PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل چک دیسک

jiji_g_saba
12-03-2012, 05:51
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم
من یک مشکل داشتم که خیلی خوشحال می شم کمکم کنید و منو از نگرانی در بیارید
حدود 2 سال هست یک سیستم جدید خریدم...امروز سیستمم رو برای چک کردن و تعویض ویندوزش پیش فردی که مونتاژش کرده بردم سیستمم رو چک کرد و گفت از لحاظ سخت افزاری و رم و cpu و هارد مشکلی نیست و ویندوزم رو عوض کرد و دوباره ویندوز 7 جدید نصب کرد و گفت وقتی آوردم خونه بذارم ویندوز آپدیت بشه تا دیگه مشکلی نداشته باشم منم چند ساعت پیش نرم افزارهای لازمم رو نصب کردم و ویندوز رو برای آپدیت زدم چک بشه و خودم با اینترنت کار می کردم در حین چک محبور شدم سیستم رو یکبار ریست کنم ولی وقتی ویندوز بالا اومد شروع به چک دیسک درایو C که درایو ویندوزم هست کرد و بعد چک دیسک کامل شد سیستم رو ریستارت کرد و ویندوز بالا آومد من قبلا در ویندوز 7 اصلا با همچین مشکلی روبرو نشده بودم تو سایتای مختلف جستجو کردم بعضیاشون نوشته بودن که ایراد می تونه از هارد باشه:41: ... منم خیلی نگران شدم الان آپدیت ویندوزم هم تموم شده و حین بوت سیستم حس می کنم کمی کند هست نمی دونم مشکلی سخت افزاری پیش اومده یا این ایراد چک دیسک به خاطر این بوده سیستم در حال چک کردن آپدیت ویندوز هست؟ و یک مشکل عادیه ... این مشکل فقط همون یکبار پیش اومد آنتی ویروسم آپدیت هستش و نرم افزار های همیشگی نصبه
خیلی ممنون میشم من رو راهنمایی کنید:11:
با نهایت تشکر

Mohammad King
12-03-2012, 11:55
سلام

مشکل خاصی نیست دوست من

jafarian
12-03-2012, 14:53
برای مورد اولی مشکلی نداره برای یکی دومی هم که همون کند شدن سیستم بعد از ارتقا به سرویس پک 1 مایکروسافت راحلی گذاشته داخل سایتش بطور مثال دیفرگ هارد پیشنهاد داده یا که فیکس کردن رجیستری:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jiji_g_saba
13-03-2012, 02:04
سلام

مشکل خاصی نیست دوست من

----------------
سلام
خیلی ممنون از پاسختون :20:

---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------

برای مورد اولی مشکلی نداره برای یکی دومی هم که همون کند شدن سیستم بعد از ارتقا به سرویس پک 1 مایکروسافت راحلی گذاشته داخل سایتش بطور مثال دیفرگ هارد پیشنهاد داده یا که فیکس کردن رجیستری:20:

------------
سلام از پاسخ و راهنماییتون خیلی ممنونمممم :20:
بعد از این مشکل دیروز یکبار دیسک رو دفرگ کرده بودم شکر خدا که هنوز این مشکل پیش نیومده:20: امیدوارم دیگه پیش نیاد...

jiji_g_saba
13-03-2012, 06:36
ببخشید با سلام مجدد یک سوال کوچولوی دیگه داشتم که خیلــــــــی ممنون میشم دوباره راهنماییم کنید
بالا آمدن ویندوز 7 من حدود 45 الی 50 ثانیه طول می کشه یعنی از بدو روشن کردن کامپیوتر تا بالا آمدن و ظاهر شدن کامل دسکتاپم اینقر طول می کشه... که همونطور که گفتم حس می کنم کمی زیاده شایدم من کمی حساس شدم:13:
45 الی 50 ثانیه برای بالا آمدن ویندوز خیلی زیاد محسوب میشه؟
رم من 2 گیگ هستش
با نهایت تشکر:11:

jafarian
13-03-2012, 14:29
ببخشید با سلام مجدد یک سوال کوچولوی دیگه داشتم که خیلــــــــی ممنون میشم دوباره راهنماییم کنید
بالا آمدن ویندوز 7 من حدود 45 الی 50 ثانیه طول می کشه یعنی از بدو روشن کردن کامپیوتر تا بالا آمدن و ظاهر شدن کامل دسکتاپم اینقر طول می کشه... که همونطور که گفتم حس می کنم کمی زیاده شایدم من کمی حساس شدم:13:
45 الی 50 ثانیه برای بالا آمدن ویندوز خیلی زیاد محسوب میشه؟
رم من 2 گیگ هستش
با نهایت تشکر:11:

برای این یکی مشکلتون ازطریق مراحل پایین برین

مرحله اول

به این مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Policies\System ازرجیستری برین بعدش تو پنجره سمت راست کلیک راست گزینه new رو انتخاب کنید از زیرمنوش گزینه DWORD (32 bit ) Value روانتخاب کنید بعدشم اسمش به DelayedDesktopSwitchTimeout تغییر بدین بعدش روش دبل کلیک کنید تو کادر سفید طبق عکس قبلی که گذاشته بودم عدد 5 وارد کنیدطبق شکل پایین

مرحله دوم

روی دسکتاپ کلیک راست کنید گزینه Personalize انتخاب کنید داخل صفحه ای که باز میشه به قسمت Desktop Background برین بعدشم طبق شکل پایین گزینه Solid Colors انتخاب کنید یک بک گراند خودتونم انتخاب کنید سیوکنید بیاین بیرون

مرحله سوم

سرچ منوی استارت باز کنید داخلش دستور Services تایپ کنید روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدم داخل صفحه ای که باز میشه گزینه Desktop Window Manager Session Manager انتخاب کنید روش دبل کلیک کنید از زیرمنوش گزینه Disabled انتخاب کنید تایید اوکی کنید طبق شکل سوم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeed774
13-03-2012, 15:09
مرحله سوم

سرچ منوی استارت باز کنید داخلش دستور Services تایپ کنید روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدم داخل صفحه ای که باز میشه گزینه Desktop Window Manager Session Manager انتخاب کنید روش دبل کلیک کنید از زیرمنوش گزینه Disabled انتخاب کنید تایید اوکی کنید طبق شکل سوم .

مهدی جان ، با انجام این کار قابلیت Aero غیر فعال میشه نه ؟ فکر نمیکنم این کار تاثیری تو سرعت بوت داشته باشه ، سوای اینکه حیف نیست قابلیت Aero حذف بشه ؟؟ خوشگلی 7 به همین قابلیت جذابش هست .

jafarian
13-03-2012, 15:56
نه واسه چی غیرفعال بشه سعید جان فقط تم ویندوز تغییرمیکنه به نوعی سبکتر میشه یک عکسم ازاینکار خودم تست کردم گذاشتم که روی سرعت سیستم تاثیر داشته اینم خود سایت مایکروسافت اشاره کرده.

jiji_g_saba
14-03-2012, 03:41
برای این یکی مشکلتون ازطریق مراحل پایین برین

مرحله اول

به این مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Policies\System ازرجیستری برین بعدش تو پنجره سمت راست کلیک راست گزینه new رو انتخاب کنید از زیرمنوش گزینه DWORD (32 bit ) Value روانتخاب کنید بعدشم اسمش به DelayedDesktopSwitchTimeout تغییر بدین بعدش روش دبل کلیک کنید تو کادر سفید طبق عکس قبلی که گذاشته بودم عدد 5 وارد کنیدطبق شکل پایین

مرحله دوم

روی دسکتاپ کلیک راست کنید گزینه Personalize انتخاب کنید داخل صفحه ای که باز میشه به قسمت Desktop Background برین بعدشم طبق شکل پایین گزینه Solid Colors انتخاب کنید یک بک گراند خودتونم انتخاب کنید سیوکنید بیاین بیرون

مرحله سوم

---------------------
خیلی خیلیییییی ممنون از پاسخ و راهنماییتون :11:
راستی من این دکمه تشکر رو پیدا نمی کنم :18:

oumadam
14-03-2012, 06:10
سلام دوست عزیز
شما چون تازه واردی هنوز امکان تشکر برات فعال نشده ( بیچاره ما تازه واردها:41:)

من برخلاف نظر دوستان فکر نمیکنم اون بحث چک کردن حتما هم بدون اشکال باشه. امیدوارم دیگه سیستمتون رو بیرون نبرید و همیشه خودتون مسائلش رو حل و فصل کنید. همین نقل و انتقال میتونه به سیستمتون ضرر بزنه. خصوصا هارد که قوتی گرمه و تکون بخوره احتمال خرابیش بالاست
ضمنا کندی سیستموتون اگر بفرض درست حدس زده باشید بعیده از هارد باشه. هر چند که باید بگم ممکنه و اگر اینطور باشه شما در خطر بد سکتور شدن هستید. بنظرمن دوستان خیلی با موضع راحت کنار اومدن.
من کسی رو میشناسم که هارد 500گیگش تو چند ماه کلا نابود شد!!! دقت کن که بد سکتور یه مرض مسریه و اگر درمان نشه همه سکتورها خراب میشن
بازم نظر دوستان دیگه قطعا کارشناسانه تره ولی اگر دوستان صلاح میدونن یه برنامه چک کردن هارد بهشون معرفی کنید تا از این نظر خیال ایشون و ماهم راحت بشه

jiji_g_saba
15-03-2012, 04:19
سلام دوست عزیز
شما چون تازه واردی هنوز امکان تشکر برات فعال نشده ( بیچاره ما تازه واردها:41:)

من برخلاف نظر دوستان فکر نمیکنم اون بحث چک کردن حتما هم بدون اشکال باشه. امیدوارم دیگه سیستمتون رو بیرون نبرید و همیشه خودتون مسائلش رو حل و فصل کنید. همین نقل و انتقال میتونه به سیستمتون ضرر بزنه. خصوصا هارد که قوتی گرمه و تکون بخوره احتمال خرابیش بالاست
ضمنا کندی سیستموتون اگر بفرض درست حدس زده باشید بعیده از هارد باشه. هر چند که باید بگم ممکنه و اگر اینطور باشه شما در خطر بد سکتور شدن هستید. بنظرمن دوستان خیلی با موضع راحت کنار اومدن.
من کسی رو میشناسم که هارد 500گیگش تو چند ماه کلا نابود شد!!! دقت کن که بد سکتور یه مرض مسریه و اگر درمان نشه همه سکتورها خراب میشن
بازم نظر دوستان دیگه قطعا کارشناسانه تره ولی اگر دوستان صلاح میدونن یه برنامه چک کردن هارد بهشون معرفی کنید تا از این نظر خیال ایشون و ماهم راحت بشه

------------------------
سلام
خیلی ممنون از پاسختون راستش منم خیلی نگرانم که هاردم بسوزه و همه اطلاعاتم بره شایدم من حساس شدم ولی امروز هاردم رو با برنامهHD TUNE تست کردم که نتیجش رو تو پاسخ بعدیم میذارم

jiji_g_saba
15-03-2012, 04:40
سلام دوباره به همه دوستان ...امروز با برنامه HD TUNE یکبار هاردم رو تست کردم
این هارد رو حدود 1.5 سال هست که خریدم
هارد من SEAGATE 500 gig
model: ST3500418AS
راستش من از سخت افزار زیاد سر در نمی یارم می خواستم عکس بذارم ولی فکر کنم قابلیت آپلود عکس برام فعال نیست نتیجه اینطور بود:
transfer rate:
minimum:63.0 MB/sec
maximum:127.9 MB/sec
average:102.1 MB/sec
Access Time:14.8 ms
قسمت Health \پائین نوشته بود :
Health Status : OK

با این اوصاف نمی دونم وضعیت هارده من خوبه یا بد؟ ::13:البته مشکل چک دیسک شکر خدا فقط همون یکبار اونم فقط درایو ویندوزم اومد سراغم سرعت کپی و دیگر موارد هم خوبه

oumadam
15-03-2012, 05:51
هارد من SEAGATE 500 gig
راستش من از سخت افزار زیاد سر در نمی یارم می خواستم عکس بذارم ولی فکر کنم قابلیت آپلود عکس برام فعال نیست نتیجه اینطور بود:
transfer rate:

با این اوصاف نمی دونم وضعیت هارده من خوبه یا بد؟ ::13:البته مشکل چک دیسک شکر خدا فقط همون یکبار اونم فقط درایو ویندوزم اومد سراغم سرعت کپی و دیگر موارد هم خوبه

سلام
این برنامه که گفتید فکر نکنم ربطی داشته باشه
( اگر میخواهید هاردتون رو با هاردهای دیگه مقایسه کنید به لینک زیر برید)
شما باید بد سکتور بودن رو چک کنید
خود ویندوز داره که خب اونو انجام داده
برنامه های دیگم برای اینکار هست مثلا

HDD Regenerator 2011 v11.0011

البته من نه با این برنامه ها کار کردم نه اطلاعات خاصی در موردشون دارم فقط میدونم ممکنه کار باهاشون خیلی طول بکشه. یعنی اگر واقعا بدسکتور باشید ممکنه یک روز و اگر دیگه اوضاع خیلی بد باشه ( که شما اینطوری نیستید ) تا چند روز کار طول بکشه
بنظرمن اگر خیییییلی براتون مهمه با اساتید بخش سخت افزار یه مشورتی داشته باشید و ضمنا در مورد این برنامه یا هر برنامه ایکه بنظرشون خوبه ازوشن راهنمایی بگیرید
نکته آخر اینکه تا اونجا که من میدونم بد سکتور شدن با سوخت هارد فرق داره
شما ممکنه الان هاردت سالمه سالم باشه ولی به یکباره بسوزه. ولی بد سکتور شدن از زمانیکه شروع میشه تا وقتیکه کلا هارد را نابود میکنه مدتی طول میکشه ( بتجربه من چند ماه )
موفق باشید

jafarian
15-03-2012, 13:58
هارد من SEAGATE 500 gig
transfer rate:

دیسک شما مگه از داخلش صدا میاد که میخواین دیسک اسکن کنید واسه اسکنم از برنامه HDD Regenerator 2011 استفاده کنید که کارش پیدا کردن بدسکتور بعدشم فیکس کردن بدسکتور اما بازم میگم دیسکتون مورد نداره.