مشاهده نسخه کامل
: خرید لبتاپ تا سقف 1500 از مالزی یا ایران
MITAJOON
28-03-2012, 20:06
سلام دوستان من برای ادامه تحصیل اومدم مالزی.الان لبتاپ لازمم شدید تا سقف 1500 تومن میتونم هزینه کنم حقیقت الان با توجه به نرخ دلار و بالا پایین شدن اینجا یه کم قیمت ها عجیب غریبه!!!!مثلا مک بوک پرو 2.7 اینجا 4500 رینگیت مالزی معادل حدوداً 2200 تومن ماست!!!!!!!نمیدونم الان تهران این مدل چنده.حالا ممنون میشم منو در انتخاب مدل راهنمایی کنید تا برم بگردم و نرخ بگیرم و با نرخ های ایران چک کنم ببینم اینجا بگیرم یا تهران!!
من مهندسی مکانیکم.کار طراحی با اتوکد سه بعدی و رویت سه بعدی انجام میدم.برنامه نویسی و تحلیل عددی با نرم افزار های مکانیک میکنم.فیلم هم زیاد میبینم.اهل بازی هستم ولی کنسول دارم هر چند الان مونده ایران:41:
برام قدرت پردازش و سرعت سیستم خیلی مهمه.ظاهرش شیک هم نباشه مهم نیست ولی خرکار باشه و تو گرمای نفس گیر مالزی توام با رطوبت 80-90 درصد مالزی بتونه دوام بیاره.اینجا اکثراً لب تاپ ها هنگ میکنن از گرما همه با کول پد کار میکنن.وای فای خیلی قوی داشته باشه چون اینترنت اینجا وای فای هست ولی سیگنالش ضعیفه.
هر روز بمدت 6-7ساعت حد اقل قراره باهاش کار کنم و مقالات PDF با فونت کوچیک باید بخونم پس صفحه نمایشش جوری باشه که چشام مرخص نشه.تا الان یه نمره ضعیف شده بستمه:18:
باطریش خوب باشه.اسپیکرش خوب باشه.برند خاصی مد نظرم نیست هرچند گوشیم آیفونه و اپل رو خدا میدونم:27:
ممنون میشم راهنماییم کنید تا مدل مناسبی رو پیدا کنم.:40:
لطفا در صورت امکان چند مدل مختلف رو پیشنهاد کنید تا مقایسه ای بینشون داشته باشم.ممکنه یه مدل اینجا گیر نیاد.
یا علی:11:
M.Amorous
28-03-2012, 20:46
سلام. من لپ تاپ Dell DPS L502X دارم و ازش راضیم هم اسپیکرای JBL داره هم باتری 9 سلولی. من که تو این 6 ماه بدی ازش ندیدم. روزی 10 ساعتم باهاش کار می کنم. پیشنهاد من اینه.
موفق باشید.
MITAJOON
29-03-2012, 12:31
دوست من ممنون از نظز قیمت و اینکه مدل چه سالیه و لینکی هست که بدونم چه کانفیگی داره؟ممنون میشم اگه بهم اطلاعات بیشتری بدید
MITAJOON
01-04-2012, 18:15
سلام دوستان
من کانفیگ این مدل DELL L502X رو چک کردم خوبه.حالا مدل و برند دیگه ای که بشه با این مدل برابری کرد هم وجود داره؟طبق پست اول بیشتر برای کارهای طراحی سه بعدی اتوکد و برنامه طراحی رویت و همچنین تحلیل عددی مسائل مکانیک میخوام.ضمن اینکه تو مالزیم و برای چت با خانواده لازمش داره و چون سیگنال وای فای دانشگاهم ضعیفه میخوام وای فای قوی داشته باشه و در برابر گرما و رطوبت هم مقاوم باشه.ممنون میشم راهنماییم کنید.
Mr.Mazmamfi
01-04-2012, 18:38
سلام دوستان
من کانفیگ این مدل DELL L502X رو چک کردم خوبه.حالا مدل و برند دیگه ای که بشه با این مدل برابری کرد هم وجود داره؟طبق پست اول بیشتر برای کارهای طراحی سه بعدی اتوکد و برنامه طراحی رویت و همچنین تحلیل عددی مسائل مکانیک میخوام.ضمن اینکه تو مالزیم و برای چت با خانواده لازمش داره و چون سیگنال وای فای دانشگاهم ضعیفه میخوام وای فای قوی داشته باشه و در برابر گرما و رطوبت هم مقاوم باشه.ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
ببین رفیق مدل هایی که میتونی تو ایران بخری ایناس :
HP 6160
Acer 5755
Lenovo Z570 OR E520
Asus K53 SC , A53 SV , K53 SA
تو ایران همرو با کانفیگ coer i5 میتونی بخری ، ولی فکر کنم اونور بتونی با کانفیگ core i7 بخری .
پیشنهاد من به شما مدل E520 میباشد ، مقاومت بسیار بالایی داره .
MITAJOON
01-04-2012, 20:10
مرسی دوست من
این مدل ها از نظر کانفیگ با مدل دلی که دوستمون پیشنهاد داد برابرند؟
چون اون انگار یه کم زیادی بالاست سخت افزارش.قیمتشم گویا با چیزی که من میخوام فرق میکنه.
اینهایی که شما معرفی کردید تو رنج 1500 میلیون هستن.
اگه قیمت رو تا 2 میلیون بتونم بالا ببرم چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟من میخوام چیزی بگیرم که تا چند سال نخوام عوضش کنم.چون اهل تعویض و ارتقا زود زود نیستم.سعی میکنم با یه سیستم چند سالی سر کنم.
برای این مدل هایی که فرمودین تو تالار لینک گفتگوی مخصوص هست؟
بازم ممنون از توجهتون.
Mr.Mazmamfi
01-04-2012, 22:37
این مدل ها از نظر کانفیگ با مدل دلی که دوستمون پیشنهاد داد برابرند؟خیر رفیق ، مدل هایی که من پیشنهاد دادم core i5 بود و تو رنج 1500 .
ولی اون مدل XPS تو رنج قیمت 2 تومن قرار میگیره ، و core i7 هم هست . ولی کیفیت خوبی داره .
قیمت این XPS تو مالزی چنده ؟ به پول ایران چه قدر میشه ؟
اگه قیمت رو تا 2 میلیون بتونم بالا ببرم چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟من میخوام چیزی بگیرم که تا چند سال نخوام عوضش کنم.چون اهل تعویض و ارتقا زود زود نیستم.سعی میکنم با یه سیستم چند سالی سر کنم.رفیق خواهش میکنم بودجه ی نهاییتون رو اعلام کنید ، چون نمیشه هر دفعه برای یه بودجه پیشنهاد داد !!!
تا دو تومن :
از برند لنوو Y570 .
از برند HP 6190 . ( اگر این نبود ، میتونی 6180 رو بخری ، که من این مدل رو پیشنهاد میدم ، هاردش کمتر از 6190 هست )
از ایسوس هم مدل N55 SF .
همه ی این مدل هایی که گفتم رو میتونی با CPU ی core i7 بخری .
پیشنهاد اول من مدل N55 SF هست به شرطی که با صفحه نمایش FHD بخری .
پیشهاد دومم Y570 هست به شرطی که با هارد SSD بخری .
و در آخر HP رو بخر .
برای این مدل هایی که فرمودین تو تالار لینک گفتگوی مخصوص هست؟تو اینجا هست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام مدل هارو بررسی کن ، مثلا یکیش 5755 :
برای مدل های جدیدی هم که گفتم ، تاپیک مخصوصش هست .
موفق باشید.
MITAJOON
03-04-2012, 09:13
رفیق خواهش میکنم بودجه ی نهاییتون رو اعلام کنید ، چون نمیشه هر دفعه برای یه بودجه پیشنهاد داد !!!
ممنونم. حقیقات بودجه من همون 1500 هست منتهی چون خودم مالزی هستم ممکنه از همینجا تهیه کنم.اینجا بخاطر تغییر نرخ برابری دلار نسبت به ریال ایران باعث شده که جنس ها گرونتر از ایران باشه.فرضاً همین مدلDELL XPS L502X اینجا 3399 رینگیت هست که معادل 2300 تومن ایران میشه!!!!!!!!!!!(با نرخ هر رینگیت 680 تومن)
حالا فروشگاها یی هم هست که تخفیف دانشجویی میده و ممکنه بشه همین مدل رو 2 تومن گرفت!
منتهی چون دوستمون M.Amorous پیشنهاد داده بود گفتم ممکنه برحسب بودجه من گفته که بعد از بررسی دیدم گویا این مدل گرون شده!!!!اما خب کانفیگش واقعا ً برام جالب بود.برای همین دنبال مدل های مشابهش هم بودم که ببینم اگه بودجمو ارتقا بدم کدوم مورد بهتره برای خرید.
حقیقت دوستانم دیروز رفتن و از پایتخت و پاسا های ولیعصر یه چند مدل پیشنهادی شما رو قیمت بگیرن ولی اکثر فروشگاه ها این مدل ها رو نداشتن گویا و مدل های دیگه رو پیشنهاد دادن!!!!
بازم ممنون
Mr.Mazmamfi
03-04-2012, 11:27
حقیقت دوستانم دیروز رفتن و از پایتخت و پاسا های ولیعصر یه چند مدل پیشنهادی شما رو قیمت بگیرن ولی اکثر فروشگاه ها این مدل ها رو نداشتن گویا و مدل های دیگه رو پیشنهاد دادن!!!!
بازم ممنون
خب چه مدل هایی رو پیشنهاد دادن ؟ بگو بررسیشون کنیم .
مدل Y570 خیلی کمیاب شده ، و اگر تک و توک پیدا بشه ، گرونه .
مدل N55 SF رو هم تو تهران نمیتونی با کانفیگ FHD پیدا کنی .
و . . .
نکته » مدل هایی که من پیشنهاد دادم ، برای مالزی بود ، نه اینکه شما تو تهران آمارشو بگیری !!!! :13:
شما آمار قیمتشو تو مالزی در بیار ، و بعد اینجا بگو ، ما بهت میگیم میارزه بخری یا نه ؛ به همین راحتی !!!
MITAJOON
03-04-2012, 13:23
ممنونم حتما ً لیست پیشنهادیه ایران رو میذارم این لینک هم قیمت تقریبی تو مالزی رو میگه مثلا ً مدل N55 SF تو این لینک قیمت 3699 رینگیت معادل 2400 تومن ماست بقیه مدل ها رو هم میشه تو این سایت پیدا کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.