مشاهده نسخه کامل
: مشكل اعصاب خورد كن
cheetoz_motori
07-07-2006, 13:14
با سلام خدمت شما یک مشکلی برای من پیش آمده که 6 ماه هست اعصابم را خورد کرده.مشکل این است که زمانی که کامپیوترم را روشن می کنم تا با آن کار کنم بلااستثناء باید 5 مرتبه Reset بشود البته خودش Reset می کنه به اینصورت که وقتی روشن می کنم تا می خواهد ویندوز Load بشود Reset می کنه و بار دوم وقتی System بالا می آید وارد ویندوز نمی شود و به حالتی که گزینه های Safe Mode و ... هستند می رود که پایین این صفحه هم شمارش معکوس از 30 دارد.البته اگر هم از بین گزینه ها انتخابی انجام شود باز با Reset مواجه می شوم.خلاصه اینکه باید حتماً این 5 بار Reset انجام شود تا وارد ویندوز شوم.کارهایی هم جهت رفع ایراد کردم که البته همه بی نتیجه بودند مثل چک کردن و عوض کردن کابل IDE ، ویروس یابی کل سیستم چک کردن قطعات سخت افزاری جهت درست قرار نگرفتن در Slot خود و ...خواهش می کنم از دوستان اهل فن که یا با همچین مشکلی روبرو شدن یا راه حلی برای رفع آن می دانند دریغ نکنند.البته قبلاً یکی از دوستان اشاره کرده بود که شاید یکی از قطعات سخت افزاری نیم سوز شده باشد و من به شخصه این ادعا را رد می کنم و فکر نمی کنم همچین موردی باشد.از تمامی دوستان درخواست راه حل کارساز را دارم.ممنون از شما.
به احتمال 99 درصد بايوس مادربردتو آپديت كني حله
مادربردت چي هست؟
ضمنا ربطي به ويندوز نداره
cheetoz_motori
08-07-2006, 14:41
به احتمال 99 درصد بايوس مادربردتو آپديت كني حله
مادربردت چي هست؟
ضمنا ربطي به ويندوز نداره از زماني كه مشكل دار شدم 3-4 بار ويندوز عوض كردم ولي فرقي نكرده.مادر برد من giga هست و cpu اينتل روش آپگريد مادربرد را بلد نيستم اگر آموزش مطمئني هست جايي معرفي كنيد از روي آن اين كار را بكنم تا نيام دستش را درست كنم بزنم پاشم بشكنم!
nightmare
08-07-2006, 14:52
cheetoz_motori جان چند روز پیش دقیقا همین مشکل رو داشتم اما دلیلش این بود که وقتی ویندوزم رو نصب کرده بودم هاردم روی یه سیستم دیگه بود و اصلا حواسم نبود که اگر دوباره به سیستم خودم ببندم هارد رو ، ویندوز بالا نمی آد و ریست میشه.
اما این عجیبه که میگی بعد 5 بار درست میشه...
حالا هاردت موقع نصب ویندوز روی یه سیستم دیگه نبوده؟
cheetoz_motori
08-07-2006, 23:20
cheetoz_motori جان چند روز پیش دقیقا همین مشکل رو داشتم اما دلیلش این بود که وقتی ویندوزم رو نصب کرده بودم هاردم روی یه سیستم دیگه بود و اصلا حواسم نبود که اگر دوباره به سیستم خودم ببندم هارد رو ، ویندوز بالا نمی آد و ریست میشه.
اما این عجیبه که میگی بعد 5 بار درست میشه...
حالا هاردت موقع نصب ویندوز روی یه سیستم دیگه نبوده؟ نه بابا هارد من روي سيستم ديگه چكار مي كنه! خيلي جالبه درست بعد از 5 بار Reset خودكار تازه ويندوز بالا مي آيد.براي همينه مي گويم اعصاب خورد كن ديگه.قشنگ وقتي من كار دارم بايد يك ربع زودتر كامپيوتر را روشن كنم تا يك ربع بعد بالا بياد.ياد زمان 286 بخير :sad:
royaye_talkh55
08-07-2006, 23:44
يه مشكل ديگه هم ممكنه باشه؟تنظيمات setupسيستم رو دستكاري كه نكردي؟ اگه كردي يه گزينه تو ستاپ هست set as defoull يه همچين چيزي اونو بزن ببين چي ميشه
به نظر که مال بایوست باشه ایمادر بردت دول بایوس ه
mohammad hamed
09-07-2006, 09:06
وقتي سيستم قبل از لود ويندوز رست ميشه هيچ ربطي به ويندوز نداره وبه سخت افازر و بايوس مادربورد ربط داره .همون جوري كه دوستان گفتند آپديت كن مشكلت بايد حل بشه.
cheetoz_motori
09-07-2006, 12:00
وقتي سيستم قبل از لود ويندوز رست ميشه هيچ ربطي به ويندوز نداره وبه سخت افازر و بايوس مادربورد ربط داره .همون جوري كه دوستان گفتند آپديت كن مشكلت بايد حل بشه. در جواب آن دوستی که گفتند Setup را Default کنم اینکار را قبلاً کردم ولی جواب نداد.قبلاً گفتم که آپگرید تا حالا نکردم چطوریه ؟ فقط گفتم آپگرید کنم بدتر از بدتر نشه.کسی لینک آموزش برای آپگرید GIGA داره بده ببینیم چی می شه.
بفرما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.