ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شرکت در کنکور 92 با 18 سال سن ناقابل !

rainy road
18-03-2012, 20:02
آقا سلام و درود ...

من متولد شهریور 72 هستم . کنکور 91 که بیاد میشه دومین کنکورم . من بابت شرکت در این کنکور مشکلی از جهت نظام وظیفه نداشتم و ندارم ؛ یعنی پرسیدم گفتن مشکلی نداره و میتونی تو کنکور 91 هم شرکت کنی . اما جدیدا شنیدم سن سربازی رو تغییر دادن به 19 سال . حالا سوالم اینجاست که ایا من میتونم تو کنکور 92 هم شرکت کنم ؟ توجه مینومی ؟! نه بابا می مونو یید ! افرین ! :27:

اخه میدونید چیه من یه دوستی داشتم بهم میگفت که هیچکس اجازه سه سال شرکت متوالی در کنکور رو نداره ! یعنی تو لیست داوطلبان محروم از کنکور آتی یه دسته مربوط به اوناییه که از دو سال قبل دارن هی شرکت میکنن تو کنکور . بد شانسیم اینجا بود که چند وقت پیش تو سایت گاج خوندم که لیست رسمی داوطلبان محروم رو گفته بود که حیف نخوندم .( این یعنی لطفا لینک رو بذارید اگه دیدید قبلا !)

مخلص کلام : از نظر نظام وظیفه و از نقطه نظر سازمان سنجش آموزش کشور (چه با مسمی!) من مشکلی بابت حظور در کنکور 92 دارم یا نه ؟

آقا پسرای گل ، تشکر . دختر خانومای مهربون ، مرسی ... :40:

دوستون دارم خیلی زیااااد ... اگه جوابـا زود زود بیااااد !

( قافیه رو حال می نمویی ؟! اینو الان فی البداهه گفتم به خدا !!!)

siahkamar
18-03-2012, 20:05
از اینکه دوبار پشت سر هم کنکور بدی هیچ مشکلی نیس چون خودم اینکارو کردم
ولی بعید میدونم سه سال پشت سر هم بزارن شرکت کنی

constant_boy23
18-03-2012, 22:56
خوب همينا كه پرسيدي رو تو سايت سنجش ميپرسيدي جواب قابل اطمينان و سريع ميگرفتي

rainy road
23-03-2012, 17:21
خوب همينا كه پرسيدي رو تو سايت سنجش ميپرسيدي جواب قابل اطمينان و سريع ميگرفتي

دوست عزیز میشه دقیق تر بگید کجای پرتال سنجش رو میگید ؟ بعد مطمئنید سریع هستش ؟ لطفا با جزئیات بگید که منظورتون کدوم قسمته . اخه من همچین دل خوشی از این سایت ندارم در مورد سوال پرسیدن . امیدوارم اونجایی رو که الان احتمال دادم نگید چون که چند باری پرسیدم اما اصلا جواب دادن ...

Reza31001
23-03-2012, 17:40
والا بعضی از دختر خانومای محترم برای n امین بار تو کنکور شرکت میکنن و کسی هم بهشون نمیگه خرت به چند!
این یعنی شرکت متوالی تو کنکور به خودی خود منعی نداره
منتها برای پسرا مشکل سربازی هست که نمیذاره تو کنکور شرکت کنن
از اون طرف سن سربازی هم یه سال اضافه شده و شما درست شنیدی
بهترین کار مراجعه به پلیس +10 هست
وقتی هم رفتین لازم نیست بگی من دو سال شرکت کردم و این چیزا چون کارمندای محترم این مرز و بوم(!) تو چیزایی که نمیدونن زیاد دخالت میکنن فقط کافیه بپرسین حالا که سن سربازی یه سال اضافه شده میشه یه سال دیگه پشت کنکور موند یا نه؟

از این طرف وقتی خودت به سوال بالا چند لحظه فکر کنی دلیلی برای جواب منفی نمیبینی پس نباید مشکلی باشه!!

ولی جدا از شوخی هم فقط و فقط باید از منابع رسمی بپرسی که مطمئن بشی
در مورد سربازی که همون پلیس +10
در مورد چندسال پشت سرهم کنکور دادن ( با اینکه من مطمئنم مشکلی نداره) حداقل از مشاور مدرسه میتونی پرس و جو کنی

avator20002000
23-03-2012, 19:31
منظور دوستتون از سه بار شاید این بوده سومین بار روزانه قبول شده نرفته محروم شده.

constant_boy23
23-03-2012, 20:42
دوست عزیز میشه دقیق تر بگید کجای پرتال سنجش رو میگید ؟ بعد مطمئنید سریع هستش ؟ لطفا با جزئیات بگید که منظورتون کدوم قسمته . اخه من همچین دل خوشی از این سایت ندارم در مورد سوال پرسیدن . امیدوارم اونجایی رو که الان احتمال دادم نگید چون که چند باری پرسیدم اما اصلا جواب دادن ...

'گوشه سايت سنجش سمت چپ بالا زده "ورود به سيستم پاسخگويي " بايد يه يوزر بسازي سوالتو بپرسي ...
من كه هر دفعه پرسيدم زير 24 ساعت جواب دادن داداش :46:

alavi71
23-03-2012, 21:07
آقا سلام و درود ...

من متولد شهریور 72 هستم . کنکور 91 که بیاد میشه دومین کنکورم . من بابت شرکت در این کنکور مشکلی از جهت نظام وظیفه نداشتم و ندارم ؛ یعنی پرسیدم گفتن مشکلی نداره و میتونی تو کنکور 91 هم شرکت کنی . اما جدیدا شنیدم سن سربازی رو تغییر دادن به 19 سال . حالا سوالم اینجاست که ایا من میتونم تو کنکور 92 هم شرکت کنم ؟ توجه مینومی ؟! نه بابا می مونو یید ! افرین ! :27:

اخه میدونید چیه من یه دوستی داشتم بهم میگفت که هیچکس اجازه سه سال شرکت متوالی در کنکور رو نداره ! یعنی تو لیست داوطلبان محروم از کنکور آتی یه دسته مربوط به اوناییه که از دو سال قبل دارن هی شرکت میکنن تو کنکور . بد شانسیم اینجا بود که چند وقت پیش تو سایت گاج خوندم که لیست رسمی داوطلبان محروم رو گفته بود که حیف نخوندم .( این یعنی لطفا لینک رو بذارید اگه دیدید قبلا !)

مخلص کلام : از نظر نظام وظیفه و از نقطه نظر سازمان سنجش آموزش کشور (چه با مسمی!) من مشکلی بابت حظور در کنکور 92 دارم یا نه ؟

آقا پسرای گل ، تشکر . دختر خانومای مهربون ، مرسی ... :40:

دوستون دارم خیلی زیااااد ... اگه جوابـا زود زود بیااااد !

( قافیه رو حال می نمویی ؟! اینو الان فی البداهه گفتم به خدا !!!)

salam
چون نیمه اول هستید از نظر نظام وظیفه موردی نیست که حتی اگرهم بود با قانون جدید دیگه مشکلی نیست.
از لحاظ سنجش هم موردی نیست.مگر اینکه رشته روزانه قبول شده باشید

موفق باشید

rainy road
26-03-2012, 16:45
آقا دم همتون گرم . الحق که مردونگي هنوز نمرده . حيف که اين نسخه vBulletin اجازه نميده ازتون تشکر انفرادي کنم . ولي اگه اينو نميتونم لااقل ميشه اسم قشنگتون رو بگم . نه ؟!

شديدا تشکر ميکنم از : ...

atmosphere

constant_boy23

avator20002000

siahkamar

alavi71

که واقعا راهنماييم کردن . روزيم که پستا به 10 رسيد ميام دوباره دکمه تشکر رو واستون ميزنم که همچين شاداب شيد !

----

اما چند مطلب :

1 - شايد باورتون نشه ولي حاضرم قسم بخورم و ميخورم که دانش من در اين زمينه از هر چي کارمند پليس + 10 هست تو اين شهر بيشتره ! اخه شما ببين من هر جا ميرم هر کي يه چيزي ميگه . اخه بگو بلد نيستي خب نگو . ميميري ؟! انقد ضد و نقيض انقدحرف خودم بهم تحويل دادن که ديگه ايمان اوردم که کلا از بيخ و بن تعطيلن ...

2 - جناب alavi71 گفتن با قانون جديد مشکلي نيست . ولي اگه اشتباه نکنم شما فکر کرديد من کنکور پيش رو (91) رو ميگم . در حالي که منظور من کنکور 92 هستش .

3 - بعد از پرسيدن از واحد الکترونيکي نظام وظيفه که جواب ميدن ولي خيلي دير و درخواست الکترونيکي از سازمان سنجش برميگردم و بهتون ميگم چي شده ! ولي لطف کنيد اين صفحه رو bookmark يا favorites کنيد چونکه شايد بعدا جلو چشمتون نباشه و زود پيدا نشه . ممنونم ... :40:

rainy road
26-03-2012, 16:52
سلام

دوستان یکی از جوابا رسید .

اقا من پرسیدم : سنجش ! میشه من برای سومین بار شرکت کنم ؟ ببین چی گفته :

با سلام بطور کل داوطلبی که از معافیت تحصیلی استفاده کرده باشد یعنی در صورت قبولی از سوی حوزه معاونت وظیفه عمومی برای وی معافیت تحصیلی جهت ادامه تحصیل در دانشگاه یا موسسات اموزش عالی صادر شده باشد دیگر نمی تواند متقاضی ثبت نام در ازمون سراسری شود مگر اینکه دارای کارت پایان خدمت و یا معافیت دایم باشد.برای کسب اطلاعات و راهنمایی های بیشتر با حوزه معاونت وظیفه عمومی شهرستان محل سکونت خود تماس حاصل فرمایید. با تشکر

کی حالیش شد ؟!!! بابا چه ربطی داشت اصلا . من که قبول نشدم که معافیت تحصیلی استفاده کرده باشم . اصلا کی از نظام وظیفه حرف زد . من میگم از نظر سازمان بلامانع است یا خیر . اونوقت تو میگی ... اینم از تحفه سیستم پاسخگویی .

الان یه سوال دیگه نوشتم گفتم ببخشید اشتباه شده گویا . سوالم یه چی دیگس مثل اینکه ... حالا امیدوارم اینبار یه جواب درست درمون بده . راستی اگه کسی فهمیده این چی گفته راهنمایی کنه که بد جور گرفتاریم ... بازم ممنون

alavi71
28-03-2012, 15:09
سلام

دوستان یکی از جوابا رسید .

اقا من پرسیدم : سنجش ! میشه من برای سومین بار شرکت کنم ؟ ببین چی گفته :

با سلام بطور کل داوطلبی که از معافیت تحصیلی استفاده کرده باشد یعنی در صورت قبولی از سوی حوزه معاونت وظیفه عمومی برای وی معافیت تحصیلی جهت ادامه تحصیل در دانشگاه یا موسسات اموزش عالی صادر شده باشد دیگر نمی تواند متقاضی ثبت نام در ازمون سراسری شود مگر اینکه دارای کارت پایان خدمت و یا معافیت دایم باشد.برای کسب اطلاعات و راهنمایی های بیشتر با حوزه معاونت وظیفه عمومی شهرستان محل سکونت خود تماس حاصل فرمایید. با تشکر

کی حالیش شد ؟!!! بابا چه ربطی داشت اصلا . من که قبول نشدم که معافیت تحصیلی استفاده کرده باشم . اصلا کی از نظام وظیفه حرف زد . من میگم از نظر سازمان بلامانع است یا خیر . اونوقت تو میگی ... اینم از تحفه سیستم پاسخگویی .

الان یه سوال دیگه نوشتم گفتم ببخشید اشتباه شده گویا . سوالم یه چی دیگس مثل اینکه ... حالا امیدوارم اینبار یه جواب درست درمون بده . راستی اگه کسی فهمیده این چی گفته راهنمایی کنه که بد جور گرفتاریم ... بازم ممنون

منظورش این هست که شما فقط یکبار میتونید از معافیت تحصیلی استفاده کنید ....
وبعد از اون مشمول میشوید
شما به یک دفتر پلیس+10 مراجعه کن قسمت نظام وظیفه پاسخت رو میدن ....
ولی به احتمال زیاد تا سال دیگه مشول بشوید ....

majid322
18-05-2012, 12:35
اقا منم دقیقا سوالم همینه و موردم شبیه ایشونه فرقش اینه که من مرداد 72 هستم و اینکه سال 90 رو کنکور ندادم ( وقتش بود ولی به دلیل درسهای سومم که مونده بود نتونستم بدم ) حالا سوالم اینه من میتونم به غیر از امسال ( 91 ) سال بعد 92 هم شرکت کنم؟

behdana
18-05-2012, 16:24
یکی از کسانی که سه بار در کنکور سراسری شرکت کردن خود من هستم. هم اکنون مشغول به تحصیل در دانشگاه دولتی...

majid322
18-05-2012, 17:53
یکی از کسانی که سه بار در کنکور سراسری شرکت کردن خود من هستم. هم اکنون مشغول به تحصیل در دانشگاه دولتی...

ممنون عزیز شما از لحاظ نظام وظیفه مشکلی برات به وجود نیومد؟
این قضیه مال چند سال پیشه؟

hamed29
23-05-2012, 00:37
با سلام؛ ببینید عاملی که داوطلب پسر نتونه پشت سر هم چند بار کنکور بده خدمت مقدس سربازی میباشد.از طرفی شما تا رسیدن به سن مشمولی حق دارید خوش و خرم به زندگی پر بارتون ادامه بدید.حالا قبلش میخواید ۳ بار کنکور بدید یا ۳۰۰ بار! از نظر نظام وظیفه فرقی نداره
به هر حال وقتی کنکور دادید،اگر انتخاب رشته کردید و بین رشته های قبولی شما ،جایی روزانه قبول شدید موظف هستید که ثبت نام کنید وگرنه از شرکت در آزمون سال بعد هم محروم خواهید شد.(شاید هم تا دو آزمون بعد،دقیق نمیدونم)
وقتی که در دانشگاه ثبت نام کردید،واحد نظام وظیفه ی دانشگاه برای شما معافیت تحصیلی صادر میکنه،یعنی تا زمانی که مشغول تحصیل هستید از خدمت معافید.
حالا اگه رشته ای که در دانشگاه ثبت نام کردید روزانه باشه،شما حق شرکت در آزمون سال های بعد رو در حین تحصیل نداریداین درحالیه که مثلا دانشجوهای پیام نور و شبانه(دانشگاه ملی) میتونن (بعد از ثبت نام در دانشگاه و در حین تحصیل) در کنکور سال بعد هم شرکت کنند و چنانچه رتبه مورد نظرشون رو آوردن ،انتخاب رشته کنند و جایی که قبول میشن ادامه تحصیل بدن.
مثلا اگه شما کنکور دادید و فرضا شبانه کامپیوتر قبول شدید،میتونید ثبت نام کنید ،دو ترم در این رشته درس بخونید و در صورت تمایل خودتون رو برای کنکور سال بعد هم آماده کرده و در آزمون شرکت کنید و مثلا در رشته برق روزانه قبول بشید
این دقیقا کاری بود که یکی از دوستام انجام داد.البته بعد از قبولی روزانه (که حتما باید ثبت نام میکرد وگرنه...) نوبت به تطبیق واحد رسید.
یعنی واحدهایی که قبلا گذرونده بود بررسی شد و اونهایی که مربوط به رشته ی جدید بودن و توی چارت رو براش تطبیق دادن.
پس شما تا قبل از رسیدن به سن مشمولی میتونید چند بار کنکور بدید،اما بعد از رد کردن این سن وارد دوره ی غیبت میشید،و اگه خودتون رو برای خدمت معرفی نکردید اضافه خدمت میخورید.
نحوه ی محاسبه ی اضافه خدمت هم که در جریان هستید،
تا سه ماه، یعنی حتی ۱ روز --> ۳ ماه
از ۳ تا ۶ ماه --> ۶ ماه
و ...

موفق باشید

Viren
23-05-2012, 11:18
شما متولد 72 پس امسال میری تو 19 سال .طبق قانون شما باید امسال خودت رو معرفی کنی به نظام وظیفه و وضعیتت رو مشخص کنی وگرنه غیبت میخوری برات دردسر میشه

majid322
23-05-2012, 11:33
شما متولد 72 پس امسال میری تو 19 سال .طبق قانون شما باید امسال خودت رو معرفی کنی به نظام وظیفه و وضعیتت رو مشخص کنی وگرنه غیبت میخوری برات دردسر میشه

من سوالم اینه الان من میرم خودم رو معرفی میکنم بعشد میتونم کنکور 92 رو بدم یا خیر؟

behdana
23-05-2012, 12:21
ممنون عزیز شما از لحاظ نظام وظیفه مشکلی برات به وجود نیومد؟
این قضیه مال چند سال پیشه؟

سلام
من در کنکور 88 شرکت کردم.در سراسری مردود شدم. پشت کنکور موندم.در کنکور 89 شرکت کردم. سراسری مردود شدم. اجبارا رفتم دانشگاه آزاد. در کنکور 90 هم شرکت کردم. سراسری قبول شدم. از آزاد انصراف دادم رفتم سراسری. این کارهای من با توجه به قانون قدیم بود. از جزییات قانون جدید اطلاعی ندارم.
ضمنا این کار رو به هیچ کس توصیه نمیکنم.

hirad_g
14-06-2012, 10:03
سلام- اگر نتیجه کاراتونو به یه جمع بندی برسونید عالی میشه چون خیلی ها در مورد سربازی و کنکور سردرگم هستن- مخصوصا در مورد سوال اصلی و موضوع اغازین همین بحث: کنکور بار سوم ( به عنوان مثال خود من بار دومه دلرم شرکت میکنم و تو آبان با توجه به قانون قدیم برگ سبز گرفتم تا غیبت نخورم (فروردین 72 تولدمه) حالا خدای ناکرده میشه بار سوم هم کنکور بدم؟؟؟؟؟؟؟؟)  در واقع این این الان سوال خیلی از کسایی هست که میشناسم اما جواب درستی براش پیدا نیمشه.
به نظرم  آدم معتاد به کنکور دادن میشه! هه هه ههه! عجب درصد خلوصی هم داره!:31:
دمتون گرم