مشاهده نسخه کامل
: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Pure Energy
19-03-2012, 17:35
سلام من دارم بازی رو دانلود میکنم
20دقیقه دیگه دانلود میشه حالا یه سوال داشتم
این سروری که تو صفحه ی اول هست کار میکنه؟
هنوز فعاله؟ دائمی هست؟ تا کی هست؟ :دی
ممنون
بله 24 ساعت هست. ولی با ارز معذرت یه مشت .... ریختن توش!
Aria1997
19-03-2012, 17:49
اول خودتون اعتراف کنید کی اومده گاو و گوسفندای منو کشته؟
من که دور مزرعه گاوداری همرو سنگ کشیدم
شما هم فضا رو ببند کسی نیاد تو :31:
جواد جان دیروز نبودی
اگه الان داری اینو میخونی خونه منو به نام کن ... مرسی :11:
rezausa2020
19-03-2012, 19:25
من وارد سرور شدم ولی هیچی بلد نیستم
همین الان دانلود کردم
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
بیاید دیگه چرا هیچکی نیست
Pure Energy
20-03-2012, 01:45
یعنی ... تو این مپ! رفتیم با یکی از بچه ها زیره زمین یه صندوقچه بود درشو باز کردیم توش 200 تا الماس بود خب که چی؟ دیگه بازی مزه میده؟ دیگه برا چی بازی کنیم؟
Aria1997
20-03-2012, 08:56
قبول دارین داره کم کم خز میشه ؟
Babri_ch
20-03-2012, 10:01
آقا این امیر مسعود مادر .... بن کنید اومد با ه-ک گند زد به خونه همه!
همچنین خونهی من
آقا این امیر مسعود مادر .... بن کنید اومد با ه-ک گند زد به خونه همه!
اخه من جواب این احمق را چی بدم.من یه باگ پیدا کردم که در خونه ثبت نشده که قفل هست را وا میکنم.حالا من درو باز کردم این حروم زاده فحش مادر میده.منم خونشو خراب کردم.
تو ببری هم وقتی چیزی نمیدونی تایید نکن.
Pure Energy
20-03-2012, 10:15
خب جنابالی شکر پنیر می خوری باگ می زنی! هم خونه منو خراب کردی هم خونی بلاژ هم ببری! 3 به 1 بنتم می کنیم گمشو خونتون!
Aryan007
20-03-2012, 11:02
وای به حال موقعی که مپتون شهر مدرن باشه.
وقتی جای گاو و گوسفند آسمون خراش ها ی همو خراب کنید دیگه چی به هم می گید :d .
سال نو مبارک.
Babri_ch
20-03-2012, 11:15
لطفا خونمو خراب نکنید
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
چطوری کشاورزی و دامداری کنم ؟
و چطوری 1 کار کنم خونمو نتونن خراب کنندمیشه جواب بدید
Aria1997
20-03-2012, 11:32
به خدا بقیه سرور ها ... ادمین ها ... هیچ کدوم مثل شما نیستن ....
p30 arman
20-03-2012, 11:33
یعنی ... تو این مپ! رفتیم با یکی از بچه ها زیره زمین یه صندوقچه بود درشو باز کردیم توش 200 تا الماس بود خب که چی؟ دیگه بازی مزه میده؟ دیگه برا چی بازی کنیم؟
والا ما همون اول گفتیم مپ ادیت شده و ساختگیه معدن درست حسابی نداره قلعه نداره کوه نداره جنگل نداره زمین درست حسابی نداره حیوون نداره طلا! نداره ! قیافه ! نداره همه هم که انگار ته چاه هستن پایین تاریک تاریکه !
زیر هر سنگی رو توی دنجن بکنید پر الماس و پرتاله !! ولی بازم شما قبول ندارید و جواد میاد میگه
map be in khobi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خب حالا چی شد؟ چرا 2 نفر بیشتر تو سرور نیستن؟؟؟؟ منم دیگه زده شدم چون 85 الماس دارم همه جای دنجن هارو هم گشتم( 1 دونه بیشتر نبود) ولی الان برم باس بزنم نمیشه ! چون لاوا کم هست نمیشه باهاش obsidian ساخت حالا اونم گیرم ساختیم دروازه stronghold رو چطوری میخواید باز کنید وقتی وجود خارجی نداره؟؟؟؟؟ هرکی هم شک داره بیاد بالای خونه من چنتا سنگ هست بشکنتشون ببینه چی بهش حمله میکنه!! ( موش قلعه!)
در صورتی که اصلا اونجا قلعه نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!در کل این مپ اینطوریه >>>>>:2::2::2::2:
marde tanhayi
20-03-2012, 12:22
من چند روز قبل ولش کردم بازی یه کپی از بازی کشاورز هست ( بازی کنسول پلی استیشن یک harvest moon ) با این تفاوت که گرافیک اون و جزئیات اون خیلی کمتر از کشاورز است فقط تو کشاورز گشتن معدن به این صورن نیست که همه جا رو سوراخ سوراخ کنی و یا تو ساخت خونه ازادی حرکت نداری و یک روال رو طی می کنی ولی بازی کشاورز صد تا از این بازی ها بهتره ادم رو به بازی می بنده این نه اونقدر جزئیات داره که ادم اون رو بازی کنه نه اونقدر گرافیک
Pure Energy
20-03-2012, 14:26
والا ما همون اول گفتیم مپ ادیت شده و ساختگیه معدن درست حسابی نداره قلعه نداره کوه نداره جنگل نداره زمین درست حسابی نداره حیوون نداره طلا! نداره ! قیافه ! نداره همه هم که انگار ته چاه هستن پایین تاریک تاریکه !
زیر هر سنگی رو توی دنجن بکنید پر الماس و پرتاله !! ولی بازم شما قبول ندارید و جواد میاد میگه
map be in khobi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خب حالا چی شد؟ چرا 2 نفر بیشتر تو سرور نیستن؟؟؟؟ منم دیگه زده شدم چون 85 الماس دارم همه جای دنجن هارو هم گشتم( 1 دونه بیشتر نبود) ولی الان برم باس بزنم نمیشه ! چون لاوا کم هست نمیشه باهاش obsidian ساخت حالا اونم گیرم ساختیم دروازه stronghold رو چطوری میخواید باز کنید وقتی وجود خارجی نداره؟؟؟؟؟ هرکی هم شک داره بیاد بالای خونه من چنتا سنگ هست بشکنتشون ببینه چی بهش حمله میکنه!! ( موش قلعه!)
در صورتی که اصلا اونجا قلعه نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!در کل این مپ اینطوریه >>>>>:2::2::2::2:
من پرتال ساختم رفتم Nether! مپ Nether نداره!!!!!! ای خاک بر سره ...
p30 arman
20-03-2012, 14:47
حالا به حرف ما رسیدی اقا جواد؟؟؟ هنوزم بنظرت مپ خوبیه ؟ بیا جواب بده دیگه !
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
من چند روز قبل ولش کردم بازی یه کپی از بازی کشاورز هست ( بازی کنسول پلی استیشن یک harvest moon ) با این تفاوت که گرافیک اون و جزئیات اون خیلی کمتر از کشاورز است فقط تو کشاورز گشتن معدن به این صورن نیست که همه جا رو سوراخ سوراخ کنی و یا تو ساخت خونه ازادی حرکت نداری و یک روال رو طی می کنی ولی بازی کشاورز صد تا از این بازی ها بهتره ادم رو به بازی می بنده این نه اونقدر جزئیات داره که ادم اون رو بازی کنه نه اونقدر گرافیک
کجاش کپیه عزیز من؟ هروست موون موضوعش چیز دیگه هست این چیز دیگه ای! هاروست مون فقط 2 تا معدن بیشتر نداره! اصلا این دوتا بازی هیچ ربطی به هم ندارن!!!!!!!:27:
marde tanhayi
20-03-2012, 16:00
حالا به حرف ما رسیدی اقا جواد؟؟؟ هنوزم بنظرت مپ خوبیه ؟ بیا جواب بده دیگه !
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
کجاش کپیه عزیز من؟ هروست موون موضوعش چیز دیگه هست این چیز دیگه ای! هاروست مون فقط 2 تا معدن بیشتر نداره! اصلا این دوتا بازی هیچ ربطی به هم ندارن!!!!!!!:27:
کجاش کپی نیست از ایتمها گرفته تا غذا درست کردن و ماهی گیری و دامداری مثلا چطوری می خوای کپی باشه تو معدن تفاوت نداشت دیگه می گفتیم تموم این ورژن دیگه کشاوزه یا بهتره سازنده بگه فکرش رو از کشاوز گرفته اون وقت فکر کنم متوجه می شی که کپی هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست می فرمایی چون این بازی اصلا موضوع نداره!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rezausa2020
20-03-2012, 16:20
ای بابا از یک طرف که سرور اینجوریه:2: یه گوسفند پیدا نمیشه
از یک طرف تا حالا نشده از 5نفر بیشتر آن شن(یعنی من ندیدم)
خوب آدم حوصلش سر میره دیگه
Apple inc
20-03-2012, 16:56
عید همگی مبارك!
خبر بد دارم
من از تعطیلات عید فقط پنجم تا هشتم خونه هستم!
توی اون چند روز شاید یه سرور دیگه با یه مپ جدید زدم
مشكلات مپ رو به بزرگی خودتون ببخشید
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
لطفا خونمو خراب نکنید
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
چطوری کشاورزی و دامداری کنم ؟
و چطوری 1 کار کنم خونمو نتونن خراب کنندمیشه جواب بدید
ببری جان باید صبر كنی تا من بیام خونه رو ثبت كنم برات
Apple inc
20-03-2012, 17:06
من پرتال ساختم رفتم Nether! مپ Nether نداره!!!!!! ای خاک بر سره ...
یعنی چی ندر نداره
خودم رفته بودم تست كردم
درضمن اگه وقت كردید یه سر داخل كوه بزرگه تو مپ بزنید (!) شاید مشكلاتتون حل شد
مپ هم دستكاری شدست ولی قشنگه و برای شروع خوبه آرمان جان اگر شكایتی داری بهتره تو پیام خصوصی بگی كه حداقل نتیجه داشته باشه
Pure Energy
20-03-2012, 18:15
یعنی چی ندر نداره
خودم رفته بودم تست كردم
مپ هم دستكاری شدست ولی قشنگه و برای شروع خوبه آرمان جان اگر شكایتی داری بهتره تو پیام خصوصی بگی كه حداقل نتیجه داشته باشه
100 نفر دارن میگن مپو عوض کن بعد تو میگی بریم بالا کوه؟ میشه یه مپ نرمال انگشت نشده بزاری؟
Babri_ch
20-03-2012, 19:22
عید همگی مبارك!
خبر بد دارم
من از تعطیلات عید فقط پنجم تا هشتم خونه هستم!
توی اون چند روز شاید یه سرور دیگه با یه مپ جدید زدم
مشكلات مپ رو به بزرگی خودتون ببخشید
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
ببری جان باید صبر كنی تا من بیام خونه رو ثبت كنم برات
تا اینکه تو بیای من پیر شدم عزیز
p30 arman
20-03-2012, 19:37
یعنی چی ندر نداره
خودم رفته بودم تست كردم
اخه اینطوری سوسولیه!!!!! :27: من دلم میخواد داد بزنم خخخخخ
به هر حال مشکل سرور فقط الام مپ واقعا ضایع اونه!!! به غیر از اون هیچ مشکل فعلا نداره مگر اینکه تعداد پلیر ها زیاد بشه که بعدا ادمین بیشتر میخوایم
ولی خیلی اقایی خیلی وقت بود تو خماری multiply بدون لگ بودم حالا اونایی که تازه اومدن نمیفهمن چه کیفیه یه سر برید توی یه سرور خارجی دستتون میاد
من که هنوز لگم
کسی راجع به لگه من نظر نداره؟
پینگم از سرور 50 60 هه
Apple inc
20-03-2012, 21:00
من که هنوز لگم
کسی راجع به لگه من نظر نداره؟
پینگم از سرور 50 60 هه
فكر كنم بدونم مشكلت چیه
سرعت اینترنتت كمه یا اینكه دانلود زیاد میذاری
وقتی به بازی جوین میشی اتوماتیك مپ اطرافت رو هم دانلود میكنی تا لود شه
وقتی سرعت كم باشه چون مصرف میره بالا لگ میشه
به نظر من اگه بعد از اینكه جوین كنی بذاری چند دقیقه باشه تا به اندازه كافی مپ رو دانلود كنه درست شه
احتمالا الان هم فقط بیست دقیقه اول جوین لگ داری بعدش خودش درست میشه
shahabaliboys
20-03-2012, 21:46
pure energy این nether که میگی من نمیدونم چیه ولی من 1 کار گندی تو اون کوه کردم :31: شاید به خاطر اونه .
شرح کار گند :
همینجوری داشتم میکندم معدن تا به 1 جایی رسیدم سنگاش تراشیده شده بود (خوشکل تر بود :31: ) بعد خود سازنده مپ 1 راهی رو درست کرده بود بین راه هم نوشته بود 1 چیزایی ( که من حال نداشتم نخوندم(گشا.....ی :31:)) راهو ادامه دادم تا به 1 واگن و 1ریل از طلا رسیدم دور و ورشم پر redstone و lever و ......... بود همرو کندم :31: ولی ریلا رو نکندم . دلیل واسه کندن : آخه کلیک راست کردم رو واگن سوارش نشد گفتم خرابه دیگه :31:
اگه این nether به این کار من ربط داره عذر نمیخواهم :31: چون اطلاع رسانی نکردی :27:
sajad-tnt
20-03-2012, 23:39
سـلام بـه هـمه ی پـلیرهای عـزیز.
اول از هـمه یـک تـشکر ویـژه از شـهاب عـزیز مـیکنم بـرای کـمک در سـاخت و تـکمیل خـونه ـم.
و هـمچنین از امـیر [ps3amir] و Pure Energy و تـمامی کـسانی کـه بـه نـحوی مـنو در یـادگیری ایـن بـازی یـاری کـردند... .
از هـمه ی عـزیزان مـمنونم.
+
جـواد [Apple inc] جـان، حـق بـا بـچه ها هـست ... بـه نـظرم ایـن Map زیـاد جـالب نـیست.
[الـبته مـیتونست مـپ خـوبی بـاشه ولـی خـودتون مـیدونید دیـگه] ... !.
یـک نـظر : بـچه هـا اگـه مـپ جـذابی سـراغ داریـد ،یـک ScreenShot ایـنجا بـزارید تـا نـظر بـدیم ... فـکرمـیکنم ایـنطوری بـهتر بـاشه (: !... .
بـهرحال بـعید مـیدونم جـواد جـان ایـن مـپ رو عـوض کـنه : دی ! ... بـقول آرمـان آخـرش هـم مـیگه [!!!!!map be in khobi] :دی.
+
و در آخـر آخـر یـک اسـکرین شـات از خـونه ی عـجیجم : دی!.
مـوفق باشـ:40:ـید!.
shahabaliboys
20-03-2012, 23:43
1 چیز بگم به حالم بخندید تمام وسایلمو diamond کردم رفتم معدن 1 کاری داشتم بعد اتفاقی رفتم 1 جا کف زمین خیلی تاریک بود پریدم توش دیدم مردم :41: (bedrock نداشت :13:) دلیلو دیدم نوشته shahab out of the world 1 چیزی تو این مایه ها :31: حالا تکلیف دیاموندهای من چی میشه؟
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
سجاد چرا نمیشه ازت تشکرکرد؟ :31:
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
p r*o*xifire هم که pin کردی اون پایین :31:
بعضیها خیلی بی چشم و رو هستند
اینا اینقد زحمت کشیدن واسه دیگران سرورشو درست کردن بعد اینجوری میگین
من این بازی رو یه مقدار کم بازی کردم خوشم نیومد و من اقای APPLE رو مقداری از تو بازی TEE WORLD میشناسم
ایشون رو من البته تا اونجایی که شناختم شخص محترمی هستن و خودش کم بازی میکنه و به خاطر دیگران سرور زده
و فکر هم نمیکنم از توی سرورا مخارجش در بیاد و تبلیغات گذاشته باشه برای پول تو سرور ها (یا گذاشته من ندیدم)
البته اگه ایشون همون جناب APPLE باشن که من توی TEE WORLD دیدمشون و اشتباه نگرفته باشم
Aria1997
21-03-2012, 00:55
سـلام بـه هـمه ی پـلیرهای عـزیز.
اول از هـمه یـک تـشکر ویـژه از شـهاب عـزیز مـیکنم بـرای کـمک در سـاخت و تـکمیل خـونه ـم.
و هـمچنین از امـیر [ps3amir] و Pure Energy و تـمامی کـسانی کـه بـه نـحوی مـنو در یـادگیری ایـن بـازی یـاری کـردند... .
از هـمه ی عـزیزان مـمنونم.
+
جـواد [Apple inc] جـان، حـق بـا بـچه ها هـست ... بـه نـظرم ایـن Map زیـاد جـالب نـیست.
[الـبته مـیتونست مـپ خـوبی بـاشه ولـی خـودتون مـیدونید دیـگه] ... !.
یـک نـظر : بـچه هـا اگـه مـپ جـذابی سـراغ داریـد ،یـک ScreenShot ایـنجا بـزارید تـا نـظر بـدیم ... فـکرمـیکنم ایـنطوری بـهتر بـاشه (: !... .
بـهرحال بـعید مـیدونم جـواد جـان ایـن مـپ رو عـوض کـنه : دی ! ... بـقول آرمـان آخـرش هـم مـیگه [!!!!!map be in khobi] :دی.
+
و در آخـر آخـر یـک اسـکرین شـات از خـونه ی عـجیجم : دی!.
آفرین طبقه ساختی بالاخره :31: :10:
جواااااااد خونه منو به نام زدی؟ :31:
Apple inc
21-03-2012, 09:26
من این بازی رو یه مقدار کم بازی کردم خوشم نیومد و من اقای APPLE رو مقداری از تو بازی TEE WORLD میشناسم
ایشون رو من البته تا اونجایی که شناختم شخص محترمی هستن و خودش کم بازی میکنه و به خاطر دیگران سرور زده
و فکر هم نمیکنم از توی سرورا مخارجش در بیاد و تبلیغات گذاشته باشه برای پول تو سرور ها (یا گذاشته من ندیدم)
البته اگه ایشون همون جناب APPLE باشن که من توی TEE WORLD دیدمشون و اشتباه نگرفته باشم
متشكرم آره خودم هستم
حداقل یه نفر پیدا شد یكم از ما خوب بگه
سجاد جان من اینهمه اون بالا پست دادم نخوندی؟
دوباره میگه فكر نكنم مپو عوض كنه
Babri_ch
21-03-2012, 09:48
متشكرم آره خودم هستم
بابا بیا بریم این سندو به نامم کنه دیگه هی خرابش میکنند:31:
Babri_ch
21-03-2012, 09:59
اه اه اه اه
الان رفتم تو بازی اینو میگه
جئاد جون چهکارش کردی؟!:21:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكرم آره خودم هستم
اون نوشته بالایی رو من دادم نمیدونستم چجور باید به نام خودم بزارم تو نقل قول
همین که زحمت کشیدین ممنونیم
من جای شما بودم با این لحن حرف میزدند اصلا جواب نمیدادم
از من میشنوین شما هم جواب نده شما فراتر از وضیفه خودت عمل کردی که سرور زدی
ما نه بلدیم بزنیم سرور نه پولش رو داریم نه وقتش
Pure Energy
21-03-2012, 11:15
متشكرم آره خودم هستم
آخه من نمی دونم یه مپ عوض کردن چقدر کار داره؟ فقط 3 تا فولدر مپ قبلی رو پاک کن بعد فایل سرور رو باز کن خودش یه مپ رندم جنریت می کنه! ما به همونشم راضیم!
mehrankhanhoy
21-03-2012, 14:07
بچه ها سلام اکانت قبلی p30 من نمیدونم چش شده :D یکی دیگه ساختم
راستی امروز اومدم برم یهو دیدم میگه پسورد اشتباهه :19: بررررررررررررررررررره چی ؟
تازه مپشم خوبه حالا بزار بازی کنیم همه چیه مپ تموم شد اوم موقه عوص کن :27:
چرا خرابه :19:
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
بابا بیا بریم این سندو به نامم کنه دیگه هی خرابش میکنند:31:
ای گفتی من خونم تا ابرا هم رسیده :31: ولی هر کار میکنم میان بعضیا اسمشو نبر (امیر مسعود ) خونه یه همرو خراب میکنه
این جواد کودوم .... هه نمیاد به نام بزنه سرور هم درست کنه :19: نمیه تووووووووووووووووووش
تازه زره الماسی گرفته بودم ها :19:
Pure Energy
21-03-2012, 14:20
ای گفتی من خونم تا ابرا هم رسیده :31: ولی هر کار میکنم میان بعضیا اسمشو نبر (امیر مسعود ) خونه یه همرو خراب میکنه
این جواد کودوم .... هه نمیاد به نام بزنه سرور هم درست کنه :19: نمیه تووووووووووووووووووش
جون خودت تو زره گرفتی؟ :31: آره سرور خرابه جوادم نیست جالبه تو P30 هست ولی تو سرور یا گوگل نمیاد :13:
Apple inc
21-03-2012, 15:04
جون خودت تو زره گرفتی؟ :31: آره سرور خرابه جوادم نیست جالبه تو P30 هست ولی تو سرور یا گوگل نمیاد :13:
چند بار بگم خونه نیستم
با موبایل میام اینجا
اون مشكل هم كه لاگین نمیشه برا دیتا بیسه باید سرور ریست شه
ببینم میتونم به یكی بگم ریست كنه
با این پست ها میشه افراد را شناخت که چقدر بی شعور هستند.
من 2 روزه نیومدم بعد شما امروز میای میگی خونه منو خراب میکنه.بعد هم تازه میگی خونه همرو خراب میکنه.
جواد هم لطف میکنه سرور راه میندازه هر کی ناراحته نیاد بازی کنه یا خودش سرور بسازه.
Aria1997
21-03-2012, 16:54
یه کاری کنیم هرکی نیاد تو سرور ....
فقط خودمون باشیم ... منظورم افراد با اعتماد هستش
Apple inc
21-03-2012, 16:58
اصل لذت ماینكرفت به اینه كه گله ای توش بازی كنن
Aria1997
21-03-2012, 17:58
دوست دارم بازی کنم ها ... ولی شهاب !
این چه کاری بود اومدی صاف جلوی خونه من خونه سجاد رو زدی؟
این به نظرتون .... نیست؟؟؟
sajad-tnt
21-03-2012, 18:03
دوست دارم بازی کنم ها ... ولی شهاب !
این چه کاری بود اومدی صاف جلوی خونه من خونه سجاد رو زدی؟
این به نظرتون .... نیست؟؟؟
عـزیز مـشکلی نـیست ! ... سـرور کـه درسـت شـد ،جـواد جـان خـونه ی مـن رو کـلا پـاک کـنه ... .
شـماهم بـهتر مـیتونی از بـازی لـذت بـبری (; ...
Aria1997
21-03-2012, 18:14
عـزیز مـشکلی نـیست ! ... سـرور کـه درسـت شـد ،جـواد جـان خـونه ی مـن رو کـلا پـاک کـنه ... .
شـماهم بـهتر مـیتونی از بـازی لـذت بـبری (; ...
من اصلا مشکلی ندارم
نمونه گفتم ....
منظورم اینه از این کارا نکنیم ... اگه میخواد همینجوری بمونه بهتره من بازی نکنم اینجا
بابا سخت نگیرید بعضی ها میخوان ثابت کنن ایرانین
ایرانی بازی در میارن کاریشم نیمشه کرد
امید وارم جواد جان سریعتر از مسافرت برگرده مپو عوض کنه
Pure Energy
21-03-2012, 19:16
بابا سخت نگیرید بعضی ها میخوان ثابت کنن ایرانین
ایرانی بازی در میارن کاریشم نیمشه کرد
امید وارم جواد جان سریعتر از مسافرت برگرده مپو عوض کنه
:31:? Hey You! I saw you in L.A before
Aria1997
21-03-2012, 19:25
=))))))))))))))))))
دمت جیز ممد:دی
Apple inc
21-03-2012, 23:24
خبر خوب دارم!
فردا برمیگردم :D
mehrankhanhoy
22-03-2012, 11:59
الان اومدی ؟؟ :19: مردم به خدا جواد بیا بریم یزره الماسو طلا جمع کنیم :21:
حالا کی میای ؟؟ بودو بیا :19:
دمت قیژ :27: جدیده ها :31:
بودو بیا :20:
Apple inc
22-03-2012, 12:07
تازه حركت كردم
تا شب میرسم
چی جدیده؟
mehrankhanhoy
22-03-2012, 12:11
بابا همین دمت قیژ جدیده دیگه :31: بچه ها میگن دمت جیز :5:من مدل جدید کردم
وای مردم سری بیا دیگه :42: به آقای راننده که شاید بابات باشه بگو سری بیاد :31:
:thumbsup:
mehrankhanhoy
22-03-2012, 12:21
بچه ها یه سرور خارجی پیدا کردم ولی میخوام برم توش میگه Bad login تازه ورژن اش هم 1.2.3 هست ولی نمیدونم چرا نمیره
یه سایت هم پیدا کردم عین teeworlds سکین داره برای ماین کرافت اینه آدرسش [یادم رفت الان میام بهتون میگن:31:]
ولی یه راهنمایی کنید چرا نمیره توش :19: مردم بابا سرور نداریم :31:
Pure Energy
22-03-2012, 12:28
تازه حركت كردم
تا شب میرسم
چی جدیده؟
هیچی! دادا سرور و ردیف کن لطفا همون مپ معمولی رندم خوده ماین کرفت رو بزار. پلاگین Anti Creeper هم نصب کن که هی الکی الکی مپ به گند نکشه! Anti Creeper یه کاری می کنه وقتی میترکن اینا فقط به بازیکن ها دمیج میده زمینو خراب نمی کنه! :10:
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
بچه ها یه سرور خارجی پیدا کردم ولی میخوام برم توش میگه Bad login تازه ورژن اش هم 1.2.3 هست ولی نمیدونم چرا نمیره
یه سایت هم پیدا کردم عین teeworlds سکین داره برای ماین کرافت اینه آدرسش [یادم رفت الان میام بهتون میگن:31:]
ولی یه راهنمایی کنید چرا نمیره توش :19: مردم بابا سرور نداریم :31:
عزیزم ماین کرفت شما کرک شدست اون سرورا برای ماین کرفت اصلیه!
mehrankhanhoy
22-03-2012, 12:44
:31: خوب زود تر میگفتی پوره دیگه :46: دمت قیژ
Pure Energy
22-03-2012, 16:12
:31: خوب زود تر میگفتی پوره دیگه :46: دمت قیژ
پوره قیافته! :29:جواد تصادف کرد؟ کجایی پس؟
Aria1997
22-03-2012, 16:15
هیچی! دادا سرور و ردیف کن لطفا همون مپ معمولی رندم خوده ماین کرفت رو بزار. پلاگین Anti Creeper هم نصب کن که هی الکی الکی مپ به گند نکشه! Anti Creeper یه کاری می کنه وقتی میترکن اینا فقط به بازیکن ها دمیج میده زمینو خراب نمی کنه! :10:
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
عزیزم ماین کرفت شما کرک شدست اون سرورا برای ماین کرفت اصلیه!
آره .. تورو خدا اینو فعال کنین
نصف خونم بخاطر همین آشغالا رفت:41:
mehrankhanhoy
22-03-2012, 16:19
خوب مگه اسمت پوره نیست ؟ پره یا خالیه ؟؟ اسمت چیه ؟:20:
خوب من نمیدوسنتم پوره خوندم:41:
حالا انقد مارو نزم دیگه :27:
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
[B]
آره .. تورو خدا اینو فعال کنین
نصف خونم بخاطر همین آشغالا رفت:41:
منم اومدم دیدن 3 نفر تو باقچمن دارن خراب میکنن :8:
حتما اینو بزارید باحاله :27:
فکر کنم این جواد مرده ها کوشی پس جواد ؟؟
rezausa2020
22-03-2012, 18:17
anti creeper خیلی عالیه
جواد جان لطفا اینو نصب کن
creeper = :2:
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
anti creeper خیلی عالیه
sajad-tnt
22-03-2012, 19:36
سـلام دوسـتان.
یـک خـبر خـوش واسـه X360 دارهـا دارم !.
بـه نـقل از GameEmag :
اطلاعات و تاریخ عرضه ی Minecraft 360 امروز و یا فردا مشخص خواهد شد!
بخش گیم شرکت مایکروسافت یعنی Microsoft Studios به VG247 اعلام کرد که امروز تاریخ عرضه و اطلاعات مربوط به بازی Minecraft برای XBLA را مشخص خواهد کرد.
این گزارش پس از انتشار گزارشی به صورت رسمی از وب سایت Xbox Live Arcade یعنی PlayXBLA امده است.
جناب Carpenter که مسئولین نسخه ی اروپای این بازی را بر عهده دارد در توییتر خود اعلام کرد که اطلاعات این بازی در همین هفته عرضه خواهد شد.
مــــنبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehrankhanhoy
22-03-2012, 21:04
:11:مرسی باحال بود حالا کی میاد ؟؟ من که لایفم وصل نیست میخوام چی کار :31:
ممنون :11:
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
anti creeper خیلی عالیه
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
anti creeper خیلی عالیه
میخوای پست هات زیاد شه یه پست رو 2 بار میدی ؟؟ :13: واقعا که :worried:
Aria1997
22-03-2012, 21:06
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
یه پست رو دو بار بدی پست ها زیاد نمیشن :46:
mehrankhanhoy
23-03-2012, 10:16
خوب زود تر بگو دیگه :31:
دمت سرد :27::31:
Pure Energy
23-03-2012, 12:08
خوب زود تر بگو دیگه :31:
دمت سرد :27::31:
یعنی اسپم نیست که پاره آجره!
lord arthas
23-03-2012, 13:54
اقا سلام :31:
دوستان Teeworlds منو با اسم های Parsa King و Blizzard Lover میشناسن :31:
منم اومدم :31: فقط مپ یک تخ**ه مگه مسابقه پرش ارتفاست؟ فقط یک سوالی...من مردم همه وسایلم پرید چجوری برش گردونم؟
Pure Energy
23-03-2012, 14:02
وایسا مپو عوض کنیم بعد برو تو بازی!
lord arthas
23-03-2012, 14:16
کی عوض میکنین؟ به به پیور جون خوبی دادا؟
lord arthas
23-03-2012, 15:33
از ابرا رفتم بالا تر O.o همینجور دارن میسازم :دی
Apple inc
23-03-2012, 20:02
دوستان مپو عوض کردم
مپ رندومه با سید "p30"
Pure Energy
23-03-2012, 22:38
دوستان مپو عوض کردم
مپ رندومه با سید "p30"
دستت طلا! آقا دیگه هرکی غر بزنه خودم میزنم تو دهنش!
rezausa2020
24-03-2012, 10:37
نه بابا من یه بار زدم فک کنم چون مهم بود خود پی سی 2بار زد:27:
وگرنه مریض که نیستم
rezausa2020
24-03-2012, 10:57
چرا سرور یدفه پرید؟
من 2دقیقه اومدم ولی یه دفعه قطع شد این مشکل منه یا شما هم دارین؟
lord arthas
24-03-2012, 11:01
نه برا منم نیست
rezausa2020
24-03-2012, 11:10
من الان دقت کردم تو سرور هایی که قبلا میرفت هم نمیره البته اطلاعات سرور رو نشون میده ولی وقتی وارد میشی می نویسه
outdated client
مشکل چیه؟:19::41:
Apple inc
24-03-2012, 11:13
مثل اینکه شرکت پارس پک دچار مشکل شده
تمام vps های اون قطع شدن
مشکل رو حتما به زودی رفع میکنن سرور وصل میشه
lord arthas
24-03-2012, 11:23
اره منم بقیه سرور ها نمیره رضا اون که معلومه چون ما داریم 1.2.3 بازی میکنیم همه دارن 1.2.4 بازی میکنن :31:
lord arthas
24-03-2012, 11:43
سرور وصل شد!
sajad-tnt
24-03-2012, 11:46
سـلام.
بـرای دانـلود ورژن 1.2.4 بـه تـاپیک زیـر مـراجعه کـنید :
MineCraft ا دنـیای شـما ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Pure Energy
24-03-2012, 16:07
ول کن باو!!!! می دونی چقدر طول میکشه تا پلاگین ها به 1.2.4 آپدیت شه؟!!! فعلا رو همین 1.2.3 بازی کنید حالا بعدن آپدیت می کنیم. سجاد جان من لینک اینستالر بهت می دم تورنت شما لطف کن مستقیمش کن :11:
sajad-tnt
24-03-2012, 19:20
ول کن باو!!!! می دونی چقدر طول میکشه تا پلاگین ها به 1.2.4 آپدیت شه؟!!! فعلا رو همین 1.2.3 بازی کنید حالا بعدن آپدیت می کنیم. سجاد جان من لینک اینستالر بهت می دم تورنت شما لطف کن مستقیمش کن :11:
سـلام.
عـزیز ،مـن ایـن ورژن رو واسـه اونـایی کـه تـوی سـرورهای خـارجی بـازی مـیکنن [مـثل Aria جـان و ...] گـذاشتم.
ایـنم مـستقیم شـده ی اون لـینک تـورنت Pure جـان :
RodFile ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | ShareBees ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | FileRio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | GlumboUploads ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Size : 48.8 MB
rezausa2020
25-03-2012, 14:26
با سلام ببخشید من اگه امکانش هست فایل هایه سرور (با تمامی پلاگین هاش) که جواد جان دارن رو میخوام
میخوام
میشه بهم بدید؟
mehrankhanhoy
25-03-2012, 15:40
سـلام.
بـرای دانـلود ورژن 1.2.4 بـه تـاپیک زیـر مـراجعه کـنید :
MineCraft ا دنـیای شـما ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام ججاد جان ببین اون جا هم سرور ایرانی هست ؟؟
یا همش خارجیه :13: میرفتم چوب ببرم 100000000000 سال بعد عمل میکرد :31:
یه توضیحی هم در باره این 1.2.4 بزارید ببینیم همون توریه یا نه :31:
مـوفق باشـ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ـید!:31:
سلام سرور هی تیک میزنه و نمیشه حرکت کرد و هی به جای خودش برمی گرده
mehrankhanhoy
25-03-2012, 15:59
سلام سرور هی تیک میزنه و نمیشه حرکت کرد و هی به جای خودش برمی گرده
آقا شما رجیستر کردید ؟؟:13:
اول بورو تو بازی بعد بزن register pass/ بعد بورو بازی کن هر وقت میخواستی بیای دوباره تو بازی هم بزن
login pass/ بجای pass هم پسورد خودت رو بزار
با تشکر:5:
Apple inc
25-03-2012, 16:05
چرا کمتر میاید؟
فعلا سرور رو 1.2.3 هست تا وقتی که پلاگین ها کامل آپدیت بشه
مپ سرور هم جدیده و خیلی قشنگ
چند تا نکته:
وقتی که وارد سرور شدید بعد از لاگین چند تا صندوق جلوتون هست
اولیش توش مپه! یه دونه مپ بردارید. وقتی دستتون بگیرید موقعیت خودتون و بقیه رو نشون میده. چون محیط خیلی بزرگه گم نشید
دومیش توش ابزاره که همیشه خالیه (جون بعضی ها ابزار هارو برمیدارن میرن تو خونشون ذخیره میکنن!)
سومیش هم توش نهال درخته. حتما یه 64 تایی بردارید چون چوب تو بازی کمه و برید یه گوشه با فاصله زیاد بکارید و صبر کنید تا درآن (5 دقیقه) بعد برید چوبشونو بردارید
نکته مهم اینه که حتما تمام تنه درخت و چوب هاشو بکنید چون در این صورت برگ هاش هم بعد از چند دقیقه از بین میرن و محیط خراب نمیشه
درضمن دستور /back رو همیشه میتونید استفاده کنید
موارد استفاده:
وقتی از دستور /home استفاده کردید برای برگشت به مکان قبل
وقتی مردید برای برگشت به مکان مرگ
وقتی از دستور /spawn استفاده کردید برای برگشت به مکان قبل
یه سری هم به قلعه من بزنید (نزدیک )spawn
شما میتونید پیامی رو که بعد از ریجستر کردن میده رو بگید؟؟؟
mehrankhanhoy
25-03-2012, 16:21
رجیستر کن برو تو بازی دیگه پیام چیه ؟
پس ریجستری نمیکنه
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
نمیشه نام کاربریم رو انتخاب کنم فکر کنم نام کاربری پلیر ثبت شده
Xx Hossein xX
25-03-2012, 17:33
سلام دوستان.
کسی ایدهای داره که چرا خونه من همیشه توش پره زامبیه؟ چند دیقه ازش میرم بیرون 5-6 تا تیر کمونی میان توش. فضای خونه کاملا بسته ست اما نمیدونم اینا از کجا میان . ممنون میشم راهنماییم کنید.
rezausa2020
25-03-2012, 17:51
پس ریجستری نمیکنه
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
اولش که بازی رو اجرا میکنی :
اسمتو میتونی تغییر بدی
تو همون بازیکن player نیستی؟
چون این بازیکن وجود داره اسمتو عوض کن
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
سلام دوستان.
کسی ایدهای داره که چرا خونه من همیشه توش پره زامبیه؟ چند دیقه ازش میرم بیرون 5-6 تا تیر کمونی میان توش. فضای خونه کاملا بسته ست اما نمیدونم اینا از کجا میان . ممنون میشم راهنماییم کنید.
احتمالا زیر خونت خالیه
تا حالا شده مثلا وقتی تو خونه ای صدای زامبی بیاد(با اینکه هیشکی نیست)
اگه اینطوره برو زیر زمینو ببند امیدوارم درست شه مال من که اینطور بود
سعی کن با هرچی جز خشت کار کنی:8:
mehrankhanhoy
25-03-2012, 21:19
پس ریجستری نمیکنه
دادا آول نفری که Player رجیستر کرد من بودم :31:
اسمتو عوض کن:13: نوب:31:
بله خود اون بازیکنم
player
میشه بگی چه جوری میشه اسم رو عوض کرد؟؟؟
درسته چه جوری باید نام کاربری رو عوض کنم
mehrankhanhoy
25-03-2012, 22:03
بله خود اون بازیکنم
player
میشه بگی چه جوری میشه اسم رو عوض کرد؟؟؟
باید اوله بازی که ماین کرافت رو آن میکنی نیک نیم رو عوض کنی این طوری
mehrankhanhoy
25-03-2012, 22:11
بچه ها چند تا خونه باحال :31:
این خونه جواد :27: قصر هه:31:
این خونه یه من
اینم یه چیزه دراز معلوم نیست چیه :31:
این پنجره ای که شما میگی میاد وجود نداره که من نام کاربریم رو عوض کنم
Aryan007
26-03-2012, 00:08
سلام.
ببخشید دوستان اینجا پست میدم.
ولی مثل اینکه آقا جواد اصلا به پیغام های من درباره ی عوض کردن مد سرور ddrace تی وورلدز از xx;l ddrace به DDRace اصلی توجه نمی کنه.
این مد xx;l ddrace فقط برای مپ های خود اون گروه که روسی هستند یعنی DDWORLD ساخته شده.
هر کسی از راه می رسه داره به من میگه مپم خرابه.
جواد جان خواهشا مد رو بزار DDRace اصلی که به راحتی از ddrace.info قابل دسترسه.
یه سر به تاپیک Tee Worlds هم بزن و چند صفحه ی اخیر و بخون.
همچنین به Inbox با پیغام های من.
حالا هم که کلا مپو پاک کردی از سرور چون فکر می کنی اشکال از مپه.اما دیگه واقعا نمیدونم چطور ثابت کنم بهت.بچه ها قبلا از همون لینک مپ رو دانلود کردن و روی سرور DDRace گذاشتن و هیچ مشکلی نبود اما مشکل از مد xx'l ddrace است.
البته ببخشید متن یکم حالت طلب کارانه گرفت.چون صد در صد شما داری لطف می کنی که برای بچه ها سرور گذاشتی.اما قبول کن اعصاب ما هم با این وضع به هم میریزه.حالا برو مد اصلی رو از سایت ddrace.info بگیر و مپ ما هم رو بزار تا بالاخره یه DDRace بریم.
ممنون.
rezausa2020
26-03-2012, 07:40
جواد جان نمیشه فایل های سرور minecraft رو بدی من دانلود کنم؟
mehrankhanhoy
26-03-2012, 13:00
این پنجره ای که شما میگی میاد وجود نداره که من نام کاربریم رو عوض کنم
گاگول جون :31: مگه بازی رو باز نمیکنی ؟؟ خوب اگه باز کنی این میاد دیگه :46:
1ـ گاگول خودتی :31:
2- میگم اگه این پنجره میومد من دیگه سوالی نداشتم
3- دیگه همین ممنون.:20:
و فقط یه چیز دیگه اگه تو عضوی رمز رو بده البته تو پ.خ
shahabaliboys
26-03-2012, 16:21
سرور پکید؟
mehrankhanhoy
26-03-2012, 18:02
سرور پکید؟
من که الان تو بازی ام :31:
mehrankhanhoy
26-03-2012, 19:53
بچه ها خبر بد خبر بد خبر بد:18:
سجاد اومده با یه چیزی به نامه Co نمیدونم چیه حالا شبیه این بود میزد همه چیو آتیش میزد خونه یه سیلور خونه یه مبین خونه یه شهاب رو داشت آتیش میزد بقیه خونه ها مونده اینم عکسش
حالا به جواد بگید دیگه از اینا نده
جواد اگه سرور back up داره حتما درست کن بیشتر خونه ها داره میپره
خونه یه من که کلا لایهیه سنگ پوشوندم راحت شدم
واقعا که سجاد :13:
shahabaliboys
26-03-2012, 19:54
کی خونه ها رو آتیش زده؟
جواد :41:
تو که گفتی به نام بزنی آسیبی نمیرسه به خونه
mehrankhanhoy
26-03-2012, 19:58
کی خونه ها رو آتیش زده؟
جواد :41:
تو که گفتی به نام بزنی آسیبی نمیرسه به خونه
بابا مگه نخوندی چی نوشتم ؟؟ :18: ویران گر SaJaD_TNT :evil2:
PipBoy3000_v2
26-03-2012, 20:19
سلام دوستان.
چون خونتون تاریکه!
خیلی از بازیکن ها فکر میکنن فضای بسته امن هست ولی باید بدونن که برنامه mob spawn جوری هست که در جاهای تاریک هم spawn میشن. یکم خونتون رو روشن نگه دارید. یه گوشش هم نباید تاریک بمونه.
از این تاریکی میشه استفاده هم کرد. ساختن یه mob farm مثلاً.
درسته چه جوری باید نام کاربری رو عوض کنم
به یکی از دوستان بگید براتون فایل Minecraft Cracked.exe رو بفرسته. از اون بازی رو یه بار اجرا کنید و اسم بدید بسه.
عجیبه من بازیم رو فورس آپدیت کردم، بازم داره راحت کار میکنه. دیگه نمی خواد رو قدیمی یه جدید دانلود کنید که؟!
mehrankhanhoy
26-03-2012, 20:35
اگه Minecraft cracked.exe رو نداره چطوری میاد تو بازی ؟؟ حرفا میزنی ها این نمیدونه چی رو میگیم :31:
خونه هارو دیدید :41: ؟؟
amin2000
27-03-2012, 18:18
سلام
من بازیو نصب کردم ولی این ارور رو میده :
هر چیزی هم که بازی نیاز داره نصب کردم !
کسی راه حلی بلده؟
rezausa2020
27-03-2012, 18:41
من خودم برنامه ی Sun Java SE Runtime Environment 6.0 Update 17 رو نصب کردم درست شد
اگر نسخه ی بالاتری هم هست برو توسایتش که بتونی دانلود کنی
amin2000
27-03-2012, 18:46
من JRE 7 Update 3 و JRE 6 Update 26 رو نصب کردم اما ....
شما این مشکل رو داشتین؟
rezausa2020
27-03-2012, 19:57
من اصلا مشکل نداشتم ولی از ارور معلومه مشکل از جاواست
پیشنهاد میکنم این نسخه رو نصب کنین شاید درست شه:11:
Aria1997
27-03-2012, 20:23
اگه Minecraft cracked.exe رو نداره چطوری میاد تو بازی ؟؟ حرفا میزنی ها این نمیدونه چی رو میگیم :31:
خونه هارو دیدید :41: ؟؟
بیا !
اومدیم وقت گذاشتیم بازی کردیم اینا چیه آخه؟
فکرنمیکنم کاره سجاد باشه ..... پسر خوبیه اونطوری هم نیست
منم میتونم بیام آتیش بزنم بنویست توسط سجاد
شما از کجا میدونی سجاد بوده؟
rezausa2020
27-03-2012, 21:02
آقا یه سوال پورتال با چی ساخته میشه؟
amin2000
27-03-2012, 21:10
ممنون
منم رو pc خودم این مشکل رو نداشتم ...
تو وب هم هرچی میگردم چیزه بدرد بخوری پیدا نمیشه مثل اینکه باید صبر کنم pc خودم درست شه
اگه کسی راه حلی می دونست بگه لطفا.
mehrankhanhoy
27-03-2012, 21:15
بیا !
اومدیم وقت گذاشتیم بازی کردیم اینا چیه آخه؟
فکرنمیکنم کاره سجاد باشه ..... پسر خوبیه اونطوری هم نیست
منم میتونم بیام آتیش بزنم بنویست توسط سجاد
شما از کجا میدونی سجاد بوده؟
اوکی باور نکن
بی شور همهیه خونه هارو آتیش دیشت میزد از موبینو شهاب هم بپرس
Aria1997
27-03-2012, 21:23
اوکی باور نکن
بی شور همهیه خونه هارو آتیش دیشت میزد از موبینو شهاب هم بپرس
بی شعور که با من نبودی؟
بذار الان کانکت بشم
شما خودت دیدیش؟
mehrankhanhoy
27-03-2012, 21:38
بی شعور که با من نبودی؟
بذار الان کانکت بشم
شما خودت دیدیش؟
نه با تو نبودم
الکی میگم من ؟؟ بابا داشتم میدیدم با یه چیزی به نامه C0 تو این دورو ورا
همه چیو آتیش میزد:21:
mehrankhanhoy
27-03-2012, 21:43
با این آتیش میزد
rezausa2020
27-03-2012, 22:14
این که معلومه با این آتیش میزد مساله اینجاس که مگه ادمین هست که میتونه همه جارو آتیش بزنه:18:
PipBoy3000_v2
27-03-2012, 22:51
درود.
باو شماها عجب آدمای خزی هستین؟! با یه نفر هم نیستم با همتون ام.
اگه یچی میخوایید بیاید مثل آدم ازش بپرسید! دیگه چرا میرید طرفو خونه خراب مکنید؟!
باو اومدم سرورتون گفتم شاید چنتا بچه باحال و با ذوق و خلاق پیدا کنم یچی ازش یاد بگیرم.
بدتر دیدم وسط شهر دزدا و خونه خراب کن هام!
باو اگه مشکل شخصی خانوادگی دارید دیگه چرا میاید ما رو خونه خراب میکنید؟ برید پیش روان پزشک بلکه درمان شید! جدی میگم! از یه ور میگید موفق باشید از یه ور کله همو می برید؟ این خیلی غیر عادیه.
از یور هم میگید بازی ارزش این چیزا رو نداره؟! خو اگه ارزش نداره چرا میرید مثل چی دزدی میکنید؟
خوشتون میاد خونه هم دیگه رو داغون میکنید؟ اگه باهاتون دوست بودم میگفتم شوخیه ولی دیگه این خیلی غیر طبیعیه! یا مشکل دارید یا خیلی بچه لوس هستید! بیچاره ننه باباتون.
اونایی هم که فک میکنن بازی وقت تلف کردنه بهتره دیگه بازی نکنن و بزارن ما وقت خودمون رو با آرامش تلف کنیم! :دی
shahabaliboys
27-03-2012, 23:51
مبین جان حالا جوش نیار کلا بکس اینجا بازی خز کنن .
من 3 سال تی ورلدز بازی میکردم اومدن گند زدن بهش.
البته جمع نمیبندم به نظرم شما هم جمع نبند چون بچه گلم زیاد داره اینجا.
سجاد جون دمت گرم خونمو آتیش زدی کلی پیشرفته تر شده خونم :11:
Babri_ch
28-03-2012, 10:21
البته جمع نمیبندم به نظرم شما هم جمع نبند چون بچه گلم زیاد داره اینجا.
سجاد جون دمت گرم خونمو آتیش زدی کلی پیشرفته تر شده خونم :11:
منظورت منم دیگه ؟!:27:
mehrankhanhoy
28-03-2012, 12:20
بچه ها خونه اجاره میدم اینم مشخصات
دوبلکس_3 طبقه_اساس خودتون بیارید_باق کاملا سالم و کامل(طبقه آخر باقه) به همراه مشعل _ روی دریا
هر کی خواست 3 بسته 64 تایی سنگ 1شمشیر 1 تبر 1 کلنگ 1 بیل
هر کی خواست بهم بگه :31:
jericho-sina
28-03-2012, 12:44
آقا من بازی رو نصب کردم تو play offline هم رفتم ولی نمیدونم چرا همش صفحه تاریکه؟! صدا میادا ولی صفحه تاریکه
کمـــــــــــــــــــــــ ک
rezausa2020
28-03-2012, 13:34
رضا خوب شناختمت !
از منم بچه تری!
همرو دزدیدی رفتی بعد به من گیر میدی؟
من که دیگه اینجا نمیام همتون عقده ای هستین
بای!
کی من؟ بابا من اومدم دیدم داری شیشه خونه مبین رو میشکونی واردش میشی منم بهت خندیدمو رفتم همین:20:
حالا شما چی میگی؟ چرا تهمت میزنی ؟ کی دزدید چی دزدید تو وارد خونش شدی؟ اصلا نه کسی منو دیده نه چیزی
فقط شما الکی هی تهمت میزنی
Aria1997
28-03-2012, 14:38
کی من؟ بابا من اومدم دیدم داری شیشه خونه مبین رو میشکونی واردش میشی منم بهت خندیدمو رفتم همین:20:
حالا شما چی میگی؟ چرا تهمت میزنی ؟ کی دزدید چی دزدید تو وارد خونش شدی؟ اصلا نه کسی منو دیده نه چیزی
فقط شما الکی هی تهمت میزنی
من که دیگه با شما ها بازی نمیکنم ولی فقط بذار یه موضوع رو روشن کنم
خودت خوب میدونی ....
تمومش کن
Minecraft cracked.exe
مشه یکی این رو برا دانلود بزاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mehrankhanhoy
28-03-2012, 16:31
Minecraft cracked.exe
مشه یکی این رو برا دانلود بزاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وایسا الان میزارم باید عوضش کنم
mehrankhanhoy
28-03-2012, 17:19
هر کار کردم خودش آپلود نشد :31:
اینم از Start minecraft cracked.exe:27:
:46:
Babri_ch
29-03-2012, 11:02
بچه ها خونه اجاره میدم اینم مشخصات
دوبلکس_3 طبقه_اساس خودتون بیارید_باق کاملا سالم و کامل(طبقه آخر باقه) به همراه مشعل _ روی دریا
هر کی خواست 3 بسته 64 تایی سنگ 1شمشیر 1 تبر 1 کلنگ 1 بیل
هر کی خواست بهم بگه :31:
متری چند میدی ؟
وسایل ها هم 3 تا 1000 دیگه ؟:27:
mehrankhanhoy
29-03-2012, 15:11
خواهش میکنم :46:
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
متری چند میدی ؟
وسایل ها هم 3 تا 1000 دیگه ؟:27:
وسایل رو خودت بیار
گفتم که 5 تا بسته 64 تایی سنگ
دوستان چرا وقتی من می خوام register کنم میگه could not register You. Failure.. لطفا یکی جواب بده.:19:
shahabaliboys
30-03-2012, 12:10
از دیروز همین وضعه تا سرور reset بشه درست نمیشه
Davood_titan
30-03-2012, 12:22
جالبه سبکش متفاوته
p30 arman
30-03-2012, 16:57
بروبچ حال میکنید من نیستما!!!!:31: از چندروز دیگه میام پدرتون رو در میارم نخ سوزن ناروتو :21:
shahabaliboys
30-03-2012, 17:29
آره آرمان نیستی خیلی حال میده :) ( شوخی ) فعلا که سرور قاطیه :)
mehrankhanhoy
31-03-2012, 12:22
سرور خدابیامرزتت :31: چرا خرابببببببببببببببببببببب ببببببببببببببببببببببببب ببببببببببببببه:18:
shahabaliboys
01-04-2012, 21:21
wow پست اول خیلی داره کامل میشه .
1 دید بزنید :31:
جواد جان کجایی نگرانتم 13 هم که تموم شد :11:
p30 arman
02-04-2012, 08:03
منم برگشتم!!!! عجب 13 بدری بود! جاتون خالی چه خبر مپ عوض شذ یا نه؟
میبینم سرور ترکیده
mehrankhanhoy
02-04-2012, 13:44
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااای چقد حال داددددددددددددددددددددددد ددددددد جاتون خالی :27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اینم توش تعجب کردم :31: خیلی باحاله تا حالا این پینگو بره خودم ندیده بودم
سرورررررررررررررررررررررر ررررررررررررررر درست نشد ؟؟ :19:
جواد کو پس چیزی شده ؟:41:
ooooa oooooa :19:
درست کنید دیگه
میخوامیه خونه دیگه بسازم بیاید :31:
p30 arman
03-04-2012, 20:15
این جواد فکر کنم مرده! کسی شماره ای چیزی ازش نداره؟
mehrankhanhoy
04-04-2012, 15:13
بازی الکی شم باحاله ها :27: راستی با چی پرواز میکنه ؟:27:
p30 arman
04-04-2012, 20:35
دوبار space بشت سر هم بزن پرواز میکنه
mehrankhanhoy
04-04-2012, 21:13
هه هه هه هه هه چه باحال :46: دمت قیژ :27:
Apple inc
05-04-2012, 11:52
سلام عزیزان من اومدم
wow پست اول خیلی داره کامل میشه .
1 دید بزنید :31:
جواد جان کجایی نگرانتم 13 هم که تموم شد :11:
عزیزی
این جواد فکر کنم مرده! کسی شماره ای چیزی ازش نداره؟
یه خدای نکرده ای چیزی !
سرور آپدیت شد به 1.2.5
امیدوارم باگ هاش رفع شده باشه
روش آپدیت client:
اگه از minecraft cracked.exe استفاده میکنید باید برید آپدیتش کنید
وارد پوشه زیر بشید:
C:\Users\%username%\AppData\Roaming\.minecraft
و فایل minecraft updater رو اجرا کنید
یوزر نیم رو اسم خودتون بزنید و تیک force update رو بذارید و روی enter game کلیک کنید
mehrankhanhoy
05-04-2012, 12:15
بوووووووووووووووووووووووو ووووووس جواد جون :40::40: کجا بودی ؟
shahabaliboys
05-04-2012, 12:39
ارور میده رو 13 %
sajad-tnt
05-04-2012, 12:52
ارور میده رو 13 %
سـلام.
شـهاب جـان اتـفاقا بـرای مـنم هـمین خـطا رو مـیداد !.
بـعد یـک بـار مـودم رو Restart کـردم حـل شـد ... .
اگـه بـازهم مـشکل داشـتی بـهم بـگو تـا بـازیرو واسـت آپـلود کـنم عـزیز ... .
این سجاد چه رویی داره خونمو خراب کرده تازه فحشم میده!!! آدم اینقدر... این جواد نمیاد اینو بن کنه؟
دادا اگـه بـا مـن مشـکلی داری ایـن ID رو Add کـن : prince_persia126 ... بـنده درخـدمتم!.
sajad-tnt
05-04-2012, 13:16
واقعا ؟
تهدید هم میکنی ؟
بیا بزنش
رفتی زدی بازیشو خراب کردی فحش هم دادی حالا هم اومدی یاهو میدی که بهش دوباره فحش بدی ؟
نمیدونم رو چه جسابی شما رو کاربر فعال کردن رو 4 تا پست کپی کردن ؟
من این حرفتون رو به مدیر کل میدم فعلا
حالا برگرد به منم بگو اگه با من مشکلی دارین اگرم اومدم تو بازی فحش بده وسایلمم خراب کن
وقتی یه بچه کاربر فعال میشه جوگیر میشه این میشه
اول ایـنکه بـابت اسـپم بـبخشید!.
+
بـنده تـهدید کـردم ؟؟!
کـو ؟؟!
مـن گـفتم بـیاد یـاهو تـا راحـت تـر مـشکلاتمون رو حـل کـنیم ... هـمین !... حـالا نـمیدونم نـوع بـرداشت شـما چـطوری بـوده!.
شـما فـعلا بـزار مـهر عـضویتت خـشک شـه ... بـعد بیـا بـگو کـاربر فـعال و کـپی پـیست ... .
عـزیز مـن کـه دقـیقا میـدونم User قـبلیت چـی هـست ! چـرا ایـنقدر اعـصاب خـودت رو خـراب مـیکنی ؟؟!.
مـیتونستی بـا هـمون User بـیای و پـست بـدی !... .
راسـتی فـکر نـکنم بـتونی PM بـه کـسی بـدی !! ... بـاید پـست هـات از 20 تـا بـیشتر بـاشه !... .
درضـمن فـکر نکنم مشـکلات تـوی بـازی و ... بـه ایـن فـروم و کـاربرفـعال شـدن مـن ربـطی داشـته بـاشه دادا !.
rezausa2020
05-04-2012, 14:12
آقا سجاد ازت انتظار نداشتم میتونی به من بگی این خونه منو چرا اینجوری کردی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا اون هیچی تابلو زدی نوشتی ویران شده توسط سجاد؟:18::41:
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واقعا که چه رویی داری
این ادمک ها رو باید چه جوری بسازم؟؟؟؟ اونی که سمت راسته طرف دریا
hadi_gamer
05-04-2012, 16:16
بچه ها لطفا رعایت کنید تو این تاپیک فقط در مورد بازی صحبت کنید.فعلا پستهای اضافی رو دیلیت کردم.اگه تکرار بشه مجبور میشم تاپیک رو ببندم.
با تشکر
دادا شما در مورد پست بالایی اطلاع ندارین
mehrankhanhoy
05-04-2012, 16:25
سجاد جان تو دیگه چرا؟
البته من هنوز شک دارم که این خراب کاری کار سجاد باشه
خونه داداشمم زده خراب کرده (silver)
اول میخوام بدونم این کارو کی کرده و چه منظوری داشته
جواد جان من نمیخوام این سجاد رو خراب کنم ولی خوده سجاد با fliend داشت آتیش میزد منو مبین هم داشتیم میدیدیم
مبین همه که سجاد خراب کرده بود نوشت Wiran shode tawasote sajad o0 راستی اگه باور نمیکنی چرا از موقعی که آتیش زد خونه هارو دیگه نیومد ؟
داداش 62 تا نقره بده برات درست کنم :31:
shahabaliboys
05-04-2012, 16:31
اااااااااااا پس رباتم اومده پیش تو؟
ببخشید ولی از اون کسی که یاد گرفتم گفته یاد نده با مراجعه به wiki میتونی پیداش کنی
p30 arman
05-04-2012, 19:42
شماها چرا تکسچر نصب نمیکنید و با همین گرافیک ضایع بازی میکنید؟؟؟؟؟؟
sajad جان میتونی ماین کرافت حدیدرو برام بزاری اخه من نمیتونم با خودش اپدیت کنم 10-20 تا ارور میده!
Babri_ch
05-04-2012, 19:59
بچه ها لطفا رعایت کنید تو این تاپیک فقط در مورد بازی صحبت کنید.فعلا پستهای اضافی رو دیلیت کردم.اگه تکرار بشه مجبور میشم تاپیک رو ببندم.
با تشکر
باشه دیگه تکرار نمیشه اقا همش تقصیره شهابه اون به من گفت:37::37:
:34::16:
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
من نمیتونم لطفا لینک بدید
جواد جون خوش امدی !
دیگه داشتم ازت ناامید میشدم!:31:
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
اول ایـنکه بـابت اسـپم بـبخشید!.
+
بـنده تـهدید کـردم ؟؟!
کـو ؟؟!
مـن گـفتم بـیاد یـاهو تـا راحـت تـر مـشکلاتمون رو حـل کـنیم ... هـمین !... حـالا نـمیدونم نـوع بـرداشت شـما چـطوری بـوده!.
شـما فـعلا بـزار مـهر عـضویتت خـشک شـه ... بـعد بیـا بـگو کـاربر فـعال و کـپی پـیست ... .
عـزیز مـن کـه دقـیقا میـدونم User قـبلیت چـی هـست ! چـرا ایـنقدر اعـصاب خـودت رو خـراب مـیکنی ؟؟!.
مـیتونستی بـا هـمون User بـیای و پـست بـدی !... .
راسـتی فـکر نـکنم بـتونی PM بـه کـسی بـدی !! ... بـاید پـست هـات از 20 تـا بـیشتر بـاشه !... .
درضـمن فـکر نکنم مشـکلات تـوی بـازی و ... بـه ایـن فـروم و کـاربرفـعال شـدن مـن ربـطی داشـته بـاشه دادا !.
اخ جون دعوا
سجاااد سجاااد هی هی
سجاااد سجاااد هی هی
:27: شوخی بود:10:
سجاد میتونی اپدیتش رو بدی ما هم دانلود کنیم ؟!
sajad-tnt
05-04-2012, 20:36
سـلام.
آپـدیت زیـر بـرای دوسـتانی کـه نـسخه ی v1.2.3 رو داشـتن و مـیخوان بـه v1.2.5 ارتقـاع بـدن :
Update V1.2.3 To V1.2.5 | RodFile | Size : 9 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ree3ga0x6oyw%2Fminecraft_sajad-tnt.exe.html)
[بـعد از دانـلود ،روی فـایل مـورد نـظر دابـل کـلیک کـنید و مـحل نـصب رو C:\Users\%username%\AppData\Roaming\.minecraft قـرار بـدید ... مثـل تـصویری کـه ضـمیمه کـردم].
mehrankhanhoy
05-04-2012, 23:28
سجاد خوش حال شدم اومدی :20: چند وقت بود نبود :20:
یه چیزه باحال :6: اینو ببینید حال کنید :31: اشکم در اومد :24: درستش کردم خیلی باحاله بی کار بودم گفتم بزار درست کنم :31:
یه تشکر هم بزنید خیلی حال میده
shahabaliboys
06-04-2012, 12:04
کجا درستش کردی حالا اینو؟
rezausa2020
06-04-2012, 12:41
آقا جواد میشه این خونه رو محو کنی :D
الان یه ساله که اینجاست و دید خونه منو گرفته :D
راستی این تابلوهای مبین که نوشته ویران کده رو پاک کن بابا اعصابم خورد شد
p30 arman
06-04-2012, 12:49
منم خونه ساختم بیا ثبتش کن تا بعضیا کرمشون نگرفته!
rezausa2020
06-04-2012, 13:25
یه راه هست بین خونه منو آرمان اونم ثبت کن
جواد میتونی اونو به نام منو آرمان با هم بکنی؟
من یه خونه دیگه هم hoy بهم داد اونم باید به نامم بزنی :دی
mehrankhanhoy
06-04-2012, 14:59
کجا درستش کردی حالا اینو؟
تو بازی معمولی آفلاین :31: خیلی باحاله :27:
یه راه هست بین خونه منو آرمان اونم ثبت کن
جواد میتونی اونو به نام منو آرمان با هم بکنی؟
من یه خونه دیگه هم hoy بهم داد اونم باید به نامم بزنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اون 2 تا خونه یه stoni رو بگیر حالو ببر :27: ولی حال کردی مجانی بهت دادم ؟ حالاچون مجانیی دادم ازم هی تشکر کن
راستی جواد بیا خونه جدیده یه منم به نام بزن :46: ناروتو هم همش میاد خونه یه من :27: چون با هم ساختیم :10:
راستی نور نباشه درخت رشت نمیکنه ؟ :13:
p30 arman
06-04-2012, 15:38
اینم خونه من ! فکر کرم نریزید دهنم صاف شد!
سلام من میخوام وارد سرور شم (همونی که پست اوله )ولی ارور outdated client میده ممکنه مشکل از ورژن باشه؟ورژن من 1.2.3
sajad-tnt
06-04-2012, 16:24
سلام من میخوام وارد سرور شم (همونی که پست اوله )ولی ارور outdated client میده ممکنه مشکل از ورژن باشه؟ورژن من 1.2.3
سـلام.
دوسـت عـزیزم ورژن سـرور 1.2.5 هـست ... .
بـرای اتـقاع بـازی بـه ایـن ورژن ، ایـن پـست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخـونید ... .
ویا از ایـنجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بـازیرو بـه صـورت دسـتی آپـدیت کـنید.
سـلام.
دوسـت عـزیزم ورژن سـرور 1.2.5 هـست ... .
بـرای اتـقاع بـازی بـه ایـن ورژن ، ایـن پـست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخـونید ... .
ویا از ایـنجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بـازیرو بـه صـورت دسـتی آپـدیت کـنید.
خیلی ممنون رفتم تو ولی هرچی میخوام رجیستر کنم نمیشه همه ی کار هارو انجام میدم بعد از نوشتن رجیستر و ...
همش ارور میده you're already registered
shahabaliboys
06-04-2012, 17:05
اینم خونه من ! فکر کرم نریزید دهنم صاف شد!
چطوری کف پوشو کاغذ دیواری درست میکنی؟
sajad-tnt
06-04-2012, 17:12
خیلی ممنون رفتم تو ولی هرچی میخوام رجیستر کنم نمیشه همه ی کار هارو انجام میدم بعد از نوشتن رجیستر و ...
همش ارور میده you're already registered
دوسـت عـزیزم مـوقع اجـرای MineCraft.exe تـوی قـسمت Choose Nickname یـک اسـم بـجز Player رو بـرای خـودت انتـخاب کـن!.
Babri_ch
06-04-2012, 17:33
\Roaming\.minecraft
من اون رو ندارم چرا ؟
چکار کنم؟
عجب بازیییه خدایی حال کردم.
ولی هنوز وارد سرور نشدم چون میترسم گند بزنم همه چی رو خراب کنم.
کسی میتونه مختصر یه چیزای حیاتیش رو یاد بده؟
Babri_ch
06-04-2012, 17:48
تو صفحه پس زمینه ریختم اپدیت هم کردم ولی وقتی اومدن تو سرور هی میافتادم توی رمین هیچی هم زیر پام نبود !
و هیچ کس رو توی بازی نشون نمیداد تب رو می زدم ولی از بیرون سرور بودن !
و بعد از مدتی این ارور رو میداد
من کجا میتونم خونه بسازم؟
در ضمن وقتی tab رو میزنم کنار هر بازی کن یه علامت هایی میاد مال مکن پره پره ولی مال بقیه پر نیست. چیه این علامت که عین انتین گوشی میمونه؟
همه میان میگن این خونه رو به نامم کن یعنی چی؟
shahabaliboys
06-04-2012, 19:32
اون پینگته
خونه رو هم اگه به نام بزنی خراب نمیشه:11:
p30 arman
06-04-2012, 19:38
کف پوش نیست پشم گوسفنده رنگ شده هست
تو fancy craft اینطوری نشون میده
shahabaliboys
06-04-2012, 20:44
ببین به جز اون سنگ آبیه بقیه چیزا که واسه رنگ کردنه از کجا میاری؟
p30 arman
06-04-2012, 21:13
قرمز>> گل رز
زرد>> گل زرد
مشکی>> هشتپا
نارنجی>>> قرمز+زرد
سبز>>> کاکتوس پخته شده
ابی>>>سنگ معدن ابی
بسی لذت بردیم از انلاینش. راستی من همون asghar توی بازی هستم
p30 arman
06-04-2012, 23:08
حواد این خونه مارو اخرم ثبت نکردیا!!!
mehrankhanhoy
07-04-2012, 14:07
عجب بازیییه خدایی حال کردم.
ولی هنوز وارد سرور نشدم چون میترسم گند بزنم همه چی رو خراب کنم.
کسی میتونه مختصر یه چیزای حیاتیش رو یاد بده؟
دادا خیلی نامردی :41: اومدی داری روباته منو میزنی بعد میگی من نامردم عجب رویی داری :31:
من کجا میتونم خونه بسازم؟
در ضمن وقتی tab رو میزنم کنار هر بازی کن یه علامت هایی میاد مال مکن پره پره ولی مال بقیه پر نیست. چیه این علامت که عین انتین گوشی میمونه؟
همه میان میگن این خونه رو به نامم کن یعنی چی؟
میخوای بیام با هم خونه بسازیم ؟؟ من چوب خیلی دارم
قرمز>> گل رز
زرد>> گل زرد
مشکی>> هشتپا
نارنجی>>> قرمز+زرد
سبز>>> کاکتوس پخته شده
ابی>>>سنگ معدن ابی
دمت گرم از این به بعد برم خونمو توشو رنگی کنم :27: سقف سیاه دیوارا قرمز کفش هم که پارکته:27:
دادا میای با هم پله بره خونه یه من بزنیم :19::19: پیلیز :27:
بسی لذت بردیم از انلاینش. راستی من همون asghar توی بازی هستم
دادا خونت باحال بود خیلی حال کردم :27:
راستی جوااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااد بیا این خونه یه منو به نام بزن دیگه LCD دارم همه چی توش دارم میام میگم به نام بزن میگی کار دارم :19::19:
اگه خوندی بیا به نام بزن
Babri_ch
07-04-2012, 17:47
کسی نیست کمک کنه ؟!
Apple inc
07-04-2012, 19:31
من با کامپیوترم یکم مشکل دارم درست شد میام محوطه خونتون رو به نام خودتون ثبت میکنم
چه کمکی ببری جان؟
من با کامپیوترم یکم مشکل دارم درست شد میام محوطه خونتون رو به نام خودتون ثبت میکنم
چه کمکی ببری جان؟
آقا زود تر بیا برس به سرور خونه من که غارت شد
mehrankhanhoy
07-04-2012, 21:31
چه کمکی ببری جان؟
بوس بوس بوبدو بیا اومدم تو خونم دیدم زیرش یه سوراخ داره از بقله خونمم به باقم یه نردبون کشیدن :21: دزدی در این حد :27:
بودو بیا بوس بوس :11::11:
mehrankhanhoy
07-04-2012, 21:52
آقا هی من میرم بیرون یا هی از world میره بیرون دهه نمیشه که 3 تا آهن 9 تا بسته 64 تایی چوب 64 تا هم تخته چوبم پرید :19::19::19: یکی بیاد درست کنه
shahabaliboys
07-04-2012, 23:28
هه هه مگه world سوراخه؟ کجاش؟ آخه اون مپ قبلیه سوراخ بود :27:
amirkhof
08-04-2012, 09:22
سلام
دیروز بازی رو نصب کردم و تا 2 شب بازی کردم
الانم مخم اشغال کرده فک کنم معتاد شدم
بچه ها نکته ای چیزی دارید بگید که اگه یک نفر خودش بخواد بفهمه خیلی باید بازی و تحقیق کنه
اگه دارید بی زحمت بگید
و اینکه کاشکی یک گروهی که با بازی آشنا هستن چند تا ویدیو آموزشی درست کنند که ببینیم
با تشکر
سلام
بچه ها نکته ای چیزی دارید بگید که اگه یک نفر خودش بخواد بفهمه خیلی باید بازی و تحقیق کنه
اگه دارید بی زحمت بگید
و اینکه کاشکی یک گروهی که با بازی آشنا هستن چند تا ویدیو آموزشی درست کنند که ببینیم
با تشکر
همش توی پست اول هست
دوباره سرور خراب شده که!!!!!!!!!!!!!!!! باز چی شده؟؟؟؟؟
mehrankhanhoy
08-04-2012, 14:08
هه هه مگه world سوراخه؟ کجاش؟ آخه اون مپ قبلیه سوراخ بود :27:
نه بابا کجاش سوراخه ؟ :13: میگم لگه :27: حالم از لگ به هم میخوره :2:
سلام
اگه دارید بی زحمت بگید
با تشکر
اگه بری پست اول میتونی ببینی :27: ولی عین خودم خوره یه بازی هستی ها :27: اگه میخوای اینم چند تا ویدیو یه یارو که خیلی هم سوژس گذاشته :27:
:11::11:
دوباره سرور خراب شده که!!!!!!!!!!!!!!!! باز چی شده؟؟؟؟؟
من معین تو :18::18::18:
بچه ها چی شد دوباره سرور ؟
Babri_ch
08-04-2012, 14:09
درست شد بازیم سرعت نتم کم بود !
جواد جون همهی ایتمم پریدش اون موقع کهسرعت نتم کم بود نمیتونی کاری کنی؟
کلی زور زده بودم
mehrankhanhoy
08-04-2012, 14:19
درست شد بازیم سرعت نتم کم بود !
جواد جون همهی ایتمم پریدش اون موقع کهسرعت نتم کم بود نمیتونی کاری کنی؟
کلی زور زده بودم
بابا بازیو ول کن سرور درسته ؟؟ :18::18::18:
جواد بیا به دادمون برس
به ما مواد بده :27::27:
rezausa2020
08-04-2012, 14:20
سرور خرابه؟:18:
mehrankhanhoy
08-04-2012, 14:22
سرور خرابه؟:18:
په نه په میخوای درست باشه ؟
mehrankhanhoy
08-04-2012, 14:42
آقا درست نشد ها :41::41: بیاید درست کنید پیلیز
rezausa2020
08-04-2012, 19:33
چی میشه که هی خراب میشه
آخه جواد که تازه درست کرده بود
ولی جواد به نظر من تو یکی رو که بهش اعتماد داری رو هم ادمین کن تو بازی که وقتی تو نیستی اون باشه:27:
mehrankhanhoy
08-04-2012, 19:58
هه هه :27: تو قارم بودم یهو پینگ سرور رید :31: تیی وردز هم این ط وری شد :20:
moeincavallier
10-04-2012, 03:03
بنده نیز به جمع دوستانـــ پیوستم ، این شهاب تو TW نیست نگو پس تو ماین کرافت وله :دی بیایم ببینیم چگونست این بازیه عزیز :دی
shahabaliboys
14-04-2012, 13:46
چرا واسه من میگه you are not registered?
p30 arman
14-04-2012, 14:55
بلاخره درست شد اینجا!
چه خبر بچه ها؟
بچه ها کسی اینجا مود ریخته به ما هم یاد بده؟
sajad-tnt
14-04-2012, 19:18
سـلام دوسـتان.
چرا واسه من میگه you are not registered?
چـطوری شـهابـَک جـون:31: ؟؟!.
جـواد جـان پـلاگین Register رو تغـییر داده ، بـرای هـمین بـا هـمون UserName و Password قبـلیت ثبـت نـام و Login کـن ... .
[الـبته اینـم بـگم کـه بـا تغیـیر ایـن پـلاگین؛ مـشکلات و خـطاهای Login بـرطرف شـده].
sajad-tnt
14-04-2012, 20:17
دوسـتان پیـشنهاد میـکنم بـرای جـذاب و قـشنگتر شـدن بـازی از Texture Pack هـا اسـتفاده کـنید .
اینـم Texture Packـــی کـه خـودم اسـتفاده مـیکنم:31: :
LB Photo Realism Pack 256x256 Version 7.8.2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t.com%2Ffiles%2Fresource_media%2Fscreenshot%2F1105 %2F20110203_224946_5171_screenshot.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t.com%2Ffiles%2Fresource_media%2Fscreenshot%2F1108 %2F20110224_172257_8035_screenshot.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t.com%2Ffiles%2Fresource_media%2Fscreenshot%2F1105 %2F20110202_1549_5174_screenshot.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t.com%2Ffiles%2Fresource_media%2Fscreenshot%2F1105 %2F20110203_2216_5178_screenshot.jpg)
لینـکهای دانـلود در پایـین همیـن پــست
آمـوزش استـفاده از Texture Packهـا :
ابـتدا TP مـورد نـظر خـودتون رو از آدرس planetminecraft.com/texture_pack انـتخاب و دانـلود کـنید.
سـپس ،فـایل مـورد نـظر رو در مـسیر C:\Users\*SajaD\AppData\Roaming\.minecraft\texture packs قـرار بـدید.
[تـوجه داشـته بـاشید کـه پـک رو از حـالت فـشرده خـارج نـکنید و هـمانطور درون مـسیر بـالا پیـست کـنید].
سپـس وارد بـازی شـده و از Menu ،گـذینه ی Texture Pack رو انتـخاب کـنید.
حـالا پـکیج مـورد نـظرتون رو انـتخاب و بـر روی گـذینه ی Done کلیـک کـنید تـا شـاهد تـغییرات باشـید.
نـکته ی مـهم :
بعـضی از TP هـا قـبل از نـصب، نـیاز بـه نـرم افزار HD Texture Pack Fix دارنـد.
آمـوزش نـرم افـزار HD Texture Fix :
پـس از دانـلود ایـن نـرم افزار از لینـک زیـر ؛آنـرا اجـرا کـنید... صبـر کـنید تـا Loading کـامل شـود.
سـپس از سـربرگ Mods ،تیـک هـمه ی قـسمت هـارو بـزنید و روی گـذینه Patch کلـیک کـنید.
تـصویر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] viewer.php%3Ffile%3Dzu52j90l8nz05obudaf.jpg)
//
لیــنک دانــلود HD Texture Pack Fix بــا حـجم 1.4 مــگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nwmqicqgncks%2Fmcpatcher-2.3.5_01.exe.html)
لیـنک دانـلود LB Photo Realism Pack بـا حـجم 12 مـگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Apple inc
14-04-2012, 20:57
عزیزان کجایید؟ قبلا ظهرا 7 8 نفر بودن
...
جـواد جـان پـلاگین Register رو تغـییر داده ، بـرای هـمین بـا هـمون UserName و Password قبـلیت ثبـت نـام و Login کـن ... .
[الـبته اینـم بـگم کـه بـا تغیـیر ایـن پـلاگین؛ مـشکلات و خـطاهای Login بـرطرف شـده].
...
آره من پلاگین رجیستر رو تغییر دادم تا دیگه سرور دچار مشکلات لاگین کردن نشه
برای همین حتما هرچه سریع تر مراجعه کنید و یوزرنیم خودتون رو رجیستر کنید تا اکانتتون سرقت نشده!
p30 arman
14-04-2012, 21:00
نمیشه یه کاری کنی که botton ها و plate ها هم lock بشن؟
تکسچره هم قشنگه ولی بازم من به فنسی کرافت عادت کردم! ولی امتحانش کردم قشنگ بود
rezausa2020
14-04-2012, 22:05
آخیش اینجا درست شد من فکر میکردم معتاد minecraft هستم نگو معتاد p30world ام :دی
چند روز خراب بود داشتم میمردم آخه آدم تو گوگل هرچی سرچ میکنه این پی سی ورلد هست :دی
rezausa2020
15-04-2012, 11:46
جواد ترو خدا بیا این تونل رو به نامم بزن بابا به خدا همش میان خرابش میکنم جولو خونمه تو چرا آنلاین نیستی هیچوقت تو بازی؟
یه نفر ادم خیر میشه بیاد ای enchant کردنو یاد بده ما از هنگ در بیایم؟
سلام دوستان:دی
من هم میخام این بازی رو انلاین انجام بدم (چه چیزایی لازمه؟) تحت وبه یا دانلودی؟
من قبلا همش افلاین بازی میکردم انلاینش زیاد نه. البته فقط تحت وب رو.
لینک جاوا یا برنامه ها و... که لازم هست رو به من فولوکس 71 بدید. اخه اگه کل صفهات تایپیک رو بخونم سرسیلندر میسوزونم :دی
Pure Energy
15-04-2012, 15:01
سلام دوستان:دی
من هم میخام این بازی رو انلاین انجام بدم (چه چیزایی لازمه؟) تحت وبه یا دانلودی؟
من قبلا همش افلاین بازی میکردم انلاینش زیاد نه. البته فقط تحت وب رو.
لینک جاوا یا برنامه ها و... که لازم هست رو به من فولوکس 71 بدید. اخه اگه کل صفهات تایپیک رو بخونم سرسیلندر میسوزونم :دی
سیلندرت تو حلقم! :40: پست اول بخونی بسه!
mehrankhanhoy
15-04-2012, 15:39
چه عجب درست شد :20:
واااااااااااااااااااااااا ااااای چقد حال میده ماین کندن راستی
یه سوال
بچه ها از کجا الماس بیارم ؟؟ :20: هر کا ر میکنم فقط Iron و gold و coal پیدا میشه :27:
چه عجب درست شد :20:
واااااااااااااااااااااااا ااااای چقد حال میده ماین کندن راستی
یه سوال
بچه ها از کجا الماس بیارم ؟؟ :20: هر کا ر میکنم فقط Iron و gold و coal پیدا میشه :27:
تو ویکی نوشته بود لایه 1 تا 15- پیدا میشه حالا پیدا کن لایه ی 1 :31:
Babri_ch
15-04-2012, 20:50
دوسـتان پیـشنهاد میـکنم بـرای جـذاب و قـشنگتر شـدن بـازی از Texture Pack هـا اسـتفاده کـنید .
اینـم Texture Packـــی کـه خـودم اسـتفاده مـیکنم:31: :
LB Photo Realism Pack 256x256 Version 7.8.2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t.com%2Ffiles%2Fresource_media%2Fscreenshot%2F1105 %2F20110203_224946_5171_screenshot.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t.com%2Ffiles%2Fresource_media%2Fscreenshot%2F1108 %2F20110224_172257_8035_screenshot.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t.com%2Ffiles%2Fresource_media%2Fscreenshot%2F1105 %2F20110202_1549_5174_screenshot.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t.com%2Ffiles%2Fresource_media%2Fscreenshot%2F1105 %2F20110203_2216_5178_screenshot.jpg)
لینـکهای دانـلود در پایـین همیـن پــست
آمـوزش استـفاده از Texture Packهـا :
ابـتدا TP مـورد نـظر خـودتون رو از آدرس planetminecraft.com/texture_pack انـتخاب و دانـلود کـنید.
سـپس ،فـایل مـورد نـظر رو در مـسیر C:\Users\*SajaD\AppData\Roaming\.minecraft\texture packs قـرار بـدید.
[تـوجه داشـته بـاشید کـه پـک رو از حـالت فـشرده خـارج نـکنید و هـمانطور درون مـسیر بـالا پیـست کـنید].
سپـس وارد بـازی شـده و از Menu ،گـذینه ی Texture Pack رو انتـخاب کـنید.
حـالا پـکیج مـورد نـظرتون رو انـتخاب و بـر روی گـذینه ی Done کلیـک کـنید تـا شـاهد تـغییرات باشـید.
نـکته ی مـهم :
بعـضی از TP هـا قـبل از نـصب، نـیاز بـه نـرم افزار HD Texture Pack Fix دارنـد.
آمـوزش نـرم افـزار HD Texture Fix :
پـس از دانـلود ایـن نـرم افزار از لینـک زیـر ؛آنـرا اجـرا کـنید... صبـر کـنید تـا Loading کـامل شـود.
سـپس از سـربرگ Mods ،تیـک هـمه ی قـسمت هـارو بـزنید و روی گـذینه Patch کلـیک کـنید.
تـصویر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] viewer.php%3Ffile%3Dzu52j90l8nz05obudaf.jpg)
//
لیــنک دانــلود HD Texture Pack Fix بــا حـجم 1.4 مــگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nwmqicqgncks%2Fmcpatcher-2.3.5_01.exe.html)
لیـنک دانـلود LB Photo Realism Pack بـا حـجم 12 مـگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fuegy3hxxh42b6js)
به پینگ صدمه نمیزنه؟
ممنون:40:
Apple inc
15-04-2012, 21:39
جناب آقای rezausa2010
شما به علت جعل اسم و رجیستر کردن به نام Silver و غارت خونه بدون اجازه به طور موقت از سرور ban هستید
پسورد اکانت شما تعویض شده و تا اطلاع ثانوی برگشت داده نمی شود
(خیال میکنه با نفهم طرفه)
rezausa2020
16-04-2012, 13:35
جناب آقای rezausa2010
شما به علت جعل اسم و رجیستر کردن به نام Silver و غارت خونه بدون اجازه به طور موقت از سرور ban هستید
پسورد اکانت شما تعویض شده و تا اطلاع ثانوی برگشت داده نمی شود
(خیال میکنه با نفهم طرفه)
اشکال نداره ولی داری حرف زور میزنی
وقتی بهت میگم این خونه رو خراب کن نمیکنی خداییش بقیه نظر بدن این خونس؟ قشنگ جولوی خونه ی منه و ....
دوستان من به آقا جواد گفتم اینو خراب کن گفت نمیشه منم برای همین این کارو کردم وگرنه علت دیگه ای نداشت یه وقت سوئه تفاهم نشه شما هم به جای من بودین همینکار رو میکردین
mehrankhanhoy
16-04-2012, 13:41
وقتی بهت میگم این خونه رو خراب کن نمیکنی خداییش بقیه نظر بدن این خونس؟ قشنگ جولوی خونه ی منه و ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F37515757277129288777.jpg)
دوستان من به آقا جواد گفتم اینو خراب کن گفت نمیشه منم برای همین این کارو کردم وگرنه علت دیگه ای نداشت یه وقت سوئه تفاهم نشه شما هم به جای من بودین همینکار رو میکردینت
داداش گفتم که بزار جواد بیاد :20: خیلی کاره بدی کردی
راستی تو لایه یه 1 تا -15 کجاس ؟؟ :19::19: یکی کمک کنه :19:الماس میخوام:31:
rezausa2020
16-04-2012, 13:45
ت
داداش من دارم میگم به آقا جواد گفتم ایشون گفتن نمیشه:41:
mehrankhanhoy
16-04-2012, 14:00
داداش من دارم میگم به آقا جواد گفتم ایشون گفتن نمیشه:41:
خوب یزره وای میسادی :20: میمردی ؟
تاره خیلی هم خوبه خونت که به نامته اونم جولو خونته کسی نیماد خراب کنه
میزاشتی خوده Silver میومد درست میکرد
ت
نه بابا .خیلی زرنگی ؟:31:
جواد شاید بدونه توی ویکی هم کامل بخون شاید گفته باشه
Moonraker
16-04-2012, 14:05
سرور الان خرابه؟ : - ؟
mehrankhanhoy
16-04-2012, 14:13
سرور الان خرابه؟ : - ؟
منم میحوام برم نمیشه :31:
خراب شده ؟؟؟
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
نه بابا .خیلی زرنگی ؟:31:
جواد شاید بدونه توی ویکی هم کامل بخون شاید گفته باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] net%2Fwiki%2FLayer)
ما که هیچی نفهمیدیم :20:
الممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممماس:19::19:
منم میحوام برم نمیشه :31:
خراب شده ؟؟؟
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
ما که هیچی نفهمیدیم :20:
الممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممماس:19::19:
منم نمیتونم برم خرابه
بیا باهم منم الماااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااس میییییییییییییییییییییییی ییخاااااااااااااااااااااا ااااااااااااام
mehrankhanhoy
16-04-2012, 14:36
منم نمیتونم برم خرابه
بیا باهم منم الماااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااس میییییییییییییییییییییییی ییخاااااااااااااااااااااا ااااااااااااام
سرور خرااااااااااااااااااااااا ااابه :13:
درست کنید میخوام برم Diamond جم کنم :27:
p30 arman
16-04-2012, 14:51
باو الماس بیشتر پیش lava ها گیر میاد!
اونجاهایی که لاوا هست رو بکنید احتمالش بیشتره گیرتون بیاد
mehrankhanhoy
16-04-2012, 16:06
باو الماس بیشتر پیش lava ها گیر میاد!
اونجاهایی که لاوا هست رو بکنید احتمالش بیشتره گیرتون بیاد
بابا لاوا چیه ؟؟ سرور خرابه چطوری بکنم ؟ :13:
کی درست میشه ؟
دوباره جواد مرد :31:
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
دیگه کلا سرور نمیاد :41:
rezausa2020
16-04-2012, 16:24
چیییییییییییییییییییییییی ییییییی
p30world تیلتر شد؟ آخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا
نهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههه
---- به این شیل ترینگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگگگگگگگگگگگگ
....... توی این ایراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نننننننننننننننن
ایران = :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2 ::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:: 2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2 ::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:: 2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2 ::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
p30 arman
16-04-2012, 17:45
فیلتر جدید مبارک باشه
همزمان با فیلتر شدن اینجا گوگلم فیلتر بود دقت کردین؟
mehrankhanhoy
16-04-2012, 18:55
یکی به من بگه سرور درست شد یا نه ؟؟ ااااااااااااااااااااااااا اه بابا درست کنید دیگه :11:
Apple inc
16-04-2012, 19:17
آقایون اجازه بدید
یک ماه سرور تموم شده
منتظر باشید تا بعد از پرداخت هزینه سرور وصل میشه
Silvermh
16-04-2012, 19:27
دوستان من به آقا جواد گفتم اینو خراب کن گفت نمیشه منم برای همین این کارو کردم وگرنه علت دیگه ای نداشت یه وقت سوئه تفاهم نشه شما هم به جای من بودین همینکار رو میکردین
آقای Rezausa2020
این خونه خونه ی من بود و هم مزرعه و هم گاو و کوسفند و ..... داشت ولی وقتی یک نفر یک خونه رو آتیش بزنه (با تشکر از سجاد جان!! :31:) یکی بلاک هارو ور داره یکی بیاد غارت کنه و chest هارو که پر از ابزار بود خالی کنه معلومه دیگه بهش نمیگن خونه.
از بین رفتن خونه برای من ارزش زیادی نداشت و برداشتن وسایل هم چندان مهم نبود ولی شما چه اجازه ای به خودت دادی که با آی دی من رجیسر کردی.
فکر نکردی اگه جواد برام درستش نمیکرد من چطوری باید با آی دی خودم بیام تو بازی؟!
rezausa2020
16-04-2012, 19:47
آقای Rezausa2020
این خونه خونه ی من بود و هم مزرعه و هم گاو و کوسفند و ..... داشت ولی وقتی یک نفر یک خونه رو آتیش بزنه (با تشکر از سجاد جان!! :31:) یکی بلاک هارو ور داره یکی بیاد غارت کنه و chest هارو که پر از ابزار بود خالی کنه معلومه دیگه بهش نمیگن خونه.
از بین رفتن خونه برای من ارزش زیادی نداشت و برداشتن وسایل هم چندان مهم نبود ولی شما چه اجازه ای به خودت دادی که با آی دی من رجیسر کردی.
فکر نکردی اگه جواد برام درستش نمیکرد من چطوری باید با آی دی خودم بیام تو بازی؟!
داداش من من خیلی شرمندم ولی شما من دیدم خیلی وقته نمیای (و ریجستر هم نکرده بودی) من گفتم شاید نمیای:27:
در هرصورت شرمنده
shahabaliboys
16-04-2012, 20:29
خیلی اسپم میدید ( به خصوص مهران )
اینجوری میکنید میبندن تاپیکو دیگه
rezausa2020
17-04-2012, 13:50
دوستان یکی پیدا نمیشه ساخت سرور شبیه سرور آقا جواد رو یاد بده؟
من شاید بخوام بزنم میخوام یاد بگیرم لطفا
(آقا جواد لطفا یاد بده)
آقایون اجازه بدید
یک ماه سرور تموم شده
میگم داداش کمک مالی پالی نمیخوای :46:
mehrankhanhoy
18-04-2012, 13:50
خیلی اسپم میدید ( به خصوص مهران )
اینجوری میکنید میبندن تاپیکو دیگه
بابا اسپم کجا بود ؟؟ :31: خوب میگم سرور رو درست کنید دیگه به من چه ؟؟ :20:
آقایون اجازه بدید
یک ماه سرور تموم شده
جبات حالا کی وصل میشه ؟/ :20:
راستی بچه ها این Pure این جا نیست بگه از کجا Diamond میاره ؟؟ :20:
یه سوال :20:
چطوری نوره مانیتور رو خیییییییییییییییییییییییی ییییللللللللللللللللللییی یییییی ببرم بالا ؟؟/ :27: بگید منم برم عین Pure همش ماین بکنم :27:
دمتون گرم :20:
Apple inc
18-04-2012, 16:07
میگم داداش کمک مالی پالی نمیخوای :46:
کمک مالی که نه ولی ارزشش رو نداره واسه ماینکرافت دوباره کلی پول بدم
چون تو کل روز شاید حداکثر 4 یا 5 نفر هم همزمان بازی نکنن
اگه بدونم که بازیکن های بیشتری میاد شاید دوباره بخرم
p30 arman
18-04-2012, 17:39
خب من که همیشه هستم بقیرو نمیدونم
arash mine
18-04-2012, 19:25
خب من که همیشه هستم بقیرو نمیدونم
منم با اینکه خونمو یه پدر سگی تا حالا دو بار خراب کرده همیشه هستم!!!!!! خونمم که روبه رو ی ماله آرمان!!!!!!:31::31::31::31::31:
Apple inc
18-04-2012, 20:33
کمه
اگه بیشتر از 20 تا شدید اونوقت بگید
بابا اسپم کجا بود ؟؟ :31: خوب میگم سرور رو درست کنید دیگه به من چه ؟؟ :20:
جبات حالا کی وصل میشه ؟/ :20:
راستی بچه ها این Pure این جا نیست بگه از کجا Diamond میاره ؟؟ :20:
یه سوال :20:
چطوری نوره مانیتور رو خیییییییییییییییییییییییی ییییللللللللللللللللللییی یییییی ببرم بالا ؟؟/ :27: بگید منم برم عین Pure همش ماین بکنم :27:
دمتون گرم :20:
میتونی توی ستینگ مانیتور گاما رو زیاد کنی بعدش تو ستینگ ماین کرفت هم برایتنسو تا ته زیاد کن ( کور شدی به من ربطی نداره ها D: )
کمک مالی که نه ولی ارزشش رو نداره واسه ماینکرافت دوباره کلی پول بدم
چون تو کل روز شاید حداکثر 4 یا 5 نفر هم همزمان بازی نکنن
اگه بدونم که بازیکن های بیشتری میاد شاید دوباره بخرم
من که فک نکنم از 4 5تا بیشتر شن ولی درکل اگه بچه ها توی خریدش کمک کنن هزینه سرور میاد پائین اونوقت ارزشش و داره بخری .بعدشم میگم بریم چند جا ادم جمع کنیم بیان سرور شلوغ شه :31:
p30 arman
18-04-2012, 21:35
20-3 نفر که سرورای اروپایی هم ندارن داداش من خخخخ:31: خود سرور اصلی فکر کنم خیلی داشته باشه 100 نفر داره!!!!!!
اگه 20 نفر بشیم که همه لگ میزنن! جای ساخت هم که گیر نمیاد ! ( کرمم میریزن!) اینو که دیگه همه فهمیدن!
arash mine
18-04-2012, 21:45
آقا جواد شما هزینرو بگو هر کی در حد وسعش کمک می کنه دیگه!!!!!! نگران بقیش نباش!!!!!:20::20::20:
Apple inc
19-04-2012, 15:27
خوب اگه خودتون میخواید کمک کنید ایرادی نداره
هزینه 74 تومن هر ماه هست (اگه شک دارید فاکتورشو نشون بدم)
ولی مشکل هزینه نیست مشکل اینه که از اینهمه بازی خوب براچی واسه minecraft پول خرج کنیم؟
خیلی بازی های قشنگ دیگه هستن که احتیاج به سرور دارن
sam_chegini
19-04-2012, 16:04
ولی مشکل هزینه نیست مشکل اینه که از اینهمه بازی خوب براچی واسه minecraft پول خرج کنیم؟
والا من که با ماین حال میکنم حاضرم هزینشم بدم .حالا مثلا چه بازی دیگه ای؟
Pure Energy
19-04-2012, 16:30
بازی از این قشنگ تر؟ باو تو Most Played از WoW فقط 2 تا پایین تره!!!!!
تعدادمونم زیاد داره میشه فقط 8 نفر از مدرسه خودمونن!!
آره داش می ارزه خیلی هم می ارزه! شما گیر دادید به کندن دایمنود! با رد استون خیلی کار های خفن تر میشه کرد! بجای اینکه بیاید خودتون خسته کنید واسه دایموند 2 دقیقه اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخونید!
p30 arman
19-04-2012, 17:23
باو بدید بخرید تو خماری موندیم ناموسا!( از فیلتری هم در اومد)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.