مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید مانیتور ASUS ML239h یا Samsung PX23720
Firebirds
03-04-2012, 11:30
با سلام
شرایط طوری هست که واقعا تصمیم گیری برای آدم سخت میشه ! با این که کلی تاپیک های این دو مانیتور را زیر و رو کردم هنوز به نتیجه واحدی نرسیدم برای خرید :41:
همه از کیفیت ایسوس تعریف میکنند ولی از طرفی یک سری ها مانیتور ASUS ML239h را گرفتن بعد با سوزش چشم مواجه شدن ! از یک طرف از Response Time 5 میلی ثانیه ایش هم آدم را به فکر فرو میبرد چون آدم هر روز که مانیتور نمی خرد ! یه چیزی که میگیرد می خواهد لااقل تا 2 سال آینده راحت نیاز هایش را در همه زمینه ( چه فیلم ، چه گیم ، چه زاویه دید و ... )
از یک طرف هم مانیتور جدید IPS ال جی هم بد به نظر نمی رسه LG Flatron IPS226V
دوستان ی که تجربه کار با این سه مانتور را دارند لطفا راهنمایی بفرمایند
امير موسر
03-04-2012, 14:40
سوزش چشم رو تا چشت عادت کنه به مانیتور یکم داری همه مانیتورا هم دارن ! رزولوشنشون چون بالاست !
Hamed DC
03-04-2012, 23:40
با سلام
شرایط طوری هست که واقعا تصمیم گیری برای آدم سخت میشه ! با این که کلی تاپیک های این دو مانیتور را زیر و رو کردم هنوز به نتیجه واحدی نرسیدم برای خرید :41:
همه از کیفیت ایسوس تعریف میکنند ولی از طرفی یک سری ها مانیتور ASUS ML239h را گرفتن بعد با سوزش چشم مواجه شدن ! از یک طرف از Response Time 5 میلی ثانیه ایش هم آدم را به فکر فرو میبرد چون آدم هر روز که مانیتور نمی خرد ! یه چیزی که میگیرد می خواهد لااقل تا 2 سال آینده راحت نیاز هایش را در همه زمینه ( چه فیلم ، چه گیم ، چه زاویه دید و ... )
سلام.
Samsung PX23720 با توجه به کانفیگش ارزش خرید نداره.
مدل ASUS ML239h با توجه به امکانات و کیفیتش ارزش خرید نسبتا خوبی داره!
و اما بحث سوزش چشم : شما میتونی به راحتی با به حداقل رساندن کنتراست و روشنایی، تا حد زیادی به این
مشکل غلبه کنید.
مشکل بالا بون رسپانس هم در بازیهای تند و شلوغ که تست کردم، انچنان فرقی(به طور محسوس) با نوع2میلی
ثانیه، خصوصا انواع GTG نداره.
goodzila50
04-04-2012, 15:20
پیشنهاد من به شما مانیتورsamsung px23720
من هم مثل شما بعد از کلی تحقیق گیج شده بودم چه مانیتوری بگیرم که بالاخره این مدل رو گرفتم و کاملا ازش راضیم . :5:
تنها ایرادی که در مورد این مانیتور مطرح میشه اینه که نور سفید از زیرش درز میکنه که قبل از خریدن خیلی منو نگران کرده بود ولی الان میبینم فقط توی تصاویر سیاه این نور مشخصه که اون هم خیلی ناچیزه.:20:
بهتره از پنل ips خرید کنید کیفیت بهتری داره
ml239 گزینه خوبیه
Firebirds
04-04-2012, 22:08
سلام.
Samsung PX23720 با توجه به کانفیگش ارزش خرید نداره.
مدل ASUS ML239h با توجه به امکانات و کیفیتش ارزش خرید نسبتا خوبی داره!
و اما بحث سوزش چشم : شما میتونی به راحتی با به حداقل رساندن کنتراست و روشنایی، تا حد زیادی به این
مشکل غلبه کنید.
مشکل بالا بون رسپانس هم در بازیهای تند و شلوغ که تست کردم، انچنان فرقی(به طور محسوس) با نوع2میلی
ثانیه، خصوصا انواع GTG نداره.
آقا حامد من که داشتم سرچ میکردم ، تا جایی که یادمه یکی از پست های شما بود که نوشته بودید از Samsung PX23720 کاملا راضی بودید ...
البته اون پست ماله فکر کنم 6 ماه پیش بود دلیل خاصی دارد میگوید که ارزش خرید ندارد ؟ و یا سامسونگ مدل بهتر ی را از این مدل در این چند وقته معرفی کرده ؟
پیشنهاد من به شما مانیتورsamsung px23720
من هم مثل شما بعد از کلی تحقیق گیج شده بودم چه مانیتوری بگیرم که بالاخره این مدل رو گرفتم و کاملا ازش راضیم . :5:
تنها ایرادی که در مورد این مانیتور مطرح میشه اینه که نور سفید از زیرش درز میکنه که قبل از خریدن خیلی منو نگران کرده بود ولی الان میبینم فقط توی تصاویر سیاه این نور مشخصه که اون هم خیلی ناچیزه.:20:
این نور سفید رو که همشون دارن ! حالا یکی کمتر یکی یکم بیشتر !
این مدل سامسونگ به نظر مدل خوبی میاد توی CNet به عنوان بهترین مانیتور گیم انتخاب شده و هنوز ام که هنوزه توی بهترین مانیتور های کلاس TN هستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مساله اینجاست که آیا ضعیف ترین پنل های IPS آیا قابل رقابت با بهترین های TN هستند ؟
اگر نیستند پس چرا این قدر محبوب اند ؟
بهتره از پنل ips خرید کنید کیفیت بهتری داره
ml239 گزینه خوبیه
از طرفی پنل های IPS مشکلات پنل های TN را برطرف کردند ( زاویه دید ، عمق تصویر )
در اینکه پنل های IPS از TN بهتر هستند شکی نیست ولی ASUS ml239h یکی از پایین ترین رده های پنل IPS در کلاس خودش هست ولی از طرفی هم Ml239 کم جایزه برنده نشده
یک مقایسه هم بین این دو مدل :
من واقعا گیج شدم ! رفتم هایپر استار کیفیت تصویر این سه تا رو بقل هم ببینم IPS226V ال جی رو داشت این مدل سامسونگ را نداشت ، اسوس هم که اصلا نداشت ! :19: ای خدا یه جا توی این پایتخت پیدا نمیشه این سه مدل مانیتور را بتونی کنار هم کیفیت تصویر شون را ببینی :41: اصلا یه وضیه !
دوستان این مانیتور ها امکان جابه جایی پنل در راستای عمودی رو دارند ؟
لطفا یک راه کار ارایه دهید
Hamed DC
04-04-2012, 22:42
آقا حامد من که داشتم سرچ میکردم ، تا جایی که یادمه یکی از پست های شما بود که نوشته بودید از Samsung PX23720 کاملا راضی بودید ...
البته اون پست ماله فکر کنم 6 ماه پیش بود دلیل خاصی دارد میگوید که ارزش خرید ندارد ؟ و یا سامسونگ مدل بهتر ی را از این مدل در این چند وقته معرفی کرده ؟
بله. کیفیت بسیار مطلوبی برای بازی و فیلم داره. زاویه دید خیلی خوبی هم داره.
اما متاسفانه در شرایط فعلی ارزش خرید اون کمی پایین هست. چون قیمت نامعقولی پیدا کرده.
با 410.000تومان و اندکی افزایش بودجه، مدلهای دیگه ای رو هم میشه مد نظر قرار داد.
Xenon360
04-04-2012, 22:51
دوست عزیز...من خودم اول مهر ۸۹ یه مانیتور BX2485 plus خریدم...
۴۱۰۰۰۰ و اینکه فقط واسه بازی گرفتم...و کمتر کار با ویندوز مد نظرم بود... خیلی ازش راضیم...
ولی یه نصیحت برادرانه می کنم بهت...
ببین دوست خوبم اگه بیشتر واسه فیلم و گیم مدنظرته فقط برو سمت TV وگرنه مانیتور اون چیزیو که میخوای بهت نمیده تو این زمینه!
چون کار با ویندوز روی مانیتور ۱۷ هم جوابگو هست!
و اما واسه گیم و فیلم فقط پنل TV و والسلام...
موفق باشی ایشالله
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Hamed DC
04-04-2012, 23:12
دوست عزیز...من خودم اول مهر ۸۹ یه مانیتور BX2485 plus خریدم...
۴۱۰۰۰۰ و اینکه فقط واسه بازی گرفتم...و کمتر کار با ویندوز مد نظرم بود... خیلی ازش راضیم...
ببین دوست خوبم اگه بیشتر واسه فیلم و گیم مدنظرته فقط برو سمت TV وگرنه مانیتور اون چیزیو که میخوای بهت نمیده تو این زمینه!
موفق باشی ایشالله
اگر منظور شما TV-Monitor هست، باید بگم که کیفیت این سری از مانیتورها اصلا مطلوب نیست و خرابی بالایی هم دارن.
اما اگر منظور شما TV هست، باز هم باید بگم که اصلا این کار توصیه نمیشه!!! خرید تلویزیون اصولا برای گیم و قیلم
منطقی نیست. چون مانیتورها یکسری مشخصات شاخص دارند که اونها رو برای این کار مناسبتر میکنه.
رسپانس پایین، رفرش ریت مناسب و .... از فاکتورهای مهم هستند که در مانیتورها بدقت به اون پرداخت میشه.
Xenon360
05-04-2012, 10:09
اگر منظور شما TV-Monitor هست، باید بگم که کیفیت این سری از مانیتورها اصلا مطلوب نیست و خرابی بالایی هم دارن.
اما اگر منظور شما TV هست، باز هم باید بگم که اصلا این کار توصیه نمیشه!!! خرید تلویزیون اصولا برای گیم و قیلم
منطقی نیست. چون مانیتورها یکسری مشخصات شاخص دارند که اونها رو برای این کار مناسبتر میکنه.
رسپانس پایین، رفرش ریت مناسب و .... از فاکتورهای مهم هستند که در مانیتورها بدقت به اون پرداخت میشه.
قربون داداش اتفاقا برعکسه... واسه گیم و فیلم بهترین پنل مانیتور ها به پای افتضاح ترین پنل Tv ها نمیرسه...
اون تکنولوژی motion capture ای که tv ها دارن کجا و اون زمان پایگسخگویی پنلهای مانیتور کجا...
خارج از اینا نسبت کنتراست رو نمیگی؟ اصلا رنگها توی پنلهای tv یه دنیای دیگست...
مانیتور تنها و تنها برتری که نسبت به تی وی (البته درحالت تنظیمات دیفالت که داره) شارپنس پایینی هست که داره... مه اونم وقتی توی تی وی کمش کنی از تو تنظیمات... مانینور دیگه به گرد تی وی هم نمیرسه...
کلا بحث گیم و فیلم برمیگرده به tv !
shamsoddin
05-04-2012, 13:33
درصورتيكه ميخايد كنسول بخريد تي وي يگيريد
خارج از اینا نسبت کنتراست رو نمیگی؟ اصلا رنگها توی پنلهای tv یه دنیای دیگست
كنتراست همشون ميليونيه و هر شركتي يه روش برا محاسبه اش داره ..رنگها هيچ فرقي نميكنه هردوتاشون يكيه
براي پي سي به هيچ وجه تي وي نگيريد
persiantoolsbaz
07-04-2012, 07:43
با سلام
یه سر به لینک زیر بزن:
سایت zoomit اطلاعات خیلی خوب و کاملی راجع به مانیتور IPS226VR داده . به نظر من با توجه به کیفیت و امکانات و قیمتش راجع به خریدش شک نکن . اگه از دیدن تصاویر با رنگهای طبیعی خوشت میاد این مانیتور یکی از بهترینهای بازاره .
PSYCHO_MAN
07-04-2012, 19:36
ا
خارج از بحث مشخصات فنی و ... که هیچ وقت ملاک 100% نیست من حرف جناب Xenon360 تائید میکنم. بعد از تست تلویزیون lcd روی pc ومقایسش با مانیتور lcd میتونم بگم که حداقل برای تماشای فیلم ، ویدیو و بازی مانیتور اصلا به پای تلویزیون نمیرسه.کیفیت وزندگی تصاویر و کیفیت نمایش رنگها در tv به نظرم قابل مقایسه با مانیتور نیست. (مانیتورهای با پنل ips رو جدای از بحث زاویه دید دقیقا نمیدونم چقدر برتر از پنلهای معمولی در کاربردهای بالا هستند شاید این اختلافشون فاحش باشه) دیگه بعد از چند ساعت تست به نظرم چشم انسان قاضی بهتری نسبت به آمارو مشخصاته روی کاغذه. اما برای کار با ویندوز بحثش جداست
The Auditor
07-04-2012, 19:41
حتی واسه کار با ویندوز هم تلویزیون محیط ویندوز رو خیلی جذابتر میکنه. کلا تلویزیون رو از هر لحاظ بخوای با مانیتور مقایسه کنی، تلویزیون خیلی سرتره.
Firebirds
07-04-2012, 19:41
با تشکر از تمام دوستان
بعد از خیلی تحقیق با خیالی راحت مانیتور ASUS ML239H را به قیمت 410 تومان خریداری کردم
و الان که دارم استفاده میکنم می تونم بگم که واقعا از هم از کیفیت ساخت و هم از نظر زیبایی واقعا راضی هستم
ممنون از همه دوستانی که منو راهنمایی کردن :11:
Xenon360
07-04-2012, 19:55
به به... آقا مبارکت باشه...!
ایشالله که همیشه Backlight LED دیش واست بدرخشه و روشن بمونه... مانیتور خوبی رو انتخاب کردی...
بازهم مبارکت باشه و به خوشحالی...!
PSYCHO_MAN
07-04-2012, 20:10
با تشکر از تمام دوستان
بعد از خیلی تحقیق با خیالی راحت مانیتور ASUS ML239H را به قیمت 410 تومان خریداری کردم
و الان که دارم استفاده میکنم می تونم بگم که واقعا از هم از کیفیت ساخت و هم از نظر زیبایی واقعا راضی هستم
ممنون از همه دوستانی که منو راهنمایی کردن :11:
مبارک باشه
به نظرم یکی از بهترین مانیتورهای بازار در این رده قیمت رو خریدید.
ممکنه بعد از یه مدت استفاده نظرتون رو راجع به کیفیت تصویرش موقع تماشای فیلم ، کار با ویندوز و وب ،نمایش عکسها و اگه بازی میکنید زمان پاسخگوییش هنگام بازی و تفاوت کیفیتش در موارد بالا با مانیتورای دیگه ای که کار کردید یا داشتید رو بگید. چون من خودم اگه بودجش جور بشه قصد تعویض مانیتور دارم گزینه اولم اگه tv نگیرم و بخوام مانیتور جدید بگیرم همین مانیتوریه که شما خریدید.
Firebirds
07-04-2012, 20:59
مبارک باشه
به نظرم یکی از بهترین مانیتورهای بازار در این رده قیمت رو خریدید.
ممکنه بعد از یه مدت استفاده نظرتون رو راجع به کیفیت تصویرش موقع تماشای فیلم ، کار با ویندوز و وب ،نمایش عکسها و اگه بازی میکنید زمان پاسخگوییش هنگام بازی و تفاوت کیفیتش در موارد بالا با مانیتورای دیگه ای که کار کردید یا داشتید رو بگید. چون من خودم اگه بودجش جور بشه قصد تعویض مانیتور دارم گزینه اولم اگه tv نگیرم و بخوام مانیتور جدید بگیرم همین مانیتوریه که شما خریدید.
بله چرا که نه !
در وهله اول که چسب های کارتن ASUS ML239H را باز میکنید با یک چیدمان خیلی تمیز مواجه میشید که دو پایه آن به طور خیلی مناسبی داخل فوم قرار گرفته و سپس در یونولیت کارتن جاسازی شده اند این نحوه بسته بندی شما را مطمئن میکنند که احتمال آسیب دیدن پنل در سخترین خیلی کمه
بعد از جابه جا کردن پایه شما با سیم های موجود در کارتن مواجه میشید ، یک عدد سیم DVI به HTMI و یک عدد سیم VGA به VGA معمولی و 3 عدد سیسم رابط برای آداپتور به برق شهری که شما با توجه به شکل پیز های خودتون میتونید یکی را انتخاب کنید ( دقت کنید شکل دو شاخه ها معمولا در همه جای دنیا یکسان نیست به همین خاطر ایسون 3 نوع دو شاخه متفاوت را در بسته بندی خود قرار داده تا مشتری به مشکل تبدیل زدن به دو شاخه و ... مواجه نشود )
بعد از سوار کردن قطعات که معمولا 5 دقیقه زمان میبرد تا دستون بیاید چی به چی هست شما متواجه میشود که این مانیتور در 4 راستای بالا و پایین و چب و راست قابل حرکت میباشد و دیگر شما لازم نیست مانند دیگر مانیتور ها برای اندکی پایین آوردن صفحه نمایش زیرش کتابی ، چیزی قرار دهید !
و در نهایت باید بگویم زاویه دید بسیار عالی دارد و تصاویر در آن به صورت رنگ های کاملا واقعی نمایش داده میشود ( اگر به دنبال رنگ های خیلی اشباه شده هستید من خرید این مانیتور را به شما توصیه نمی کنم ) ولی اگر دوست دارید رنگ ها را همان طور که هستند ببینید در انتخاب خود شک نکنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$S300W$
سلام .مبارکتون باشه.منم چند وقتیه دنبال یه مانیتوره خوب بودم میخواستم ببینم گارانتی هم داره؟ از کجا خریدید؟ مانیتور تیونر دار هم تو بازار بود؟ شرمنده سوالاتم زیاد شد اخه معمولا تو خرید دوست ندارم بیگدار به آب بزنم.
Firebirds
08-04-2012, 00:58
سلام .مبارکتون باشه.منم چند وقتیه دنبال یه مانیتوره خوب بودم میخواستم ببینم گارانتی هم داره؟ از کجا خریدید؟ مانیتور تیونر دار هم تو بازار بود؟ شرمنده سوالاتم زیاد شد اخه معمولا تو خرید دوست ندارم بیگدار به آب بزنم.
بله به همراه 3 سال گارانتی بازرگانی مهر به شما داده میشود و من از خیابان ولیعصر - یکم از میدان ولیعصر پایین تر- مجتمع کامپیوتر ولیعصر ، همکف پلاک 37 ، مغازه کامپیوتر بان ( تلفن 88944664 - 021 ) خرید کردم نماینده فروش محصولات ایسوس هستند و از همه مهم تر فروشنده اش بسیار آدم متشخص و قابل اعتمادی بودند.
پ.ن : در مورد مانیتور تیونر دار چون دنبالش نبودم ، اطلاعی ندارم ولی یکی از دوستان میگفت سمتش نروید چون گویا کیفیت مناسبی ندارند و خرابی شان بالاست.
:11:
Ameri4153
08-04-2012, 08:24
سلام وقت بخیر دوستان
از بین دو مدل asus ml 238 و asus ml239 کدوم یک ارزش خریدبیشتری داره ؟؟؟؟؟فکر کنم تفاوت عمدشون در موارد زیر خلاصه میشه:
ml 238
زاویه دید °160(H)170°/(V)
زمان پاسخدهی 2ms (Gray to Gray)
کنتراست دینامیک 10000000:1
مصرف برق 33 watt
و اما ml 239
زاویه دید178°(H)/178°(V)
زمان پاسخدهی5ms (Gray to Gray)
کنتراست دینامیک50000000:1
مصرف برق 40 watt
و از نظر قیمت ml239 حدود 20 تومن از ml 238گرونتره
در ضمن مدل ml239 پنل IPS هستش که من هنوز در باره ویژگی این دسته از پنلها و تفاوتشون با پنلهای دیگهای مثل TN چیزی نمیدونم .ممنون میشم مختصر در این مورد هم راهنمائی کنید.
متشکرم
Ameri4153
08-04-2012, 23:31
من هم امروزبعداز کلی تحقیق و مشورت با دوستان ASUSML239Hخریدم ...رنگ وتصویرش عالیه و طراحی بسیار شیکی داره مطمئنم یکی ازبهترینهاست این مونیتور...
Firebirds
09-04-2012, 00:12
من هم امروزبعداز کلی تحقیق و مشورت با دوستان ASUSML239Hخریدم ...رنگ وتصویرش عالیه و طراحی بسیار شیکی داره مطمئنم یکی ازبهترینهاست این مونیتور...
سلام دوست من مبارکتون باشه ایشا... حالش را ببرید ، فقط از کجا و چند خریدید ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.