مشاهده نسخه کامل
: افت یکباره سرعت سیستم cpu usage100
devasations3000
09-03-2012, 23:09
دیروز یه فلش رو رو لب تابم hpdv4انداختم بعد یه دفعه هنگ کرد بعد ریستارت درست شد و بعد چند دقیقه کار یع دفعه سرعت سیستم خیلی بایین اومد
فکر کنم از اون فلش باشه
در ضمن هارد اکسترنال خودم رو هم بعد چند دقیقه زدم لب تاب nod32 اتوران شناسایی کرد حالا هر بوشه ای رو که میخوام رو هارد باز کنم حجمش رو نشون نمیده و شورتکات میاد بعد باز کردن هم جداگانه صفحه باز میشه
ببخشید طولانی شد
اگه میشه راهنماییم کنین
7 64bit
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
دوستان الان ویندوز رو دوباره نصب کردم ظاهرا درست شده ولی اکسترنالم رو وصل نکردم چیکار کنم
*Dongfang Bubai*
09-03-2012, 23:24
دیروز یه فلش رو رو لب تابم hpdv4انداختم بعد یه دفعه هنگ کرد بعد ریستارت درست شد و بعد چند دقیقه کار یع دفعه سرعت سیستم خیلی بایین اومد
فکر کنم از اون فلش باشه
در ضمن هارد اکسترنال خودم رو هم بعد چند دقیقه زدم لب تاب nod32 اتوران شناسایی کرد حالا هر بوشه ای رو که میخوام رو هارد باز کنم حجمش رو نشون نمیده و شورتکات میاد بعد باز کردن هم جداگانه صفحه باز میشه
ببخشید طولانی شد
اگه میشه راهنماییم کنین
7 64bit
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
دوستان الان ویندوز رو دوباره نصب کردم ظاهرا درست شده ولی اکسترنالم رو وصل نکردم چیکار کنم
به احتمال زیاد هنوز ویروس رو سیستمتون باشه معمولا ویروسهای اتوران تو درایوهای مختلف پخش میشه
شما با ییک انتی ویروس اپدیت شده مثل اویرا یا کسپر نصب کنید احتمالا مشکلتون حل میشه
انتی ویروس ناد32 یه کم ضعیفه
*Batman*
09-03-2012, 23:32
سلام.
به این تاپیکها و پستها هم نگاهی بندازید:
شماره 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شماره 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شماره 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شماره 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
devasations3000
10-03-2012, 16:36
کدوم انتی ویروس واسه لب تابم بهتره؟
توی اکسترنالم هر بوشه ای رو که میخوام رو هارد باز کنم حجمش رو نشون نمیده و شورتکات میاد بعد باز کردن هم جداگانه صفحه باز میشه...اینو چیکارش کنم؟
*Batman*
10-03-2012, 17:28
کدوم انتی ویروس واسه لب تابم بهتره؟
توی اکسترنالم هر بوشه ای رو که میخوام رو هارد باز کنم حجمش رو نشون نمیده و شورتکات میاد بعد باز کردن هم جداگانه صفحه باز میشه...اینو چیکارش کنم؟
سلام .
1-شما میتونید مراحل نوشته شده در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را طی کنید تا بهتر بشه مشکل رو شناسایی کرد.
2-از رهنمودهای این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم میتونید استفاده کنید.
3-برای انتخاب آنتی ویروس از این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید استفاده کنید.همچنین امکان بحث و تبادل نظر شخصی هم وجود داره.
البته اینم اضافه کنم که یکی از کاربران تقریبا مشکل شما را داشت و موفق شد با Bitdefender ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مخرب را پاکسازی کنه.
devasations3000
10-03-2012, 18:51
سلام.
1-برنامه Autorun Virus Remover ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7318877090%2FAut0run_Virus_R3m0v3r_v3_1_bui ld_0422_incl_K3yg3n_LAXiTY.rar.html) را نصب و اسـکن کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-برنامه Malwarebytes' Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2Fproducts%2Fmalwarebytes_free)را نصب کرده و حافظه فلش را اسـکن کنید.(آپدیت برنامه فراموش نشود) [بحث و تبادل نظر در مورد این برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
چیزی بیدا نکرد
devasations3000
10-03-2012, 19:18
یه مشکل جدید..وقتی هارد رو وصل میکنم دو سه تا از فولدر هاش رو نشون میده
ولی وقتی اسکن میکنم اونایی که نیستن رو هم اسکن میکنه
دیگه نمیدونم چیکار کنم اونهایی رو که گفته بودین رو هم تک تک انجام دادم نشد
*Batman*
10-03-2012, 19:25
یه مشکل جدید..وقتی هارد رو وصل میکنم دو سه تا از فولدر هاش رو نشون میده
ولی وقتی اسکن میکنم اونایی که نیستن رو هم اسکن میکنه
دیگه نمیدونم چیکار کنم اونهایی رو که گفته بودین رو هم تک تک انجام دادم نشد
حتما فایلهای شما مخفی شدن. این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])راه حل ارائه کرده
devasations3000
10-03-2012, 19:32
وقتی که یه فلش معمولی رو انداخته بودم فضا بیشترش بر بود ولی هیجی توش نبود
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
ببخشید که زیاد سوال میکنم چرا فایل ها مخفی شده بودن؟
در ضمن لینک خرابه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dia.com%2Fdl%2F92338fdeb72aeef188a074ad569a57f3%2F 4f3acfbe%2F100006972%2Fsoftware%2Ffile_management% 2Fac.exe)
*Batman*
10-03-2012, 21:15
وقتی که یه فلش معمولی رو انداخته بودم فضا بیشترش بر بود ولی هیجی توش نبود
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
ببخشید که زیاد سوال میکنم چرا فایل ها مخفی شده بودن؟
در ضمن لینک خرابه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dia.com%2Fdl%2F92338fdeb72aeef188a074ad569a57f3%2F 4f3acfbe%2F100006972%2Fsoftware%2Ffile_management% 2Fac.exe)
سلام.خواهش میکنم.
همونطور که دوستمون هم پیش تر اشاره کردن شما به احتمال زیاد گرفتار یکی از انواع ویروس Autorun شدید.
برنامه Attribute Changer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wnload%2F) را دانلود کنید و طبق دستور پست قبلی که بهتون معرفی کردم عمل کنید.
ترجیحا از آنتی ویروس NOD32 صرف نظر کنید و یکی از این محصولات را انتخاب کنید :
Kaspersky - Bitdefender -Avira - F-Secure
موفق باشید
devasations3000
11-03-2012, 00:55
دوست عزیز مننون بابت کمک
بیت دفندر نصب کردم فعلا که مشکلی نیس
ولی نمیدونم چراidmبعد نصبش دیگه از سرور دان نمیکنه
*Batman*
11-03-2012, 02:29
بسیار عالی.
بحث رو در همان تاپیک بیت دیفندر دنبال میکنیم.:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.