مشاهده نسخه کامل
: اشکال در کانکت شدن
سلام من یه مشکلی پیدا کردم اون اینکه وقتی به نت وصل میشم توویندوز بعد از یه مدتی میگه نت وصل نیست ومرورگر وصل نمشه درحالی که اگه برنامه ایی در حال دانلود باشه دانلود میشه ولی هیچ صفحه ایی باز نمیشه حتی با وای فای تو گوشی ام نت دارم ولی تو کامپیوتر نیست یا باید چند بار مودم رو خاموش روشن کنم یا ویندوز رو ریست کنم ممنون میشم کمک کنید
سلام من یه مشکلی پیدا کردم اون اینکه وقتی به نت وصل میشم توویندوز بعد از یه مدتی میگه نت وصل نیست ومرورگر وصل نمشه درحالی که اگه برنامه ایی در حال دانلود باشه دانلود میشه ولی هیچ صفحه ایی باز نمیشه حتی با وای فای تو گوشی ام نت دارم ولی تو کامپیوتر نیست یا باید چند بار مودم رو خاموش روشن کنم یا ویندوز رو ریست کنم ممنون میشم کمک کنید
سلام
کامپیوترت هم مثه خودت تنبل و عجیبه
تو سه سال گذشته که عضو بودی فقط 13 تا پست داشتی
من اگر سه سال پیش عضو بودم الان ادمین شده بودم:5:
شوخی کردم به دل نگیری:10:
متاسفانه اکثر کسائیکه مشکلشون رو میگن توضیحات کاملی نمیدن
مشکل شما به خیلی چیزها میتونه برگرده
مرورگر هیچ وقت نمیگه شما به نت وصل نیستید
وقتی که مرورگر نتونی تو یه بازه زمانی خاص اطلاعات لازم برای نمایش یک صفحه رو از سرور مورد نظر بگیره اون صفحه معروف میاد
مشکل رو تو مودمتون جستجو نکنید
احتمال اول مرورگره
بهتره سعی کنید مرورگر دیگه ای رو امتحان کنید یا اینکه همین مرورگر رو دوباره نصب کنید تا شاید مشکلی اگر داره حل شه
گاهی استفاده از تنظیمات ------ باعث این مشکل میشه که البته با توجه به اینکه شما بعد چند بار سعی ظارها مشکلت حل میشه نمیتونه از این باشه
احتمال دوم هم اینه که یک چیزی داره از پهنای باند شما استفاده میکنه که تو رقابت همیشه مرورگر رو میبره و از دانلود شکست میخوره
اون چیز میتونه یک ویروس یا یک برنامه مفید باشه
بهرحال چون توضیحاتتون کافی نیست نمیشه قضاوت کرد
من جای شما باشم یک مرورگر دیگه نصب میکنم. دقت میکنم چیزهای اضافی مثل موتور ask یا حتی google نصب نداشته باشم و اگر با این مسائل حل نشد سریعا ایمیجی که از ویندوزم در حالتی که همه چیز درست بوده گرفتم رو اجرا میکنم تا دوباره همه چیز خوب بشه ( توضیح اینکه شما بعد از اینکه ویندوز نسب کردید بهتره یه پک امنیتی نصب کنید بعد ویندوز و پک رو آپ کنید. بعد سخت افزار رو بشناسونید. بعد مرورگرتون رو بروز کنید و احیانا برنامه های ضروری ای مثله فلش پلیر و ... را نصب کنید آخر سر هم یه برنامه که میتونه از ویندوز ایمیج ( بک آپ ) بگیره رو نصب کنید و برای روز مبادا بک آپ بگیرید. بهمین سادگی دیگه هیچوقت مشکلی نخواهید داشت
( تو رو خدا پست هام رو تائید کنید. اینقد نوشتم و هنوز تائید نشده که افسردگی گرفتم :41: )
ممنون دوست عزیز در مورد اول شرمنده حق با شماست کوتاهی از من هست ولی من در حدی هستم که بتونم از تجربه شما دوستان اتقاده کنم
2.درموردسوال مروزگر دیگ هایی هم نصب کردم باز همان طور هست یعنی مودم وصل هست وچراغ هم روشن ولی مرورگر ها ودانلود انجام نمیشه و لی با گوشی هماچنان از طیق وای فای میشه وب نوردی کرد الان چند روز هم هست وقتی وصل یشم چند دقیقه بعد دوباره قطع میشه که مجبورم سیستم رو ریست کنم ودوباره وصل سیستم بیاد بالا که این بار دیگه مشکلی پیش نمیاد
behrooz.shie
24-03-2012, 15:45
dns ها رو چک کنید
ashkanonline
26-03-2012, 23:13
گزینه Dial On Demand روی مودم را چک کنید اگر فعال بود غیرفعال کنید ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.