PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تروجانی که مرورگر اینترنت رو باز میکنه و به یک سایت تبلیغاتی میره! چیکارش کنم؟

2farsoftco
11-03-2012, 09:50
چند روز پیش یه فلش از کسی گرفتم با اعتماد به نفسی کامل و قلبی مطمئن با نود اسمارت سکیوریتی اسکنش کردم و سپس بازش کردم!:2:
چشمتون روز بد نبینه! از همون لحظه هر چند دقیقه یکبار مرورگر اینترنت رو باز میکنه و میره به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینترنت آپشن و غیره هم هر کاری کردم (بلاک کردن سایت) نشد که نشد!
دیگه دارم دیوونه میشم چیکار کنم؟

jolan57
11-03-2012, 12:06
یک لوگ باید از سیستمتون تهیه کنید

رفع مشکل کامل سیستم های آلوده ( حتما اول اینجا رو مطالعه کنین ! )
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میتونید این کارها رو هم انجام بدین
از Norton Power Eraser استفاده کنید

تاپیک اختصاصی Norton Power Eraser ||معرفی،بحث و تبادل نظر||
Malwarebytes Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دانلود و آپدیت کنید و سپس درایو ویندوزتون رو باهاش اسکن کنید

مهم : Ccleaner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود و در قسمت اپلیکیشن تمام تیک های مرورگرهایت (کروم , فایرفاکس و ... ) رو بزنید سیستم رو اآنالیز کنید و بعدش run ccleaner
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش میتونید با همین نرم افزار ریجستری رو پاک سازی کنید

jolan57
11-03-2012, 12:06
یک لوگ باید از سیستمتون تهیه کنید

رفع مشکل کامل سیستم های آلوده ( حتما اول اینجا رو مطالعه کنین ! )
میتونید این کارها رو هم انجام بدین
از Norton Power Eraser استفاده کنید

تاپیک اختصاصی Norton Power Eraser ||معرفی،بحث و تبادل نظر||
Malwarebytes Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دانلود و آپدیت کنید و سپس درایو ویندوزتون رو باهاش اسکن کنید

مهم : Ccleaner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود و در قسمت اپلیکیشن تمام تیک ها رو بزنید سیستم رو اآنالیز کنید و بعدش run ccleaner
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش میتونید با همین نرم افزار ریجستری رو پلک سازی کنید

oumadam
12-03-2012, 18:34
چند روز پیش یه فلش از کسی گرفتم با اعتماد به نفسی کامل و قلبی مطمئن با نود اسمارت سکیوریتی اسکنش کردم و سپس بازش کردم!:2:
چشمتون روز بد نبینه! از همون لحظه هر چند دقیقه یکبار مرورگر اینترنت رو باز میکنه و میره به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از اینترنت آپشن و غیره هم هر کاری کردم (بلاک کردن سایت) نشد که نشد!
دیگه دارم دیوونه میشم چیکار کنم؟

با سلام
این اصلا مشکل مهمی نیست وب هتره خودتون رو اذیت نکنید
بنظر من احتمال اینکه اصولا به اون فلش هم ربطی نداشته باشه هست
ممکنه خودتون این مشکل رو تو اتصال به یه سایت پیدا کرده باشید
خود نود قسمتی برای بلاک کردن سایت داره ولی خب اونم خیلی کمک نمیکنه چون بهرحال پنجره باز میشه
بنظر من خیلی مشکلات سیستمی هست که باید باهاشون برخورد حذفی داشت نه حلی
من جای شما بودم شاید بجای اینکه لحظه ای خودم رو ناراحت کنم مرورگرم رو پام میکردم. فایل های اضافی درایو سیستمم را پاک میکردم ( مثل کوکی ها و تمپ و تمپراری و ... ) و دوباره یه مرورگر رو نصب میکردم
البته باید بگم قوی ترین سیستم امنیتی هم نمیتونه باعث شه که بعضی سایتها مثه سایت پیوندها خود به خود باز نشه. شما برو به یه سایت که مثلا یه لینکی از یه سایت ف/ی/ل/ت/ر شده داشته باشه. به احتمال قریب به یقین سایت پیوند برات خود به خود باز میشه و هیچکدوم از برنامه های امنیتیت هم عکس العملی نشون نمیدن