتر هست که کم بودن cpu رو جبران بکنه یا نه

وظایف اینها کاملا متفاوته. کاش مشخصات کامل اون دو لبتاب رو میذاشتی اینجوری خیلی بهتر بود.

mozii
04-04-2012, 23:36
وظایف اینها کاملا متفاوته. کاش مشخصات کامل اون دو لبتاب رو میذاشتی اینجوری خیلی بهتر بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدف اصلی من خرید الترابوک سبک هستش.اما دیدم مشخصات u36sd خوبه سبک وزن هم هست.اما هارد ssd نداره.که البته صدا و گرماش زیادتر میشه اما اگه زورش بچربه صدا و گرما رو میشه تحمل کرد

Highbury
05-04-2012, 02:01
هدف اصلی من خرید الترابوک سبک هستش.اما دیدم مشخصات u36sd خوبه سبک وزن هم هست.اما هارد ssd نداره.که البته صدا و گرماش زیادتر میشه اما اگه زورش بچربه صدا و گرما رو میشه تحمل کرد

تو رو نمیدونم اما من از این ASUS ZENBOOK UX31E DH52 - Core i5 - 4 GB Ram خوشم اومد.
اصلا تو ایران هست؟:31:
قیمت گرفتی حتما به من بگو

mozii
07-04-2012, 20:56
تو رو نمیدونم اما من از این ASUS ZENBOOK UX31E DH52 - Core i5 - 4 GB Ram خوشم اومد.
اصلا تو ایران هست؟:31:
قیمت گرفتی حتما به من بگو
فعلا پیدا نکردم.نه تو تهران نه تو بندرعباس.اگه قسمت باشه بچه ها رفتن دبی میگم بیارن
اما فکر کنم از u36sd گرونتر در بیاد500 تومن.مصرفه؟

Mr.Mazmamfi
07-04-2012, 23:44
فعلا پیدا نکردم.نه تو تهران نه تو بندرعباس.اگه قسمت باشه بچه ها رفتن دبی میگم بیارن
اما فکر کنم از u36sd گرونتر در بیاد500 تومن.مصرفه؟

ببین رفیق شما باید اول نیاز های دقیقتون رو بیان میکردید ، نه اینکه بیایید بگید بین اون دوتا کدوم بهتره !!!:13:

من تو صحبت هاتون متوجه شدم که میخوایید کانفیگ خوبی هم داشته باشه و در عین حال سبک هم باشه .
پس بلا شک بهترین مدل U36 SD هست که کانفیگ خوبی داره و وزن بسیار مناسبی هم داره . زیر 2 هست .

در ضمن باتری 8 سل داره ، CPU ش خیلی قوی تر از مدل ZENBOOK هست .
میتونی تو لینک زیر مشاهده کنی :

سرچ کن مدلتو . ( Ctrl + F و بعد مدل مورد نظر )

گرافیک قوی تر ، هارد بالاتر ، شما اگر واقعا بخوایی دیگه ، سیستم توپی داشته باشی ، میتونی یه هارد SSD بندازی رو همین U36 SD ، اون موقع فوق العاده میشه .
البته اون موقع هارد معمولیه رو باید برداری . ( در اون شرایط هارد اکسترنال پیشنهاد میدم )

من اگر بخوام برای خودم بخرم .، بدون شک U36 SD رو میخریدم .