مشاهده نسخه کامل
: دمای بیش از حد کارت گرافیک geforce 9600
arash1995
29-03-2012, 23:11
سلام
من کارت گرافیک nvidia geforce 9600 دارم که جدیدا دماش در حالت عادی 72 هست و وقتی بازی میکنم به 103 هم می رسه تازه قبلا هم یه سری سوخت که دادم درست کردن مشکل از چیه میشه کمکم کنید
سلام
من کارت گرافیک nvidia geforce 9600 دارم که جدیدا دماش در حالت عادی 72 هست و وقتی بازی میکنم به 103 هم می رسه تازه قبلا هم یه سری سوخت که دادم درست کردن مشکل از چیه میشه کمکم کنید
دما به نظرم یک مقدار بالاست البته نه اونقدر بالا
شما گرافیک رو خاک گیری کنید و فنشو روغن کاری کنید تهویه کیس رو هم بهتر کنید
درست نشد یک فن خوب برای گرافیک بزارید
sara_program
30-03-2012, 10:14
از عكس آواتارتون حدس ميزنم اسسنس كريد بازي ميكنيد. اگه اين بازي را ميكنيد خدا رو شكر كنيد سيستمتون هنگ نميكنه. براي بازيهايي با گرافيك سنگين بايد كل سيستم را ارتقا بديد. cpu بايد ٧ هسته اي باشه و متناسب با cpu مين را ارتقا بديد. يا اينكه بازي كم حجم تر واسه بازي انتخاب كنيد.
البته حرفmehrdad mm هم درسته شما بايد فن گرافيكتون را روغن كاري كنيد.
Devicestreet
30-03-2012, 10:26
از عكس آواتارتون حدس ميزنم اسسنس كريد بازي ميكنيد. اگه اين بازي را ميكنيد خدا رو شكر كنيد سيستمتون هنگ نميكنه. براي بازيهايي با گرافيك سنگين بايد كل سيستم را ارتقا بديد. cpu بايد ٧ هسته اي باشه و متناسب با cpu مين را ارتقا بديد. يا اينكه بازي كم حجم تر واسه بازي انتخاب كنيد.
البته حرفmehrdad mm هم درسته شما بايد فن گرافيكتون را روغن كاري كنيد.
7هسته یا ترد
میشه یه مدل 7 هسته بگین 3960x که 6 هسته هست 1400 هست
حداقل نیازمندی های سیستمی برای اجرای بازی Assassin's Creed Revelations :
Operating system : Windows XP / Windows Vista / Windows 7
CPU : 1.8 GHz Intel Core 2 Duo E4300 or 2.4 GHz AMD Athlon 64 X2 4600+
Memory : 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, 7
Hard drive space : 12 GB
Graphics hardware : 256 MB DirectX® 9.0c-compliant video card with Shader Model 3.0 or higher
Sound hardware : DirectX compliant Sound card
وقتی که 2 هسته ای حداقل هست برا اجرای خوب 7 هسته ای نیازه
اینم لیست محصولات سطح بالا
i7 4or6core 8or12 thread
fx 8xxx 8 core 8 thread
phenom ii x6 6core 6 thread
اونوقت تو اینها 7 هسته هست؟
لطفا مثل ترول رفتار نکنید
Assassin's Creed اتفاقا خیلی هم سبکه ! من با سی پی یو دو هسته ای و رم 2 گیگ خیلی راحت بازی می کنم با رزولوشن بالا ستینگ های و آنتی الیز ! دوستمون توی پست قبلی سیستمی که توی ریدمی بازی هست رو هم قرار دادن و جز بازی های تقریبا سبک حساب میشه
9600 کارت خوبیه ممکنه فنتون ایراد داشته باشه اگه بتونید فنش رو عوض کنید و خمیر کولینگ هم بزنید ممکنه بهتر بشه ، یادمه یه بار فن گرافیکم کار نمی کرد و متوجه نشده بودم دما داشت تا نقطه ی جوش بالا می رفت :27:
sara_program
30-03-2012, 14:36
7هسته یا ترد
میشه یه مدل 7 هسته بگین 3960x که 6 هسته هست 1400 هست
حداقل نیازمندی های سیستمی برای اجرای بازی Assassin's Creed Revelations :
Operating system : Windows XP / Windows Vista / Windows 7
CPU : 1.8 GHz Intel Core 2 Duo E4300 or 2.4 GHz AMD Athlon 64 X2 4600+
Memory : 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, 7
Hard drive space : 12 GB
Graphics hardware : 256 MB DirectX® 9.0c-compliant video card with Shader Model 3.0 or higher
Sound hardware : DirectX compliant Sound card
وقتی که 2 هسته ای حداقل هست برا اجرای خوب 7 هسته ای نیازه
اینم لیست محصولات سطح بالا
i7 4or6core 8or12 thread
fx 8xxx 8 core 8 thread
phenom ii x6 6core 6 thread
اونوقت تو اینها 7 هسته هست؟
لطفا مثل ترول رفتار نکنید
اولأ مودب باشيد.
ثانيأcpu ٧ هسته اي هم داريم به لينك زير مراجعه كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_source=sem117p3 427&utm_campaign=sem117p3427&utm_medium=cpc
و در مورد اسسنس كريد، درسته من اشتباه كردم ٢ هسته اي هم جواب ميده. اما شما هم در مورد اينكه ٧ هسته اي اصلأ وجود نداره اشتباه كرديد! علت اشتباه كردنم به خاطر اينه كه سيستم خودم ٧ هسته اي هستش چون كار گرافيك انجام ميدم. اسسنس كريد هم بازي ميكنم.
انتظار داشتم كسي كه عضو سايته اينو بدونه كه اينجا همه استاد نيستند و اگر كسي يه اشتباهي كرد خيلي دوستانه و مودبانه حرفشو edit كنيم.
يا حق
mehran gorji
30-03-2012, 14:47
کارت گرافیک 9600 مشکل ریوال دارند.
کارت رو ریوال کنید تا مشکلتون حل بشه.
این کار به وسیله هیتر مرغوب و مایع فلکس انجام میپذیرد.
Devicestreet
30-03-2012, 15:42
اولأ مودب باشيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_source=sem117p3 427&utm_campaign=sem117p3427&utm_medium=cpc
و در مورد اسسنس كريد، درسته من اشتباه كردم ٢ هسته اي هم جواب ميده. اما شما هم در مورد اينكه ٧ هسته اي اصلأ وجود نداره اشتباه كرديد! علت اشتباه كردنم به خاطر اينه كه سيستم خودم ٧ هسته اي هستش چون كار گرافيك انجام ميدم. اسسنس كريد هم بازي ميكنم.
انتظار داشتم كسي كه عضو سايته اينو بدونه كه اينجا همه استاد نيستند و اگر كسي يه اشتباهي كرد خيلي دوستانه و مودبانه حرفشو edit كنيم.
يا حق
منظورتون core i7 هست؟
اولأ مودب باشيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_source=sem117p3 427&utm_campaign=sem117p3427&utm_medium=cpc ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ntent%2F[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sem117p3427%26utm_campaign%3Dsem117p3427%26utm_med ium%3Dcpc)
يا حق
شما مدل سی پی یو تون چیه ؟
Devicestreet
30-03-2012, 17:45
شما مدل سی پی یو تون چیه ؟
فک کنم دوستمون منظورش i7 بوده
sara_program
30-03-2012, 18:12
منظورم core i7 كه 4 هسته حقيقي و ٣ هسته مجازي دارد. جمعأ ٧ هسته دارد. سرعتش واقعأ بالاست مخصوصأ براي كار من.
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
کارت گرافیک 9600 مشکل ریوال دارند.
کارت رو ریوال کنید تا مشکلتون حل بشه.
این کار به وسیله هیتر مرغوب و مایع فلکس انجام میپذیرد.
از دوستان ميخوام در اينباره توضيحي بدن. خيلي مشتاقم بدونم.
منظورم core i7 كه 4 هسته حقيقي و ٣ هسته مجازي دارد. جمعأ ٧ هسته دارد. سرعتش واقعأ بالاست مخصوصأ براي كار من.
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
شما بگین کدوم مدل سی پی یو رو میگین مال کدوم معماری ؟ nehalem یا sandy bridge یا sandy-e کدوم ؟
ریبال کردن یعنی پایه سازی کنید
gpu رو درمیارین و دوباره با خمیر قلع یا ساچمه قلع پایه سازی میکنید که کار وقت گیریه و حوصله میخواد
mehran gorji
30-03-2012, 20:20
سلام.
اصل این موضوع از اینجا پیش میاد که زیر چیپ توپ های قلع وجود دارد.
که ضربات و لحیم مردگی و همون ذوب شدن توپ قلع به خاطر حرارت که ارتباط چیپ و برد را قطع میکنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارتباط چیپ روی برد باید فیکسبشه.
البته این عکس با دستگاه های مخصوص گرفته شده و قیمت ان الان باید 70 میلیون تومنی باشه.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ریوال به معنای برداشتن چیپ و جازدنش از نوع میباشد.
البته با دستگاه های معمولی فقط میشه حرارتش داد.
در صورتی که مشکل جدی باشه باید چیپ رو برداریم و از نوع پایه گذاری کنیم و با شبلون مخصوص اون رو جا بزنیم.
که باید از تجهیزات و تخصص بالایی برخوردار باشید.
طریقه حرارت دادن با ابزار های معمولی به شکل زیر میباشد.
که باید با سرنگ به زیر چیپ مایع فلکس هم تزریق کنید تا در صورت برخورد توپ قلع ها به همدیگر نچسبند.
اگر توضیح کمی گنگ بود عذرخواهی میکنم.
Devicestreet
30-03-2012, 20:56
فناوری ht تعداد ترد ها رو دو برابر می کنه
به این صورت
core i7 =4 or 6 cores
core i7 =8 or 6 threads
در ضمن هسته ی مجازی لغت اشتباهیه ht ترد رو بالا می بره نه هسته رو ترد به فارسی می شه رشته ی پردازشی
فروشنده ها برای گرفتن مخ مشتری از هسته استفاده می کنن
:40:
sara_program
30-03-2012, 22:13
شما بگین کدوم مدل سی پی یو رو میگین مال کدوم معماری ؟ nehalem یا sandy bridge یا sandy-e کدوم ؟
sandy bridge
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.