مشاهده نسخه کامل
: نشناختن پرينتر!!!!
E.N.A.Y.A.T
17-03-2012, 11:46
با 3لام به اساتيد و دوستان گرامي.:11:
من يه پرينتر cannon دارم كه كابل هاشم به كامپيوتر وصله ولي كامپيوتر نميشناسش!!!:13:
ولي توي safely remove نشون ميده. من نميدونم مشكلش چيه!!!:13:
وقتي هم كه توي printers and faxes، گزينه ي add printer رو ميزم، اين پيغامو ميده: operation could not be completed.the printer spooler service is not running.
وقتي هم كه ميخوام درايورش رو نصب كنم ميگه پورتش رو نميشناسه!! پس چرا تو safely remove نشون ميده؟؟؟:41:
لطفا كمك كنين يه كار خيلي مهمي دارم.:27:
با تشكر.
:40:
Farshid72
18-03-2012, 00:29
وبندوز شما XP هستش ؟؟
و اینکه ایا شما با کابل USB چاپگر رو وصل کردید ؟
بهتره شما با یه کابل دیگه به سیستم وصلش کنید
E.N.A.Y.A.T
18-03-2012, 10:29
با سلام.:21:
بله ويندوزم Xp هستش.
بله وصل كردم.
از يه كابل ديگه هم استفاده كردم.
ديگه چيكار كنم آخه؟؟!!!:19:
لطفا بياين كمك آقاي Farshid رو تنها نگذاريد.:10:
Farshid72
18-03-2012, 14:36
توی device manager شناخته شده ؟؟!
E.N.A.Y.A.T
18-03-2012, 15:46
بله شناخته شده.:27:
Farshid72
18-03-2012, 16:21
دیسک رو تو درایو قرار بدید و کلیک راست کنید و اونو اپدیت کنید
sara_program
18-03-2012, 16:27
یه بار درایورشو پاک کنید. سیستمو ریست کنید. همینطور که کابل پرینتر وصله درایورشو بریزید و دوباره ریست کنید. مشکلتون حل میشه.
E.N.A.Y.A.T
18-03-2012, 17:36
خيلي ممنون. درست شد.:31:
همون راهكاره سارا جون رو رفتم.البته فك كنم راهكار فرشيد جونم درست باشه چون امتحانش نكردم. من خيلي قبلم همين راهكاره سارا جون رو رفته بودم ولي يادم رفته بود.:27:
:40:
Farshid72
18-03-2012, 17:48
شما نگفته بودید درایور رو نصب کردید گفتید در حین نصب کردن ارور داده که فکر منم رفت سراغ اشکالات سخت افزاری
E.N.A.Y.A.T
19-03-2012, 11:51
داش فرشيد من راه حل شما رو هم رفتم با اون هم درست ميشه. :27:
مهم اينه كه درست شد بالاخره.:46:
در ابتدا بگم که راه های مختلفی را برای این که این خطا از بین بره امتحان کردم مثل restore کردن کامپیوترم به نسخه backup گرفته شده قبلی.
پاک کردن و نصب مجدد نرم افزار چاپگر هم نتیجه ای نداشت. و نهایتا راه حل نهایی اجرایی دستور زیر. دستور ذیل توسط خود من تست شده (چاپگر سامسونگ دارم که با چنین مشکلی مواجه شدم.) فقط اینکه بعد از اجرای دستور حتما ری استارت کردن کامپیوترتون را انجام بدید . چون بدون ری استارت نتیجه دستور ، اجرا نمی شه
start>control panel>administrative Tools>Services>scroll down to print spooler>right click it>click properties>make sure you are on the general tab>go down to startup type and make sure its on automatic>then hit apply>then click the start button under the service status>apply again>hit OK. now exit all of the services and administrative tools and go to where your printer and faxes are located and now try to install a printer or try to print.
منوی control panel
سپس administrative Tools
سپس Services
سپس گزینه print spooler یافته و روی آن راست کلیک کنید و روی گزینه properties کلیک کنید
اطمینان حاصل کنید که حتما در تب جنرال هستید(اولین tab)
سپس پایین صفحه که مشاهده می کنید ، startup type روی حالت اتوماتیک قرار بدهید automatic
ثبت رو بزنید apply
سپس روی ok کلیک کنید
و ریاستارت کنید restart کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.