ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمای خرید اسپیکر...

s_khaste
26-03-2012, 22:41
سلام بر شما...:10:
من الان اسپیکر Microlab Lexus دارم...میخواستم یه اسپیکر بگیرم تا 100.اگه دیگه خیلی خرج کنم 110!!!:46:
من بیشتر برا موزیک میخوام و به کامپیوترم وصل میکنم!(اینم مشخصات کارت صدای آنبردم:Realtek RTL8102EL 100/10 LAN)
مدلهای مد نظرم ایناست:Edifier m3500یاEdifier c2 حالا میخاستم هم نظرتونو در مورد اینا بگین هم اگه مدل بهتری هست معرفی کنین.
ممنون:20:

sayanermia
26-03-2012, 23:32
درودسال نوی شما مبارک
دوست خوبم اون مشخصاتی که نوشتید واسه کارت صدا نیست. برای کارت شبکه ی Lan مادربرتون هست...

توی دو مدلی که اسم بردید M3500 با حداکثر توان خروجی 30 وات برای ساب ووفر و 10 وات برای ستلایت ها خیلی بهتر و قوی تر از C2 که 18 وات برای ساب ووفر و 8 وات برای ستلایت هاست هستش...
به نظرم M3500 بخرید ضرر نکردید!

اگرم باز نظرتون روی 2.1 ها هست از C2 بهتر داریم!! Edifier R401 با خروجی 30 وات برای ساب ووفر و 8 وات برای ستلایت ها

s_khaste
27-03-2012, 00:12
درودسال نوی شما مبارک
دوست خوبم اون مشخصاتی که نوشتید واسه کارت صدا نیست. برای کارت شبکه ی Lan مادربرتون هست...

توی دو مدلی که اسم بردید M3500 با حداکثر توان خروجی 30 وات برای ساب ووفر و 10 وات برای ستلایت ها خیلی بهتر و قوی تر از C2 که 18 وات برای ساب ووفر و 8 وات برای ستلایت هاست هستش...
به نظرم M3500 بخرید ضرر نکردید!

اگرم باز نظرتون روی 2.1 ها هست از C2 بهتر داریم!! Edifier R401 با خروجی 30 وات برای ساب ووفر و 8 وات برای ستلایت ها
سال نو شما هم مبارک باشه.
ولی جسارت نباشه Edifier C2 با قدرت ساب ووفر 35 وات و 9 وات برای هر کدوم از ستلایتهاش هست.من این اطلاعاتو از خود سایتش گرفتم.

sayanermia
27-03-2012, 09:11
سال نو شما هم مبارک باشه.
ولی جسارت نباشه Edifier C2 با قدرت ساب ووفر 35 وات و 9 وات برای هر کدوم از ستلایتهاش هست.من این اطلاعاتو از خود سایتش گرفتم.

دوست گلم مشخصاتی که شما از سایت خود ادیفایر گرفتید برای اسپیکر C2 Plus هست! C2 هایی که در ایران فروش میره و یکمم کمیاب شده همگی مدل C2 ساده هستند که حداکثر توان خروجی ساب 18 وات و ستلایت ها 6 وات است!

ولی اگر مدل C2 Plus در ایران موجود باشه طبیعتا بله سرتر هست و ارزش خرید داره.

s_khaste
27-03-2012, 12:53
دوست گلم مشخصاتی که شما از سایت خود ادیفایر گرفتید برای اسپیکر C2 Plus هست! C2 هایی که در ایران فروش میره و یکمم کمیاب شده همگی مدل C2 ساده هستند که حداکثر توان خروجی ساب 18 وات و ستلایت ها 6 وات است!

ولی اگر مدل C2 Plus در ایران موجود باشه طبیعتا بله سرتر هست و ارزش خرید داره.
حرف شما کاملا درسته.من این اطلاعاتو از تو خود سایت نمایندگی بدست آوردم([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اما نزده که plus هست یا نه!!!ولی زده که ساب 35 وات و ستلایها 9 وات.حالا اینجا از شما یه سوال داشتم اونم اینه که میخواستم ببینم از کجا بفهمم که پلاس هست یا نه!؟!یعنی رو جعبه زده دیگه؟!
و اینکه شما از بین c2plus و m3500 کدومو پیشنهاد میکنید؟:20:

sayanermia
28-03-2012, 19:24
حرف شما کاملا درسته.من این اطلاعاتو از تو خود سایت نمایندگی بدست آوردم([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproduct.php%3Fmodel%3D151%29%D8%A7%D9%85%D8%A7) نزده که plus هست یا نه!!!ولی زده که ساب 35 وات و ستلایها 9 وات.حالا اینجا از شما یه سوال داشتم اونم اینه که میخواستم ببینم از کجا بفهمم که پلاس هست یا نه!؟!یعنی رو جعبه زده دیگه؟!
و اینکه شما از بین c2plus و m3500 کدومو پیشنهاد میکنید؟:20:

بله C2 Plus روی باکس و حتی روی برچسب و مشخصات پشت اسپیکر درج میشه برای جلوگیری از سو استفاده و عدم اشتباه!

اگر براتون حجم صدا و بلندی مهمه m3500
اگر براتون خروجی توپ و بیس دار و کوبندگی مهمه C2 Plus

اینم ذکر کنم 5.1 بیشتر در فیلم هایی که به صورت ساراند و 5.1 صداگذاری شده بکار میاد مگر اینکه در تنظیمات صدا همه رو استریو میکس تنظیم کنید که یکپارچه همه صداها از هر 5 ستلایت در بیاد!

پس عملا به نظرم در این رنج قیمت ها 5.1 خریدنش معقول نیست و همون 2.1 با کیفیت خوب و ووفر مناسب بهتره!

من شخصا C2 Plus پیشنهاد می کنم :11:

s_khaste
28-03-2012, 21:49
بله C2 Plus روی باکس و حتی روی برچسب و مشخصات پشت اسپیکر درج میشه برای جلوگیری از سو استفاده و عدم اشتباه!

اگر براتون حجم صدا و بلندی مهمه m3500
اگر براتون خروجی توپ و بیس دار و کوبندگی مهمه C2 Plus

اینم ذکر کنم 5.1 بیشتر در فیلم هایی که به صورت ساراند و 5.1 صداگذاری شده بکار میاد مگر اینکه در تنظیمات صدا همه رو استریو میکس تنظیم کنید که یکپارچه همه صداها از هر 5 ستلایت در بیاد!

پس عملا به نظرم در این رنج قیمت ها 5.1 خریدنش معقول نیست و همون 2.1 با کیفیت خوب و ووفر مناسب بهتره!

من شخصا C2 Plus پیشنهاد می کنم :11:
پس من ایشالا بعد 13 میرم تو کار همین c2 PLUS.
بازم تشکر

mmf66
29-03-2012, 01:59
متاسفانه این c2 plus هنوز تو ایران وارد نشده و معلوم هم نیست کی وارد بشه
متاسفانه نمیدونم چرا ماتریس بعضی مدلها رو وارد نمیکنه
من خودم c3 داشتم که بد نبود ولی خیلی عالی نبود الان هم s730 دارم که دیگه واقا عالیه حرف نداره ساب بسیار وحشتناک و با کیفیتی داره