مشاهده نسخه کامل
: ساخت موتور بازي با اين سرمايه و با اين مشكلات ؟
anti-military
07-03-2012, 01:29
حوصله ام سر رفته بود گفتم یه بحث راه بندازم
فکر کنید یکی مثل من ميخواد همچین کاری بكنه و ماهي 5 تا 6 میلیون ھم میتونه هزينه كنه . به نظر شما عاقلانه است ؟
اصلا از اینا بگذريم به نظر شما برنامه نويس هايي كه تا اين حد با ساخت موتور بازي اشنايي داشته باشن اصلا تو ايران مي زيستن ؟
من حداكثر براي يه برنامه نويس خيلي حرفه اي كه با ساخت موتور بازي اشنايي داشته باشه ماهي 800ميتونم بدم . چون اینجا ایرانه و نميشه رو اين چیزھا خيلي پول گذاشت
كلا ھمچین برنامه نويس هايي اصلا هست تو ايران ؟ كه تو تهرانم زندگی کن ن و با ماھی 800 قانع باشن و ...؟
شما حساب کن چندین تا ورژن تا الان از یونیتی اومده,مثلاً ورژن 3.4 خودش حدود 5-6 بار آپدیت شده حالا حساب کن تا الان چند تا میشه.
بالای 1000 تا کاربر pro داره که اصلش رو خریدن و شاید چند هزار نفر از free دارن استفاده میکنن,هر کدوم از اینا به مشکل برخوردن و یا اررور دریافت کردن گزارش دادن و سازنده های یونیتی که تعدادشون هم کم نیست(تصویر تیم یونیتی پایین هست)روش کار کردن و بر طرفش کردن,از طرفی خیلی افراد رفتن گفتن ما فلان قابلیت رو میخوایم و تیم یونیتی دیده به درد میخوره اضافه کرده و نکته جالب تر از همه اینا اینه که تیم یونیتی با Intel قرارداد داره و مثلاً یه تکنولوژی مثل Multi-thread renderer رو که از اینتل گرفته و تو ورژن 3.5 استفاده کرده به هیچ وجه به کمپانی های ضعیف نمیدن حالا چه برسه به شما که نه شرکت ثبت جهانی داری نه اعتباری داری که به حسابش بدن نه پولش رو داری چنین تکنولوژی رو بگیری و نه کسی هست بخواد این تکنولوژی رو به سورس انجینت اضافه کنه,تازه تحریم هم که هستیم عمراً به هیچ جا دستت بند نیست,بخوای از خارج اقدام کنی هم موارد قبلی که گفتم نمیتونی چنین کاری بکنی.
پس دلایل برای انجام ندادن چنین کاری:
1. نداشتن تجربه.
2. نداشتن یوزر برای در آوردن باگ ها
3. نداشتن تیم قوی
4. نداشتن تکنولوژی های مناسب
5. کلاً بیخیال مگر اینکه انجینت رو برای کار خاص بخوای طراحی کنی که خوشبختانه انقدر انجین های دیگه امکاناتشون زیاده کار خاص باید خیلی خاص باشه که بعید میدونم چنین چیزی باشه,اگر هم اینجوریه اول تبریک میگم چون به جایی رسیدی که انجین های روز کارت رو راه نمیندازن دوم اینکه این همه انجین سورس باز که میتونی خودت بهش امکانات لازمه رو اضافه کنی نه اینکه به خاطرش بری از پایه انجین بزنی یا به عبارت دیگر: پول فقط برای کار خاص بده نه اینکه به خاطر کار خاص کل بار رو به دوش سرمایه ات بذاری. :31:
همین الانم پاشو برو یه پروژه راه بنداز که حوصله ات سر نره.
اینم تیم سازندگان یونیتی که اتفاقاً یکیشون هم ایرانیه(حالا بشمر ببین چند نفرن و چه نژادهایی توشونه که دیگه فکر ساخت انجین با یه تیم ایرانیه خالص به سرت نزنه) :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M0hsen3D
07-03-2012, 14:48
خب اینجوری پیشرفت نمیکنیم ... همیشه وابسته ایم اگه قراره همه اینجوری فکر کنن چرا پس این همه اینجین ریلیز شده؟؟؟ خب همه کمپانی ها یا بیان از Unreal Engine استفاده کنن دیگه! یا یونیتی.
اگه قرار باشه همین راه وابستگی به انجین های اماده رو در پیش بگیریم همیشه مصرف کننده باقی میمونیم و نمیتوینم هیچ وقت با بازار بازی های خارج رقابت کنیم.
الکی هم جو تیم یونیتی نگیرتتون اینا هم از همون اول یه تیم کوچیک 10-20 نفره بودن که کم کم پیشرفت کردن و شدن این و ما هم میتونیم تو این صنعت قدرتمند بشیم و حرفی واسه گفتن داشته باشیم بشرطه اینکه بتونیم خودمون تکنولوژی تولید کنیم. وگرنه ته یونیتی مگه چیه؟؟؟ جنگ در خلیج عدن! که دیگه حداکثر قدرت یونیتی هست. یه نگاهی به Persian Engine بندازین که در عرض 2-3 سال اونم تکی انجینشو تا کجا پیش برد ... تا دیگه از این توهمای نداشتن تکنولوژی و ...در بیاین... تکنولوژی رو باید دنبالش رفت تا بهش رسید همینجوری از رو هوا که نمیاد!!! چون اونا تکنولوژیشو دارن و ما نداریم پس ما دیگه بیخیالش بشیم و فقط مصرف کننده باشیم چون اونا دارن و ما نداریم. خب اونا از پدرشون به ارث بردن؟ تلاش کردن تا بهش رسیدن دیگه علومشون هم که از دانشمندان همین اب و خاکه پس چجوریه که ما پیش رفت نکردیم و اونا پیشرفت کردن؟؟؟ خیلی سادست چون تا چشم وا کردیم دیدیم تکنولوژی دست اوناست و ما مصرف کننده شدیم ... چون فقط 30 ساله که ازاد شدیم پس الان وقتشه ما میتوینم چون پیامبرمون فرموده : اگر علم در ثریا باشد مردانی از پارس به آن دست می یابند.پیامبر(ص) . حالا بازم بگین ما نمیتونیمو علم نداریمو ... از این توهمات بزنه به سرتون.
ببخشید یکم رک صحبت کردم , نمیتونم کلمه ما نمیتونیمو تحمل کنم :41:
anti-military
07-03-2012, 15:57
ممنون وقت ميذاريد جواب ميديد ...
به نظر من حق با هات سانه. البته شما هم درست ميگی اما با الوچه الؤچه گفتن که دهن ترش نميشه
ما ايراني ها و كلا كشورهاي عقب افتاده هميشه ادعا داريم كه ما ميتونيم ! خوب تونستن كه همه ميتونن مهم شرايط و پول و نیروی کاره . درسته كه ما ميتونيم حتي پیشرفته ترين فضا پیما جھان رو ھم بسازیم اما با کدوم پول و به چه قيمتي ؟
اول شرايط بايد برسي بشه كه طرف مطمئن باشه پولش برميگرده وگرنه هيچ کسی حأضر نيست به خاطره مستقل شدن و پیشرفت ايران تو بازي سازي بياد انقدر هزينه كنه . مثل اينه كه بخواهي تو كوير قصر بسازي
هفته پیش تهران بودم رفتم بازار رضا ببينم يونيتي داره يا نه . كه يارو گفت اره دارم . گفتم چند ؟ گفت 15 هزار تومن . گفتم یه نرم افزار 500 مگابایتی 15 ھزار تومن ؟ گفت میخواهي يه نرم افزار نشونت بدم 100 مگابایت يك ميليون تومن ؟ ...
حالا واقعا تو اين كشؤر به نظرت كسي جرات داره واسه ساخت موتور بازي هزينه كنه ؟
M0hsen3D
07-03-2012, 16:22
گرشاسپ , گاندو ,سیاره میترا ... اینا کشکن؟ به نظر من اصلا سرمایه گذاری نکن تو این کار! چون یه شرکت میزنی چند تا یونیتی کار و مدلساز و... استخدام میکنی چند ماه زور میزنی اخرش نصفه جنگ در خلیج عدن هم نمیشی (فکر حمایت بنیادم که خودت میدونی اصلا نباید تو سرت پر بکشه) .اینه عاقبت بازی سازی تو ایران ...مگه اینکه بودجه داشته باشی هزینه کنی... مثل فن افزار ...چند تا نیروی کار ماهر استخدام میکنی اعم از برنامه نویس , مدلساز و... و میچسبی به ساخت انجین از بیس واسه خودت یا اینکه یکی از انجین های سورس باز رو توسعه میدی و یه انجین گرافیکی رو هم اتچ میکنی بهش و اخرشم یه خروجی خوب مثل گرشاسپ میدی که اینقدر افتخار افرین باشه.
موفق باشید.
Reza Azimy_RW
07-03-2012, 21:21
گرشاسپ , گاندو ,سیاره میترا
نجین های سورس باز رو توسعه میدی و یه انجین گرافیکی رو هم اتچ میکنی بهش و اخرشم یه خروجی خوب مثل گرشاسپ میدی که اینقدر افتخار افرین باشه.اینا رو که با Unity و udk هم صد هزار پله بهترشو هم میشه ساخت مطمئنن اگه از یه انجین درست حسابی استفاده میکردن خروجی خیلی بهتری نصبت به انجین اوپن سورس گند Orge میداد
شما یه بار حرفای هاتسان رو به نظر من مرور کن
موفق باشی
off.
M0hsen3D
07-03-2012, 22:11
اینا رو که با Unity و udk هم صد هزار پله بهترشو هم میشه ساخت مطمئنن اگه از یه انجین درست حسابی استفاده میکردن خروجی خیلی بهتری نصبت به انجین اوپن سورس گند Orge میداد
موفق باشی
off.
عزیز من Ogre3d گیم انجین نیست!
اتفاقا شما یه بار دیگه حرف های منو مرور کنی متوجه میشی اصلا منظور من چی هست.
hasansmoke
07-03-2012, 22:45
سلام به همه.
در مورد حرف های هات سون باید بگم مشکل دسترسی به تکنولوی ها نیست.
مثلا لینک زیر دموی رندر مولتی ترد هستش که تو کتاب Multi-Threaded_Game_Engine_Design_ هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگر میان افزار ها هم به همین شکل هستش.مثلا من خودم میان افزار بیست(light map) و umbra رو داشتم.
مشکل اصلی کار تخصصی روی این ها هست.مثلا اینکه بیام تو یه انجین یه تیم 5 نفره رو بزاریم که فقط رو هوش مصنوعی موتور یا فیزیک کار کنند و به همین شکل.
که مشکل بر میگرده به سیستم دانشگاه ضعیف ما که جز کتاب اقای قمی دیگه فراتر نمیرن.
اگه مباحث فنی انجین در دانشگاه ها به طور تخصصی اموزش داده بشن ما هم انجین ها بزرگی میسازیم.
درکل زیاد حوصله توضیح کلی رو نداشتم ولی میخوام بگم مشکل تو ابزار نیست مشکل تو استفاده از ابزار هست که اینم غیر ممکن نیست مگر با تلاش.با یه جا نشستن و تماشا کردن کار درست نمیشه حرکی به اندازه سهم و فهم خودش باید تو این راه حرکت کنه،هرچند کوچیک ،هرچند کوچک تر از هدهدی که برای خاموش کردن اتش حضرت ابراهیم اب اورد، ولی اگه همین حرکت های کوچیک کنار هم جمع بشه یه اتفاق بزرگ می افته.
پس تسلیم نشید.
شما umbera داشتی ؟ بابا دست مارم بگیر به ما نمی دی ./؟:31:
AMIR REZAs
08-03-2012, 13:46
سلام به همه.
مثلا لینک زیر دموی رندر مولتی ترد هستش که تو کتاب Multi-Threaded_Game_Engine_Design_ هست.
کد:
دیگر میان افزار ها هم به همین شکل هستش.مثلا من خودم میان افزار بیست(light map) و umbra رو داشتم.
مشکل اصلی کار تخصصی روی این ها هست.مثلا اینکه بیام تو یه انجین یه تیم 5 نفره رو بزاریم که فقط رو هوش مصنوعی موتور یا فیزیک کار کنند و به همین شکل.
که مشکل بر میگرده به سیستم دانشگاه ضعیف ما که جز کتاب اقای قمی دیگه فراتر نمیرن.
اگه مباحث فنی انجین در دانشگاه ها به طور تخصصی اموزش داده بشن ما هم انجین ها بزرگی میسازیم.
درکل زیاد حوصله توضیح کلی رو نداشتم ولی میخوام بگم مشکل تو ابزار نیست مشکل تو استفاده از ابزار هست که اینم غیر ممکن نیست مگر با تلاش.با یه جا نشستن و تماشا کردن کار درست نمیشه حرکی به اندازه سهم و فهم خودش باید تو این راه حرکت کنه،هرچند کوچیک ،هرچند کوچک تر از هدهدی که برای خاموش کردن اتش حضرت ابراهیم اب اورد، ولی اگه همین حرکت های کوچیک کنار هم جمع بشه یه اتفاق بزرگ می افته.
پس تسلیم نشید.
نمیخواستم اینجوری جواب بدم ولی غلط کردی,اون بازی تازه اولشم نیست,کیفیت سایه هاش رو که جلوی خودم توی خروجی کم کردن سنگین نشه,کیفیت تکسچراشون که خیلی هم بالا نیست,همزمان چندین فریم انیمیشن میشه اجرا کرد که به هیچ وجه تو این بازی بیش از 20 فریم همزمان هم نمیشه دید,شیدر نویس که ندارن و خیلی از امکانات یونیتی 3.5 رو هنوز نیومده اضافه نکردن و خیلی چیزای دیگه........ .
ببخشید یکم رک صحبت کردم , نمیتونم کلمه ما نمیتونیمو تحمل کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکال نداره در عوض منم رک صحبت کردم,در ضمن من در جواب جمله زیر اون حرفا رو زدم.
فکر کنید یکی مثل من ميخواد همچین کاری بكنه و ماهي 5 تا 6 میلیون ھم میتونه هزينه كنه . به نظر شما عاقلانه است ؟
تازه اینم داشته باش که اون Frostbite 2 با اون عظمتش انقدر مشکل ایجاد کرده برای بتل فیلد سه اومدن پچ دادن بالای 4 گیگ حجمشه,چرا؟؟؟چون اولین بازی بوده که باهاش ساخته شده وگرنه چرا یه تیم ضعیف تر که بعد از یه مدت از ورژن بهتر انجین استفاده کرد NFS Run رو استفاده کرد مشکل انجینش خیلی کمتر بوده....
یه نگاهی به امضام بندازی بد نیست,ولی فقط آرزو نه رویا(یکی از بیرون بیاد میگه این دخترا کین نام میبری)تو رویا و توهم بری به هیچ جایی نمیرسی,همین الان خودم هم سر یکی از ایده هام سیستم Interactive liqued system to polygon لازم دارم که هیچ انجینی ساپورت نمیکنه چون احتمال استفاده اش انقدر کمه که نمی صرفه کسی به انجینش استفاده کنه(خودم هم بحثش رو توی یه کتاب قدیما دیده بودم که میگفت با سیستم های امروزی قابل پیاده سازی نیست) پس اینجاست که من انجین انحصاری لازم دارم,در ضمن اون سیستمی که گفتم فکر کنید پردازش تحلیل مایعات رو از روی CPU میبره به پلیگان به صورت جامد استفاده میکنه و توسط GPU پردازش میشه,تازه باید طوری طراحی بشه که افت فریم نیاره,وگرنه مثل Water simulation مایا میشه که CPU معمولی هم باشه ممکنه ساعت ها طول بکشه 4 تا فریم بزنه در صورتی که Cry Engine3 یه چیزی داره به نام Interactive Water که اگه درست ازش استفاده بشه میتونه مثل Simulation مایا کار کنه به صورت ریل تایم رندر میکنه اونم اشتراکی CPU و GPU...
شما میتونی بیا برای من پیاده کن!!!
در آخر از همه هم اضافه کنم بعد از این همه مدت تازه یونیتی DX11 رو داره اضافه میکنه معلومه کار راحتی نیست,فکر نکنید کدش رو میشه کپی پست کرد و تمام...
hasansmoke
08-03-2012, 18:28
شما میتونی بیا برای من پیاده کن!!!
من نگفتم پیاده میکنم.مثل اینکه بد متوجه شدی.گفتم میشه این میان افزار ها رو پیدا کرد.
یکم هم ادب داشته باشی بد نیست.
پیام یکمی ادب داشته باش یعنی چی غلط کردی ؟ زشت نیست ؟
پیام کلا همین جوریه ! روکه دیگه ! :13:
جزئی از خلیج عدن هم نمیشه با انجین ایرانی پیاده کرد که تازه خود این بازی از کلی امکانات انجین استفاده نکرده,انگار مثلاً 100 تا نمونه بهتر سراغ داره تو ایران بعد میگه این که چیزی نیست.
اونجوری گفتم که بدونه حرف بی ارزش و بی اساس تحویل نده,همینه دیگه طرف اومده بود سر یه حرف الکی تو همین انجمن دعوا راه انداخت بدجوری,اگه یادتون باشه سر یه حرف مشابه این بود که آقای راد اومد کل انجمن رو برد زیر سوال,تهمت هکر و باندبازی و بازی ساز بی کار و هزار تا کوفت دیگه به هممون نسبت داد,اگه الان من به عنوان یه کسی که تقریباً میشناسید یه چیزی رو تند میگم به خاطر اینه که بعداً غریبه نیاد 100 برابرش رو بهتون بگه!!!
من نگفتم پیاده میکنم.مثل اینکه بد متوجه شدی.گفتم میشه این میان افزار ها رو پیدا کرد.اگر پیدا هم بکنی وقتی از کمپانی ارائه کننده خدمات و آموزشی به ما داده نمیشه نمیتونیم پیاده کنیم و هیچ فرقی با نداشتنشون نداره.
فکر کردی من برای چی چسبیده بودم به دارک بیسیک,برای اینکه تنها کمپانی بود(TGC کمپانیشه) که به من کاربر عادی هم خدمات و آموزش میداد.
فکر کن برای بازی پرونده سیاه که داشتم میساختم میخواستم این رو اضافه کنم که وقت یاری نکرد...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s.com%2F%3Fm%3Dview_product%26id%3D2311)
مشابهش توی یونیتی هست,حالا فکر کنید توی یونیتی با 2 تا کلید کار تمومه ولی اینجا فقط بالای 50 تا Command داره که بشه به هر طریقی که دلمون میخواد به زیر مجموعه های دارک بیسیک از جمله همین FPSC آشغالی اضافه کنیم.
این چیزا هست که به خاطرش هنوز هم که هنوزه بعد از این همه مدت کار نکردن با دارک بیسیک دارم دنبالش رو میگیرم,هر چقدر انجینش بد بوده بار علمیش زیاد بوده,طوری که الان خودم به شخصه Occ Culling رو میتونم پیاده سازی کنم چون با سورسش آشنایی دارم....
خلاصه این رو بگم بهتون که انجین سازی مثل سیستم عامل سازیه که بعد از این همه بودجه ای که پاش گذاشتن خود رئیس جمهور اومد گفت در حد یه پروژه دانشگاهی خوب بود ولی نه در ابعاد وسیع(دقیق این رو نگفته ولی منظور همین بوده),آره اونجا تونستیم به هدفمون برسیم برای اینکه هدفمون ساخت سیستم عامل ملی بود نه ساخت سیستم عاملی که کار مردم رو راه بندازه,اینجا هم همین میشه,شما بگین,تا الان همون موتور پرشین که میگین کار چند نفر رو راه انداخته.
این رو هم آخرش اضافه میکنم:
شاید من آدمی باشم که زیادی به کار و حرفام اطمینان دارم ولی هیچ وقت مغرور نیستم,پس با آدم توهمی سر و کار ندارید و برای هر حرفی که میزنم دلیل دارم(بر عکس خیلیا).
M0hsen3D
08-03-2012, 21:01
اقای با ادب, من طبق گفته خودشون اینو گفتم!!
اگرم حالا من یه اشتباهی تو حرفام داشته باشم تو اینقدر باید ادب داشته باشی که به نظر دیگران احترام بزاری.
میدونی چیه؟ مشکل اینه اصلا هنوز منظور منو نفهمیدی ...دارم میگم بیایم خودمون تکنولوژی تولید کنیم از اونور یکی میاد میگه با یونیتی یو دی کی هم میشه این فلان بازیهارو ساخت!:blink: خب بشه ساخت حداقل یکم دقت میکردین , یکم با حوصله تر میخوندین منظورمو درک کنین که اصلا چی میگم.
من میگم با این یونیتی جنابعالی حداکثر تا کجا میخوای بری ؟اصلا هدفت چیه؟ بازار داخلی؟ خارجی؟
حرف من اینه که اقا بیاین راه درست و اصلی این صنعتو در پیش بگیریم بریم جلو بیام خودمون تکنولوژی بسازیم اخه تو که سرتاپاتو جو یونیتی گرفته مگه میتونی به فکر ابداع و ابتکار تو این صنعت باشی؟ میتونی تکنولوژی تولی کنی؟ بابا هدفت اینه یه چهار تا بازی مثل جنگ در خلیج عدن و ... بسازی که بدرد همین ور بخوره یه پولی بزاری تو جیبت خداحافظ شما.
من به فکر اینم بابا بیام واقعا صنعت بازیسازی درست پیاده کنیم ... نه با چهار تا بازی ساختن با انجین اماده و یه پولی تو جیب گذاشتن.
همون پویا ایماندار که دو سال از زندگیش زدو رفت دنبال علم , رفت دنبال اینکه با تکنولوژی ساخته خودش محصول بده بیرون خیلی خیلی ارزشش بیشتر از خروجی های شماست که با چهار تا کلیک یه شیدر اضافه میکنی و... خروجیتم همونیه که موتور یونیتی توانشو داشت! ایماندار رفت دنبالش که خودش اینا رو پیاده کنه تا بلکه بتونه گام بزرگی در راه برداره.
یادی کنم از اون دوستمون سعید که نفری یه دونه تشکر پای حرفش زدین که فقط یه خسته نباشید بگین بخاطر تایپ زیادش! پیشنهاد میکنم یه بار دیگه تاپیک میخواهم بازیساز شوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو بخونید تا بلکه یه چیزایی دوباره تو ذهنتون زنده بشه.
Expert32
08-03-2012, 22:13
سلام به همگي.
اين تاپيکو از اول دنبال کردم ولي هيچ وقت نميخواستم پست بدم.اين پست هم اولي و آخرينش هست.
از همه عضر خواهي ميکنم.
پيام عزيز, تويي که حتي نميتوني يه پنجره با api هاي ويندوز براي بازي خودت بنويسي چرا انقدر مزخرفات تحويل بقيه ميدي آخه!
انقدر تو انجين هاي آماده غرق شدي که ديگه هيچ چيزيو نميتوني ببيني.اينجارو کردي مثل زمان قبل از رنسانس تا هرکي يه حرفي ميزنه زود مياي ميگي نميشه, نميتونيم, ... با اينکه اصلا هيچ اطلاعي از موضوع نداري و فقط يه سري ذهنيات مسخره براي خودت جمع کردي.
حتي نميتوني يه کلاس تخصيص حافظه ساده براي خودت بنويسي حالا مياي ميگي که فلان انجين --- فلان انجين ***.
تويي که مياي از انجيني مثل Frostbite 2 صحبت ميکني, ذهنت حتي ظرفيت جا دادن بخش کوچکي از سورس کدهاي اين انجينو نداره.
امدي اينجا از Water simulation صحبت ميکني ولي حتي نميتوني بدون انجين يه hit-testing ساده دو بعدي بنويسي.
انقدر لحن صحبتت بده که کسي جرات نميکنه باهات 4 تا حرف فني بزنه.آخه غرور هم حدي داره.
شايد من آدمي باشم که زيادي به کار و حرفام اطمينان دارم ولي هيچ وقت مغرور نيستم,پس با آدم توهمي سر و کار نداريد و براي هر حرفي که ميزنم دليل دارم(بر عکس خيليا).
اين جمله مثل اين ميمونه که بزني طرفو با چاقو بکشي بد بگي اصلا قصد نداشتم بکشمت
هي خواستم پست ندم ديدم موهام داره سفيد ميشه وقتي يکي مثل تو (تو نوعي) مياد اين همه اراجيف تحويل اينو اون ميده.آخرش هم چهارتا حرف ناجور هم ميزنه بعد توقع داره هيشکي هيچي بهش نگه.
ماشاالله ادعاتم که کم نيست. الان فکر کنم خاجه حافظ شيرازي هم ميدونه سيستمت شونصد گيگ رم داره, کارت گرافيکتو انويديا سفارشي واست ساخته و ... که وقتي يکي پول نداره چنين سيستمي جمع کنه اما دانشش خيلي از تو امثال تو بيشتره بايد بياد اينجا افسوس بخره و آخرش هم بيخيال پيشرفت بشه.
من که یه بازی 2 بعدی ساخته شده از پایه رو با صدتا بازی که تو تو انجین آماده بنویسی عوض نمیکنم حالا بیا اینجا بگو فلان بازی فلان مشکلو داشه چون انجینشونو خودشون نوشته بودن, انقدر از این حرفت بدم میاد که میخوام با سر بزنم تو مانیتور.
حرف واسه گفتن زياد هست اما به احترام بقيه بچه هاي اين انجمن همين قدر کافيه.
شرمنده از بقيه بچه ها بابت لحن بد اين پست.با بعضي ها بايد همين جوري صحبت کرد.(هرچند که نرود ميخ آهني در سنگ)
مرخصيمونم تموم شد 1 ساعتم ماله این پست 2 روزم تو اتویوس بعدشم بايد وايسم بالاي برجک.
ولی وقتی برگردم (3 ماه دیگه) قصد دارم یه تیم جمع کنم واسه ساخت انجین.
چهار تا کلیک یه شیدر اضافه میکنیشما مثل اینکه نمیدونی,حداقلش من 2 تا زبون شیدر نویسی بلدم!!!
4 تا کلیک اونیه که یه پروژه آماده میگیری حتی بهت اجازه تغییر هم نداده,بهم توی چت یه شیدر نشون دادی گفتی خودت زدی منم گفتم روی تکسچری که من بهت میدم روی جسم کروی بزن آخرش هیچی ازش در نیومد چون حتی باکس رو به کره نمیتونستی تغییر بدی.
هیچ وقت فکر نکن همه مثل خودتن,بدترین حالت آماده کاری تو بازی سازی کار با FPSC هست که وقتی من Post processing روش پیاده کردم که انجین به عمرش ندیده بود پس این قضیه رو کلاً منتفی کردم و کار آماده انجام نمیدم,حالا شاید 4 تا مدل آماده هم استفاده کرده باشم ولی....
در ضمن اون تکنولوژی که میگی اول باید ایده اش باشه اونم نه طوری که قبلاً هم نباشه,اونوقت با یه هزینه خفن میتونی مثل Metal gear solid 4 بالاترین نمرات رو از بهترین سایتا بگیری.
به این میگن تکنولوژی نه اینکه یه انجین ضایع که DXش رو از جای دیگه گرفته(پیاده سازی DX روی انجین راحت ترین کار گرافیکی برای همین انجینای الکی زیادن)بقیه امکانات هم که طبق تحلیل یه نفر در اومد یکی از همین انجین های ایرانی همه چیزش کپی پست بوده فقط با یه تغییر کوچیک و طراحی یه ادیتور الکی.
اين پست هم اولي و آخرينش هست.پس اصلاً فکر کنم نیازی به جواب دادن نباشه,چون جواب بدم جوابی هم نمیشنوم.
ولی وقتی برگردم (3 ماه دیگه) قصد دارم یه تیم جمع کنم واسه ساخت انجین. در این مورد هم باید بگم انشالله موفق میشی چون افتخارش میمونه برای من ایرانی,ولی فقط در همین حد بدون که انرژی هسته ای پشت بازی عروسک گردان بوده طبق مصاحبه ها و گزارش ها بعد از چیزی حدود 200 ملیون(***اگه اشتباه نگفته باشم)انجینشون انقدر باگ داشته رفتن تو کار یه انجین دیگه و حتی بعد از بر طرف کردن باگ ها تنها دلیلی که برای تعویض انجین داشتن این بوده که نکنه بعد از عرضه خیلی ایرادات رو بشه و این ترس دقیقاً به خاطر نداشتن یوزرهای کافیه.(این جمله آخریا هم با همه بودم وگرنه قرار شد جواب به شما ندم.)
شما مثل اینکه نمیدونی,حداقلش من 2 تا زبون شیدر نویسی بلدم!!!
4 تا کلیک اونیه که یه پروژه آماده میگیری حتی بهت اجازه تغییر هم نداده,بهم توی چت یه شیدر نشون دادی گفتی خودت زدی منم گفتم روی تکسچری که من بهت میدم روی جسم کروی بزن آخرش هیچی ازش در نیومد چون حتی باکس رو به کره نمیتونستی تغییر بدی.
هیچ وقت فکر نکن همه مثل خودتن,بدترین حالت آماده کاری تو بازی سازی کار با FPSC هست که وقتی من Post processing روش پیاده کردم که انجین به عمرش ندیده بود پس این قضیه رو کلاً منتفی کردم و کار آماده انجام نمیدم,حالا شاید 4 تا مدل آماده هم استفاده کرده باشم ولی....
در ضمن اون تکنولوژی که میگی اول باید ایده اش باشه اونم نه طوری که قبلاً هم نباشه,اونوقت با یه هزینه خفن میتونی مثل Metal gear solid 4 بالاترین نمرات رو از بهترین سایتا بگیری.
به این میگن تکنولوژی نه اینکه یه انجین ضایع که DXش رو از جای دیگه گرفته(پیاده سازی DX روی انجین راحت ترین کار گرافیکی برای همین انجینای الکی زیادن)بقیه امکانات هم که طبق تحلیل یه نفر در اومد یکی از همین انجین های ایرانی همه چیزش کپی پست بوده فقط با یه تغییر کوچیک و طراحی یه ادیتور الکی.
میگم پیام چیزی به سرت نخورده ؟ یا چیزی نخوردی ؟! حالت خوب نیست ! ( میدونی دو تا زبون شیدر نویسی یعنی چی ) یکی فکر کن بعد حرف بزن ! فکر کنم اگه چیزی نخورده باشی یا چیزی به سرت نخورده باشه پس کمبود توجهت زده بالا ! داری اینجا دعوا راه میندازی !؟ چرا آخه ؟ بیکاری مگه ؟ هر چنر روز یه بار یه دعوا به پا میکنی که چی ؟
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
سلام به همگي.
اين تاپيکو از اول دنبال کردم ولي هيچ وقت نميخواستم پست بدم.اين پست هم اولي و آخرينش هست.
از همه عضر خواهي ميکنم.
پيام عزيز, تويي که حتي نميتوني يه پنجره با api هاي ويندوز براي بازي خودت بنويسي چرا انقدر مزخرفات تحويل بقيه ميدي آخه!
انقدر تو انجين هاي آماده غرق شدي که ديگه هيچ چيزيو نميتوني ببيني.اينجارو کردي مثل زمان قبل از رنسانس تا هرکي يه حرفي ميزنه زود مياي ميگي نميشه, نميتونيم, ... با اينکه اصلا هيچ اطلاعي از موضوع نداري و فقط يه سري ذهنيات مسخره براي خودت جمع کردي.
حتي نميتوني يه کلاس تخصيص حافظه ساده براي خودت بنويسي حالا مياي ميگي که فلان انجين --- فلان انجين ***.
تويي که مياي از انجيني مثل Frostbite 2 صحبت ميکني, ذهنت حتي ظرفيت جا دادن بخش کوچکي از سورس کدهاي اين انجينو نداره.
امدي اينجا از Water simulation صحبت ميکني ولي حتي نميتوني بدون انجين يه hit-testing ساده دو بعدي بنويسي.
انقدر لحن صحبتت بده که کسي جرات نميکنه باهات 4 تا حرف فني بزنه.آخه غرور هم حدي داره.
هي خواستم پست ندم ديدم موهام داره سفيد ميشه وقتي يکي مثل تو (تو نوعي) مياد اين همه اراجيف تحويل اينو اون ميده.آخرش هم چهارتا حرف ناجور هم ميزنه بعد توقع داره هيشکي هيچي بهش نگه.
ماشاالله ادعاتم که کم نيست. الان فکر کنم خاجه حافظ شيرازي هم ميدونه سيستمت شونصد گيگ رم داره, کارت گرافيکتو انويديا سفارشي واست ساخته و ... که وقتي يکي پول نداره چنين سيستمي جمع کنه اما دانشش خيلي از تو امثال تو بيشتره بايد بياد اينجا افسوس بخره و آخرش هم بيخيال پيشرفت بشه.
من که یه بازی 2 بعدی ساخته شده از پایه رو با صدتا بازی که تو تو انجین آماده بنویسی عوض نمیکنم حالا بیا اینجا بگو فلان بازی فلان مشکلو داشه چون انجینشونو خودشون نوشته بودن, انقدر از این حرفت بدم میاد که میخوام با سر بزنم تو مانیتور.
شرمنده از بقيه بچه ها بابت لحن بد اين پست.با بعضي ها بايد همين جوري صحبت کرد.(هرچند که نرود ميخ آهني در سنگ)
مرخصيمونم تموم شد 1 ساعتم ماله این پست 2 روزم تو اتویوس بعدشم بايد وايسم بالاي برجک.
شما ناراحت نشو این پیام یکمی کمبود توجه داره . انشالله خدا شفا میده ! منم میخواستم هیچی نگم ولی نمیشه که انقدر چرت و پرت میگه خون آدم به جوش میاد .
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
اگرم حالا من یه اشتباهی تو حرفام داشته باشم تو اینقدر باید ادب داشته باشی که به نظر دیگران احترام بزاری.
میدونی چیه؟ مشکل اینه اصلا هنوز منظور منو نفهمیدی ...دارم میگم بیایم خودمون تکنولوژی تولید کنیم از اونور یکی میاد میگه با یونیتی یو دی کی هم میشه این فلان بازیهارو ساخت!:blink: خب بشه ساخت حداقل یکم دقت میکردین , یکم با حوصله تر میخوندین منظورمو درک کنین که اصلا چی میگم.
من میگم با این یونیتی جنابعالی حداکثر تا کجا میخوای بری ؟اصلا هدفت چیه؟ بازار داخلی؟ خارجی؟
حرف من اینه که اقا بیاین راه درست و اصلی این صنعتو در پیش بگیریم بریم جلو بیام خودمون تکنولوژی بسازیم اخه تو که سرتاپاتو جو یونیتی گرفته مگه میتونی به فکر ابداع و ابتکار تو این صنعت باشی؟ میتونی تکنولوژی تولی کنی؟ بابا هدفت اینه یه چهار تا بازی مثل جنگ در خلیج عدن و ... بسازی که بدرد همین ور بخوره یه پولی بزاری تو جیبت خداحافظ شما.
من به فکر اینم بابا بیام واقعا صنعت بازیسازی درست پیاده کنیم ... نه با چهار تا بازی ساختن با انجین اماده و یه پولی تو جیب گذاشتن.
همون پویا ایماندار که دو سال از زندگیش زدو رفت دنبال علم , رفت دنبال اینکه با تکنولوژی ساخته خودش محصول بده بیرون خیلی خیلی ارزشش بیشتر از خروجی های شماست که با چهار تا کلیک یه شیدر اضافه میکنی و... خروجیتم همونیه که موتور یونیتی توانشو داشت! ایماندار رفت دنبالش که خودش اینا رو پیاده کنه تا بلکه بتونه گام بزرگی در راه برداره.
یادی کنم از اون دوستمون سعید که نفری یه دونه تشکر پای حرفش زدین که فقط یه خسته نباشید بگین بخاطر تایپ زیادش! پیشنهاد میکنم یه بار دیگه تاپیک میخواهم بازیساز شوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو بخونید تا بلکه یه چیزایی دوباره تو ذهنتون زنده بشه.
من کاملا قبول دارم . در مورد پیامم ... ! ولی یه نکته رو بگم بنیان گذار یونیتی خودش گفتi که من در شروع کارم تنها بودم و نیتم این بوده موتوری ایجاد کنم تا بازی سازای ایندی بتونن با هذینه کم بازی بسازن . برید نسخه اول رو ببینید از همین موتور های ایرانی کمتره . !
اینجا یه سر بزنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] y%2Fwhats-new%2Funity-1.1)
راستی پیام نراحت نشیا / اگه الان من به عنوان یه کسی که تقریباً میشناسید یه چیزی رو تند میگم به خاطر اینه که بعداً غریبه نیاد 100 برابرش رو بهت بگه!!!
من کاملا قبول دارم . در مورد پیامم ... ! ولی یه نکته رو بگم بنیان گذار یونیتی خودش گفتi که من در شروع کارم تنها بودم و نیتم این بوده موتوری ایجاد کنم تا بازی سازای ایندی بتونن با هذینه کم بازی بسازن . برید نسخه اول رو ببینید از همین موتور های ایرانی کمتره . !معلومه برای اینکه مال شونصد قرن پیشه,در ضمن تو نبین اون کجا بوده,ببین الان کجاست,اگه میخواید از اونجا شروع کنید و بعد از این همه مدتی که گذشته تازه یونیتی ای بسازید که 4 تا بازی AAA باهاش ساخته نشده پس برید از همین الان شروع کنید.
شما میخوای بدونی انجین چیه برو با Gamebryoمقایسه کن.
بازی هایی مثل Civilization IV و Oblivion و Fallout 3 و Empire Earth 2 و Loki و PowerUP Heros (این یکی مال یوبی سافته) و غیره و غیره و غیره چیز کمی نیست.
اون 2 تا زبون شیدر نویسی رو هم شاید توشون ضعف داشته باشم ولی هر چی باشه تونستم توشون به مرحله طراحیPost process و Vertex shader ها برسم.
ویرایش:
این نوید رو به همتون میدم که بعد از یه مدت کوتاه,شاید بعد از عید دیگه تو انجمن نمیام,بازی رو تو شرکت میسازیم و خبرا رو سایتای مربوط میان میدن و بازی عرضه میشه و دیگه کسی لازم نیست حرفای من رو تحمل کنه و موهاش سفید بشه و غیره...
حالا وایسید ببینید کیا دارن به گروه ما اضافه میشن,اگر من بد باشم یا چیزی ندونم مطمئن باشید شرکتی که بهترین بازی سال 90 رو ساخته من رو نگه نمیداره و میندازه بیرون(شاید یه دفعه هم بیام تمام عناوینی که شرکت گرفته رو نام ببرم).
AMIR REZAs
09-03-2012, 10:49
بازیش خیلی از نظر گرافیکی در سطح بالایی هست نسبت به بازی های ایرانی دیگه!
میشه گفت ارزش خریدن نسخه اصل رو داره.
البته خوب میشه که ایران هم تو صنعت گیم وارد جنگهای مدرن بشه.
موفق باشید
اگر تو تمام مراحل تریلر مثل شروعش ، با کیفیت و حرفه ای کارگردانی میکردند ، میشد اون قدر روش حساب باز کرد یک تریلر فرا ملی شناخته بشه
عالی بود
به نظر من بازیش می تونه رودست گرشاسب رو بزنه!!
گرافیکش شبیه فار کرای ۲ بود !!!!
حتما سی پی یو قوی میخواد تا بشه بالا ۴۰ فریم بازیش کرد . چون معمولا بازی های ایرانی بالانس نیستن .
یه جا هیچی و هیچکی نیست ( هپروت ) ولی یه جا مثل مورچه دشمن میریزه .!!!
اگه خود بازی مثل تریلرش باشه باید بازی قشنگی باشه.امیدوارم باگ زیاد نداشته باشه.من که تا بیاد می خرم.دستشون درد نکنه
ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییول
من میخوام اینو
من از بازی های سرعتی خیلی خوشم میاد
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااای
نمیتونم صبر کنم
اووف اووف
بابا ایول عجب تریلر نازی ساختند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
من که حتما بازیشو میخرم.
واقعا جالب یود معلومه که زحمت کشیدن واسش !
اگر داستانش و موسیقی و … خوب کار شده باشه فکر کنم بتونه مثل گرشاسب امتیاز خوبی از سایتایی مثل گیم اسپات بگیره!
aliiiiiiiiiiiiiii boooooood
خیلی خوب بود….سپاس دوست عزیز….
Wow خیلی تریلر حرفه ای بود!!!
کف بر شدم.دمشون گرم
هنوز تو کفم !!!
اقعا که عالی کار کردند.میگم عالیه چون درد میکنم بازی ساختن چقدر دشواره و میگم عالیه چون با امکانات کم ما همچنین خروجی رو شاهدیم و میگم عالیه چون تو خارج از ایران همچنین بازی اگه بخوا ساخته بشه کلی هزینه برمیداره و بازم میگم دمشون گرم چون ما ثابت کردیم که می توانیم.
موقف و پیروز باشید
واقعا به بازی های ایران امیدوار شدم . خیلی عالی بود
خب همینطور که می بینید این بازتاب تریلر بازی مبارزه در خلیج عدن هست که با Unity کار شده ...
به نظر من به این بازی میشه گفت بازی موفق / به بازی ای میشه صفت موفق رو به کار برد که مردم بپسندند مهم نیست که با چه انجینی و چطوری ساخته شده مهم اینه که تونسته کارشو درست انجام بده
سلام به همگي.
از همه عضر خواهي ميکنم.
نمی خوام دعوا راه بندازم ولی من هرچی فکر می کنم این لحن صحبت کردن بیشتر به یه ادم .......... بیخیال استغفرالله:13:
فقط چندتا سوال توی ذهنم پیش اومده
مگه جنابعالی داری ؟ مگه جنابعالی سورس هاش رو دیدی ؟ مگه جنابعالی می تونی باهاش کار کنی ؟ نه اصلا بیا سورس انریل انجین 3 رو بهت میدم ببین می تونی باهاش کار کنی؟
مشکل پیام غرورش نیست مشکلش اینه که دونسته های فنی اش خیلی زیاده واسه همیشن هم کسی به این ساده گی ها توی بحث های فنی حرفیش نمیشه جنابعالی هم به جای این جور حرف زدن بیا خودت رو امتحان کن :27:
واقعا خدا رحم کنه به اسم و صنعت بازی سازی با امثال شماها . بلدی بیا کارت رو نشون بده نه اینکه اینهو ..... بشینی پای سیستم یک سری ..... ببافی تحویل مردم بدی که چی مثلا من بلدم فلان کار رو من بلدم الان کار رو این چیزا . اشکال نداره شما برو برگرد ببینم می تونی انجین بسازی یا نه . همین که با باد هوا اومدی می گی می خوام تیم واسه انجین ساختن جمع کنی معلومه چه جور ادمی هستی . موفق باشی توی زمینه انجین ساختن :13:
ببینم اینقدر شما به فکر این صنعتی بیا یه کاری کن 2 میلیارد تومن بده به من من دو سه ساله واسه یه انریل انجین میسازم . مگه الکیه ساخت انجین و این چیزا ؟ با خرج نمی کنن توی ایران چرا این حرف رو به زور می خواین توی مخ خودتون بندازین خرج نمی کنن . اگه فکر و حرفتون دانش فنیه مطمئن باشین نابغه هایی توی این زمینه داریم که راحت می تونن از پس ساخت همجین جیزهایی بر بیان .
مسئله بعدی هم که مطرحه فکر غلط شما در مورد ساخت بازیه . شما فکر می کنید که اگه انجین باشه بازی هم مهم نیست من هزار بار گفتم به هرکسی هم این حرفه رو یاد دادم گفتم تکنولوژی فقط ابزاری در جهت تولید بازیه همین شما دارین رسما اینا رو با هم قاطی پاتی می کنید اگه توی یونیتی یه کار خر بسازین ملت میان می گن انجین شما یونیتیه پس کل بازی شما گندی بیش نیست نه ؟ اگه اینجوری فکر می کنید پس معلوم الحالی . واقعا دلیل نشده به خاطر داشتن انجین اماده بریم سراغ ساخت انجین اونم با ریسک خیلی زیاد که چی ما می خوایم خودمون بسازیم . اره برو بساز حال کن واسه خودت ببینم کی و چه وقتی می تونی این کار رو بکنی . :13::27:
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------
درضمن علیرضا به نظرم خیلی بهتر بود شیطون رو لعنت می کردی یکی دوتا نفس عمیق می کشیدی بعد جواب میدادی چون اینجوری اصلا به شخصیتت نمی خوره . اصلا به شخصیت یه بازی ساز نمی خوره
M0hsen3D
09-03-2012, 12:19
کدوم شرکتی تا حالا با دو میلیارد تومن پول کارشو تو صنعت بازی شروع کرده که تو تکی دومیش باشی!:18:
بابا بخدا یا IQ تون پایینه یا نمیخواین واقعا بفهمین چی میگم...(خواهشا دیگه اینبار قشنگ بخونید تا منظورمو درک کنین)
من میگم با این انجین بازیها اخرش به جایی نمیرسین چون تهش قدرت یونیتی هست یا یو دی کی( که اگه یه سال اپیک نسخه دیگه نده ازش همتون سویچ میکنین رو یه انجین دیگه(انجین باز!)) , تهش یه بازی مثل جنگ در خلیج هست اگه هدفت اینه که خب همین راهو ادامه بده اخرم دستت به هیچ جا بند نی .... منظورم از دستت یه هیچ جا بند نیست اینه که همیشه وابستگیتو به انیجنا داری و ته کارت چیزی بیشتر از قدرت یونیتی که براش تعریف شده نیست(یعنی نمیتونی به فکر ابداع و اختراع تکنولوژی های جدید باشی فقط منتظری ببینی تو نسخه بعدی یونیتی چه فیچر هایی اضافه شده که فقط استفادش کنی ...بزار اینجوری بگم داداش یعنی هیچ وقت در مقابل بازی های خارجی نمیتونی حرفی واسه گفتن داشته باشی و بازیت به درد همینورم به زور میخوره.)
اخه نگاه کن خب داری حرف میزاری تو دهن من دیگه... من کی گفتم با یونیتی اگه بازی بسازی چون انجین یونیتیه کسی بازیت گند شناخته میشه؟(بالا جواب دادم)
همین شماهایین که با انجین بازیهاتون فکر ملتو تو این کار خراب کردین دیگه ... گفتم برین تاپیک میخواهم بازیساز شومو دوباره بخونین نرفتین حالا دوباره یکی از اونور میاد میگه با یوینتی جنگ در خلیجو ساختن ببینین مردم چه قدر حال کردن!:blink:
اقای حسن خان ...من نگفتم تکی برو برای خودت انریل انجین بساز... میگم همین وقتیو که داری واسه یاد گیری یه انجین تلف میکنی (البته اگه نمیخوای گیم ارتیست بشی) برو دنبال برنامه نویسی بازی با OpenGL یا DX تیم دو نفره ای مثل World Of Goo هم میتونست بازیشو با یونیتی بسازه ولی چرا با انجین ساخته خودشون بازیشونو ساختن؟
کسی هم نگفت بابا بیا دو ساله انریل انجین بساز!(توهم همینه ) .
بیا این جواب شماست:
- برای چی گفتید که یک برنامه نویس بازی ، خودش تک نفری انجین بسازه !
ساخت انجین برای یک برنامه نویس بازی یه جور تمرینه ... نمیخواد Unreal Engine بسازه ! فقط تمرینه ... البته پیشنهاد های دیگه هم هست مثلا انجین های Open Source رو انتخاب کنه و اونها رو خوب بررسی کنه .
- خوب .. اینهایی که گفتید برای ساخت بازی های تجاری و بزرگ بود . من میخوام یه بازی Indie ساده بسازم . چه کنم ؟
مجبورم شما رو بفرستم به ابتدای این پست که از اول ، این پست رو مطالعه کنید !!
- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هنوز سر حرف خودم هستم .. ساخت بازی با انجین آماده خیلی خوبه و نیازی به سورس کد هم ندارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پس لطفا این عقیدتون رو برای خودتون نگه دارید و به افراد تازه وارد مشورت ندید !
در اخر هم میگم ساخت انجینو ساخت یه انریل انجین دیگه فرض نکنین!... یکم خودتون واقعا فکر کنین چرا اگه حرفای شما درسته این همه انجین ریلیز شده کوچیکو بزرگ و با تیم های کوچیک که دارن روز به روز توسعش میدن؟
شما میتونی اگه میخوای برنامه نویس بازی بشی بجای انجین بازی که چیزی جز وقت تلف کردن نیست بری دنبال برنامه نویسی OGL یا DX که همتونم میدونید درست ترین کار ممکن هست.(حالا نمیدونم والا این جواب های بی منطق که میدین واسه چی هست واقعا میخواین سر خودتونو گول بمالین ؟)
god of war 2
09-03-2012, 14:18
سلام.
نوشته شده توسط Expert32 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام به همگي.
از همه عضر خواهي ميکنم.
این بنده خدارو من چند وقتی هست میشناسم (با هم راجب Qt زیاد صحبت کردیم-البته در پیغام خصوصی). آدم آروم و منطقی هست و این پستی هم که داده معلومه خیلی عصبانی شده.
ولی من هم با یکسری از گفته هاش موافقم. نباید راجب هر کاری زود قضاوت کرد و گفت که نمیشه و نمیتونیم.
همیشه یکم آینده نگری لازم هست.تیمی که میره سراغ ساخت انجین فکر چند سال آینده هست که انجینش حداقل برای بازی خودش کامل شده و میتونه بدون هیچ هزینه اضافی و یا نگرانی برای مشکلات احتمالی (تحریم برای خرید نسخه جدید انجینها - نبود امکانات مورد نیاز شما در انجین ها و ...) بازیشونو گسترش بدن حالا ممکنه در نسخه های اول مثل تمام انجین ها با مشکلاتی مثل باگهای مختلف رو برو بشن ولی در نهایت تمام این مشکلا مرتفع میشه.
فرض کنید روزی برسه که هیچکدام از انجین های موجود مثل Unity یا UDK یا ... هیچ سرویسی به ایران ندن(که البته الان هم تقریبا همینجوری شده) حالا کسی که تو ایران رفته نصف عمرشو گذاشته با این انجین ها کار کرده برای یه پروژه تجاری باید یا از نسخه کرک شده استفاه کنه که از نظر عقلانی اون شخص یا تیم مشکل دارن یا اینکه بشینه تو خونه با نسخه کرک شده برای خودش بازی بسازه.
آزادی عمل دیگه برای اون شخص یا تیم وجود نداره و کاملا متکی به انجین آماده میشن.
در کل بهتره یکم به ایرانی بودن فکر کنیم و بعضی جاها شروع کننده ما باشیم و ما به دیگران سرویس بدیم نه اینکه دائم مثل یه کودک که متکی به والدینش هست منتظر سرویس اونها باشیم.
با آرزوی موفقیت برای همگی.
-----
راستی یادم رفت بگم که طبق صحبت هایی که باهاش داشتم فکر نکنم از نظر مالی مشکلی برای جمع کردن یک تیم داشته باشه (قصد داشت یک لایسنز تجاری Qt رو بخره ولی با مشکل تحریم مواجه شد)
lord arthas
09-03-2012, 15:02
منم با ساخت انجین موافقم
دانشش هم در حال یادگیریم :31: ولی یک سوال.....ما دانشش رو داریم؟! پولشو داریم؟! ادمشو داریم؟!!
فک کنم فقط اخری جوابش بله باشه چون نابغه تو ایران زیاد هست ولی بقیش که مهمتره همتون جوابتون نه هست پس این بحث های بیخودی رو ول کنین بچسبین به انجین های اپن سورس گسترش بدین....از احسان یاد بگیرین از کارمک دست کمی نداره ولی کاری به این کل کل ها نداره انجین خودشو داره بلندر هم برای خودش درست درمون کرده ولی کنین این بحث هارو به هیچ جا نمیرسین
البته من کسی نیستم که بخوام تو این بحثا نظر بدم تجربمم کمه ولی..
تیم دو نفره ای مثل World Of Goo هم میتونست بازیشو با یونیتی بسازه به هیچ وجه نمیشه World Of Goo رو با یونیتی ساخت مگر اینکه یه قابلیت هایی رو بهش اضافه کنی.
ولی من هم با یکسری از گفته هاش موافقم. نباید راجب هر کاری زود قضاوت کرد و گفت که نمیشه و نمیتونیم.شاید من زود قضاوت کرده باشم ولی مشکل اینجاست که ایشون ندید در مورد من قضاوت کرده که کاری به شدت بدتره.
ولی یه نکته خیلی مهم وجود داره و اونم اینه که همین الانش هم خیلی از کمپانی های بزرگ دارن از انجین های کمپانی های دیگه استفاده میکنن و بهترین بازی ها رو میسازن,نمونش پر فروش ترین بازی دنیا که Call of Duty نام داره و با تکنولوژی ID Tech ساخته شده که یه انجین انعطاف پذیره برای افزودن امکانات جدید که این رو یونیتی هم داره و فکر هم نکنید ما نشستیم از امکانات پایه یونیتی استفاده میکنیم,سیستم رندر درختامون رو به احسان نشون دادم با یه تعداد برگ کم مثل یه درخت پر نشون میده که البته هنوز ایراد داره ولی همینشم چیزی نیست که توی یونیتی وجود داشته باشه.
حواستون باشه توهم نزنید,به انجینی که خیلی از امکاناتش صد قرنه داره توی انجینای دیگه استفاده میشه نمیگن تکنولوژی,شمایی که به نظر میاد چیزی از انجین نمیدونی باید بری خودت موتور Persian رو تست کنی ببینی چقدر کرش میکنه در مقایسه با انجین های دیگه چه رندری میده,از چه سیستمی برای سایه و نور استفاده میکنه,چه فریم ریتی میده,اصلاً یهو دیدی با این همه ادعا Bone ساپورت نمیکنه,میخوای بازی بسازی اونوقت.
فکر کردی چرا GTA IV از گیم اسپات بالاترین نمره یعنی ده رو گرفت,یکی از دلایلش تکنولوژی انحصاریش برای انیمیشن ها بود که در کنار بقیه المان ها متفاوتش کرده بود,وگرنه هم امکانات San andreas هم داستانش و خیلی چیزای دیگه اش بالاتر بود.
خیلی ناراحتین که ممکنه سر تحریم و این جور چیزا امکان دسترسی به انجین های دیگه از دستمون بره,یه نفر رو بذارید چند ملیارد بذاره یه انجین خوب بنویسین!!!
تا این کارا انجام بشه(بعد چند سال) ما شونصد تا بازی دادیم بیرون,از اون به بعد هم میدیم بیرون انقدر بودجمون رو زیاد میکنیم که بتونیم یه انجین بهتر و به روز تر میسازیم میزنیم رو دستتون...
اگه زمان شاه به جای دادن علم ساخت هواپیما اومدن خود تکنولوژیش رو دادن,خلبانای ایران که میرفتن آمریکا یاد بگیرن همیشه بهترینا بودن ولی الان همونشم نمیدن به ما برای همینه که آمریکا فقط و فقط یه ناو آورده تو خلیج فارس که از کل هواپیماهای کشور ما با این عظمت بیشتر هواپیما داره(جنگنده فقط).
این همه بودجه دادن بابت ساخت هواپیما جنگی ولی حاصلش شد اون هواپیماهایی که همون موتور F5 های از رده خارج شده رو گذاشته بودن روش.
حالا شما بگو موتور پرشین,DXش که SDK خود مایکروسافته,فیزیکش که احتمالاً یا یه SDK دیگه هست یا خیلی داغونه چون من دموی فیزیکی ندیدم,بقیه اش هم که هیچی دیگه!!!
مشکل پیام غرورش نیست مشکلش اینه که دونسته های فنی اش خیلی زیاده واسه همیشن هم کسی به این ساده گی ها توی بحث های فنی حرفیش نمیشه جنابعالی هم به جای این جور حرف زدن بیا خودت رو امتحان کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما لطف داری به من,خودم از خیلیاتون خیلی چیزا یاد گرفتم و شما رو جای استاد خودم میدونم :11:
از احسان یاد بگیرین از کارمک دست کمی نداره
با اینکه احترام خاصی به احسان دارم ولی از اون حرفا بوداااا,کارمک به اندازه کل سن احسان تجربه برنامه نویسی داره,ساختن اولین بازی 3D دنیا کم چیزی نیست که کارمک تجربه اش رو داره,پس چرند نگو چون هممونم جمع بزنی رو هم به اون نمیرسیم به این زودیا :31:
یکم واقع بینی بد نیست دوستان...
god of war 2
09-03-2012, 17:08
ولی یه نکته خیلی مهم وجود داره و اونم اینه که همین الانش هم خیلی از کمپانی های بزرگ دارن از انجین های کمپانی های دیگه استفاده میکنن و بهترین بازی ها رو میسازن,نمونش پر فروش ترین بازی دنیا که Call of Duty نام داره و با تکنولوژی ID Tech ساخته شده که یه انجین انعطاف پذیره برای افزودن امکانات جدید که این رو یونیتی هم داره و فکر هم نکنید ما نشستیم از امکانات پایه یونیتی استفاده میکنیم,سیستم رندر درختامون رو به احسان نشون دادم با یه تعداد برگ کم مثل یه درخت پر نشون میده که البته هنوز ایراد داره ولی همینشم چیزی نیست که توی یونیتی وجود داشته باشه.
حواستون باشه توهم نزنید,به انجینی که خیلی از امکاناتش صد قرنه داره توی انجینای دیگه استفاده میشه نمیگن تکنولوژی,شمایی که به نظر میاد چیزی از انجین نمیدونی باید بری خودت موتور Persian رو تست کنی ببینی چقدر کرش میکنه در مقایسه با انجین های دیگه چه رندری میده,از چه سیستمی برای سایه و نور استفاده میکنه,چه فریم ریتی میده,اصلاً یهو دیدی با این همه ادعا Bone ساپورت نمیکنه,میخوای بازی بسازی اونوقت.
فکر کردی چرا GTA IV از گیم اسپات بالاترین نمره یعنی ده رو گرفت,یکی از دلایلش تکنولوژی انحصاریش برای انیمیشن ها بود که در کنار بقیه المان ها متفاوتش کرده بود,وگرنه هم امکانات San andreas هم داستانش و خیلی چیزای دیگه اش بالاتر بود.
خیلی ناراحتین که ممکنه سر تحریم و این جور چیزا امکان دسترسی به انجین های دیگه از دستمون بره,یه نفر رو بذارید چند ملیارد بذاره یه انجین خوب بنویسین!!!
نمیدونم چرا هر مقایسه ای که انجام میدین با شرکتهایی خودتونو قیاس میکنین که اصلا هیچ شباهتی به اونها ندارین.
پر فروش ترین بازی دنیا که Call of Duty نام داره و با تکنولوژی ID Tech ساخته شده که یه انجین انعطاف پذیره برای افزودن امکانات جدید که این رو یونیتی هم داره و فکر هم نکنید ما نشستیم از امکانات پایه یونیتی استفاده میکنیم
آخه این چه مقایسه ای هست که شما انجام میدیدن. مثلا شرکت شما از کدوم نظر (سرمایه, اعتبار, دسترسی به تکنولوژی , دانش و ... ) شبیه تیم سازنده Call of Duty هست که میاین خودتونو با این تیم مقایسه میکنید.
شمایی که به نظر میاد چیزی از انجین نمیدونی
:41:دیدین باز هم زود قضاوت کردین.
باید بری خودت موتور Persian رو تست کنی ببینی چقدر کرش میکنه در مقایسه با انجین های دیگه چه رندری میده,از چه سیستمی برای سایه و نور استفاده میکنه,چه فریم ریتی میده,اصلاً یهو دیدی با این همه ادعا Bone ساپورت نمیکنه,میخوای بازی بسازی اونوقت.فکر کردی چرا GTA IV از گیم اسپات بالاترین نمره یعنی ده رو گرفت,یکی از دلایلش تکنولوژی انحصاریش برای انیمیشن ها بود که در کنار بقیه المان ها متفاوتش کرده بود,وگرنه هم امکانات San andreas هم داستانش و خیلی چیزای دیگه اش بالاتر بود.
یادم نمیاد چیزی در رابطه با موتور persian گفته باشم که شما الان این حرف رو زدید.بعدشم باز دچار همون مقایسه های بی معنی شدید.
کسی که باید ناراحت باشه مطمئنن من نیستم.بعدشم شما این محاسبه هزینه رو چطور انجام دادی با این سرعت فکر کنم باز هم زود قضاوت کردید.معمولا قبل از اینکه حتی یه نرم افزار کوچیک هم بخوان طراحی کنن چند روز وقت میزارن و هزینه اونو براورد میکنن چه برسه به یک انجین.تازه این همه انجین اپن سورس الان موجود هست بنظرتون چند میلیارد گردش مالی این وسط انجام شده:18:
تا این کارا انجام بشه(بعد چند سال) ما شونصد تا بازی دادیم بیرون,از اون به بعد هم میدیم بیرون انقدر بودجمون رو زیاد میکنیم که بتونیم یه انجین بهتر و به روز تر میسازیم میزنیم رو دستتون...
شمایی که اصلا به رویا پردازی اعتقاد نداشتی این جمله از شما بعید بود.
lord arthas
09-03-2012, 17:21
حالا کارمک مثال و اغراق قاطی بود :31:
نمیدونم چرا هر مقایسه ای که انجام میدین با شرکتهایی خودتونو قیاس میکنین که اصلا هیچ شباهتی به اونها ندارین.
نقل قول:
پر فروش ترین بازی دنیا که Call of Duty نام داره و با تکنولوژی ID Tech ساخته شده که یه انجین انعطاف پذیره برای افزودن امکانات جدید که این رو یونیتی هم داره و فکر هم نکنید ما نشستیم از امکانات پایه یونیتی استفاده میکنیم
آخه این چه مقایسه ای هست که شما انجام میدیدن. مثلا شرکت شما از کدوم نظر (سرمایه, اعتبار, دسترسی به تکنولوژی , دانش و ... ) شبیه تیم سازنده Call of Duty هست که میاین خودتونو با این تیم مقایسه میکنید.
نقل قول:
شمایی که به نظر میاد چیزی از انجین نمیدونی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دیدین باز هم زود قضاوت کردین.
نقل قول:
باید بری خودت موتور Persian رو تست کنی ببینی چقدر کرش میکنه در مقایسه با انجین های دیگه چه رندری میده,از چه سیستمی برای سایه و نور استفاده میکنه,چه فریم ریتی میده,اصلاً یهو دیدی با این همه ادعا Bone ساپورت نمیکنه,میخوای بازی بسازی اونوقت.فکر کردی چرا GTA IV از گیم اسپات بالاترین نمره یعنی ده رو گرفت,یکی از دلایلش تکنولوژی انحصاریش برای انیمیشن ها بود که در کنار بقیه المان ها متفاوتش کرده بود,وگرنه هم امکانات San andreas هم داستانش و خیلی چیزای دیگه اش بالاتر بود.
یادم نمیاد چیزی در رابطه با موتور persian گفته باشم که شما الان این حرف رو زدید.بعدشم باز دچار همون مقایسه های بی معنی شدید.
نقل قول:
کسی که باید ناراحت باشه مطمئنن من نیستم.بعدشم شما این محاسبه هزینه رو چطور انجام دادی با این سرعت فکر کنم باز هم زود قضاوت کردید.معمولا قبل از اینکه حتی یه نرم افزار کوچیک هم بخوان طراحی کنن چند روز وقت میزارن و هزینه اونو براورد میکنن چه برسه به یک انجین.تازه این همه انجین اپن سورس الان موجود هست بنظرتون چند میلیارد گردش مالی این وسط انجام شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نقل قول:
یکم واقع بینی بد نیست دوستان... اصلاً مخاطب من شما نبودی که اومدی شلوغش کردی,یکی دیگه درباره موتور پرشین گفته,یکی دیگه رو گفتم احتمالاً چیزی از انجین نمیدونه زود به خودت گرفتی...
من فقط یه جمله زیر نقل قولم رو با شما بودم بقیه چند خط فاصله دارن که معلوم شه بحث عوض شده رفته پاراگراف بعدی.
در ضمن من میگم بزرگترین نمونه تو دنیا که پرفروش ترین بازی دنیا هم هست انجینش انحصاری نبوده حالا شما میگین برای موفقیت باید انجین انحصاری ساخت.(از کلمه"شما" منظورم کسیه که این فکر رو کرده باز به خودتون نگیرین).حالا میاین میگین شرکت هاتون رو مقایسه نکنید.
کسی که باید ناراحت باشه مطمئنن من نیستم.بعدشم شما این محاسبه هزینه رو چطور انجام دادی با این سرعت فکر کنم باز هم زود قضاوت کردید.معمولا قبل از اینکه حتی یه نرم افزار کوچیک هم بخوان طراحی کنن چند روز وقت میزارن و هزینه اونو براورد میکنن چه برسه به یک انجین.تازه این همه انجین اپن سورس الان موجود هست بنظرتون چند میلیارد گردش مالی این وسط انجام شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]انجینی که بخواد تکنولوژی انحصاری داشته باشه نمیتونه با هزینه پایین بسته بشه الان بحث هم سر همینه که ما بیایم تکنولوژی بسازیم,من میگم Liquid to Polygon نیاز دارم,چیزی که هیچ انجینی نداره پس حداقل 6 ماه وقت میخواد فقط فکر کنیم ببینیم چجوری میشه پیاده کرد تازه یه بودجه هنگفت هم بذاریم و پیاده سازی کنیم.
اصلاً یک سری افراد هستند که ایده ای هم برای تکنولوژی های جدید ندارن چه برسه به اینکه بخوان بسازن,من که دارم میگم به این سادگیا نمیشه حالا اون افراد میگن نمیشه تو کت ما نمیره دیگه به من ربطی نداره,اگه میتونید برید بسازید.
شمایی که اصلا به رویا پردازی اعتقاد نداشتی این جمله از شما بعید بود.اون کلمه شونصد رو ببینی طنز کار نیاد دستت باید بهت شک کرد,در ضمن همیشه این تو زمینه تکنولوژی ثابت شده کاری که زیاد طول بکشه نمیتونه در سطح کارایی که به سرعت و با نیاز روز انجام میشه نمیتونه فراگیر بشه,باور نداری نمونش بازی Rage که هیچی نشد چون 6 سال طول کشید و نیاز مردم از بازی ها تو ای 6 ساله به شدت تغییر کرد ولی بازی Portal 2 که 1 ساله ساخته شد(اگه زمان دقیق ترش رو دارید بگید)تو همین GDC 2012 هم 2 یا 3 تا جایزه برد,تو مراسم های دیگه هم که ترکونده.
این رو میخواستم برسونم فکر کردی دارم رویا پردازی میکنم.
من میگم به جایی که بشینید کم کم انجینتون رو پیش ببرید چند تا بازی بسازید بودجه بگیرید یهو انجینتون رو 1 ساله طراحی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]انقدر جملاتم پر بارن که باید هر کدوم رو 4 تا خط تفسیر کرد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حتماً میخواید بگید این شکلکا رو به عنوان طنز ندیدین بیاین بگین خیلی به خودت افتخار میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:41:دیدین باز هم زود قضاوت کردین.
کسی که باید ناراحت باشه مطمئنن من نیستم.بعدشم شما این محاسبه هزینه رو چطور انجام دادی با این سرعت فکر کنم باز هم زود قضاوت کردید.معمولا قبل از اینکه حتی یه نرم افزار کوچیک هم بخوان طراحی کنن چند روز وقت میزارن و هزینه اونو براورد میکنن چه برسه به یک انجین.تازه این همه انجین اپن سورس الان موجود هست بنظرتون چند میلیارد گردش مالی این وسط انجام شده:18:
دوست عزیز منم این محاسبه هزینه رو انجام دادم . البته نه اینکه بشینم خونه و واسه خودم یه چیزی بگم توی ایران خودمون طرف کلی انصاف داشت گفت 2 میلیارد دو سه ساله با 6 7 تا مهندس کاربلد . اسم نمی برم یارو کی بود ولی طرف امتحان پس داده و به اندازه کافی معروف هست .هیچ کسی با باد هوا نمی اد چیزی رو نمی سازه نمونه اش یه انجینه که داره ده سال ساخته میشه و سازنده اش ......انه برین بسازین ببینینم شما زودتر تموم می کنید یا اون :27:بابا اینقدر تخیلی نشین خواهشا طرف میاد وقت میزازه چهارتا نخبه مثل خودش رو جمع می کنه ته اش میاد یه انریل انجین می سازه اونم چی توی یه مدت طولانی . نمی گم همین انریل چهارتا بود ولی اگه دقت کرده باشین از 2005 تاحالا داره ساخته میشه . الان شمایی که می گی انجین بسازیم ((کلی می گم )) می تونی تضمین کنی این 7 سال بهم تکنولوژی دو سال اول رو ندی ؟می تونی پیشرفتی داشته باشی که از دوره خودت بیشتر باشه ؟ بابا نمی تونی توی همین ایران خودمون هنوز قدم اول که رسیدن به تکنولوژی هایی که موجوده رو بر نداشتن چه برسه به اینکه بیان یه چیز جدید بزنن . شما با این وضعیت به نظرت چند صد سال دیگه ما می تونیم توی این زمینه حداقل به چند سالی دنیا برسیم ؟
البته این رو اضافه کنم که آپدیت نیازهای روزانه اگه با زمان زیاد همراه باشه میتونه موفقیت آمیز باشه,نمونش همون آنریل که بعد از هر یه مدت دیدن کلی چیزا بهش اضافه کنن و اضافه کردن نه اینکه بشینیم یه ادیتور الکی بزنیم بگیم کم کم پیشرفتش میدیم تا ببینیم چی میشه.
god of war 2
09-03-2012, 18:56
دوست عزیز منم این محاسبه هزینه رو انجام دادم . البته نه اینکه بشینم خونه و واسه خودم یه چیزی بگم توی ایران خودمون طرف کلی انصاف داشت گفت 2 میلیارد دو سه ساله با 6 7 تا مهندس کاربلد . اسم نمی برم یارو کی بود ولی طرف امتحان پس داده و به اندازه کافی معروف هست .هیچ کسی با باد هوا نمی اد چیزی رو نمی سازه نمونه اش یه انجینه که داره ده سال ساخته میشه و سازنده اش ......انه برین بسازین ببینینم شما زودتر تموم می کنید یا اون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بابا اینقدر تخیلی نشین خواهشا طرف میاد وقت میزازه چهارتا نخبه مثل خودش رو جمع می کنه ته اش میاد یه انریل انجین می سازه اونم چی توی یه مدت طولانی . نمی گم همین انریل چهارتا بود ولی اگه دقت کرده باشین از 2005 تاحالا داره ساخته میشه . الان شمایی که می گی انجین بسازیم ((کلی می گم )) می تونی تضمین کنی این 7 سال بهم تکنولوژی دو سال اول رو ندی ؟می تونی پیشرفتی داشته باشی که از دوره خودت بیشتر باشه ؟ بابا نمی تونی توی همین ایران خودمون هنوز قدم اول که رسیدن به تکنولوژی هایی که موجوده رو بر نداشتن چه برسه به اینکه بیان یه چیز جدید بزنن . شما با این وضعیت به نظرت چند صد سال دیگه ما می تونیم توی این زمینه حداقل به چند سالی دنیا برسیم ؟ بالاخره باید از یه جایی شروع کرد یا نه؟ اگر اینجوری که شما میگید بخواهیم پیش بریم فقط فاصله خودمون با تکنولوژی روز زیاد میکنیم.
همین انجین Unreal که گفتید از سال 2005 شروع کردن اون اوایل که اولین نسخه بازی Unreal Tournament رو ساختن کسی باور میکرد که روزی به اینجایی که الان هستن برسن. ما هم دقیقا باید همین ذهنیتو داشته باشیم قدم برداشتن تو این راه (ساخت انجین) درسته که سخته ولی لازمه!
در ضمن من میگم بزرگترین نمونه تو دنیا که پرفروش ترین بازی دنیا هم هست انجینش انحصاری نبوده حالا شما میگین برای موفقیت باید انجین انحصاری ساخت. هیچکدوم از تیم های سازنده بازیهایی مثل Call of Duty هیچوقت مشکلی به نام تحریم ندارن و نیازی ندارن تا برای این مشکل فکری هم بکنن (مثلا انجین انحصاری بنویسن).اما شمایی که (منظورم به شخص خاصی نیست) توی ایران تیم ساخت بازی داری و تمام ساختارتون بر پایه UDK یا Unity یا هرکدام از انجین های تجاری دیگر بنا شده, اگر روزی یکی از این شرکت ها به شما سرویس نده چه کار میخواهید بکنید.(تمام منظور بنده از این چنتا پست همین یه جمله آخر هست)
حالا فرض کنید که هیچ انجین داخلی هم قبلا ساخته نشده و یا ساخته شده اما به دلایلی به شما واگذار نمیکنن و شما باید از صفر شروع کنید حالا بگید که کی این وسط از تکنولوژی عقب میمونه تیم شما که هیچ حرفی برای گفتن نداره یا تیمی که چند سال روی انجین خودش کار کرده هرچند که به روز نیست اما حداقل نیازهای پایه شونو برطرف میکنه و همینطور هم درحال پیشرفت هست.
و یه نکته مهم دیگه ای که هست و توی مهندسی نرم افزار هم زیاد با اون سروکار داریم اینه که هیچوقت نمیشه مقدار پیشرفت یه پروژه رو بر اساس زمان تعیین کرد. یعنی اگر مثلا انجینی مثل Unreal که فرضا 7 ساله از ساختش میگزره لزوما سازندهاش تو این 7 سال در حال کد نویسی نبودن و مثلا شاید اگر کار مفیدشونو جمع کنید مثلا در حد 4 سال باشه که تو این 7 سال پخش شده. پس نتیجه ای که میشه گرفت اینه که مثلا اگر ما با همون سرمایه یا حتی کمتر(که البته برنامه نویسان ایرانی افراد قانعی هستن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از امروز شروع کنیم تقریبا 5-6 سال دیگه به اونها خواهیم رسید با توجه به اینکه مسیر ما خیلی از مسیر اونها هموار تر هست یعنی خیلی از تکنولوژی هایی که اونها باید خودشون میساختن و یا کشف میکردن الان ساخته شده و قبلا کشف شده و فقط باید توسط ما پیاده سازی بشه.حالا اینجاست که بعد از اینهمه تلاش تازه میفهمیم که چه سرمایه بزرگی بدست اوردیم و میتونیم فوق العاده ازش استفاده کنیم. دقیقا تو این مرحله هست که شخصی که ایده نو داره (مثل همین Liquid to Polygon ) میتونه مفید باشه و کارش واقعا ارزش داشته باشه چون باعث میشه یک تکنولوژی جدید توسط ما ساخته بشه نه اینکه منتظر بمونیم تا دیگران اونو بسازن و به ما بدن.
امیدوارم تونسته باشم منظورمو درست رسونده باشم.
از امروز شروع کنیم تقریبا 5-6 سال دیگه به اونها خواهیم رسیداین رو در نظر نگرفتی که اینجوری 5-6 سال دیگه تازه میرسیم به الان اونا در صورتی که تو این 5-6 سال اونا هم به شدت پیشرفت کردن.
Liquid to Polygon هم من قبل تر گفتم باید براش انجین انحصاری داشته باشم چون کسی نمیاد تو انجینش بذاره بعد بده به من و شما,پس خیالتون راحت برنامه برای طراحی انجین هم خودم به شخصه دارم,شرکت هم داره تیم هم علاقه ای به محدود شدن توسط انجین های دیگه نداره ولی بحثی که هست اینه که ما هنوز از تمام قدرت انجین های معمولی هم نمیتونیم استفاده کنیم و انجینی نیست که توانایی ساپورت نیازهای بازی هامون رو نداشته باشه,اگر واقعاً به اونجا رسیدیم که یه انجین حتی با وجود اپن سورس بودن نتونه برامون کاری بکنه پس باید انجین بزنیم,این رو هم اضافه کنم که برای یه انجین خوب مثل فرمایش شما چند سال وقتی که نیاز داریم رو کامل کد نمیزنیم که پس قطعاً تیم تحقیقات باید یه مدت به فکر باشه,برای مثال همین یونیتی واقعاً تو تحلیل سایه ها بعضی جاها برامون مشکل ایجاد کرده ولی به این راحتیا هم نیست فراتر از Deferred lighting یونیتی بریم.
یه مثال برات بزنم:
از زمان سگا 2 بازی هوش مصنوعی های انحصاری فوتبال بودن یکی Fifa یکی PES که من سر یه پروژه با کلی آدم مشورت کردم همه بلا استثنا میگفتن باید بهترین تیم هوش مصنوعی روباتیک ایران رو بیاریم خودمون هم بشینیم فقط 9 ماه فکر کنیم تا تازه اگر به نتیجه رسیدیم یه چیزی بسازیم در حد فوتبال های چند سال پیش Fifa و PES .
بهتون قول میدم همین الان بهترین تیم بازی سازی کشور نمیتونه هوش مصنوعی در حد Fear1 رو که سال 2005 عرضه شده بسازه.(البته اگه تیمامون یه تکونی به خودشون بدن میشه ولی 2005 مال خیلی وقت پیشه)پس اینجوریا هم نیست که بگیم یکی دیگه پیاده کرده ما الگو میگیریم بعد پیاده سازی میکنیم.
حالا میگین تحریم میکنن دیگه نمیتونیم کاری بکنیم,من میگم انقدر توانایی داری ارزشت بیشتر از ایناست که تو کشوری بمونی که کل دنیا تحریمش کردن,تو که کشور نیستی بگی ایران,یه آدمی که هر جا هم بری میگی ایرانی!!!پس خواهشاً غیرتی هم نشین.
این همه بازی سازهای حرفه ای ایرانی تو کمپانی های خارجی کار میکنن,شما هم روش.
نمونه میخوای,برو لیست کارگردانای GTA san andreas رو در بیار,برو ببین Operation dev director بازی Mirror's edge اسمش یاشار مرادبختی هست یا نه,برو ببین یکی از کارکنان تکسچرساز اصلی توی بازی Uncharted 2 کی بوده و غیره....
M0hsen3D
09-03-2012, 19:21
به هیچ وجه نمیشه World Of Goo رو با یونیتی ساخت مگر اینکه یه قابلیت هایی رو بهش اضافه کنی.
شاید من زود قضاوت کرده باشم ولی مشکل اینجاست که ایشون ندید در مورد من قضاوت کرده که کاری به شدت بدتره.
اگه زمان شاه به جای دادن علم ساخت هواپیما اومدن خود تکنولوژیش رو دادن,خلبانای ایران که میرفتن آمریکا یاد بگیرن همیشه بهترینا بودن ولی الان همونشم نمیدن به ما برای همینه که آمریکا فقط و فقط یه ناو آورده تو خلیج فارس که از کل هواپیماهای کشور ما با این عظمت بیشتر هواپیما داره(جنگنده فقط).
این همه بودجه دادن بابت ساخت هواپیما جنگی ولی حاصلش شد اون هواپیماهایی که همون موتور F5 های از رده خارج شده رو گذاشته بودن روش.
حالا شما بگو موتور پرشین,DXش که SDK خود مایکروسافته,فیزیکش که احتمالاً یا یه SDK دیگه هست یا خیلی داغونه چون من دموی فیزیکی ندیدم,بقیه اش هم که هیچی دیگه!!!
شما لطف داری به من,خودم از خیلیاتون خیلی چیزا یاد گرفتم و شما رو جای استاد خودم میدونم :11:
با اینکه احترام خاصی به احسان دارم ولی از اون حرفا بوداااا,کارمک به اندازه کل سن احسان تجربه برنامه نویسی داره,ساختن اولین بازی 3D دنیا کم چیزی نیست که کارمک تجربه اش رو داره,پس چرند نگو چون هممونم جمع بزنی رو هم به اون نمیرسیم به این زودیا :31:
حتما میخوای این امکانات رو بدون وجورد سورس کد انجین بهش اضافه کنی دیگه نه؟(یه توهم دیگت)
چطور وقتی نمیشه یه WOG باهاش ساخت اونوقت دم از انعطاف پذیری زیادش میزنی؟
اونا سورس کد انجین رو هم دارن و کلی انجین رو مدیفای کردن تا بتونن اون چیزایی که میخوان بهش اضافه کنن اخه بدون وجود سورس کد که نمیشه در ساختار انجین تغییر ایجاد کرد(توهم بعدیت).
ببین یه ریزه از موتور پرشین اطلاعات نداری خواهشا چرت و پرت اینجا ننویس ... باهاش بازی خاک رو دارن میسازن و فیزیکش هم PhysX.net هست که یه کتابخونه فیزیک مخصوص فریم ورک دات نت هست(حتی به سایت سازندشم نرفتی که از امکاناتش اگاه بشی حالا هم که ادعا میکنی تستش کردی و کلی هم کرش داشته و درباره امکانات دیگش چرتو پرت نوشتی).
فرض کن یه نفر پیدا شد که اون بودجه تامین کرد و حالا هم دنبال چند تا برنامه نویس حرفه ای OGL هست واسه ساخت انجین... خب کدومتون این تخصص رو دارین که بیایین استخدام بشین؟؟؟
اقایه IQ من دارم از ایجاد تخصص حرف میزنم که بجای این انجین بازی تخصص رو در حیطه برنامه نویسی بازی یا طراحی ارت بازی در خودتون ایجاد کنین هی اومدی حرف از نبود بودجه برای ساخت انجین میزنی؟ اگه بودجش تامین شد تو این وسط اصلا چیکاره ای؟ بجز اینکه یه مدت با FPSC سرتو گرم کردی یه مدتم رفتی سراغ یونیتی و ... نه گیم ارتیست حرفه ای هستی واسه ساخت بازی نه برنامه نویس DX یا OGL.
ببین پیام جون یه مدت با هم دوست بودیم خواستم این دوستی پا برجا بمونه ولی خودت با این توهیناتت و غرور زیادت خرابش کردی.(واقعا متاسفم برات)
مردم با چیزی که از ان اطلاع ندارند دشمن هستند.
واقعا حالا معلوم شد اون سعید بیچاره چی کشید که از این انجمن رفت!
بای
ولی برای ادمی که اینقدر داره موتور پرشین پرشین می کنه بعدیه اخباری از بالا اومدن گندش نداشته باشه
M0hsen3D
09-03-2012, 19:33
یک ساعت دیگه میام یه جواب درست و حسابی میدم .
ولی برای ادمی که اینقدر داره موتور پرشین پرشین می کنه بعدیه اخباری از بالا اومدن گندش نداشته باشه
موتور پرشین فقط یه مثال بود وگرنه همونطور که میدونی گرشاسپ , گاندو و... با انجین خودشون ساخته شده اند.
حتما میخوای این امکانات رو بدون وجورد سورس کد انجین بهش اضافه کنی دیگه نه؟(یه توهم دیگت)
چطور وقتی نمیشه یه WOG باهاش ساخت اونوقت دم از انعطاف پذیری زیادش میزنی؟
اونا سورس کد انجین رو هم دارن و کلی انجین رو مدیفای کردن تا بتونن اون چیزایی که میخوان بهش اضافه کنن اخه بدون وجود سورس کد که نمیشه در ساختار انجین تغییر ایجاد کرد(توهم بعدیت).
ببین یه ریزه از موتور پرشین اطلاعات نداری خواهشا چرت و پرت اینجا ننویس ... باهاش بازی خاک رو دارن میسازن و فیزیکش هم PhysX.net هست که یه کتابخونه فیزیک مخصوص فریم ورک دات نت هست(حتی به سایت سازندشم نرفتی که از امکاناتش اگاه بشی حالا هم که ادعا میکنی تستش کردی و کلی هم کرش داشته و درباره امکانات دیگش چرتو پرت نوشتی).
فرض کن یه نفر پیدا شد که اون بودجه تامین کرد و حالا هم دنبال چند تا برنامه نویس حرفه ای OGL هست واسه ساخت انجین... خب کدومتون این تخصص رو دارین که بیایین استخدام بشین؟؟؟
اقایه IQ من دارم از ایجاد تخصص حرف میزنم که بجای این انجین بازی تخصص رو در حیطه برنامه نویسی بازی یا طراحی ارت بازی در خودتون ایجاد کنین هی اومدی حرف از نبود بودجه برای ساخت انجین میزنی؟ اگه بودجش تامین شد تو این وسط اصلا چیکاره ای؟ بجز اینکه یه مدت با FPSC سرتو گرم کردی یه مدتم رفتی سراغ یونیتی و ... نه گیم ارتیست حرفه ای هستی واسه ساخت بازی نه برنامه نویس DX یا OGL.
ببین پیام جون یه مدت با هم دوست بودیم خواستم این دوستی پا برجا بمونه ولی خودت با این توهیناتت و غرور زیادت خرابش کردی.(واقعا متاسفم برات)
مردم با چیزی که از ان اطلاع ندارند دشمن هستند.
واقعا حالا معلوم شد اون سعید بیچاره چی کشید که از این انجمن رفت!
بای آخه اگه کل سورس انجین رو بدن که دیگه حق کپی رایت نمیمونه,من میرم انجین رو میخرم کداش رو تغییر میدم و به عنوان انجین جدید میدمش بیرون.
این از بحث توهماتت.
ببین یه ریزه از موتور پرشین اطلاعات نداری خواهشا چرت و پرت اینجا ننویس ... باهاش بازی خاک رو دارن میسازن و فیزیکش هم PhysX.net هست که یه کتابخونه فیزیک مخصوص فریم ورک دات نت هست(حتی به سایت سازندشم نرفتی که از امکاناتش اگاه بشی حالا هم که ادعا میکنی تستش کردی و کلی هم کرش داشته و درباره امکانات دیگش چرتو پرت نوشتی).من نگفتم تست کردم,یه دور دیگه بخون,گفتم باید تست کنی بعد بیای بگی در صورتی که دیدم هر کی یه حرفی زده زود قبول کردی میدونم که اینم ندید داری میگی خوبه,مثلاً سازنده خلیج عدن بهت گفته بهترین کار یونیتی رو ساختیم,وقتی میبینم شما هم میگی شک میکنم به اینکه تحقیقات کرده باشی.
همچین هم میگی بازی خاک رو دارن میسازن انگار Last of usه.
اقایه IQ من دارم از ایجاد تخصص حرف میزنم که بجای این انجین بازی تخصص رو در حیطه برنامه نویسی بازی یا طراحی ارت بازی در خودتون ایجاد کنین هی اومدی حرف از نبود بودجه برای ساخت انجین میزنی؟ اگه بودجش تامین شد تو این وسط اصلا چیکاره ای؟ بجز اینکه یه مدت با FPSC سرتو گرم کردی یه مدتم رفتی سراغ یونیتی و ... نه گیم ارتیست حرفه ای هستی واسه ساخت بازی نه برنامه نویس DX یا OGL.وقتی عکس سازندگان یونیتی رو میبینی توشون هندی ایرانی آمریکایی اروپایی و غیره دارن باید بفهمی تو یه کشور که جهان سوم محسوب میشه نمیشه تخصص به اندازه کافی پیدا کرد.
من در حد کاری خودم تخصص دارم اگر یه روزی ببینم یه انجین خوب میخواد نوشته بشه(تو ایران)و به تخصص من نیاز هست میرم,البته باید شرایطش هم بهتر از کار فعلیم باشه,حالا میتونه اعتباری باشه یا مالی یا هر چیز دیگه...
ببین پیام جون یه مدت با هم دوست بودیم خواستم این دوستی پا برجا بمونه ولی خودت با این توهیناتت و غرور زیادت خرابش کردی.(واقعا متاسفم برات)شما هم یه ذره جنبه ات رو ببری بالا و منطقی فکر کنی دوستیمون پا بر جا میمونه.
مطمئن باش اگر به غرور بود الان من میومدم میگفتم بهترین انجین دنیا رو ساختم نه اینکه سعی کنم با واقعیت تلخی که ممکنه بهش سر ساختن انجین برسی آشنات کنم.
آقا جان یه کشور وقتی تخصص نداره زوری نمیتونه بدست بیاره,همون آمریکاش اگه شرایط خوب فراهم نمیکرد که از کشورای دیگه برن براشون کار کنن الان هیچی نبود,اونوقت یه توریست میاد تو ایران سنگ میندازن طرف اتوبوسشون.
هیچ کشوری تو دنیا نمیتونه تنها به جایی برسه و ایران هم از این قضیه مستثنی نیست,بعد از 50 سال انرژی هسته ای داره گیرمون میاد انقدر خوشحالید,آمریکایی ها که هر ناوشون 2 تا راکتور هسته ای توش داره باید از خوشحالی منفجر بشن که.
اینجوری حساب نکن چون به هیچ جا نمیرسی,این رو در نظر بگیر که 50 سال پیش انرژی هسته ای داشته آمریکا پس عقبیم,عقب بودنمون دست خودمون نیست دست پدربزرگامونه,فعلاً باید به فکر جلو افتادن باشیم,باز من 500 خط کد به FPSC اضافه کردم,خودت همونشم انجام ندادی,باز من 10 تا شیدر خودم زدم,تو چی,باز من 4 تا بازی دادم بیرون,تو که بازی اولی هم با کلی تقلید ساختی,باز من تحقیقات سنگین دارم روی تکنولوژی های روز مخصوصاً از نوع سخت افزاریش که بتونم کار رو بهینه با سخت افزارهای روز بسازم,شما که بگم Data fetch rate واحدش چیه که هنگ میکنی.
فکر نکن من این پشت نشستم بقیه جلو بزنن,فعلاً ما باید انقدر واحدهای تحقیقاتیمون رو قوی کنیم که به موقع اش بشه یه کار حسابی راه انداخت.
در ضمن اون بودجه خوبه رو هم داشته باشی من همونی که تو چت گفتم HD lightmap رو که Unityاش هم نداره به FPSC اضافه کرده,بر میدارم میارم ایران برامون کد بزنه.
فعلاً بد نیست یه نگاهی به این لینک بندازی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s%2Fpublic-news%2F1441.html)
باز یه پروژه دیگه:کنسول ایرانی.
تازه همینشم گفتن از Sony دارن کمک میگیرن!!!
به جز سونی که ژاپنی هست حرف از برزیل و اروپا و غیره هم زدن.
حالا بگو انجین رو خودمون بزنیم,آقا غیر ممکنه یه انجین تمام ایرانی بسازیم که معرکه بشه.
موتور پرشین فقط یه مثال بود وگرنه همونطور که میدونی گرشاسپ , گاندو و... با انجین خودشون ساخته شده اند.
همون پرشین میگفتی بهتر بود,درسته بچه ای که گاندو بازی میکنه فرق گرافیکی رو متوجه نمیشه ولی این دلیل بر این نیست که ما یه Anisotropic ساده هم نبینیم توش.
گرشاسپ هم که از Ogre برای رندرش استفاده کرده که اگه نبود چند برابر هزینه براشون بر میداشت.
بازی گرشاسپ از گیم اسپات 5 گرفت اونم تو قسمت بازی های Indie در صورتی که همون Super meat boy فقط به خاطر ایده اش 9.5 گرفته,یعنی بازی شاید فنی چیزی نداشته باشه حتی سیستمی که Call of duty modern warfare 1 رو اجرا کرده meat boy رو بعد از یه مدت بازی کردن لگ بزنه(با چشم دیدم این رو) ولی ایده نابی که داشت بردش بالا,حالا بشین حرف از انحصاری بودن انجین گرشاسپ بزن.
ببین ما بدمون نمیاد پیشرفت کنیم,همین گرشاسپ حداقل نشون داد ایران داره پیشرفت میکنه و خود من رو به شدت خوشحال کرد ولی مسئله اینه که هنوز جایی رو نگرفتیم,فعلاً بازی بساز ببینم میتونی یه ایده در حد Meat boy بدی که بازم ایرانیا رو ببره بالا, ایده بده انجین پیش کشت.
god of war 2
10-03-2012, 00:37
این رو در نظر نگرفتی که اینجوری 5-6 سال دیگه تازه میرسیم به الان اونا در صورتی که تو این 5-6 سال اونا هم به شدت پیشرفت کردن.همیشه سرعت پیشرفت کار برای جلوترین گروه سازنده از بقیه گروههای پشت سر کمتره و دلایل زیادی هم داره یکی اینه که اونها دنبال بوجود آوردن چیز جدیدی هستن اما گروههای پشتی دنبال پیاده کردن چیزهایی هستند که قبلا حداقل یکبار پیاده شده و همین موضوع یک استدلال هست برای اینکه اگر ما هرچه زودتر شروع کنیم زودتر به هدفمون میرسیم و نباید هی با حرفهایی مثل نمیتونیم و نمیشه و نداریم فاصلمونو با بقیه زیاد کنیم.
شما اگر با تیم سازنده UDK در رابطه با ساخت انجین صحبت کنی مطمئنن همین حرفهایی (نمیتونید, نمیرسید, ...) رو میزنن که الان از شما در این چند تا پست دیدیم و این خودش یک مثال بارز از همین موضوع هست و همیشه میگن نقطه ضعف رو باید از رفتار دشمن فهمید (منظورم از دشمن کسانی هستن که مارو تحریم کردن).
آدمی که هر جا هم بری میگی ایرانی!!!پس خواهشاً غیرتی هم نشین.
این همه بازی سازهای حرفه ای ایرانی تو کمپانی های خارجی کار میکنن,شما هم روش.
نمونه میخوای,برو لیست کارگردانای GTA san andreas رو در بیار,برو ببین Operation dev director بازی Mirror's edge اسمش یاشار مرادبختی هست یا نه,برو ببین یکی از کارکنان تکسچرساز اصلی توی بازی Uncharted 2 کی بوده و غیره....
خوب الان کلا صورت مسئله رو پاک کردید!ما در حال حاضر تو ایران هستیم و داریم وضعیت حال حاضر خودمونو بررسی میکنیم اگر شما جایی خارج از ایران هستید بگید و مارو هم در جریان بگذارید.اصلا ما داریم برای خودمون و کشور خودمون صحبت میکنیم و هیچ کاری به فلا شرکت و فلان کشور نداریم.پست قبلی:
شمایی که (منظورم به شخص خاصی نیست) توی ایران تیم ساخت بازی داری و تمام ساختارتون بر پایه UDK یا Unity یا هرکدام از انجین های ...
در کل بنده تمام حرفهایی که میخواستم بزنم رو گفتم و فکر نمیکنم دیگه حرفی برای گفتن داشته باشم و بیشتر از این هم احساس میکنم دیگه سودی برای کسی نداره چون کسی که تا الان مخالفت کرده تا چند صد سال دیگر هم مخالفت میکنه و کسی که موافق هست هم حداقل راه خوشو پیدا کرده.
موفق باشید
anti-military
10-03-2012, 11:39
چرا من هر تاپیکی میزنم انقدر استقبال میشه ؟ :31:
فعلا تصمیم گرفتم بعد از تموم شدن کارهای سفت کاری این ساختمون بیام تهران کارو ادامه بدم و همونجا هم یه شرکت بازی سازی بزنم ( کنارش رو ساخت یه موتور هم حالا کار میکنیم . ضرر که نداره ) فعلا مشکل پول دارم و با این پول حتی یه زمین هم نمیتونم تو تهران بخرم. وام ساخت این ساختمون رو که بگیریم خودش 80 میلیونه و شاید بتونم کارو منتقل کنم تهران ...
هرکی فکر میکنه میتونه کمک کنه که این شرکتو تاسیس کنیم بگه . یا به صورت شراکتی یا اینکه کسی دوست داره کار کنه و ...
حقوق افراد با تخصص معمولی مثل بازی سازهای مستقل P30WORLD تا 500 و حقوق تخصص های حرفه ای تر مثل طراح های برجسته و برنامه نویس های خوب تا 700 - 800 ...
یه نکته دیگه اینکه این شرکت اگه تاسیس بشه استدیو موشن کپچر هم داره . چون به نظر من بازی که بدون موشن کپچر ساخته بشه هیچ وقت نمیتونه بازی خوبی باشه . یه موشن کپچر سراغ داره نزدیک 40 میلیونه اگه کیفیتش خوب باشه میشه خریدش
البته دلار رفته بالا و فکر کنم الان 60 میلیون شده باشه :mellow:
Armin060
20-03-2012, 19:42
من کل تاپیک رو نخوندم فقط پست اول رو خوندم ( ماشالا بچه ها عجب حوصله ای دارند! )
__________________________________________________ _____________________________
به نظر من که تو ایران با شرایط فعلی سرمایه گزاری و گزاشتن وقت برای ساخت موتور بازی در سطح تجاری و قابل رقابت با موتور های موجود کار اشتباهی هست.
گزاشتن وقت و سرمایه برای یک موتور بازی تو ایران فقط زمانی قابل قبوله که اون موتور برای هدف خاصی ساخته بشه. مثلا هدف ساخت بازی ای هست که درست کردن یه موتور جدید مخصوص اون بازی به صرفه تر از استفاده از موتور های موجود باشه.
__________________________________________________ _____________________________
من معمولا با حرف های امیرحسین (اگر اسمشو درست یادم باشه) موافق نیستم ولی با اون پستش ( پست 22 ) موافقم. از نظر من مهم اینه که طرف کارشو درست انجام بده نه اینکه بگیم بابا این یارو انجین بازیشو خودش نوشته اون یکی که با انجین اماده درست کرده .... هم نیست.
البته کسی که انجین رو خودش نوشته ( اگر کارش درست باشه ) در اینده از کسی که با انجین آماده کار می کنه موفق تر میشه.
AMIR REZAs
20-03-2012, 21:06
من معمولا با حرف های امیرحسین (اگر اسمشو درست یادم باشه) موافق نیستم ولی با اون پستش ( پست 22 ) موافقم. از نظر من مهم اینه که طرف کارشو درست انجام بده نه اینکه بگیم بابا این یارو انجین بازیشو خودش نوشته اون یکی که با انجین اماده درست کرده .... هم نیست.
البته کسی که انجین رو خودش نوشته ( اگر کارش درست باشه ) در اینده از کسی که با انجین آماده کار می کنه موفق تر میشه. بچه ها ببینید کی اومده علیــــه:31:
ای خدا!! خوبه نه من اهل اسم مستعارم نه نام کاربریم نامفهومه تازه دو سه سال با هم می چتیدیم با همه این احوال اسمم یادت نیست! :41::13:
خوبه بالاخره ساز موافق زدی :31: همیشه حرف من همون پست 22 بوده شما منظورمو بد میگرفتی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.