PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک اموزش اتوکد

faramarz m
05-03-2012, 14:14
سلام

من میخام اتوکد یاد بگیرم ولی کتابی با زبان خودمونی پیدا نمیکنم

به نظر شما چکار کنم

bosta
23-04-2012, 18:58
ميتوانيد pdf آموزش اتوكد 2012را ازطريق اينترنت دانلود كنيد كاري كه من كردم وخوب نتيجه داد

1navid
23-04-2012, 19:29
کتابش که زیاده بهتره اگه تا حالا با کد کار نکردی یه کلاس بری

p3rsi4n
23-04-2012, 20:15
اگه رشته تحصیلی شما عمران یا معماری هست پیش کسی برین که تخصصی در زمینه ابنیه به شما آموزش بده نه فقط منو به منو آموزش بده

ali_1992_10
24-07-2012, 10:50
سلام

من میخام اتوکد یاد بگیرم ولی کتابی با زبان خودمونی پیدا نمیکنم

به نظر شما چکار کنم

کتابهای اموزشی اتوکد رو سختر از اون چیزی که هست جلوه میدن.به نظر من در رابطه با رشته تون چند تا طرح با اتوکد بکشی و خودت تجربه کنی بهتر یاد میگیری. الته باید اول از افراد باتجربه کمک بگیری ولی بعدش خودت راه میفتی

mina74
30-07-2012, 18:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال 2010 | 936 صفحه | ISBN: 9780470884188 | 21,1 MB | [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود کتاب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-170)

توضیحات: نرم‌افزار AutoCAD Civil 3D 2011 ازجمله محبوب‌ترین نرم‌افزارهای سه‌بعدی عمران ‌می‌باشد. این راهنمای کاملا به‌روز‌شده تنها مرجع مورد تایید Autodesk به‌منظور کمک به دانش‌آموزان و دانشجویان و مناسب برای اخذ گواهینامه‌های بین‌المللی است.
این مجموعه شامل نکات و راهنمایی‌های کارشناسان، فنون و آموزش‌ها، ترفندها، و هر جنبه‌ دیگر مرتبط با Civil 3D 2011 می‌باشد. نرم‌افزار مذکور در نوع خود بهترین بوده و جهت طراحی جاده‌ها، بزرگراه‌ها، تقسیم‌بندی، سیستم‌های زهکشی و فاضلاب و دیگر پروژه‌ها در مقیاس‌های عظیم می‌باشد.
تمامی مفاهیم کلیدی، آموزش استفاده از رابط کاربری، و بهترین روش‌ها و متد‌های به‌روز، نحوه ویرایش، نمایش، برچسب‌گذاری و سایر عناصر یک پروژه مهندسی را در این اثر خواهید یافت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود کتاب‌های مهندسی عمران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانشگاه واقعى، جایى است که مجموعه‌اى از کتاب در آن جمع‌آورى شده باشد. "کارلایل"