PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14

Field Marshal
31-03-2013, 09:25
در تاپیک زیر آموزش راه اندازی سرور رو تا ران کردن سرور رو گفتم حالا میریم سراغ اضافه کردن پلاگین.
آموزش راه اندازی سرور Minecraft
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پلاگین های مورد نیاز (از نظر شخصی):
Essentials
LoginSecurity
Health Bar
WorldEdit
WorldGuard
Multiverse

خب بعد از دانلود اگر فایل فشرده بود از حالت زیپ خارج کنید و در پوشه Plugin ها قرار دهید.و اگر با فرمت jar بود نیازی به اکسترکت نیت فایل jar رو در پوشه پلاگین ها قرار بدید.

نکته:بعضی وقتها WinRar فرمت jar رو به عنوان فایل زیپ اشتباه میگیره و بصورت فایل زیپ خودکار درمیاره قبل از دانلود لینک دانلود رو چک کنید ببینید فایلی که مبخوابد دانلود کنبد زبپ هست یا jar

برای اضافه کردن مپ اول باید فایل های مپ رو در فولدر سرور Minecraft Server (در تاپیک قبلی اسم فولدر سرور رو Minecraft Server قرار داده بودیم)
بعد بوسیله Multiverse مپ رو Import کنیم با کامند زیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای worldname اسم فولدری که مپ داخلش قرار داره رو بدون [] مینویسید.

arashsm79
31-03-2013, 15:02
دوستان من یک سرور زدم :n19:خوب بد می خوام الان اولین چیزاشو یاد بدین لطفا :n11:من spawn رو ست کردم حالا چجوری کاری کنم که کسی نتونه از منطقه ی مشخص شده چیزی بکنه چند تا نکته هم اگه لازمه بگید :n13:ممممممممممنووووووننننن ;)

mehrankhanhoy
31-03-2013, 18:12
دوستان من یک سرور زدم :n19:خوب بد می خوام الان اولین چیزاشو یاد بدین لطفا :n11:من spawn رو ست کردم حالا چجوری کاری کنم که کسی نتونه از منطقه ی مشخص شده چیزی بکنه چند تا نکته هم اگه لازمه بگید :n13:ممممممممممنووووووننننن ;)

به خودت انقد فشار نیار :دی سرور 2 یا 3 روز دیگه رانه وی پی اس ـو خریدیم :دی

laxer
31-03-2013, 19:29
خب حالا که گفتید خریدید.
اگه بعدا" شریک خواستید پایه ام.

-
یه survival مشتی بزن حال کنیم. از بی سروری دارم میمیرم. :n30:

arashsm79
31-03-2013, 19:40
به خودت انقد فشار نیار :دی سرور 2 یا 3 روز دیگه رانه وی پی اس ـو خریدیم :دی
حالا بگو که بقیه هم استفاده کنن (این سرور رو زدم که دوستام بیان ) این سرور هایی هم که می زنی تا یک ماه یا شاید 2 ماه بیشتر دووم نداره:n09: :دی از دایموند کرفت گرفته تااااااا این اسکای بلاکه :دی
اگه میه تو یک فایل pdf بزار همه یاذ بگیرن thx :n11::n26:

licking
31-03-2013, 21:42
نترس قطع نمیشه:n05: اسپانسرش خودم هستم یکی از بهترین سرور هارو هم خریدم که داخل ایرانه و فکر نمیکنم به هیچ عنوان لاگ داشته باشه
و اگه بچه ها کمک کنند حداقل 1 سال این سرور هستش بچه ها همکاری نکنند هم 3 یا 4 ماه میتونم خودم هزینه اش رو بدم
تازه براتون یک امکانات ویزه ای داریم که هر وقت سرور درست شد خودتون میبینید:n02:

mehrankhanhoy
01-04-2013, 11:05
خب حالا که گفتید خریدید.
اگه بعدا" شریک خواستید پایه ام.

-
یه survival مشتی بزن حال کنیم. از بی سروری دارم میمیرم. :n30:

ا.ووووووووووووووووف مشتی ـه ها از دیروز تا الان پاشم :n02: اگه میخوای کمک کنی اکانت های VIP ـو Donator رو بخر ( سرور درست شد می فهمی چیا داره :دی)

حالا بگو که بقیه هم استفاده کنن (این سرور رو زدم که دوستام بیان ) این سرور هایی هم که می زنی تا یک ماه یا شاید 2 ماه بیشتر دووم نداره:n09: :دی از دایموند کرفت گرفته تااااااا این اسکای بلاکه :دی
اگه میه تو یک فایل pdf بزار همه یاذ بگیرن thx :n11::n26:

:n08:PDF ? :n08: من همین طوریش نمی گم بیام pdf کنم ؟ :دی این سری اسپانسر داریم نترس :n07: اون گیم 5 هم اسپانسر بود اما اون تست داده بود :دی

arashsm79
01-04-2013, 11:55
اگه اطلاعاتتو در میان بگذاری ثواب می کنی :n20::n20::n02: حالا فقط همینو بگو لطفا چجوری کاری کنم که منطقه ی spawn ام رو کاری کنم که فقط ادمین ها بتونن دست کاری کنن و بازیکن های عادی نتونن بکنن مممنون:n06::n11::n26::n20::n19:

Field Marshal
01-04-2013, 12:03
دوست عزیز توی گوگل کبیر سرچ کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیلم ها و مطالب رو ببینید متوجه میشی

prosny
01-04-2013, 12:16
اگه اطلاعاتتو در میان بگذاری ثواب می کنی :n20::n20::n02: حالا فقط همینو بگو لطفا چجوری کاری کنم که منطقه ی spawn ام رو کاری کنم که فقط ادمین ها بتونن دست کاری کنن و بازیکن های عادی نتونن بکنن مممنون:n06::n11::n26::n20::n19:

منطقه spawn بصورت پیش فرض (توی تنظیمات اولیه سرور) به شعاع 16 بلاک تحت حفاظت هست. ولی برای کنترل بیشتر باید از پلاگین استفاده کنید
پلاگین هم زیاده مثلا residence یا worldguard

arashsm79
01-04-2013, 23:17
دوستان من دیگه تا بعد از امتحانای تیز هوشان کامپیوترم روشن نمی کنم :( باید خفففن درس بخونم سرور زدین نگهدارین تا بعد اردیبهشت که دیگه از اون به بعد پی سیم ۲۴ ساعته روشنه الانم با تپاتاک ایپد اومدم تا ۲ ماه دیگه بدرود :)))))

Email:arashsm79@yahoo.com
Game center: arashsm79

mehrankhanhoy
02-04-2013, 07:43
دوستان سرور BlueGamers راه اندازی شد ( تمام لگ های سرور ّFix و دیگه 1 سانیه هم لگ ندارید )

به دلیل کرک بودن سرور و وجود باگ pay ورداشته شد (یعنی نمیتونید به کسی پول بدید :دی)
Parkour جاییزه داره :دی
MobArena بسیار هم زیبا با جاییزه :دی
PVPArena خیلی باحال شده حاج آقا :دی با ایتم های خودتون نمیرید توش نترسید p:
Shop یه شاپ خفن :دی
Music خسته شدید از بازی یه 4 تا Music تو این جا گوش کنید حال بیاید :دی
سرور هاشم HungerGames . SkyBlock . Survival

هر world هم اجازه های خودشو داره رفتید تو Parkour زدید /jobs list نگید مهران خرابه ها از الان گفته باشم :دی

خووبببببب ؟ :دی دیگه چی میخواید ؟ بییاید تو دیگه:دی
از ای پی های زیر میتونید به سرور متصل شید :

mc.bluegamers.ir
mc.bluegamers.ir:25565
185.8.175.168
185.8.175.168:25565

با تشکر :دی

Field Marshal
02-04-2013, 20:07
مهران دستت درد نکنه سرور خوبی زدی.
:n12:

parham_7
03-04-2013, 10:56
دوستان شما میتونید به سرور وصل شید؟ من از صبح که نگاه میکنم Cant reach هست

SpectreXX
03-04-2013, 11:16
عجب... سرور خراب شده که مهران چی شده؟:n28::n13:

SpectreXX
03-04-2013, 11:20
سرور خراب شده؟:n28::n13: از صبح نمیشه رفت تو سرور

mehrankhanhoy
03-04-2013, 13:10
حراب نشده پسرم :دی ویندوز ـه VPS آپدیت شده بود آف شده بود :دی رانه اما از صبح :n09:

mehrankhanhoy
04-04-2013, 00:48
سرور برای ماهه بعد تمدید شد.

PrototypeFS
04-04-2013, 21:23
Bah bah mehran che serveri :n02::n19:

mehrankhanhoy
05-04-2013, 16:03
ای پی ـه mc.bluegamers.ir فعلا در دست رس نیست با ای پی 185.8.172.168 کانکت شید :دی

parham_7
05-04-2013, 19:01
مثل اینکه سرور قطعه :(

PrototypeFS
05-04-2013, 19:07
chera dar dastras nist kalaaaak:n24:

Arrowtic
05-04-2013, 19:18
chera dar dastras nist kalaaaak:n24:

لطفا فارسی تایپ کنید :n11:

parham_7
05-04-2013, 20:57
لطفا فارسی تایپ کنید :n11:

2 کلمه هم از مادر عروس :دی
:n11:
وصل نشده هنوز :n24:

PrototypeFS
05-04-2013, 21:02
سلام این هم یک سرور مال دوستمه تازه ران شده باحاله پی وی پی یه سر بزنید:n16: ip:188.136.234.66:8080

awz2
06-04-2013, 23:22
سلام این هم یک سرور مال دوستمه تازه ران شده باحاله پی وی پی یه سر بزنید:n16: ip:188.136.234.66:8080
2ثانیه رفتم داخله سرورش 2 دقیقه لگ شدم :n02:

parham_7
07-04-2013, 09:09
سرور وصل نشد چرا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alijoon2013
07-04-2013, 20:21
سلام یه سرور جدید ساخت شده خیلی باحال طرز کارش میتونید معمولی بازی کنید میتونیدم کار کنید
این مشاغل داره:
1.دو معدن چی
2.یک مهندس معمار خوش سلیقه
3.یه اشپز
4.یک کشاورز
5.یه زندان بان
6.یه مهندس راه اهن
7.و چند شغل دیگه میتونید فروشگاه بزنید کار کنید واسه خودتون بازی کنید هر کاری بخواین ازادین فقط باید فحش ندین دزدی نکنید خونه کسی خراب نکنید و مخصوصا کد های مثل /tp ,/back/home را اصلا نزنید به محض مشاهد ادام میشید و تو اتش سوزانده میشید و همه چیزتون از دست میدین خیل مهربون بیان و تو ساخت یک شهر با شکوه بهم کمک کنیم همه چیز ازاد.
از امکانات با ور نکردی این سرور این که میدون بکس داره میدونه مبارزه با زانبی داره بناست ترن بزنن توش و فروشگاه زنجیره بسازن توش و و و و امید وارم ماین کرافت باز خوبی باشید ممنونم اینم ای پی به زودیم ای پی ثابت میشه
188.136.234.66:8080

alijoon2013
07-04-2013, 20:27
خدایش الکی نگو مشکل از خود شما بود چون سرعت سرور پشتیبان 4 مگ نمیشه اصلا انتن خودتو چک کردس تو بازی یا نه؟

2ثانیه رفتم داخله سرورش 2 دقیقه لگ شدم :n02:

mehrankhanhoy
07-04-2013, 23:03
سرور وصل نشد چرا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرور وصله پسرم :دی پست منو نخوندی :دی گفتم ای پی mc.bluegamers.ir کار نمیکنه فعلا هاست خرابه با ای پی 185.8.172.168 کانکت شو

سلام یه سرور جدید ساخت شده خیلی باحال طرز کارش میتونید معمولی بازی کنید میتونیدم کار کنید
این مشاغل داره:
1.دو معدن چی
2.یک مهندس معمار خوش سلیقه
3.یه اشپز
4.یک کشاورز
5.یه زندان بان
6.یه مهندس راه اهن
7.و چند شغل دیگه میتونید فروشگاه بزنید کار کنید واسه خودتون بازی کنید هر کاری بخواین ازادین فقط باید فحش ندین دزدی نکنید خونه کسی خراب نکنید و مخصوصا کد های مثل /tp ,/back/home را اصلا نزنید به محض مشاهد ادام میشید و تو اتش سوزانده میشید و همه چیزتون از دست میدین خیل مهربون بیان و تو ساخت یک شهر با شکوه بهم کمک کنیم همه چیز ازاد.
از امکانات با ور نکردی این سرور این که میدون بکس داره میدونه مبارزه با زانبی داره بناست ترن بزنن توش و فروشگاه زنجیره بسازن توش و و و و امید وارم ماین کرافت باز خوبی باشید ممنونم اینم ای پی به زودیم ای پی ثابت میشه

عزیز من دیدی پس پلاگین رو الکی نمی خواستی :n01: میگی برای سرور خونگی میخوام این چیه پس اومدی تو سرور میگی برای سرور خونگی می خوام ؟ بگو برای سرور ام میخوام مدم می دونسم خالی می بندی ندادم :دی

awz2
08-04-2013, 03:13
تا چندوقت پیش که میگفیم سرور بزنین کسی نمیزد :| الان همه سرور زدن :|
(فک کنم پولایه عیدی شونو جمع کردن:n02:)

Field Marshal
08-04-2013, 11:49
اشتباهی شده بود....

mehrankhanhoy
08-04-2013, 13:19
تا چندوقت پیش که میگفیم سرور بزنین کسی نمیزد :| الان همه سرور زدن :|
(فک کنم پولایه عیدی شونو جمع کردن:n02:)

با این وعض کی پول میده این همه وی پی اس بخره ؟ :دی ما خودمون پول میدیم عیدی نیست نترس :دی

مهران اگه منظورت منم که من سروری نزدم پای حرفمم هم هستم.
این یارو نمیدونم کیه و از کجاست.
اگه باور نمیکنی دیگه اینم به خودت بستگی داره.

پسته من چه ربطی به تو داشت ؟! مگه تو اسمت alijoone جواب میدی ؟

Field Marshal
08-04-2013, 14:32
پسته من چه ربطی به تو داشت ؟! مگه تو اسمت alijoone جواب میدی ؟

یاهو حرف زدیم که :n13:

prosny
08-04-2013, 18:43
عزیز من دیدی پس پلاگین رو الکی نمی خواستی :n01: میگی برای سرور خونگی میخوام این چیه پس اومدی تو سرور میگی برای سرور خونگی می خوام ؟ بگو برای سرور ام میخوام مدم می دونسم خالی می بندی ندادم :دی

چقدر این جملت آشناست!!! :n01:
یادت رفته خودت هم پلاگین های من رو می خواستی و می گفتی برای سرور خونگیت هست و قبلا سرور زدی و دیگه نمی خواهی سرور بزنی؟! :n23:
منم میدونستم میخواهی سرور یزنی, پلاگین ها و مپ رو بهت ندادم :n01:

Field Marshal
08-04-2013, 19:56
مهران؟:n13::n23:

alijoon2013
09-04-2013, 00:05
چقدر این جملت آشناست!!! :n01:
یادت رفته خودت هم پلاگین های من رو می خواستی و می گفتی برای سرور خونگیت هست و قبلا سرور زدی و دیگه نمی خواهی سرور بزنی؟! :n23:
منم میدونستم میخواهی سرور یزنی, پلاگین ها و مپ رو بهت ندادم :n01:
اااااااااااااااااااا چه جالب خدایش برا سرور خونگی میخوام من فقط 8 شب تا 12 ران میکنم کسیم نیومد توش هنوز پس ببین دروغ نگفتم مهران بعدشم به جون مادرت اگه راست میگفتی و میدادی همچین این جواب دادی بعد ساکت شدی انگار دعوا کردیم هه هه باشه سرور زدم همه چیزشم اکی کردم ولی هنوز کسی نیومد میخوایم چیزای خفن بسازیم اگه پایه باشن نیاز زیادی به یه طراح مثل سیاوش دارم خدایش کولاک کرده اها مهران راستی بهت گفتم بزار مسول زندان باشم خودم زندان بسازم تو سرورت نزاشتی خیلی خفن میشد اگه میزاشتی من تو این یه مرد خیلی مخم برا عذاب دیگران فعال هر کی زندان میکردی از به دنیا اومدنش پشیمونش میکردم تو سرور خودم تست زدم رو چند نفر خل و چل شدن هه هه.ممنون از همتون ولی خدایش بیاین سرور شبانه من دوستانست هر کسیم هر نظری داره و سازی تو ذهنش هست میتونه بگه و بسازه منم حمایت میکنم حتی چیزای تفریحی مثل ترن و اینا بسازی و پول بگیرید البته مثال بودا

alijoon2013
09-04-2013, 00:19
راستی یه چیزی بله الان ما سرور خوب نداریم سرور مهرانم زودی جمع میشه چرا چون فقط باید مثل بچه ها توش خونه ساخت ولی نمیاد یه خلاقیتی چیزی به کار بزنها ما طراح خوب نداریم همین مهران اینا این مپشونو از خود شایت ماین اوردن من دیدم خودم تو سایت اگه ماین بازای ایران چنتا ادمای نابقشون جمع میشدن و ماین یه نقشه تپل و پر از چیزای عجیبو دیدنی میکردن خیلی عالی میشد ولی مثلا پولیش میکردن من شخصا میدادم پولو ولی یه چیزی که ارزششو داشته باشه نه ماین خونگی ساده که توش خونچی بسازی مپای پی وی پی هست برید ببیند ادم دلش میخواد توشون گروه بشه بجنگن باهم خدایشم حال میده دیگه فک نمیزنم شرمند کسی ناراحت نشه نظر شخصیم بود ببخشید شب خوش راستی یه مثالم بزنم تو یه سرور 1.4.6 بودم خارجی رفتم شهربازی یه هزارتو داشت پر از تله البته تخم مرغ میزدن خیلی خفن بود پا میزاشتی یجا یه اتفاق میافتاد مثل در زانبی باز مشد میزاشتن دنبالتو خیلی خلاصه خفن بود و خلاقانه اخرشم گم شدم ادمینو گفتم درم اورد

awz2
09-04-2013, 01:39
اقا سرور مهران بازی کردی که حرف میزنی ؟؟؟ فقط که survival نیست hunger .parkour.paintball . و..... داره که حتی 1ثانیه لگ هم نیست هر روز هم چیز های جدید تری اضافه میشه . همه هم راضین
بعد شم من به مهران گفتم بیا مثل سرور pixel craft بساز ولی گفت که سرورم باید فرق داشته باشه :n01:

alijoon2013
09-04-2013, 15:20
اقا سرور مهران بازی کردی که حرف میزنی ؟؟؟ فقط که survival نیست hunger .parkour.paintball . و..... داره که حتی 1ثانیه لگ هم نیست هر روز هم چیز های جدید تری اضافه میشه . همه هم راضین
بعد شم من به مهران گفتم بیا مثل سرور pixel craft بساز ولی گفت که سرورم باید فرق داشته باشه :n01:

درسته دوست عزیز ولی جدی اگه این سرور پولی بود کدوم حاضر بودین برید توش ولی سرور خارجیارو ببین پولیاشونم قل قل ادم چرا چون دارن زندگی میکنن تو اون بازی شهر مثلا نیست اونا شهر دارن ماشین دارن هزار چیز که ما تو خوابم نمیتونیم ببینیم دارن لذت میبرن از بازیشون نه ماکه همینطوری بدون هیچ قانونی الکی خونه میسازی م هر جا دلمون خواستو مغازه هر جا خواستی میسازی از این کارا من یه زمانی سرور زدم یک ماه شلوغم شد ولی برای این که خیلی کار داشتم بستمش تو اون کار میکردی زندان بازن داشتیم زندان حیات داشت مسابقات بکس داشت کارگری میکردن زندانیا بیشتر بچها عاشق این بودن بیوفتن زندان هه هه

mehrankhanhoy
09-04-2013, 15:21

اینو خوب اومدی :دی

چقدر این جملت آشناست!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادت رفته خودت هم پلاگین های من رو می خواستی و می گفتی برای سرور خونگیت هست و قبلا سرور زدی و دیگه نمی خواهی سرور بزنی؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم میدونستم میخواهی سرور یزنی, پلاگین ها و مپ رو بهت ندادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقای آتیش بیار معرکه من مپو ازت نخواستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من گفتم file رو بده با هم سرور رو بزنیم نخواستی خودم زدم بعدشم تو نبودی من کلی سرور زدم همه هم توش بودن هیچی هم نشده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار هم نبود BlueGamers رو بزنیم امیر اومد منم زدم تو هم اگه میدادی من با file تو ران نمی کردم دسته خودم مگه کجه نتونم درست کنم ؟! حرفی میزنیا :دی

راستی یه چیزی بله الان ما سرور خوب نداریم سرور مهرانم زودی جمع میشه چرا چون فقط باید مثل بچه ها توش خونه ساخت ولی نمیاد یه خلاقیتی چیزی به کار بزنها ما طراح خوب نداریم همین مهران اینا این مپشونو از خود شایت ماین اوردن من دیدم خودم تو سایت اگه ماین بازای ایران چنتا ادمای نابقشون جمع میشدن و ماین یه نقشه تپل و پر از چیزای عجیبو دیدنی میکردن خیلی عالی میشد ولی مثلا پولیش میکردن من شخصا میدادم پولو ولی یه چیزی که ارزششو داشته باشه نه ماین خونگی ساده که توش خونچی بسازی مپای پی وی پی هست برید ببیند ادم دلش میخواد توشون گروه بشه بجنگن باهم خدایشم حال میده دیگه فک نمیزنم شرمند کسی ناراحت نشه نظر شخصیم بود ببخشید شب خوش راستی یه مثالم بزنم تو یه سرور 1.4.6 بودم خارجی رفتم شهربازی یه هزارتو داشت پر از تله البته تخم مرغ میزدن خیلی خفن بود پا میزاشتی یجا یه اتفاق میافتاد مثل در زانبی باز مشد میزاشتن دنبالتو خیلی خلاصه خفن بود و خلاقانه اخرشم گم شدم ادمینو گفتم درم اورد

اااااااااااااااااااا چه جالب خدایش برا سرور خونگی میخوام من فقط 8 شب تا 12 ران میکنم کسیم نیومد توش هنوز پس ببین دروغ نگفتم مهران بعدشم به جون مادرت اگه راست میگفتی و میدادی همچین این جواب دادی بعد ساکت شدی انگار دعوا کردیم هه هه باشه سرور زدم همه چیزشم اکی کردم ولی هنوز کسی نیومد میخوایم چیزای خفن بسازیم اگه پایه باشن نیاز زیادی به یه طراح مثل سیاوش دارم خدایش کولاک کرده اها مهران راستی بهت گفتم بزار مسول زندان باشم خودم زندان بسازم تو سرورت نزاشتی خیلی خفن میشد اگه میزاشتی من تو این یه مرد خیلی مخم برا عذاب دیگران فعال هر کی زندان میکردی از به دنیا اومدنش پشیمونش میکردم تو سرور خودم تست زدم رو چند نفر خل و چل شدن هه هه.ممنون از همتون ولی خدایش بیاین سرور شبانه من دوستانست هر کسیم هر نظری داره و سازی تو ذهنش هست میتونه بگه و بسازه منم حمایت میکنم حتی چیزای تفریحی مثل ترن و اینا بسازی و پول بگیرید البته مثال بودا

علی جون عزیز اولا درست حرف بزن report ندمت بعدشم به جون مادرت عینه آدم حرف بزن اول فکر کن بعد تایپ کن هر چ میاد تو مغزت ول میدی اون موقه دیگه کلامون میره تو هم بعدشم siavash و تو هم با همید ؟ این ساوش نمیدونم چشه اومده چند تا خونه خراب کردن فکر کرده سرور rollback نمیتونه بکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرور ما هم خودمون ساختیم همه چیزشو به جز Spawn ( که اونم رایگان بود دانلود کردیم عزیز ) لطف کن توی سرور میای در باره ی سرور دیگه حرف نزن مجبود میشم mute کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم نمیدونم مشکلت با سرور ما چیه اون حرفی هم که قرمز کردم توی نقل قول دیگه نگو الان این که گفتی داری از سرور بد میگی رسما جولو چشه همه
بعدشم نترس سرور جم نمیشه :)

jd1378
09-04-2013, 15:37
علی جان عزیز سرور های مهران من هر موقع دیدم توی سرور ها تک بوده یعنی واقعا همه چی داره حتی اگه دزدی هم کنن سریع درست میکنه لطفا این حرف هارو نزن :دی

mehrankhanhoy
09-04-2013, 15:46
درسته دوست عزیز ولی جدی اگه این سرور پولی بود کدوم حاضر بودین برید توش ولی سرور خارجیارو ببین پولیاشونم قل قل ادم چرا چون دارن زندگی میکنن تو اون بازی شهر مثلا نیست اونا شهر دارن ماشین دارن هزار چیز که ما تو خوابم نمیتونیم ببینیم دارن لذت میبرن از بازیشون نه ماکه همینطوری بدون هیچ قانونی الکی خونه میسازی م هر جا دلمون خواستو مغازه هر جا خواستی میسازی از این کارا من یه زمانی سرور زدم یک ماه شلوغم شد ولی برای این که خیلی کار داشتم بستمش تو اون کار میکردی زندان بازن داشتیم زندان حیات داشت مسابقات بکس داشت کارگری میکردن زندانیا بیشتر بچها عاشق این بودن بیوفتن زندان هه هه

خوب الان اینارو میگی که چی بشه ؟ اسم سرور ـت چی بود راستی من این سرورو ندیده بودم :) بعدشم چرا نمیتونیم تو خواب ببینیم ؟! عزیز من توی ماین کرافت همه چی هست اما میتونی با ModPack بسازی توی سرور معمولی هم میشه اما با ایتم های توی خوده ماین کرافت ایتم جدید نمیشه ساخت
من خودم Premium دارم سرور های خارجی هم هیچ کدوم پولی نیست عزیز :) سرور ما قانون نداره ؟ من اون 9 Page قانون رو برای خودم نوشتم ؟! الان حدود 20 تا اکانت بن شده که 10 تاش یه نفر بوده و اون همه آدم jail هستن پس این که میگی قانون نداره همه خونه میسازم اون Survival هست که قانونه Survival هم همینه :دی من کلی سرور و مینی گیم ساختم شما ها فقط میرید Survival من که کاری نمیتونم بکنم به زور بگیرم بکشم توی مینی گیم ها که دوست دارید برید Survival دوست ندارید اون همه سرور ساختم اون جا بازی کنید.
پس حرفه غیر منطقی نزن.

alijoon2013
09-04-2013, 17:21
چه جنگی را افتاده اره همشو درست میگیم من بد از سورت نگفتم من خودم تو سروت دارم بازی میکنم ولی میگما یکم انگیزه بدین قانون نه اون قانون که تو میگی قانون یعنی اقا خونه ها روی حساب کتاب کنار هم باشه مثلا این منطقم مال بازار باشه که هر کسی ور نداره خونشا هر جا خواست بساز تو هم تو هم چه انگیزی هست خدایش من نه حرفیم نه سر در میارم این سرور سازیم خدا خیر بده به یه پسر خارجی که با دربه دری و ترجمه گوگل باش حرفیم یادم داد به هر کسی از ایرانی های عزیزی که سر در می اوردن گفتم مثل شما اقا مهران گفت شرمند دستون درد نکن واقعا دشمنی نیسی این بحثا بخاطر عوض کردن روند سرور سازی همین سرور ای خارجی همشون شهر ساختن تو شهر ساختی نه اونو خونه مغازه اینا همشون رو حساب هر کسی نمیتونه هر چیزی را بفروش بی اجازه مثل یه شهر راستکی با ادماش برخود میکنن از ساخت خونه گفت تا هر کار دیگی رو قانون خدایش اومدم تو سرور شما خوشحالو شاد که ایرانم سرور خفن زده ولی دیدم خوب سبک تکراری همیشگی خود ماین که تنها فرقت با بازی کردن تنهای این که میتونی به بچهای دیگه چیز بفروشی چیز بخری همین.بجای این همه پرتال یه شهر میساختی تموم اینارم سالن سالن میکردی میزاشتی توش ادم بیاد تو شهر تاب بخور انواع سالن بکس مبارزه با زانبی مسابقه قایق رانی مسابقه بهترین خونه این کارا بکن کجای حرفم بی منطقیه اخه ازت معذرت میخوام اگه ناراحت شدی دیگه هیچ چیزی در مورد سرو شما نمیگم ببخشید نمیدونستم ناراحت میشی.اینا همه سلیقه من اگر پول داشتم سرور دائمی میزدم تا طرحای خودم ولی هیچ کدم انتقادی نیست به تو این فکر من بود ولی سرور مال تو هرجورم عشقت داداش اداره کن دم شمام گرم که سور زدی برای ایرانیا اونم رایگان راستی سرور خارجی پولیم هست ما ایرانیا نمیتونیم بریم توش ورگنه سایتش هست عضو میشی بعد سرور را رو نشونت میده میتونی بری توش عضویتشونم تو سایتاشون پولیه

alijoon2013
09-04-2013, 17:57
برای ساخت شهر بی نهایت نیاز به ادم داریم نیاز به معدن چی تخریب چی طراح دکور هر کسیم طرحی دراه میتونه طرح کنه بوجه براش در نظر میگیریم میدیم که بسازه هر شغلی بخواین هست همه حقوق میگرن چه کار کرد چه طراح تخریبچی مدیر مسابقات مدیر سالون های مبارزه همه حقوق میگیرن نجار طراح راه اهن و و و و و و هر شغلی که تو هنتون باشه ما داریم و حقوق میدیم تو بازی اینم ای پی میتونید هم کمک کنید شهرا بسازیم یه چیز خفن هم خودتون تو یه شهر بازی میکنید برای شهر مردمش خدمت میکنید ای پی اینم هست :
ای پی فعلا همین ولی شاید عوض بشه این سرور فعلا هم صبحا ران هم عصر ها ولی تا یکی دو هفته دیگه سرور شبونه میشه و عصرا و شبا ران میشه ممنون میشم سر بزنید نظر خودتونو بگید کار مورد علاقتون انجام بدین

prosny
09-04-2013, 19:53
آقای آتیش بیار معرکه من مپو ازت نخواستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من گفتم file رو بده با هم سرور رو بزنیم نخواستی خودم زدم بعدشم تو نبودی من کلی سرور زدم همه هم توش بودن هیچی هم نشده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار هم نبود BlueGamers رو بزنیم امیر اومد منم زدم تو هم اگه میدادی من با file تو ران نمی کردم دسته خودم مگه کجه نتونم درست کنم ؟! حرفی میزنیا :دی

چه داغ می کنی! :n01:
درمورد درخواستت بابت مپ و فایل های پلاگین و بازی که متن چت ها موجوده!
بعدشم کسی نگفت بدوم مپ من نمی تونی بزنی! یه جمله به یکی گفتی منم گفتم جملت آشناست :n02:
بعدا تو چت یادت میارم چیا گفتی، اینجا نمیگم که آتیش بیار معرکه نشم :n07:

ps3amir
10-04-2013, 09:07
سلام
میشه ایپی سروراتون را بدین (ip را بزارین امضا راحت دیگه)
همچنین ورژن سرور چنده؟

licking
10-04-2013, 12:57
سلام
میشه ایپی سروراتون را بدین (ip را بزارین امضا راحت دیگه)
همچنین ورژن سرور چنده؟
mc.bluegamers.ir
وژرن بازی 1.5.1 هستش
و در جواب alijoon بگم که
شما که داری درباره شهر و ماشین و ... تو سرور های دیگه حرف میزنی
فقط تو سرور های top minecraft که اکثرا هم نسخه original میخوان هستش
و تازه شهر رو ادمین ها نمیزنند خود player ها جمع میشن با هم یک گروه تشکیل میدن و شهر میزنند که اولا player های اونا همه با استعداد و با حوصله و تازه سرور های اونا 1 ماهه نیست احتمالا سرور اونا الان 5 ماهه که هستش یا حتی بیشتر!
و من فکر نمیکنم اگه سرور ما 1 سال هم باشه تو ایران همچین کاری کنند ما بزور نمیتونیم بگیم که بیا شهر بزن
و تازه در اون سرور هایی هم که شهر و ... هست و بسیار هم جالبه و ادمین ها شهرو زدن
معمولا این کارو میکنند که جا برای خونه میذارن که خونه رو خود player ها بذارن مثل سرور های creative و شهر رو میسازن یا بعضی ها هم خونه اماده میذارن در هر حال این کار اصلا منطقی نیست در سرور ما.
و سرور های بسیار پیشرفته معمولا این کارو نمیکنند مگر اینکه township باشن یا roleplay سرور باشن
اونا میذارن خود player ها شهر رو بسازن
و تازه تو ایران کسی از اینکارا نمیکنه اینجا فکر و ذکر همه pvp هستش و یا بزنن خونه مردم رو خراب کنند یا diamond پیدا کنند تو ایران همچین ادم های خلاقی خیلی کمه
تازه شما میگی که سرور های ... اون همه minigames و جنگیدن با mob و ... دارن سرور ما تازه ساخته شده و با عجله و ما داریم اون minigames هایی که شما رو گفتین میسازیم ولی بالاخره زمان میبره و کسی هم کمک نمیکنه یعنی کسی نیست که کمک کنه
تو ایران مگه چند تا ادمین حرفه ای minecraft هست اصلا بگیم چند تا ادمین minecraft هست اون سرورا حداقل 4 تا ادمین و 10 تا builder و ... دارن
ببین ما بهترین سرور رو هم بزنیم کسی نمیاد پول بده ایران اگه میخواستن بهترین سرور minecraft رو بازی کنند میرفتن original میخریدن تو ایران همه Cracked بازی میکنند به جز تعداد خیلی کمی
و شاید جمعا 5 یا 9 نفر میومدن بازی میکردن که الان ما تقریبا 5 نفر داریم که vip باشن پس اینطور نیست که هیچ کس هم نیاد
و ما یک قصر برای proking ساختیم که براش پرداخت کرده بود فقط 2 نفر اومدن اونجا به گروهش که اون ها هم رفتن و فقط برای اینکه خونه diamond block و ... داشت و امکانات زیاد بود و بزرگ بود و ... اومده بودن وگرنه تو ایران از این سبکی که شما میگید کسی خوشش نمیاد و تعداد خیلی کمی مثل خودم و proking این سبک رو دوست دارن

cpt.sepehr
10-04-2013, 21:13
تو ایران مگه چند تا ادمین حرفه ای minecraft هست اصلا بگیم چند تا ادمین minecraft هست اون سرورا حداقل 4 تا ادمین و 10 تا builder و ... دارن

هاا ... با مو کار داری کاکو ؟ :n05:

Field Marshal
10-04-2013, 22:47
mc.bluegamers.ir
وژرن بازی 1.5.1 هستش
و در جواب alijoon بگم که
شما که داری درباره شهر و ماشین و ... تو سرور های دیگه حرف میزنی
فقط تو سرور های top minecraft که اکثرا هم نسخه original میخوان هستش
و تازه شهر رو ادمین ها نمیزنند خود player ها جمع میشن با هم یک گروه تشکیل میدن و شهر میزنند که اولا player های اونا همه با استعداد و با حوصله و تازه سرور های اونا 1 ماهه نیست احتمالا سرور اونا الان 5 ماهه که هستش یا حتی بیشتر!
و من فکر نمیکنم اگه سرور ما 1 سال هم باشه تو ایران همچین کاری کنند ما بزور نمیتونیم بگیم که بیا شهر بزن
و تازه در اون سرور هایی هم که شهر و ... هست و بسیار هم جالبه و ادمین ها شهرو زدن
معمولا این کارو میکنند که جا برای خونه میذارن که خونه رو خود player ها بذارن مثل سرور های creative و شهر رو میسازن یا بعضی ها هم خونه اماده میذارن در هر حال این کار اصلا منطقی نیست در سرور ما.
و سرور های بسیار پیشرفته معمولا این کارو نمیکنند مگر اینکه township باشن یا roleplay سرور باشن
اونا میذارن خود player ها شهر رو بسازن
و تازه تو ایران کسی از اینکارا نمیکنه اینجا فکر و ذکر همه pvp هستش و یا بزنن خونه مردم رو خراب کنند یا diamond پیدا کنند تو ایران همچین ادم های خلاقی خیلی کمه
تازه شما میگی که سرور های ... اون همه minigames و جنگیدن با mob و ... دارن سرور ما تازه ساخته شده و با عجله و ما داریم اون minigames هایی که شما رو گفتین میسازیم ولی بالاخره زمان میبره و کسی هم کمک نمیکنه یعنی کسی نیست که کمک کنه
ببین ما بهترین سرور رو هم بزنیم کسی نمیاد پول بده ایران اگه میخواستن بهترین سرور minecraft رو بازی کنند میرفتن original میخریدن تو ایران همه Cracked بازی میکنند به جز تعداد خیلی کمی
و شاید جمعا 5 یا 9 نفر میومدن بازی میکردن که الان ما تقریبا 5 نفر داریم که vip باشن پس اینطور نیست که هیچ کس هم نیاد
و ما یک قصر برای proking ساختیم که براش پرداخت کرده بود فقط 2 نفر اومدن اونجا به گروهش که اون ها هم رفتن و فقط برای اینکه خونه diamond block و ... داشت و امکانات زیاد بود و بزرگ بود و ... اومده بودن وگرنه تو ایران از این سبکی که شما میگید کسی خوشش نمیاد و تعداد خیلی کمی مثل خودم و proking این سبک رو دوست دارن

والا منم عاشق اینجور کارا هستم اما پلیر اینچنینی نیست . ماینکراف برا این ساخته نشده که خونه بسازی و الماس جمع کنی و شاپ درست کنی.
توی این بازی قبیله ایجاد میکنن و با قبیله های دیگه میجنگن....
توی یک سرور خارجی دیدم که عین جنگ های صلیبی با هم میجنگن و یکدیگر رو نابود میکنن و برای قبیله ای که برنده میشه جایزه و ... میدن.
این بازی تکی نمیشه بازی کرد.
من الان توی سرور خانگیم.خودم قلعه و ... میسازم اگه افرادی باشه که مثل خارجی ها بازی کنن منم میام و با جون و دل بازی میکنم و هزینه هم میدم اما حیف.!

alijoon2013
11-04-2013, 14:26
والا منم عاشق اینجور کارا هستم اما پلیر اینچنینی نیست . ماینکراف برا این ساخته نشده که خونه بسازی و الماس جمع کنی و شاپ درست کنی.
توی این بازی قبیله ایجاد میکنن و با قبیله های دیگه میجنگن....
توی یک سرور خارجی دیدم که عین جنگ های صلیبی با هم میجنگن و یکدیگر رو نابود میکنن و برای قبیله ای که برنده میشه جایزه و ... میدن.
این بازی تکی نمیشه بازی کرد.
من الان توی سرور خانگیم.خودم قلعه و ... میسازم اگه افرادی باشه که مثل خارجی ها بازی کنن منم میام و با جون و دل بازی میکنم و هزینه هم میدم اما حیف.!
من با این سبک میگی موافقم ولی میدونی چیه اولا این کار ادم خیلی میخواد بعدم فرهنگ باهم همکاری میخواد که ایرانیا ندارن ولی اگه میشد یه سرور 200 نفر زد و به این سبک بازی میکردن پیش رفت میکردن خیلی حال میداد مثلا سرور من 4 نفر یه دوست عزیز دارم تو تونم سرور 4-5 نفر تو سرور مهران اینا یه 20 نفر مثلا من اینقدر تبلیغ سرور مو میکنم یکی نیومد ببین اصلا توش چه شکلیه اصلا نمیتونن باهم همکاری کنن حتی الان که ما چهار نفریم نمیتونیم با هم هم کاری کنیم با این که خلاف قانون مجارات مرگ با اتش بازم برا خودشو بای میکنن کرا خودشونو میکنن

marde tanhayi
11-04-2013, 18:44
یه سری به این سایت بزنین به بینین چه طوری با همکاری می کنن

تو کف این موندم و مردم

تلویزیون زنده گیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

awz2
12-04-2013, 13:40
الان که فکر میکنم میبینم ماینکرافت یه بازیه مسخره واسه چند تا بچه است که دلشون خوشه میان بازی میکنن حالا این وسط هم چند نفر میخوان یه پولی در بیارن . یا مثله مهران و یکی دو نفر دیگه اکانت پرمیوم بخرینو جدی بازی کنین یا اصلا بازی نکنین چون واقعا اشتباه بزرگیه

منکه گذاشتم کنار میرم همون دوتا و دوتا2 خیلی هم فایدش از ماین کرافت واسه من بیشتره :n15:

Arrowtic
12-04-2013, 13:42
الان که فکر میکنم میبینم ماینکرافت یه بازیه مسخره واسه چند تا بچه است که دلشون خوشه میان بازی میکنن حالا این وسط هم چند نفر میخوان یه پولی در بیارن . یا مثله مهران و یکی دو نفر دیگه اکانت پرمیوم بخرینو جدی بازی کنین یا اصلا بازی نکنین چون واقعا اشتباه بزرگیه

منکه گذاشتم کنار میرم همون دوتا و دوتا2 خیلی هم فایدش از ماین کرافت واسه من بیشتره :n15:

من DotA2 جز بهترین بازی های عمرم بوده و با هیچ چیز عوضش نمیکنم ولی جمله اولتون کاملا غلطه.Minecraft نه مسخرست و نه واسه بچه ها !
دلیلتون برای گفتن این حرف ها درباره Minecraft چیه؟

cpt.sepehr
12-04-2013, 20:57

دوتا رو با ماینکرفت مقایسه می کنی ؟ :n04: مثله این میمونه که pes با takken مقایسه کنی :n08:ماینکرفت برا من 20 ساله کلی خاطرست :n14: از اولین بار که بلد نبود غذا درست کنم میرفتم رستوران ارشیا تو بازیکرفت گرفته تا الان که ...:n13: کلا نمی دونم چرا این حرف رو زدی ولی کاملا در اشتباهی :n24: ماینکرفت فور اور :n12:

من DotA2 جز بهترین بازی های عمرم بوده و با هیچ چیز عوضش نمیکنم ولی جمله اولتون کاملا غلطه.Minecraft نه مسخرست و نه واسه بچه ها !
دلیلتون برای گفتن این حرف ها درباره Minecraft چیه؟

ایول یه ناظر پیدا شد ماین بزنه :n12::n12:

mehrankhanhoy
13-04-2013, 16:21
دوتا رو با ماینکرفت مقایسه می کنی ؟ :n04: مثله این میمونه که pes با takken مقایسه کنی :n08:ماینکرفت برا من 20 ساله کلی خاطرست :n14: از اولین بار که بلد نبود غذا درست کنم میرفتم رستوران ارشیا تو بازیکرفت گرفته تا الان که ...:n13: کلا نمی دونم چرا این حرف رو زدی ولی کاملا در اشتباهی :n24: ماینکرفت فور اور :n12:

ایول یه ناظر پیدا شد ماین بزنه :n12::n12:

اینا که بزرگ کردن رو بخون !!!!! سپهر واقعا اینو خودت گفتی ؟! :n04: ایول :n02: بازگشت سپهر به ماین کرافت :دی

آقایون با تشکر از استقبال شما از سرور mcMMo ( PVP - Factions - Grief در حاله اوکی شدنه :دی رم سرور هم ماشالا دیگه نمیکشه زیره 20 نفر پلیر نیست :n09::n10: شاید 2 روز یا 1 روز دیگه 2 گیگ رم دوباره اضافه کردیم به سرور ( 1 روز به دلیل این که اقای وی پی اس فروش گفت :دی آف میشه برای ارتقا )

Ding Ding :دی Mehran News :n09:

Field Marshal
13-04-2013, 16:49

بدرود.....

alijoon2013
13-04-2013, 20:08
یه همه پرسی میخوایم بزاریم ببینم این کاری که میخوایم بکنیم خوب یا نه یه سرمایه گذار پیدا کردیم که حاضر یه سرور 200 نفری بزن ولی چنتا سوال به نظرتون بزنیم اصلا میگره این کار و دو این که میخوایم شهر توش بسازیم ایا شهر بسازیم اماده بیاین بازی کنید یا واسی با خود بچه ها بسازیم و چه امکاناتی توش باشه؟

cpt.sepehr
14-04-2013, 00:08
حاضر یه سرور 200 نفری بزن

:n04: عمیقا تمنا دارم ، وی پی اسی که توانایی ساپورت این همه افراد رو داره ( من 100 تا هم راضیم :n13: ) به من معرفی کنین :n19: چون یقین داریم همچین وی پی اسی در ایران وجود نداره :n22:

alijoon2013
14-04-2013, 11:41
:n04: عمیقا تمنا دارم ، وی پی اسی که توانایی ساپورت این همه افراد رو داره ( من 100 تا هم راضیم :n13: ) به من معرفی کنین :n19: چون یقین داریم همچین وی پی اسی در ایران وجود نداره :n22:
جدی در همین حد نظر داری خوب مثل بگو 100 به هر حال هر چی تو سولی که پرسیدم جواب بده همین کارا رو میکنید ادمو بی انگیزه میکنید دیگه که ادم بگه حیف مفتی پول خرج کیا کنم یکی مثل شما که جا نظر دست میندازی

egorlord
14-04-2013, 13:54
فاییده نداره که کلا 30 نفرم پلیر نیست رو هم!
:n30:

cpt.sepehr
14-04-2013, 15:09
جدی در همین حد نظر داری خوب مثل بگو 100 به هر حال هر چی تو سولی که پرسیدم جواب بده همین کارا رو میکنید ادمو بی انگیزه میکنید دیگه که ادم بگه حیف مفتی پول خرج کیا کنم یکی مثل شما که جا نظر دست میندازی

یه سرمایه گذار پیدا کردیم که حاضر یه سرور 200 نفری بزن

به نظرتون بزنیم اصلا میگره این کار

حرفایی که تو میزنی، از اولین پستت تا الان به هیچ وجه جنبه سوالی نداره فقط میخوای جو رو متشنج کنی ،:n18: اگه وی پی اس داری بده من خودم برات سرور و ران می کنم :n05: الان با این گرونی ماهی کم کم 200 تومن باید بزاری تا یه چیزه نسبتا خوب بگیری (ماکس پلیر 40 تا هم نمیشه باز ) تازه که کم تر کسی جای ماین یه همچین پولی میده :n01: الانم سرور مهران هست ، تعریف الکی هم نمی کنم سرور خوبیه لگ نداره واسه همین لازم نیست کس دیگه ای سرور بزنه :n27: اشتباه کس دیگه ای بزنه ، صبر کن هر وقت این سرور آف شد ، یکی دیگه از بچه ها 500 ت داره داده من واسش سرور بزنم :n17: بعد من تو بزن :n02: الان مگر اینکه مهران سرور pvp نزنه که اگه نزنه تو با کله بزن که همه الان میخوان بیان pvp :n02:

mehrankhanhoy
15-04-2013, 22:38
حرفایی که تو میزنی، از اولین پستت تا الان به هیچ وجه جنبه سوالی نداره فقط میخوای جو رو متشنج کنی ،:n18: اگه وی پی اس داری بده من خودم برات سرور و ران می کنم :n05: الان با این گرونی ماهی کم کم 200 تومن باید بزاری تا یه چیزه نسبتا خوب بگیری (ماکس پلیر 40 تا هم نمیشه باز ) تازه که کم تر کسی جای ماین یه همچین پولی میده :n01: الانم سرور مهران هست ، تعریف الکی هم نمی کنم سرور خوبیه لگ نداره واسه همین لازم نیست کس دیگه ای سرور بزنه :n27: اشتباه کس دیگه ای بزنه ، صبر کن هر وقت این سرور آف شد ، یکی دیگه از بچه ها 500 ت داره داده من واسش سرور بزنم :n17: بعد من تو بزن :n02: الان مگر اینکه مهران سرور pvp نزنه که اگه نزنه تو با کله بزن که همه الان میخوان بیان pvp :n02:

بعله :n02: سرور ما هم هویج :n02:
سرور ما هویجه دیگه نه ؟ :دی
سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای پی سرور SkyBlock Creative Survival و Minigame ها با هم : mc.bluegamers.ir
ای پی سرور PVP (پی وی پی) : mc.bluegamers.ir:25566

alijoon2013
16-04-2013, 13:30
یه سوال دارم اقا چطوری باید با پلاگین Protect Block کار کرد فعالش کرد کد در موردش نزد میتونید راهنمای کنید خلیل ممنون میشم فقط همین یه کد موند اگه کسی بلد با پلاگین ucar کار کنه فعال کنه ممنون میشم کمک کنید بهم

popo2012
16-04-2013, 19:20
ما که فعلا دستمون از ماین کوتاهه! ولی این مسخره بازیا چیه؟؟؟؟!!
خب یه نفر یه سرور خوب بدون لگ بزنه (مثلا الان مهران زده سرورو) بقیه هم حمایت مالی کنن کسایی که میخوان جدا سرور بزنن
اگه بتونین یه سرور رو 1 سال نگه دارین اون وقت هنر کردین...نه هرکی برا خودش یه سرور 1 ماهه بزنه بعد جمعش کنه
الان کسایی که میتونن پول بزارن...هم ادمینی سرور رو بگیرن هم تو نگه داشتن سرور کمک کنن!
به همین سادگی به همین خوشمزگی!

ps3amir
17-04-2013, 14:53
سلام
تو سرور اصلی نمیتونم بازی کنم.وقتی وارد میشم تو زمینه بعدشم میاد بیرون و میزنه kicked for flying یعنی چی.
سرور pvp هم فکر میکردم قشنگه ولی دیدم خیلی بی معنیه.یکی اومده اون وسط یک چی ساخته دورش پر از lava تمام وسایلشم تا آخر قویه.فقط بلده بگه نوب.
یک آموزشی چیزی هم برای pvp بزارین ماین کرافت که تی ورلدز نیستش یه مدت بازی کنی خودت یاد بگیری.اگه از روی آموزش نری همون اول کار آدم نمیدونه چطوری میشه یه کلنگ ساخت.

egorlord
17-04-2013, 18:37
4 تا راه داره از یکی دیگه برو که نکشتت... آموزش خاصی نداره تو game همه چیو بهت میگن اگه بپرسی
(اونیم که میگی میکشتت پول داده همه چیش فوله) (سرور نیاز داره به پول برای برپا موندن)

licking
17-04-2013, 23:16
ببینید دوستان اونایی که الان پول دادن و god arm خریدن جمعا دو نفرن که یکیش 24 ساعته انلاینه:n02:
تازه شما ها درست میرید از همون دروازه ای که قلعه اون اونجاست spawn جمعا 4 تا دروازه داره از اون یکی ها برید
و سعی کنید دور از spawn خیلی دور نزیک 2000 متر اون طرف تر از spawn برید و مخفیگاه بسازید و نه اینکه درست بیارید جلوی spawn یک مخفیگاه بسازید
و اگه شما بتونید faction بسازید و power جمع کنین و land claim کنید دیگه کسی نمیتونه خراب کنه مگه اینکه power هاتون کمتر از land هاتون باشه

mehrankhanhoy
20-04-2013, 22:53
در آخرین خبر در اومده از مهران News سرور تا 2 روز دیگه آف هست ( برای ارتقا وی پی اس و ریست شدن + اضافه شدن خیلی چیز های دیگه به سرور ) شما از تاریخ 3 شنبه 3 اردیبهشت میتونید به سرور متصل شید و از سرور جدید لذت ببرید :دی

licking
21-04-2013, 15:25
بنده از سرور bluegamers خارج شدم و سرور هم اکنون در دست اقای خان محمدی میباشد که سرور تا 10 روز دیگر تمدید است بعد ان را دیگر خود جناب اقای خان محمدی میدانند
و برای تک تک شما دوستان عزیز آرزوی موفقیت میکنم در هر کجا که هستید
با تشکر

mehrankhanhoy
21-04-2013, 15:30
دوستان عزیز به دلیل مشکلاتی که بین من و آقای امیر پیش اومده سرور فعلا ( تا آخر این هفته ) معلوم نیست ران بشه یا نه
اما به زودی ران می کنیم (نترسید آف نمیشه برای همیشه :دی)

شرمنده :) گروه بلو گیمیرز پایدار هست :n06: نگران نباشید

arshiya_aa52
21-04-2013, 21:55
agha mehran man be amir
goftam spanser misham dg cge mishkeli hast??:n18:

Field Marshal
21-04-2013, 22:10
دوستان میخواید یک سرور TeamSpeack راه اندازی کنم تا بتونیم توش حرف بزنیم ؟

mehrankhanhoy
21-04-2013, 22:33
agha mehran man be amir
goftam spanser misham dg cge mishkeli hast??:n18:

یاهو پی ام بده ارشیا جان :n01:

ard1378
22-04-2013, 21:01
آقا یعنی چی ؟ من سرور ساختم 500 نفر دیگه هم سرور راه اندازی کردن ، انقدر که دیگه کسی تو سرور من نیومد ، هم من سرور رو آفلاین کردم همه 500 نفر هم سروراشونو بستن ! :n08:
آقا داغونما ! :n08:
سرور دوباره راه اندازی بکنم ؟ Hamachi لطفا جواب بدین :n13: با تشکر

msbp78
23-04-2013, 18:46
کسی نیومد چیه؟من که همش توش بودم.یهو تو دیگه نیومدی.ران کن آقا ران کن.

Field Marshal
24-04-2013, 13:47
یه سوال :
این خطای End Of Stream چیه؟

Pure Energy
24-04-2013, 14:13
دوستانی که سرور دارن IP و مشخصات سرور رو برای من پ.خ کنن که تو پست اول بزارم. لینک ماین کرافت جدید هم دارین پ.خ کنین.

mehrankhanhoy
24-04-2013, 16:22
دوستانی که سرور دارن IP و مشخصات سرور رو برای من پ.خ کنن که تو پست اول بزارم. لینک ماین کرافت جدید هم دارین پ.خ کنین.

پورهههههههههههههههههههه :دی ( یادته بهت می گفتم پوره ؟ :دی) سرور زده بودیم مرتیکه به خاطره مشکلات منو امیر آف شد.

فعلا این آقایون ماین باز ( دارم براشون میزنم) میزنن. تا ببینیم چی بشه :دی اینم ماین کرافت 1.5

مدیا فایر : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(حاله پ.خ نبود)

ard1378
25-04-2013, 10:34
سلام به همه مانکرفتیا ، سرور جدید هاماچی ماینکرفت 1.5.1 راه افتاد. :n19:

Network : Irancraft 1.5.1 #1
Password : Havent
Admin : Alireza
Minecraft Server IP : 25.63.86.11:25568
اگر سرور هاماچی پر شد اطلاعات جدید را خواهم داد :n01:

8nights&7days
25-04-2013, 12:06
من دیگه توی سرور نمیام
چرا؟
چون به imoar گفتم سرور باگ داره رفعش کنید.یعد میاد میگه توهین به سرور کردی!
اخه این انصافه؟؟؟
یاد بگیرید انتقاد پذیر باشید!

mehrankhanhoy
26-04-2013, 09:41
من دیگه توی سرور نمیام
چرا؟
اخه این انصافه؟؟؟

پست های قبلی هم یه نگاهی مینداختی خوب بود ها :n02:. امیر از سرور خارج شد سرور هم فعلا ران نمیشه.

__________________________________________________ ____________________________________
یه خبر خوب :دی سرور ماین باز ( کانفیگ بای خودم :دی) ران شد.

ای پی : 31.25.89.139

licking
26-04-2013, 14:23
من دیگه توی سرور نمیام
چرا؟
اخه این انصافه؟؟؟
شما باگ رو به ما نگفتید شما داشتید به بچه ها باگ رو یاد میدادید که همه برن گلد مجانی بگیرن
اخر هم چند تا توهین به ما کردید با برادرتون و رفتید

K!ng of th3 K!ngs
27-04-2013, 15:30
آقای licking با کمال احترام باید بگم که
اولا که به کسی باگ یاد نمیدادند و وقتی پارکور رو بستیین من به یکی گفتم (برای بار هزارم) پس دیگه هیچ کار غیر قانونی نکرده بودم.
در ضمن هیچ جای Rules ننوشته که به پلیر ها باگ یاد ندید....حتی ننوشتید که با خودتون گزارش بدیم...
فکر میکنم بدونید که انتقاد کردن توهین به سرور نیست....(سرور بی جان رو اصلا مگه میشه بهش توهین کرد؟)
در ضمن بله gam3r بی احترامی کرد بن شد ولی من رو که هیچ کاری نکرده بودم بن کردین بی دلیل به خاطر اینکه طاقت اینکه یک نفر از سرور انتقاد کنه را ندارید متاسفانه :(
شما فکر میکنید Owner بودن یعنی اینکه هرکاری بخواید میتونید انجام بدید.درسته میتونید ولی اگر اینطوری میخواستید چرا نرفتید Single Player بازی کنید؟
بنده هم اصلا قصد توهین ندارم و فقط چیزی که دیدم رو بیان کردم.

licking
27-04-2013, 18:00
دوست عزیز شما لطف نمیکنید و قوانین را مطالعه نمیکنید به بنده ارتباطی ندارد
شما داشتید bug را حتی وقتی که هنوز پارکور بسته نشد به چنید نفر یاد میدادید و بحث انتقاد سرور نیست دوست عزیز لطفا عقده خود را خالی نفرمایید
بنده در قوانین سرور نوشته بودم که به مدیران سرور احترام بگذارید آنها رایگان در حال تلاش هستند که برای سرور و شما مشکلی پیش نیاد و شما هم به بنده توهین کردید همراه با برادر گرامیتان که بعد از ان شما و برادرتان چندین بار خواهش کردین که دیگر ban نشوید ban نشدید و لطفا دیگر بحث را در اینجا ادامه ندهید و اگر مشکلی داشتید به یاهو بنده پیام بدهید(licking9100@yahoo.com)
و بعد از این با تمامی اعضای محترم سرور هستم ما به کسی بدهکار نیستیم که مطابق میل آنها عمل کنیم و سرور را آن طور درست کنیم بله شما حق پیشنهاد و انتقاد دارید ولی نه اینکه چندین بار بعد از چندین اخطار بر سر بعضی از plugin ها و مسائل دیگر سرور شکایت کنید مثل plugin که از شما برای spawn هزینه میگرفت بله شما اعضای محترم انتقاد کردید ولی چندین بار تکرار کردین که ما مجبور به mute شدیم و قوانین هم همین ها هستن و اگر شما ناراضی هستید مجبور نیستید به این سرور وارد شوید ما در قوانین برای مثال گفتیم که مزاحم owners نشوید(و این قانون در بسیاری از سرور ها است چون وظیفه admin ها پاسخ دادن به سئوال ها و رسیدگی به کار های شماست) مگر اینکه bug پیدا کرده باشید و یا از شما دزدی شده باشد
مثلا من چندین نفر را دیدم که درخواست های واقعا مسخره ای میکنند و حتی بعد از اخطار باز هم تکرار میکنند و کلماتی مانند please را چندین بار در گفتگو ارسال میکنند و وقتی که انها را mute میکنیم شکایت میکنند که شما جنبه و ... ندارید مثل بعضی از افراد که میگویند خانه خود را گم کردیم زود باش پیدا کن خانه مارا و دستور هم میدهند و اخطار هم میدهی میگویند وظیفه شماست
هر سروری قوانین خاص خود را دارد و حق انتقاد است ولی نه اینکه چندین بار تکرار کنید و یا برای اینکه مارا بترسانید خانه مردم را آتش بزنید مثل بعضی دوستان که برای pvp اینکار را کردن و خانه بسیاری از افراد را آتش زده و خراب کردند در survival و وقتی هم ban میکنید اعتراض میکنند
و جدا از این بحث بنده به سرور بازگشتم و سرور احتمالا هفته بعد run خواهد شد
با تشکر از صبوری شما دوستان عزیز

K!ng of th3 K!ngs
27-04-2013, 23:48
سرور داره میاد؟چه خوب.فقط مپ ریست شده؟؟؟

licking
28-04-2013, 12:51
بله سرور به زودی دوباره run میشود و مپ هم ریست شده

cpt.sepehr
28-04-2013, 15:45
اخجوون :n09: این سرور ماینباز پر باگ :n04: اول سرور 3 تا دیومند میده فک کنم هر کسی یه 20 تا اکانت داره :n08:اکانت میسازن میان دیموند میدن به رفیقشون و همینطوری :n02: پرمیشنم که نداشت ، البته پلاگینیم نداشت که سواستفاده کنیم :n13: فقط سرورا مهران :n12: فقط من یک پیشنهاد دارم ، بیاین تا یه محدود ه ای از اسپاون رو صاف کنین ، بعد به قیمت بالاتری بفروشی ! جاده کشی هم شده باشه ، قشنگ ! محدوده بندیم باشه ! نه مثل سرور قبلیه همه تو دهن هم خونه ساخته بودن :n13: هم سرور قشنگ میشه،هم یکم نظم و قانون پیدا می کنه :n02: اصلا می تونین 4 قسمت بکنین شمالی، جنوبی، شرقی، غربی، تا یه محدوده صاف کنین ، جاده کشی هم بکنین ، بعد مثلا شمالی مال بچه پولدارا باشه ، اندازه 21*21 داشته باشه( مثل creative ) :n02: که بتونیم بخریم با قیمت بیشتری :n13:جنوبیم ماله ما فقیر فقرا 10*10 :n02: اینطوری خیلی قشنگ تر و بهتر نمیشه ؟:n02: تا اینکه همه همینطوری تو هم خونه بسازن :n15:میتونین مثلا قسمت شرقیشم بدین برا شاپ ها و قسمت غربی خونه های 16*16 :n13: تا یه محدوده :n02: 200 بلاک اینا :n13: حالا لازم بود میشه بعدا گنده ترم کرد :n02: خیلی قشنگ تر میشه :n12:

ps3amir
29-04-2013, 10:52
اخجوون :n09: این سرور ماینباز پر باگ :n04: اول سرور 3 تا دیومند میده فک کنم هر کسی یه 20 تا اکانت داره :n08:اکانت میسازن میان دیموند میدن به رفیقشون و همینطوری :n02: پرمیشنم که نداشت ، البته پلاگینیم نداشت که سواستفاده کنیم :n13: فقط سرورا مهران :n12: فقط من یک پیشنهاد دارم ، بیاین تا یه محدود ه ای از اسپاون رو صاف کنین ، بعد به قیمت بالاتری بفروشی ! جاده کشی هم شده باشه ، قشنگ ! محدوده بندیم باشه ! نه مثل سرور قبلیه همه تو دهن هم خونه ساخته بودن :n13: هم سرور قشنگ میشه،هم یکم نظم و قانون پیدا می کنه :n02: اصلا می تونین 4 قسمت بکنین شمالی، جنوبی، شرقی، غربی، تا یه محدوده صاف کنین ، جاده کشی هم بکنین ، بعد مثلا شمالی مال بچه پولدارا باشه ، اندازه 21*21 داشته باشه( مثل creative ) :n02: که بتونیم بخریم با قیمت بیشتری :n13:جنوبیم ماله ما فقیر فقرا 10*10 :n02: اینطوری خیلی قشنگ تر و بهتر نمیشه ؟:n02: تا اینکه همه همینطوری تو هم خونه بسازن :n15:میتونین مثلا قسمت شرقیشم بدین برا شاپ ها و قسمت غربی خونه های 16*16 :n13: تا یه محدوده :n02: 200 بلاک اینا :n13: حالا لازم بود میشه بعدا گنده ترم کرد :n02: خیلی قشنگ تر میشه :n12:

lمنم این طوری خیلی دوست دارم و به نظرم خیلی قشنگ تر میشه.
یعنی یه جورایی مثل واقعیت باشه میخوای جایی رو بسازی باید زمینشو بخری و مطابق قوانین بسازی.
یا مثلا خیلی دور تر از spawn مزرعه باشه که بشه بخری (مزرعه ساف باشه زمینش) بعدش کشاورزی کنه ادم اونجا.

hayderali
29-04-2013, 16:27
عالی میشه تازه میشه یه مود Car بریزین که بشه ماشین خرید یا هواپیما بعد آدم از خونش میزنه بیرون سواره ماشینش میشه میره هر جا میخواد:n06: نیگا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehrankhanhoy
29-04-2013, 20:21
عالی میشه تازه میشه یه مود Car بریزین که بشه ماشین خرید یا هواپیما بعد آدم از خونش میزنه بیرون سواره ماشینش میشه میره هر جا میخواد:n06: نیگا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عزیز داریم ایده یه سپهر رو درست میکنیم :دی که توش جاده هم داره ماشین هم داره ( اما این شکلی نیست ) :دی این زیادی تخیلیه به ماین کرافت نمیخوره :)

kaveh0007
30-04-2013, 09:28
اقا من وقتی بازی دو اجرا میکنم ارور bad video card drive رو میده خواهش میکنم راهنمایی کنید
:n28:

mehrankhanhoy
30-04-2013, 15:37
اقا من وقتی بازی دو اجرا میکنم ارور bad video card drive رو میده خواهش میکنم راهنمایی کنید
:n28:

کارت گرافیک رو باید آپدیت کنید.

مدل کارت گرافیک رو بگو برات لینکش رو بزارم.

msbp78
30-04-2013, 18:39
اون ماشینا چه خنده دارن اول فکر کردم مجسمه ساختی تو ماینکرافت :دی

mehrankhanhoy
30-04-2013, 20:08
اون ماشینا چه خنده دارن اول فکر کردم مجسمه ساختی تو ماینکرافت :دی

:/ کجاش خنده داره ماد ـه دیگه :n13: ندیدی ؟ :دی تا حالا ؟ :دی
__________________________________________________ __________

دوستان عزیز و گرامی :دی سرور جدید که ران میشه رم اش بالای 10 هست :دی ( چون سرور ها زیادی داریم و رم نمیکشه :دی )

Mehran News

msbp78
30-04-2013, 21:28
خنده دارن دیگه.اصن فرمول کرفتشون چیه؟

kaveh0007
01-05-2013, 08:39
اقا من مشکل bad video card ام حل شد ولی وقتی میخوام برم تو سرور ها ارور conection lost end of stream میده خواهش میکنم کمک کنید خیلی دوست دارم بازیش کنم:n28:

mehrankhanhoy
01-05-2013, 13:15
اقا من مشکل bad video card ام حل شد ولی وقتی میخوام برم تو سرور ها ارور conection lost end of stream میده خواهش میکنم کمک کنید خیلی دوست دارم بازیش کنم:n28:

اگه ای پی رو زدی سرور رو اد کردی این ارور رو داد...
با Direct Connect کانکت شو درست میشه :دی مشکلات بازی کرکه که از 1.4.7 شروع شده :n09:

msbp78
01-05-2013, 21:09
سرور پوکیییییییییییید.
ویتر اومد.خونه ی من!!! :دی

ard1378
01-05-2013, 22:40
سلام ، ببخشیدا ولی آشغال ترین ادمین ها ، ادمین های سرور ماینباز هستند !!! یه جک پروندم Mute شدم الان با امشب میشه 3مین شب که من Mute هستم و ادمین ها توجه نمیکنند Helpop را هم که اصلا وللش !!! امیدوارم سرور های دیگر ایرانی بهبود پیدا کنند !!! واقعا که ... :n15:

msbp78
01-05-2013, 23:53
من میگم سرور فقط هاماچی سوپر فلت.اونم از نوع City Gaming یا Creative

msbp78
02-05-2013, 14:57
من میگم بیاین ایده های Crafting یا Brewing یا بقیه چیز های خودمون رو اینجا بذاریم.خودم شروع میکنم.
کوکتل مولوتوف:

شمشیر رنگی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VvybqSlH5N-MtfzOjlB

کفش پرنده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] zyEiSFyNDCTScsh6Ls6

msbp78
02-05-2013, 15:00
خنجر

licking
02-05-2013, 18:28
نسخه 1.5.2 هم اومد که minecraft realms هنوز اماده نیست ولی به زودی اونم به طور عمومی تحویل میدن
نسخه 1.5.2 چند تا bug را درست کرده و کیفیت گرافیک HD با texture pack ها ارتقا یافته
با تشکر amir news:n05:

msbp78
03-05-2013, 12:06
دانلود 1.5.2

راستی خبر خوب
.
.
.
.
.
.
.
.
2.0 داره میادددددددد.یوهووووووو.

Iloveu-ALL
03-05-2013, 12:21
دانلود 1.5.2

راستی خبر خوب
.
.
.
.
.
.
.
.
2.0 داره میادددددددد.یوهووووووو.

april fool بوده داداش :n02:

msbp78
03-05-2013, 12:29
چییییی؟لعنتیییییییییییی!!!
من شدم 1.5.2 ولی به سرور نمیخوره

msbp78
03-05-2013, 17:22
هورا baltop اول شدم و حالا اخبار امروز!

قراره گروه Heroes یه مجتمع مسکونی تجاری بسازه که Blue قراره منابع ساخت لابی رو بر عهده بگیره و ما هم بهش اتاق درجه یک بدیم!

msbp78
05-05-2013, 19:59
من این ادمینای ماین باز رو میکشم.....:n24:
اول تا میریم سرور میگن میخوایم 1.5.2 کنیم همه برین بیرون...:n27:
میریم بیرون کمی بعد میریم تو میبینیم 1.5.2 باید داشته باشیم...:n03:
ما میریم 1.5.2 دانلود میکنیم با هزار زور و زحمت...:n25:
میایم بریم سرور که میبینیم دوباره کردن 1.5.1...!:n13:
میریم دوباره 1.5.1 میریزیم...(حالا خوبه من ورژنا نگه میدارم!):n10:
میام برم سرور...:n23:
حالا دیگه میبینم کلا Cant Reach Server میده...(اونوقت میگن چرا میرین سرور هاماچی!):n04:
یعنی از داستان سرورای Minecraft تو ایران میشه یه رمان بلند یا یه فیلم درام ساخت...!:n05:

msbp78
06-05-2013, 14:17
بهترین سرور هاماچی
به طور کامل غیر قابل پوکیدن!!1

Creepercraft

برای اومدن بزنید.

ID:Creepercraft #1
Pass:123123

ID:Creepercraft #2

در صورتی که سرور ها پر شدند بزنید Creepercraft #3 , Creepercraft #4.......
IP:25.83.170.196:25565

licking
06-05-2013, 15:31
نگران نباشید درک میکنیم که minebaz و mobgamer قادر نیستن که یک سرورو نگه دارن که سرور ساختن هم بلد نیستند و سرورشون رو ما ساختیم با 12 نفر اعضای تیم هاشون نتونستند یک سرورو اداره کنند به زودی هم off میشه و bluegamers میاد:n05:
AMIR NEWS:n12:

msbp78
06-05-2013, 16:07
من واقعا موندم این چه وضه سروره؟

آقا سروره چت روم که نیست.این L_Lachance قبلا هم دزدی کرده بود هرچی به JFM گفتم میگفت مدرک لازمه.

Vahidking.75
06-05-2013, 16:25
دوستان Ip هی موجود رو پ.خ کنید

licking
06-05-2013, 16:33
سرور minebaz off شد و شما دوست عزیز چون عکس رو میشود photoshop کرد گفتند و شما حق ندارید اینطور عکس ها که توش از این حرفا هست را اینجا بذارید
و مشکل از سرور اینا بوده که نمیتونستند اداره کنند وگرنه سرور ما chat records داره کسی حرفی بزنه به راحتی معلوم میشود

ard1378
06-05-2013, 17:29
بهترین سرور هاماچی
به طور کامل غیر قابل پوکیدن!!!
Creepercraft

برای اومدن بزنید.

ID:Creepercraft #1

ID:Creepercraft #2

در صورتی که سرور ها پر شدند بزنید Creepercraft #3 , Creepercraft #4.......
IP:25.83.170.196:25565

با تشکر از این دوست عزیز :n18:
بله سرور CreeperCraft هم به سرور های ماینکرفت روی هاماچی پیوست و بزودی وب اختصاصی آن هم کامل می شود
قابل توجه به کاربران عزیز ... استفاده از هرگونه کد تقلب مجازات دارد ... :n24: باتشکر از شما ... :n06:

kaveh0007
06-05-2013, 17:54
من پچم 1.2.3 چطوری پچ کنم بازی رو خاحش میکنم راهنمایی کنید؟!!!!!؟:n28:

kaveh0007
06-05-2013, 18:00
من پچم 1.2.3 چطوری پچ کنم بازی رو خاحش میکنم راهنمایی کنید؟!!!!!؟

kaveh0007
06-05-2013, 18:01
من پچم 1.2.3 چطوری پچ کنم بازی رو خاه
ش میکنم راهنمایی کنید؟!!!!!؟

Arrowtic
06-05-2013, 18:27
دوست عزیز شما نباید هر چند دقیقه یه پست بدید , بار اول دوستان پستتون رو خوندن و اگه کسی جوابتونو بلد باشه جواب میده.از دادن پست های پشت سر هم پرهیز کنید.

kaveh0007
06-05-2013, 19:09
ببخشید.:n16:
/

Arrowtic
06-05-2013, 19:21
ایرادی نداره برای آینده گفتم !
شما میتونید نسخه 1.5.1 رو از اینجا دانلود کنید :

1.2.3 پیدا نکردم متاسفانه.شما فایل minecraft.jar مخصوص اون ورژنو پیدا کنید حله , یه فایل چند مگی که اگه جایگزین minecraft.jar خودتون بکنیدش حله.(یعنی اینی که من دادمو میتونید دانلود کنید بعد با دانلود این فایل که گفتم اینو تبدیل کنید به 1.2.3)

kaveh0007
06-05-2013, 19:55
نه فکر کنم اشتباه متوجه شدین من الان پچم 1.2.3 اخه وقتی میخوام برم تو سرور ها ارور end of stream میده فکر کردم اگه بازی رو پچ جدید کنم درست میشه. الان این لینکی که گزاشتی فکر کنم درست بشه.

kaveh0007
07-05-2013, 11:27
اقا من پچ 1.5.1 رو که دانلود کردم بازم نمیتونم بازی کنم خاهش میکنم کمک کنید.

Arrowtic
07-05-2013, 13:54
چه مشکلی دارید که نمیتونید بازی کنید چه اروری میده ؟
آفلاین نمیتونید یا آنلاین ؟

kaveh0007
07-05-2013, 13:57
افلاین میتونم ولی انلاین نه. شما با کدوم ورژن بازی میکنید ؟؟؟؟؟

iljimae1
07-05-2013, 15:04
سلام به همه لطفا يه سرور معرفي كنيد واسه بازي
من الان تازه با اين بازي آشنا شدم و ورژن صفحه اول رو دانلود كردم.
لطفا كمك كنيد.:n01:

8nights&7days
07-05-2013, 16:11
شما ورژن 1.5.2 که اخرین هست رو دانلود کنید.
هنوز سروری نیومده ولی در دست ساخته!
ورژن صفحه و 1.2.3 هستش
که خیلییییی قدیمیه
به سایت زیر سری بزنید برای آشنایی با بازی.

iljimae1
07-05-2013, 16:57
ممنون از جوابتون اما. من الان تو يه سايت به اسم minebaz.ir يه سري سرور مي بينم كه با برنامه هاماچي كار مي كنند. اما همه اون سرور ها يا full هستند و يا اينكه مشكل از جاي ديگه است. و همچنين يك سري سرور با عنوان vps گذاشته شده كه از اون ديگه اصلا سر در نميارم . لطفا در مورد اين ها يك سري توضيح بديد.
در حال حاضر هيچ نوع سروري براي بازي نيست؟
لينك ورژن جديد رو (1.5.2) رو براي دانلود بزاريد لطفا:n01:

Arrowtic
07-05-2013, 19:05

به آموزش بازی Minecraft خوش آمدید ! ماین کرفت یک بازی بزرگ و بسیار زیباست اما شروع بازی ممکنه کمی سخت و گیج کننده باشه . این آموزش به شما نکات خوبی رو یاد میده و باعث میشه که به راحتی بتونید اولین روز و شبتون رو در بازی سر کنید .
ما درباره جمع آوری منابع , ساختن وسایل , به وجود اوردن اولین سرپناه و جست و جو در اعماق دنیای عظیم بازی صحبت میکنیم .

در ابتدا این نکته رو ذکر کنم که روش زیر فقط یکی از راه های شروع بازی هست و هنگامی که توسط این آموزش با اساس بازی آشنا شدید میتونید بازی رو از اول شروع کنید و به روش خودتون بازی کنید .

پس بیاید اولین روزمون در بازی رو شروع کنیم !

بعد از این که وارد بازی شدید , به دور و برتون نگاه کنید و به دنبال یک منطقه پر از کوه بگردید چرا که به زودی به اون سمت میریم .

اولین چیزی که شما نیاز دارید مقدار زیادی چوب هست . به سمت نزدیک ترین درخت برید و با نگه داشتن کلیک چپ موس شروع به کندنش بکنید و چوب هایی که می افتند رو بردارید و این کار رو تا وقتی که حدود 25 تکه چوب جمع نکردید ادامه بدید .

حالا بیاید که یه جای خوب برای ساختن اولین سرپناه و خونمون پیدا کنید . در ابتدا دنبال یک کوه که دارای منابع سنگ و ذغال هستند می گردیم . دنبال کوهی که توش سنگ های با رگه های مشکی داره بگردید .

همون طور که در تصویر بالا می بینید , رگه های سیاهی در وسط کوه وجود دارند که ذغال هستند . ساختن سرپناه در نزدیکیه معدن ذغال حیلی عالی هست پس ما در اونجا سرپناه و اولین خونمون رو میسازیم.

حالا که فهمیدیم که کجا میخوایم زندگی کنیم ساخت و ساز بهترین کاره ! دکمه E رو فشار بدید تا Inventory تون نشون داده بشه . مستطیل 9*3 که می بینید شامل آیتم هایی هست که شما با خودتون دارید حمل میکنید . اون مستطیل 9*1 پایین هم آیتم هایی هستن که دم دستتونن و میتونید با زدن کلید های 1 تا 9 اون ها رو به دست بگیرید .
در بالا هم آرمور و لباستون رو می بینید ( که در حال حاضر لباس خاصی ندارید) . در کنار اون هم قسمت Crafting رو میبینید که توش میتونید ابزار بسازید . اولین چیزی که ما نیاز داریم چندین تخته چوب هست که باهاشون آیتم هامون رو بسازیم .

تمام چوبتون رو در یکی از خونه های قسمت Crafting (طبق شکل) بذارید تا تخته های چوب رو در خونه کنار این قسمت ببینید . روی این تخته ها تا وقتی که حدود 64 تا ازشون جمع نکردید کلیک کنید و توی Inventory تون بذاریدشون . این کار رو هی تکرار کنید تا همه چوبتون صرف تخته چوب بشه . (Wooden Plank)
حالا که این کار رو کردیم شروع به ساختن واقعی می کنیم . اون مربع 2*2 خیلی کوچیک هست و ما برای ساختن وسایل به فضای بیشتری نیاز داریم پس اولین کار ساخت یک Crafting Bench هست .

توی همه 4 خونه قسمت Crafting تخته چوب بذارید تا بتونید یک Crafting Bench بسازید . روی اون کلیک کنید و به Inventory تون اضافش کنید .

حالا که میزمون رو ساختیم , جایی که میخوایم سرپناهمون باشه رو انتخاب می کنیم . اگه یک طرف محل مورد نظرتون سنگ باشه خیلی بهتره . شروع به کندن کنید . کندن سنگ وقت زیادی میبره اما نگران نباشید فقط همین یه سنگه و بعد از اون ابزار های بهتری میسازیم .

حالا که جای نیمکت(میز) ساخت و سازمون رو کندیم اون رو با کلیک راست در اونجا قرار میدیم . حالا میتونیم واقعا شروع به ساخت و ساز ابزار بکنیم !

جلوی نیمکت ساخت و ساز(Crafting Bench) کلیک راست کنید تا یک صفحه حاوی یک مربع 3*3 باز بشه . و حالا جادوی ما شروع میشه !

اول از همه به Wooden Stick (الوار ؟!) نیاز داریم . معمولا ساختن یک آیتم با ساختن شکلی شبیه اون در مربع 3*3 مخصوص Crafting با استفاده از مواد درست امکان پذیر میشه . برای مثال برای ساختن الوار دو تخته چوب رو زیر هم در مربعمون قرار میدیم(مهم نیست کجای مربع فقط باید زیر هم باشن) .
الوار ها در سمت راست نمایان میشن . تعداد زیادی از اون ها مثلا 50 تا بسازید . حالا که الوار داریم میتونیم ابزار های Mine کردن رو بسازیم .

خوب بیاید یک کلنگ(Pickaxe) بسازیم . برای این کار دو الوار(Stick) رو زیر هم در ستون وسط بذارید و روشون سه تخته(Plank) بذارید . همون طور که میبینید ما شکلی شبیه یک کلنگ ساخته ایم . دو تا از اون ها بسازید و در اون مستطیل 9*1 مخصوص آیتم های دم دست بذاریدشون .

حالا یک تبر میسازیم تا بتونیم بهتر درخت ها رو قطع کنیم . برای این کار طبق عکس بالا Stick و Plank ها رو بچینید . البته تبر در این لحظه چندان حیاتی نیست داشتنش .

حالا وقت رفتن به معدن ها و ماین کردن واقعیه ! کلنگتون رو بردارید و شروع به کندن سنگ ها و ساخت یک غار بکنید تا بعدا شب رو در اون بگذرونیم . به نوار سبز زیر کلنگتون دقت کنید , این نوار نشون دهنده سلامتی کلنگ هست و با تموم شدنش خراب میشه . تا پایان زمانی که شما یک غار خوب کندید احتمالا کلنگ هاتون هم خراب شده اند . در اون موقع وقت ساختن کلنگ های بهتر و محکم تره .

به Crafting Bench تون برگردید و طبق عکس بالا یک کلنگ سنگی با استفاده از سنگ به جای Wooden Plank بسازید . این کلنگ مدت بسیار طولانی تری دوام خواهد اورد .

حالا که غارمون رو ساختیم , بیاید دنبال ذغال سنگ بگردیم . قسمتی که دارای ذغال سنگ هست رو در کوه پیدا کنید و به اونجا برید .

شروع به کندن ذغال سنگ(سنگ هایی با رگه های مشکی) بکنید . من خوش شانسی اوردم و ذغال سنگ زیادی به دست اوردم ولی مقدار زیادی نیاز نخواهیم داشت . ذغال سنگ برای دور نگه داشتن دشمنان و حیوانات و زامبی ها و دیگر موجودات حیاتی هست . همچنین از اون برای جستجویی عمیق تر در دل کوه استفاده خواهیم کرد .

در این لحظه هوا احتمالا رو به تاریکی رفته و ما باید عجله کنیم . به Crafting Bench برید و طبق عکس بالا چند مشعل(حدود 50 تا) درست کنید و در مستطیل 9*1 قرارشون بدید .

مشعل هاتونو انتخاب کنید و با کلیک راست بر روی دیوار قرار بدیدشون . الآن غارتون باید خوب روشن شده باشه . ما هنوز یک ورودی بزرگ به غار داریم که باید برای جلوگیری از ورود موجودات دیگه در شب اون رو ببندیم . وقتشه که خودمون رو در غار در امنیت نگه داریم .

من تصمیم گرفتم که دیواری سنگی درست کنم ولی شما از هر چیزی که خواستید میتونید استفاده کنید . حالا فقط یک جای در باقی مونده . میتونید حدس بزنید که چی میخوایم بسازیم ؟!

بله درسته یک در ! Wooden Plank ها رو طبق شکل در Crafting Bench قرار بدید تا یک در بسازید و بعد اون رو در مستطیل 9*1 برای آیتم های دم دست(به این مستطیل Active Inventory میگن) .

قرار دادن در , در جای درستش یک کم سخت هست ولی با چند بار امتحان(یا استفاده از حالت عکس بالا) میتونید اون رو در جای درست بذارید .

هورا ! یک در ساختیم ! اون ها جلوی هیولاها رو میگیرن و در عوض به شما اجازه رو میدن که راحت باز و بستشون بکنید(کافیه روی در کلیک بکنید) .
حالا که ما در امانیم میتونیم به جست و جوی بیشتر در اعماق این کوه بپردازیم ! قبل این کار بیاید یک جایی بسازیم که توش آیتم هامونو بذاریم . برید پیش Crafting Bench .

شکل بالا رو با Plank ها بسازید تا یک صندوقچه مخصوص آیتم هاتون به دست بیارید . صندوق چه رو روی زمین بذارید . برای استفاده ازش مثل Crafting Bench کافیه روش کلیک راست کنید .

حالا که اینجاییم بهتره یک کوره هم بسازیم ! از کوره برای ذوب کردن مواد و تبدیلشون به چیزای دیگه استفاده میشه . برای مثال با ذوب کردن ماسه شیشه و با ذوب کردن سنگ معدن (Iron Ore) هم آهن می سازید .
مانند شکل بالا کوره رو بسازید و هر جا که خواستید بذاریدش و بعد روش کلیک راست بکنید .

در منوی کوره , شما دو خونه جدا شده توسط عکس آتش می بینید . در خانه پایینی ذغال سنگ و در بالایی چیزی که میخواید گرم(و شاید ذوب !) بشه رو بذارید . همه چیز رو نمیتونید گرم کنید و این که هر چیزی چه چیز هایی میده رو با آزمایش و آزمون و خطا میتونید یاد بگیرید .

آخرین چیز قبل از این که به جست و جو بپردازیم ! ما در اعماق کوه دشمنان زیادی خواهیم دید پس به یک سلاح نیاز خواهیم داشت و برای این کار هم یک شمشیر خواهیم ساخت . طبق شکل بالا عمل کنید و شمشیر رو بسازید و در Active Inventory قرار بدید .

چند کلنگ دیگه هم بسازید و شروع به کندن کنید . فراموش نکنید که روی دیوار ها در مسیرتون مشعل بذارید تا هم راهو ببینید و هم جلوی اومدن موجودات مختلف به بالا رو بگیرید چرا که از آتش میترسن و اگه در معرض اون باشن کشته میشن . هیچ وقت مستقیما تمام پایین رو نکنید چرا که ممکنه پرت بشید و کشته بشید . پس را ه رو به صورت پله ای بکنید .

همون طور که میبینید من یک راه پله ساختم ولی برای بالا رفتن از اون باید هی از روشون بپرم پس بیاید به ساخت پله واقعی این مشکل رو حل کنیم . دوباره برید پیش Crafting Bench .

طبق عکس بالا تعدا زیادی پله بسازید و با کلیک راست اون ها رو روی زمین بذارید . با کمی تمرین میتونید قلقش رو به دست بیارید و یک راه پله خوب بسازید(و بچینید) .

و اینم از این ! حالا به کندن ادامه بدید و برای خودتون اتاق بسازید و مواد متفاوت پیدا کنید . هر وقت Inventory تون پر شد یا وسایلتون خراب شدن میتونید بالا برید و توسط Crafting Bench ابزار جدید بسازید .

نگاه کنید ! روز شده و ما به قدری سرگرم کندن غار بودیم که متوجه نشدیم ! بیاید بریم بیرون و بگردیم !

اگر دارید اینور اونور میرید و میخواید خونتون رو گم نکنید میتونید دنبال خودتون مشعل رو زمین بذارید و هر وقت خواستید برگردید مشعل ها رو دنبال کنید .

راه ها و مکان های مخفی زیادی در دنیای ماین کرفت هستند و گشتن اون ها بسیار لذت بخشه . حواستون باشه که با خودتون کلنگ , تبر , Wooden Plank و مشعل های زیادی به همراه داشته باشید .

شما ممکنه هرزگاهی هیولا ها رو در روز مشاهده کنید . برای کشتنشون کافیه از دستشون به آفتاب فرار کنید تا از تاریکی بیرون بیان و در معرض نور به تدریج خودشون کشته بشن . بعدش میتونید آیتم هایی که با خود داشتنو بردارید.

در راهتون دنبال سنگ معدن(Iron Ore) هم بگردید . اون ها شبیه سنگ هستند و فقط رگه های نزدیک به زردی در خودشون دارن . میتونید با ذوب کردن اون ها آهن(Iron) بسازید و با اون آرمور , کلاه خود و سپر بسازید .

اگه خیلی زیاد زمین رو بکنید به رود های زیر زمینی و مواد مذاب میتونید برسید . چیز های جالب زیادی در این مناطق هستند فقط مواظب خودتون باشید چرا که با برخورد به سنگ های کنار مواد مذاب اون ها میتونن خراب بشن و شما ممکنه به مواد مذاب برخورد کنید ...

در اون موقع شما آتیش میگیرید و احتمالا کشته میشید . مرگ در بازی ناراحت کننده هست چرا که به مکان اولیتون بر میگردید و همه آیتم های توی Inventory تون رو هم از دست میدید . البته میتونید به جایی که مردید برگردید و آیتم هاتونو بردارید اما این کار معمولا خسته کننده هست و ارزشش رو هم نداره .

و این هم از این ! اولین ساعت بازی شما در ماین کرفت . امیدوارم که از این آموزش لذت برده باشید !

منبع انگلیسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ترجمه شده توسط خودم !

پ.ن : این متن واسه ورژن های قبل هست و مثلا مسئله غذا رو پوشش نداده ولی در زمینه اساس Survival یکی از بهترین مراجع و آموزش هاست .

iljimae1
07-05-2013, 19:25
تشكر از پستتون اما لينك ورژن جديد رو بزاريد لطفا. و يك سرور براي بازي معرفي كنيد كه همه با هم بريم بازي كنيم.

iljimae1
07-05-2013, 19:36
دوست عزيز من اين ورژن 1.5.1 رو دانلود كردم اما زماني كه اون رو نصب مي كنم و اجرا مي كنم فونت توي بازي كاملا بهم ريخته است و من نمي دونم كه مشكل از كجاست لطفا در اين مورد هم راهنمايي كنيد.

Arrowtic
07-05-2013, 19:46
دوست عزيز من اين ورژن 1.5.1 رو دانلود كردم اما زماني كه اون رو نصب مي كنم و اجرا مي كنم فونت توي بازي كاملا بهم ريخته است و من نمي دونم كه مشكل از كجاست لطفا در اين مورد هم راهنمايي كنيد.

شما همونی که من دادمو دانلود کردید ؟
اگه آره عجیبه چون من خودم دارم اون نسخه رو بازی می کنم بدون مشکل .
منظورتون از به هم ریخته چیه ؟

اینم نسخه 1.5.2 که البته خودم تست نکردم :

ard1378
07-05-2013, 20:17
اون هایی که دنبال سرور هستن ، بیاین سرور هاماچی : CreeperCraft برای Minecraft 1.5.2 ...
Hamachi ID : Creepercraft #1
Creepercraft #2
Creepercraft #3
Password : 123123
Server IP : 25.83.170.196:25565

نوع بازی : SuperFlat : CityGaming

Arrowtic
07-05-2013, 20:19
اینم نسخه 1.5.2 که البته خودم تست نکردم :
خوب تست کردم الآن و کاملا سالمه .

iljimae1
08-05-2013, 08:54
من وقتي كه وارد بازي با ورژن 1.5.1 مي شوم منوي(menu) بازي و هر چيزي كه هست با فونت(نوشته) بهم ريخته مياد. من اصلا نمي دونم كه چطور برم تو بازي.
و در ضمن من در ورژن 1.2.3 هم وقتي كه وارد منو(menu) مي شدم مشكلي نبود و نوشته ها درست بودن اما وقتي كه مي خواستم برم تو بازي بعد از loading از بازي مياد بيرون.
به نظر شما مشكل از كجاست؟ اگه از درايور گرافيكي لطفا راهنمايي كنيد . چون كه من نرم افزار جاوا رو آپديت كردم و .... نمي دونم بايد چكار كنم.

kaveh0007
08-05-2013, 13:00
من ابدیت 1.5.2 رو دانلود کردم هالا چطور نصبش کنم ؟

Arrowtic
08-05-2013, 13:53
من ابدیت 1.5.2 رو دانلود کردم هالا چطور نصبش کنم ؟

اول نسخه 1.5.1 که صفحه پیش لینکشو دادمو دانلود کنید . بعد از نصب اون برید به محل نصب بازی در پوشه bin , این فایل 1.5.2 رو اونجا کپی کنید و جایگزین فایل قبلی بکنید.کلا هر وقت ورژن جدید خواستید نصب کنید کافیه این فایل minecraft.jar رو با minecraft.jar ورژن جدید عوض کنید .

iljimae1
08-05-2013, 14:25
اين مشخصات سيستم بنده است. لطفا راهنمايي كنيد. من داخل بازي نمي تونم برم. و همچنين وقتي كه ورژن 1.5.1 رو اجرا مي كنم، نمي تونم منو( menu ) رو درست ببينم و فونتش (font) كاملا بهم ريخته است.

CPU: intel celeron d cpu 3.06 GHz
RAM: 1.5 GB
GRAPHIC: VIA/S3G unichrome pro IGP. memory size: 32 MB
WINDOWS: XP service pack 3

در ضمن بايد بگم كه فكر مي كنم color quailty: 32 bit باشه.
نكته ي ديگه اينكه: من نرم افزار هاي زير رو دانلود كرده ام و نصب شده اند:

(java: jre-7u21-windows-i586 (java 7 update 21
Microsoft .Net Frame work 4

لطفا كمك كنيد فكر مي كنم كه همه اطلاعات لازم رو دادم .

iljimae1
08-05-2013, 15:18
اين هم عكس منوي (menu) ماين كرافت من كه گفتم فونت (font) بهم ريخته است.

Arrowtic
08-05-2013, 15:33
اين هم عكس منوي (menu) ماين كرافت من كه گفتم فونت (font) بهم ريخته است.

عجیبه .
شما همون لینکی که من دادمو دانلود کردید ؟

kaveh0007
08-05-2013, 15:57
ایول درست شد حالا سرور دارین ای پی بدین.

iljimae1
08-05-2013, 18:59
آقا من لينك شما رو هم دانلود كرده بودم و نصب كردم اما باز هم همون شكلي مي شه. همچنين من ورژن 1.2.3 رو هم كه دانلود كردم تا داخل منوي(menu) بازي هيچ مشكلي نيست و منوي بازي درست مياد اما داخل بازي كه مي خوام به صورت offline برم نمي زاره و يك دفعه از بازي بدون هيچ اروري (error) خارج ميشه.:n03:
من ديگه نمي دونم چكار بايد بكنم. اطلاعات سيستمم رو نگاه كنيد و اينكه چه نرم افزار هايي رو نصب كردم . اگه كم و كسري دارم لطفا اطلاع بديد.

cpt.sepehr
08-05-2013, 20:20
اقا میگم یکی که انگلیسیش خوفه یه نامه میزنه به mc یه چند تا سوال بپرسه پلیز :n16:؟
1- من الان اکانت mc بخرم میتونم تو mc2 هم استفاده کنم یا نه ؟ ( مثل چند تا بازی که با 1 شون کل سری و میشه بازی کرد:n02: )
2- mc 2 کی میاد ؟ :n02:اگه تا 6 ماه دیگه میاد نخرم ، mc2 بخرم :n10:

8nights&7days
08-05-2013, 21:27
شما ایمیلش و بده بقیه ش با من!:n02:
---------اصلا انگلیسی می نویسم برات

If I buy a minecraft accont can I use that account in minecraft 2

When is minecraft 2 going to be released?

Arrowtic
09-05-2013, 05:11
When is minecraft 2 going to be released ?
باید گفته بشه البته .

cpt.sepehr
09-05-2013, 11:17
خو :n13:این و به کی بدم الان؟ :n02: کسی میل mc رو داره ؟ :n02:

awz2
09-05-2013, 14:35
سوالتو اینجا وارد کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

cpt.sepehr
09-05-2013, 16:34
سوالتو اینجا وارد کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرچ کردم ولی چیزی نداد :n13: یه میل ساپورتی چیزی این موجانگ نداره ؟ :n29:

licking
10-05-2013, 13:19
تاریخ انتشارش که فعلا mojang چیزی نگفته درباره اش و احتمالا هم نیاز نداشته باشه که دوباره خرید کنید و مثل یک اپدیت به بازی وارد میشه مثل adventuer pack که اپدیتی بود که کل بازی رو عوض کرد
و مشکلات زیادی رو هم ایجاد میکنه این اپدیت تو سرور ها مثلا همین pvp که کسی نمیتونه مستقیم به یکی دیگه حمله کنه و یا همین سیستم جدید furnace و pet ها که باید مواظب furnace باشی و sign out و afk نشی که البته واسه اینا احتمالا plugin و mod بیاد
ولی شما نگران نباش شما بخر و فعلا notch درباره تاریخ انتشار و اینکه به صورت اپدیت میاد یا بازی جداگانه تو سایت ننوشتن و به کسی تاحالا اطلاع ندادن و فکر نمیکنم بیان به email شما پاسخ بدن

msbp78
10-05-2013, 17:28
کدوم یکی از آپدیت های Minecraft رو بیشتر دوست داشتید؟
Halloween Update Alpha 1.2.0
Adventure Update Beta 1.8
1.4.2 Pretty Scary Update ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1.5 Redstone Update

Rc man
10-05-2013, 21:01
سلام من نمیتونم به سرور کنکت شم no connection

8nights&7days
15-05-2013, 19:31
من وقتی میرم نیتر کل سرور لگ میشه
یعنی هرکی میره لگ میشه!
مشکل وی پی اس هست؟

Vahidking.75
16-05-2013, 13:01
آدرس سرور میدین ؟
پ.خ کنین لطفا

msbp78
19-05-2013, 11:19
کسانی که اومدن هاماچی Creepercraft فعال باشن اگه زیاد باشیم میره سرورمون تو Minebaz ها!

msbp78
19-05-2013, 16:02
این مپیه که من توش دارم ازی میکنم دانود کنید حا کنید:
دانود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in Mountain.rar)

arashsm79
21-05-2013, 13:59
آقا چی شددددددددددددد این Mobgamer :n03::n13:? اه سرور می زنین درست بزنید حالا لگ باشه مهم نیست زیاد، ولی دَوووووووم داشته باشه دیگه، 3 هفته زحمت می کشی آخر همشششششش .........:n28:

لطفا اگه میشه مپ سرور و پلاگیناشو بزارید:n26:
الان رانه ولی وقتی جوین میشید 3 ساعت رو Loging in گیر می کنه آخرشم می نویسه Took Login ...... همچین چیزیییی از بقیه هم پرسیدم اونا هم همینتور بودن.
الان نوشته0/12 9 ساعاته :دی

ard1378
21-05-2013, 16:58
سلام کسانی که می خواهند ماینکرفت آنلاین مدل Survival بازی کنن بیاین این سرور هاماچی ، لگ نیست ، تست شده
ID Hamachi : Creepercraft #1
Creepercraft #2
Creepercraft #3
Creepercraft #4
Password : 123123
------------------------
CreeperCraft Cracked Minecraft 1.5.2 Server

parham_7
21-05-2013, 18:07
آقا چی شددددددددددددد این Mobgamer :n03::n13:? اه سرور می زنین درست بزنید حالا لگ باشه مهم نیست زیاد، ولی دَوووووووم داشته باشه دیگه، 3 هفته زحمت می کشی آخر همشششششش .........:n28:

لطفا اگه میشه مپ سرور و پلاگیناشو بزارید:n26:
الان رانه ولی وقتی جوین میشید 3 ساعت رو Loging in گیر می کنه آخرشم می نویسه Took Login ...... همچین چیزیییی از بقیه هم پرسیدم اونا هم همینتور بودن.
الان نوشته0/12 9 ساعاته :دی
درسته رو لوگین میمونه...
لطفا رسیدگی کنین

MrSeRiouS
22-05-2013, 16:00
من واقعاً گیج شدم :n04:
هرجایی یه چیز درباره ی این بازی نوشتن
می شه یکی مرحله به مرحله نحوه ی آنلاین بازی کردن MineCraft رو آموزش بده ؟
من خود بازی رو دانلود کردم اما نمی دونم باید چی کارش کنم :n30:

hayderali
22-05-2013, 16:17
داداش بیا سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونجا من نویسندم از صفحه ی اول بشین بخون تا آخر یکم یاد میگیری
:n23:

Arrowtic
22-05-2013, 16:18
بازی(نسخه کرک شده) رو دانلود و اجرا کنید .
برید تو قسمت Multiplayer و IP سروری که میخواید توش بازی کنید رو وارد کنید همین !(باید ورژنتون با ورژن سرور یکسان باشه مشخصا)
الآن سرور ها 1.5.1 یا 1.5.2 هستن که لینک دانلود هر دوشون در صفحات قبل هست .(شما یه ورژن دانلود کنید برای آپدیت به بقیه ورژن ها کافیه یه فایل به نام minecraft.jar مخصوص اون نسخه رو دانلود و جایگزین minecraft.jar خودتون بکنید(5 مگ هم هست))
یعنی شما از صفحات قبل نسخه 4.5.1 رو دانلود کنید(60 مگ اگه اشتباه نکنم) و از این به بعد به هر ورژنی خواستید عوضش کنید میتونید اون فایل 5 مگی مخصوص اون ورژنو دانلود کنید و دیگه نیازی به دانلود 60 مگ نخواهد بود.

mono minecraft
22-05-2013, 17:06
سلامو ببخشید شما ماین کرافت تو سرور چه کسی بازی کردید؟

mehrankhanhoy
22-05-2013, 20:19
من واقعاً گیج شدم :n04:
هرجایی یه چیز درباره ی این بازی نوشتن
می شه یکی مرحله به مرحله نحوه ی آنلاین بازی کردن MineCraft رو آموزش بده ؟
من خود بازی رو دانلود کردم اما نمی دونم باید چی کارش کنم :n30:

پست اول برا مش قلی خان نوشتن ؟ :n13: :| بخون توش هست دیگه

داداش بیا سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اونجا من نویسندم از صفحه ی اول بشین بخون تا آخر یکم یاد میگیری
:n23:

سوال پرسیده به جای جواب اسم سایت میدی ؟ :|

بازی(نسخه کرک شده) رو دانلود و اجرا کنید .
برید تو قسمت Multiplayer و IP سروری که میخواید توش بازی کنید رو وارد کنید همین !(باید ورژنتون با ورژن سرور یکسان باشه مشخصا)
الآن سرور ها 1.5.1 یا 1.5.2 هستن که لینک دانلود هر دوشون در صفحات قبل هست .(شما یه ورژن دانلود کنید برای آپدیت به بقیه ورژن ها کافیه یه فایل به نام minecraft.jar مخصوص اون نسخه رو دانلود و جایگزین minecraft.jar خودتون بکنید(5 مگ هم هست))
یعنی شما از صفحات قبل نسخه 4.5.1 رو دانلود کنید(60 مگ اگه اشتباه نکنم) و از این به بعد به هر ورژنی خواستید عوضش کنید میتونید اون فایل 5 مگی مخصوص اون ورژنو دانلود کنید و دیگه نیازی به دانلود 60 مگ نخواهد بود.
میگم :n09: یوزر اتو میدی ؟ :| ندیدمت تو سرور ها :دی نیک نیم اتو بگو :دی سوالیه که سال ها برای من پیش اومده :n02:

سلامو ببخشید شما ماین کرافت تو سرور چه کسی بازی کردید؟

الان همرو با رسم شکل میخوای برات نام ببرم ؟

سرور 1.2.3 جواد اولین سرور || سرور 1.2.5 جواد دومین سرور || سرور ارمین (اسمش یادم نیست) || سرور 1.2.5 بازی کرافت سرمین سرور (تا اینجا همه رایگان بود :دی) || سرور 1.3.1 پولی بازی کرافت (15 روزه :|) || سرور 1.3.2 ایران کرافت ( =)) ) || سرور 1.3.2 خودم ( پولی بود ) || سرور 1.4.5 خودم (رایگان بود ) DiamondCraft || سرور 1.5.1 خودم (رایگان ) BlueGamers || و سرور موب گیمیر آخری که تکلیفش با خودشم مشخص نیست :دی 1.5.2 ||

اینم لیست سرور هایی که بوده :دی

راستی mono یادم اومد =)) سرور جواد بودی :دی

MrSeRiouS
22-05-2013, 21:02
ببینید ، من روی آیکون بازی کلیک می کنم اما دوباره یه صفحه ی دیگه باز می شه :

نمی دونم باید چی کار کنم تو رو خدا راهنمایی کنین یا لینک مستقیم بذارین

Arrowtic
22-05-2013, 21:03
من معمولا با دوستان خودمون یه سرور کوچولو میزنیم و 2 یا 3 نفری بازی می کنیم . به هر حال همه جا اسمم همین Arrowtic هست .

mehrankhanhoy
22-05-2013, 23:14
ببینید ، من روی آیکون بازی کلیک می کنم اما دوباره یه صفحه ی دیگه باز می شه :

نمی دونم باید چی کار کنم تو رو خدا راهنمایی کنین یا لینک مستقیم بذارین

روی ایکون بازی کلیک نمی کنی روی minecraft.jar کلیک میکنی که اینا میاد :دی

mehrankhanhoy
23-05-2013, 11:05

خوشگله ؟ :دیسرور بلو گیمیرز در تاریح 30 خرداد ( اول تابستون ) ران میشه :دی با تشکری فراوان :دی

مهران نیوز :n09:

arashsm79
23-05-2013, 22:47
دلم واسه Diamond craft لک زده :دی :n12:

Rc man
24-05-2013, 11:47
سلام
تو آنلاین چطوری رمز عوض کنم؟
یکی میشه برام سرور 5 نفره بسازه؟ایا؟

arashsm79
25-05-2013, 17:32
سرور هیماچی 20 نفره کم لگ
سلامی گرم و صمیمی به شما دوستان گل
سرور هیماچی فوق العاده زدم
:n19: دوستان بدوید بیاید
users : Minecraft-IR
(Minecraft-IR(1
(Minecraft-IR(2
(Minecraft-IR(3
(Minecraft-IR(4
(Minecraft-IR(5
password: 123123
ip : 25.62.162.52
دوستان بزودی سرور روی VPS بدون لگ با نت نا محدود:n19:میایم

Kheee
25-05-2013, 17:59
free hast?

arashsm79
25-05-2013, 18:21
دوستان بازم میگم چون نا محدود هزینه ی بسیار بسیار کمی داره و رم هم 4 هست پس لگ بی لگ بله مجانی هست دوستانی که مایلند کمک کنند در زدن VPS پ.خ بدن ( کمک مالی نه کمک در زدن سرور)

Kheee
25-05-2013, 18:24
راهی به غیر از اپدیتر داخل فولدر بازی هست بشه بازی رو اپدیت کرد؟

Kheee
25-05-2013, 21:16
بابا لینک اخرین ورژن بازی دارید؟
حداقل بگید اخرین ورژن شمارش چنده؟

Pure Energy
25-05-2013, 21:17
هوووووووووووووووووووووووو وووووووووووففففف! دیگه تاپیک کم اینو داره کل بندازن که سرور من بهتره یا تو؟ :n04: خسته نشدین از این بچه بازیا؟ هرکی هر سروری دوست داشت میره پلی میکنه! لطفا دیگه راجبه سرورای همدیگه نظر ندید :n23:

mehrankhanhoy
25-05-2013, 21:30
هوووووووووووووووووووووووو وووووووووووففففف! دیگه تاپیک کم اینو داره کل بندازن که سرور من بهتره یا تو؟ :n04: خسته نشدین از این بچه بازیا؟ هرکی هر سروری دوست داشت میره پلی میکنه! لطفا دیگه راجبه سرورای همدیگه نظر ندید :n23:

والاّ :n22: حالا خوبه 24/7 نیست همچیه :دی وگرنه فشو فش کاری میشد

Arrowtic
25-05-2013, 21:40
دیگه سر سرورم دعوا ؟
نظر دادن و انتقاد در مورد سرور ها ایرادی نداره ولی پست هایی که توهین آمیز باشن پاک میشن .

arashsm79
25-05-2013, 21:44
والاّ :n22: حالا خوبه 24/7 نیست همچیه :دی وگرنه فشو فش کاری میشد
مهران واستا :n24:سرور رو VPS میاد بدون محدودیت 12 ساعته آنلاینه :n10::n09:

cpt.sepehr
26-05-2013, 10:22
به عنوان کسی که تو همه سرورا بوده ، از بازیکراف تا الان ..
1- بهترین سرور ، سرور پولی بازیکرفت به خاطر رابط کاربری خوب بین ادمین ها (مرحوم و حسین) با پلیر ها بود نه مثله بعضی سرور ها فک کنه چون vps ماله اونه میتونه به هرکی هرچی میخواد بگه و هرکاری بکنه ، نه مثله بعضی سرور ها هم به دوستاش همینطوری آیتم بخشش کنه !
2- بعد از بازیکرفت سرورای مهران ، به خاطر پلاگین ها ، پرمیشن ها ، مپ و اسپاون ها بهترین سرور هستن ، بقیه سرورا پر باگ بودن ، یه سرور اول بازی 3 تا دایموند میداد به پلیر جدید هاش ، هر کسی 10 تا اکانت داشت اونجا :n08:به جز سرورا مهرانم هیچکس اصلا پرمشین بلد نیست بنویسه ( اصلا فک نکنم به جز من و مهران کس دیگه ای بلد باشه :n13: کسی هست ؟ :n13:) ، به خاطر همین پرررررر باگه که بازی کردن توش اصلا حال نمیده !
3- کلا همه سرور ها ، همین سرور آخر مهران که با قدرت تمام میگفت ما 3 ماه vps تمدید کردیم ولی 1 سال حداقال رانه ، بیشتر از 1 ماه ران نموند ، پس اگه بخوایم سرور هارو بر اساس مدت زمان ران بودن بررسی کنیم ( که اصلش هم همینه! نه اینکه 3 هفته زحمت بگشیم بعدشم بنگ ، همه چی پرید ! ) کلا هیچکدوم از سروراتون بدرد بخور نبودن ! :n14:

arashsm79
26-05-2013, 10:34
1- بهترین سرور ، سرور پولی بازیکرفت به خاطر رابط کاربری خوب بین ادمین ها (مرحوم و حسین) با پلیر ها بود نه مثله بعضی سرور ها فک کنه چون vps ماله اونه میتونه به هرکی هرچی میخواد بگه و هرکاری بکنه ، نه مثله بعضی سرور ها هم به دوستاش همینطوری آیتم بخشش کنه !
2- بعد از بازیکرفت سرورای مهران ، به خاطر پلاگین ها ، پرمیشن ها ، مپ و اسپاون ها بهترین سرور هستن ، بقیه سرورا پر باگ بودن ، یه سرور اول بازی 3 تا دایموند میداد به پلیر جدید هاش ، هر کسی 10 تا اکانت داشت اونجا :n08:به جز سرورا مهرانم هیچکس اصلا پرمشین بلد نیست بنویسه ( اصلا فک نکنم به جز من و مهران کس دیگه ای بلد باشه :n13: کسی هست ؟ :n13:) ، به خاطر همین پرررررر باگه که بازی کردن توش اصلا حال نمیده !
3- کلا همه سرور ها ، همین سرور آخر مهران که با قدرت تمام میگفت ما 3 ماه vps تمدید کردیم ولی 1 سال حداقال رانه ، بیشتر از 1 ماه ران نموند ، پس اگه بخوایم سرور هارو بر اساس مدت زمان ران بودن بررسی کنیم ( که اصلش هم همینه! نه اینکه 3 هفته زحمت بگشیم بعدشم بنگ ، همه چی پرید ! ) کلا هیچکدوم از سروراتون بدرد بخور نبودن ! :n14:
سپهر جوون دارم می گم اینترنت من نا محدوده یعنی خیالت راحححححت باشه پشتیبان مالی هم نمی خوایم :n07:
حداقل تا آخر پاییز ران می مونه فقط یکی رو می خوام بلد باشه سرور رو VPS بزنه دیگه تمومه :n20:
هرکی کمک کنه سرور ران میشه :n11:
اینم لینک ماین 1.5.2 که دوستان می خواستن چون ف ی ل ت ر بود منم تو pico آپ کردم حال کنین
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):n10:

اینو هم اضافه کنم که اگه آخر پاییز off شد نگران نباشید مپ هستش( شاید هم off نشه )

mehrankhanhoy
26-05-2013, 10:34

پووول :( پووووول :( اگه این لعنتی باشه که من خیلی هم خوب سرور میزنم :دی بعدشم سرور ما 3 ماه تمدید بود مشکل پیدا کردیم وی پی اس رو لغو کردیم :دی
دلیل آف شدن سرور ها هم در حاله حاضر هم پوله هم سرور زدن بقیه :n27: یارو سرور میزنه 5 تا پلیر بیشتر نداره پلاگین هاشم میاد از سرور ما می دزده =))
خوب آخه بچه ی خوب یکی نمیگه ایران کلا چند تا پلیر داره که چند تا سرور هم براش باشه ؟!

حاضر باشید سرور بزنیم 5 تا 6 تا شریک لازمه بزنیم بترکونیم -.- ( اگه واقعا شریک باشن )

مثال چند نفر از کسانی که سرور میزنن وسطه سرور مردم : ( نام بردم به خودتون بیاید سرور همچی برا دوستاتونه نه این که تبلیغات کنید :) )
arashsm79

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ard1378

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arashsm79
26-05-2013, 10:48
پووول :( پووووول :( اگه این لعنتی باشه که من خیلی هم خوب سرور میزنم :دی بعدشم سرور ما 3 ماه تمدید بود مشکل پیدا کردیم وی پی اس رو لغو کردیم :دی
دلیل آف شدن سرور ها هم در حاله حاضر هم پوله هم سرور زدن بقیه :n27: یارو سرور میزنه 5 تا پلیر بیشتر نداره پلاگین هاشم میاد از سرور ما می دزده =))
خوب آخه بچه ی خوب یکی نمیگه ایران کلا چند تا پلیر داره که چند تا سرور هم براش باشه ؟!

حاضر باشید سرور بزنیم 5 تا 6 تا شریک لازمه بزنیم بترکونیم -.- ( اگه واقعا شریک باشن )

مثال چند نفر از کسانی که سرور میزنن وسطه سرور مردم : ( نام بردم به خودتون بیاید سرور همچی برا دوستاتونه نه این که تبلیغات کنید :) )
arashsm79

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ard1378

ببین مهران کمک می کنی فقط سرور رو بزنی ؟ پووول پولللللل هم نمی خوام ؟ می گم رانننن می مونهههههه ؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یعنی هیچ کی دیگه بلد نیستتتت یک سرور بزنه ؟

MrSeRiouS
26-05-2013, 13:36
یعنی یه نفر هم حاضر نیست چند دقیقه از وقت گرانبهاش (!) رو بذاره به جای بازی کردن های فوق مهمش بیاد یه توضیحی به من بده ؟
آقا من لینک + مراحل نصب رو می خوام
تا الان صد بار دانلود کردم ولی وقتی تو سایتش ثبت نام می کنی اصلاً یوزر بهت نمی ده
همه هم نصفه نیمه توضیح می دن
لطفاً از اول اولش توضیح بدین :n28:

Kheee
26-05-2013, 13:41
منم همین مشکلو دارم

MrSeRiouS
26-05-2013, 15:34
باورم نمی شه
من بالاخره وارد ماین کرفت شدم اما می گه ویدئو کارتت به این بازی نمی خوره
آخه من با این ویدئو کارت هزارتا بازی بهتر از این هم می رم
چه برسه به ماینکرفت ! :n04:

ard1378
26-05-2013, 16:39

arashsm79

سلام ، مهران من که هم به خودت هم به Ali_T گفتم اگه مشکل مالیه ، من کمک می کنم !!
بعد هم سرور من و آرش به این دلیل ایجاد شد که بعضی پلیر ها از ریست شدن مدام سرور شما خسته شده بودند !!!

ard1378
26-05-2013, 17:07
یعنی یه نفر هم حاضر نیست چند دقیقه از وقت گرانبهاش (!) رو بذاره به جای بازی کردن های فوق مهمش بیاد یه توضیحی به من بده ؟
آقا من لینک + مراحل نصب رو می خوام
تا الان صد بار دانلود کردم ولی وقتی تو سایتش ثبت نام می کنی اصلاً یوزر بهت نمی ده
همه هم نصفه نیمه توضیح می دن
لطفاً از اول اولش توضیح بدین :n28:

منم همین مشکلو دارم

کسانی این مشکل را دارند : تا شما اکانت اصل Minecraft رو خریداری نکنید ، Username دریافت نخواهید کرد ، در قسمت Username هر اسمی را که می خواهید وارد کنید و Password را نیر خالی بگذارید و وقتی Login Faild داد روی گزینه Play Offline Click کنید ، اگر می خواهید در بازی با اسم خودتان چهره یا Skin بهتری داشته باشید نیز یا باید اکانت خریداری کنید یا اسم کسانی را استفاده کنید که از قبل خریداری کردند ( البته این کار به گونه ای دزدی به حساب می آید )
این هم یک سایت که وقتی روی Skin مورد علاقه کلیک می کنید اسم او را به شما می دهد که باید در قسمت Username وارد کنید
MC Skin Search ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) <----------

Kheee
26-05-2013, 17:22
بابا من رفتم از صفحه اول بازیو گرفتم
ولی نمیتونم اپدیتش کنم و 1.5.2 نصب کنم
ورژنی که دارم 1.2.2هست
خواهشا این 1.5.2 کامل اگه دارید بهم بدید من نمیتونم بازی کنم این فایل های 700کیلوبایتی که میریزم نسخه اپدیت نمیشه

Arrowtic
26-05-2013, 17:50
بابا من رفتم از صفحه اول بازیو گرفتم
ولی نمیتونم اپدیتش کنم و 1.5.2 نصب کنم
ورژنی که دارم 1.2.2هست
خواهشا این 1.5.2 کامل اگه دارید بهم بدید من نمیتونم بازی کنم این فایل های 700کیلوبایتی که میریزم نسخه اپدیت نمیشه

شما پستای منو سرچ کنید تو تاپیک , اخیرا لینکشو دادم . یه فایل 5 مگیه میرید به محل نصب بازی در پوشه bin اون رو کپی میکنید .(اسمشم minecraft.jar)

پیدا نکردید بگید اومدم خودم پیدا کنم لینکشو براتون .

ویرایش : بفرمایید :

mehrankhanhoy
26-05-2013, 18:50
ببین مهران کمک می کنی فقط سرور رو بزنی ؟ پووول پولللللل هم نمی خوام ؟ می گم رانننن می مونهههههه ؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یعنی هیچ کی دیگه بلد نیستتتت یک سرور بزنه ؟

نه

سلام ، مهران من که هم به خودت هم به Ali_T گفتم اگه مشکل مالیه ، من کمک می کنم !!
بعد هم سرور من و آرش به این دلیل ایجاد شد که بعضی پلیر ها از ریست شدن مدام سرور شما خسته شده بودند !!!

1 ماه به 1 ماه مدام ـه =)) ؟ جدیده
کمک می کنی ؟ بعدا خبرت می کنم وایسا فعلا امتحانا تموم شه ( پلیر کمه )

______________-__________________________________________________ __________________________________________________ _____________________

کسایی که مشکل آپدیت دارن فایل زیر رو دانلود کنن با Force Update با سرعت نوز آپدیت میشه :دی اگه خواستید هم با همین میتونید لاگین شید.

یوزر رو وارد کنید Play رو بزنید :دی

لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MrSeRiouS
26-05-2013, 19:09
نه

1 ماه به 1 ماه مدام ـه =)) ؟ جدیده
کمک می کنی ؟ بعدا خبرت می کنم وایسا فعلا امتحانا تموم شه ( پلیر کمه )

______________-__________________________________________________ __________________________________________________ _____________________

کسایی که مشکل آپدیت دارن فایل زیر رو دانلود کنن با Force Update با سرعت نور آپدیت میشه :دی اگه خواستید هم با همین میتونید لاگین شید.

یوزر رو وارد کنید Play رو بزنید :دی

لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه واقعاً این سرعت نوره ، پس من کم کم باید به مطالب کتاب فیزیک سال اول شک کنم !
جداً نور این قدر آهسته حرکت می کنه ؟ :n08:
به هرحال دستت درد نکنه امیدوارم کار بکنه :n20:

Kheee
26-05-2013, 19:28
مهران این نرم افزاری که دادی از کجا بفهمم ورژنم الان چنده؟

arashsm79
26-05-2013, 20:44
دوستان سرور روی وی پی اس بزوودیییی........
ادمین ها :arashsm79, ard1378

Rc man
26-05-2013, 21:08
بزودی یعنی دقیقا کی؟آیا؟

ard1378
26-05-2013, 21:21
دوستان سرور روی وی پی اس بزوودیییی........
ادمین ها :arashsm79, ard1378
آرش با این که پیشنهاد خوبیه :n20: ولی تا من قبول نکنم که نباید همه جا جار بزنی پسر خوب :n18:

mehrankhanhoy
26-05-2013, 22:35
مهران این نرم افزاری که دادی از کجا بفهمم ورژنم الان چنده؟

همیشه آخرین ورژن ـه :دی

licking
26-05-2013, 22:46
سرور که mystic craft رو دارن درست میکنند رو vps
و کلا الان سرور زدن خیلی خطرش زیاده:n02:چون تو ایران ادمین درست حسابی نیست فقط یک نفر هست اونم مهرانه که احتمالش زیاده با یک شرکتی چیزی قرار داد ببنده یا با همین mystic craft بره سرور بزنه که خب 100% هرکی سرور بزنه به سرور مهران که نمیرسه و سرورش خراب میشه وگرنه خودم میرفتم با همین ادمین هایی مثل سهند و ... سرور میزدم مشکل مالی هم نیست بودجه زیاده:n05: ولی از مهران میترسم:n08:که نکنه بره سرور بزنه البته قرار بود با مهران تابستون سرور بزنیم که دیدم نشد اختلاف داریم و به تفاهم نمیرسیم:n15:((البته بنده تو نابود کردن انواع سرور از طریق انواع روش ها(روحی جسمی vpsi و ...:n26:)سوابق درخشانی دارم:n05: ولی خب یک وقت دیدی نشد ضرر کردیم:n07:))
بعد ایران کل minebaz هاش به 40 نفر نمیرسه که اگه 2 تا سرور باشه از این 40 نفر 36 نفر درست حسابی هاش میرن سرور مهران 4 نفر هم که میرن اون یکی سرور یا اعضای سرور هستن یا دوستاشون:n09:
به نظر من الان همتون برید به مهران کمک کنید الان همین علی و ارشیا و جواد و رضا به مهران کمک کنند میتونند یک سرور که هزینش هر ماه 500 400 هزار تومنه بخرن وگرنه هر کدومتون یک سرور میزنید پس فرا پولتون تموم میشه
البته مهران جان با من کنار میومد و انقدر به من بدبین نبود و شک نداشت(که البته حقم داره:n02:)و اختلاف نظر و این حرفا نبود سرور ما 3ماه تمدید بود ولی مهران لغو کرد دیگه

cpt.sepehr
27-05-2013, 10:05
چون تو ایران ادمین درست حسابی نیست فقط یک نفر هست اونم مهرانه

تو ایران ادمین خوب خیلی زیاد هست ، حسین ، مرحوم ، مهزان ، نیما ، آرمین ، حتی خود من :n13:
فقط مشکل مالی داریم :n13:

NimAD3MoN
27-05-2013, 10:19
سرور که mystic craft رو دارن درست میکنند رو vps
و کلا الان سرور زدن خیلی خطرش زیاده:n02:چون تو ایران ادمین درست حسابی نیست فقط یک نفر هست اونم مهرانه که احتمالش زیاده با یک شرکتی چیزی قرار داد ببنده یا با همین mystic craft بره سرور بزنه که خب 100% هرکی سرور بزنه به سرور مهران که نمیرسه و سرورش خراب میشه وگرنه خودم میرفتم با همین ادمین هایی مثل سهند و ... سرور میزدم مشکل مالی هم نیست بودجه زیاده:n05: ولی از مهران میترسم:n08:که نکنه بره سرور بزنه البته قرار بود با مهران تابستون سرور بزنیم که دیدم نشد اختلاف داریم و به تفاهم نمیرسیم:n15:((البته بنده تو نابود کردن انواع سرور از طریق انواع روش ها(روحی جسمی vpsi و ...:n26:)سوابق درخشانی دارم:n05: ولی خب یک وقت دیدی نشد ضرر کردیم:n07:))
بعد ایران کل minebaz هاش به 40 نفر نمیرسه که اگه 2 تا سرور باشه از این 40 نفر 36 نفر درست حسابی هاش میرن سرور مهران 4 نفر هم که میرن اون یکی سرور یا اعضای سرور هستن یا دوستاشون:n09:
به نظر من الان همتون برید به مهران کمک کنید الان همین علی و ارشیا و جواد و رضا به مهران کمک کنند میتونند یک سرور که هزینش هر ماه 500 400 هزار تومنه بخرن وگرنه هر کدومتون یک سرور میزنید پس فرا پولتون تموم میشه
البته مهران جان با من کنار میومد و انقدر به من بدبین نبود و شک نداشت(که البته حقم داره:n02:)و اختلاف نظر و این حرفا نبود سرور ما 3ماه تمدید بود ولی مهران لغو کرد دیگه
خوب اومدی ولی من هم توی ادمینی و سرور ران کردن عالیم

licking
27-05-2013, 10:55
آره بابا شما ها اصلا تو top list هستید:n08:سپهر نمیدونم ولی نیما تو game5 اصلا شاهکار کرده بود تو bluegamers هم که من جمعش کردم:n05: چند تا command ساده رو هم بلد نبود:n08:(دیگه اینجا ادامه نده کاری داری بیا یاهو:n09:)
آرمین که دیگه بهتره نگم ...:n24:
من ادمینی منظورم ban و kick اینا نیست(تو اینا باشه خودم نفره اولم:n02:)کسی که بلد باشه سرور بسازه و plugin config کنه و ...
سپهرو نمیدونم ولی حسین هم در همین حده jfm خودمونه شایدم ضعیف تر:n07: فکر نمیکنم هم سپر بهتر از اینا باشه:n02:
در هر حال اینارو گفتم که بدونید هرکدومتون یک سرور بزنید فرا 3 تا سرور بشه ماه بعد همتون off میکنید شما بهترین ادمین ایران ول کردید خب به جای اینکه همتون برید یک طرف همتون برید با مهران یک سروری بزنید بعد همه پولتون رو ماه اول ندید سرور سرور ارزان بخرید که بتونید یه یک سال run کنید:n10:
با تشکر Lich King ادمین سخت گیر اما دلسوز شما:n09:

Kheee
27-05-2013, 12:53
میشه بگید سرور ها چه زمانی انلاین هستن سرورهایی که الان وجود دارن و مجانین

cpt.sepehr
27-05-2013, 13:13
من ادمینی منظورم ban و kick اینا نیست(تو اینا باشه خودم نفره اولم:n02:)کسی که بلد باشه سرور بسازه و plugin config کنه و ...
سپهرو نمیدونم ولی حسین هم در همین حده jfm خودمونه شایدم ضعیف تر:n07: فکر نمیکنم هم سپر بهتر از اینا باشه:n02:

ببخشید ، تو ایران کسی بلده جز من و مهران پرمیشن بنویسه یا کانفیگ کنه؟ حسین گزاشت کنار ولی اونموقع که بود با مهدیار ، بهترین ادمینا بودن ! الان 1 سالی هست که گزاشتن کنار !

در هر حال اینارو گفتم که بدونید هرکدومتون یک سرور بزنید فرا 3 تا سرور بشه ماه بعد همتون off میکنید شما بهترین ادمین ایران ول کردید خب به جای اینکه همتون برید یک طرف همتون برید با مهران یک سروری بزنید بعد همه پولتون رو ماه اول ندید سرور سرور ارزان بخرید که بتونید یه یک سال run کنید:n10:

بیشتر سرورا که الان زدن ، همه رو سیستم خونگی زدن ، یه دورانیم چند نفر رو vps خارج زده بودن که اصلا نمیشد بازی کرد با اون لگ، هیج کسیم الان فک نکنم پول vps یخواد یده تو این گرونی .

licking
28-05-2013, 00:16
ببخشید ، تو ایران کسی بلده جز من و مهران پرمیشن بنویسه یا کانفیگ کنه؟ حسین گزاشت کنار ولی اونموقع که بود با مهدیار ، بهترین ادمینا بودن ! الان 1 سالی هست که گزاشتن کنار !

بیشتر سرورا که الان زدن ، همه رو سیستم خونگی زدن ، یه دورانیم چند نفر رو vps خارج زده بودن که اصلا نمیشد بازی کرد با اون لگ، هیج کسیم الان فک نکنم پول vps یخواد یده تو این گرونی .
به جز شما و مهران خیلی ها بلدن سهند هست jfm هست زیاد هستند
من هم نگفتم بد هستن گفتم در حده همین jfm خودمون هستند(هر ادمینی در زمان خودش بهترین بوده چون هیچ وقت 2 تا سرور ایرانی همزمان نبوده که همزمان هم بوده برای یکیشون حتما مشکلی چیزی پیش اومده بوده:n02:)
vps رو میخرن ولی 1 ماه یا 2 ماه مثل همین سرور mobgamer مشکل اینه که همه میخوان برای خودشون سرور بزنند و اینم بخاطر اینه که نمیخوان با کسی شریک باشند و خودشون همه کاره سرور باشند(مثل همین مهران:n07:)
من دارم اینو میگم که الان یک فرصت خوب هست که نباید از دست بدن مهران میخواد سرور بزنه دیگه تو ایران ادمینی بهتر از مهران نیست که الان بجای اینکه همه اینا برن سرور های 1 ماهه و 2ماهه بزنند و سرور هاشون خراب بشه بخاطر غیر حرفه ای بودن ادمین هاشون(مثل اتفاقی که چند وقت پیش برای یک سرور افتاد که اسم نمیبرم) برن به مهران کمک کنند یک سرور بزنه که حداقل یه 3 ماه run باشه و نمیخواد کل پولشون رو ماه اول بدن تموم شه و vps های آن چنانی بخرن
حالا به خودشون مربوطه من یک پیشنهاد دادم

Kheee
28-05-2013, 21:36
یعنی یه سرور مجانی ایران الان موجود نیست؟

arashsm79
29-05-2013, 08:25
یعنی یه سرور مجانی ایران الان موجود نیست؟
دوست من شما نرم افزار Hemachi را از لینک زیر دانبود و نصب کن.
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بد تو تب Network روی join an existing network بزن.
بد در قسمت user بزن : (Minecraft-IR(2
بعد در قسمت password بزن : 123123
حالا برو تو ماین کرفت و روی Multiplayer کلیک کن.
بعد برو پاییین روی Addserver کلیک کن.
تو قسمت اول بزن Minecraft-IR
تو قسمت دوم بزن : 25.62.162.52
بعد بزن Done
حالا هر وقت تو هماچی دیدی arashsm79-PC آنلاین هست برو تو سرور
موفق باشی :n11:

mehrankhanhoy
29-05-2013, 13:04
به جز شما و مهران خیلی ها بلدن سهند هست jfm هست زیاد هستند
من هم نگفتم بد هستن گفتم در حده همین jfm خودمون هستند(هر ادمینی در زمان خودش بهترین بوده چون هیچ وقت 2 تا سرور ایرانی همزمان نبوده که همزمان هم بوده برای یکیشون حتما مشکلی چیزی پیش اومده بوده:n02:)
vps رو میخرن ولی 1 ماه یا 2 ماه مثل همین سرور mobgamer مشکل اینه که همه میخوان برای خودشون سرور بزنند و اینم بخاطر اینه که نمیخوان با کسی شریک باشند و خودشون همه کاره سرور باشند(مثل همین مهران:n07:)
من دارم اینو میگم که الان یک فرصت خوب هست که نباید از دست بدن مهران میخواد سرور بزنه دیگه تو ایران ادمینی بهتر از مهران نیست که الان بجای اینکه همه اینا برن سرور های 1 ماهه و 2ماهه بزنند و سرور هاشون خراب بشه بخاطر غیر حرفه ای بودن ادمین هاشون(مثل اتفاقی که چند وقت پیش برای یک سرور افتاد که اسم نمیبرم) برن به مهران کمک کنند یک سرور بزنه که حداقل یه 3 ماه run باشه و نمیخواد کل پولشون رو ماه اول بدن تموم شه و vps های آن چنانی بخرن
حالا به خودشون مربوطه من یک پیشنهاد دادم

تنها دلیل آف شدن سرور این مورد هایی که گفتی هم نیست :22: :27:

مورد های دیگه هم هست :
1. گریفر بودن بعضی از بچه ها ( دلیلشو نمیدونم چیه اما هر کی هست یه مشکلی داره از لحاظ روانی :دی)
2. توقع زیاد بچه ها ( بعضی موقع ها سرور یه چیزیش میشه حالا شاید باگ باشه از سرور باشه شاید از وی پی اس باشه یه 30 دقیقه 2 دقیقه اصلا وای نمیسن درست کنیم تا میایم درست کنیم میگن للللگ لللللللگ اسپم میدن ما هم mute میکنیم فحش میدن و بعد ما هم بن :دی)
3. تبلیغات توی سرور !! ( گرفتن پلیر های یه سرور و بردن توی سرور خودشون )
4.مشکل داشن بعضی از بچه ها با ما ( مشکل داری عزیز من بیا توی یاهو یا اسکایپ یا همین یا پ.خ کن به سرور چی کار داری بزار بچه ها بازی کنن ) نمونه rezausa2012 توی همین p30world یا Black_Team توی سرور ( اسم بردم :دی )
5.انتقاد پذیر نبودن بچه ها ( یه کاری میکنه فش میده ما هم mute میکنیم یا jail بعد دیگه به سرور نمیاد یا بیاد هم Grief میکنه ) ( توی سرور جدید که اگه بشه بزنیمش فایلش هم کامله :دی دیگه Grief منی ای نداره کسی نمیتونه Grief کنه شما باید به اندازه پولتون زمینتون رو بخرید بزرگ تر هم ساختید Grief شدید دیگه به ادمین ها ربطی نداره و نباید بگید بیا rollback کن یا ببین کی بوده.)
6.سوال کردن در باره ی ادمینی ( از این سوال ها انقد می کنن که منو واقعا خسته می کنن منم که خیلی راحت mute :دی)
7. دیگه جی بگم ؟ زیاد حرف شدم سرتون درد اومد

تنها دلیل سرور نزدن هم ایناس منم توی سرور جدید تمام فش ها تبلیغات و اسم سایت هارو فیلتر کردم سرور اوتوماتیک کسی که فش میده رو بن میکنه کاره ادمین ها فقط کار کردن روی سرور , بن کردن کسایی که تلیغات میکنن ( اگه باگی پیدا شه بشه از فیلتر تبلیغات گذشت) و کسایی که مثلا بین فش ها یه اسپیس میزارن .
بن دائمی توی سرور وجود نداره و تنها در صورتی بن دائمی میشن که به ادمین یا Owner سرور فش بدن.

( مقداری از مشخصات سرور جدید بود و دلیل سرور نزدن )
:دی

NimAD3MoN
29-05-2013, 14:21
آره بابا شما ها اصلا تو top list هستيدسپهر نميدونم ولي نيما تو game5 اصلا شاهکار کرده بود تو bluegamers هم که من جمعش کردم چند تا command ساده رو هم بلد نبود(ديگه اينجا ادامه نده کاري داري بيا ياهو)
آرمين که ديگه بهتره نگم ...
من ادميني منظورم ban و kick اينا نيست(تو اينا باشه خودم نفره اولم)کسي که بلد باشه سرور بسازه و plugin config کنه و ...
سپهرو نميدونم ولي حسين هم در همين حده jfm خودمونه شايدم ضعيف تر فکر نميکنم هم سپر بهتر از اينا باشه
در هر حال اينارو گفتم که بدونيد هرکدومتون يک سرور بزنيد فرا 3 تا سرور بشه ماه بعد همتون off ميکنيد شما بهترين ادمين ايران ول کرديد خب به جاي اينکه همتون بريد يک طرف همتون بريد با مهران يک سروري بزنيد بعد همه پولتون رو ماه اول نديد سرور سرور ارزان بخريد که بتونيد يه يک سال run کنيد
با تشکر Lich King ادمين سخت گير اما دلسوز شما

عزيز من منو مهران تا الان به هم 3 تا سرور زديم فقط سرور بلو گيميرز بود که من ديدم شما سرور زدي.

کامند هارم فکر کنم مهران بهت ياد ميداد بيشترشو.
چه کامند هايي به من ياد دادي ؟ يه دونه اسپيد بوود که اونم من 2 ماه نبودم مهران هم ميدونست که من داشتم نتم رو عوض ميکردم نميدونستم چه چيز هايي اضافه شده به ورژن هاي چديد.
منو مهران از سرور جواد با هم دوستيم از ورژن 1.2.3 قبل اون بود اما زياد بازي نميکرد خوشش نميومد از ماين کرافت :دي

اون نظرت هم که گفته بودي همه با هم يکي شيم يه سرور بزنيم با مهران من خيلي موافقم:دي

:دي

licking
29-05-2013, 20:38
عزيز من منو مهران تا الان به هم 3 تا سرور زديم فقط سرور بلو گيميرز بود که من ديدم شما سرور زدي.

کامند هارم فکر کنم مهران بهت ياد ميداد بيشترشو.
چه کامند هايي به من ياد دادي ؟ يه دونه اسپيد بوود که اونم من 2 ماه نبودم مهران هم ميدونست که من داشتم نتم رو عوض ميکردم نميدونستم چه چيز هايي اضافه شده به ورژن هاي چديد.
منو مهران از سرور جواد با هم دوستيم از ورژن 1.2.3 قبل اون بود اما زياد بازي نميکرد خوشش نميومد از ماين کرافت :دي

اون نظرت هم که گفته بودي همه با هم يکي شيم يه سرور بزنيم با مهران من خيلي موافقم:دي

:دي
بعضی command هارو هم من به مهران یاد دادم:n02:انگلیسی بنده خدا زیاد خوب نبود از من میپرسید:n07:فعلا کسی به امتیاز کنترل سرور من نرسیده کی به طور کاملا حرفه ای باند های دزد ها رو گرفت و ban کرد(مثل همین ebi که مهران هم کشف نکرد:n10:)کی رکورد ban و mute در سرار جهان رو داره؟:n02:
موافق نبودی که مهران اخراجت میکرد:n09:(شوخی کردما الان لشکر کشی نکنید:n02:)
حالا جدا از شوخی بگردید سهام گذار پیدا کنید حیف هست که بهترین ادمین ایران سرور نداشته باشه انصافا یک سروری ساخته بود مهران باید بودید و حال میکردین سرورو 12 15 تا سرور بود سرور call of duty(call of mine:n05:)داشت pvp parkour survival skyblock و spleef و ... چند تا minigame اضافه هم داشت خیلی باحال بود rank هاش که مثل lavacraft بود میتونستی شکل هر mob که بخوای مثل wither و ender dragon در بیای برای مثال و خیلی امکانات دیگه و یک vps کاملا ناقابل که ارزشش از کل اینا و خود مهران هم بیشتر بود:n08:یک vps 24 gb که اصلا قابل شما رو نداره:n02:که میخواستیم بزنیم نشد دیگه از نظر مالی یک 3 ماه میتونستیم هزینشو بدیم حداقل ولی مهران شک داشت و اختلاف بود بین ما وگرنه بحث player های بی فرهنگ جداست:n02:
هدفم اینه که بگم مهران قابلیتشو داره که یک سرور مثل lavacraft:n10: اگه custom plugins و hunger games و اینارو حساب نکنیم بزنه:n02:و حیف هست که پسره خوب و با استعداد مثل مهران بی سرور بمونه
پس پول در دست من بدین تا جیب گرامی را آباد سازیم:n09:(شوخی کردم من دیگه تو bluegamers نیستم به مهران بدید و کمک کنید سرور بزنه میدونم همتون بخاطر اعتبار و درست کاری من میخواستین سهام بذارین:n09:ولی عیب نداره مهران هم پسره بدی نیست:n02:)
با تشکر بهترین ادمین داخلی ایران:n07:

mehrankhanhoy
30-05-2013, 09:57
بعضی command هارو هم من به مهران یاد دادم:n02:انگلیسی بنده خدا زیاد خوب نبود از من میپرسید:n07:فعلا کسی به امتیاز کنترل سرور من نرسیده کی به طور کاملا حرفه ای باند های دزد ها رو گرفت و ban کرد(مثل همین ebi که مهران هم کشف نکرد:n10:)کی رکورد ban و mute در سرار جهان رو داره؟:n02:
موافق نبودی که مهران اخراجت میکرد:n09:(شوخی کردما الان لشکر کشی نکنید:n02:)
حالا جدا از شوخی بگردید سهام گذار پیدا کنید حیف هست که بهترین ادمین ایران سرور نداشته باشه انصافا یک سروری ساخته بود مهران باید بودید و حال میکردین سرورو 12 15 تا سرور بود سرور call of duty(call of mine:n05:)داشت pvp parkour survival skyblock و spleef و ... چند تا minigame اضافه هم داشت خیلی باحال بود rank هاش که مثل lavacraft بود میتونستی شکل هر mob که بخوای مثل wither و ender dragon در بیای برای مثال و خیلی امکانات دیگه و یک vps کاملا ناقابل که ارزشش از کل اینا و خود مهران هم بیشتر بود:n08:یک vps 24 gb که اصلا قابل شما رو نداره:n02:که میخواستیم بزنیم نشد دیگه از نظر مالی یک 3 ماه میتونستیم هزینشو بدیم حداقل ولی مهران شک داشت و اختلاف بود بین ما وگرنه بحث player های بی فرهنگ جداست:n02:
هدفم اینه که بگم مهران قابلیتشو داره که یک سرور مثل lavacraft:n10: اگه custom plugins و hunger games و اینارو حساب نکنیم بزنه:n02:و حیف هست که پسره خوب و با استعداد مثل مهران بی سرور بمونه
پس پول در دست من بدین تا جیب گرامی را آباد سازیم:n09:(شوخی کردم من دیگه تو bluegamers نیستم به مهران بدید و کمک کنید سرور بزنه میدونم همتون بخاطر اعتبار و درست کاری من میخواستین سهام بذارین:n09:ولی عیب نداره مهران هم پسره بدی نیست:n02:)
با تشکر بهترین ادمین داخلی ایران:n07:

دیگه حرفات از شوخی گشت به شرو ور رسید :n09: ( قرمزا رو میگم :دی)

__________________________________________________ _________________________

طبق آخرین خبرات BlueGamers نیوز :دی وی پی اس 25 خرداد خریداری و 30 خرداد سرور ران میشود :دی

licking
30-05-2013, 14:29
دیگه حرفات از شوخی گشت به شرو ور رسید :n09: ( قرمزا رو میگم :دی)

__________________________________________________ _________________________

طبق آخرین خبرات BlueGamers نیوز :دی وی پی اس 25 خرداد خریداری و 30 خرداد سرور ران میشود :دی

شایدم 10 تیر:n08:
مردک بعضی command هارو من بهت یاد دادم مثلا تو بلد نبودی با چی سوار اون npc ها بشی من یاد دادم:n07:
ebi رو هم تو کشف نکرده بودی تو pvp من پیدا کردم شما ادمین های داخلی نیستین که:n09:مثلا همین نیما رو نمیگم چقدر تو survival بازی کرد و op هم بود و چقدر item گرفت:n09:dani رو هم op کرد:n04:
خودت هم نمیگم حالا چقدر به دوستات کمک کردی مثل سپهر و berny صداشو در نیارید دیگه:n09:
ولی من چی به من میگفتن میشه مارو tp کنی!!!!!مثل این میموند که گفته باشن vps سرورو بده ما!!!!اولین بار اخطار میدادم اضافی حرف میزدن mute بعد میومدن تو help op توهین میکردن jail:n08:آخرش هم ban:n09:
طرف به من میگفت خونم رو گم کردم بیا پیدا کن طرف خونش رو نمیشناسه بلد نیست sethome کنه دستور هم میده برام پیدا کن:n08:ببین دیگه بعد میگن ما pro هستیم:n08:دزدی میکردن بعد میگفتن تو چرا دخالت میکنی تو فقط ادمینی سرور متعلق به ماست فکر کنم سرورو با بقالی سر کوچشون اشتباه گرفتن که نوشتن همیشه حق با مشتری است:n08:انگار به اینا سرور هم بدهکار هستیم شما ها بد تر به اینا رو میدادین ازشون حمایت هم میکردین ولی من کنترلشون رو میکردم(مهران رو نمیگما مهران دخالت میکرد رو نمیداد:n08:خودشم اکثر اینا اونایی بودن که rank نخریده بودن و default بودن فقط یک مورد دزدی ebi بود که rank داشت rank هم 5 هزار تومنی بود:n08:وگرنه اونایی که rank داشتن و rank های 50 هزار تومنی و اینا به همه قوانین رعایت میکردن چون فهم و شعور داشتن میدونستن ما به کسی بدهکار نیستیم ما هم احترام اونا رو نگه داشتیم:n02:ولی ما باز هم حق کسی رو نخوردیم دیدید که بعضی موقع ها اونایی که rank داشتن یک تخلفات کوچکی انجام میدادن ولی دیگه وقتی مجازات میشدن مسخره بازی در نمیاوردن مثلا همین proking یک چند بار اشتباهی تو chat حرف نا مربوط زد و mute شد و دیدید که ebi هم دزدی کرد ban شد اینطور هم نیست که ما بذاریم rank دار ها حق شما رو زیر پا بذارند) شما ها ادمین های vps config و از این چیزا هستین بهترین ادمین داخلی فقط خودم:n07: عادل ترین ادمین ها هم خودم:n02:من مثل بعضی از دوستان(اسم نمیبرم اونایی هم که الان اولین نفر شکایت میکنند خودشون رو معلوم نکنند:n02:)بین دوستان و بقیه فرقی نذاشتم مثلا همین جواد که دوست صمیمی من بود رو بیشتر از بقیه mute و jail کردم:n09:
اینا رو هم دارم میگم که بعضی از دوستان میگن lich king فلانه و فلان جنبه نداره و این حرفا دهنشون بسته بشه(اخه نکه مثل سرور های دوستان مهرانو نمیگما مهران به کسی item نمیداد که دارید میگید رابطشون با player ها خوب بود و بهترین ادمین و این حرفا نکه آزاد گذاشته بودن و item میدادن drop party میکردن و این حرفا و هر کس میگفت منو mod کن فورا میکردن و بعضی ها هم میگفتن به ما item بفروش یا protect بده و fly بده و tp کن و ... و همه این کارارو میکردن و حق بعضی ها خورده میشد چون ما خواستیم یک سرور عادلانه بزنیم و حقوق همه رعایت بشه حالا میگید lich king شد ادمین بی جنبه و عقده ای و فلانی که از بیت المال و از حق دیگران میگرفت و احسان میداد شد بهترین ادمین:n09: و اینم میگم که وقتی اومدید تو سرور جدید اگه run شد از این درخواستا بخواید بکنید خودتون میدونید چی میشه دیگه:n02:ادمین فقط موقعی که bug بود(اونم نه bug های دروغین باید مدرک داشته باشن:n02:)و یا از شما دزدی شد(اونم دزدی نمیشه اگه شما مواظب خودتون باشید و protect کنید)باید به کار شما رسیدگی کنه و ادمین کاری ندارم owner گفت نه نمیشه یا اینکارو نمیکنم یا تو اشتباه میکنی یعنی نمیشه دیگه شکایت کنید 10 بار 1 بار اشکالی نداره ولی دیگه 100 بار بگید و توهین کنید owner آزاده که ip ban بکنه ولی اگه با ادمین مشکلی دارید میتونید به owner گزارش بدید و به خود ادمین چیزی نگید
و اینم بگم که حق سئوال پرسیدن از owner رو ندارید مثلا یکی بود میپرسید چطوری crafting table میسازن:n08:ادمین نمیدونم یک جایی هم بود سئوالی دارید از ادمین بپرسید و جواب هم نداد که نداد دیدید نمیده بیشتر از 2 بار تکرار نکنید مگه اینکه مشکلی چیزی داشته باشید(درباره سرور اونم تو بازی بلد نیستید furnace بسازید به ما مربوط نیست:n02:)و قبل هر سئوالی هم قوانین و راهنما رو مطالعه کنید
با تشکر ادمین عقده ای و بی جنبه دیگه میگم ادمین عادل دوستانی که item گرفته بودن از بعضیا میان شکایت میکنند که چرا item هارو پس گرفتی:n02:

mehrankhanhoy
30-05-2013, 14:48
رو که نیست :دی سنگ پا قزوینه درجه یک ـه :n09:

awz2
30-05-2013, 14:51
خوب
سلام :|
من که خودم تو bluegamers پدرم در اومد یارو رو خودم تو یه سرور دیگه دیده بودم ادمین بود بعد اومده از من میپرسید خونمو چطوری پروتکت کنم :|

یا چون دیده بود من mod ام میگفت بیا ایتم بده یا fly یا .... اعصاب ادمو خورد میکردن حتی یکیشون که sethome بلد نیود میومد به من توهین میکردو میگفت نووب ... :| دیگه واقعا نمیدونم به این ادما چی باید گفت :n13:

با اینکه گفتم دیگه ماین بازی نمیکنم ولی اگه مهران سرور بزنه سرور مهران میام :n01:

mehrankhanhoy
31-05-2013, 10:49
خوب
سلام :|
من که خودم تو bluegamers پدرم در اومد یارو رو خودم تو یه سرور دیگه دیده بودم ادمین بود بعد اومده از من میپرسید خونمو چطوری پروتکت کنم :|

یا چون دیده بود من mod ام میگفت بیا ایتم بده یا fly یا .... اعصاب ادمو خورد میکردن حتی یکیشون که sethome بلد نیود میومد به من توهین میکردو میگفت نووب ... :| دیگه واقعا نمیدونم به این ادما چی باید گفت :n13:

با اینکه گفتم دیگه ماین بازی نمیکنم ولی اگه مهران سرور بزنه سرور مهران میام :n01:

دلیل نوب بودن بعضی ها این سایت های ( اسم نبرم :دی) ... ـه :دی (ایرانیا):دی و این که یه دونه Let's Play نیست توی ایران ( من خودم میخواستم درست کنم به دلیل پایین بودن گرافیک لب تاپ و FPS بد نتونستم ) اشالا لب تاپ عوض شد خودم یه Channel چیز tube ( اسم اصلیش مجازه بگم ؟ :دی) را می ندازم مدیافایر هم آپلود می کنم 90 قسمت Let's Play ماین کرافت هم Survival هم PVP 90 فسمت مپ های فان هم بازی می کنیم میزاریم :دی...!

arashsm79
31-05-2013, 18:44
مهران تو اسم چهار تا پلاگین رو نمیگی اونوقت می خوای 90 قسسسسسمتتتتت letsplay ماین کرافت بزاری :n09:

و این جاست که باید گفت :
There is No water!! :n08:

AlbisQT
01-06-2013, 11:48
یه Channel چیز tube ( اسم اصلیش مجازه بگم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
) را می ندازم
آپارات برادر.

مهران تو اسم چهار تا پلاگین رو نمیگی اونوقت می خوای 90 قسسسسسمتتتتت letsplay ماین کرافت بزاری :n09:

و این جاست که باید گفت :

There is No water!!
Water is blocked :دی

mehrankhanhoy
01-06-2013, 19:02

و این جاست که باید گفت :
There is No water!! :n08:

دوست ندارم پلاگین هامو به کسی بگم مشکلی داره ؟ :n13: بعدشم Let's پلی بازی کردن ماین کرافت چه ربطی به سرور داره ؟ :n27:
همه چیو نباید به همه چی ربط داد که پسر جون

آپارات برادر.

میخواستم کیفیت 480 بزارم یا پایین تر آپارات میزارشتم خوب :n27: کیفیت ویدیو رو 500 برابر کم میکنه کم مونده دیگه 3GP بشه :دی

Kheee
01-06-2013, 21:11
خوب چه فایده وقتی چیز تیوب چیلتره

mehrankhanhoy
01-06-2013, 22:46
خوب چه فایده وقتی چیز تیوب چیلتره

mediafire هم میزاریم :دی

awz2
04-06-2013, 06:25
حالا تو بزار نمیخواد 100 جا اپلود کنی :|

p30 arman
04-06-2013, 10:47
هوی به این مهران اعتماد نکنید خخخ:n19: همش دروغ میگه سر شمارو شیره بماله "پول"بدید برا سرور :دی میگی نه نگاه کن کی بهتون میگه لول:n09::n10:

mehrankhanhoy
04-06-2013, 12:16
هوی به این مهران اعتماد نکنید خخخ:n19: همش دروغ میگه سر شمارو شیره بماله "پول"بدید برا سرور :دی میگی نه نگاه کن کی بهتون میگه لول:n09::n10:

کلا بلدی اختلاف بندازی :دی پول ندن چی کار کنیم خوب ؟ :دی
وی پی اس باید در بیاد :n09:

alivw71
04-06-2013, 14:01
دوستان این ای پی رو پینگ کنید و ببیند چنده پپینگتون نسبت به این ای پی؟
88.150.193.171

mehrankhanhoy
04-06-2013, 14:13
دوستان این ای پی رو پینگ کنید و ببیند چنده پپینگتون نسبت به این ای پی؟
88.150.193.171
آب قته :دی 200 :-؟ خارجه دیگه ؟ :دی

alivw71
04-06-2013, 14:44
آب قته :دی 200 :-؟ خارجه دیگه ؟ :دی

انگلسیه
واسه من اینه 150

amirkhof
04-06-2013, 16:16
سلام دوستان
الان سرور ایرانی هست یا باس برم سرور خارجی بازی کنم ؟
کسی اینجا تکیت (Tekkit) یا فید د بیست (Feed the Beast) بازی میکنه !؟ یا همه تو کاره وانیلا هستن ؟
اگه هستید سرور بگید بریم انفجار :n02:

mehrankhanhoy
04-06-2013, 19:55
سلام دوستان
الان سرور ایرانی هست یا باس برم سرور خارجی بازی کنم ؟
کسی اینجا تکیت (Tekkit) یا فید د بیست (Feed the Beast) بازی میکنه !؟ یا همه تو کاره وانیلا هستن ؟
اگه هستید سرور بگید بریم انفجار :n02:

FTB ـو Tekkit فک نکنم کسی بزنه اما منو مهدی می زنیم سرور private :دی بعضی موقه ها هم MindCrack :n02:

سرور ایرانی فعلا نه :n22:

ard1378
07-06-2013, 21:20
با سلام ، به زودی سرور جدید ایرانی و روی VPS به نام The Walking Dead ایجاد خواهیم کرد ، سراسر از ماجراحویی :n09:
کسانی که سریال AMC The Walking Dead رو دیدن حال می کنن مطمئن باشید ... :n05:
توضیحات لازم برای سرور در این فایل که با NotePad هم می توانید باز کنید قرار دارد
برای دریافت اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کنید :n18:

--Ad Group--

arashsm79
08-06-2013, 07:45
دوستان دیروز یک چیزه مهمممم در ماین کرافت یاد گرفتم که فک کنم جزو top10 ماین کرافت بازای ایرانی بشمممم:n20:
خیلی طول کشید تا کل شو به طور کامل یاد بگیرم :n10:

cpt.sepehr
09-06-2013, 12:45
سلام ! :n02:
از اونجایی که تابستون داره شروع میشه و همه هم بیکاریم ( :n02: ) و بهترین تفریح تو تابستون نشستن پشت سیستم و بازی کردن بازی مورد علاقتون mc هست ، چه بهتر که این بازیرو بتونیم با دوستامون اونم تو یه سرور باحال (با سرپرستی مهران :n02: بهترین owner سرورای ایرانی :n10:) بازی کنیم :n09: حالا از اونجا که ما با هاماچی و ران کردن رو سیستم که پر از لگ و مشکلات خاص خودش هست مخالفیم پس باید vps بخریم :n13: 2 مدل سرور داریم ، اولیش سرور معمولی suirvivle هست که 200 تومن هزینش میشه ، بعدیش هم سرور فول آپشن (pvp , hungergames , suirvivle و ... ) هست که 550 تومن در میاد :n19: از پلیر ها به هیچ عنوان نمی تونیم درخواست مالی داشته باشیم ، سرور باید رایگان باشه ، اما نیاز به چندین شریک مطمئن ( نه کسایی که 1 روز میگن هستیم روز بعد میگن نیستیم ) داریم تا بتونیم یک سرور خوب و مطمئن که این 3 ماه تابستون رو برای ما شیرین کنه ، راه اندازی کنیم :n05:
به همین دلیل از همین تریبون (:n02:) درخواست دارم ، هرکسی که یا میتونه شریک بشه ، یا بتونه یک اسپانسر خوب پیدا کنه دستش لطفش رو به سمت ما دراز کنه که ما با سرعت بش دست بدیم :n02:
هر کسی که علاقمند هست و تواناییش رو داره لطفا من رو ادد کنه :
sepehr.kiani@ymail.com
با تشکر :n16:

amin7x
10-06-2013, 15:11
اگه بچه ها حاضر بودند فقط ماهی 5 تومن هم پرداخت کنند میشد یک سرور نسبتا قوی زد.
خب بگو شما که اینقدر خرج حجم اینترنتتون میکنید یه 5 تومن هم روش ، به جایی برمیخوره؟

راه اندازی سرور کاری نداره ، مدیریتش سخته.
خودم شخصا تجربه راه اندازی سرور کانتر ، ورلد اف وارکرافت رو دارم.
ماین کرافت که دیگه از WOW سخت نیست که.

mehrankhanhoy
10-06-2013, 19:14
اگه بچه ها حاضر بودند فقط ماهی 5 تومن هم پرداخت کنند میشد یک سرور نسبتا قوی زد.
خب بگو شما که اینقدر خرج حجم اینترنتتون میکنید یه 5 تومن هم روش ، به جایی برمیخوره؟

راه اندازی سرور کاری نداره ، مدیریتش سخته.
خودم شخصا تجربه راه اندازی سرور کانتر ، ورلد اف وارکرافت رو دارم.
ماین کرافت که دیگه از WOW سخت نیست که.

5000 تومن ؟ :دی بگو 100 تومن خوردیی اینا نمیدن :دی 5000 تومن :n09:

مدیریت سرور را به دست مهران بسپارید :n10: و هیچ قمی نداشته باشید :n09:

cpt.sepehr
10-06-2013, 21:13
و هیچ قمی نداشته باشید :n09:

ما قم نداریم ولی میشه غم داشته باشیم ؟ :n10:
هیچکس پول نمیده ، همه خصیصا :n14:من میخواستم برا سرور شریک شم اما از اونجا که هیچکس کمک نمی کنه اون پول و میدم اصل میخرم ! :n30: :n28:

MrSeRiouS
11-06-2013, 12:13
دوستان این روم برای بازی های P30World و از جمله MineCraft در ریدکال زده شده
روش ورود به روم :

1- دانلود Raid Call از ایــــــــنجــــــــــا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2- ساختن اکانت ریدکال
3- ورود به روم .::P30Gamers::. با Search کردن آی دی این روم : 6453681
4- حالا می تونین به راحتی به صورت صوتی یا تکستی با دوستانتون چت کنین

لطفاً این روم رو به هرکی که می شناسین نامه بدین و بگین تا همه ی بچه های P30World بتونن با هم بازی کنن
به زودی بازی های دیگر به بازی اضافه می شن ...

PrototypeFS
11-06-2013, 22:53
ای خدا اخر نشد یه سرور درست بازی کنیم:worried::n03:

amin7x
12-06-2013, 11:45
ای خدا اخر نشد یه سرور درست بازی کنیم:worried::n03:

حاضری واسه بازی که دوستش داری هزینه کنی؟

S.R Download
13-06-2013, 10:04
من میگم خب کسی که حاضر نیس پول بده :n22: همه هم که دوست دارن بازی کنن :n01: میگم خب کسی که اینترنت قوی داره بیاد تو همچی یه سرور بزنه حداقل اونجا بازی کنیم :n28:

mehrankhanhoy
13-06-2013, 21:03
یه خبر خوب :دی تا 2 یا 3 روز یا همین فردا سرور رانه :دی

فقط خودم :n09: من نباشم کی سرور میزنه واقعا :n09::n02:

p30 arman
14-06-2013, 11:10
مهران قول داده منو ادمین کنه خخخخخخ:n09::n10:
جان مادرتون تو این سرور دیگه worm نریزید:n22:

mehrankhanhoy
14-06-2013, 12:35
مهران قول داده منو ادمین کنه خخخخخخ:n09::n10:
جان مادرتون تو این سرور دیگه worm نریزید:n22:

worm هم بریزن :n22: کسی که ریخته معلومه ادمه )&)*(*()@(*^&@$^@$}@*($(_@*$()@&$()@*$(@&$*@^$)!*(_$* یی ـه :n02:

وی پی اس رو خریدیم :n07: دی شب :دی
امروز جعمس فردا وی پی اس رو دادن سرور ران میشه:n09:

S.R Download
14-06-2013, 13:30

Number One Mehrankhanhoy :n05:

دستت درد نکنه

p30 arman
14-06-2013, 21:42
worm هم بریزن :n22: کسی که ریخته معلومه ادمه )&)*(*()@(*^&@$^@$}@*($(_@*$()@&$()@*$(@&$*@^$)!*(_$* یی ـه :n02:

وی پی اس رو خریدیم :n07: دی شب :دی

منظورت همون ادم های place کش هست ؟ :n09::n08:

mehrankhanhoy
15-06-2013, 00:20
منظورت همون ادم های place کش هست ؟ :n09::n08:

میان داخل سرور Break شعر و غیره میگن :دی مرتیکه های Block کش :n02::n08:

Number One Mehrankhanhoy :n05:

دستت درد نکنه

:n16::n12:

amin7x
15-06-2013, 14:23
مهران مشخصات VPS رو بگو تا ببینم قیمتش چند میشه (روی سرور ایران و هم روی سرورها leaseweb).

شاید تونستم ارزون تر هم گیر بیارم.

arashsm79
15-06-2013, 15:20
مهران چرا سرور ران نشد قول دادی امروز ران کنی ؟:n14::n13::n28::n30::n29:

mehrankhanhoy
15-06-2013, 16:02
خوب ما وی پی اس رو خریدیم وای سید تحویل بدن ران میشه دیگه :n27:...

cpt.sepehr
15-06-2013, 16:55
خوب ما وی پی اس رو خریدیم وای سید تحویل بدن ران میشه دیگه :n27:...

زنگ بزن بگو کار اداریه فوری داریم اون vps مارو بدین :n25::n24:

mehrankhanhoy
17-06-2013, 01:16
به قوله خارجکیا

Join And Enjoy The Server :n09:

سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور بلو گیمیرز ران شد :n02:

IP : mc.bluegamers.ir

f1056291
17-06-2013, 08:01
Connection time out: connect
:n13:

arashsm79
17-06-2013, 11:50
مثل اسب پر شد :n04: در عرض 15 دقیقه 15 نفر Full شد :n08:بذارید یکم بگذره بد بیاید یعنی دمه مهران گرم که تا سرور زد Full شد:n11:

mehrankhanhoy
17-06-2013, 12:05
:n01: بچه ها سرور رمش کم اومد داریم 2 گیگ ارتقا میدیم :دی

لطفا شکیبا باشید :n09: