مشاهده نسخه کامل
: چگونگی ایجاد شبکه بین کامپیوتر و لپتاپ
mohsenmas
06-03-2012, 18:35
من یک کامپیوتر و یک لپتاپ با یک مودم dlink2640u دارم.کامپیوتر از طریق lan و لپتاپ از طریق وایرلس بهش وصلن و دارم از اینترنت استفاده میکنم.
با همین تجهیزات می تونم بین کامپیوتر با win xp و لپتاپ win 7 یک شبکه برای تبادل فایل ایجاد کنم؟
اگه میشه لطفا راهنمایی کنید.
mohsenmas
07-03-2012, 16:29
میشه یا نمیشه؟ بگید حداقل بدونم دنبالش بگردم یا نه.
Arash4484
07-03-2012, 16:46
من یک کامپیوتر و یک لپتاپ با یک مودم dlink2640u دارم.کامپیوتر از طریق lan و لپتاپ از طریق وایرلس بهش وصلن و دارم از اینترنت استفاده میکنم.
با همین تجهیزات می تونم بین کامپیوتر با win xp و لپتاپ win 7 یک شبکه برای تبادل فایل ایجاد کنم؟
اگه میشه لطفا راهنمایی کنید.
میشه یا نمیشه؟ بگید حداقل بدونم دنبالش بگردم یا نه.
با همین تجهیزات خیر. شما یا یک سویچ کوچک و یا یک کارت شبکه دیگر نیاز دارید.
mohsenmas
07-03-2012, 19:13
خوشبختانه با همین تجهیزات شد.الان بین لپتاپ و کامپیوتر با همون وضعیت فوق ارتباط شبکه برقرار کردم و به راحتی دارم فایل شییر میکنم.البته دوتا ویندوز الان سونه.
مونده بیبنم با win xp کامپیوتر و win 7 لپتاپ تنظیماتش چه جوری میشه؟
کمک کنید.
Arash4484
08-03-2012, 00:49
خوشبختانه با همین تجهیزات شد.الان بین لپتاپ و کامپیوتر با همون وضعیت فوق ارتباط شبکه برقرار کردم و به راحتی دارم فایل شییر میکنم.البته دوتا ویندوز الان سونه.
مونده بیبنم با win xp کامپیوتر و win 7 لپتاپ تنظیماتش چه جوری میشه؟
کمک کنید.
شما فرمودید یک کامپیوتر یک لپ تاپ و یک مودم dsl ، لپ تاپ بی سیم به مودم وصله و کامپیوتر با سیم.
الان چطور بطور عادی کارت شبکه کامپیوترتون رو همزمان هم به لپ تاپ و هم به مودمتون متصل کردید؟!
اگر هر بار که کار دارید کابل شبکه رو از مودم جدا میکنید و میزنید به کامپیوترها که نقض غرضه و اون سوال اولیه تون به نظر می آمد میخاید همه رو با هم داشته باشید....
برای ویندوز 7 و XP هم راحتترین روش اینه که یک WorkGroup تعریف کنید و سپس درایوهای که میخاید رو شیر کنید. که خیلی ساده است و تمام آموزشهاش باید توی انجمن باشه.
mohsenmas
08-03-2012, 11:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
کامپیوتر و لپتاپ مستقیم به هم وصل نیستن.هردوشون وصلن به مودم. مودم هم اینترنت بینشون شییر میکنه و هم نقشه سوئیچ تو برقراری ارتباط شبکه داره انگار.
تو وین 7 همه چی راحت برقرار شد. اما من میخوام کامپیوتر با وین xp باشه و لپتاپ با win 7 .ساده نیست چون وقتی سیستم عاملها یکی نیست همدیگرو پیدا نمیکنند تنظیماتشو دقیق میخوام چون گزینه زیاد داره.
mohsenmas
08-03-2012, 11:47
اینم حالتی که دو تا لپتاپ و کامپیوتر باهم شبکه شدن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohsenmas
08-03-2012, 14:12
تنظیمات ارتباط شبکه win xp و win 7 پیدا کردم.الان بین کامپیوتر و لپتاپ شبکه برقرار کردم.
اینم لینک آموزش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Arash4484
08-03-2012, 16:52
اگر اینطوریه مودمتون گویا روتر هم هست، و کار سویچ رو انجام میده.
zamanphp
11-03-2012, 13:50
با سلام
من وایمکس مبین نت دارم که که با نوت بوکم از طریق wi-fi وصل میشم
چون مودمم رو پشت پنجره به صورت ثابت نصب کرده ام و سیستم pc ازش دور هست من می تونم با کابل شبکه نوت بوک و pc رو بهم وصل کنم تا pc ام هم دسترسی به اینترنت داشته باشه؟
اگه امکانش هست من چطوری این کار رو انجام بدم؟
با تشکر
mohsenmas
11-03-2012, 22:42
با سلام
من وایمکس مبین نت دارم که که با نوت بوکم از طریق wi-fi وصل میشم
چون مودمم رو پشت پنجره به صورت ثابت نصب کرده ام و سیستم pc ازش دور هست من می تونم با کابل شبکه نوت بوک و pc رو بهم وصل کنم تا pc ام هم دسترسی به اینترنت داشته باشه؟
اگه امکانش هست من چطوری این کار رو انجام بدم؟
با تشکر
بهترین راهش اینکه یه کارت شبکه وایرلس بگیرید تا کامپیوتر مستقیم وصل شه به مودم.
میشه اونکارم کرد اما اونجوری لپتاپ باید روشن باشه تا کامپیوتر اینترنت داشته باشه.
zamanphp
11-03-2012, 23:21
میشه اونکارم کرد اما اونجوری لپتاپ باید روشن باشه تا کامپیوتر اینترنت داشته باشه.
ممنون از پاسختون
آیا شما روش این کار رو می دونید چون فعلا نمی خوام جهت خرید کارت شبکه هزینه کنم
mohsenmas
12-03-2012, 19:58
ممنون از پاسختون
آیا شما روش این کار رو می دونید چون فعلا نمی خوام جهت خرید کارت شبکه هزینه کنم
آموزش کامل اینترنت شییرینگ تو سایت هست.اونجا جستجو کنید به نتیجه میرسید.
arash-king
16-03-2012, 21:01
سلام
من وین xp ندارم و توی 2 تا دستگاه وین 7 دارم
میشه کاریش کرد ؟؟
mohsenmas
19-03-2012, 13:33
سلام
من وین xp ندارم و توی 2 تا دستگاه وین 7 دارم
میشه کاریش کرد ؟؟
واسه شبکه کردن راحتتره دوتا سیستم یکی باشه. با win 7 خیلی راحت شبکه میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.